Kaikki yhdellä kaaviolla Rich Snippets -laajennuksen katsaus / opetusohjelma: Minimilaajennus, joka tekee työtä, mutta on tylsää

03.06.2020
SEO 'Kaikki yhdellä kaaviolla Rich Snippets -laajennuksen katsaus / opetusohjelma: Minimilaajennus, joka tekee työtä, mutta on tylsää
0 4 мин.

Kaikki yhdellä kaaviolla Rich Snippets on WordPress-laajennus, jota käytetään sivujen / viestien merkitsemiseen rikkaat katkelmat.


Se on hyvä arvostelut ja tekee työn monille ihmisille. Mutta muut ihmiset (kuten minä) ovat nirso siitä, miten markup vaikuttaa sivun suunnitteluun. Koska jokainen rikas katkelmalaajennus lisää sivullesi sisältöä, jota tarvitaan Googlelle rikaspätkien näyttämiseen, tärkein ero rikkaiden katkelmalaajennusten välillä on se, miten tiedot esitetään sivulla.

Tämä lukemasi viesti on merkitty WP Rich Snippets ja mielestäni näyttää mahtavalta. Se voi sisältää videon, valokuvan, linkit ja paljon muita vaihtoehtoja. All In One Schema Rich -katkelmat ovat rajoitetut vaihtoehtojen ja suunnittelun räätälöinnin suhteen.

Näin sivusi näyttää, kun se on merkitty merkitsemällä kaikki yhdellä -romaisilla katkelmilla:

Kaikki yhdellä kaavalla Rich Snippets Plugin Markup

Plussat

 • Vapaa
 • Helppo asentaa
 • Tukee rikkaimpia katkelmatyyppejä

Haittoja

Tuetut tietotyypit

Pitäisikö sinun harkita muita Rich Snippet -laajennuksia?
Jos olet tyytyväinen All In One Schema Rich -katkelmien perussuunnitteluun, se on paras vapaa Rich Snippets -laajennus ja minä näytän sinulle, kuinka se määritetään. Mutta jos etsit jotain vankeampaa ja sinulla on 69 dollaria + premium-laajennukselle, tutustu WP Rich Snippets ja Näytä tämä opetusohjelma. WP Rich Snippetsillä on enemmän vaihtoehtoja ja se tukee paikallisen yrityksen merkintöjä, jotka auttavat Googlea näyttämään yritystietosi oikein Google Mapsissa.

Aloitetaan nyt …

1. Asenna kaikki yhdellä kaaviolla Rich Snippets

Kaikkien yhtenäisten skeemien rikkaiden katkelmien asennus

2. Määritä asetukset

Asennuksen jälkeen näet “Rich Snippets” -vaihtoehdot WordPress-kojelaudan vasemmassa valikossa. Käy läpi asetukset, erityisesti määritys- ja mukauttamisvälilehdet. Muut välilehdet ovat hyödyllisiä, mutta luetelin tämän artikkelin alareunassa vahvemman resurssijoukon.

Kaikki yhdellä skeemalla Rich Snippets -määritysasetukset

Perusmuotovaihtoehdot…

All in One -mahdollisuuksien rikas katkelmien mukautusasetukset

3. Lisää merkinnät sivuille

Muokkaa sivua / viestiä, jonka haluat lisätä Rich Snippet -katkelmat vierittääksesi sitten alaspäin, kunnes näyttöön tulee teksti “configure rich snippet”. Valitse tyyppinen rikas katkelma sitten plugin pyytää tiettyjä tietoja. Täytä mahdollisimman monta kenttää, koska tämä auttaa Googlea ymmärtämään tietojasi ja näyttämään ne hakutuloksissa. Tietyt kentät vaaditaan usein, jotta rikkaat katkelmat toimisivat, mutta voit käyttää Googlen jäsenneltyä tietojen testausta (vaihe 4) nähdäksesi, puuttuvatko kentät vai saako virheitä.

Rich Snippet -tyypit

Määritä Rich Snippet

4. Testaa Rich Snippets

Kun olet täyttänyt kaikki kentät, käytä Googlen jäsennelty tietojen testaustyökalu nähdäksesi toimivatko monipuoliset katkelmasi oikein (ne eivät näy heti hakutuloksissa, joten käytä tätä työkalua). Jos näet punaisia ​​virheitä, napsauta ruutua laajentaaksesi ja katsoaksesi kohteita. Niiden korjaaminen voi olla yhtä helppoa kuin unohtamasi kentän täyttäminen sivun merkitsemisen yhteydessä.

Google-jäsennelty tietojen testaustyökalu

Lopputulos

Tästä näyttää arviointirikas katkelma, kun Google päivittää hakutulokset, joka vie noin 2–4 päivää. Muiden rikkaiden katkelmatyyppien kohdalla näet erilaisia ​​tietoja. tapahtumilla on tuntia ja sijaintitietoja, tuotteilla on hinnoittelutietoja jne. Kun olet hankkinut sen, mene eteenpäin ja aloita merkitseminen muille sivuille / viesteille, jotka sisältävät arvosteluja, tapahtumia, tuotteita, videoita ja muita käytettyjä tuettuja tietotyyppejä rikkaissa katkelmissa.

Rich Snippets Google-hakutulokset

Ratkaisuja yleisiin ongelmiin

 1. Lisää tietoja, jotka Google kertoo sinulle, niiden jäsenneltyyn tietojen testaustyökaluun
 2. Rikas katkelmadatan tulee olla tarkka ja yhdenmukainen sivun sisällön kanssa
 3. Lisää merkintä useammalle sivulle sen sijaan, että sinulla olisi vain yksi sivu, jolla on merkinnät
 4. Päivitä WordPress-ydin, teema, laajennukset jne
 5. Arvioi kaikki yhdellä skeemalla Rich Rich Snippets ” tukifoorumi
 6. Käy täällä Google-foorumi nähdä yleisiä ongelmia ja usein kysyttyjä kysymyksiä
 7. Vieraile jäsennelty tieto-osa Google Search Consolessa
 8. Noudattaa Googlen jäsennellyt tietosäännöt ja verkkovastaavan ohjeet

Jos sinulla on edelleen ongelmia, jätä minulle kommentti tai katso “Kaikki yhdellä -mallin Rich Rich Snippets” tukifoorumi. Muutoin toivon, että pidit tästä arvostelusta hyödyllisenä ja onnea lisäämällä liikennettä WordPress-sivustoosi käyttämällä tätä ilmaista, mahtavaa rikaspätkäistä laajennusta!

Kiitos käsittelystä!

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector