Orodja za WordPress SEO, ki jih uporabljam: popoln seznam orodij / vtičnikov, da se vaše spletno mesto uvrsti na višje mesto ali naloži hitrejše (brez tekaške proge!)

03.06.2020
SEO 'Orodja za WordPress SEO, ki jih uporabljam: popoln seznam orodij / vtičnikov, da se vaše spletno mesto uvrsti na višje mesto ali naloži hitrejše (brez tekaške proge!)
0 24 мин.

Prosite za soliden seznam orodij za SEO in WordPress za optimizacijo hitrosti, dal vam ga bom.


Izpostavljene so plačane storitve in večino teh uporabljam na svojem spletnem mestu WordPress. Uporabite kazalo in poiščite tisto, kar potrebujete, drugače upam, da boste uživali v orodjih. Trdo sem delal na tem 🙂

Kazalo

 1. SEO vtičniki
 2. Hitrosti vtičniki
 3. Orodja za hitrost
 4. Merjenje hitrosti
 5. Raziskave ključnih besed
 6. Povezave
 7. Lokalni SEO
 8. Analytics
 9. Gostovanje
 10. Teme
 11. Druga orodja za SEO
 12. Razno

SEO vtičniki

2019 WordPress SEO vtičniki

Vse v eni shemi bogate odrezke – doda bogate odrezke, vendar ima minimalne nastavitve in možnosti prilagajanja – zato oznaka ni videti tako fajn, ko je prikazana v vsebini. Brezplačno je in podpira pregled, recepti, in dogodek bogate odrezke, vendar imam raje (in uporabljam) Pregled WP avtor MyThemeShop. Izgleda lepše in ima več možnosti. Tu je stran, na kateri jo uporabljam.

Vse v enem SEO – alternativa Yoastu, vendar joast še vedno uporabljam.

Samodejni atributi slike Alt – samodejno doda alt besedilo z uporabo datoteke slikovne datoteke (prihrani veliko časa). V nasprotnem primeru bi morali vsaki besedi ročno dodati alt besedilo.

Boljše iskanje Zamenjaj – množične posodobitve povezav, slik in druge vsebine. Koristno, če ste spremenili različice www ali HTTPS in morate posodobiti vse slike / povezave na novo različico. Če pa ste takšni kot jaz in morate posodobiti sliko, ki je na več straneh, to prihrani veliko časa.

Preverjena povezava – zazna prekinjene povezave na vašem spletnem mestu. Dr. Link Check je dobro, vendar vam ta vtičnik omogoča, da jih popravite znotraj WordPressa z možnostmi z enim klikom za urejanje ali prekinitev povezave. Slaba stran je, da porabi visok CPU (zato takoj odstranite vtičnik, ko končate s popravljanjem povezav).

Enostavna vsebina – dodajanje TOC-ja dolgim ​​objavam neverjetno koristi uporabnikom in iskalnikom. Vendar priporočam, da za to ne uporabljate vtičnika in namesto tega ročno kodirate Vsebina HTML ki uporabnikom omogoča skok na določene odseke (in povezavo do njih). Dodelitev sidra vam bo dal tudi priložnost, da vas Google podeli skok na povezave.

Google Site Kit – združuje Googlova najbolj priljubljena orodja za upravljanje spletnih mest (Google Search Console, Google Analytics, AdSense in Google PageSpeed ​​Insights) v 1 WordPress vtičnik.

Hitri vtičnik za preusmeritev strani / objave – popravite zlomljene strani ali URL-je, ki ste jih spremenili ali izbrisali s preusmeritvami. Preverite napake pri pajkanju v Google Search Console (ali v Yoast-u) in poiščite svoje porušene povezave.

Rank Math – obetaven SEO vtičnik MyThemeShop s tono vgrajenih funkcij, kot so bogati odrezki, integracija Google Search Console, optimizacija več ključnih besed, sledenje uvrstitev ključnih besed, orodje za ključne besede LSI, lokalne možnosti SEO, predlogi za notranje povezovanje in še veliko več.

Res preprost SSL – samodejno konfigurira vaše spletno mesto na HTTPS. Še vedno boste potrebovali SSL (uporabljam brezplačni Šifriraj SSL iz spletnega mesta SiteGround), vendar je ta vtičnik zelo enostaven za nastavitev.

Objavi stare objave – bo vaša vsebina videti sveža s posodobitvijo vseh datumov, spremenjenih v objavi, na trenutni dan, kar se bo odrazilo v iskalnikih. To je poceni (saj objave niste posodobili z novo vsebino), vendar pa datumi posodabljajo in lahko povečajo število klikov.

Strukturirana vsebina – doda odlomke bogatega pogovora o pogostih vprašanjih in je isti, ki ga uporabljam jaz in Neil Patel.

Pregled WP – vtičnik bogate odrezke, ki ga uporabljam (tukaj je stran, na kateri ga uporabljam). Drugi vtičniki niso zelo dobri … Razvijalci so opustili WP Rich Snippets, shema All In One pa je dolgočasna in nima možnosti za prilagajanje. Pregled WP podpira 14 vrst podatkov, vključno z ocenami in recepti, pogosto se posodablja, izgleda lepo in ga podpira ekipa MyThemeShop.

Yoast – najbolj priljubljen vtičnik SEO. Yoast lahko razdelite na 3 korake: konfigurirate nastavitve vtičnikov, raziskujete ključne besede in ustvarite optimizirano vsebino o teh ključnih besedah. To so ključni koraki, vendar jih večina napačno razume, zato glejte moj Yoast vodnik, če želite izvedeti, kako jih narediti.

Yoast Local SEO – doda datoteko KML za Google Maps, schema.org in druge optimizacije za lokalni SEO z možnostjo vdelati Google Map in shraniti lokator. Verjetno ne bo izboljšal uvrstitve, saj so to mikro del lokalnega (to bi preveril) Googlovi lokalni dejavniki razvrščanja).

Yoast Premium – vaše uvrstitve dejansko ne bodo izboljšali, vendar (po mojem skromnem mnenju) vključuje čudovite funkcije, ki jih resnično ne potrebujete. Preusmeritve je mogoče izvesti s pomočjo brezplačnega vtičnika; ključne ključne besede z več fokusiranji pogosto zahtevajo uporabo delnih ujemanj (ki jih Yoastina SEO analiza ne zazna vedno) in slišal sem, da vas podpora samo napoti na njihove vaje. IMO, ni vreden 89 USD / leto.

Yoast Video SEO – doda zemljevid spletnega mesta in podpira schema.org videoObject markup, Facebook Open Graph (za neposredno igranje na Facebooku), in možnost spremembe sličic.

Yoast WooCommerce SEO – izboljša socialno oblikovanje, kadar se vsebina deli na socialnih medijih, izključi nepotrebne strani iz spletnega mesta in doda možnost Yoast breadcrumb..

Hitrosti vtičniki

Vtičniki za optimizacijo hitrosti WordPress

AMP za WP – doda AMP (pospešene mobilne strani), da se mobilne strani hitreje naložijo, hkrati pa vam v rezultatih iskanja za mobilne naprave da ikono AMP. Pomanjkljivost je, da spremeni vaš mobilni dizajn, kar lahko zmanjša pretvorbe. Zaradi tega sem se odločil proti uporabi vtičnika AMP.

Čiščenje premoženja – selektivno onemogoči vtičnike za nalaganje na določenih straneh. Na primer, lahko vtičnik za obrazec za stik onemogočite na vseh straneh, razen na strani za stike, ali pa vtičnik z bogatim delčkom onemogočite pri nalaganju na straneh. Zelo enostaven za uporabo in toplo priporočam, da ga preizkusite.

Vtičniki predpomnilnika – tukaj so najbolj ocenjeni vtični predpomnilniki (potrebujete samo 1).

 • Raketa WP – # 1 ocenjen vtičnik predpomnilnika na številnih Facebookovih anketah je 49 dolarjev in je to, kar uporabljam. WP Rocket ima številne funkcije, ki jih večina vtičnikov predpomnilnika ne omogoča, zato vam omogoča boljše rezultate in čas nalaganja v GTmetrix + Pingdom. Te vgrajene funkcije vključujejo čiščenje baze podatkov, Cloudflare, polja CDN z URL-ji, leno nalaganje in lokalno gostovanje kode Google Analytics. Z WP Rocket ne potrebujete dodatnih vtičnikov, saj so ti vgrajeni. Nastavitve je enostavno nastaviti in je na voljo z veliko dokumentacijo + podporo.
 • Hitra izvedba – ponavadi je 1. vtičnik brezplačnega predpomnilnika na Facebook anketah in ima veliko funkcij, ki so vključene v WP Rocket. Ima odlične povratne informacije v WordPress pospeši Facebook skupino mnogi ljudje pravijo, da je najboljši vtičnik brezplačnega predpomnilnika. Nastavitve so lahko zelo presenetljive za konfiguracijo, vendar ima čarovnika za nastavitve.
 • SG Optimizer – to je predpomnilnik za predpomnilnik SiteGround (deluje le, če ste na njihovem gostovanju). Predpomnjenje je hitrejše od katerega koli drugega predpomnilnika, vendar (tudi po velikih posodobitvah) še vedno nima veliko funkcij, ki so vključene v druge predpomnilnike. SG Optimizer uporabljam strogo za predpomnjenje (pri vseh drugih možnostih je izključeno), za vse ostalo pa uporabljam WP Rocket.
 • W3 Skupaj predpomnilnik – brezplačni vtičnik predpomnilnika z robustnimi nastavitvami, vendar zgodovino povzročanja napak. Vendar je razvijalec v zadnjem času opravil veliko posodobitev in zdi se, da se ugled vtičnika morda vrača, saj je bil nekoč odličen predpomnilnik.
 • WP najhitrejši predpomnilnik – brezplačni vtičnik predpomnilnika, ki ga je enostavno konfigurirati z možnostmi vključevanja Cloudflare, StackPath in drugih CDN-jev (vendar še vedno uporabljam WP Rocket).
 • Samodejno optimizirajte – ponavadi potrebujete le, če uporabljate gostovanje vtičnikov za črne sezname (npr. Godaddy ali WP motor), sicer so prednostni vtičniki predpomnilnika, kot sta WP Rocket ali Swift. Optimizira datoteke HTML, CSS in JavaScript ter možnost nastavitve CDN-ja.

CAOS | Lokalno gostite Google Analytics – pomaga lokalno naložite sledilno kodo Google Analytics.

CDN Enabler – vsebuje polje URL-ja CDN za lažje nastavitev omrežja za pošiljanje vsebine.

Počisti – pospeši spletno mesto z onemogočanjem nepotrebnih funkcij WordPress (podobno kot WP Disable) in vključuje nekatere varnostne funkcije SEO +. Odlične ocene / ocene na WordPressu.

CSS Sprite Generator – združuje več slik v 1 eno sliko, zaradi česar se naložijo veliko hitreje. To se ponavadi izvaja samo z dekorativnimi slikami, kot so ikone. To sem storil na svoji domači strani … namesto da bi naložil 30 ikon (kar bi bilo 30 zahtevkov), naloži 1 (1 zahteva).

Prikaži različico PHP – prikazuje, katero različico PHP izvaja vaše spletno mesto, ki mora biti višja od 7.0.

Gravatar predpomnilniki – pospeši objave s komentarji, tako da predpomni Gravatars (Harrys Gravatar Cache, Optimalni predpomnilnik Gravatar, ali FV Gravatar predpomnilnik) so najboljši 3 vtičniki.

GTmetrix za WordPress – razporedite poročila GTmetrix in si jih oglejte neposredno na nadzorni plošči WordPress ali prek načrtovanih poročil po e-pošti. Odlično za spremljanje hitrosti vašega spletnega mesta + ocene.

Vtičniki za optimizacijo slik – Predstavljajte si, ShortPixel, Smash, in Kraken vsi naredijo isto stvar (spreminjajo velikost slik, brez izgube stisnejo slike in odstranijo podatke EXIF ​​s slik).

Lazy Load for Videos – odloži nalaganje videoposnetkov, dokler se ne pomaknete po strani in jih dejansko vidite, kar lahko znatno skrajša čas nalaganja vsebine z videoposnetki. Tega ne potrebujete, če uporabljate WP Rocket, saj ima leno nalaganje v nastavitve. Predlagam le lenobno nalaganje videoposnetkov (ne fotografij), saj je za uporabnike nadležno, da nenehno nalagajo slike med premikanjem.

OMGF – lokalno naloži Googlove pisave, čudovite pisave in druge zunanje pisave.

P3 Profiler – najde najpočasnejše vtičnike za nalaganje, vendar se že leta ne posodablja.

Perfmatri – razvil Kinsta in podoben Clearfyju. Prav tako optimizira spletna mesta WooCommerce, tako da preprosto onemogoči fragmente vozička, skripte WooCommerce in sloge. Začne se pri 24,95 USD na mesec.

Preverjevalec združljivosti PHP – preveri vtičnike / teme, da zagotovi združljivost z novimi različicami PHP-ja, vendar nima odličnih pregledov, ker lahko pogosto preskoči večje vtičnike.

Vtičnik Organizator – selektivno nalaganje vtičnikov na določeno vsebino. Najpogostejši primer je nalaganje obrazca za stike samo na vaši strani s stiki (torej se ne naloži na vsaki posamezni strani).

WP Onemogoči – onemogoči nepotrebne nastavitve WordPress-a, kot so samodejno shranjevanje, objava popravkov, Gravatars, emojis in druge funkcije v jedru WordPress-a. Na voljo so tudi dodatne možnosti za hitrost, kot je nadzor srčnega utripa, lokalno gostovanje kode Google Analytics in zmanjšanje zahtev.

WP-Optimizirajte – očisti bazo podatkov WordPress, tako da odstrani revizije objav, neželene pošte / smeti, prehodne in neuporabljene tabele baz podatkov. Če uporabljate WP Rocket, tega ne potrebujete, ker je vgrajen v nastavitve WP Rocket. Pred čiščenjem baze podatkov vedno vzemite varnostno kopijo.

StudioPress Vtičniki – vse lahke, brezplačne in razvite za okvir Genesis. Uporaba lahkih vtičnikov je ena najboljših stvari, ki jo lahko naredite, da se vaše spletno mesto hitro naloži.

Merjenje hitrosti

Bajtov pregled – ukrepi TTFB (čas do prve bajte), ključna meritev hitrosti strežnika / gostovanja.

Google PageSpeed ​​vpogled v stran – priporočila za hitrost, ki veliko ljudi se ne zdi koristno saj niti ne meri časa nalaganja (primarna meritev hitrosti spletnega mesta). Ampak vseeno meri odzivni čas strežnika kar pomeni, da je vaše gostovanje (strežnik) počasno in naj bo manj kot 200 ms.

GTmetrix – priporočila za hitrost se mi zdijo najbolj koristna od vseh orodij, zlasti za iskanje neoptimiziranih slik in z uporabo zavihka slap za prikaz najčasnejših vtičnikov / elementov za nalaganje.

HTTP / 2 test – preverite, ali vaše spletno mesto (gostovanje) podpira HTTP / 2, zaradi česar bo vaše spletno mesto hitrejše.

Monitor poizvedb – preverite svoje najpočasnejše vtičnike, skripte itd. Odlična alternativa P3.

Pingdom – najbolj natančno orodje za merjenje časov obremenitve po WP Rocket, vendar se mi zdi GTmetrix najbolj koristen za pridobivanje konkretnih priporočil za optimizacijo hitrosti spletnega mesta.

Orodja za hitrost

Cloudflare – brezplačno CDN s 200+ podatkovnih centrov s čimer je vaše spletno mesto hitrejše, z možnostmi hitrosti / varnosti pospešene mobilne povezave, zaščita pred vročo povezavo, Tračnica, Pravila strani, in predpomnjenje Enostaven za namestitev z večino vtičnikov predpomnilnika, nekateri gostitelji pa imajo možnost, da ga omogočijo v cPanelu. Za to je potrebna prijava za brezplačen račun, menjava strežnikov imen, in konfiguriranje nastavitev.

KeyCDN – CDN (omrežje za pošiljanje vsebin) z 34+ podatkovnih centrov cena je uporabljena v GB.

StackPath – CDN (omrežje za pošiljanje vsebin) z 31+ podatkovnimi centri z brezplačnim 30-dnevnim preskusom, nato se začne pri 10 USD na mesec. Vključuje se z večino vtičnikov predpomnilnika in je CDN, ki ga uporabljam na svojem spletnem mestu.

Transfonter – odpravite napake, povezane s pisavo, v GTmetrix / Pingdom z uporabo Transfonterja za pretvorbo pisav (npr. Google Fonts) v spletne pisave, naložite jih v WordPress in jih dodajte v svoj CSS.

Raziskave ključnih besed

Odgovor javnosti – moje najljubše orodje za raziskovanje ključnih besed, ki ključne besede povleče iz Googlovega samodejnega dokončanja in jih razdeli na ključne, vprašljive, predpostavke in primerjave. Pregled “ključnih besed z vprašanji” je odličen način, da se prepričate o svoji vsebini celovit (odgovarja na vsa vprašanja o tej temi). Pokaže tudi ocenjeno konkurenco vsake ključne besede (vsaka ključna beseda ima zeleni krog in temnejša je, bolj konkurenčna je).

Google Trends – oglejte trende ključnih besed in regijo, ki jo najbolj iščejo.

Google Autocomplete – predloge ključnih besed na podlagi pretekle iskanja ljudi. Naj Google dopolni besedno zvezo ali uporabite podčrtani znak _, da Google “izpolni prazno”.

Google načrtovalec ključnih besed – ena moja vsaj najljubša orodja za raziskovanje ključnih besed, saj je bilo izdelano posebej za Google AdWords in ne odraža podatkov v organskih rezultatih (SEO).

HubShout WebGrader – glejte ključne besede, po katerih se uvrščate, ključne besede konkurenta in primerjajte ključne besede, avtoriteto domen, povezave, vrhunsko vsebino in sklicevanje domen s tekmeci.

Ključna beseda.ol – potegne ključne besede iz storitve Google Autocomplete (moj najljubši vir).

Ključne besede povsod – prikazuje mesečna iskanja, CPC in ocenjeno konkurenco neposredno v iskalnikih in drugih platformah (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Moz Explorer – boljše orodje za raziskovanje ključnih besed kot Google načrtovalec ključnih besed. Naučite se mesečnih iskanj vsake ključne besede in uporabite filtre za združevanje povezanih stavkov (tako da ne brskate po istih) in filtrirajte po obsegu iskanja, širokih / posebnih ključnih besed in vprašanjih.

MozBar razširitev za Google Chrome – omogoča Googlu kakršno koli ključno besedo in oceni konkurenco na podlagi DA (vsak organ oblasti) in PA (organ strani) vsakega rezultata iskanja.

Neznosno – orodje za predlaganje ključnih besed Neila Patela, ki oceni konkurenčnost ključne besede v ekoloških rezultatih, vendar vedno rad ročno pregledam najboljše rezultate.

vidIQ razširitev za Chrome – analizirati konkurenco za YouTube ključne besede tako, da namestite to razširitev, poiščete ključno besedo v YouTubu in kliknete zgornje rezultate. Razširitev ustvari oceno SEO na podlagi všečkov, pogledov, komentarjev, družbenih skupnih deležev, naročnikov, časov ogleda in drugih meritev videoposnetka. Oglejte si, katere oznake se uporabljajo in dolžina opisa.

Povezave

Oglejte si moje povezave – razširitev za Chrome, ki preverja in poudarja nepopolne povezave na strani.

Dr. Link Check – poiščite pokvarjene povezave na svojem mestu WordPress. Pregleda 7.500 povezav / mesec brezplačno.

Google Disavow Tool – če ste najeli ustvarjalca povezav, ki je ustvaril neželene povezave in vas skrbi, da bodo vaše uvrstitve oškodovane, uporabite to orodje in prosite Googla, naj tega ne upošteva..

Moz Link Explorer – preverite pooblastilo domene spletnega mesta, vhodne povezave, sidrno besedilo in meritve povezav z možnostjo nadgradnje. Koristno za iskanje priložnosti za povezavo s strani konkurentov. To orodje lahko uporabite tudi v povezavi z MozBarjem, da se prepričate, da vaše ključne besede niso preveč konkurenčne (poskusite tekmovati s spletnimi mesti, ki imajo podobno pooblastilo domene kot vaše).

Lokalni SEO

Google lokalna naročila & Sestanki – funkcija za Google My Business, ki ljudem omogoča rezerviranje sestankov, rezervacij, naročil, ogled menijev in iskanje informacij o vašem podjetju. Izpolnite to oblika in uporabite storitev naročanja / naročanja tretjih oseb, kot je Wireless.com.

Google My Business – najpomembnejši dejavnik lokalnega SEO in je zdaj 25% Lokalni dejavniki uvrstitve v letu 2018. Prepričaj se da preverite lastništvo in izpolnite vse, vključno z: fotografije + video posnetki, kategorije, opis, naslov ali območje storitve, lastnosti, meni / storitve, posebne ure, vprašanja, URL po meri, 360 ° virtualna tura (če ima smisel). Moral bi odzivati ​​na preglede in se odzivajo na ljudi sporočila. Objavljanje posodobitev postaja vse pomembnejši. Lahko tudi uporabite URL-je lokalnih podjetij (npr. sestankizadržkirezervacije) in hoteli lahko dodajo ocene razredov in udobja. Nazadnje preberite Google My Business smernice.

Moz Lokalno – popraviti nepopolne, nedosledne in podvojene navedbe. Obvezno orodje za lokalni SEO in vaš cilj bi moral biti doseči ocene Moz Local čim bližje 100%.

Whitespark Citation Building Service – kupite citate za 4-5 dolarjev, kar lahko izboljša lokalne uvrstitve, zlasti v Google Zemljevidih. Whitespark uporabljam za številne stranke in s podrobnimi poročili, povezavami do novih profilov citiranja in 1 univerzalno prijavo dobijo odlične rezultate. Navedbe so postale manj pomembne pri lokalnih razvrstitvenih dejavnikih, vendar jih morate vseeno storiti.

Whitespark Citation Cleanup Service – če je vaše navedbe nered (npr. V Moz Local), lahko plačate 149 USD +, če želite Whitespark očistiti nepopolne, nedosledne in podvojene navedbe.

Whitespark Local Rank Tracker – meri lokalne uvrstitve v Googlu / Bingu tako z organskimi rezultati kot z rezultati na zemljevidu. Zelo enostaven in najbolj uporabniku prijazen način merjenja lokalnih ključnih besed.

Analytics

AWStats – izvedejte, ali na vašem spletnem mestu nekaj povzroča veliko porabo CPU-ja (pasovna širina), kot so specifični pajki, slike, prenosi datotek in naslovi IP. Zmanjšanje porabe CPE lahko hitreje naloži strežnik / spletno mesto. To je vgrajeno v številne gostiteljske cPanele v razdelku »statistika«.

Google Analytics – ima skoraj vse, kar potrebujete za analitiko, in če poznate zavihke na levi strani, lahko močno izboljšate podatke o obiskovalcih, ki temeljijo na vsebini, SEO in konverzijah, vključno s spolom, starostjo, zemljepisom, napravo, vsebino, CTR , povprečen čas na spletnem mestu itd. Kliknite zavihek »pridobitve« in pojdite na »Ciljne strani« za posnetek uspešnosti vsebine.

Screaming Frog SEO Spider & Orodje za pajke – namizni program (za PC ali Mac), ki vam pove o prekinjenih povezavah, naslovih strani, meta opisih, URL-jih, slikah in številnih drugih SEO podatkih.

Search Analytics – funkcija v Googlovi iskalni konzoli, ki meri položaj ključnih besed, stopnjo klikov na spletnem mestu in ima filtre za države / naprave / strani / poizvedbe. Omogoča vam primerjavo podatkov v preteklih 28 dneh in je odlično orodje za merjenje uspešnosti SEO. To uporabljam v storitvi Google Analytics, saj so moje ključne besede, CTR in pozicije uvrščanja glavna skrb.

SEMRush – vse orodje za SEO z dobesedno veliko analitike o ključnih besedah, povratnega profila, navedb citiranja za lokalni SEO in revizijskih orodij + orodij za poročanje. Na primer, vidim, koliko povratnih povezav sem pridobil v primerjavi z izgubo, da lahko spremljam povezave, če jih izgubim.

Gostovanje

* Te ponavadi so 4 najboljše gostiteljske družbe v Gostovanje WordPress in WordPress pospeši Facebook skupino ki so dobro vodeni in imajo v vsaki skupini 10.000 članov. Splošno soglasje je, da se ne izogibamo Blagovnih znamk EIG ki je lastnik 60+ različnih ponudnikov gostovanja, vključno z Bluehost, HostGator, iPage, Site5 in številnimi drugimi. Znani so po tem, da na isti strežnik pakirajo preveč ljudi (kar povzroči počasno nalaganje) in povprečno podporo / uptimes.

SiteGround – je ocenil gostitelja št. 1 na 10 Facebookovih anketah in je uporabnik. So priporoča WordPress in naredite brezplačne migracije. Višji načrt, kot je njihov pol-namenski načrt GoGeek pridi z več strežniški viri (# 1 faktor hitrosti) in vsi načrti so številni Funkcije programa WordPress kot so Cloudflare in brezplačni SSL. Hitrost je več kot gostovanje, vendar imam <1-krat se naložijo s SiteGround in 100% poročila GTmetrix. Načrti se začnejo pri 3,95 USD / mesec (promocijska cena).

Cloudways – običajno je ocenjeno # 2 po SiteGround, vendar brez omejitev CPU. Podpore za klepet primanjkuje, vendar sta dobra, če želite čisto hitrost in čist vmesnik. Načrti se začnejo pri 10 USD / mesec.

2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa

WordPress-gostovanje-anketa-2017

Skupno gostovanje-anketa-2017

WooCommerce-gostovanje-FB-anketa

2016-Spletno gostovanje-FB-anketa

Anketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik

WordPress-gostitelj-anketa-september-2018

2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa

WordPress-gostovanje-anketa-junij-1

Upravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017

Anketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa

Najboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa

WordPress-gostitelj-anketa-september-2018

Kinsta – eden najboljših domačinov, vendar se načrti začnejo pri 30 USD na mesec. Zagotavljajo 100% obdobij in o njihovi hitrosti, vzdržljivosti in podpori nisem slišal nič drugega kot super stvari.

WP motor – upravljano gostovanje v WordPressu z načrti, ki se začnejo pri 35 USD na mesec. Pred kratkim so kupili StudioPress in zdi se, da zaokrožajo trg, vendar so dobre možnosti. Imajo vgrajen predpomnilnik in se dobro držijo spletnih mest, ki pričakujejo velike trge prometa.

Teme

Divi – ena najbolj priljubljenih tem WordPress, ki jo je razvila Elegantna tema.

StudioPress – zanesljiva trgovina s temami WordPress in razvijalci okvira Genesis. Mesto, kamor bi šel, če želite temo, ki je prijazna do SEO, mobilno odziven, HTML5 in varna.

Druga orodja za SEO

Označevanje podatkov – funkcija v Google Search Console, ki vam pomaga dodati bogate odrezke.

Pridobi kot Google – preizkuša, ali lahko Google dostopa do strani, kako jo upodobi in do virov (npr. Slik ali skriptov), ​​ki jih Google blokira. Pomaga lahko odpraviti težave s pajkanjem.

Freelancer.com – najemite svobodnjake, ki vam bodo pomagali pri oblikovanju WordPress-a, razvoju, optimizaciji hitrosti, grafičnem oblikovanju, pisanju kopij in še več. To je bil rešitelj, ko sem začel svojo kariero in še vedno uporabljam uporabnika BDKAMOL in I333 za razvoj WordPressa in optimizacijo hitrosti.

Google AdWords – PPC (plačilo na klik), če želite oglaševati svoje spletno mesto v Googlu.

Google test uporabnosti za mobilne naprave – preskusi, ali a samski stran je mobilna prijazno, vendar uporabite Poročilo o mobilnosti uporabnikov v Google Search Console, da najdete vse napake v mobilnih napravah na celotnem spletnem mestu.

Google News – objavite svoje članke v Google News za dodaten vir prometa.

Google Posts – omogoča ljudem / podjetjem, da ustvarjajo vsebino neposredno v Googlu, ki je v Googlu po njihovih imenih visoko razvrščena (Google Search Engine jih imenuje “vizitke”).

Atributi Googlovega spletnega mesta – izboljšajte svoje podatke o podjetju v Googlovem grafikonu rezultatov iskanja in znanja z imenom vašega podjetja, lokacijo, kontaktnimi podatki, logotipom, socialnimi profili itd..

Googlovo orodje za testiranje strukturiranih podatkov – preizkusi napak pri dodajanju bogatih odrezkov na vaše spletno mesto.

Google upravitelj oznak – optimizirajte svoj promet in spletno trženje z uporabo oznak – brez kode.

Moz Pro – celovit SEO paket, ki vam omogoča sledenje uvrstitvam, ključnim besedam, povezavam in optimizacijo strani. Ne uporabljam ga (predrago), ko lahko sledim ključnim besedam v Search Analytics konzoli Search Analytics, že vem, kako lahko naredim SEO na strani in večino stvari lahko storim brezplačno.

Siteliner – pregleda celotno spletno mesto za podvojeno vsebino, zlomljene povezave in tehnične napake SEO.

Pomoč pri strukturiranju podatkov pri strukturiranih podatkih – če vaši strukturirani podatki ne delujejo, uporabite to orodje.

Sucuri Checker – preverja zlonamerno programsko opremo, stanje črnih seznamov, napake na spletnem mestu in zastarelo programsko opremo.

Kazenski preglednik spletnega mesta – pomagati prepoznati korenske Googlove kazni s križanjem referenčnih organskih padcev prometa z Googlovimi posodobitvami algoritmov. Panguin SEO Tool je podobno in tudi dobro.

WooRank – večina orodij za SEO pregled ni dobra, vendar je to preprosto, brezplačno in nekoliko spodobno.

TubeBuddy – orodja, vgrajena na spletno mesto YouTube, ki prikazujejo vaše blagovne znamke, statistiko / uvrstitev videoposnetkov in video SEO predloge. Priporoča Backlinko.

Razno

BuzzSumo – priljubljena e-poštna programska oprema in WordPress vtičnik, vendar lahko upočasni vaše spletno mesto.

Canva – eden najboljših izdelovalcev brezplačnih infografik (zloglasen za pridobivanje povezav / prometa). Lahko tudi najamete oblikovalci infografik na freelancer.com če želite resnično edinstveno infografiko.

Copyscape – preverjanje plagiatorstva, ki zazna podvojene članke, kar lahko kaznuje vaše SEO.

Vdelaj generator kod – kreditira vaše infografike / video posnetke, tako da bralcem vstavi kodo.

Genesis Framework – Okvir WordPress, ki ga je razvil StudioPress in omogoča hitro in zanesljivo delovanje vašega spletnega mesta. Priporočajo vrhunski ljudje (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). Na splošno priporočam uporabo tematik StudioPress, vendar obstajajo tudi druge blagovne znamke Genesis Pozdravljeni!, Obnovljeno 316 modelov, in Precej Darn prisrčen dizajn.

Šifriraj SSL – brezplačen in zaupanja vreden SSL, ki ga lahko uporabite za varno spletno mesto. Nekatera gostiteljska podjetja (na primer SiteGround) imajo možnost, da to omogočijo v svojem hosting cPanelu.

Izrezki spremenljivk – predloge za SEO naslove + meta opisi, ki jih je mogoče prilagoditi v nastavitvah Yoast-a, vendar je pisanje teh ročno vedno boljše. Značilna spremenljivka delčka za strani / objave je %% page %% %% sep %% %%namename %%, ki bi se v mojem primeru glasila kot: Naslov strani – Online Media Masters. To bi uporabili le, če ne bodo napisani ročno.

Žejne podružnice – vtičnik za upravljanje podružničnih povezav Uporabljam katere ogrinjala, nofollow in vam pomagam kategorizirati partnerske povezave. Premium različica ponuja veliko odličnih funkcij, kot so samodejno povezovanje ključnih besed, statistika in integracija dogodkov in upravitelja oznak Google Analytics.

Orodja za spletne skrbnike – Google Search Console + Bing + Yandex Glavna orodja za spletne skrbnike so 3.

Yoast Bulk Editor – urejanje naslovov SEO + meta opisov, kar je preprost način za povečanje CTR-jev. Urejevalnik v velikem obsegu ne zazna znakov dolžine ali ključnih besed o fokusu, zato se prepričajte, da to upoštevate (približno 55 za naslove SEO, 155 za meta opise).

SEO analiza z Yoast – predlogi za optimizacijo vsebine glede na to, ali je v vsebini uporabljena ključna beseda in drugi dejavniki. Yoast bo zaznal le natančna ujemanja vaše ključne besede (brez delnih ujemanj) in v redu je, da nekatere lučke ostanejo rdeče, saj se pogosto lahko uporabljajo sinonimi (če je moja ključna beseda SEO Consultant in uporabljam SEO Consulting, Yoast tega ne bo zaznal ). Mogoče pa je vaša ključna beseda v naslovu “poškropila”, da bo boljši, saj natančno ujemanje ključne besede zveni neželeno. Nekatere od teh lahko vzamete z zrnom soli.

Yoast Metabox Vpogled – pokaže, katere besede se največ uporabljajo v vsebini (to sem onemogočil).

Analiza čitljivosti Yoast – pove, ali so stavki / odstavki prekratki, dolgi, ali uporabljate besede prehoda itd. Ne mislim, da je to zelo koristno in če so onemogočeni.

Analiza Yoast Ryte – zazna, ali je vaše spletno mesto v iskalnikih indeksirano.

Števec besedilnih povezav Yoast – šteje, koliko notranjih povezav se uporablja na vaših straneh / objavah.

YouTube samodejno dokonča – začnite vnašati besedno zvezo v YouTube in poiskati predloge za ključne besede za video.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector