Kuinka saada luonnollisia, sisäisiä linkkejä WordPress-sivustoosi

03.06.2020
SEO 'Kuinka saada luonnollisia, sisäisiä linkkejä WordPress-sivustoosi
0 5 мин.

Tutki avainsanaa, kirjoita sisältö, optimoi se, julkaise.


Tämä vaikuttaa hyvältä sivun SEO-prosessista, mutta puuttuu yksi kriittinen vaihe … sen jälkeen kun olet julkaissut sisällön, et ole vielä optimoinut sitä, ennen kuin olet luonut muutaman sisäisen linkin siihen. Tämä on helpoin tapa Hanki linkkejä sivustoosi ja tulet kaipaamaan? Ei enää…

Linkit sivulle muodostavat noin 20% sen sijoittelusta ja mikä on parempi tapa rakentaa ne kuin käyttää jo kirjoittamaasi sisältöä. Ainoa mitä sinun on tehtävä on löytää liittyvää sisältöä verkkosivustossasi / blogissa ja linkki kyseiselle uudelle sivulle. Tämä voi parantaa sivun sijoitusta ja auttaa sitä indeksoimaan nopeammin hakukoneissa. Ja mikä parasta, sen tekeminen vie vain noin 3 minuuttia.

Joten ensi kerralla, kun julkaiset sivun tai viestin, älä lopeta. Lue tämä artikkeli ja viettää sitten ylimääräiset 3 minuuttia sisäisten linkkien luomiseen. Sivusi voisi alkaa sijoittua 20% korkeammalle …

Sivutason linkkitoiminnotGoogle Ranking -tekijät – Moz

Linkki merkityksellisistä sivuista / viesteistä

Hae WordPressistä – etsi nykyisillä sivuillasi / viesteilläsi aiheeseen liittyvää sisältöä. Et välttämättä löydä kaikkea (WordPress näyttää vain sisällön, joka sisältää tarkan avainsanan), mutta se on hyvä alku. Siirry kyseisille sivuille ja etsi kohta, jossa mainitset aiheen, luo sitten sisäinen linkki uudelle sivullesi. Voit todennäköisesti ajatella muutamia sivuja ja viestejä pään yläosasta, jos sinulla on tarpeeksi sisältöä … älä vain sekoita sivua linkkeihin, koska se antaa vain tietyn määrän linkki mehu. Käytän tässä aiheena Yoastia:

WordPress-haku

Hae Googlesta – etsi Googlelta: site: yourwebsite.com “avainsanasi”, niin näet sivustosi sivut, jotka liittyvät kyseiseen avainsanaan. Tämä on yksi parhaista tavoista löytää laajempi luettelo merkityksellisestä sisällöstä, josta voit saada sisäisiä linkkejä.

Hae Googlelta sisäisiä linkkejä

Käytä Google Search Consolea – Jos haluat linkkejä korkeimmalta auktoriteettisivulta, siirry Google Search Console ja siirry hakuliikenteeseen -> Linkit sivustoosi. Siirry “linkitetyimpiin sisältöön” (näet tämän oikealla puolella) ja katso kaikkia asiaankuuluvia sivuja, joista voit saada linkin. Sivuilla, joilla on enemmän linkkejä, on yleensä enemmän linkkejä.

Eniten linkitettyjä sivuja - Google Search Console

Sisäiset linkittämisen parhaat käytännöt

Nyt kun löydät mistä saada sisäisiä linkkejä, tee se seuraavasti:

Monipuolista ankkuritekstiäsi – useilla samalle sivulle osoittavilla sisäisillä linkkeillä tulisi olla erilainen ankkuriteksti (linkin näytetty teksti), joten älä käytä samaa ankkuritekstiä yhä uudelleen. Jokaisen ankkuritekstin tulee olla ainutlaatuinen, kuvaileva ja EI saa olla avainsanarikas. Linkki samalle sivulle toistuvilla avainsanarikkailla ankkuritekstilinkeillä, jotka ovat toimineet, mutta siitä lähtien Google Penguin tämä näyttää roskapostilta ja saattaa johtaa rangaistukseen. Tee siitä pitkä ja kuvaava.

Käytä syviä linkkejä – Kotisivullesi tai yhteystietosivullesi linkittämisen sijaan syvemmille (ei niin ilmeisille) sivuille linkittäminen auttaa lukijoita löytämään tarkempia tietoja tietyistä aiheista, ja nämä ovat sivuja, jotka tarvitsevat linkkejä eniten. Haluat, että linkkimehu levitetään … ajattele verkkosivustosi ekosysteeminä, jossa kaiken täytyy olla linkitetty toisiinsa.

Tunne paras rakenne – “täydellinen” sisäinen linkkirakenne on olemassa, mutta ota se suolajyvällä. On epärealistista, että jokainen verkkosivusto noudattaa tätä, mutta käsitteen tunteminen auttaa.

Sisäinen linkitysrakenne

Vältä automaattisia sisäisiä linkityslaajennuksia – Kun käytät tiettyä avainsanaa, nämä laajennukset laukaisevat sisäisen linkin, joka luodaan tietylle asettamasi sivulle. Kuulostaa hyvältä pikakuvakkeelta, mutta nämä eivät ole niin henkilökohtaisia ​​kuin jos lisäisit linkit manuaalisesti. Lisäksi monet näistä liitännäisistä eivät salli ankkuritekstin muuttamista (kuten aiemmin mainitsin), joten ne voivat myös uhkaa rangaistuksen. ”Related Post” -laajennuksia ei myöskään mukauteta. Vain välttää näitä.

johtopäätös

Kun kirjoitan tätä artikkelia, olen keskellä suurta sisäistä linkitysprojektia asiakkaalle, joka kehotti minua kirjoittamaan tämän. Ehdottomasti kannattaa käyttää aikaa, etenkin jos sinulla on jo satoja artikkeleita, joihin voit lisätä sisäisiä linkkejä. Jos sinulla on vain noin 20 sivua, saatat joutua käyttämään luoda enemmän sisältöä tehdä se tehokkaasti, mutta aloitan nyt, jotta voit tapana linkittää ja optimoida sisältösi.

Monet SEO-tehtävät vievät paljon aikaa, mutta sisäisiä linkkejä ei verrata siihen, kuinka paljon arvoa niistä saat. Joten jos et ole vielä tehnyt tätä, joko palaa ja lisää ne olemassa olevaan sisältöön tai aloita ainakin seuraavan kerran kirjoittaessasi seuraavaa kappaletta. Vakavasti, se vie vain 3 minuuttia. Kuten aina, jätä minulle kommentti, jos sinulla on kysyttävää – olen täällä auttamassa!

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector