Revisió de fragments de WP Rich: em va encantar aquest complement, però el desenvolupador l’ha abandonat i no és compatible amb PHP 7.1+

03.06.2020
SEO 'Revisió de fragments de WP Rich: em va encantar aquest complement, però el desenvolupador l’ha abandonat i no és compatible amb PHP 7.1+
0 10 мин.

Decidir si comprar el Plugin de fragments rics de WP?


Afegisc el que faig servir fragments rics a les meves publicacions de WordPress. Originalment em posaria a conformar Talls enriquits de tot en un Schema.org però WP Rich Snippets té molt més funcionalitat (especialment amb els seus complements i una configuració robusta de complements), a més del disseny real és impressionant.

Què són els fragments rics de totes maneres? Afegeixen informació addicional als fragments del motor de cerca com ara estrelles de ressenya, vídeos o, fins i tot, informació sobre receptes. Això fa que més persones facin clic als fragments i visiten el vostre lloc. Vull dir que anem, quin resultat preferiria fer clic?

fragments rics

Vaig escriure aquesta ressenya WP Rich Snippets per mostrar-vos com es compara amb els connectors com All In One Schema, com configurar la configuració de fragments de WP Rich Snippet, afegir fragments rics a les publicacions i com utilitzar els seus complements per aconseguir que el vostre marc sigui uniforme. millor. Quan hagis acabat, sabreu com crear fragments rics que millorin percentatges de clics i augmenta les conversions.

ACTUALITZACIÓ
Falta el desenvolupador de WP Rich Snippets i no ha actualitzat el complement des de fa més de dos anys, cosa que fa que no funcioni amb PHP 7.1 i versions posteriors. He canviat plugins rics amb fragments Revisió WP de MyThemeShop i m’agrada molt millor, ja que inclou diverses plantilles preestilades, és compatible amb totes tipus de dades, i ve amb actualitzacions + suport. És fàcil d’utilitzar i disposa de tones d’opcions de personalització que us ajuden a dissenyar-lo al disseny que vulgueu.

Taula de continguts

 1. Tipus de dades compatibles
 2. Com es veu la marca
 3. Instal·lació
 4. Configuració de la configuració
 5. Escriptura de la primera publicació de fragment ric
 6. Eina de prova de dades estructurada de Google
 7. Complements

1. Tipus de dades compatibles

Per afegir fragments rics a WordPress, el contingut ha de ser un d’aquests tipus de dades compatiblesEsdeveniments són els únics tipus de dades que no són compatibles amb WP Rich Snippets (cas en què faríeu servir el complement All In One Schema.org), en cas contrari, WP Rich Snippets farà la feina.

 • Articles
 • Receptes
 • Ressenyes
 • Productes
 • Organitzacions
 • Restaurants
 • Aplicació de programari

2. Com es veu la marca (a la publicació real)

Una sola captura de pantalla no justificarà la flexibilitat que té aquest complement, però he inclòs un parell a continuació. El disseny depèn del tipus de dades que utilitzeu (per exemple, revisar), de com configureu la configuració del complement, quins complements que feu servir i quins camps ompliu en marcar la publicació..

Aquest exemple mostra a revisió fragment ric amb un vídeo, 4 ítems de criteri, a més dels camps bàsics (obligatoris). Tindreu l’opció de substituir el vídeo per una foto, presentació de diapositives o no fer servir cap fotografia. Amb els complements també podeu personalitzar els colors, col·locar la marca a qualsevol lloc de la pàgina (no només a la part superior), afegir ressenyes d’usuaris i utilitzar diversos botons de trucada (en lloc d’únic). Recomano com a mínim comprar el complement personalitzador per 29 $ (o obtenir els fragments Rich WP pla final) de manera que podeu incorporar la vostra marca. Aquí teniu el que sembla …

marcatge de contingut rics en fragments wp

També podeu afegir una imatge, vídeo, lliscant, pros i contres, preus i altres elements. M’agrada mantenir-lo senzill. Afegireu això a la part superior o inferior de cada publicació que vulgueu marcar o a la vostra utilització complement de codi curt de caixa per afegir-ho a qualsevol punt del centre de les publicacions.

Aquí teniu un altre exemple de com es pot veure al final d’una publicació …

wp-rich-snippets-for-wordpress

Ara compareu-ho amb la forma All In One Schema.org Plugin aspecte…

Marcatge de fragments rics en un esquema tot en un

Us mostraré com marcar publicacions més endavant en aquesta revisió, però aquí teniu l’aprenentatge del següent:

wp-rich-snippets-plugin

3. Instal·lació de fragments Rich WP

La següent part d’aquesta revisió WP Rich Snippets us mostrarà com instal·lar el complement amb la vostra clau de llicència, configurar la configuració, i després començarem a afegir fragments rics a pàgines o publicacions.

Instruccions:

 • Compra el Pla de WP Rich Snippets és adequat per a vostè
 • Compra qualsevol complements necessiteu (o compreu el pla final)
 • Visita el teu pàgina del compte per descarregar el complement i complements
 • Carregueu el complement i complements a WordPress a Connectors → Afegeix nou → Carregueu connectors i pengeu 1 fitxer de descàrrega alhora

wordpress-plugin-upload

 • En el seu pàgina del compte, feu clic a “veure llicències”
 • Feu clic a “gestionar llocs” i afegiu el lloc per a cada element

Compte de fragments rics de WordPress

Clau de llicència

 • Torneu a les vostres llicències i feu clic a les icones clau. Copieu la tecla “WP Rich Snippets” i enganxeu-la a la configuració de “llicència” al tauler de control de WordPress. Si utilitzeu complements, haureu de descarregar-ne cadascun de la pestanya del vostre compte, penjar-lo a WordPress i introduir la vostra clau de llicència per a aquest complement. Veureu un missatge d’èxit.

Menú de fragments enriquits

Clau de llicència de fragments rics WP

4. Configuració de la configuració

Vaig trobar que la majoria de la configuració ja estan configurades de manera òptima, però comprovaré la configuració Pestanya de visualització i activeu “mostrar la descripció de l’element a sota de la casella” i “mostrar la casella sota el contingut” si voleu que es mostrin els fragments enriquits de WP a la part inferior de les publicacions (com a opció superior) És només una preferència.

Configuració dels fragments rics de WordPress

Si utilitzeu complements, també veureu la configuració …

configuració-configuració

5. Escriptura de publicacions amb fragments rics en WP

Ara per les coses bones. Vés a una pàgina o publicació a la qual vols afegir fragments rics. Desplaceu-vos cap avall fins que veieu la secció “Esquema” i seleccioneu el tipus de fragment ric que voleu utilitzar a la publicació. Comenceu per emplenar el document pestanya principal amb l’element que esteu revisant i una descripció. Els camps seran diferents en funció del fragment ric que seleccioneu. Aquest exemple és per a una revisió:

wp-rich-snippets-plugin

Pestanya Detalls et permet afegir avantatges i avantatges (com a la part inferior de la publicació) o una renúncia de responsabilitat.

pestanya

wp-rich-snippets-pros-cons

Pestanya de preus mostra el preu de l’article …

fitxa de preus

Pestanya d’adreces us permet afegir un Google Map

opcions d’adreça

Pestanya Hores són simplement els seus horaris …

hores de riquesa

Pestanya de visualització us permet afegir una imatge, un vídeo o un control lliscant destacats. Incrustar un vídeo de YouTube fa que el marcatge sembli bastant impressionant i augmenta el compromís, cosa que és bona per a SEO.

Criteris de visualització

Pestanya Enllaç és on afegiu un enllaç o enllaç afiliat (que per defecte és nofollow). Si no utilitzeu un enllaç afiliat, consulteu l’opció “Enllaços dofollow”. El complement de trucades activa l’opció “Enllaços de demostració” que s’utilitzen per afegir més d’un botó (vegeu un exemple aquí).

Criteris d’enllaç

Pestanya Criteris mostra en què vas basar el teu comentari fora de …

Criteris de fragment enriquits

criteris de wp-rich-snippets

Pestanya Autor mostra el vostre nom que és necessari per fer comentaris …

fitxa d’autor

6. Eina de prova de dades estructurada de Google

El darrer pas és publicar la publicació i executar-la L’eina de prova de dades estructurada de Google. No heu de veure les advertències mentre tingueu aquest missatge els camps obligatoris emplenat. Si ho fa, enumero algunes solucions comunes a continuació. Tingueu en compte que caldrà temps perquè Google torni a rastrejar el vostre lloc de WordPress i mostrar els vostres fragments rics en els resultats de la cerca (entre 1-5 dies).

Eina de prova de dades estructurada de Google

Solucions comunes

 1. Per a Genesis Framework, instal·leu el fitxer Plugin d’eliminació de l’esquema
 2. Afegiu les dades que us indica Google a la vostra Eina de prova de dades estructurada
 3. Assegureu-vos que la vostra clau de fragments Rich WP estigui validada a la configuració
 4. Assegureu-vos que les dades siguin representatives del contingut de la pàgina
 5. Proveu d’afegir l’etiquetatge a algunes pàgines més que us suggereixi Google
 6. Construeix el teu autoritat del domini (afegir més contingut, millor al vostre lloc)
 7. Visita Les polítiques de dades estructurades de Google i directrius per a administradors web

7. Complements

El fragment de WP Rich complements són una de les millors coses d’aquest complement. Podeu personalitzar els colors, activar les revisions dels usuaris, trucar als botons d’acció i afegir la marca a qualsevol lloc de la publicació (fins i tot al centre). El complement de taula de classificació també és molt bo. Hi ha 14 complements i hauràs de comprar-los de manera individual (tot i que alguns són gratuïts), o bé comprar el pla final com ho vaig fer jo.

WooCommerce – funcions avançades dels vostres articles de comerç electrònic i altres integracions. Aquest complement encara no s’ha publicat, però ve properament.

Dreceres – afegeix elements de fragments únics en qualsevol lloc de les publicacions.

Taules de dades – molt similar al complement de taula de classificació (vegeu més avall).

Especificacions de programari – Afegeix un widget de barra lateral per mostrar les vostres indicacions, de la mateixa manera que aquesta pàgina.

Ubicacions – afegeix la marca schema.org per a la vostra ubicació i mostra el mapa de Google a qualsevol lloc del lloc web mitjançant un codi curt.

wp-rich-snippets-location-add-on

Quadre codi curt – mostra tota la marca de fragments rics a qualsevol part de la publicació, en oposició a la part superior o inferior de la publicació.

Opinions d’usuaris anònims – si feu servir ressenyes d’usuaris (el complement de presentació d’entrada frontal a continuació), això permet als usuaris mantenir-se en l’anonimat.

Personalitzador – canvieu el color de les classificacions, els enllaços, els botons, els avantatges i els contres, els botons de trucada a acció.

w-ric-snippets-personalitzador-complement

Enviar entrada de front-end – permetre als usuaris deixar la seva pròpia revisió. Sovint es prefereix en comptes d’una simple revisió de l’editor (que pot resultar en rànquings més alts ja que són més valuosos). També és bo si ofereixen cursos perquè estudiants i clients puguin revisar el curs.

wp-rich-snippets-user-reviews

Imatge de comentaris dels usuaris – els usuaris poden pujar una imatge amb la seva revisió.

Crida a l’acció – afegeix una secció al marc amb el nom del producte, resum, preus i enllaços de demostració. Si no voleu que es mostri cap element específic, podeu desactivar-lo a la configuració.

wp-rich-snippets-to-action-rich

Taula de rànquing – creeu una taula de classificació de les vostres ressenyes, receptes o qualsevol cosa. No he inclòs fotos en aquesta taula de classificació, però podeu fer-ho si voleu.

wp-rich-snippets-ranking-table

Puntuació de la visualització – mostrar una classificació filtrant contingut i extractes, tal com es mostra a la secció demostració.

Compareu – similar al complement de dades i taules de classificació, però formatat de manera que ajudi els lectors a comparar productes / serveis.

wp-rich-snippets-table-compare-comparat

Espero que us hagi agradat la meva ressenya WP Rich Snippets. Si teniu cap pregunta, tingueu tones documentació a l’escriptura de publicacions, complements i altres temes. O simplement deixa’m un comentari. faig Consultoria SEO de WordPress per la meva feina, així que he comprat el pla final per obtenir complements i poder utilitzar-lo en diversos llocs, però el pla de 69 dòlars / any és bo si només esteu començant o voleu provar-lo.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector