Obteniu més informació sobre quines paraules clau s’estan cercant a Google (i competidors) amb Google Autocomplete + HubShout WebGrader

Obteniu més informació sobre quines paraules clau s'estan cercant a Google


Si feu SEO, el primer pas és aprendre què cerquen les paraules clau que la gent busca a Google per tal que pugueu orientar-les pel vostre contingut i estratègia de SEO.

D’això se’n diu recerca de paraules clau i pot marcar la diferència fàcilment entre la classificació de la pàgina 1 o la pàgina 7. La recerca de paraules clau s’hauria de fer preferiblement abans de dissenyar un lloc web. Perquè si no està involucrat en el disseny, com suposem alinear el contingut amb les frases que la gent busca? En cas contrari, potser haureu de tornar i fer ajustaments.

Abordaré algunes estratègies bàsiques per seleccionar paraules clau bones. Perquè si en trieu una que sigui massa competitiva o una que no s’està cercant en absolut, podeu deixar-ho entre pols amb més rànquings de la pàgina 7. És l’error més comú que veig. No ho fem.

 1. Comenceu amb Google Completar automàticament
 2. Utilitzeu l’ús del Planificador de paraules clau de Google
 3. Consulteu Paraules clau del competidor amb HubShout Web Grader
 4. Quantes cerques ha de tenir la paraula clau del meu focus?
 5. Crea una llista de paraules clau

1. Comenceu amb Google Completar automàticament

Completar automàticament Google és la manera més fàcil d’aprendre quines paraules clau s’estan cercant a Google. Només cal anar a google.com, comenceu a escriure una frase i veureu suggeriments basats en l’historial anterior. Assegureu-vos de provar el mètode “emplena el buit” que es mostra a la segona foto.

Truc complert automàtic de Google

SEO automàtic complet de Google

Les frases més amunt tenen més cerques, però voldreu orientar-vos a les altres paraules clau per maximitzar el trànsit dels motors de cerca. Paraules clau de cua llarga (frases que solen tenir més de 3 paraules individuals) són més específiques i porten un visitant més dirigit al vostre lloc. Això significa un millor percentatge de conversions. També són més fàcils de classificar per (menys competència a Google) i són molt més rendibles arreu.

Per tant, tant si busqueu una paraula clau a utilitzar a la publicació del vostre blog proper com si creeu una llista completa de paraules clau, comenceu sempre amb Google Autocomplete. L’única cosa que no us diu és el nombre real de cerques que tenen cadascuna d’elles.

Seguiu llegint …

2. Utilitzeu l’ús del Planificador de paraules clau de Google

Planificador de paraules clau de Google us indica quantes persones busquen una paraula clau en concret. Proporciona suggeriments i té filtres a l’esquerra per ajudar-vos a restringir les millors frases.

Planificador de paraules clau de Google

 • Per començar, cal que us registreu a Google AdWords :(
 • Comença amb una frase àmplia
 • Assegureu-vos que s’ha seleccionat la pestanya “Idees de paraules clau”
 • Ignora la pestanya de competència, és a dir, a AdWords i no a SEO

3. Vegeu Paraules clau del competidor amb HubShout Web Grader

HubShout Web Grader compara les paraules clau del vostre lloc web amb les del vostre competidor. També proporciona informació valuosa com el valor estimat del trànsit i el nombre d’enllaços al vostre lloc web.

Informe de nivell web de HubShout

4. Quantes cerques ha de tenir la paraula clau del meu focus?

Al Planificador de paraules clau de Google, veureu el nombre real de cerques mensuals que té cada paraula clau. Però, com de poc és massa, i quants són massa?

El nombre de cerques que hauríeu de fer les vostres paraules clau és diferent per a cada lloc web. Heu de revisar el vostre autoritat del domini a l’informe HubShout WebGrader. Aquesta és la capacitat de predicció del vostre lloc web per situar-se en motors de cerca a una escala de 0 a 100.

Ara utilitzeu aquest gràfic útil que he tingut en préstec a l’Orbita Media guia de recerca de paraules clau per saber quantes cerques mensuals han de tenir les vostres paraules clau.

Gràfic de les autoritats de domini

Si voleu classificar-vos per a una paraula clau que tingui més cerques mensuals del que recomana el gràfic, sempre podeu fer esforços addicionals de SEO per fer-ho, principalment obtenint més enllaços i accions socials per a la pàgina que s’adreça a la frase. No anireu massa amunt.

No us desanimem si una paraula clau només té 30 o fins i tot 10 cerques mensuals. Si teniu 20 pàgines que tenen com a objectiu una paraula clau principal cadascuna, multipliqueu-la per 10 cerques / mes, cosa que pot suposar fins a 200 visitants per mes. No és massa cutre. A més, és probable que la gent utilitzi variacions d’aquesta paraula clau per tal que el nombre sigui realment superior.

Si vols millorar l’autoritat del vostre domini Per poder orientar les paraules clau amb cerques més mensuals, haureu de fer-ho obté més enllaços des de llocs web d’alta qualitat (a l’informe HubShout, observeu com el valor de trànsit mensual es correlaciona gairebé directament amb el número d’enllaços a cada lloc web).

Obteniu enllaços mitjançant la creació de contingut nou, útil i orientat a paraules clau al vostre lloc web i bloc al qual les persones naturalment volen vincular-les. La meva estratègia és agafar tots els articles que he escrit sobre WordPress SEO i convertir-lo en un sèrie en el que estic treballant actualment. Un cop hàgiu creat un bon contingut, comenceu a promocionar-lo i arribaran els enllaços.

5. Creeu una llista de paraules clau

Espero que us hagi semblat útil. Estigueu atents a una actualització de la meva sèrie de SEO de WordPress i assegureu-vos de subscriure-me al meu butlletí de notícies si voleu articles més útils.

Salutacions,

Tom Signatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map