Käytän WordPress SEO -työkaluja: Täydellinen luettelo työkaluista / laajennuksista, joiden avulla verkkosivustosi sijoittuu korkeammalle + Lataa nopeammin (ei juoksijaa!)

03.06.2020
SEO 'Käytän WordPress SEO -työkaluja: Täydellinen luettelo työkaluista / laajennuksista, joiden avulla verkkosivustosi sijoittuu korkeammalle + Lataa nopeammin (ei juoksijaa!)
0 23 мин.

Pyydät vankkaa luetteloa WordPress SEO: sta ja nopeuden optimointityökaluista, annan sen sinulle.


Maksulliset palvelut on korostettu, ja käytän suurimpaa osaa niistä omalla WordPress-sivustollani. Käytä sisällysluetteloa löytääksesi tarvitsemasi, muuten toivon, että nautit työkaluista. Työskentelin kovasti sen hyväksi 🙂

Sisällysluettelo

 1. SEO-laajennukset
 2. Nopeuslaajennukset
 3. Nopeustyökalut
 4. Nopeuden mittaus
 5. Avainsanatutkimus
 6. Linkit
 7. Paikallinen SEO
 8. Analytics
 9. Hosting
 10. Teemat
 11. Muut SEO-työkalut
 12. sekalainen

SEO-laajennukset

2019 WordPress SEO -laajennukset

Kaikki yhdellä kaaviolla Rich Snippets – lisää rikkaita katkelmia, mutta siinä on vähän asetuksia ja mukautusvaihtoehtoja – joten merkinnät eivät näytä hienoilta, kun ne näytetään sisällössä. Se on ilmainen ja tukee arvostelu, reseptejä, ja tapahtuma rikkaat katkelmat, mutta pidän parempana (ja käytän) WP-arvostelu kirjoittanut MyThemeShop. Se näyttää mukavammalta ja tarjoaa enemmän vaihtoehtoja. Tässä on sivu, jolla käytän sitä.

Kaikki yhdessä SEO – vaihtoehto Yoastille, mutta käytän silti Yoastia.

Automaattiset kuvan korkeat ominaisuudet – lisää automaattisesti tekstiä käyttämällä kuvatiedoston nimeä (säästää paljon aikaa). Muutoin sinun tulisi lisätä alt-teksti kuhunkin yksittäiseen kuvaan manuaalisesti.

Parempi haku korvaa – päivityslinkit, kuvat ja muu sisältö joukkoon. Hyödyllinen, jos olet vaihtanut www- tai HTTPS-versioita ja joudut päivittämään kaikki kuvat / linkit uuteen versioon irtotavarana. Tai jos olet kuin minä ja joudut päivittämään kuvan, joka on useilla sivuilla, tämä säästää paljon aikaa.

Broken Link Checker – havaitsee sivustosi rikkoutuneet linkit. Dr. Link Check on hyvä, mutta tämän laajennuksen avulla voit korjata ne WordPressin sisällä yhden napsautuksen vaihtoehdoilla, jotta voit muokata tai poistaa linkkejä. Haittana on se, että se kuluttaa suurta prosessoria (joten poista plugin heti, kun olet valmis korjaamaan linkkejä).

Helppo sisällysluettelo – TOC: n lisääminen pitkiin viesteihin on uskomattoman hyödyllistä käyttäjille ja hakukoneille. Suosittelen kuitenkin, että et käytä laajennusta tähän, vaan koodaa manuaalisesti HTML sisällysluettelo jonka avulla käyttäjät voivat siirtyä tiettyihin osioihin (ja linkittää niihin). osoitetaan nimi ankkurit antaa sinulle myös mahdollisuuden Google-palkinnoista sinulle hypätä linkkejä.

Google Site Kit – yhdistää Googlen suosituimmat verkkosivustojen hallintatyökalut (Google Search Console, Google Analytics, AdSense ja Google PageSpeed ​​Insights) yhdeksi WordPress-laajennukseksi.

Nopea sivun / uudelleenohjauksen laajennus – Korjaa muuttuneet tai poistetut rikkoutuneet sivut tai URL-osoitteet uudelleenohjausten avulla. Tarkista indeksointivirheet Google Search Consolessa (tai Yoastissa) löytääksesi rikkinäiset linkit.

Sijoita matematiikka – MyThemeShopin lupaava SEO-laajennus, jossa on runsaasti sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten rikkaat katkelmat, Google Search Console -integraatio, useiden avainsanojen optimointi, avainsanan listan seuranta, LSI-avainsanatyökalu, paikalliset SEO-vaihtoehdot, sisäiset linkitysehdotukset ja paljon muuta.

Todella yksinkertainen SSL – määrittää sivustosi automaattisesti HTTPS: ksi. Tarvitset silti SSL: n (käytän ilmaista Let’s Encrypt SSL: tä SiteGround-palvelusta), mutta tämän laajennuksen avulla asennus on erittäin helppoa.

Julkaise vanhat viestit uudelleen – saa sisältösi näyttämään tuoreelta päivittämällä kaikki muutettuja päivämääriä nykypäivään, mikä heijastuu hakukoneissa. Tämä on halpaa (koska et päivittänyt viestiä uudella sisällöllä), mutta se pitää päivämäärät ajan tasalla ja voi lisätä napsautussuhdetta.

Jäsennelty sisältö – lisää usein kysytyt kysymykset sisältävät katkelmat ja on sama kuin minä ja Neil Patel.

WP-arvostelu – käyttämäni Rich Snippets -laajennus (tässä on sivu, jolla käytän sitä). Muut liitännäiset eivät ole kovin hyviä… Kehittäjä hylkäsi WP Rich Snippets -sovelluksen, ja All in One -mallia on tylsää, ja siitä puuttuu mukautusvaihtoehtoja. WP Review tukee 14 tietotyyppiä, mukaan lukien arvostelut ja reseptit, päivitetään usein, näyttää hyvältä ja MyThemeShop-tiimi tukee sitä..

Yoast – suosituin SEO-laajennus. Voit jakaa Yoastin kolmeen vaiheeseen: määrittää plugin-asetukset, tutkia avainsanoja ja luoda optimoitu sisältö kyseisistä avainsanoista. Nämä ovat keskeisiä vaiheita, mutta suurin osa ihmisistä harhauttaa ne väärin, joten katso Yoast-oppaani, kuinka opit tekemään ne.

Hiiva Paikallinen SEO – lisää KML-tiedoston Google Mapsille, schema.org ja muut optimoinnit paikalliselle SEO: lle, jolloin on mahdollista upottaa Google Map ja tallentaa paikannin. Luultavasti ei paranna sijoitusta, koska nämä ovat niin pieni osa paikallista (tarkistan Googlen paikalliset sijoittelutekijät).

Yoast Premium – ei todellakaan paranna sijoitustasi, mutta (nöyrän mielestäni) sisältää hienoja ominaisuuksia, joita et todellakaan tarvitse. Uudelleenohjaukset voidaan suorittaa ilmaisella liitännällä. Useat keskittyvät avainsanat vaativat usein osittaisten vastaavuuksien käyttöä (jota Yoastin SEO-analyysi ei aina tunnista), ja olen kuullut, että tuki viittaa vain heidän oppaisiinsa. IMO, sen arvo ei ole 89 dollaria vuodessa.

Yoast Video SEO – lisää videosivustokartan ja tukee schema.org videoObject-merkinnät, Facebook Open Graph (suoraa pelaamista varten Facebookissa) ja mahdollisuus muuttaa pikkukuvia.

Yoast WooCommerce SEO – parantaa sosiaalista muotoilua, kun sisältöä jaetaan sosiaalisessa mediassa, jättää tarpeettomat sivut sivukarttaasi ja lisää Yoast-leipäristikevaihtoehdon.

Nopeuslaajennukset

WordPress Speed ​​Optimization -laajennukset

AMP WP: lle – lisää AMP (nopeutetut mobiilisivut), jotta mobiilisivut latautuvat nopeammin antaen sinulle AMP-kuvakkeen mobiilihakutuloksissa. Haittana on, että se muuttaa matkapuhelimen suunnittelua, mikä voi vähentää tuloksia. Tästä syystä päätin olla käyttämättä AMP-laajennusta.

Omaisuuden puhdistus – poista valikoivasti laajennusten lataaminen tietyille sivuille. Voit esimerkiksi poistaa käytöstä yhteyslomakelaajennuksen kaikilla sivuilla paitsi yhteystietosivulta tai estää Rich Snippet -laajennuksen lataamisen sivuille. Erittäin helppo käyttää ja suosittelen sen testaamista.

Välimuistin laajennukset – tässä ovat parhaiten arvioidut välimuistin laajennukset (tarvitset vain yhden).

 • WP-raketti – Useimmissa Facebookin kyselyissä suositellun välimuistin laajennus on 49 dollaria, ja sitä käytänkin. WP Rocketilla on monia ominaisuuksia, joita useimmissa välimuistin laajennuksissa ei ole, ja siksi se pystyy antamaan parempia tuloksia ja latausaikoja GTmetrix + Pingdomissa. Näihin sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin kuuluvat tietokannan puhdistus, Cloudflare, CDN URL-kentät, laiska lataus ja Google Analytics -koodin ylläpito paikallisesti. WP Rocket -sovelluksessa et tarvitse ylimääräisiä laajennuksia, koska ne ovat sisäänrakennettuja. Asetukset on helppo asentaa, ja niiden mukana tulee suuri dokumentointi + tuki.
 • Nopea suorituskyky – Yleensä ilmainen välimuistin laajennus Facebook-kyselyissä ja mukana on monia WP Rocketin ominaisuuksia. Sillä on upea palaute WordPress nopeuttaa Facebook-ryhmää monien mielestä se on paras ilmainen välimuistin laajennus. Asetusten määrittäminen voi olla melko ylivoimaista, mutta siinä on ohjattu asennustoiminto.
 • SG-optimoija – tämä on SiteGround-välimuistin laajennus (toimii vain, jos olet heidän isännällään). Välimuisti on nopeampi kuin mikään muu välimuistin laajennus, mutta (myös niiden suurten päivitysten jälkeen) puuttuu silti monia ominaisuuksia, jotka sisältyvät muihin välimuistin laajennuksiin. Käytän SG Optimizer -sovellusta vain välimuistilla (kaikkien muiden vaihtoehtojen ollessa pois käytöstä) ja sitten kaikkeen muuhun WP-rakettiin.
 • W3-välimuisti – ilmainen välimuistin laajennus, jossa on vankat asetukset, mutta virheiden historia. Kehittäjä on kuitenkin viime aikoina tehnyt monia päivityksiä ja näyttää siltä, ​​että laajennuksen maine saattaa palata, koska se oli aikoinaan suuri välimuistin laajennus.
 • WP-nopein välimuisti – ilmainen välimuistin laajennus, joka on helppo määrittää integroimalla Cloudflare, StackPath ja muut CDN (mutta käytän silti WP Rockettia).
 • Autoptimize – yleensä tarvitaan vain, jos käytät isännöintiä, joka sisältää mustan listan laajennuksia (esim. Hyvä isä tai WP-moottori), muuten täydet välimuistin laajennukset, kuten WP Rocket tai Swift, ovat parempia. Optimoi HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostot ja mahdollisuuden asentaa CDN.

CAOS | Isännöi Google Analyticsia paikallisesti – auttaa lataa Google Analytics -seurantakoodi paikallisesti.

CDN-käyttöönottaja – sisältää CDN-URL-kentän, jonka avulla voit määrittää sisältöjakeluverkon.

Clearfy – nopeuttaa verkkosivustoa poistamalla tarpeettomat WordPress-toiminnot (kuten WP Disable) ja sisältää joitain SEO + -ominaisuuksia. Mahtavat arvostelut / arvostelut WordPressissä.

CSS Sprite -generaattori – yhdistää useita kuvia yhdeksi kuvaksi, mikä tekee niistä latautumisen paljon nopeampaa. Tämä tehdään yleensä vain koristekuvilla, kuten kuvakkeilla. Tein tämän kotisivullani … sen sijaan, että latasin 30 kuvaketta (mikä olisi 30 pyyntöä), se lataa 1 (1 pyyntö).

Näytä PHP-versio – näyttää minkä PHP-version sivustosi suorittaa, minkä pitäisi olla 7.0 tai uudempi.

Gravatar-välimuistin laajennukset – nopeuttaa kommenttien lähettämistä välimuistiin Gravatars (Harrys Gravatar -välimuisti, Optimaalinen Gravatar-välimuisti, tai FV Gravatar -välimuisti) ovat 3 suosituinta laajennusta.

GTmetrix WordPressille – ajoittaa GTmetrix-raportit ja nähdä ne suoraan WordPress-hallintapaneelissa tai ajoitettujen sähköpostiraporttien kautta. Erinomainen sivustosi nopeuden + pistemäärien seuraamiseen.

Kuvan optimointilaajennukset – Imagify, ShortPixel, Smush, ja Kraken kaikki tekevät periaatteessa samaa asiaa (he muuttavat kuvien kokoa, pakkaavat kuvia häviöttömästi ja poistavat EXIF-tietoja kuvista).

Laiska videoille – viivyttää videoiden lataamista, kunnes vierität sivua alas ja näet ne tosiasiallisesti, mikä voi vähentää huomattavasti videoiden sisällön latausaikoja. Sinun ei tarvitse tätä, jos käytät WP Rockettia, koska sen lataus on laiskaa asetuksiin. Ehdotan vain laiskojen videoiden (ei valokuvien) lataamista, koska käyttäjille on ärsyttävää ladata kuvia jatkuvasti liikkuessaan.

OMGF – lataa Google Fonts, Fw Awesome ja muut ulkoiset fontit paikallisesti.

P3-profiilit – löytää hitaimmin ladattavat laajennukset, mutta sitä ei ole päivitetty vuosien ajan.

Perfmatters – kehittänyt Kinsta ja samanlainen kuin Clearfy. Optimoi myös WooCommerce-sivustot poistamalla käytöstä helposti ostososat, WooCommerce-skriptit ja tyylit. Alkaa 24,95 dollaria / kuukausi.

PHP-yhteensopivuustarkistus – tarkistaa laajennukset / teeman varmistaakseen yhteensopivuuden uusien PHP-versioiden kanssa, mutta sillä ei ole hyviä arvosteluja, koska se voi usein ohittaa suurempia laajennuksia.

Plugin Organizer – lataa laajennukset valikoivasti tiettyyn sisältöön. Yleisin esimerkki on yhteystietolomakkeen lataaminen vain yhteystietosivulle (joten se ei lataudu jokaiselle sivulle).

WP Poista käytöstä – poistaa käytöstä tarpeettomat WordPress-asetukset, kuten automaattitallennukset, jälkitarkistukset, gravataarit, hymiöt ja muut WordPress-ytimen ominaisuudet. Siinä on myös nopeuden lisävaihtoehtoja, kuten sydämen sykeohjaus, Google Analytics -koodin isännöinti paikallisesti ja pyyntöjen minimointi.

WP-optimointi – Puhdistaa WordPress-tietokannan poistamalla jäljennökset, roskapostikommentit, transientit ja käyttämättömät tietokantataulukot. Jos käytät WP Rockettia, et tarvitse tätä, koska se on sisäänrakennettu WP Rocket -asetuksiin. Ota aina varmuuskopio ennen tietokannan puhdistamista.

StudioPress-laajennukset – kaikki kevyet, ilmaiset ja kehitetty Genesis-puitteita varten. Kevyiden laajennusten käyttäminen on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä varmistaaksesi, että verkkosivustosi latautuu nopeasti.

Nopeuden mittaus

Tavutarkistus – mittaa TTFB (aika ensimmäiseen tavuun), avainmitta palvelimen / isäntänopeudessa.

Google PageSpeed ​​Insights – nopeussuositukset, jotka monet ihmiset eivät löydä apua koska se ei edes mittaa latausaikaa (ensisijainen mitta sivuston nopeudessa). Mutta se mittaa palvelimen vasteaika mikä osoittaa, että isäntäsi (palvelimesi) on hidasta ja pitäisi olla alle 200 ms.

GTmetrix – nopeussuositukset Minusta on hyödyllisin kaikista työkaluista, erityisesti etsimättä optimoimattomia kuvia ja käyttämällä Vesiputous-välilehteä nähdäksesi hitaimmin ladattavat liitännäiset / elementit.

HTTP / 2-testi – Tarkista, tukeeko verkkosivustosi (isännöinti) HTTP / 2: ta, mikä nopeuttaa verkkosivustoasi.

Kyselymonitori – Tarkista hitaimmin ladattavat laajennukset, skriptit jne. Erinomainen vaihtoehto P3: lle.

Pingdom – tarkin työkalu kuormitusaikojen mittaamiseen mukaan WP Rocket, mutta mielestäni GTmetrix on hyödyllisin tapa saada erityisiä suosituksia verkkosivuston nopeuden optimoimiseksi.

Nopeustyökalut

CloudFlare Ilmainen CDN – Yli 200 datakeskusta , joka tekee sivustostasi nopeamman, esimerkiksi nopeus- / suojausasetuksilla nopeutetut mobiililinkit, hotlink-suojaus, railgun, Sivusäännöt, ja välimuisti. Helppo asentaa useimpien välimuistin laajennusten avulla, ja joillakin isäntälaitteilla on mahdollisuus ottaa se käyttöön cPanelissa. Tämä edellyttää ilmaisen tilin kirjautumista, vaihtamalla nimipalvelimia, ja asetusten määrittäminen.

KeyCDN – CDN (sisällönjakeluverkko) 34+ tietokeskusta ja hinnoitellaan käytettyjen GB-levyjen toimesta.

StackPath – CDN (sisällönjakeluverkko), jossa on yli 31 tietokeskusta ja ilmainen 30 päivän kokeilu, alkaa sitten hinnasta 10 dollaria / kuukausi. Integroitu useimpien välimuistin laajennusten kanssa ja se on CDN, jota käytän sivustollani.

Transfonter – Korjaa fontmeihin liittyvät virheet GTmetrix / Pingdomissa muuntamalla Transfonter fontit (esim. Google Fonts) Web-fontteihin, lähettämällä ne WordPressiin ja lisäämällä ne sitten CSS: ään.

Avainsanatutkimus

Vastaa yleisölle – suosikki avainsanatutkintotyökaluni, joka vetää avainsanat Google Autocomplete -sovelluksesta ja hajottaa ne kysymys-, prepositio- ja vertailuavainsanoiksi. Kysymyksen avainsanojen tarkistaminen on hieno tapa varmistaa sisältösi kattava (se vastaa kaikkiin kysymyksiin, joita ihmisillä on aiheesta). Se näyttää myös kunkin avainsanan arvioidun kilpailun (jokaisella avainsanalla on vihreä ympyrä, ja mitä tummempi se on, sitä kilpailukykyisempi se on).

Google-trendit – näet avainsanatrendit ja millä alueella heitä etsitään eniten.

Googlen automaattinen täydennys – avainsanan ehdotukset perustuvat ihmisten aikaisempaan hakuhistoriaan. Pyydä Googlea täyttämään lause tai käytä alleviivattua merkkiä _ saadaksesi Google ”täyttämään tyhjän”.

Google Keyword Planner – yksi minun vähiten suosikki avainsanatutkintotyökalut, koska se on suunniteltu erityisesti Google AdWordsille, eikä se heijasta orgaanisten tulosten (SEO) tietoja.

HubShout WebGrader – näet avainsanat, joille valitset, kilpailijan avainsanat, ja vertaa avainsanojasi, verkkotunnuksen auktoriteettia, linkkejä, suosituinta sisältöä ja viittaavia verkkotunnuksia kilpailijoihin nähden.

Keywordtool.io – vetää avainsanoja Google Autocomplete -sovelluksesta (suosikkilähteeni).

Avainsanat kaikkialla – näyttää kuukausittaiset haut, CPC ja arvioidun kilpailun suoraan hakukoneissa ja muilla alustoilla (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Moz Hakusanat Explorer – parempi avainsanatutkimusväline kuin Google Keyword Planner. Opi jokaisen avainsanan kuukausittaiset haut ja käytä suodattimia ryhmittelemään niihin liittyviä lauseita (joten et selaile samoja) ja suodata hakumäärän, laajojen / tiettyjen avainsanojen ja kysymysten perusteella.

MozBar Google Chrome -laajennus – antaa sinulle Googlen minkä tahansa avainsanan ja arvioida kilpailun kunkin hakutuloksen DA (verkkotunnuksen viranomainen) ja PA (sivun viranomainen) perusteella.

Ubbersuggest – Neil Patelin avainsanan ehdotustyökalu, joka arvioi avainsanan kilpailun orgaanisissa tuloksissa, mutta haluan aina tarkistaa parhaat tulokset manuaalisesti.

vidIQ Chrome -laajennus – analysoi YouTube-avainsanojen kilpailua asentamalla tämä laajennus, etsimällä avainsanasi YouTubessa ja napsauttamalla parhaita tuloksia. Laajennus tuottaa SEO-pistemäärän perustuen videon tykkäyksiin, katseluihin, kommentteihin, sosiaalisiin osuuksiin, tilaajiin, katselukertoihin ja muihin videon tietoihin. Katso mitä tunnisteita käytetään ja kuvauspituus.

Linkit

Tarkista linkit – Chrome-laajennus, joka tarkistaa ja korostaa sivun rikkoutuneet linkit.

Dr. Link Check – löytää rikki linkkejä WordPress-sivustolta. Skannaa ilmaiseksi 7500 linkkiä / kuukausi.

Google Disavow -työkalu – jos olet palkannut linkkien rakentajan, joka on luonut spammilinkkejä, ja olet huolissasi siitä, että sijoituksesi vahingoittuvat, käytä tätä työkalua pyytämään Googlea olemaan ottamatta niitä huomioon.

Moz Link Explorer – tarkista verkkosivustosi verkkotunnuksen auktoriteetti, saapuvat linkit, ankkuriteksti ja linkkien tiedot päivitysvaihtoehdolla. Hyödyllisiä linkkimahdollisuuksien löytämisessä kilpailijoiden sivustoilta. Tätä työkalua voidaan käyttää myös yhdessä MozBarin kanssa varmistaaksesi, että avainsanasi eivät ole liian kilpailukykyisiä (yritä kilpailla verkkosivustoilla, joilla on samankaltainen verkkotunnus kuin sinulla).

Paikallinen SEO

Googlen paikalliset tilaukset & nimitykset – Google My Business -ominaisuus, jonka avulla ihmiset voivat varata tapaamisia, varauksia, tehdä tilauksia, katsella valikoita ja hakea yritystietojasi. Täytä tämä muoto ja käytä kolmannen osapuolen varaus- / tilauspalvelua, kuten seamless.com.

Google My Business – tärkein tekijä paikallisessa hakukoneoptimoinnissa, ja se on nyt 25 prosenttia Vuoden 2018 paikalliset hakutulokset. Varmista, että sinä vahvista omistajuus ja täytä kaikki, mukaan lukien: valokuvat + videot, luokat, kuvaus, osoite tai palvelualue, määritteet, valikko / palvelut, erityiset aukioloajat, kysymykset, Mukautettu URL, 360 ° virtuaalikierros (jos se on järkevää). Sinun pitäisi vastaa arvosteluihin ja reagoida ihmisten vastauksiin viestien. Päivitysten lähettäminen on tullut yhä tärkeämmäksi. Voit myös käyttää paikallisen yrityksen URL-osoitteet (esimerkiksi. nimityksetVarauksetvaraukset), ja hotellit voivat lisätä luokittelu ja palveluihin. Viimeiseksi, lue Google My Business suuntaviivat.

Moz Paikallinen – Korjaa puutteelliset, epäjohdonmukaiset ja kaksoisviittaukset. Pakollisena työkaluna paikalliselle SEO: lle, ja tavoitteesi tulisi olla saada Moz Local -pisteesi mahdollisimman lähellä 100%.

Whitespark Citation Building -palvelu – Osta lainauksia 4–5 dollarilla, mikä voi parantaa paikallista sijoitusta etenkin Google Mapsissa. Olen käyttänyt Whitesparkia monille asiakkaille ja he saavat upeita tuloksia yksityiskohtaisilla raporteilla, linkkeillä uusiin sitaattiprofiileihisi ja 1 yleisellä kirjautumisella. Sitaatioista on tullut vähemmän tärkeitä paikallisissa ranking-tekijöissä, mutta sinun pitäisi silti tehdä ne.

Whitespark Citation Cleanup -palvelu – Jos viittauksesi ovat sotkuja (esim. Moz Local), voit maksaa +149 dollaria +, jos haluat, että Whitespark siivotaan puutteellisina, epäjohdonmukaisina ja päällekkäisinä viitteinä.

Whitespark Local Rank Tracker – mittaa paikallisia sijoituksia Google / Bingissä sekä orgaanisissa että karttatuloksissa. Erittäin helppo ja käyttäjäystävällinen tapa mitata paikallisia avainsanoja.

Analytics

AWStats – oppia, aiheuttaako jokin sivustosi korkeaa prosessorin käyttöä (kaistanleveyttä), kuten tietyt indeksointirobotit, kuvat, tiedostojen lataukset ja IP-osoitteet. Suorittimen kulutuksen vähentäminen voi nopeuttaa palvelimen / verkkosivuston lataamista. Tämä on rakennettu monille isännöiville cPaneleille “tilastot” -osiossa.

Google Analytics – siinä on melkein kaikki mitä tarvitset analysointiin, ja niin kauan kuin tunnet vasemmalla olevat välilehdet, voit parantaa huomattavasti sisältöäsi, hakukoneoptimointia ja tuloksiin perustuvia vierailijatietoja, mukaan lukien sukupuoli, ikä, maantiede, laite, sisältö, napsautussuhde , keskimääräinen aika sivustolla jne. Napsauta “hankinta” -välilehteä ja siirry “Aloitussivut” -kohtaan, jotta saadaan tilannekuva sisällön suorituskyvystä.

Huutaa sammakko SEO hämähäkki & Indeksointityökalu – työpöytäohjelma (PC: lle tai Macille), joka kertoo rikkinäisistä linkeistä, sivunimikkeistä, metakomenetuksista, URL-osoitteista, kuvista ja monista muista SEO-tiedoista.

Haku Analyticsista – Google Search Console -ominaisuus, joka mittaa verkkosivustosi avainsanan sijaintia, napsautussuhteita ja jolla on suodattimet maille / laitteille / sivuille / kyselyille. Voit verrata tietoja edelliseen 28 päivään ja on hieno työkalu SEO: n suorituskyvyn mittaamiseen. Käytän tätä Google Analyticsissa avainsanoina, napsautussuhteena ja sijoituspaikat ovat tärkein huolenaiheeni.

SEMRush – all-in-one SEO -työkalupaketti, jossa on kirjaimellisesti lukuisia avainsanojen analyyttisiä analyyseja, backlink-profiilia, paikallisen SEO: n lainausluetteloita ja auditointi + raportointityökalut. Esimerkiksi voin nähdä kuinka monta käännöstä olen saanut vs. kuinka monta olen menettänyt, antaen minun seurata linkkejä, jos kadon ne.

Hosting

* Nämä ovat yleensä 4 suosituinta hosting-yritystä WordPress-hosting ja WordPress nopeuttaa Facebook-ryhmää jotka ovat hyvin hoidettuja ja joissa on 10 000 jäsentä jokaisessa ryhmässä. Yleinen yksimielisyys on, että pysyt poissa EIG-tuotemerkit kuka omistaa yli 60 erilaista hosting-yritystä, mukaan lukien Bluehost, HostGator, iPage, Site5 ja monet muut. He ovat tunnettuja pakkaamaan liian monta ihmistä samaan palvelimeen (johtaen hitaisiin latausaikoihin) ja keskinkertaiseen tukeen / käytettävyyteen.

SiteGround – arvioi isännäksi kymmenen Facebook-kyselyä ja on kuka minä käytän. He ovat suositteli WordPress ja tee vapaa siirtolaisuus. Korkeampi suunnitelma kuin heidän puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma tule lisää palvelinresurssit (# 1 nopeuskerroin) ja kaikki suunnitelmat tulevat monien mukana WordPress-ominaisuudet kuten Cloudflare ja ilmainen SSL. Nopeutta on enemmän kuin isäntä, mutta minulla on <1s latausajat SiteGround- ja 100% GTmetrix -raporteilla. Suunnitelmat alkavat 3,95 dollaria / kuukausi (promo-hinta).

Cloudways – arvioidaan yleensä sijalle 2 SiteGround: n jälkeen, mutta ilman CPU-raja-asioita. Chat-tuki puuttuu, mutta ovat hyviä, jos haluat puhtaan nopeuden ja puhtaan käyttöliittymän. Suunnitelmat alkavat 10 dollaria kuukaudessa.

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-2017

Jaettu-hosting-Poll-2017

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-FB-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

WordPress-Host-Poll-syys-2018

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

WordPress-Host-Poll-syyskuu 2018

Kinsta – yksi parhaimmista ympäri isäntää, mutta suunnitelmat alkavat 30 dollaria / kk. Ne takaavat 100% käytettävyyden, enkä ole kuullut mitään muuta kuin hienoja asioita niiden nopeudesta, käytettävyydestä ja tuesta.

WP-moottori – hallinnoi WordPress-hosting-palveluita, joiden suunnitelmat alkavat 35 dollaria / kk. He ostivat äskettäin StudioPressin ja näyttävät kääntyvän markkinoiden puolelle, mutta ne ovat hyviä vaihtoehtoja. Heillä on oma sisäänrakennettu välimuisti ja ne pitävät hyvin verkkosivustoja, jotka odottavat suurta nousua liikenteessä.

Teemat

divi – yksi suosituimmista WordPress-teemoista, jonka on kehittänyt Elegant Themes.

StudioPress – luotettava WordPress-teemakauppa ja Genesis-kehyksen kehittäjät. Paikka, johon menisin, jos haluat teema, joka on SEO-ystävällinen, mobiililaitteisiin reagoiva, HTML5 ja turvallinen.

Muut SEO-työkalut

Tietojen korostus – Google Search Console -ominaisuus, jonka avulla voit lisätä rikkaita katkelmia.

Hae kuten Google – testaa, pystyykö Google pääsemään sivulle, miten se näyttää sen, ja kaikki resurssit (esim. Kuvat tai skriptit), jotka ovat estetty Googlelta. Voi auttaa indeksointiingelmien vianmäärityksessä.

Freelancer.com – palkata freelancereita auttamaan sinua WordPressin suunnittelussa, kehittämisessä, nopeuden optimoinnissa, graafisessa suunnittelussa, tekstisuunnittelussa ja muussa. Tämä oli pelastaja aloittaessani urani ja käytän edelleen käyttäjiä BDKAMOL ja I333 WordPressin kehittämiseen ja nopeuden optimointiin.

Google AdWords – PPC (pay-per-click) -kampanjat, jos haluat mainostaa sivustosi Googlessa.

Googlen mobiili käytettävyystesti – testataan onko yksittäinen sivu on mobiiliystävällinen, mutta käytä Mobiili käytettävyysraportti Google Search Consolessa löytääksesi kaikki mobiilivirheet koko sivustosi.

Google Uutiset – hanki artikkelisi julkaistuina Google News -sovelluksessa lisää liikennettä varten.

Google-viestit – antaa ihmisille / yrityksille mahdollisuuden luoda sisältöä suoraan Googlessa, mikä näyttää olevan Googlessa korkealla listalla heidän nimiensä suhteen (Hakukonemaa kutsuu heitä ”käyntikortiksi”).

Google-sivustomääritteet – paranna yritystietojasi Googlen hakutuloksissa ja tietotaulukoissa yrityksesi nimellä, sijainnilla, yhteystiedoilla, logolla, sosiaalisilla profiileilla jne..

Google-jäsennelty tietojen testaustyökalu – testaa virheitä lisättäessä rikkaita katkelmia sivustoosi.

Google Tag Manager – optimoi liikenne ja online-markkinointi tunnisteilla – ilman koodia.

Moz Pro – kattava SEO-paketti, jonka avulla voit seurata sijoituksia, avainsanoja, linkkejä ja optimoida sivuja. En käytä sitä (liian kallista), kun voin seurata avainsanoja Search Consolen Search Analyticsissa, tiedän jo kuinka tehdä sivun SEO ja useimmat asiat, jotka voin tehdä ilmaiseksi.

Siteliner – tarkistaa koko verkkosivuston päällekkäisen sisällön, rikkoutuneiden linkkien ja teknisten SEO-virheiden varalta.

Jäsennelty tietojen merkintäapuri – jos jäsennellyt tietosi eivät toimi, käytä tätä työkalua.

Sucuri-tarkastaja – tarkistaa haittaohjelmat, mustan listan tilan, verkkosivustovirheet ja vanhentuneet ohjelmistot.

Verkkosivun rangaistustarkistus – auttamaan tunnistamaan Googlen sakkojen juurtumista viittaamalla orgaanisen liikenteen pudotuksiin Googlen algoritmipäivityksiin. Panguin SEO -työkalu on samanlainen ja myös hyvä.

WooRank – Useimmat SEO-auditointityökalut eivät ole hyviä, mutta ne ovat yksinkertaisia, ilmaisia ​​ja melko kunnollisia.

TubeBuddy – YouTube-verkkosivustoon sisäänrakennetut työkalut, jotka osoittavat tuotemerkkisi maininnat, videoiden tilastot / sijoitukset ja videoiden SEO ehdotukset. Suositteli Backlinko.

sekalainen

BuzzSumo – suosittu sähköpostiohjelmisto ja WordPress-laajennus, mutta voi hidastaa sivustosi toimintaa.

Kangas – yksi parhaista Freemium-infografian valmistajista (kuuluisa linkkien / liikenteen hankkimisesta). Voit myös vuokrata infografiset suunnittelijat sivustolla freelancer.com jos haluat todella ainutlaatuisen infografian.

Copyscape – plagioinnin tarkastaja, joka havaitsee päällekkäiset artikkelit, mikä voi rangaista hakukoneoptimoijaasi.

Upota koodigeneraattori – hyvittää infografisi / videosi antamalla lukijoille upotuskoodin.

Genesis-kehys – StudioPressin kehittämä WordPress-kehys, joka pitää sivustosi käynnissä nopeana ja luotettavana. Suosituimpien ihmisten suosittelemat (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). Suosittelen yleensä StudioPress-teemojen käyttöä, mutta on myös muita kolmannen osapuolen Genesis-teemakauppoja, kuten Hei sinä mallit, Palautettu 316 mallia, ja Pretty Darn söpö muotoilu.

Salatkoon SSL – ilmainen ja luotettu SSL, jonka avulla voit tehdä verkkosivustosi suojaksi. Joillakin isäntäyrityksillä (kuten SiteGround) on mahdollisuus ottaa tämä käyttöön isäntä cPanelissa.

Katkelmamuuttujat – SEO-otsikkojen mallit + metakuvaukset, joita voidaan mukauttaa Yoastin asetuksissa, mutta näiden kirjoittaminen manuaalisesti on aina parempi. Sivujen / viestien tyypillinen katkelmamuuttuja on %% sivu %% %% sep %% %% sitename %%, joka minun tapauksessani olisi seuraava: Sivun otsikko – Online Media Masters. Tätä käytetään vain, jos niitä ei kirjoiteta käsin.

Janoiset tytäryhtiöt – affiliate link management plugin Käytän mitä peitteitä, nofolloja ja autan sinua luokittelemaan affiliate linkit. Premium-versio mukana tulee paljon hienoja ominaisuuksia, kuten automaattinen avainsanojen linkitys, tilastot, Google Analytics -tapahtumat ja Tag Manager -integraatio.

Verkkovastaavan työkalut – Google Search Console + Bing + Yandex Verkkovastaavan työkalut ovat tärkeimmät 3.

Yoast Bulk Editor – muokata SEO-otsikoita + metakysymyksiä irtotavarana, mikä on helppo tapa lisätä napsautussuhteita. Joukkotiedosto ei havaitse merkin pituutta tai tarkennushakusanoja, joten varmista, että otat tämän huomioon (noin 55 SEO-nimikkeille, 155 metakuvauksille).

Hiilan SEO-analyysi – sisällön optimointiehdotukset sen perusteella, käytetäänkö keskittymisavainsanaasi sisällössä, sekä muut tekijät. Yoast havaitsee vain avainsanasi tarkat hakut (ei osittaisia ​​vastaavuuksia), ja on OK, että jotkut valot pysyvät punaisina, koska synonyymejä voidaan käyttää usein (jos keskityn avainsanani SEO konsulttiin ja käytän SEO Consultingia, Yoast ei tunnista sitä) ). Tai ehkä “sirotettu” avainsanasi otsikkoon, jotta se kuulostaisi paremmalta, koska tarkka avainsanahaku kuulostaa roskapostilta. Jotkut näistä voidaan ottaa suolajyvällä.

Yoast Metabox Insights – näyttää mitä sanoja käytetään eniten sisällössä (minulla on tämä käytöstä).

Hiilan luettavuusanalyysi – kertoo, ovatko lauseet / kappaleet liian lyhyitä, pitkiä, käytätkö siirrosanoja jne. Minusta ei ole kovin hyödyllistä ja onko se poistettu käytöstä.

Yoast Ryte -analyysi – havaitsee, onko verkkosivustosi indeksoitu hakukoneissa.

Hiiva-tekstilinkkilaskuri – laskee kuinka monta sisäistä linkkiä käytetään sivuillasi / viesteissäsi.

YouTube-täydennys – alkaa kirjoittaa ilmausta YouTubeen löytääksesi video-avainsanaehdotuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector