Преглед на WP Rich Snippets: Използвах да обичам този плъгин, но програмистът го изостави и не е съвместим с PHP 7.1+

Решаване дали да закупите WP Rich Snippets Plugin?


Това е, което използвам да добавя богати фрагменти към моите публикации в WordPress. Първоначално щях да се примиря Всичко в едно Schema.org Rich Snippets но WP Rich Snippets има начин повече функционалност (особено с техните добавки и стабилни настройки на плъгини), плюс действителния дизайн е страхотен.

Какви са богатите фрагменти така или иначе? Те добавят допълнителна информация към фрагментите на вашата търсачка като звезди за преглед, видеоклипове или дори информация за рецепти. Това получава повече хора, които кликват върху вашите фрагменти и посещават вашия сайт. Искам да кажа, хайде, за който резултат бихте предпочели да кликнете?

богати-откъси

Написах този преглед на WP Rich Snippets, за да ви покажа как се сравнява с плъгини като All In One Schema, как да конфигурирате настройките на WP Rich Snippet, да добавяте богати фрагменти към публикации и как да използвате техните добавки, за да изглежда маркирането ви равномерно По-добре. Когато приключим, вие ще знаете как да създадете красиви богати фрагменти, които се подобряват честота на кликване и увеличава реализациите.

UPDATE
Програмистът на WP Rich Snippets липсва и не е актуализирал приставката за 2+ години, което води до това, че не работи с PHP 7.1 и по-нови версии. Прехвърлих добавки за богати фрагменти към Преглед на WP от MyThemeShop и като много по-добре, тъй като се предлага с множество предварително оформени шаблони, поддържа всички типове данни, и се предлага с актуализации + поддръжка. Той е лесен за използване и има множество опции за персонализиране, които ви помагат да го стилизирате до желания от вас дизайн.

Съдържание

 1. Поддържани типове данни
 2. Как изглежда маркировката
 3. Инсталация
 4. Конфигуриране на настройките
 5. Писане на първия ви богат фрагмент
 6. Инструмент за тестване на структурирани данни от Google
 7. Добавките,

1. Поддържани типове данни

За да добавите богати фрагменти към WordPress, съдържанието ви трябва да е едно от тях поддържани типове данниСъбития са единственият тип данни, който не се поддържа от WP Rich Snippets (в този случай бихте използвали приставката All In One Schema.org), в противен случай WP Rich Snippets ще свърши работата.

 • статии
 • Рецепти
 • Отзиви
 • Продукти
 • организации
 • Ресторанти
 • Софтуерно приложение

2. Как изглежда маркировката (на действителната публикация)

Един единствен скрийншот няма да оправдае размера на гъвкавостта на този плъгин, но аз включих няколко по-долу. Дизайнът зависи от типа на данните, който използвате (напр. Преглед), как конфигурирате настройките на приставките, кои добавки използвате и какви полета попълвате, когато маркирате публикацията.

Този пример представя витрини a преглед богат фрагмент с видеоклип, 4 елемента от критерии, плюс основните (задължителни) полета. Имате възможност да замените видеоклипа със снимка, слайдшоу или да не използвате никаква снимка. С добавките можете също да персонализирате цветовете, да поставите маркировката навсякъде на страницата (не само в горната част), да добавяте отзиви от потребители и да използвате множество бутони за повикване на действия (вместо само 1). Препоръчвам ви поне да закупите добавка за персонализиране за $ 29 (или получаване на WP Rich Snippets краен план), така че можете да включите вашата марка. Ето как изглежда …

WP-богат-откъси-съдържание-маркиране

Можете също да добавите изображение, видео, плъзгач, плюсове и минуси, ценообразуване и други елементи. Просто обичам да го правя просто. Ще добавяте това в горната или долната част на всеки пост, който искате да маркирате, или да ги използвате добавка за кратък код за да добавите това навсякъде по средата на публикациите си.

Ето още един пример как може да изглежда в края на публикация …

WP-богат-откъси-за-WordPress

Сега го сравнете с това как Всичко в едно Plugin Schema.org външен вид …

Всичко в една схема Маркиране на богати фрагменти

Ще ви покажа как да маркирате публикациите по-късно в този отзив, но ето същността на това:

WP-богат-откъси-плъгин

3. Инсталиране на WP Rich Snippets

Следващата част от този преглед на WP Rich Snippets ще ви покаже как да инсталирате приставката с вашия лицензен ключ, да конфигурирате настройките, след което ще започнем да добавяме богати фрагменти към страници или публикации.

Инструкции:

 • Закупете План на WP Rich Snippets това е точно за вас
 • Закупете всяка добавки имате нужда (или купите крайния план)
 • Посетете вашия страница на акаунта за да изтеглите приставката и добавките
 • Качете приставката и добавките в WordPress под Plugins → Добавяне на нов → Качване на приставка, след което качете 1 файл за изтегляне наведнъж

WordPress-плъгин за качване

 • Във вашия страница на акаунта, кликнете върху „преглед на лицензите“
 • Кликнете върху „управление на сайтове“ и добавете вашия сайт за всеки елемент

Акаунт за WordPress Rich Snippets

Лицензионен ключ

 • Върнете се към лицензите си и щракнете върху иконите на ключове. Копирайте клавиша „WP Rich Snippets“ и го поставете в настройките си за „лиценз“ във вашето табло за управление на WordPress. Ако използвате добавки, ще трябва да изтеглите всеки от раздела на вашия акаунт, да го качите в WordPress, след което да въведете лицензния си ключ за тази добавка. Ще видите съобщение за успех.

Меню с богати фрагменти

WP Rich Snippets лицензен ключ

4. Конфигуриране на настройките

Открих, че повечето настройки вече са конфигурирани оптимално, но бих проверил Раздел за показване и активирайте „показване на описание на артикула под полето“ и „показване на полето под съдържанието“ АКО искате WP Rich Snippets да се показва в долната част на публикациите (за разлика от горе). Това е просто предпочитание.

Настройки на WordPress Rich Snippets

Ако използвате добавки, ще видите и настройки за тях …

настройките на конфигурацията

5. Писане на публикации с WP Rich Snippets

Сега за хубавите неща. Отидете на страница или публикация, към която искате да добавите богати фрагменти. Превъртете надолу, докато видите секцията „Схема“, след което изберете типа богат фрагмент, който искате да използвате в публикацията. Започнете с попълване на главен раздел с продукта, който преглеждате, и с описание. Полетата ще бъдат различни в зависимост от това кой богат фрагмент изберете. Този пример е за преглед:

WP-богат-откъси-плъгин

Раздел „Подробности“ ви позволява да добавяте плюсове и минуси (като в долната част на моя пост) или отказ от отговорност.

WP-богат-Описанията подробности ушенце

WP-богат-Описанията плюсове-минуси

Раздел Цена показва цената на артикула…

цена-раздела

Раздел Адрес ви позволява да добавите Гугъл карта

адресни опции

Раздел Часове са просто вашето работно време …

богат фрагмент часа

раздел дисплей ви позволява да добавяте представено изображение, видеоклип или плъзгач. Вграждане на видеоклип в YouTube прави маркирането да изглежда доста страхотно и увеличава ангажираността – което е добре за SEO.

Критерии за показване

Раздел Връзка е мястото, където добавяте връзка или партньорска връзка (която е по подразбиране до nofollow). Ако не използвате партньорска връзка, проверете опцията „dofollow връзки“. Най- добавка призив за действие активира опцията „демо връзки“, които се използват за добавяне на повече от 1 бутон (вижте пример тук).

Критерии за връзка

Раздел Критерии показва какво сте базирали на рецензията си от…

Критерии за богат фрагмент

WP-богат-откъси-критерии

Раздел Автор показва вашето име, което се изисква за прегледи …

автор ушенце

6. Инструмент за тестване на структурирани данни от Google

Последната стъпка е да публикувате публикацията си и да стартирате URL адреса Структуриран инструмент за тестване на данни от Google. Не трябва да виждате предупреждения, стига да имате задължителни полета попълнени. Ако го направите, изброих някои общи решения по-долу. Имайте предвид, че ще отнеме време Google да пренастрои вашия WordPress сайт и да покаже вашите богати фрагменти в резултатите от търсенето (където и да е от 1-5 дни).

Инструмент за тестване на структурирани данни от Google

Общи решения

 1. За Genesis Framework инсталирайте Приставка за премахване на схеми
 2. Добавете данните, които Google ви казва в техния инструмент за тестване на структурирани данни
 3. Уверете се, че вашият ключ за WP Rich Snippets е валидиран в настройките
 4. Уверете се, че данните са представителни за съдържанието на страницата
 5. Опитайте да добавите маркировка на още няколко страници, която е предложено от Google
 6. Изградете своя авторитет на домейна (добавете още, по-добро съдържание към вашия сайт)
 7. посещение Структурирани политики за данни на Google и указания за уеб администратори

7. Добавки

The WP Rich Snippet добавки са едно от най-добрите неща за този плъгин. Можете да персонализирате цветовете, да активирате потребителски рецензии, бутоните за повикване към действие и да добавите маркировката навсякъде в публикацията си (дори в средата). Допълнението в таблицата за класиране също е доста спретнато. Има 14 добавки и ще трябва да ги закупите поотделно (въпреки че някои от тях са безплатни) или купите крайния план, както направих аз.

WooCommerce – разширени функции за елементите ви в електронната търговия плюс други интеграции. Тази добавка все още не е пусната, но идва скоро.

кратките – добавете единични елементи с богати фрагменти навсякъде в публикациите си.

DataTables – много подобен на добавката за таблица за класиране (виж по-долу).

Спецификации на софтуера – добавя приспособление за странична лента, за да покаже вашите характеристики, точно както тази страница.

Места – добавете маркиране на schema.org за вашето местоположение и показвайте Google Map навсякъде в уебсайта си, използвайки кратък код.

WP-богат-откъси-местоположение-добавка

Кутия с къс код – покажете цялата маркировка на богати фрагменти навсякъде в публикацията си, като противопоставете се само на горната или долната част на публикацията.

Рецензии на анонимни потребители – ако използвате потребителски отзиви (добавката в предния край за добавяне на добавка по-долу), това позволява на потребителите да останат анонимни.

Customizer – промяна на цвета на рейтинги, връзки, бутони, плюсове и минуси, бутони за призив към действие.

WP-богат-откъси-персонализиране на-добавка

Изпращане на предния край – позволяват на потребителите да оставят собствена рецензия. Това често се предпочита вместо обикновен преглед на редактора (което може да доведе до по-висока класация, тъй като те са по-ценни). Също така е добре, ако предлагате курсове, така че студентите и клиентите да могат да прегледат курса.

WP-богат-откъси от потребителя коментари

Изображение на потребителски отзиви – потребителите могат да качат изображение с рецензията си.

Призив за действие – добавя раздел към вашата маркировка с името на продукта, обобщение, цени и демо връзки (и). Ако не искате да се показва конкретен елемент, можете да деактивирате това в настройките.

WP-богат-откъси повикване към действие

Таблица за класиране – създайте таблица за класиране на вашите отзиви, рецепти или нещо друго. Не включих снимки в тази таблица за класиране, но можете, ако искате.

WP-богат-откъси-висок ранг маса

Оценка на дисплея – показване на рейтинг чрез филтриране на съдържание и откъси, както е показано на демонстрация.

сравнение – подобно на добавката за данни и таблици за класиране, но форматирано по начин, който помага на читателите да сравняват продукти / услуги.

WP-богат-откъси-сравнение маса

Надявам се да ви е харесало моето ревю на WP Rich Snippets. Ако имате някакви въпроси, те имат тонове документация за писане на публикации, добавки и други теми. Или просто ми оставете коментар. правя го WordPress SEO консултации за моята работа, така че купих крайния план за получаване на добавките и мога да го използвам в множество сайтове, но $ 69 / годишният план е добър, ако тепърва започвате или искате да го тествате.

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map