Minden egy sémaban gazdag Snippets-beépülő modul áttekintése / bemutatója: Minimális beépülő modul, amely elvégzi a munkát, de unalmas kialakítással rendelkezik

Minden egy sémaban gazdag kivonatok egy WordPress bővítmény, amelyet az oldalak / hozzászólások megjelölésére használnak gazdag kivonatok.


vélemények és sok ember számára elvégzi a munkát. De mások (mint én) válogatósok arról, hogy a haszonkulcs befolyásolja az oldal kialakítását. Mivel minden gazdag kivonat-bővítmény tartalmat ad az oldalához, amelyre a Google-nak szüksége van a gazdag kivonatok megjelenítéséhez, a legfőbb különbség a gazdag kódrészlet-bővítmények között az, hogy az információ hogyan jelenik meg az oldalon.

Ez az olvasott üzenet meg van jelölve WP Rich Snippets és véleményem szerint fantasztikusan néz ki. Tartalmazhat egy videót, fotót, linkeket és rengeteg egyéb lehetőséget. Míg az All in One sémaban a Rich Snippets korlátozott az opciók és a tervezés testreszabása szempontjából.

A következőképpen néz ki az oldala, miután megjelölte az All in One sémaben gazdag kivonatokkal:

Minden egy sémaban gazdag Snippets Plugin Markup

Előnyök

 • Ingyenes
 • Könnyen beállítható
 • Támogatja a leggazdagabb kivonattípusokat

Hátrányok

 • Hiányzik a tervezési és testreszabási lehetőségek
 • Korlátozott mennyiségű információ nyújtható be
 • Nem támogatja helyi üzleti jelölés

Támogatott adattípusok

Fontolnia kell más gazdag Snippet-bővítményeket?
Ha elégedett vagy az All in One Schema Rich Snippets alapvető kialakításával, akkor ez a legjobb ingyenes gazdag kivonatok plugin, és megmutatom, hogyan kell beállítani. De ha valami robusztusabbat keres, és 69 dollárral többet kap egy prémium pluginért, akkor nézd meg WP Rich Snippets és tekintse meg ezt az oktatóprogramot. A WP Rich Snippets további lehetőségeket kínál, és támogatja a helyi üzleti jelöléseket, amelyek segítenek a Google-nak az üzleti információk helyes megmutatásában a Google Maps alkalmazásban.

Most kezdjük el …

1. Telepítse az összes egy sémaban gazdag kivonatot

Minden egy sémaban gazdag kivonatok telepítése

2. Konfigurálja a beállításokat

A telepítés után a „Rich Snippets” beállításokat látja a WordPress irányítópultjának bal oldali menüjében. Keresse meg a beállításokat, különösen a konfigurációs és testreszabási lapokat. A többi lap hasznos, de a cikk alján felsoroltam egy erősebb forráskészletet.

Minden egy sémaban gazdag kivonatok konfigurációs beállításai

Alapvető stílusbeállítások…

Minden egy sémaban gazdag kivonatok testreszabási beállításai

3. Adjon hozzá jelölést az oldalakhoz

Szerkessze azt a oldalt / bejegyzését, amelyet hozzá szeretne adni a gazdag kivonatokhoz, majd görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a „Gazdag kivonat konfigurálása” felirat. Válaszd ki a típusú gazdag kivonat akkor a plugin konkrét adatokat kér. Töltse ki a lehető legtöbb mezőt, mivel ez segít a Google-nak az adatok megértésében és a keresési eredményekben való megjelenítésében. Bizonyos mezők gyakran szükségesek a gazdag kivonatok működéséhez, de a Google strukturált adattesztjével (4. lépés) ellenőrizheti, hogy hiányzik-e mezők, vagy hibákat nem kap-e.

Gazdag kivonat típusok

A Rich Snippet konfigurálása

4. Tesztelje gazdag kivonataidat

Miután kitöltötte az összes mezőt, használja A Google strukturált adatesztelő eszköz hogy a gazdag kivonatai megfelelően működnek-e (nem fognak azonnal megjelenni a keresési eredmények között, ezért inkább ezt az eszközt használja). Ha piros hibákat lát, kattintson a dobozra az elemek kibontásához és megnézéséhez. Javításuk olyan egyszerű lehet, mint egy olyan mező kitöltése, amelyről az oldal megjelölése közben elfelejtett.

Google strukturált adattesztelő eszköz

Végeredmény

Így fog kinézni egy áttekinthető, kiváló részlet, ha a Google frissíti a keresési eredményeit, ami körülbelül 2-4 napot vesz igénybe. Más gazdag kivonat típusok esetén eltérő információkat fog látni; az események órákra és helymeghatározásokra vonatkoznak, a termékek árazási információkkal stb. rendelkeznek, amint megkaptad, menj tovább, és kezdd megjelölni más oldalakat / bejegyzéseket, amelyek áttekintéseket, eseményeket, termékeket, videókat és egyéb használt támogatott adattípusokat tartalmaznak gazdag részletekben.

Gazdag kivonatok a Google keresési eredményeihez

Megoldások a gyakori problémákra

 1. Adatok hozzáadása, amelyet a Google megmond, a Strukturált adattesztelő eszközben
 2. A gazdag kódrészleteknek pontosaknak és az oldal tartalmához igazodónak kell lenniük
 3. Adjon hozzá jelölést további oldalakhoz, ahelyett, hogy csak egy oldal legyen jelöléssel
 4. Frissítse a WordPress magot, témát, beépülő modulokat stb
 5. Tekintse át az összes egy sémaban gazdag kivonatot ” támogatói fórum
 6. Látogassa meg ezt Google fórum hogy megtekinthesse a gyakori problémákat és a GYIK-ot
 7. Meglátogatni a strukturált adat szakasz a Google Search Console oldalán
 8. Betartani A Google strukturált adatpolitikája és webmesteri irányelvek

Ha továbbra is problémákat tapasztal, hagyj nekem egy megjegyzést, vagy tekintsd meg az All in One Schema Rich Snippets ” támogatói fórum. Egyébként remélem, hogy hasznosnak találta ezt az értékelést, és sok szerencsét hozott a forgalom növelésére a WordPress webhelyére ezzel az ingyenes, fantasztikus, gazdag részletekkel ellátott bővítmény segítségével!

Köszönöm, hogy elolvasta!

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map