Preberite, katere ključne besede se iščejo v Googlu (in tekmeci) z Googlovim samodejnim dokončanjem + HubShout WebGrader

03.06.2020
SEO 'Preberite, katere ključne besede se iščejo v Googlu (in tekmeci) z Googlovim samodejnim dokončanjem + HubShout WebGrader
0 5 мин.

Preberite, katere ključne besede se iščejo v Googlu


Če uporabljate SEO, je prvi korak, da se naučite, katere ključne besede ljudje iščejo v Googlu, da jih lahko ciljate v svoji vsebini in SEO strategiji.

To se imenuje raziskave ključnih besed in zlahka se razlikuje med razvrstitvijo na strani 1 ali strani 7. Preden oblikujete spletno mesto, je po možnosti raziskovanje ključnih besed. Kajti če mislite, da ni zasnovan pri oblikovanju, kako uskladiti svojo vsebino s frazami, ki jih iščejo? V nasprotnem primeru se boste morda morali vrniti nazaj in prilagoditi.

Zajel bom nekaj osnovnih strategij za izbiro dobrih ključnih besed. Ker če izberete preveč konkurenčnega ali pa ga sploh ne iščete, lahko to pustite v prahu z več uvrstitvami na strani 7. To je najpogostejša napaka, ki jo vidim. Ne delajmo tega.

 1. Začnite z Googlovim samodejnim dokončanjem
 2. Pri uporabi Googlovega orodja za načrtovanje ključnih besed
 3. Glejte Ključne besede tekmovalcev pri spletnem razredu HubShout
 4. Koliko iskanj mora imeti moja ključna beseda v fokusu?
 5. Ustvari seznam ključnih besed

1. Začnite z Googlovim samodejnim dokončanjem

Google Autocomplete je najlažji način, da se naučite, katere ključne besede iščejo v Googlu. Samo pojdi google.com, začnite vnašati besedno zvezo, nato pa boste videli predloge, ki temeljijo na prejšnji zgodovini. Bodite prepričani, da preizkusite metodo “izpolnite prazno”, prikazano na drugi fotografiji.

Google Trik za samodejno dokončanje

Google Autocomplete SEO

V stavkih na vrhu je več iskanj, vendar boste želeli ciljati na druge ključne besede, da boste povečali promet v iskalnikih. Ključne besede z dolgim ​​repom (stavki, ki imajo običajno 3+ posameznih besed), so natančnejši in na vaše spletno mesto pripeljejo bolj ciljanega obiskovalca. To pomeni boljšo stopnjo konverzije. Te se tudi lažje uvrstijo (manjša konkurenca v Googlu) in so le bolj donosne vse okoli.

Ne glede na to, ali iščete ključno besedo, ki jo želite uporabiti v prihodnji objavi spletnega dnevnika, ali ustvarjate celoten seznam ključnih besed, vedno začnite z Googlovim samodejnim dokončanjem. Eno, kar vam ne pove, je dejansko število iskanj, ki jih ima vsako od njih.

Nekaj ​​branja …

2. Pridružite se Googlovemu orodju za načrtovanje ključnih besed

Google načrtovalec ključnih besed pove, koliko ljudi išče določeno ključno besedo. Ponuja predloge in na levi strani ima filtre, ki vam pomagajo zožiti najboljše besedne zveze.

Google načrtovalec ključnih besed

 • Za začetek se morate prijaviti za Google AdWords 🙁
 • Začnite s široko besedno zvezo
 • Prepričajte se, da je izbrana kartica »Ideje za ključne besede«
 • Zanemarite zavihek konkurence, to je za AdWords in ne za SEO

3. Oglejte si ključne besede tekmovalca pri spletnem razredu HubShout

HubShout Web Grader primerja ključne besede vašega spletnega mesta z vašimi tekmeci. Ponuja tudi dragocene informacije, kot so ocenjena vrednost prometa in število povezav do vašega spletnega mesta.

Poročilo spletnega razreda HubShout

4. Koliko iskanja mora imeti moja ključna beseda o fokusu?

V Googlovem orodju za načrtovanje ključnih besed boste videli dejansko število mesečnih iskanj po posameznih ključnih besedah. Toda kako malo je premalo in koliko preveč?

Število iskanj po vaših ključnih besedah ​​je za vsako spletno mesto različno. Preveriti morate svoje pooblastilo domene v poročilu HubShout WebGrader. To je napovedna sposobnost vašega spletnega mesta za uvrstitev v iskalnike na lestvici od 0 do 100.

Zdaj uporabite ta priročen grafikon, ki sem ga sposodil od Orbit Media vodnik za raziskave ključnih besed če želite izvedeti, koliko mesečnih iskanj bi morale imeti vaše ključne besede.

Shema domenskih pooblastil

Če se želite uvrstiti po ključni besedi, ki ima več mesečnih iskanj, kot priporoča tabela, lahko za to vedno naredite dodatna prizadevanja za SEO – v glavnem pridobite več povezav in družbenih deležev za stran, na katero je usmerjena fraza. Samo ne previsoko.

In ne odvračajte se, če ima ključna beseda samo 30 ali celo 10 mesečnih iskanj. Če imate 20 strani, ki so ciljno usmerjene na 1 osnovno ključno besedo, to pomnožite z 10 iskanj na mesec, kar lahko poveča do dodatnih 200 obiskovalcev na mesec. Ne preveč pretlačen. Poleg tega bodo ljudje verjetno uporabljali različice te ključne besede, tako da bi ta številka dejansko lahko bila več.

Če želiš izboljšati svojo domensko avtoriteto da boste lahko ciljali na ključne besede z več mesečnimi iskanjem, boste morali pridobite več povezav na spletnih mestih visoke kakovosti (v poročilu HubShout upoštevajte, kako mesečna vrednost prometa skoraj neposredno korelira s številom povezav do posameznega spletnega mesta).

Povezave dobite tako, da na svojem spletnem mestu in spletnem dnevniku ustvarite novo, koristno vsebino, usmerjeno na ključne besede, na katero ljudje seveda želijo povezati. Moja strategija je, da vzamem vse članke, o katerih sem pisal o WordPress SEO, in jih pretvorim v nanizanke na katerem trenutno delam. Ko ustvarite nekaj dobre vsebine, jo začnite promovirati in povezave bodo prišle.

5. Ustvarite seznam ključnih besed

Upam, da ste to ugotovili v pomoč. Spremljajte posodobitve moje WordPress SEO serije in se prepričajte, da se naročite na moje novice, če želite več uporabnih člankov.

Na zdravje,

Tom Podpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector