Kuinka asentaa Google AMP WordPress -sivustolle (käyttämällä AMP-laajennusta)

04.06.2020
SEO 'Kuinka asentaa Google AMP WordPress -sivustolle (käyttämällä AMP-laajennusta)
0 5 мин.

Tiesitkö, että monet sivuston omistajat menettävät 47% tuloista hitaan sivunopeudensa vuoksi? Kyllä, kuulit oikein. Sivunopeuden ylläpitäminen on tärkeä tosiasia SEO: lle, sijoituskerroin molemmille. Jos olet jo optimoinut verkkosivustosi työpöytäversiossa, sinun on välitettävä mobiiliversion sivuston optimoinnista, koska puolet orgaanisesta liikenteestä tulee mobiililaitteista. Joten, täältä tulee Google-nopeutetut mobiilisivut, tunnetaan myös Google AMP. Se on melko uusi termi uusille sivustonomistajille. Joten tässä artikkelissa jaamme Mikä on Google AMP ja kuinka asentaa Google AMP WordPress-sivustossa.


Asenna Google AMP WordPressiin

Mikä on Google AMP?

Google ilmoitti lokakuussa 2015 mobiilipohjaisen projektin, nimeltään mobiili kiihdytetyt mobiilisivut, joka tunnetaan myös nimellä Google AMP. Se on avoimen lähdekoodin projekti, jota tukevat Google, Facebook, Twitter. Kiihdytetyt mobiilisivut (AMP) sisältävät vain HTML-, CSS-perussivut. AMP-sivu latautuu nopeammin kuin normaalit sivut.

Monet käyttäjät käyttävät erittäin hidasta Internetiä surffailla verkkosivuilla, jotka sisältävät HTML-, CSS-, JS-, mainoksia ja joitain komentosarjoja. Joten hitaan internetin käyttäminen vie paljon aikaa sivujen avaamiseen. AMP: n tavoitteena on lisätä sivun latausnopeutta nopeammin kuin nestemäistä.

AMP-esimerkki

Tämä on esimerkki AMP-käytössä olevasta sivustosta.

Miksi sinun pitäisi ottaa Google AMP käyttöön heti?

Jos käytät Nopeutetut mobiilisivut (AMP), sitten verkkosivustosi näkyy tietyllä tavalla Googlessa (etenkin AMP-merkillä). Ero välillä AMP-sivut ja säännölliset sivut näkyvät niiden sivulla karuselli ja heidän kauttaan AMP-tarra Google-hakutuloksissa. Lisäksi AMP: n käytöstä on joitain etuja,

 • Nopeudella on merkitystä: Ei ole epäilystäkään siitä, että AMP-yhteensopivat sivut ovat hiukan parempia kuin normaalit sivut. Monet käyttäjät poistuvat yleensä verkkosivustosta, jonka lataaminen vie yli 3 sekuntia. Joten AMP voisi auttaa vähentämään poistumisprosenttia ja lisäämään tuloksia.
 • Parantaa hakukoneiden sijoitusta: Vaikka AMP: n ei vielä ole tarkoitus olla itsenäinen sijoitustekijä. Mutta Googlella on tällä hetkellä mobiiliystävällinen sijoituskorotus, ja koska AMP-sivut ovat mobiiliystävällisiä, he saavat saman sijoituskorotuksen.
 • Lisäykset click-through-rate: Jos sisältösi näkyy karusellissa, sen näkyvyys on paljon parempi, mikä lisää todennäköisyyttä, että lukija napsauttaa verkkosivustollesi..
 • Tukimainokset: AMP-sivut tukevat myös monentyyppisiä mainoksia, kuten AdSense, MediaNet, Infolinks ja monia muita. 
 • Monien suurten yritysten tuki AMP: Sinun ei tarvitse pelätä AMP: stä, koska sitä tukevat suuret teknologiatoimittajat, kuten Twitter, Pinterest, WordPress, Chartbeat, Linkedin jne..

# On monia huhuja, että monet AMP-käyttäjät eivät voi mukauttaa sivujaan, eivät voi lisätä mainoskoodeja ja sosiaalisia jakamispainikkeita. Mutta tämä ei ole totta. Annan selittää miksi.

No, tärkein WordPress AMP -laajennus by Automattic mukana tulee hyvin harvoilla ominaisuuksilla, jotka kuvailimme osassa # 1, vieritä alas nähdäksesi sen. Mainitsimme myös miltä se näyttää, kun sinä asenna AMP-laajennus

Joten tarvitset toisen plugin AMP WP: lle saadaksesi lisää mukautusvaihtoehtoja. Voit lisätä kaikki asiat, kuten verkkomainokset, sosiaalisen jakamisen painike, Google Analytics jne. 

Kuinka asentaa Google AMP

WordPress-laajennushakemistossa on monia AMP-laajennuksia.

# 1 Automatticin AMP

Automatticin AMP

Tämän laajennuksen avulla voit määrittää Google AMP: n WordPress-sivustossasi. Se on avoimen lähdekoodin aloite, jonka tavoitteena on tarjota optimoitu mobiilisisältö, joka voi latautua heti kaikkialle, jopa hitaassa Internetissä.

Tämän laajennuksen aktivoinnin jälkeen kaikista sivustosi viesteistä luodaan AMP-yhteensopivia versioita. Voit käyttää AMP-viestejäsi myös liittämällä / Amp / viestien URL-osoitteiden loppuun.

Jos esimerkiksi viestisi URL-osoite on “http://example.com/2016/12/20/hello-world”, niin AMP-versio on “http://example.com/2016/12/20/hello -world / amp / ”.

Älä unohda napsauttaa Tallenna-painiketta.

AMPAMP-asettelu

Tätä pluginia on rajoitettu. Sivuja ja arkistoja ei tällä hetkellä tueta, joten et voi lisätä jakopainiketta, luokkaa, niihin liittyviä viestejä, mainoksia. Oletuksena tämä laajennus sallii sivustosi logon ja sivuston nimen.

# 2 AMP WP: lle

AMP WP: lle

Tätä plugin ”AMP for WP” on erittäin suositeltava niille, jotka haluavat ota Google AMP käyttöön heidän sivustollaan. Tämän mukautetun AMP-editorin avulla voit ohittaa sisältösi, jonka olit kirjoittanut Viestissä tai sivulla. Joten voit lisätä erilaista sisältöä vain AMP: lle. Se on täysin reagoiva laajennus ja mukana on 2 erilaista mallia. Vedä & pudotusominaisuus, voit asettaa sivun / viestin asetukset manuaalisesti.

Lisäksi voit lisätä mukautetun logon, sosiaalisen jakamisen painikkeen, aiheeseen liittyvät viestit viestin alle, integroida Google Analyticsin ja pystyä lisäämään mainoksia 4 eri sijaintiin.

AMP WP-räätälöintiin

Asennaksesi tämä laajennus sinun on ensin asennettava Automatticin oletus AMP-laajennus. Tai sinua pyydetään asentamaan se. Kun olet aktivoinut tämän laajennuksen, näet AMP-vaihtoehdon WordPress-järjestelmänvalvojan paneelissa.

Hallintapaneelista voit asenna Google AMP vaihtoehtoja tarpeen mukaan.

Ominaisuudet:

 • Mukautettu AMP-editori.
 • Mobiilin uudelleenohjaus.
 • Raahata & Pudotussivun rakentaja.
 • Sisäänrakennettu kahdella mallilla.
 • AMP WooCommerce -tuki.
 • Käännöspaneeli & RTL saatavana.
 • Sisäinen AMP-linkitys.
 • Aiheeseen liittyvät viestit viestin alla.
 • Sosiaalisen jakamisen painikkeet.
 • Yhteensä 4 mainospaikkaa asettelun yli.
 • ja paljon muuta…

Kuinka nähdä nopeutettuja mobiilisivuja (AMP) Google Search Consolessa

Kun määrität Google AMP: n WordPress-blogissa, voit tarkastella näitä nopeutettuja mobiilisivuja Google Search Consolessa. Kirjaudu sisään Google Search Consolean nähdäksesi sen. Mene nyt Etsi Appeanence> Nopeutetut mobiilisivut.

Näytä AMP Google Search Consolessa

Jos oikein asenna Google AMP voit tarkastella näitä nopeutettuja mobiilisivuja WordPress-blogissasi. Jos ei tule näkyviin, odota hetki. Se näyttää ne sivut, jotka on jo indeksoitu. Jos et lähettänyt sivustokarttasi Google Search Consoleen, se ei tule näkyviin.

Opi, kuinka blogisivustokartta voidaan lähettää oikein Google Search Consolean.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector