Kuinka luoda avainsanaluettelo SEO: lle (Apple-esimerkki)

Avainsanaluettelo on SEO-suunnitelma, kuten sivustokartta on verkkosivustollesi.


Siinä hahmotellaan sivustoosi menevää avainsanoihin kohdistettua sisältöä, URL-rakennetta ja sitä käytetään jopa linkkien luomisen aikana. Ja jos se ei ole tehty oikein (et valitse oikeita avainsanoja), käytät paljon aikaa yrittääksesi “optimoida” sisältöä uudelleen tai et vain saa tuloksia. Näytän sinulle, kuinka luodaan järjestetty, tutkittu avainsanaluettelo, jotta voit kehittää sisältöäsi ja URL-osoitteitasi näiden lauseiden ympärille – ja paremmat mahdollisuudet sijoittua sivulla 1.

Luodaan nyt avainsanaluettelo …

Aloita kohdennetusta sijainnistasi

local-vs-national-avainsanat

Pikkukaupunki – pienissä kaupungeissa on vähemmän ihmisiä, joten hakutuloksia on vähemmän. Tämä tarkoittaa, että avainsanasi ovat laajoja ja luettelossasi on todennäköisesti vain yksi ensisijainen avainsana, joka tulisi kohdistaa kotisivulle. Suuremmat markkinat = tarkempia avainsanoja.

Suuri kaupunki – Laajojen lauseiden lisäämisen lisäksi luetteloon tulisi sisällyttää myös tarkempia lauseita – koska kaupungissa on enemmän ihmisiä, niin hakumäärä on suurempi.

kansallinen – koska sinulla on suurempi avainsanavalikoima valitaksesi, sinun on tutkittava kunkin avainsanan kilpailua, jotta tiedät, mitkä avainsanat voit tosiasiallisesti luokitella.

1. Pieni kaupunki (valitse laajat avainsanat)

Paikalliset SEO-avainsanat

Mene google.com ja käytä Googlen automaattinen täydennys oppia mitä avainsanoja ihmiset etsivät. Kirjoita oma kaupungin nimi jota seuraa kaikki kuvaavat avainsanat mitä tarjoat. Kokeile useita muunnelmia (esim. Lake Bluff MacBook…) nähdäksesi onko muita. On kuitenkin mahdollista, että sinulla on vain yksi ensisijainen avainsana, joka kohdistetaan kotisivulle.

Jos haluat kohdista useisiin kaupunkeihin, tee sama asia Google Autocomplete -sovelluksessa jokaiselle kaupungille nähdäksesi suosituimmat lauseet. Avainsanaluettelosi pitäisi näyttää tällaiselta …

 • järven bluffi omenankorjaus (kohdennettu kotisivulle)
 • järvimetsän omenankorjaus (uusi sijaintikohtainen sivu)
 • ylämaan puiston omenapuun korjaus (uusi sijaintiin kohdistettu sivu)

2. Suuri kaupunki (Valitse tietyt avainsanat)

Käytä samoja yllä kuvattuja strategioita vain laajojen lauseiden lisäksi, etsi myös tarkempia lauseita, jotka ovat merkityksellisempiä tuotteillesi / palveluillesi…

Avainsana suurille kaupungeille

Tai käytä “täytä tyhjä” -menetelmää, joka antaa sinulle vielä enemmän avainsanaideoita …

Google automaattisen täydennyksen täyttä tyhjä

Pelaa Google Autocompleten avulla löytääksesi avainsanoja tuotteillesi / palveluillesi…

Pitkähäntäiset avainsanat

Kirjoita muistiin kaikki tarjoamasi tuotteet / palvelut ja opi avainsanat jokaiselle…

Avainsanaluettelo

Tee sama asia muille Apple-tuotteille. Jokaisen minilistan tulee sisältää erityyppiset korjauspalvelusi, aivan kuten tein MacBook Prolle, Macbook Airille, Ipad 2: lle jne..

3. Kansallinen (valitse tietyt avainsanat + kilpailukykyinen tutkimus)

Koska valittavien avainsanojen joukko on suurempi, meidän on kavennettava parhaita avainsanoja oppimalla kuinka kilpailukykyinen kukin avainsana on suhteessa sen hakumäärään. Tämä antaa sinulle vain avainsanat, joilla on parhaat sijoitusmahdollisuudet. Muutoin vietät aikaa luomalla sisältöä, joka kohdistuu avainsanoihin, joihin et koskaan edes pääse.

Vaihe 1: Kirjoita KAIKKI tuotteesi / palvelusi

Vaihe 2: Löydä jokaiselle tuotteelle / palvelulle hyvin tarkat (pitkähäntäiset) avainsanat …

Kansalliset avainsanat

Avainsanan, kuten ”MacBook Pro -kannettavan tietokoneen korjaus”, tulee olemaan erittäin kilpailukykyinen, koska se on laaja (kansallinen) lause – ja terve järki kertoo meille, että siellä tulee olemaan tonnia verkkosivustoja, jotka yrittävät sijoittua tähän. Mutta avainsanalla, kuten ”macbook pro vesivahinkojen korjaus”, tulee vähemmän kilpailua, koska se on tarkempi. Nämä ovat tyyppisiä avainsanoja, joihin haluat kohdistaa.

Vaikka laajoilla avainsanoilla on enemmän hakumäärää, erityiset avainsanat, kuten ”macbook pro vesivahinkojen korjaaminen”, tuottavat yleensä paremman mahdollisuuden. Sinun on parempi, kun avainsanalla on 100 hakua sivulla 1 kuin sivulla 13 avainsanalla, jolla on 10000 hakua.

Vaihe 3: Määritä avainsanat jokaiselle tuotteelle / palvelulle

Vaihe 4: Suodata liian kilpailukykyiset avainsanat. Voit tehdä tämän etsimällä jokaista avainsanaa Googlessa ja tarkastelemalla tuloksia. Nämä indikaattorit kertovat onko se liian kilpailukykyinen …

Avainsanakilpailu

Joten sen sijaan, että valitsisimme “miten päästä irti velasta”, valitsisimme tarkemman lauseen ….

Pitkähäntäiset avainsanat

Se, että avainsana on liian kilpailukykyinen, ei tarkoita, että sinun ei pitäisi sisällyttää sitä avainsanaluetteloosi. Jos yleinen sivu, jossa hahmotellaan kaikki omenankorjauspalvelusi, paranee käyttäjäkokemus, älä välitä kilpailusta. Luo sivu kävijöillesi.

Katso kilpailijoiden avainsanat HubShout WebGrader -sovelluksella

Voit suorittaa useita verkkosivustoja läpi HubShout WebGrader nähdä heidän avainsanat…

Kilpailijan avainsanaluettelo

Luo avainsanaluettelo

Nyt kun osaat luoda avainsanaluettelon – jatka ja tee se! Tässä on joitain vinkkejä:

Samankaltaiset avainsanat – Jos kaksi avainsanaa tarkoittaa samaa (synonyymit, monikkomuodot, erilaisella sanojärjestyksellä olevat lauseet), valitse vain yksi osuvin avainsana, joka parhaiten vastaa tuotetta / palvelua. Tämä johtuu siitä, että sinun pitäisi kohdistaa vain yksi ensisijainen avainsana sivua kohden. Lisäksi Googlen algoritmi tekee hyvää työtä analysoinnissa käyttäjän tarkoitus ja “automaattisesti” verkkosivustojen luokittelu liittyviin lauseisiin, joten ellet tiedä kuinka kohdistaa toissijaisiin avainsanoihin joka ei edes toimi niin hyvin, valitse vain yksi avainsana, joka on järkevin.

Kotisivun avainsana – pitäisi yleensä kohdistaa yhteen 1 tärkeään avainsanaan, johon haluat sijoittua.

Blogipostin avainsanat – etsi Google Autocomplete -sovelluksella 1 avainsana jokaisesta kirjoittamassasi artikkelissa. Niiden tulee olla ei-myynninedistäviä (esim. “Miten” -artikkeli) ja niiden tulee myös olla pitkä. Hyvä esimerkki olisi “kuinka korjata MacBook Pro valkoisella näytöllä”.

Järjestä URL-rakenteesi (bonusvaihe)

Valitsemasi avainsanat voivat vaikuttaa URL-osoitteiden rakenteeseen ja sivustosi sisältöön. Siksi on hyvä idea luoda avainsanaluettelo ennen sivustosi rakentamista…

URL-rakenteesi voi näyttää tältä:

 • verkkosivusto.com/ (kotisivu)
 • website.com/macbook-pro/ (hahmottelee MacBook Pron palveluita)
 • verkkosivusto.com/mainos-pro/vesi-vahinkojenkorjaus (erityinen palvelu)

Ja tässä on sijaintikohtaisten avainsanojen URL-rakenne:

 • website.com/locations/chicago/macbook-pro-laptop-repair
 • website.com/locations/springfield/macbook-pro-laptop-repair
 • website.com/locations/miami/macbook-pro-laptop-repair

Kysymyksiä? Kommentteja? Pudota minut linja!

Kun olet luonut avainsanaluettelosi, voit alkaa järjestää permalinks, lisää sisältöä sivustoosi ja optimoi sitten sisältö käyttämällä avainsanasi sivun otsikossa, SEO-otsikossa, metakuvauksessa, sisältöosassa jne. Olet juuri tehnyt sivun SEO vaikeimman osan.!

Jos sinulla on kysyttävää avainsanaluettelon luomisesta, pudota minulle rivi kommentteihin. Olen iloinen voidessani auttaa kaikissa kysymyksissäsi. Toivottavasti nautit artikkelista!

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map