Opi, mitä avainsanoja Googlessa (ja kilpailijoissa) haetaan Google Autocomplete + HubShout WebGrader -sovelluksella

03.06.2020
SEO 'Opi, mitä avainsanoja Googlessa (ja kilpailijoissa) haetaan Google Autocomplete + HubShout WebGrader -sovelluksella
0 4 мин.

Opi, mitä avainsanoja etsitään Googlessa


Jos teet hakukoneoptimointia, ensimmäinen askel on oppia, mitä avainsanoja ihmiset hakevat Googlessa, jotta voit kohdistaa heidät sisältöön ja hakukoneoptimointistrategiaasi.

Tätä kutsutaan avainsanatutkimus ja se voi helposti erottaa sivun 1 tai sivun 7 sijoituksen välillä. Avainsanatutkimus tulisi mieluiten tehdä ennen verkkosivuston suunnittelua. Koska jos se ei ole mukana suunnittelussa, kuinka luulet mukauttavan sisältösi lauseisiin, joita ihmiset etsivät? Muuten joudut ehkä palaamaan takaisin ja tekemään säätöjä.

Aion kuvata joitain perusstrategioita hyvien avainsanojen valitsemiseksi. Koska jos valitset sellaisen, joka on liian kilpailukykyinen tai jota ei etsiä ollenkaan, voit jättää pölyn pöydälle lisää sivun 7 sijoituksia. Se on yleisin virhe, jonka näen. Älkäämme tekekö sitä.

 1. Aloita Google Autocomplete -sovelluksella
 2. Google-avainsanojen suunnittelijan käyttämisen hitaus
 3. Katso kilpailijoiden avainsanat HubShout Web Grader -sovelluksella
 4. Kuinka monta hakua minun Focus-avainsanalla pitäisi olla?
 5. Luo avainsanaluettelo

1. Aloita Google Autocomplete -sovelluksella

Googlen automaattinen täydennys on helpoin tapa oppia, mitä avainsanoja Googlessa etsitään. Mene vain google.com, ala kirjoittaa lause, niin näet ehdotuksia, jotka perustuvat aiempaan historiaan. Kokeile varmasti toisessa kuvassa näkyvää ”täytä tyhjä” -menetelmää.

Googlen automaattisen täydennyksen temppu

Googlen automaattisen täydennyksen SEO

Yläosassa olevilla lauseilla on enemmän hakuja, mutta haluat kuitenkin kohdistaa muihin avainsanoihin, jotta voit maksimoida hakukoneiden liikenteen. Pitkäpääiset avainsanat (lauseissa, joissa on yleensä yli 3 yksittäistä sanaa) ovat tarkempia ja tuovat kohdennetumman kävijän sivustoosi. Tämä tarkoittaa parempaa muuntokurssia. Näitä on myös helpompi arvioida (vähemmän kilpailua Googlessa) ja ne ovat vain kannattavampia ympäri.

Joten etsitkö avainsanaa tulevassa blogiviestissäsi tai luot koko avainsanaluettelon, aloita aina Google-automaattisen täydennyksen avulla. Ainoa asia, jota se ei kerro sinulle, on todellinen hakujen lukumäärä jokaisella heistä.

Jatka lukemista…

2. Hankki Google-avainsanan suunnittelijan käyttöä

Google Keyword Planner kertoo kuinka moni ihminen etsii tiettyä avainsanaa. Se tarjoaa ehdotuksia ja vasemmalla on suodattimia, jotka auttavat kaventumaan parhaita lauseita.

Google Keyword Planner

 • Sinun on kirjauduttava Google AdWordsiin aloittaaksesi 🙁
 • Aloita laaja lause
 • Varmista, että avainsanaideat-välilehti on valittu
 • Ohita kilpailuvälilehti, joka on tarkoitettu AdWordsille eikä SEO: lle

3. Katso kilpailijoiden avainsanat HubShout Web Grader -sovelluksella

HubShout Web-tiehöylä vertaa verkkosivustosi avainsanoja kilpailijan avainsanoihin. Se tarjoaa myös arvokasta tietoa, kuten arvioitu liikennearvo ja verkkosivustoosi linkkien lukumäärä.

HubShout Web-luokitteluraportti

4. Kuinka monta hakua minun Focus-avainsanalla pitäisi olla?

Google Avainsanojen suunnittelijassa näet kunkin avainsanan todellisten kuukausittaisten hakujen lukumäärän. Mutta kuinka vähän on liian vähän ja kuinka monta on liian monta?

Avainsanojesi hakujen lukumäärä on erilainen jokaisella verkkosivustolla. Sinun on tarkistettava verkkotunnuksen viranomainen HubShout WebGrader -raportissa. Tämä on verkkosivustosi ennustava kyky sijoittua hakukoneissa asteikolla 0–100.

Käytä nyt tätä kätevää taulukkoa, jonka olen lainannut Orbit Median sivulta avainsanatutkimusopas oppiaksesi kuinka monta kuukausittaista hakua avainsanoillasi pitäisi olla.

Verkkotunnuksen auktoriteettikaavio

Jos haluat sijoittua avainsanalle, jolla on enemmän kuukausittaisia ​​hakuja kuin kaaviossa suositellaan, voit aina tehdä lisää SEO-pyrkimyksiä tehdäksesi sen – saadakseen pääasiassa enemmän linkkejä ja sosiaalisia osuuksia sivulle, joka kohdistaa lauseen. Älä vain mene liian korkealle.

Ja sinun ei pidä lannistaa, jos avainsanalla on vain 30 tai jopa 10 kuukausittaista hakua. Jos sinulla on 20 sivua, jotka kohdistuvat 1 ensisijaiseen avainsanaan, kerro se 10 haulla / kuukausi, mikä mahdollisesti lisää 200 ylimääräistä kävijää kuukaudessa. Ei huono. Lisäksi ihmiset todennäköisesti käyttävät kyseisen avainsanan muunnelmia, jotta lukumäärää voisi olla enemmän.

Jos haluat parantaa verkkotunnuksesi auktoriteettia joten voit kohdistaa avainsanoja useammalla kuukausittaisella haulla, sinun on tehtävä Hanki lisää linkkejä korkealaatuisilta verkkosivustoilta (huomaa HubShout-raportissa, kuinka kuukausittainen liikenteen arvo melkein suoraan korreloi kunkin verkkosivuston linkkien kanssa).

Saat linkkejä luomalla uutta, hyödyllistä, avainsanoilla kohdistettua sisältöä verkkosivustollesi ja blogiisi, johon ihmiset luonnollisesti haluavat linkittää. Strategiani on ottaa kaikki WordPress SEO: sta kirjoittamasi artikkelit ja muuttaa niistä a sarja jonka parissa työskentelen parhaillaan. Kun olet luonut hyvää sisältöä, aloita sen mainostaminen ja linkit tulevat.

5. Luo avainsanaluettelo

Toivottavasti löydät siitä hyödyllisen. Pysy ajan tasalla päivityksestä WordPress SEO -sarjassa ja tilaa aina uutiskirjeeni, jos haluat hyödyllisiä artikkeleita.

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector