Lær, hvilke søgeord der søges i Google (og konkurrenter) ved hjælp af Google Autocomplete + HubShout WebGrader

03.06.2020
SEO 'Lær, hvilke søgeord der søges i Google (og konkurrenter) ved hjælp af Google Autocomplete + HubShout WebGrader
0 5 мин.

Lær hvilke søgeord der søges i Google


Hvis du laver SEO, er det første skridt at lære, hvilke søgeord folk søger i Google, så du kan målrette dem mod dit indhold og SEO-strategi.

Dette kaldes søgeord forskning og det kan nemt gøre forskellen mellem placering på side 1 eller side 7. Nøgleordsundersøgelse bør fortrinsvis udføres, før du designer et websted. For hvis det ikke er involveret i designet, hvordan antager du, at du justerer dit indhold med de sætninger, som folk søger? Ellers skal du muligvis gå tilbage og foretage justeringer.

Jeg vil dække nogle grundlæggende strategier for valg af gode søgeord. For hvis du vælger en, der er for konkurrencedygtig, eller en der ikke søges overhovedet, kan du lade være i støvet med flere side 7-placeringer. Det er den mest almindelige fejl, jeg ser. Lad os ikke gøre det.

 1. Start med Google Autocomplete
 2. Kom i gang med at bruge Google Nøgleordsplanlægning
 3. Se konkurrerende nøgleord med HubShout Web Grader
 4. Hvor mange søgninger skal mit fokusord have?
 5. Opret en nøgleordsliste

1. Start med Google Autocomplete

Google Autocomplete er den nemmeste måde at lære, hvilke søgeord der søges i Google. Bare gå til google.com, begynde at skrive en sætning, så ser du forslag baseret på tidligere historie. Sørg for at prøve metoden “udfyld det tomme”, der vises på det andet foto.

Google Autocomplete-trick

Google Autocomplete SEO

Sætninger øverst har flere søgninger, men du vil gerne målrette mod de andre søgeord, så du kan maksimere søgemaskintrafikken. Nøgleord med lang hale (sætninger, der normalt har 3+ individuelle ord), er mere specifikke og bringer en mere målrettet besøgende til dit websted. Det betyder en bedre konverteringsfrekvens. Disse er også lettere at rangere efter (mindre konkurrence i Google) og er bare mere rentable rundt omkring.

Så uanset om du leder efter et nøgleord, der skal bruges i dit kommende blogindlæg, eller du opretter en hel nøgleordsliste, skal du altid starte med Google Autocomplete. Den ene ting, den ikke fortæller dig, er det faktiske antal søgninger, som hver af dem har.

Fortsæt med at læse …

2. Færdiggør brug af Google Nøgleordsplanlægning

Google Nøgleordsplanlægning fortæller dig, hvor mange mennesker der søger efter et bestemt søgeord. Det giver forslag og har filtre til venstre for at hjælpe dig med at indsnævre de bedste sætninger.

Google Nøgleordsplanlægning

 • Skal tilmelde dig Google AdWords for at komme i gang 🙁
 • Start med en bred sætning
 • Sørg for, at fanen “søgeordsidéer” er valgt
 • Ignorer konkurrencefanen, det vil sige for AdWords og ikke SEO

3. Se konkurrerende nøgleord med HubShout Web Grader

HubShout Web Grader sammenligner dit websteds søgeord med din konkurrent. Det giver også værdifulde oplysninger som estimeret trafikværdi og antal links til dit websted.

HubShout Web Grader-rapport

4. Hvor mange søgninger skal mit fokusord have?

I Google Nøgleordsplanlægning ser du det faktiske antal månedlige søgninger, som hvert nøgleord har. Men hvor lidt er for lidt, og hvor mange er for mange?

Antallet af søgninger, som dine søgeord skal have, er forskelligt for hvert websted. Du skal tjekke din domænemyndighed i HubShout WebGrader-rapporten. Dette er dit websteds forudsigelige evne til at rangere i søgemaskiner i en skala fra 0-100.

Brug nu dette praktiske kort, som jeg lånte fra Orbit Media nøgleord forskning guide for at lære, hvor mange månedlige søgninger dine søgeord skal have.

Domænemyndighedskort

Hvis du vil rangere efter et nøgleord, der har flere månedlige søgninger, end skemaet anbefaler, kan du altid gøre yderligere SEO-bestræbelser på at gøre det – hovedsageligt at få flere links og sociale delinger til den side, der målretter udtrykket. Bare gå ikke for højt.

Og frarådes, hvis et nøgleord kun har 30 eller endda 10 månedlige søgninger. Hvis du har 20 sider, der er målrettet mod et primært nøgleord hver, skal du multiplicere det med 10 søgninger / måned, der potentielt giver 200 ekstra besøgende / måned ekstra. Ikke for lurvet. Desuden bruger folk sandsynligvis variationer af dette nøgleord, så antallet faktisk kan være mere.

Hvis du vil forbedre dit domænemyndighed så du kan målrette mod søgeord med flere månedlige søgninger, skal du gøre det få flere links fra websteder af høj kvalitet (i HubShout-rapporten, skal du bemærke, hvordan den månedlige trafikværdi næsten direkte korrelerer med antallet af links til hvert websted).

Du får links ved at oprette nyt, nyttigt, søgeordsmålrettet indhold på dit websted og blog, som folk naturligvis ønsker at linke til. Min strategi er at tage alle de artikler, jeg har skrevet om WordPress SEO, og gøre det til et serie som jeg i øjeblikket arbejder på. Når du har oprettet noget godt indhold, skal du begynde at reklamere for det, og linkene kommer.

5. Opret en nøgleordsliste

Jeg håber du fandt dette nyttigt. Hold øje med en opdatering om min WordPress SEO-serie, og sørg for at abonnere på mit nyhedsbrev, hvis du vil have flere nyttige artikler.

Skål,

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector