Lær hvilke søkeord som blir søkt i Google (og konkurrenter) ved hjelp av Google Autocomplete + HubShout WebGrader

Lær hvilke nøkkelord du søker i Google


Hvis du gjør SEO, er det første trinnet å lære hvilke søkeord folk søker på Google, slik at du kan målrette dem mot innholdet ditt og SEO-strategien.

Dette kalles søkeordforskning og det kan lett utgjøre en forskjell mellom rangering på side 1 eller side 7. Søkeordforskning bør helst gjøres før du designer et nettsted. For hvis det ikke er involvert i designen, hvordan antar du å justere innholdet ditt med setningene folk søker? Ellers kan det hende du må gå tilbake og gjøre justeringer.

Jeg vil dekke noen grunnleggende strategier for valg av gode søkeord. For hvis du velger en som er for konkurransedyktig eller som ikke blir søkt i det hele tatt, kan du legge igjen i støvet med flere side 7-rangeringer. Det er den vanligste feilen jeg ser. La oss ikke gjøre det.

 1. Start med Google Autocomplete
 2. Snu i å bruke Google Søkeordplanlegger
 3. Se konkurrerende nøkkelord med HubShout Web Grader
 4. Hvor mange søk skal fokuseringsnøkkelordet mitt ha?
 5. Lag en nøkkelordliste

1. Start med Google Autocomplete

Google Autocomplete er den enkleste måten å lære hvilke søkeord som søkes i Google. Bare gå til google.com, begynne å skrive i en frase, så ser du forslag basert på tidligere historie. Sørg for å prøve ut “fyll ut det tomme” metoden som vises på det andre bildet.

Googles autokomplette triks

Google Autocomplete SEO

Setninger på toppen har flere søk, men du vil målrette mot de andre søkeordene slik at du kan maksimere trafikken til søkemotorene. Nøkkelord med lang hale (setninger som vanligvis har 3+ individuelle ord) er mer spesifikke og gir en mer målrettet besøkende til nettstedet ditt. Det betyr en bedre konverteringsfrekvens. Disse er også lettere å rangere etter (mindre konkurranse i Google) og er bare mer lønnsomme rundt omkring.

Så uansett om du leter etter et nøkkelord du kan bruke i det kommende blogginnlegget, eller du lager en hel nøkkelordliste, må du alltid starte med Google Autocomplete. Den ene tingen den ikke forteller deg er det faktiske antall søk hver av dem har.

Fortsett å lese…

2. Snu i å bruke Googles nøkkelordplanlegger

Googles nøkkelordplanlegger forteller deg hvor mange som søker etter et bestemt søkeord. Den gir forslag og har filtre til venstre for å hjelpe deg med å begrense de beste setningene.

Googles nøkkelordplanlegger

 • Må registrere deg for Google AdWords for å komme i gang :(
 • Begynn med en bred setning
 • Forsikre deg om at fanen “søkeordideer” er valgt
 • Ignorer konkurransefanen, det vil si for AdWords og ikke SEO

3. Se konkurrerende nøkkelord med HubShout Web Grader

HubShout Web Grader sammenligner nettstedets søkeord med konkurrentens. Det gir også verdifull informasjon som estimert trafikkverdi og antall lenker til nettstedet ditt.

HubShout Web Grader Report

4. Hvor mange søk skal fokuseringsnøkkelordet mitt ha?

I Google nøkkelordplanlegger ser du det faktiske antall månedlige søk hvert søkeord har. Men hvor lite er for lite, og hvor mange er for mange?

Antall søk nøkkelordene dine skal ha, er forskjellig for hvert nettsted. Du må sjekke din domene myndighet i HubShout WebGrader-rapporten. Dette er nettstedets forutsigbare evne til å rangere i søkemotorer i en skala fra 0-100.

Bruk nå dette praktiske diagrammet jeg lånte fra Orbit Media guide for søkeordforskning for å lære hvor mange månedlige søk søkeordene dine bør ha.

Domeneautoritetskart

Hvis du vil rangere etter et søkeord som har flere månedlige søk enn diagrammet anbefaler, kan du alltid gjøre ytterligere SEO-forsøk for å gjøre det – hovedsakelig å få flere lenker og sosiale aksjer for siden som målretter frasen. Bare ikke gå for høyt.

Og ikke bli motløs hvis et nøkkelord bare har 30 eller ti månedlige søk. Hvis du har 20 sider som er målrettet mot et primært nøkkelord hver, multipliserer du det med 10 søk per måned, noe som potensielt gir 200 besøkende / måned ekstra. Ikke altfor dårlig. I tillegg bruker folk sannsynligvis varianter av søkeordet slik at antallet faktisk kan være mer.

Hvis du vil forbedre ditt domene autoritet slik at du kan målrette søkeord med flere månedlige søk, må du gjøre det få flere lenker fra nettsteder av høy kvalitet (i HubShout-rapporten, legg merke til hvordan den månedlige trafikkverdien nesten direkte korrelerer med antall lenker til hvert nettsted).

Du får koblinger ved å lage nytt, nyttig, søkeordmålrettet innhold på nettstedet og bloggen din som folk naturlig ønsker å koble til. Min strategi er å ta alle artiklene jeg har skrevet om WordPress SEO og gjøre det om til en serie som jeg nå jobber med. Når du har laget noe godt innhold, kan du begynne å markedsføre det, og koblingene kommer.

5. Lag en nøkkelordliste

Jeg håper du fant dette nyttig. Følg med for en oppdatering om WordPress SEO-serien min, og husk å abonnere på nyhetsbrevet mitt hvis du vil ha flere nyttige artikler.

Jubel,

Tom Signature

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map