Pregled WP Rich Snippets: Včasih sem vzljubil ta vtičnik, vendar ga je razvijalci opustil in ni združljiv s PHP 7.1 ali novejšim

03.06.2020
SEO 'Pregled WP Rich Snippets: Včasih sem vzljubil ta vtičnik, vendar ga je razvijalci opustil in ni združljiv s PHP 7.1 ali novejšim
0 9 мин.

Odločanje o nakupu WP Rich Snippets Vtičnik?


To želim dodati bogati odrezki do mojih objav v WordPressu. Prvotno sem se nameraval urediti Vse v enem Schema.org Rich Snippets vendar imajo WP Rich Snippets veliko več funkcionalnosti (zlasti z njihovimi dodatki in robustne nastavitve vtičnikov), poleg tega pa je dejanski dizajn super.

Kakšne so bogate odrezke? V delčke vašega iskalnika dodajo dodatne informacije, kot so ocene zvezd, videoposnetki ali celo informacije o receptu. Zaradi tega več ljudi klikne vaše odrezke in obišče vaše spletno mesto. Mislim, daj, kateri rezultat bi raje kliknil?

bogati delčki

Napisal sem ta pregled WP Rich Snippets, da vam pokažem, kako se primerja s vtičniki, kot je shema All In One, kako konfigurirati nastavitve WP Rich Snippet, dodati objave obogatenih delov in kako uporabiti njihove dodatke, da bo vaša oznaka videti enakomerna boljše. Ko končamo, boste znali ustvariti čudovite bogate odrezke, ki se izboljšajo razmerij med prikazi in kliki in povečuje konverzije.

NADGRADNJA
Manjka razvijalca WP Rich Snippets in vtičnika ni posodobil 2+ let, zaradi česar ne deluje s PHP 7.1 in novejšimi različicami. Preklopil sem vtičnike z bogatimi delčki Pregled WP MyThemeShop in je všeč veliko bolje, saj prihaja z več vnaprej oblikovanimi predlogami, podpira vse vrste podatkov, in ima posodobitve + podporo. Je enostaven za uporabo in ima na voljo številne možnosti prilagajanja, ki vam pomagajo, da ga prilagodite želenemu dizajnu.

Kazalo

 1. Podprte vrste podatkov
 2. Kako izgleda oznaka
 3. Namestitev
 4. Konfiguriranje nastavitev
 5. Pisanje prve bogate objave
 6. Googlovo orodje za testiranje strukturiranih podatkov
 7. Dodatki

1. Podprte vrste podatkov

Če želite WordPressu dodati bogate delčke, mora biti ena od teh vsebin podprte vrste podatkovDogodki so edini tip podatkov, ki ga WP Rich Snippets ne podpira (v tem primeru bi uporabljali vtičnik All In One Schema.org), sicer bodo WP Rich Snippets opravili nalogo.

 • Članki
 • Recepti
 • Ocene
 • Izdelki
 • Organizacije
 • Restavracije
 • Programska aplikacija

2. Kako izgleda oznaka (dejanska objava)

Posamezen posnetek zaslona ne bo upravičil toliko fleksibilnosti tega vtičnika, vendar sem spodaj vključil nekaj. Zasnova je odvisna od vrste podatkov, ki jo uporabljate (npr. Pregled), kako konfigurirate nastavitve vtičnikov, katere dodatke uporabljate in katera polja izpolnite pri označevanju objave.

Ta primer prikazuje a pregled bogat delček z videoposnetkom, 4 elementi kriterijev ter osnovna (obvezna) polja. Imate možnost, da videoposnetek zamenjate s fotografijo, diaprojekcijo ali sploh ne uporabite nobene fotografije. Z dodatki lahko prilagodite tudi barve, oznako postavite kamor koli na strani (ne le na vrhu), dodate ocene uporabnikov in uporabite več gumbov za poziv k dejanju (namesto samo 1). Priporočam vsaj nakup dodatek za prilagajanje za 29 dolarjev (ali pridobivanje WP Rich Snippets končni načrt), tako da lahko vključite svojo blagovno znamko. Takole je videti …

wp-rich-snippets-content-markup

Dodate lahko tudi slika, video, drsnik, prednosti in slabosti, cene in drugi elementi. Rada bi bila preprosta. To boste dodali na vrh ali dno vsake objave, ki jo želite označiti, ali pa uporabite njihovo dodatek za kratko kodo če želite to dodati kjer koli na sredini svojih objav.

Tu je še en primer, kako je videti na koncu objave …

wp-rich-snippets-for-wordpress

Zdaj ga primerjajte s tem, kako Vse v enem vtičnik Schema.org izgleda …

Vse v eni shemi Oznaka obogatenih odrezkov

Potem vam bom pokazal, kako označiti objave pozneje v tem pregledu, toda tukaj je bistvo:

wp-rich-snippets-plugin

3. Namestite izrezke WP Rich

Naslednji del tega pregleda WP Rich Snippets vam bo pokazal, kako namestiti vtičnik z vašim licenčnim ključem, konfigurirati nastavitve, nato bomo začeli dodajati obogatene delčke na strani ali objave.

Navodila:

 • Nakup Načrt WP Rich Snippets to je za vas
 • Nakup katerega koli dodatki potrebujete (ali kupite končni načrt)
 • Obiščite svojo stran računa za prenos vtičnika in dodatkov
 • Naložite vtičnik in dodatke v WordPress pod Vtičniki → Dodaj novo → Naloži vtičnik in nato naenkrat naloži 1 datoteko za prenos

wordpress-plugin-upload

 • V svojem stran računa, kliknite na “ogled licenc”
 • Kliknite na “upravljanje spletnih mest” in dodajte svoje spletno mesto za vsak element

WordPress račun za bogate odrezke

Licenčni ključ

 • Vrnite se k licencam in kliknite ključne ikone. Kopirajte tipko “WP Rich Snippets” in jo prilepite v nastavitve licence na nadzorno ploščo WordPress. Če uporabljate dodatke, jih boste morali prenesti z zavihka računa, naložiti v WordPress in nato vnesti licenčni ključ za ta dodatek. Videli boste sporočilo o uspehu.

Meni z bogatimi odrezki

WP licenčni ključ za bogate izrezke

4. Konfiguriranje nastavitev

Ugotovil sem, da je večina nastavitev že optimalno konfigurirana, vendar bi preveril Zavihek za prikaz in omogočite »prikaz opisa izdelka pod poljem« in »prikazovanje polja pod vsebino«, če želite, da se WP Rich Snippets prikažejo na dnu objav (nasprotno zgoraj). To je samo želja.

Nastavitve WordPress Rich Snippets

Če uporabljate dodatke, boste videli tudi nastavitve za te …

nastavitve-konfiguracija

5. Pisanje sporočil z WP Rich Snippets

Zdaj pa za dobre stvari. Pojdite na stran ali objavo, v katero želite dodati bogate delčke. Pomaknite se navzdol, dokler ne vidite razdelka »Shema«, nato pa izberite vrsto obogatenega delčka, ki ga želite uporabiti v objavi. Začnite z izpolnjevanjem glavni zavihek s postavko, ki jo pregledujete, in opisom. Polja bodo različna, odvisno od izbranega bogatega delčka. Ta primer je za pregled:

wp-rich-snippets-plugin

Kartica Podrobnosti vam lahko dodate prednosti in slabosti (na primer v dnu moje objave) ali zavrnitev odgovornosti.

wp-rich-snippets-details-zavihek

wp-rich-snippets-pros-cons

Zavihek cene prikazuje ceno izdelka…

cena

Jeziček naslova vam lahko dodate Google zemljevid

možnosti-naslovi

Jeziček ur so preprosto vaš delovni čas …

ure z bogatimi delci

Zavihek za prikaz omogoča dodajanje predstavljene slike, videoposnetka ali drsnika. Vdelava videoposnetka v YouTubu Oznaka je videti čudovito in povečuje angažma – kar je dobro za SEO.

Prikazovalna merila

Zavihek povezave je, če dodate povezavo ali povezavo do povezave (ki je neplačana kot naslednja). Če ne uporabljate partnerske povezave, preverite možnost »dofollow links«. The dodatek za poziv k dejanju omogoča možnost “demo povezave”, ki se uporablja za dodajanje več kot 1 gumba (glej primer tukaj).

Merila za povezavo

Kartica Merila prikazuje, na čem ste temeljili svoj pregled …

Merila za bogate delčke

wp-rich-snippets-kriteriji

Zavihek avtor prikazuje vaše ime, ki je potrebno za preglede…

avtor-zavihek

6. Googlovo orodje za testiranje strukturiranih podatkov

Zadnji korak je, da objavite svojo objavo in poženete URL Googlovo strukturirano orodje za testiranje podatkov. Ne bi smeli videti opozoril, dokler imate zahtevana polja izpolnjen. V nasprotnem primeru sem spodaj naštela nekaj skupnih rešitev. Ne pozabite, da bo Google potreboval nekaj časa, da ponovno objavi vaše WordPress spletno mesto in v rezultatih iskanja prikaže svoje bogate delčke (kjer koli od 1-5 dni).

Googlovo orodje za testiranje strukturiranih podatkov

Skupne rešitve

 1. Za okvir Genesis namestite Vtičnik za odstranitev sheme
 2. V svoje orodje za testiranje strukturiranih podatkov dodajte podatke, ki vam jih je povedal Google
 3. Prepričajte se, da je vaš ključ WP Rich Snippets potrjen v nastavitvah
 4. Prepričajte se, da so podatki reprezentativni za vsebino na strani
 5. Poskusite dodati oznako na še nekaj strani, ki jih predlaga Google
 6. Zgradite svoje pooblastilo domene (dodajte več, boljšo vsebino na svoje spletno mesto)
 7. Obiščite Googlove strukturirane podatkovne politike in smernice za spletne skrbnike

7. Dodatki

WP Rich Snippet dodatki so ena najboljših stvari o tem vtičniku. Prilagodite lahko barve, omogočite ocene uporabnikov, gumbe za poziv k dejanju in dodate oznako kjer koli v svoji objavi (tudi na sredini). Precej čeden je tudi dodatek za razvrstitveno tabelo. Obstaja 14 dodatkov in jih boste morali kupiti posebej (čeprav so nekateri brezplačni) ali pa kupiti končni načrt, kot sem ga naredil jaz.

WooCommerce – napredne funkcije za izdelke e-trgovine in druge integracije. Ta dodatek še ni bil izdan, vendar se kmalu pojavlja.

Kratke kode – dodajte posamične bogate delčke kjer koli v svoje objave.

DataTables – zelo podoben dodatku razvrstitvene tabele (glej spodaj).

Specifikacije programske opreme – doda pripomoček za stransko vrstico, ki prikazuje vaše lastnosti, tako kot ta stran.

Lokacije – dodajte oznako schema.org za svojo lokacijo in prikažite Google Map kjer koli na svojem spletnem mestu s pomočjo kratke kode.

wp-rich-snippets-location-add-on

Polje Koda – prikažite celotno oznako bogatih delcev kjer koli v svoji objavi, nasproti le vrhu ali spodnji strani objave.

Anonimni uporabniki – če uporabljate ocene uporabnikov (spodaj dodatek za vnos v sprednjem delu), to uporabnikom omogoča, da ostanejo anonimni.

Customizer – spremenite barvo ocen, povezav, gumbov, prednosti in slabosti, gumbov za poziv k dejanju.

wp-rich-snippets-customiser-add-on

Vnos spredaj – uporabnikom omogočajo, da zapustijo svoje mnenje. To je pogosto prednost namesto preprostega pregledovanja urejevalnika (kar lahko povzroči višje uvrstitve, saj so bolj dragocene). Dobro je tudi, če ponujate tečaje, da lahko tečaj pregledajo študenti in stranke.

wp-rich-snippets-ocene uporabnikov

Slika uporabniških pregledov – uporabniki lahko naložijo sliko s svojim pregledom.

Poziv k dejanju – doda svoj izsek v oznako z imenom izdelka, povzetkom, cenami in demo povezavami. Če ne želite, da se prikaže določen element, lahko to onemogočite v nastavitvah.

wp-rich-snippets-poziv k dejanju

Uvrstitvena tabela – ustvarite razvrstitveno tabelo svojih pregledov, receptov ali česar koli. V to razvrstitveno tabelo nisem vključil fotografij, lahko pa, če želite.

wp-rich-snippets-ranking-tabela

Ocena prikaza – prikazovanje ocene s filtriranjem vsebine in odlomkov, kot je prikazano na demo.

Primerjaj – podobno kot dodatek za podatke in razvrstitveno tabelo, vendar oblikovano na način, ki bralcem pomaga primerjati izdelke / storitve.

wp-rich-snippets-primerjalna tabela

Upam, da ste uživali v mojem pregledu WP Rich Snippets. Če imate kakršna koli vprašanja, imajo na tone dokumentacijo o pisanju objav, dodatkov in drugih tem. Ali pa mi pustite komentar. Jaz WordPress SEO svetovanje za svoje delo, zato sem kupil končni načrt, da dobim dodatke in ga lahko uporabljam na več spletnih mestih, vendar je 69-letni načrt na leto dober, če ga šele začnete ali želite preizkusiti.

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector