Kuinka valita SEO-ystävällinen verkkotunnus

Kuinka valita SEO ystävällinen verkkotunnus


Verkkotunnuksen valitseminen vaikuttaa ensin hakukoneoptimointiin.

Siellä on paljon huhuja ja vanhentuneita strategioita. Joten aion käsitellä yleisimpiä verkkotunnuksia ja hakukoneoptimointia koskevia kysymyksiä. Toivottavasti se auttaa sinua päätöksenteossa. Muista vain, että SEO-ystävällisen verkkotunnuksen valitseminen on vain yksi osa SEO-yhtälöstä – sanotaan usein, että Googlen algoritmi.

Tässä on mitä sinun on tiedettävä verkkotunnuksista ja hakukoneoptimoinnista…

 1. Nauhoitettavat verkkotunnukset ovat SEO-ystävällisiä
 2. Entä avainsanat?
 3. Verkkotunnuksen laajennuksen valitseminen
 4. Verkkotunnuksen laajennusvarianttien ostaminen
 5. Vältä tavuviivoja
 6. Vältä verkkotunnusten ostamista uudelleenohjausta varten
 7. Vältä tavaramerkkialueita
 8. Verkkotunnuksen rekisteröinnin pituus ei ole väliä

1. Hajanaiset verkkotunnukset ovat SEO-ystävällisiä

Brändättävän verkkotunnuksen valinta auttaa SEO itsessään. Yhä useammat ihmiset muistavat sen, he käyvät sinut uudelleen ja ovat todennäköisemmin luottamus verkkotunnus, jolla on positiivinen brändäys – vastakohtana verkkotunnukselle, joka on rikas avainsanoilla ja voi näyttää spammilta.

Se on positiivinen ja luova brändäys, joka ajaa enemmän linkkejä, sosiaalisia osuuksia ja kaikkia niitä mukavia signaaleja, joita hakukoneet haluavat. Se on jotain avainsanarikas verkkotunnus, joka todennäköisesti ei tuota. Joten ajattele jotain luovaa. Tee siitä merkkituotteita, tee siitä mieleenpainuva.

Mikä on joka tapauksessa todella tärkeämpi? Brändisi tai murto-osa hakukoneoptimoinnistasi?

2. Entä avainsanat?

Ihmiset, jotka ostavat verkkotunnuksia, joissa on kaikki avainsanat – olemme mukautuneet niihin ja rehellisesti sanottuna se näyttää epäammattimaiselta ja luonnosteltuna. Et huijaa minua chicagopersonalinjurylawyer.com.

Mutta ei voida kieltää, että avainsanoilla rikkaat verkkotunnukset toimivat edelleen SEO: ssa. Mozin viimeisin kysely aiheesta Googlen ranking-tekijät sanoo, että “verkkotunnuksen avainsanan käyttö” on 6,98% kaikista Google-sijoitus tekijöistä…

Verkkotunnuksen avainsanojen käyttö

Pidä kiinni. Avainsanoilla rikkaat verkkotunnukset muodostavat 6,98% Googlen sijoituskertoimista, ja sinä sanot minulle pysyvän poissa?

Joo. Googlen paino verkkotunnuksen avainsanoille (nyt 6,98%) on vähentynyt vuosien varrella. Ja sen odotetaan laskevan vielä enemmän. Bing jopa merkitsi sen a myytti.

Joskus on järkevää, jos yrityksesi nimellä on luonnollisesti avainsanoja. MiamiFishing.com on sekä tuotemerkki että sillä on avainsanat. Mutta chicagopersonalinjurylawyer.com? Eh … ei niin paljon. Avainsanarikas verkkotunnus, joka kuulostaa silti hyvältä, ja avainsanatäyttöinen verkkotunnus, joka kuulostaa roskapostilta tai yleisiltä, ​​on hieno. Soita tuomiopuhelu.

Tässä on erityyppisiä avainsanarikkaita verkkotunnuksia …

Tarkan ottelun verkkotunnuksetEMDS sisällytä kaikki lauseen sanat, johon haluat sijoittua. Sillä on korkeimmat SEO-edut (ainakin yhdelle lauseelle), mutta uhrataan brändäys.

Osittaiset ottelualueet – sisältää vain joitain sanoja päälauseestasi. Sillä on edelleen SEO etuja, kun se jättää usein tilaa verkkotunnukselle merkkisanoille.

Ei ottelualueita – ei sisällä avainsanoja. Sillä on vähemmän suoraa SEO hyötyä verkkotunnuksen näkökulmasta, mutta se tuottaa pitkäaikaisia ​​SEO etuja (luottamus, halu linkittää sinuun jne.).

Vinkkejä avainsanarikkaiden verkkotunnusten valitsemiseksi:

 • Yleensä parempi paikallisille verkkosivustoille (esim. MiamiFishing.com)
 • Jos luulet siltä, ​​että se kuulostaa liian roskapostiselta tai yleiseltä, todennäköisesti niin on
 • Googlen nykyinen paino verkkotunnuksen avainsanoille laskee

Huolimatta 6,98%: sta, Googlen Matt Cutts suosittelee edelleen brändämistä SEO: n yli …

3. Verkkotunnuksen laajennuksen valitseminen

.com – suosituin laajennus ja luultavasti sen, jonka sinun pitäisi valita, jos se on käytettävissä, ellet ole organisaatio, jossa on järkevää käyttää .org.

.net ja .org – yleensä ostetaan, jos .com-versio otetaan (yritä saada .com).

Maakohtaiset – verkkotunnuksen laajennuksia, kuten .us (Yhdysvallat) tai .au (Australia), käytetään, kun tarjoat tuotteita / palveluita vain kyseiselle maalle. Tämä voi parantaa hakukoneoptimointia kyseisessä maassa, mutta estää sinua laajentumasta maailmanlaajuisesti.

4. Verkkotunnuksen laajennusvarianttien ostaminen

 • .mobi
 • .tiedot
 • .cc,
 • .nimi

Verkkotunnuksen rekisteröijät pyytävät sinua ostamaan ne kassalla, he ovat kuitenkin turhia. Ainoa etu on suojata tuotemerkkiäsi kilpailijoilta, jotka turvaisivat laajennuksen ja rakentaisivat verkkosivun yrittääkseen sinua paremmin. Tämä ei ole todennäköistä, koska Google ryhtyy toimiin estääkseen luonnosteltavia verkkosivustoja korkeasta sijoituksesta (päällekkäinen sisältö, ei linkkejä tai sosiaalista toimintaa jne.).

5. Vältä tavuviivoja

Sivut, joissa on tavuviiva, eivät ole SEO-ystävällinen verkkotunnus. Tavut yhdistetään roskapostisivustoihin ja niitä tulisi välttää. Lisäksi he jättävät tilaa kirjoitusvirheille, kun ihmiset linkittävät sivustoosi tai jakavat sen sosiaalisessa mediassa. Vältä vain niitä.

6. Älä osta verkkotunnuksia ohjataksesi niitä pääsivustoosi

Tämä ei toimi. Jos ostat uuden verkkotunnuksen, jolla on 0 linkkiä, ja ohjaat sen pääsivustollesi, et välitä linkkimehua tai arvoa pääsivustollesi. Joten ei ole mitään järkeä.

Ole varovainen ostamalla olemassa olevia verkkotunnuksia ja verkkosivustoja, jos aiot ohjata niitä pääsivustoosi. Ymmärrä, että linkit kyseiseen verkkosivustoon ovat kyseiselle verkkosivustolle, ei sinun sivustollesi, joten näiden linkkien odottaminen toimimaan samalla tavalla ei välttämättä toimi. Yleensä suosittelen ostamaan verkkotunnusta vain, jos aiot tosiasiallisesti rakentaa siihen ainutlaatuisen verkkosivuston.

7. Vältä tavaramerkkialueita

Päivän aikana ajattelin “WordPress” -sovelluksen käyttämistä verkkotunnuksessani, kunnes sain selville, että WordPress kieltää tämän. Heidän ehtojensa mukaan ”WordPress” on kielletty, kun taas ”WP” on ilmainen käyttö. Jos olet epävarma, tee pieni tutkimus. Se voi säästää paljon aikaa.

8. Verkkotunnuksen rekisteröinnin pituus ei ole väliä

“Tietojeni mukaan mikään hakukone ei ole koskaan vahvistanut käyttävänsä rekisteröinnin pituutta tekijänä pisteyttämisessä …” -Matt Cutts, Googlen roskapostin päällikkö (otettu Moz).

No toivottavasti tämä auttoi! Jos sinulla on kysyttävää SEO-ystävällisistä verkkotunnuksista tai SEO: sta, jätä minulle kommentti alla.

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map