Instrument gratuit pentru verificare backlink | Verificați backlinkurile site-ului dvs. web – WPMyWeb

04.06.2020
SEO 'Instrument gratuit pentru verificare backlink | Verificați backlinkurile site-ului dvs. web – WPMyWeb
0 8 мин.

Backlink este una dintre cele mai importante părți ale optimizării motoarelor de căutare (SEO). Site-ul dvs. va avea un rang înalt la motoarele de căutare precum: Google, Bing, Yahoo, etc, atunci când aveți mai multe backlink-uri. Dar obținerea backlinkuri de înaltă calitate nu este usor. Așadar, pentru asta, aveți nevoie de instrumente de verificare backlink verificați backlink-urile a site-ului dvs..


Există multe instrumente de checker backlink disponibile pe internet, maximul este plătit. Așadar, în acest articol, vă pun la dispoziție 10 cele mai bune instrumente de verificare a backlink-ului, astfel încât să puteți verifica cu ușurință backlink-urile site-ului dvs. web sau numărul total de backlink-uri din orice domeniu..

Backlink este un link pe care un site web îl primește de la orice alt site. Motoarele de căutare calculează un număr total de backlink-uri de pe fiecare site web și astfel se clasează un site în Motoarele de căutare.

Dar asteapta…

Există câteva surse de backlink, care încalcă Ghidul Google, cum ar fi: Obținerea backlinks-urilor de pe un site torrent, site-ul cracked, site-ul porno etc..

10 cele mai bune instrumente gratuite pentru verificarea backlinkurilor

# 1 Semrush

backlinkuri înrudite

Semrush este unul dintre cei mai buni online instrument de verificare backlink la verificați backlink-urile. Semrush nu este numai instrumentul de verificare a backlink-ului, dar este cel mai popular instrument de marketing al motorului de căutare (SEM) disponibil pe internet. Puteți face multe lucruri pentru dvs. site-ul blogging sau afaceri online. Puteți verifica dificultățile de cuvinte cheie și puteți verifica backlink-urile din orice domeniu. Folosind acest instrument, puteți monitoriza evoluția altui concurent și puteți primi sursa de backlink în mână. Iată o imagine pe care am arătat-o ​​mai sus, care arată datele complete ale domeniului „Semrush.com”. 

Semrush nu oferă servicii gratuite, costă $ 69.95 pe luna. Dar am un cupon special pentru tine că îl poți folosi gratuit. Utilizați acest link.

[Legătură]

# 2 OpenLinkProfiler

OpenLinkProfiler

Dacă doriți un instrument de verificare a backlink-ului gratuit, atunci OpenLinkProfiler este cea mai bună opțiune pentru tine. Este complet gratuit și puteți obține o analiză aprofundată a celor mai proaspete backlink-uri live și peste 200,000 link-uri proaspete pe site. Aici puteți verifica backlink-urile actualizate periodic, care sunt verificate, îndreptându-vă către site-ul dvs. web. 

Contabilizează totalitatea backlinkurilor active și a link-urilor active unice de pe site-ul dvs. Puteți monitoriza, de asemenea, sursele de backlink ale concurenței și textele de ancorare, ceea ce este esențial pentru partea SEO. 

De asemenea, au plătit versiunea instrumentului SEO „SEOprofiler”. Cu un cont SEOprofiler gratuit, puteți exporta până la 1.000 de link-uri din orice domeniu. 

[Legătură]

# 3 Majestic

instrument majorat de verificare a backlink-ului

Maiestuos Instrumentul de verificare backlink vă ajută să analizați cu ușurință backlink-ul oricărui domeniu. Majestic vă oferă detalii de backlinkuri detaliate, care sunt actualizate zilnic și conțin date din ultimele 90 de zile. Puteți verifica orice domeniu folosind un index istoric care conține toate datele pe care Majestic le are.

Acesta este un serviciu plătit, dar îl puteți utiliza gratuit după conectare. Puteți compara site-ul dvs. cu alte domenii și obțineți lista completă de URL-uri indexate, domenii referire, referire adrese IP, backlinkuri externe, backlinkuri externe guvernamentale și multe altele.

# 4 Deschideți Site Explorer

Instrumentul de verificare backlink MozOpen Site Explorer este un instrument de verificare a backlink-ului gratuit de Moz. Prin cercetarea de backlink, Moz oferă și anumite servicii plătite adică: Cercetarea cuvintelor cheie, auditul SEO & Crawl, Urmărirea clasamentului. 

Moz merită încercat. Dacă nu utilizați serviciul de marketing cu motor de căutare plătit (SEM), precum Semrush, atunci este opțiunea bună pentru dvs. Puteți compara backlinks-uri între două sau mai multe domenii și puteți îmbunătăți clasamentele și vizibilitatea motoarelor de căutare cu setul complet SEO.

[Legătură]

# 5 Motor de căutare Genie

Motor de căutare Genie

Search Engine Genie este un instrument specializat de optimizare, marketing și SEO pentru motoarele de căutare. Este livrat cu o mulțime de funcții, cum ar fi: Instrumente Google, Instrumente Yahoo, Instrumente MSN, Instrumente de text, Instrumente de comparare, Instrumente de popularitate a linkurilor, Instrumente pentru motoarele de căutare, Instrumente pentru cuvinte cheie etc și toate acestea sunt complet gratuite. 

Instrumentul de verificare Google backlink vă oferă toate informațiile despre calitatea linkurilor și, de asemenea, afișează numărul exact de link-uri. Făcând clic pe fiecare link, se va deschide o nouă fereastră în care veți găsi Rangul paginii unei pagini web care conține link-ul dvs. sursă.

[Legătură]

# 6 BuzzSumo

Instrumentul de verificare a backlink-ului BuzzSumo

BuzzSumo este un instrument complet de marketing al motorului de căutare, care este foarte util pentru utilizatori. Nu permite doar să de verificare backlink dar îl puteți folosi ca analizor Facebook. 

După cum știți, Partajarea socială este un alt lucru important pentru promovarea conținutului și obținerea traficului social. Așadar, folosind BuzzSumo puteți verifica orice post cu cele mai performante pe Facebook pentru orice cuvânt cheie. 

Exemplu: Să presupunem că doriți să consultați „Marketingul de conținut”, apoi adăugați doar cuvântul cheie în instrumentul de analiză Facebook BuzzSumo și obțineți detalii complete despre like, share, comentarii și implicare. 

[Legătură]

# 7 SEO SEO Analytics

SEO SEO

WebSEO este un instrument SEO gratuit pentru profesioniști. WebSEO oferă, de asemenea, multe caracteristici ca motor de căutare Genie. Vă oferă o analiză SEO aprofundată și rezultate precise fiabile.

Folosind acest instrument, puteți face cercetări de cuvinte cheie, analiza competitorilor, audit SEO, Verificați backlinks și construirea de legături. Ajută sute de profesioniști de marketing online să ia decizii eficiente pe baza indicatorilor cheie de performanță.

[Legătură]

diagnosticul de legătură

Diagnosticul de legătură complet gratuit instrument de verificare backlink. Folosind acest instrument puteți face doar cercetări de backlinkuri. Vine cu câteva caracteristici bune. În acea casetă de căutare, puteți activa unele filtre, cum ar fi: rangul paginii, motorul, setările site-ului, viteza și tipul raportului. Aceste opțiuni utilizate în principal pentru verificarea rangului pe o anumită pagină.

Pentru a utiliza acest instrument, trebuie să utilizați browserul Mozilla Firefox pentru a obține raportul complet și trebuie să descărcați extensia browserului Mozilla.

[Legătură]

# 9 Semnale de rang

ranksignals

Semnalele de rang este una dintre preferatele mele instrument de verificare a backlink-ului gratuit, deoarece oferă date mai precise în timp real. Folosind acest instrument, puteți găsi și identifica cele mai bune linkuri ale concurenților. După cum știți, menținerea unui profil de link-uri de înaltă calitate este vitală pentru clasamentele de căutare. Semnalele de rang ajută la identificarea legăturilor tale proaste și spam.

Semnalele de rang identifică și raportează legăturile care au fost modificate sau eliminate. Aceste legături sunt marcate împreună cu un eroare cod. De asemenea, oferă extensie de browser, astfel încât să puteți verificați backlink-urile, rang de pagină, rangul Alexa direct cu un singur clic.

Pentru a obține raportul complet al oricărui domeniu, trebuie doar să vă înregistrați.

[Legătură]

# 10 Lxr Marketplace

Lxr marketplace

Kxr Marketplace este un instrument SEO gratuit pentru întreprinderile mici. Lxr Marketplace este potrivit pentru SEO, PPC și comerț electronic. Cu instrumentele lor SEO, puteți verifica cu ușurință backlink-uri pentru orice domeniu. Poate identifica site-urile de top care leagă domeniul dvs. și poate verifica numărul de link-uri / link-uri de intrare și numărul de site-uri web de referință la domeniul dvs..

De asemenea, oferă gratuit SEO Sitemap Builder. Acesta generează automat sitemap-uri pentru site-ul dvs. web ori de câte ori faceți modificări sau publicați o nouă postare.

[Legătură]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector