Ilmainen backlink-tarkistustyökalu | Tarkista verkkosivustosi linkit – WPMyWeb

käänteinen on yksi hakukoneoptimoinnin (SEO) tärkeimmistä osista. Verkkosivustosi sijoittuu korkealle hakukoneille kuten Google, Bing, Yahoo jne., Kun sinulla on enemmän käänteisiä linkkejä. Mutta saaminen laadukkaita käänteisiä linkkejä ei ole helppoa. Joten tätä varten tarvitset backlink-tarkistustyökalut tarkista käänteiset linkit sivustosi.


Internetissä on saatavana monia käänteisen linkin tarkistustyökaluja, enimmäismäärä maksetaan. Joten tässä artikkelissa tarjoan sinulle 10 parasta linkin tarkistustyökalua, joten voit tarkistaa helposti verkkosivustosi tai minkä tahansa muun verkkotunnuksen linkkien kokonaismäärän linkit.

Miksi tarvitset Backlink Checker -työkaluja

käänteinen on linkki, jonka yksi verkkosivusto saa muulta sivustolta. Hakukoneet laskevat käännöslukumäärän jokaisesta verkkosivustosta ja näin yksi sivusto sijoittuu hakukoneisiin.

Mutta odota…

Jotkut käänteiset lähteet, jotka rikkovat Googlen ohjeita, kuten: käänteisten linkkien saaminen torrent-sivustolta, säröillä verkkosivustoilta, porno-verkkosivustoilta jne. Täällä kirjoitin aiheesta ”Kuinka saada laadukkaita käänteisiä linkkejä helposti”, mikä on helpoin tapa saada tehokkaita käänteisiä linkkejä.

10 parasta ilmaista työkalua linkkien tarkistamiseen

# 1 Semrush

semrush käänteisiä

Semrush on yksi parhaimmista verkossa backlink-tarkistustyökalu että tarkista käänteiset linkit. Semrush ei ole vain käänteisen linkin tarkistustyökalu, mutta se on suosituin hakukonemarkkinoinnin (SEM) työkalu, jota on saatavana Internetissä. Voit tehdä paljon asioita puolestasi blogisivusto tai online-liiketoimintaa. Voit tarkistaa avainsanan vaikeudet ja tarkistaa minkä tahansa verkkotunnuksen linkit. Tämän työkalun avulla voit seurata muiden kilpailijoiden etenemistä ja saada heidän käänteisen lähteen käteen. Tässä on kuva, jonka olen esittänyt yllä, joka näyttää “Semrush.com” -alueen täydelliset tiedot. 

Semrush ei tarjoa ilmaista palvelua, se maksaa $ 69,95 dollaria kuukaudessa. Mutta minulla on erityinen kuponki sinulle, että voit käyttää sitä ilmaiseksi. Käytä tätä linkkiä.

[Linkki]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Jos haluat ilmaisen backlink-tarkistustyökalun, niin OpenLinkProfiler on paras vaihtoehto sinulle. Se on täysin ilmainen, ja voit saada perusteellisen analyysin tuoreimmista live-käännöksistä ja yli 200000 tuoreita linkkejä sivustoa kohti. Täällä voit tarkistaa säännöllisesti päivitetyt todennetut linkit, jotka osoittavat verkkosivustollesi. 

Se laskee sivustosi aktiivisten linkkien kokonaisuuden ja ainutlaatuiset aktiiviset linkit sivustollesi. Voit myös seurata kilpailijan backlink-lähteitä ja ankkuritekstejä, mikä on välttämätöntä SEO-osassa. 

He ovat myös maksaneet version SEO-työkalusta “SEOprofiler”. Ilmaisella SEOprofiler-tilillä voit viedä jopa 1 000 linkkiä mistä tahansa verkkotunnuksesta. 

[Linkki]

# 3 Majestic

majesteettinen käänteisen linkin tarkistustyökalu

Majesteettinen backlink-tarkistustyökalu auttaa sinua analysoimaan helposti minkä tahansa verkkotunnuksen backlinkin. Majestic tarjoaa sinulle yksityiskohtaisia ​​linkkejä yksityiskohdista, joita päivitetään päivittäin ja jotka sisältävät tietoja viimeisen 90 päivän ajalta. Voit tarkistaa minkä tahansa verkkotunnuksen historiallisella hakemistolla, joka sisältää kaikki tiedot, jotka Majesticilla on.

Tämä on maksullinen palvelu, mutta voit käyttää sitä ilmaiseksi kirjautumisen jälkeen. Voit verrata sivustoasi muihin verkkotunnuksiin ja saada täydellisen luettelon indeksoiduista URL-osoitteista, viittaa toimialueista, viita IP-osoitteista, ulkoisista käänteistä, julkishallinnon ulkoisista käänteistä ja paljon muuta.

# 4 Avaa Site Explorer

Moz backlink checker -työkaluOpen Site Explorer on ilmainen käänteisen linkin tarkistustyökalu mennessä Moz. Taustayhteyden tutkimuksen avulla Moz tarjoaa myös joitain maksettuja palveluita, ts. Avainsanatutkimusta, SEO-auditointia & Indeksointi, sijoituksen seuranta. 

Moz on kokeilun arvoinen. Jos et käytä maksettua hakukonemarkkinoinnin (SEM) palvelua, kuten Semrush, se on hyvä vaihtoehto sinulle. Voit verrata käännöksiä kahden tai useamman verkkotunnuksen välillä ja voit parantaa sijoitusta ja hakukoneiden näkyvyyttä täydellisellä SEO-työkalusarjalla.

[Linkki]

# 5 Hakukonegenie

Hakukonegenie

Hakukonegenie on erikoistunut hakukoneiden optimointi-, markkinointi- ja SEO-työkalu. Siinä on paljon ominaisuuksia, kuten: Google-työkalut, Yahoo-työkalut, MSN-työkalut, tekstityökalut, vertailutyökalut, linkkityyppityökalut, hakukoneiden työkalut, avainsanatyökalut jne. Ja kaikki nämä ovat täysin ilmaisia. 

Google backlink checker -työkalu antaa sinulle kaiken tiedon linkkien laadusta ja näyttää myös tarkan linkkien määrän. Napsauttamalla kutakin linkkiä se avaa uuden ikkunan, josta löydät lähdelinkkiä sisältävän verkkosivun PageRank.

[Linkki]

# 6 BuzzSumo

BuzzSumo backlink checker -työkalu

BuzzSumo on täydellinen hakukoneiden markkinoinnin työkalu, joka on erittäin kätevä käyttäjille. Se ei salli vain check käänteisiä mutta voit käyttää sitä Facebook-analysaattorina. 

Kuten tiedät, sosiaalinen jakaminen on toinen tärkein asia sisällön mainostamisessa ja sosiaalisen liikenteen saamisessa. Joten käyttämällä BuzzSumoa, voit tarkistaa parhaiten suoriutuneen viestin Facebookissa mistä tahansa avainsanasta. 

Esimerkki: Oletetaan, että haluat tarkistaa sisällön markkinoinnista, lisää vain avainsana BuzzSumo Facebook Analyze -työkaluun ja saada täydelliset tiedot samanlaisista, osakkeista, kommentista ja sitoutumisesta. 

[Linkki]

# 7 Web-SEO Analytics

Web-SEO

WebSEO on ilmainen SEO-työkalu ammattilaisille. WebSEO tarjoaa myös monia ominaisuuksia kuten Search Engine Genie. Se antaa sinulle perusteellisen SEO-analyysin ja luotettavat ja tarkat tulokset.

Tämän työkalun avulla voit tehdä avainsanatutkimuksia, kilpailija-analyysejä, SEO-auditointeja, Tarkista käänteiset linkit ja linkki rakennus. Se auttaa satoja online-markkinoinnin ammattilaisia ​​tekemään tehokkaita päätöksiä avainsuoritusindikaattoreiden perusteella.

[Linkki]

# 8 Link-diagnoosi

linkin diagnoosi

Link-diagnoosi täysin ilmainen backlink-tarkistustyökalu. Tämän työkalun avulla voit tehdä vain tutkimuksen käänteisiä linkkejä. Siinä on hyviä ominaisuuksia. Tässä hakukentässä voit ottaa käyttöön joitain suodattimia, kuten: Sivun sijoitus, Moottori, Sivustoasetukset, Nopeus ja Raportin tyyppi. Niitä vaihtoehtoja käytetään pääasiassa tarkistamaan sijoitus tietyllä sivulla.

Tämän työkalun käyttämiseksi sinun on käytettävä Mozilla Firefox -selainta, jotta saat täydellisen raportin, ja sinun on ladattava Mozilla-selainlaajennus.

[Linkki]

# 9 Signaalit

ranksignals

Rank Signals on yksi suosikkini ilmainen käänteisen linkin tarkistustyökalu, koska se antaa tarkempia reaaliaikaisia ​​tietoja. Tämän työkalun avulla voit löytää ja tunnistaa kilpailijoiden parhaat linkit. Kuten tiedät, korkealaatuisen linkkiprofiilin ylläpitäminen on elintärkeää hakutuloksille. Rank Signals auttaa tunnistamaan huonot ja roskapostin linkit.

Rank Signals tunnistaa ja raportoi linkit, joita on muutettu tai poistettu. Nämä linkit on merkitty virhe koodi. Se tarjoaa myös selaimen laajennuksen, joten voit tarkista käänteiset linkit, sivutaso, Alexa sijoittuu suoraan yhdellä napsautuksella.

Jotta saat täydellisen raportin mistä tahansa verkkotunnuksesta, sinun on vain rekisteröitynyt.

[Linkki]

# 10 Lxr-tori

lxr-kauppapaikka

Kxr Marketplace on ilmainen SEO-työkalu pienille yrityksille. Lxr Marketplace sopii SEO, PPC ja verkkokauppaan. Niiden SEO-työkaluilla voit helposti tarkistaa minkä tahansa verkkotunnuksen linkit. Se voi tunnistaa suosituimmat linkittävät verkkosivustot verkkotunnukseesi ja tarkistaa saapuvien linkkien / linkkien määrän ja verkkotunnukseesi viittaavien verkkosivustojen määrän..

Ne tarjoavat myös ilmaiseksi SEO-sivustokartan rakentaja. Se luo automaattisesti verkkosivustokartat verkkosivustollesi aina, kun teet muutoksia tai julkaista uuden viestin.

[Linkki]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map