Kuinka asentaa Yoast WordPress SEO -laajennus (2017 Edition)

Kun kyse on WordPress SEO: sta, Yoast on paras SEO-laajennus WordPressille. Yoast SEO tunnettiin aiemmin nimellä Yoast WordPress SEO. Mutta Yoast SEO -laajennuksen asentaminen ei ole loppu. Sinun on kunnolla asennus Yoast WordPress SEO -laajennus. Jopa pieni virhe voi pudottaa liikennettä massiivisesti ja estää sivujen indeksoimisen Google Webmaster Tools -sovellukseen. Joten kun olet asentanut Yoast-laajennuksen, sinun tulee ehdottomasti selvittää käyttämäsi Yoast SEO -asetus. Tässä artikkelissa jaamme Kuinka asentaa Yoast SEO -laajennus, sen ominaisuudet ja Yoast SEO -asetukset.


Yoast SEO -ominaisuudet:

Yoast tarjoaa sekä ilmaisen että maksetun version WordPress SEO -laajennuksista. Katsotaanpa ominaisuuksia:

Ilmaisen version Yoast SEO -ominaisuuksien luettelo:

 • 1 painopisteavainsana- ja sisältöanalyysi
 • Google-esikatselu
 • Viestin otsikko ja metakuvaus
 • Robotit metakokoonpano
 • Luettavuuden tarkistus
 • Leivänmurokkeet ja kanonikot
 • XML-sivustokartat
 • Kopioi sisällön tarkistus
 • RSS-parannukset

Maksetun version Yoast SEO -ominaisuuksien luettelo:

 • Useita keskittyä avainsana
 • Ohjaa uudelleen
 • Sosiaaliset esikatselut
 • Sisäinen linkitys
 • Näkemyksiä
 • Premium-tuki

Hinta: 69 dollaria

SEO-tiedonsiirto (tuonti & Vie SEO-asetukset muista laajennuksista)

Jos käytät jo toista SEO-laajennusta, kuten All in One SEO, HeadSpace2, wpSEO jne., Voit viedä niiden SEO-asetukset ja hakea Yoastiin. 

Jos olet juuri asentanut Yoast SEO -laajennuksen, et välttämättä näe kaikkia vaihtoehtoja. Kaikkien asetusten saamiseksi sinun on otettava käyttöön “Lisäasetukset-sivut” Yoast Features -sovelluksesta. Mene SEO> yleinen> Ominaisuudet, ota ”Lisäasetukset-sivut” käyttöön ja napsauta Tallenna muutokset.

Sen jälkeen mene SEO> Työkalut> Tuonti ja vienti. Täältä voit tuoda asetuksia muista SEO-laajennuksista ja viedä asetuksesi käyttääksesi niitä toisessa blogissa.

hiiva-asetusten tuonti ja vienti

Kuinka asentaa Yoast SEO -laajennus

Asentaa Yoast SEO -laajennus siirtymällä osoitteeseen kojelauta> liitännäiset> Lisää uusi. Etsiä Hiiva SEO ja asenna se. Sitten sinun on aktivoitava se.

Asenna ja aktivoi Yoast SEO -laajennus

*Jos sinulla on Google XML -sivustokartat käytössä, poista se käytöstä tai se saattaa aiheuttaa ongelmia käytettäessä sitä Yoast SEO: n kanssa ja hidastaa sivustosi.

Kuinka asentaa Yoast SEO -laajennus

Tässä oppaassa näytämme kuinka asentaa Yoast SEO -laajennus joita käytämme verkkosivuillamme.

Sisällysluettelo – Yoast SEO -asetukset

 1. yleinen
 2. ominaisuudet
 3. Tietosi
 4. Verkkovastaavan työkalut
 5. Turvallisuusasetukset
 6. nimikkeet & metas
 7. sosiaalinen
 8. XML-sivustokartat
 9. Lisäasetukset
 10. Työkalut
 11. Hakukonsoli

Dashboard:

Siirry ensin WordPressiin kojelauta> SEO> kojelauta. Kojelaudan osassa saat ilmoituksen Yost SEO -ongelmista & ilmoituksia. Määritettävää muuta asetusta ei ole.

Yoast SEO-hallintapaneeli

1. Yleiset asetukset

Siirry nyt Yleiset-välilehteen ja sinua pyydetään avaamaan ohjattu määritystoiminto. Suosittelemme, että ohitat tämän vaihtoehdon, koska se määrittää oletusasetuksen Yoast SEO -asetukset askel askeleelta.

Yleinen hiiva SEO -asetus

2. Ominaisuudet

Ominaisuudet-välilehdessä voit joko ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä luettavuusanalyysin. Se lisää sisältöanalyysivälilevyn metaboxiin ja analysoi sivusi sisällön, joka auttaa sinua kirjoittamaan parempaa sisältöä.

Ota avainsana-analyysi käyttöön. Se lisää avainsanavälilehden ja antaa sinulle kaikki avainsanoihin liittyvät ehdotukset, jotka haluat keskittyä tiettyyn avainsanaan ja sijoittaa sen.

Sammuta myös OnPage.org-integrointi ja Järjestelmänvalvoja-valikko.

Yoast SEO -ominaisuudet

Napsauta nyt tallenna muutokset tallentaaksesi asetukset.

Kun olet ottanut käyttöön Advanced-sivun asetukset, näet nämä lisävaihtoehdot:

Yoast Advance Options

3. Tietosi

Kirjoita tietovälilehteen verkkosivustosi nimi, ja jos sinulla on vaihtoehtoinen nimi, kirjoita se. Seuraavaksi, jos valitset, että olet henkilö, sinun on annettava vain nimesi ja jos valitset yrityksen, sinun on kirjoitettava yrityksen nimi ja logo.

Yoast SEO -sivustotiedot

4. Verkkovastaavan työkalujen varmennus

Yoast-asetusten tärkeimpiä asioita on sivustosi tarkistaminen verkkovastaavan työkaluille, kuten Google, Bing, Yahoo jne. Sen avulla voit indeksoida sivusi, tarkistaa indeksointitilan ja optimoida heidän verkkosivustojen näkyvyyden. Jos sivustosi on jo vahvistettu, sinun ei tarvitse tehdä mitään prosesseja täällä. Voit kirjoittaa tarkistavat meta-arvot tähän.

Yoast SEO -verkkovastaavan työkalut

5. Suojausasetukset

Jos et luota kirjoittajiisi, voit poistaa sen käytöstä. Se poistaa avainsanan välilehden metaboxista ja poistaa käytöstä kaikki hakukoneoptimointiin liittyvät ehdotukset. Mutta suosittelemme, että poistat sen käytöstä.

Yoast-suojausasetukset

6. Otsikot & metas

1. Yleistä

Otsikoissa & Metas-välilehti, valitse symboli, jota käytetään nimikeerottimena. Tämä näkyy viestin otsikon ja sivuston nimen välillä. Nämä symbolit on korostettu myös siinä muodossa, kuin ne näkyvät hakutuloksissa.

Yoast SEO -osastot ja metat

2. Kotisivu

Napsauta nyt Otsikoiden Kotisivu-välilehteä & Metas-osio. Oletuksena Yoast SEO käyttää näitä muuttujia ”%% sitename %% %% page %%%% sep %% %% sitedesc %%”. Tämä tarkoittaa, että se korostaa sivustosi nimen, sivun nimen, teeman wp_title () -tunnisteessa määritellyn erottimen ja sivustosi kuvauksen.

WPMyWeb-esimerkki

Sinun on kuitenkin annettava otsikko ja sivuston kuvaus, jonka haluat näyttää Google-haussa. Tarkista esimerkki alla olevasta kuvasta.

Yoast SEO -sivun asetukset

3. Viestityypit

“Postityypit” -välilehdessä voit määrittää hakukoneoptimoinnin kaikille viesteillesi. Oletusasetuksena sinulla on Viestit, Sivut ja Media. Jos käytät mukautettuja WordPress-tyyppejä, näet alla olevia lisävaihtoehtoja.

Jos haluat näyttää päivämäärän hakukoneiden viesteissä, valitse ”Päivämäärä katkelman esikatselussa”. Se voi lisätä napsautussuhteita (CTR), jos sisältö on uutta.

Hiiva-postityypit

4. Taksonomiat

Taksonomiat ovat yksi tärkeimmistä osista Setup Yoast SEO: ssa. Jos valitset indeksoida luokkasivut, niin hakutulokset näyttävät luokkasivut. Jos sinulla on blogisivusto, en suosittele sinua indeksoimaan luokkiasi tai tunnisteitasi.

Jos sinulla on verkkokauppaa tai verkkokauppoja, voit kuitenkin antaa luokkiesi indeksoitua. Tätä varten sinun on suunniteltava ne huolellisesti, lisättävä avainsanoja metakuvaukseen ja tarvitset paljon sisältöä luokkaan.

Tunnisteet eivät ole hyödyllisiä sivuja vierailijoille ja voivat aiheuttaa päällekkäistä sisältöä. Joten et voi indeksoida niitä.

Yoast-taksonomiat

5. Kirjailija-arkiston asetukset

Kirjailija-arkistojen asetuksissa asenin heille no-index estämään päällekkäisen sisällön.

Yoast Author Archives -asetukset

6. Sivuston koko meta-asetukset

Jos haluat estää sivun tai sivun / 2 näkymisen hakutuloksissa, aseta tämä yksinkertaisesti indeksivapaudeksi.

Tee sama myös “meta avainsanatunniste”.

Ja viimeiseksi, ota käyttöön “Force noodp meta robots tag site sitewide” -toiminto estääksesi hakukoneita käyttämästä DMOZ-kuvauksia kaikkien sivujen hakutuloksissa..

Hiilan SEO meta-asetukset

7. Sosiaalinen

Sosiaalitilit-välilehdessä sinun on annettava sosiaalisen profiilin URL-osoite. Jos sinulla on jo niitä sosiaalitilejä, jotka olen osoittanut alla olevassa kuvassa, sinun on vain kirjoitettava kyseinen URL alla. Se antaa hakukoneille tietää, mitkä sosiaaliset profiilit liittyvät tähän sivustoon.

Yoast SEO tarjoaa enemmän sosiaalisia asetuksia Sosiaalitilit-välilehdessä, ts. Facebook, Twitter, Pinterest ja Google+. Me näytämme sinulle kuinka setup Yoast SEO Sosiaalitilit.

Yoast-tilit

1. Facebook-asetukset

Ota ”Open Graph meta data” käyttöön Facebook-asetuksista. Kun jaat sivusi sosiaalisissa verkostoissa, se lisää Open Graph -metatiedot sivustosi yläosaan.

Voit lisätä etusivun asetuksiin kuvan, otsikon ja kuvauksen tai kopioida kodin meta-kuvauksen.

Jos lisäät oletuskuvan ”Oletusasetukset” -kohtaan, tätä kuvaa käytetään, jos viestisi / sivu jaetaan ilman kuvaa. Sinun on lisättävä Facebook-sovellustunnus, jotta voit käyttää Facebook Insightsia.

Yoast Facebook -asetukset

2. Twitter-asetukset

Ota käyttöön “Lisää Twitter-kortin metatiedot” ja aseta oletuskorttityyppi: Yhteenveto suurella kuvalla. Tämä korostaa viestisi / sivusi yhteenvedon suurella kuvalla.

Hiiva SEO Twitter -asetukset

3. Pinterest-asetukset

Ensin sinun on vahvistettava sivustosi Pinterestillä. Napsauta linkkiä, jonka korostin alla, niin sinut ohjataan Pinterest-sivustoon. Kopioi sitten metatunniste ja liitä se vahvistusruutuun. Älä unohda napsauttaa Tallenna muutokset.

Yoast Pinterest

4. Google+ -asetukset

Google+ -asetus on sama kuin Pinterest. Lisää vain Google+ -profiilisi URL-osoite ja napsauta Tallenna muutokset.

Yoast Google Plus -asetukset

8. XML-sivustokartat

Yoast SEO: n avulla voit luoda XML-sivustokarttoja, jotka auttavat sivustoasi hakeutumaan hakukoneille nopeasti. Sivustokarttojen luontityökaluja on saatavana monia, mutta Yoast SEO teki siitä yksinkertaisen ja voit luoda vain yhdellä napsautuksella.

Ensin sinun on otettava XML-sivustokarttatoiminto käyttöön Yoast SEO -asetuksista ja napsauttamalla “XML-sivukartta” -linkkiä saadaksesi sivukartalinkkisi. Sitten sinun on lähetettävä XML-sivustokartta Google Webmaster Tools -sovellukseen.

Yoast XML Sitemaps -asetukset

1. Viestityypit

Ota sivustokartta-asetusten viestityypit-välilehdellä käyttöön Viestit ja sivut sivustokartassa. Se lisätään myös sivustokarttaasi. Jos haluat Media sivustokarttaan, ota se sitten käyttöön.

Hiiva-postityypit

2. Poissuljetut viestit

Voit sulkea viestit pois sivustokartasta kirjoittamalla pilkun. Tätä ei kuitenkaan suositella, pidä se oletuksena.

Hiiva poissuljetut viestit

3. Taksonomiat

Taksonomia on ryhmien ryhmittelymekanismi. Sitä käytetään tapaan ryhmitellä viestit ja mukautetut viestityypit yhteen. Käytän vain luokkien taksonomioita, loput eivät ole välttämättömiä.

Yoast-taksonomioiden asetukset

9. Edistynyt

1. Leivänmurut

Leipärumput ovat navigointipolku, joka osoittaa sivun sijainnin sivustossa. Tämä auttaa myös Verkkovastaavan työkaluja ymmärtämään sivustosi rakennetta. Jos sinä ota käyttöön leivänmuru, sivusi / viestisi polku näytetään Search Consoleissa seuraavasti:

Ota leipämurut käyttöön

Mutta jos sinä Poista käytöstä Leipämurrut, sivusi / viestisi polku näytetään hakukonsoleissa kuten tämä ja se 

Poista Leivänmurmien asetukset käytöstä

Voit joko ottaa leivänrummut käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Hiivaleivän

2. Pysyvät linkit

Tätä Permalinks-asetusta käytän sivustollani. On muutamia asetuksia, jotka sinun on määritettävä huolellisesti.

Pitämällä luokan URL-osoite lisää luokkapohjan jokaiseen luokan URL-osoitteeseen. Jos ohjaat liitteiden URL-osoitteet vanhemman viestin URL-osoitteeseen, se ohjaa liitteet alkuperäiseen viestiin.

Seuraava vaihtoehto on poistaa “lopettaa sanat etikissä”. Tämä auttaa luomaan puhtaampia URL-osoitteita poistamalla automaattisesti lopetussanat niistä. Se auttaa myös luomaan pienempiä URL-osoitteita. Joten aseta se “Poista”.

Seuraava vaihtoehto on poistaa vastausyrityksen muuttujat. Se estää vastaamasta parametriin.

Hiiva Permalinks

3. RSS

Tämä lisää sisältöä automaattisesti RSS-syötteeseesi. Voit järjestää ne annettujen muuttujien mukaan. Hiiva RSS

10. Työkalut

Yoast SEO sisältää tuonti / vienti -ominaisuuden, jonka avulla voit tuoda asetuksia muista SEO laajennuksista ja viedä myös. Tämän työkalun avulla voit myös muuttaa viestin otsikkoa ja kuvausta nopeasti menemättä kunkin sivun editoriin.

“Tiedostoeditori” -työkalun avulla voit muokata robots.txt- ja .htaccess-tiedostoja täältä. Ennen kuin muutat jotain tästä tiedostosta, tee niistä varmuuskopio.

Hiivatyökalut

11. Hakukonsoli

Jos olet jo lähettänyt blogisivustokartan Google Search Consoleen, noutaa Google Search Consolen tiedot. Sinun tarvitsee vain integroida Google Search Console Yoast SEO -sovellukseen ja sinulle annetaan valtuutuskoodi. Lisää nyt vain koodi tähän ja napsauta todennusta. 

Yoast Search Console

Tässä viestissä jaoin kuinka Määritä ja asenna Yoast SEO -laajennus WordPressille. Jos tämä viesti auttoi sinua määrittämään Yoast WordPress SEO -laajennuksen, jaa tämä artikkeli. Jos sinulla on ehdotuksia, ota meihin yhteyttä jättämällä kommentti. Voit myös löytää meidät Facebook, Viserrys, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map