Instrumente SEO SEO pe care le folosesc: o listă completă de instrumente / pluginuri pentru ca site-ul dvs. să fie mai ridicat + încărcarea mai rapidă (fără alergători!)

Vă cereți o listă solidă cu instrumente de SEO și optimizare a vitezei WordPress, vi le voi oferi.


Serviciile plătite sunt evidențiate și le folosesc pe majoritatea site-urilor mele pe WordPress. Folosiți cuprinsul pentru a găsi ceea ce aveți nevoie, altfel sper să vă bucurați de instrumente. Am muncit din greu :)

Cuprins

 1. Pluginuri SEO
 2. Plugin-uri de viteză
 3. Instrumente de viteză
 4. Masurarea vitezei
 5. Cercetare cu cuvinte cheie
 6. Link-uri
 7. SEO local
 8. Google Analytics
 9. Hosting
 10. tematică
 11. Alte instrumente SEO
 12. Diverse

Pluginuri SEO

Pluginuri WordPress WordPress 2019

Fragmente bogate All Schema – adaugă fragmente bogate, dar are setări minime și opțiuni de personalizare – astfel încât marcajul nu pare la fel de fantezist atunci când este afișat în conținut. Este gratuit și acceptă revizuire, Rețete, și eveniment fragmente bogate, dar prefer (și folosesc) WP Review de MyThemeShop. Pare mai frumos și are mai multe opțiuni. Iată o pagină pe care o folosesc.

Totul într-un SEO – alternativa la Yoast, dar tot folosesc Yoast.

Atributele automate ale imaginii – adaugă automat text alt folosind numele fișierului imagine (economisește mult timp). Altfel, ar fi necesar să adăugați text alt la fiecare imagine individuală manual.

Mai bine înlocuiți căutarea – link-uri de actualizare în masă, imagini și alt conținut. De ajutor dacă ați modificat versiunile www sau HTTPS și trebuie să actualizați în mod gros toate imaginile / linkurile către noua versiune. Sau, dacă sunteți ca mine și trebuie să actualizați o imagine care se află pe mai multe pagini, acest lucru economisește mult timp.

Verificator de legături stricate – detectează legături rupte pe site-ul dvs.. Verificarea legăturii Dr. este bun, dar acest plugin vă permite să le rezolvați în interiorul WordPress cu opțiuni cu un clic pentru a edita sau deconecta fiecare. Dezavantajul este că consumă un procesor ridicat (deci dezinstalați pluginul imediat când ați terminat corecția linkurilor).

Cuprins ușor – adăugarea unui TOC la postările lungi este incredibil de benefică pentru utilizatori și motoarele de căutare. Cu toate acestea, recomand să nu utilizați un plugin pentru acest lucru și, în schimb, codarea manuală a unui Cuprins HTML ceea ce permite utilizatorilor să sară la anumite secțiuni (și să se conecteze la ele). Atribuire ancore de nume vă va oferi, de asemenea, o șansă de a vă acorda Google link-uri salt-la.

Kit site Google – combină cele mai populare instrumente de gestionare a site-urilor Google (Google Search Console, Google Analytics, AdSense și Google PageSpeed ​​Insights) în 1 plugin WordPress.

Plugin de redirecționare rapidă a paginii / postării – reparați paginile rupte sau adresele URL pe care le-ați modificat sau șters cu ajutorul redirecțiilor. Verificați erorile de accesare în Google Search Console (sau în Yoast) pentru a găsi legăturile stricate.

Matematica de rang – plugin SEO promițător de MyThemeShop cu o mulțime de funcții încorporate, precum fragmente bogate, integrare Google Search Console, optimizare a mai multor cuvinte cheie, urmărirea rangului de cuvinte cheie, instrumentul de cuvinte cheie LSI, opțiuni SEO locale, sugestii de legare internă și multe altele.

SSL într-adevăr simplu – configurează automat site-ul dvs. la HTTPS. Veți avea totuși nevoie de SSL (eu folosesc gratuit Let’s Encrypt SSL from SiteGround), dar acest plugin face foarte ușor de configurat.

Republicați postările vechi – face ca conținutul tău să pară actualizat prin actualizarea tuturor datelor modificate postării tale până în ziua curentă, ceea ce va fi reflectat în motoarele de căutare. Acest lucru este ieftin (din moment ce nu ați actualizat postarea cu conținut nou), dar menține datele actuale și poate crește ratele de clic.

Conținut structurat – adaugă fragmente bogate în FAQ și este același lucru pe care îl folosesc eu și Neil Patel.

WP Review – pluginul de fragmente bogate pe care îl folosesc (iată o pagină pe care o folosesc). Alte pluginuri nu sunt foarte bune … WP Rich Snippets a fost abandonat de dezvoltator, iar schema All In One este plictisitoare și nu are opțiuni de personalizare. WP Review acceptă 14 tipuri de date, inclusiv recenzii și rețete, este actualizat frecvent, arată frumos și este susținut de echipa MyThemeShop.

Yoast – cel mai popular plugin SEO. Puteți descompune Yoast în 3 pași: configurați setările pluginului, cercetând cuvinte cheie și creând conținut optimizat despre aceste cuvinte cheie. Aceștia sunt pași cheie, dar majoritatea oamenilor îi înșală, așa că consultați ghidul meu Yoast pentru a afla cum să le faceți.

SEO locală Yoast – adaugă un fișier KML pentru Google Maps, schema.org și alte optimizări pentru SEO local, cu opțiunea de a încorpora un Google Map și un localizator de magazine. Probabil că nu va îmbunătăți clasamentul, deoarece acestea sunt o astfel de micro parte a localului (aș verifica Factorii locali de clasare Google).

Yoast Premium – de fapt nu vă va îmbunătăți clasamentul, dar (în opinia mea umilă), include funcții fanteziste de care nu aveți nevoie cu adevărat. Redirecționările se pot face folosind un plugin gratuit, de multe ori cuvintele cheie de focalizare necesită adesea utilizarea unor potriviri parțiale (pe care analiza SEO a Yoast nu le detectează întotdeauna) și am auzit că asistența te referă doar la tutorialele lor. IMO, în valoare de 89 USD / an.

SEO video SEO – adaugă o sitemap video și acceptă schema.org videoObiect markupbject, Facebook Open Graph (pentru redarea directă pe Facebook) și opțiunea de a schimba miniaturile.

Yoast WooCommerce SEO – îmbunătățește formatarea socială atunci când conținutul este partajat pe rețelele de socializare, exclude paginile inutile de pe harta site-ului dvs. și adaugă o opțiune Yoast breadcrumb.

Plugin-uri de viteză

Plugin-uri de optimizare a vitezei WordPress

AMP pentru WP – adaugă AMP (pagini mobile accelerate) pentru ca paginile mobile să se încarce mai rapid în timp ce vă oferă o pictogramă AMP în rezultatele căutării mobile. Dezavantajul este că îți schimbă designul mobil, ceea ce poate reduce conversiile. Din acest motiv, am decis să nu folosesc un plugin AMP.

Curățarea activelor – dezactivează selectiv încărcarea pluginurilor pe anumite pagini. De exemplu, puteți dezactiva pluginul pentru formularul de contact în toate paginile, cu excepția paginii de contact, sau dezactivați pluginul dvs. de fragment bogat de la încărcare pe pagini. Foarte ușor de utilizat și recomand cu mare încercare.

Cache-uri Plugin – aici sunt cele mai votate pluginuri de cache (aveți nevoie doar de 1).

 • Racheta WP – Plug-ul de cache evaluat # 1 în multe sondaje Facebook, este de 49 de dolari și este ceea ce folosesc. WP Rocket are multe caracteristici pe care majoritatea plugin-urilor cache nu le oferă și, prin urmare, vă poate oferi scoruri și timpi de încărcare mai buni în GTmetrix + Pingdom. Aceste funcții încorporate includ curățarea bazei de date, Cloudflare, câmpuri URL CDN, încărcare leneșă și găzduire cod Google Analytics local. Cu WP Rocket, nu aveți nevoie de pluginuri suplimentare, deoarece acestea sunt integrate. Setările sunt ușor de configurat și vin cu documentație + suport excelent.
 • Performanță rapidă – de obicei, pluginul cache gratuit # 1 în sondajele de Facebook și vine cu multe funcții incluse cu WP Rocket. Are un feedback excelent în WordPress Accelerarea grupului Facebook mulți oameni spun că este cel mai bun plugin gratuit pentru cache. Setările pot fi destul de copleșitoare de configurat, dar are un asistent de configurare.
 • SG Optimizer – acesta este pluginul pentru cache al SiteGround (funcționează numai dacă vă aflați în găzduirea lor). Cache-ul este mai rapid decât orice alt plugin de memorie cache, dar (chiar și după actualizările lor majore ale acestuia) îi lipsește încă multe funcții incluse cu alte plugin-uri pentru cache. Folosesc SG Optimizer strict pentru cache (cu toate celelalte opțiuni dezactivate) apoi folosesc WP Rocket pentru orice altceva.
 • W3 Cache totală – plugin gratuit pentru cache cu setări robuste, dar istoric de a cauza erori. Cu toate acestea, dezvoltatorul a făcut recent multe actualizări și se pare că reputația pluginului s-ar putea întoarce, deoarece a fost odată un plugin excelent pentru cache.
 • WP Fastest Cache – plugin de cache gratuit, care este ușor de configurat cu opțiuni pentru a integra Cloudflare, StackPath și alte CDN-uri (dar totuși folosesc WP Rocket).
 • Autoptimize – de obicei este nevoie doar dacă utilizați hostingul care include listele negre (de ex. Hai tăticu sau Motor WP), în caz contrar, sunt de preferat plugin-uri complete de cache precum WP Rocket sau Swift. Optimizează fișierele HTML, CSS și JavaScript și o opțiune pentru configurarea unui CDN.

CAOS | Gazduiește Google Analytics local – ajută încărcați local codul de urmărire Google Analytics.

CDN Enabler – include un câmp URL CDN pentru a vă ajuta să configurați rețeaua de livrare a conținutului.

Clearfy – accelerează site-ul web prin dezactivarea funcțiilor inutile WordPress (similar cu WP Disable) și include unele caracteristici de securitate SEO +. Recenzii / aprecieri excelente pe WordPress.

CSS Generator Sprite – combină mai multe imagini într-o singură imagine, ceea ce le face să se încarce mult mai rapid. Aceasta se face de obicei numai cu imagini decorative, cum ar fi icoane. Am făcut acest lucru pe pagina mea de pornire … în loc să încarc 30 de pictograme (care ar fi 30 de solicitări), se încarcă 1 (1 cerere).

Afișează versiunea PHP – arată ce versiune PHP rulează site-ul dvs., care ar trebui să fie 7.0 sau mai mare.

Instrumente de memorie cache Gravatar – accelerează postările cu comentarii prin cachearea Gravatars (Harrys Gravatar Cache, Cache Gravatar optimă, sau FV Gravatar Cache) sunt primele 3 plugin-uri.

GTmetrix Pentru WordPress – programați rapoartele GTmetrix și vedeți-le direct în tabloul de bord WordPress sau prin rapoarte de e-mail programate. Excelent pentru monitorizarea vitezei site-ului dvs. + scoruri.

Pluginuri de optimizare a imaginii – Imagify, ShortPixel, Smush, și Kraken toate fac practic același lucru (redimensionează imaginile, comprimă fără pierdere imaginile și elimină datele EXIF ​​din imagini).

Încărcătură leneșă pentru videoclipuri – întârzie încărcarea videoclipurilor până când derulați pagina în jos și le vedeți efectiv, ceea ce poate reduce semnificativ timpul de încărcare pentru conținutul cu videoclipuri. Nu aveți nevoie de acest lucru dacă utilizați WP Rocket, deoarece are încărcarea leneșă încorporată în setări. Sugerez doar videoclipuri de încărcare leneșe (nu fotografii), deoarece este enervant pentru utilizatori să încarce constant imagini în timp ce defilează.

OMGF – încarcă fonturi Google, font Awesome și alte fonturi externe la nivel local.

Profil P3 – găsește pluginuri de încărcare mai lente, dar nu a fost actualizat de ani buni.

Perfmatters – dezvoltat de Kinsta și similar cu Clearfy. De asemenea, optimizează site-urile WooCommerce prin dezactivarea ușoară a fragmentelor de coș, a scripturilor WooCommerce și a stilurilor. Începe de la 24,95 USD / lună.

Verificator de compatibilitate PHP – verifică plugin-urile / tema pentru a asigura compatibilitatea cu noile versiuni PHP, însă nu are recenzii grozave, deoarece de multe ori poate sări peste pluginuri mai mari.

Organizator de pluginuri – încărcați selectiv plugin-uri pe conținut specific. Cel mai obișnuit exemplu este încărcarea formularului de contact doar pe pagina dvs. de contact (deci nu se încarcă pe fiecare pagină).

WP Dezactivat – dezactivează setările inutile de WordPress, cum ar fi autosavele, revizuirile post, Gravatars, emojis și alte funcții din nucleul WordPress. De asemenea, are opțiuni de viteză suplimentară, cum ar fi controlul bătăilor inimii, găzduirea locală a codului Google Analytics și minimizarea cererilor.

WP-Optimize – curăță baza de date WordPress, eliminând revizuiri post, comentarii spam / gunoi, tranzitorii și tabele de baze de date neutilizate. Dacă utilizați WP Rocket, nu aveți nevoie de acest lucru, deoarece este încorporat în setările WP Rocket. Faceți întotdeauna o copie de rezervă înainte de a curăța baza de date.

Plugin-uri StudioPress – toate ușoare, gratuite și dezvoltate pentru Genesis Framework. Utilizarea de pluginuri ușoare este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că site-ul dvs. web se încarcă rapid.

Masurarea vitezei

Verificare byte – masura TTFB (timpul până la primul octet), o valoare cheie în viteza server / hosting.

Google PageSpeed ​​Insights – recomandări de viteză care mulți oameni nu consideră de ajutor întrucât nu măsoară nici măcar timpul de încărcare (valoarea principală a vitezei site-ului). Dar se măsoară timpul de răspuns al serverului ceea ce indică găzduirea (serverul) dvs. este lent și ar trebui să fie sub 200ms.

GTmetrix – recomandări de viteză Mie mi se pare cel mai util din toate instrumentele, în special pentru găsirea de imagini neautorizate și folosind fila Cascadă pentru a vedea cele mai lente pluginuri / elemente de încărcare.

Testul HTTP / 2 – verificați dacă site-ul dvs. web (hosting) acceptă HTTP / 2, ceea ce face ca site-ul dvs. să fie mai rapid.

Monitor de interogare – verificați cele mai lente pluginuri de încărcare, scripturi, etc. O alternativă excelentă la P3.

Pingdom – instrumentul cel mai precis pentru măsurarea timpilor de încărcare conform WP Rocket, dar consider că GTmetrix este cel mai util pentru a primi recomandări specifice privind optimizarea vitezei site-ului.

Instrumente de viteză

Cloudflare – CDN gratuit cu 200+ centre de date ceea ce face ca site-ul dvs. să fie mai rapid, cu opțiuni de viteză / securitate ca linkuri mobile accelerate, protecție la hotlink, railgun, Reguli de pagină, și în cache. Ușor de configurat cu majoritatea plugin-urilor din cache, iar unele gazde au opțiunea de a-l activa în cPanel. Acest lucru necesită înscrierea pentru un cont gratuit, schimbarea serverelor de nume, și configurarea setărilor.

KeyCDN – CDN (rețea de livrare de conținut) cu 34+ centre de date și este prețat de GB-urile utilizate.

StackPath – CDN (rețea de livrare de conținut) cu peste 31 de centre de date cu o încercare gratuită de 30 de zile, apoi începe de la 10 USD / lună. Se integrează cu majoritatea plugin-urilor din cache și este CDN-ul pe care îl folosesc pe site-ul meu.

Transfonter – reparați erorile legate de fonturi în GTmetrix / Pingdom folosind Transfonter pentru a converti fonturi (de ex. Fonturi Google) în fonturi web, încărcați-le pe WordPress, apoi adăugați-le în CSS.

Cercetare cu cuvinte cheie

Raspunde publicului – instrumentul meu preferat de cercetare a cuvintelor cheie care scoate cuvinte cheie de pe Google Autocompletare și le descompun în întrebări, prepoziții și cuvinte cheie de comparație. Verificarea „cuvintelor cheie cu întrebări” este o modalitate excelentă de a vă asigura că este conținutul dvs. cuprinzător (răspunde la toate întrebările pe care oamenii le au despre acest subiect). De asemenea, arată concurența estimată a fiecărui cuvânt cheie (fiecare cuvânt cheie are un cerc verde și cu cât este mai întunecat, cu atât este mai competitiv).

trenduri Google – vedeți tendințele de cuvinte cheie și în ce regiune sunt cele mai căutate.

Complet automat Google – sugestii de cuvinte cheie bazate pe istoricul de căutare anterior al oamenilor. Solicitați Google să completeze fraza sau să folosiți caracterul subliniat _ pentru ca Google să “completeze semifabricatul”.

Planificatorul de cuvinte cheie Google – unul dintre ai mei cel mai puţin instrumentele preferate de cercetare a cuvintelor cheie, deoarece au fost create special pentru Google AdWords și nu reflectă datele din rezultatele organice (SEO).

HubShout WebGrader – vedeți cuvinte cheie pentru care faceți rang, cuvinte cheie pentru concurenți și comparați cuvintele dvs. cheie, autoritatea domeniului, legături, conținut de top și domenii de referință cu concurenții.

Keywordtool.io – trage cuvinte cheie de pe Google Autocomplete (sursa mea preferată).

Cuvinte cheie de pretutindeni – afișează căutări lunare, CPC și concurență estimată direct în motoarele de căutare și alte platforme (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Exploratorul de cuvinte cheie Moz – un instrument de cercetare a cuvintelor cheie mai bun decât planificatorul de cuvinte cheie Google. Aflați căutările lunare ale fiecărui cuvânt cheie și utilizați filtre pentru a grupa fraze asociate (astfel încât nu le răsfoiești pe aceleași) și filtrați după volumul de căutare, cuvinte cheie largi / specifice și întrebări.

Extensia Google Chrome MozBar – vă permite Google orice cuvânt cheie și estimați concurența pe baza DA-ului fiecărui rezultat al căutării (autoritatea domeniului) și PA (autorității paginii).

Ubbersuggest – Instrumentul de sugestie de cuvinte cheie al lui Neil Patel, care estimează concurența cuvântului cheie în rezultate organice, cu toate acestea, întotdeauna îmi place să revizuiesc rezultatele de top manual.

VidIQ Extensie Chrome – analizați concurența pentru cuvintele cheie YouTube prin instalarea acestei extensii, căutarea cuvântului cheie în YouTube și clic pe rezultatele de top. Extensia generează un scor SEO în funcție de aprecierile, vizualizările, comentariile, partajarea socială, abonații, orele de vizualizare și alte valori despre videoclip. Vedeți ce etichete sunt utilizate și lungimea descrierii.

Link-uri

Verificați linkurile mele – Extensia Chrome care verifică și evidențiază linkurile rupte dintr-o pagină.

Verificarea legăturii Dr. – găsiți linkuri rupte pe site-ul dvs. WordPress. Scanează 7.500 de link-uri / lună gratuit.

Instrumentul Google Disavow – dacă ați angajat un constructor de link-uri care a creat link-uri spammy și sunteți îngrijorat de faptul că rangurile dvs. sunt afectate, utilizați acest instrument pentru a cere Google să nu țină cont de acestea.

Exploratorul de legături Moz – verificați autoritatea de domeniu a site-ului dvs., link-urile de intrare, textul de ancorare și valorile linkurilor cu o opțiune de actualizare. De ajutor pentru a găsi oportunități de link de pe site-urile concurenților. Acest instrument poate fi utilizat și în combinație cu MozBar pentru a vă asigura că cuvintele dvs. cheie nu sunt prea competitive (încercați să concurați cu site-uri web care au autoritate de domeniu similară ca a dvs.).

SEO local

Comenzi Google Google & Numiri – caracteristică pentru Compania mea pe Google, care permite oamenilor să facă rezervări, rezervări, să plaseze comenzi, să vadă meniuri și să caute informații despre afacerea dvs. Completați acest lucru formă și utilizați un serviciu de rezervare / comandă de la terți precum seamless.com.

Compania mea Google – cel mai important factor în SEO local și este acum 25% Factorii locali de clasare a căutării din 2018. Asigură-te că verificați dreptul de proprietate și completați tot, inclusiv: fotografii + videoclipuri, categorii, Descriere, adresa sau zona de servicii, atribute, meniu / servicii, ore speciale, întrebări, adresa URL personalizată, Tur virtual 360 ° (dacă are sens). Tu ar trebui răspunde la recenzii și răspundeți la persoanele mesaje. Publicarea actualizărilor a devenit din ce în ce mai importantă. Puteți utiliza, de asemenea adrese URL de afaceri locale (de exemplu. numirirezervărirezervările), iar hotelurile pot adăuga evaluări de clasă și facilități. În cele din urmă, citiți Compania mea Google instrucțiuni.

Moz Local – reparați citări incomplete, inconsistente și duplicate. Un instrument indispensabil pentru SEO local, iar obiectivul dvs. ar trebui să fie obținerea scorurilor dvs. Moz Local cât mai aproape de 100%.

Whitespark Citation Building Service – cumpărați referințe pentru 4-5 USD fiecare, ceea ce poate îmbunătăți clasamentul local, în special în Google Maps. Am folosit Whitespark pentru mulți clienți și obțin rezultate minunate cu rapoarte detaliate, link-uri la noile tale profiluri de citare și 1 autentificare universală. Referințele au devenit mai puțin importante în ceea ce privește factorii de clasament local, dar ar trebui să le faci în continuare.

Whitespark Citation Cleanup Service – dacă citările dvs. sunt o mizerie (de exemplu, în Moz Local), puteți plăti 149 USD + pentru ca Whitespark să curețe cititurile incomplete, inconsistente și duplicate.

Whitespark Local Rank Tracker – măsoară clasamentele locale în Google / Bing atât în ​​rezultatele organice, cât și în rezultatele hărții. Un mod foarte ușor și cel mai ușor de utilizat de a măsura cuvintele cheie locale.

Google Analytics

AWStats – aflați dacă ceva provoacă o utilizare mare a procesorului (lățime de bandă) pe site-ul dvs., cum ar fi crawlere specifice, imagini, descărcări de fișiere și adrese IP. Reducerea consumului de procesor poate face serverul / site-ul dvs. să se încarce mai rapid. Acest lucru este integrat pentru multe cPaneluri care găzduiesc în secțiunea „statistici”.

Google Analytics – are aproape tot ce aveți nevoie pentru analize și, atât timp cât sunteți familiarizați cu filele din stânga, vă puteți îmbunătăți mult conținutul, SEO și datele de vizitator bazate pe conversii, inclusiv sex, vârstă, geografie, dispozitiv, conținut, CTR , timp mediu pe site, etc. Faceți clic pe fila „achiziții” și accesați „Pagini de destinație” pentru o imagine instantanee a performanței conținutului..

Screaming Frog SEO Spider & Instrument cu crawler – program de desktop (pentru PC sau Mac) care vă vorbește despre link-uri sparte, titluri de pagini, meta-descrieri, adrese URL, imagini și multe alte date SEO.

Google Analytics – caracteristică în Google Search Console care măsoară poziția de cuvinte cheie, ratele de clic pe site-ul dvs. web și are filtre pentru țări / dispozitive / pagini / interogări. Vă permite să comparați datele cu cele 28 de zile anterioare și este un instrument excelent pentru măsurarea performanței SEO. Eu folosesc acest lucru peste Google Analytics drept cuvinte cheie, CTR și poziții de clasare sunt principala preocupare a mea.

SEMRush – un set de instrumente SEO totul în unu cu literalmente o multitudine de analize pe cuvinte cheie, profil de backlink, listări de citări pentru SEO local și instrumente de audit + raportare. De exemplu, pot vedea câte backlink-uri am câștigat față de câte am pierdut, permițându-mă să monitorizez link-uri dacă le pierd.

Hosting

* Acestea tind să fie cele mai mari 4 companii de găzduire din cadrul Gazduire WordPress și WordPress Accelerarea grupului Facebook care sunt bine conduse și au 10.000 de membri în fiecare grup. Consensul general este să vă îndepărtați Branduri EIG care deține peste 60 de companii de hosting diferite, inclusiv Bluehost, HostGator, iPage, Site5 și multe altele. Sunt cunoscuți pentru a împacheta prea multe persoane pe același server (ceea ce duce la timpuri de încărcare lente) și suport / uptime mediocre.

SiteGround – a evaluat gazda # 1 în 10 sondaje Facebook și este cine folosesc. sunt recomandat de WordPress si fa migrații gratuite. Plan superior ca al lor planul semi-dedicat GoGeek vino cu mai multe resurse server (Factorul de viteză # 1) și toate planurile vin cu multe Caracteristici WordPress ca Cloudflare și SSL gratuit. Există mai multe viteze decât găzduire, dar am <1s timp de încărcare cu SiteGround și rapoarte 100% GTmetrix. Planurile încep de la 3,95 USD / lună (preț promoțional).

Cloudways – de obicei evaluat # 2 după SiteGround, dar fără probleme de procesare. Suportul pentru chat lipsește, dar sunt bune dacă doriți o viteză pură și o interfață curată. Planurile încep de la 10 USD / lună.

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-2017

Shared-Hosting-Poll-2017

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

WordPress-Host-Poll-Sept-2018

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

WordPress-Host-Poll-Sept-2018

Kinsta – unul dintre cei mai buni din jurul gazdelor, dar planurile încep de la 30 USD / lună. Acestea garantează uptime 100% și nu am auzit altceva decât lucruri grozave despre viteza, uptimes-ul și suportul lor.

Motor WP – gestionat WordPress hosting cu planuri începând de la 35 USD / lună. Au achiziționat recent StudioPress și par să colaboreze piața, dar sunt o opțiune bună. Ei au propriul lor cache integrat și se mențin bine pentru site-urile web care se așteaptă cu vârfuri mari în trafic.

tematică

Divi – una dintre cele mai populare teme WordPress, dezvoltată de Temele Elegante.

StudioPress – magazin de teme WordPress de încredere și dezvoltatori ai Genesis Framework. Locul în care aș merge dacă doriți o temă care să fie SEO, mobilă, HTML5 și sigură.

Alte instrumente SEO

Highlighter de date – caracteristică în Google Search Console, care vă ajută să adăugați fragmente bogate.

Preluare ca Google – testează dacă Google poate accesa o pagină, modul în care o redă și orice resurse (de exemplu, imagini sau scripturi) care sunt blocate de la Google. Poate ajuta la depanarea problemelor cu rampele.

Freelancer.com – angajați freelanceri care să vă ajute în proiectarea WordPress, dezvoltare, optimizarea vitezei, design grafic, redactare și multe altele. Acesta a fost un salvator când mi-am început cariera și încă folosesc utilizatorii BDKAMOL și I333 pentru dezvoltarea WordPress și optimizarea vitezei.

Google AdWords – Campanii PPC (plată pe clic) dacă doriți să faceți publicitate site-ului dvs. pe Google.

Testul de utilizare Google mobil – testează dacă a singur pagina este mobilă, dar utilizează Raport de utilizare mobilă în Google Search Console pentru a găsi toate erorile mobile pe întregul site.

Stiri google – aduceți-vă articolele publicate în Google News pentru o sursă suplimentară de trafic.

Postări Google – permite oamenilor / întreprinderilor să creeze conținut direct pe Google, care apare foarte bine clasat pe Google pentru numele lor (Search Engine Land îi numește „cărți de vizită”).

Atributele site-ului Google – îmbunătățiți informațiile despre compania dvs. în rezultatele căutării și graficul de cunoștințe Google cu numele companiei, locația, informațiile de contact, logo-ul, profilurile sociale etc..

Instrument de testare a datelor structurate Google – teste pentru erori atunci când adăugați fragmente bogate pe site-ul dvs..

Managerul de etichete Google – optimizați-vă traficul și marketingul online folosind etichete – fără cod.

Moz Pro – suită completă SEO care vă permite să urmăriți clasamentele, cuvintele cheie, linkurile și optimizarea paginilor. Nu îl folosesc (prea scump) atunci când pot urmări cuvintele cheie din Search Console Search Analytics, știu deja cum pot face SEO pe pagina și cele mai multe lucruri pe care le pot face gratuit.

Siteliner – scanează întregul site web pentru a găsi conținut duplicat, link-uri sparte și erori tehnice SEO.

Ajutor structurat pentru marcarea datelor – dacă datele structurate nu funcționează, utilizați acest instrument.

Verificator Sucuri – verifică malware, starea listei negre, erorile site-ului web și software-ul învechit.

Verificatorul de penalități al site-ului – ajută la identificarea rădăcinii sancțiunilor Google prin referire încrucișată a picăturilor de trafic organic cu actualizările algoritmului Google. Instrumentul SEO Panguin este similar și, de asemenea, bun.

WooRank – majoritatea instrumentelor de audit SEO nu sunt bune, dar acest lucru este simplu, gratuit și oarecum decent.

TubeBuddy – instrumente încorporate pe site-ul YouTube care vă arată mențiuni despre mărci, statistici / clasamente pe videoclipuri și sugestii SEO video. Recomandat de Backlinko.

Diverse

BuzzSumo – software de e-mail popular și plugin WordPress, dar vă poate încetini site-ul.

Canva – unul dintre cei mai buni producători de infografie freemium (notoriu pentru obținerea legăturilor / traficului). De asemenea, puteți angaja designeri infografici pe freelancer.com dacă doriți o infografie cu adevărat unică.

Copyscape – verificator de plagiat care detectează articole duplicate, care vă pot penaliza SEO.

Încorporarea generatorului de cod – vă creditează infografiile / videoclipurile oferind cititorilor un cod încorporat.

Cadrul Genezei – Cadrul WordPress dezvoltat de StudioPress care menține site-ul dvs. rulând rapid și de încredere. Recomandat de oameni de top (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). În general, recomand să utilizați teme StudioPress, dar există și alte magazine de temă Genesis de la terțe părți Bună ziua, designuri, Restaurat 316 Proiecte, și Design drăguț drăguț.

Să criptăm SSL – SSL gratuit și de încredere pe care îl puteți utiliza pentru a vă asigura site-ul. Unele companii de găzduire (cum ar fi SiteGround) au o opțiune pentru a le activa în cPanel-ul dvs. de găzduire.

Variabile fragment – șabloane pentru titluri SEO + meta descrieri care pot fi personalizate în setările Yoast, totuși scrierea manuală este întotdeauna mai bună. Variabila tipică de fragment pentru pagini / postări este %% page %% %% sep%%%% sitename %% care, în cazul meu, se va citi ca: Titlul paginii – Masters media online. Acest lucru va fi utilizat numai dacă nu sunt scrise manual.

Afiliați cu sete – plugin de administrare a legăturilor de afiliere pe care îl folosesc, care folosește cloaks, nofollows și vă ajută să categorizați linkurile de afiliere. Versiune premium vine cu o mulțime de funcții excelente, precum conectarea automată a cuvintelor cheie, statistici și integrarea evenimentelor Google Analytics și integrarea Managerului de etichete.

Instrumente pentru webmaster – Google Search Console + Bing + Yandex Instrumentele pentru webmaster sunt principalele 3.

Editorul Bulk Yoast – editați titluri SEO + meta descrieri în vrac, ceea ce este un mod ușor de a crește CTR-urile. Editorul cel mai mare nu detectează lungimea caracterelor sau cuvintele cheie de focalizare, deci asigurați-vă că luați în considerare acest lucru (aproximativ 55 pentru titluri SEO, 155 pentru meta descrieri).

Analiza SEO Yoast – sugestii de optimizare a conținutului pe baza dacă cuvântul cheie focalizat este utilizat în conținut, plus alți factori. Yoast va detecta doar potrivirile exacte ale cuvântului dvs. cheie (nu există potriviri parțiale) și este bine ca unele lumini să rămână roșii, deoarece sinonimele pot fi adesea utilizate (dacă cuvântul cheie focalizat este SEO Consultant și folosesc SEO Consulting, Yoast nu îl va detecta ). Sau poate că „stropite” cuvântul dvs. cheie din titlu pentru a face să sune mai bine, deoarece o potrivire exactă a cuvintelor cheie sună spammy. O parte din acestea pot fi luate cu un bob de sare.

Yoast Metabox Insights – arată care cuvinte sunt utilizate cel mai mult în conținut (am dezactivat acest lucru).

Analiza lizibilității Yoast – vă spune dacă propozițiile / alineatele sunt prea scurte, lungi, dacă utilizați cuvinte de tranziție, etc. Nu mi se pare foarte util și le-am dezactivat.

Analiza Yoast Ryte – detectează dacă site-ul dvs. web este indexat în motoarele de căutare.

Contor de legături de text Yoast – contează câte linkuri interne sunt utilizate în paginile / postările dvs..

Complet automat YouTube – începeți să tastați o frază pe YouTube pentru a găsi sugestii de cuvinte cheie video.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map