Kuinka saada saapuvat linkit: 7 strategiaa, jotka todella toimivat

03.06.2020
SEO 'Kuinka saada saapuvat linkit: 7 strategiaa, jotka todella toimivat
0 10 мин.

Kärsivätkö verkkosivustosi linkkipuutteesta?


Olet todennäköisesti kuullut kuinka tärkeät käänteiset linkit ovat hakukoneoptimoinnille (noin 40% kaikista hakukoneista) Googlen ranking-tekijät). Mutta saapuvien linkkien saaminen ei ole helppoa. Sen sijaan, että lähteisit ja rakentaisi linkkejä ulkoisille verkkosivustoille, Googlen Matt Cutts sanoo meidän pitäisi ansaitse linkkejä luovan sisällön kautta.

Ja koska osa “hyvän” sisällön luomista tekee sivuista / viesteistä erottuvan, pidän vain aiheellisena käyttää sarjaa loistavia värikynät valaisemaan tätä sivua jonkin persoonallisuuden kanssa. Olen itse lainannut tämän idean artikla hakukonelehdessä (vain he pettivät ja käyttivät söpöä koiranpentua). Joka tapauksessa, tekemällä sisällöstä visuaalinen, hyödyllinen ja helppo navigoida, MIKSI ihmiset linkittävät siihen. Ihmiset eivät linkitä mihinkään – sinun on tehtävä jotain erilaista.

Värikynät

Sisällysluettelo

 1. Luo opetussisältöä
 2. Suorita sisältösi
 3. Lisää videoita
 4. Luo infografiat
 5. Lähetä pitkä sisältö
 6. Paranna suunnitteluasi
 7. Tee enemmän sisältömarkkinointia

1. Luo opetussisältöjen

Tämän tyyppinen sisältö, johon ihmiset todella haluavat linkittää, he eivät tule vain tulemaan yksin. Olen erikoistunut WordPress-hakukoneoptimointipalveluihin, joten useimmat ihmiset etsivät apua Yoast SEO -laajennuksen määrittäminen, tai kuinka saada WordPress-sivusto latautumaan nopeammin. Nämä ovat joitain pääaiheita, joita ihmiset haluavat oppia, ja olen viettänyt viikkoa näitä oppaita kirjoittamalla. He ovat ne, jotka laitan eteen ja keskelle navigointivalikkooni, ja linkitän useimpiin sivustooni. Jos sinulla on arvokas avainsana, mutta siitä on vain keskinkertainen viesti, sinun tulisi yrittää parantaa kyseistä sisältöä.

Mitä tapahtuu, kun otat lääkärin viestin ja sijoitat useita päiviä, jolloin siitä tulee paras online-opetusohjelma? Yoast-opetusohjelmani nousi 5 käyntiä päivässä 100 käyntiin päivässä (kaikki SEO: sta) 24 tunnin sisällä sen julkaisemisesta uudella sisällöllä. Nyt sillä on yli 190 kommenttia ja TON linkkejä ihmisiltä, ​​jotka ovat löytäneet sen Googlen kautta. Tietenkin se on sijoittanut avainsanan (Yoast SEO -asetukset) ensimmäiselle sivulle jo vuosia, koska olen sijoittanut tunteja tunteihin sisältöön. Kun Matt Cutts sanoo “luoda hyvää sisältöä”, se on juuri sitä, mitä hän tarkoittaa.

WordPress Speed ​​Optimization Guide

Sinun täytyy tunnistaa keskeiset aiheet ja kirjoittaa jokaiselle ‘lopullinen opas’. Kyllä, vain yhden artikkelin kirjoittaminen voi viedä kokonaisen viikon, mutta juuri se vie, jos haluat ylimääräisen 100 käyntiä / päivä yhden viestin kautta. Hyvä sisältö tulee kannattamaan etenkin siitä lähtien, kun Google on alkanut rangaista heikkolaatuista sisältöä käyttäviä verkkosivustoja. 90% linkkeistäni liittyy SEO-opetusohjelmiin.

Luomalla arvokkaita avainsanoja (koulutusaiheita) kohdistavia artikkeleita voit:

 • Perustetaan pitkäaikaisia, paljon liikennettä hoitavia viestejä
 • Hanki linkkejä sen tuottaman SEO-liikenteen kautta
 • Nähdään alansa viranomaisena
 • Hanki tonnia kommentteja / keskusteluja näistä viesteistä
 • Hanki joitain uskollisimpia seuraajia koulutuksen kautta

2. Sijoita sisältöäsi

Visuaalinen sisältö on 40x todennäköisemmin jaettavissa (lähde) ja vaikka mukava grafiikka on tietenkin tärkeää, älä rajoita sisältöäsi tekstiin ja grafiikoihin. Upota Twitter-tila, jos lainaat jotakuta, käytä 2-sarakkeen asettelua etujen ja haittojen luetteloimiseksi, upota video tai käytä HTML-sisällysluetteloa, kuten näet tämän viestin yläosassa, jotta ihmiset voivat navigoida tiettyihin aiheisiin..

Pidän henkilökohtaisesti 2 sarakkeen asettelun käytöstä monissa blogin viesteissä. Tiedän myös, että sisältökappaleeni on 680 pikseliä (leveys), mikä tarkoittaa, että jos käytän 2 sarakkeen asettelua valokuvien kanssa, kukin valokuva olisi 330 (w), jos lasketaan 20 pikselin tila kunkin sarakkeen välillä. Tiedät mittasi auttaa sinua muuttamaan kuvien kokoa näyttämään paremmalta ja saa ne latautumaan nopeammin. Nopea vinkki sinulle 🙂

680 pikselin leveys suorakulmio

Vaikka opetusohjelmasi sisällön lisäämiseksi WordPressiin on erityinen WordPressille, siinä on paljon ideoita sisällön monipuolistamiseksi. Tähän sisältyy kuinka lisätä HTML-sisällysluettelo, upottaa YouTube-video ilman Youtuben tuotemerkkiä, upottaa sosiaalisen median tilat, tyylifontit ja muut ideat. Tässä on vain muutama tapa tehdä sisällöstäsi visuaalisempi …

Sisältöideat

 • Lisää HTML-sisällysluettelo navigoinnin helpottamiseksi
 • Suunnittele infografiat käyttämällä canva.com tai palkata freelancer
 • Sulautetut videot, mieluiten omat, jos se on arvokas aihe
 • Ota kuvakaappauksia (teen paljon tästä, koska blogin WordPressistä)
 • Käyttää Tarkennettu Twitter-haku löytää viesteihin upotettavat tweetit
 • Tyyli-linkit (ja niiden leijuväri) viesteissäsi, jotta ne ovat helppo nähdä
 • Käytä taulukoita, 2 sarakkeen asettelua, painikkeita, luetteloita, lihavoituja osia ja muita muotoiluvaihtoehtoja
 • Valokuvan / elämäkerran lisääminen blogin sivupalkkiin, jotta ihmiset tietävät kuka kirjoittaa artikkelin

3. Lisää videoita

Ihmiset rakastavat videoita (ja rakastavat myös linkittämistä niihin), mutta harvat verkkosivustojen omistajat tekevät tämän. Omien videoiden luominen, jos se on ehdottomasti suositeltavaa, jos sinulla on aikaa, mutta jopa hyödyllisen videon löytäminen Youtubesta lisää paljon arvoa sisältöllesi, kuten mitä Matt Cutts sanoo linkkeistä…

Kuuntele, olen introvertti kaveri, joka oli täysin epämiellyttävä luoda SEO-opetusohjelmia (hiipin silti, kun kuulen itseni puhuvan). Mutta arvaa mitä? Minulla on yli 200 000 katselua kaikkien YouTube-videoideni välillä, ja olen saanut linkkejä, asiakkaita ja tytäryhtiömyyntejä näiden videoiden kautta. Kun kirjoitan erittäin tärkeän artikkelin sivustolleni (kuten opetusohjelmani sivustolla sisällön optimointi avainsanoille) Luon videon ja upotan sen siihen opetusohjelmaan. Videot eivät vain houkuttele linkkejä, koska ihmiset rakastavat niitä, vaan myös upottamalla videoita sivustoosi parannat sitoutumista sisältöösi (keskimääräinen aika sivulla), jota Google käyttää määrittämään sijoituksesi.

Korkeammat sijoitukset, enemmän linkkejä, enemmän tilaajia ja enemmän myyntiä videoitasi nähneiltä ihmisiltä. Se on kuin win-win-win-win! Ime se, hanki kamera ja aloita videoiden luominen.

4. Suunnitteluinfografia (10 minuutissa)

Mitä muuta ihmiset pitävät linkittämisestä? Kuvaajat. Lue tämä artikkeli HubSpot joka sanoo visuaalinen sisältö on 40x todennäköisemmin jaettavissa. Voit luoda nämä itse käyttämällä ilmaista infografiaa, kuten canva.com tai palkata freelance-infografinen suunnittelija noin 100–400 dollaria grafiikasta, ohjeiden yksityiskohtaisuudesta ja freelancerin hinnasta riippuen.

Tämän infografian lukeminen kirjaimellisesti kesti 10 minuuttia …

SEO-link-building-infographic

Yritän edelleen pysyä videoideni kanssa, mutta sinun pitäisi sijoittaa aikaa joko videoihin tai infografikoihin – mieluiten molempiin, jos sinulla on aikaa / rahaa. Kehotan sinua luomaan pari videota tai infografiaa ja katsomaan mitä tapahtuu. Lyön vetoa, että viestisi liikenne kaksinkertaistuu, samoin linkit.

5. Lähetä pitkä sisältö

Yksi suurimmista virheistä, joita näen, ovat ihmiset, jotka heittävät lyhyttä sisältöä (yleensä enimmäkseen tekstiä) ja ihmettelevät, miksi se ei sijoitu. Jos haluat olla Googlen ensimmäisellä sivulla ja ihmisten linkittää sinuun, sisällön on oltava parempaa (ja perusteellisempaa) kuin kaikkien muiden takanasi. Pidempi sisältö on korkeampi hakukoneissa ja viesteissä Yli 3000 sanaa on ihanteellinen. Jos käytät WordPressiä, Yoast SEO -laajennus laskee sinulle sanojen määrän sisältöanalyysi-välilehdellä, muuten voit liittää koko artikkelin Google-dokumenttiin ja tehdä sanamäärä.

Kun käyn uudelleen vanhoja viestejä sisällön parantamiseksi, yritän lisätä vähintään 500 sanaa. Voit suunnitella keskeisiä aiheita (alaotsikoita), lisätä sisällysluettelon alussa kyseisillä alaotsikoilla ja lisätä sitten uusia osioita artikkeliin. Tee tutkimuksesi ja Google-avainsana, katso mitä muut ihmiset kirjoittavat, sisällytä sitten aiheita, joiden mielestäsi artikkelisi paranisi.

6. Paranna suunnitteluasi

Ihmiset linkittävät verkkosivustoille, jotka näyttävät hyvältä. Tämän EI tarvitse maksaa paljon rahaa. 40 dollaria / tunti voit palkata ammattitaitoisen ulkomaisen kehittäjän freelancer.com jotka voivat auttaa sinua suunnittelemaan tai uudistamaan sivustosi. Olen työskennellyt saman WordPress-kehittäjän (Pronaya) kanssa 5 vuotta, joka on vain 40 dollaria tunnissa ja auttoi minua rakentamaan yli 25 verkkosivustoa, kun toimin pienessä WordPress-suunnittelutoimistossa. Voit palkata hänet kirjautumalla freelancer-tilille ja etsimällä käyttäjää BDkamol. Olen sijoittanut häneen 20 000 dollaria 5 vuoden aikana, koska hän on niin hyvä.

pronaya-freelancer

Vaikka se tarkoittaa siirtymistä WordPress-teemaan osoitteesta StudioPress (erittäin mukavat mobiililaitteisiin reagoivat teemat), tein tämän ja se on maksanut valtavan paljon minulle. Vanha sivustoni ei ollut reagoiva, joten siirryin StudioPressiin ja vaikka en pysty suoraan yhdistämään sitä linkin kasvuun, se näyttää PALJON paremmalta, latautuu alle sekunnissa ja on SEO-ystävällisempi. Yleensä, sitä mukavampaa verkkosivustosi on (ja sitä helpompi ihmisillä on löytää asioita), sitä enemmän ihmiset linkittävät sinuun.

7. Tee enemmän sisältömarkkinointia

Kun olet luonut AMAZING-sisällön arvokkaan avainsanan ympärille ja julkaissut sen, sinun on saatava siihen silmämunat. Tässä on muutama helppo tapa tehdä se …

 • Lähetä uutiskirje
 • Lähetä se sosiaalisiin verkostoihisi
 • Liity Facebook-ryhmiin ja jaa se tarvittaessa
 • Lähetä alasi bloggaajille sähköpostia siitä, kuka sitä kiinnostaisi
 • Mainitse ihmiset artikkelissa (he voivat todennäköisesti linkittää siihen)
 • Julkaise haastatteluja ja tarjouksia Twitteristä lisätäksesi lisää ihmisiä
 • Pidä kilpailuja, palkintoja ja alennuksia vastineeksi sisällön jakamisesta
 • Luo aiheesta YouTube-video ja jätä linkki kuvaukseen

Voit vuokrata ulkomaille rakentavan freelancerin verkkosivustoille, kuten freelancer.com ja upwork.com mutta en tekisi sitä siitä lähtien tämä voi saada sinulle Google-rangaistuksen. Sekoitin joidenkin (erittäin arvostettujen) linkkirakennuksen freelancereiden kanssa ja he saivat minut paremmaksi WordPress SEO -konsultointi ja muut palvelut. Mutta varmasti, parin kuukauden sisällä Sain osuman Google-rangaistuksella ja liikenteeni supistui puoleen. Kesti minulta useita kuukausia (ja paljon kovaa työtä) toipuakseen tästä rangaistuksesta, joten tee itsellesi palvelus ja vältä tekemästä tätä yhdessä.

Lisäksi Matt Cutts sanoo, että meidän pitäisi ansaita linkkejä, ei rakentaa niitä.

Matt-Cutts-link-rakennuksen

Harvat “linkkirakennuksen” menetelmät, jotka todella toimivat:

 • Sisäisten linkkien käyttäminen linkittämiseen liittyville sivuille / viesteihin
 • Linkin lisääminen verkkosivustollesi sosiaalisen median profiileihin
 • Laadukkaiden hakemistojen luominen (nähdä luetteloni parhaista hakemistoista)
 • Hakemistorakennuksen ulkoistaminen WhiteSparkin viittausrakennuspalvelu
 • Tavoittaminen bloggaajille ja yrittäminen saada heidät linkittämään sinuun (mutta älä ole roskapostia)

Että kaikki mitä sain! Jos sinulla on kysyttävää saapuvista linkeistä verkkosivustollesi, pudota minulle rivi kommentteihin (mielelläni auttaa). Muista vain, että ihmiset haluavat luonnollisesti linkittää hyvään sisältöön, joten se on tärkein asia, jonka voit tehdä linkin kasvun nopeuttamiseksi.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector