Hvordan få naturlige, interne lenker til ditt WordPress-nettsted

03.06.2020
SEO 'Hvordan få naturlige, interne lenker til ditt WordPress-nettsted
0 5 мин.

Undersøk et nøkkelord, skriv innholdet, optimaliser det, publiser.


Dette virker som en god SEO-prosess på siden, men den mangler ett kritisk trinn… etter at du har publisert innholdet, har du ikke gjort det optimalt før du har bygget noen interne lenker til det. Dette er den enkleste måten å gjøre det på få lenker til nettstedet ditt og du kommer til å gå glipp av det? Ikke nå lenger…

Koblinger til en side er omtrent 20% av hvordan den rangeres og hvilken bedre måte å bygge dem på enn å bruke eksisterende innhold du allerede har skrevet. Alt du trenger å gjøre er finne relatert innhold på nettstedet / bloggen din og lenke til den nye siden. Dette kan forbedre sidens rangering og hjelpe den med å bli indeksert raskere i søkemotorer. Og det beste er … det tar bare tre minutter å gjøre.

Så neste gang du publiserer en side eller et innlegg, må du ikke stoppe der. Les denne artikkelen, og bruk deretter de ekstra 3 minuttene på å lage noen interne lenker. Sidene dine kunne begynne å rangere 20% høyere …

Sidenivå-koblingsfunksjonerGoogle Rankingfaktorer – Moz

Søk i WordPress – søk på eksisterende sider / innlegg for relevant innhold om emnet. Du finner kanskje ikke alt (WordPress viser bare innhold som inkluderer det eksakte søkeordet), men det er en god start. Gå til disse sidene og finn delen der du nevner emnet, og opprett deretter en intern lenke til den nye siden. Du kan sikkert tenke på noen få sider og innlegg fra toppen av hodet ditt hvis du har nok innhold … bare ikke stapp siden med lenker siden det bare gir av en viss mengde lenkesaft. Her bruker jeg Yoast som tema:

WordPress-søk

Søk på Google – søk på Google etter: nettsted: yourwebsite.com “ditt søkeord”, og du vil se sider på nettstedet ditt relatert til det søkeordet. Dette er en av de beste måtene å finne en mer omfattende liste med relevant innhold der du kan få interne lenker fra.

Søk på interne lenker på Google

Bruk Google Search Console – Hvis du vil ha koblinger fra sidene med høyeste autoritet, kan du gå til Google Search Console og gå til Søketrafikk -> Koblinger til nettstedet ditt. Gå til “mest lenket til innhold” (du ser dette på høyre side) og se gjennom alle relevante sider du kan få en lenke fra. Sider som har flere lenker har en tendens til å ha mer kobling autoritet.

De fleste LinkedIn til sider - Google Search Console

Beste fremgangsmåter for intern kobling

Nå som du hvor hvor du kan få interne lenker, slik gjør du det …

Diversifiser ankerteksten – Flere interne lenker som peker til samme side, bør ha varierende ankertekst (tekstens lenke vises), så ikke bruk den samme ankerteksten igjen og igjen. Hver forankringstekst skal være unik, beskrivende og IKKE nøkkelordrik. Kobling til samme side med gjentatte søkeordrike ankertekstlenker som pleide å fungere, men siden Google Penguin dette ser spammy ut og kan risikere en straff. Gjør det langt og beskrivende.

Bruk dype koblinger – i stedet for å lenke til hjemmesiden din eller kontaktsiden din, vil kobling til dypere (ikke så åpenbare) sider hjelpe leserne med å finne mer spesifikk informasjon om visse emner, pluss at dette er de sidene som trenger lenker mest. Du vil at du kobler juice til å bli spredt … tenk på nettstedet ditt som et økosystem der alt må kobles sammen.

Vet den beste strukturen – en “perfekt” intern koblingsstruktur eksisterer, men ta den med et saltkorn. Det er urealistisk at hvert nettsted følger dette, men å vite at konseptet hjelper.

Intern koblingsstruktur

Unngå automatiske interne koblingsprogrammer – Når du bruker et bestemt søkeord, vil disse programtilleggene utløse en intern kobling som skal opprettes til en bestemt side som du angir. Høres ut som en god snarvei, men disse er ikke så personlig som om du skulle sette inn koblingene manuelt. Pluss at mange av disse programtilleggene ikke tillater varierende ankertekst (som jeg nevnte tidligere), slik at de også kan risikere en straff. Plugins-relaterte innlegg er heller ikke personlig. Bare unngå disse.

Konklusjon

Da jeg skriver denne artikkelen, er jeg midt i et stort internt koblingsprosjekt for en klient som fikk meg til å skrive dette. Det er absolutt verdt å bruke litt tid på, spesielt hvis du allerede har hundrevis av artikler som du kan legge til interne lenker til. Hvis du bare har 20 sider, kan det hende du må lage mer innhold for å gjøre det effektivt, men jeg vil starte nå slik at du kan komme i vane med å koble inn og optimalisere innholdet ditt.

Mange SEO-oppgaver tar mye tid, men interne lenker sammenlignes ikke med hvor mye verdi du får ut av dem. Så hvis du ikke har gjort dette ennå, kan du gå tilbake og legge dem til det eksisterende innholdet, eller i det minste starte neste gang du skriver neste stykke. Seriøst tar det bare 3 minutter. Legg alltid igjen en kommentar hvis du har spørsmål – jeg er her for å hjelpe deg!

Jubel,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector