Rishikimi i WP Rich Snippets: Unë kam dashur ta dua këtë prizë, por zhvilluesi i braktisur dhe nuk është në përputhje me PHP 7.1+

Vendosja nëse do të blini Plugin WP Rich Snippets?


Whatshtë ajo që unë përdor për të shtuar copa të pasura te postimet e mia në WordPress. Unë fillimisht do të zgjidhja Të gjitha në një Schema.org Copa të pasura por WP Rich Snippets ka mënyra më shumë funksionalitet (veçanërisht me ato add-ons dhe cilësimet e fuqishme të shtojcave), plus modeli aktual është i mrekullueshëm.

Cilat janë copëra të pasura gjithsesi? Ata shtojnë informacion shtesë në copat e motorit tuaj të kërkimit si yjet e rishikimit, videove, apo edhe informacionet për recetat. Kjo merr më shumë njerëz që klikojnë në copat tuaja dhe vizitojnë faqen tuaj. Unë do të thotë të vijnë, i cili rezultat do të preferonit të klikoni mbi?

pasur-copra

Unë shkruajta këtë përmbledhje të WP Rich Snippets për t’ju treguar se si krahasohet me shtojcat si All In One Schema, si të konfiguroni cilësimet WP Rich Snippet, shtoni copëza të pasura në postime dhe si të përdorni shtesat e tyre për të bërë shënimin tuaj të duket madje të mirë. Kur të kemi përfunduar, do të dini se si të krijoni copëza të bukura të pasura që përmirësohen normat e klikimit dhe rrit shndërrimet.

UPDATE
Zhvilluesi i WP Rich Snippets mungon dhe nuk e ka përditësuar shtojcën për 2+ vjet, duke bërë që të mos funksionojë me PHP 7.1 dhe më të lartë. Kalova plugins të pasura me copëza në Rishikimi i WP nga MyThemeShop dhe i pëlqen shumë më mirë, pasi vjen me modele të shumta të paramenduara, i mbështet të gjitha llojet e të dhënave, dhe vjen me azhurnime + mbështetje. Shtë e lehtë për t’u përdorur dhe ka mijëra opsione personalizimi që ju ndihmojnë ta stiloni atë në modelin që dëshironi.

Tabela e përmbajtjes

 1. Llojet e mbështetur të të dhënave
 2. Si duket Markup
 3. instalim
 4. Konfigurimi i Cilësimeve
 5. Shkrimi i postit tuaj të parë të pasur
 6. Mjet i strukturuar i Google për Testimin e të Dhënave
 7. Shtesash

1. Llojet e mbështetur të të dhënave

Për të shtuar copa të pasura në WordPress, përmbajtja juaj duhet të jetë një nga këto llojet e të dhënave të mbështeturaNgjarje janë lloji i vetëm i të dhënave që nuk mbështeten nga Snipets WP Rich (në këtë rast ju do të përdorni Plazhin All In One Schema.org), përndryshe WP Rich Snippets do të bëjë punën.

 • Artikuj
 • Receta
 • Shqyrtime
 • Produkte
 • organizatat
 • restorante
 • Aplikimi i softverit

2. Si duket Markup (Në Postin Aktual)

Një pamje e vetme e ekranit nuk do të justifikojë sasinë e fleksibilitetit që ka kjo shtojcë, por unë përfshiu një çift më poshtë. Dizajni varet nga lloji i të dhënave që përdorni (p.sh. rishikim), si konfiguroni cilësimet e shtojcës, cilat shtesa që përdorni dhe cilat fusha plotësoni kur shënoni postimin.

Ky shembull tregon a rishikim copë e pasur me një video, 4 artikuj kritere, plus fushat themelore (të detyrueshme). Ju keni mundësinë për të zëvendësuar videon me një foto, shfaqje rrëshqitëse, ose të mos përdorni asnjë foto fare. Me shtesat ju gjithashtu mund të rregulloni ngjyrat, vendosni shënjimin kudo në faqe (jo vetëm në krye), shtoni vlerësimet e përdoruesve dhe përdorni butona të shumta thirrjesh për veprime (në vend të vetëm 1). Unë rekomandoj të paktën blerjen e shtesa personalizuese për 29 dollarë (ose marrja e copëzave të pasura WP plani përfundimtar) kështu që ju mund të përfshini markën tuaj. Ja si duket…

WP-pasur-copra-content-markup

Ju gjithashtu mund të shtoni një imazh, video, slider, të mirat dhe të këqijat, çmimet dhe elementet e tjera. Thjesht më pëlqen ta mbaj të thjeshtë. Do ta shtoni këtë në pjesën e sipërme ose në fund të çdo postimi që dëshironi të shënjoni, ose përdorni ato shtesa kodi i shkurtër i kutisë për ta shtuar këtë kudo në mes të postimeve tuaja.

Këtu është një shembull tjetër se si mund të duket në fundin e një postimi…

WP-pasur-copra-për-wordpress

Tani krahasojeni atë me atë se si Të gjitha në një Plugin Schema.org duket …

Markup të gjitha në një skemë të pasur skema

Unë do t’ju tregoj se si t’i shënoni postimet më vonë në këtë përmbledhje, por këtu janë thelbësoret e tij:

WP-pasur-copra-plugin

3. Instalimi i copave të pasura WP

Pjesa tjetër e këtij shqyrtimi WP Rich Snippets do t’ju tregojë se si të instaloni shtojcën me çelësin tuaj të licencës, të konfiguroni cilësimet, atëherë do të fillojmë të shtojmë copa të pasura në faqe ose postime.

Udhëzime:

 • Bleni Plani i WP Rich Snippets kjo është e përshtatshme për ju
 • Bleni ndonjë add-ons keni nevojë (ose blini planin përfundimtar)
 • Vizitoni tuajin faqja e llogarisë për të shkarkuar shtojcën dhe shtesat
 • Vendosni shtojcën dhe shtesat në WordPress nën Shtojcat → Shtoni Shtojcën e Re oad Ngarkoni shtojcën, pastaj ngarkoni 1 skedar shkarkimi në një kohë

wordpress-plugin-upload

 • Në tuaj faqja e llogarisë, klikoni në “shikoni licencat”
 • Klikoni në “menaxhoni faqet” dhe shtoni faqen tuaj për secilin artikull

Llogaria e pasurive me WordPress

Keyelësi i licencës

 • Kthehuni te licencat tuaja dhe klikoni në ikonat kryesore. Kopjoni tastin “WP Rich Snippets” dhe ngjisni atë në “licencën” e cilësimeve në pultin e WordPress-it tuaj. Nëse jeni duke përdorur shtesa, do t’ju duhet të shkarkoni nga secila prej kartës tuaj të llogarisë, ta ngarkoni atë në WordPress, pastaj shkruani çelësin tuaj të licencës për këtë shtesë. Do të shihni një mesazh suksesi.

Menu e pasur me copa

Licenseelësi i licencës së pasuruar me WP Rich

4. Konfigurimi i Cilësimeve

Kam gjetur që shumica e cilësimeve janë konfiguruar tashmë në mënyrë optimale, por do ta kontrolloja Shfaq skedën dhe aktivizoni “përshkrimin e përshkrimit të artikullit nën kutinë” dhe “kutinë e shfaqjes nën përmbajtje” Nëse doni WP Rich Snippets të shfaqet në fund të postimeve (si kundër në krye). Justshtë thjesht një preferencë.

Cilësimet e pasura të WordPress Snippets

Nëse përdorni shtesa, do të shihni edhe cilësimet për këto…

settings-konfigurimit

5. Shkrimi i postimeve me copa të pasura WP

Tani për gjërat e mira. Shkoni në një faqe ose postoni në të cilin dëshironi të shtoni copa të pasura. Shkoni poshtë derisa të shihni seksionin “Skema”, pastaj zgjidhni llojin e copëzave të pasura që dëshironi të përdorni në postim. Filloni duke plotësuar skeda kryesore me artikullin që po vlerësoni, dhe një përshkrim. Fushat do të jenë të ndryshme në varësi të cilit copëz të pasur ju zgjidhni. Ky shembull është për një përmbledhje:

WP-pasur-copra-plugin

Skedari i detajeve ju lejon të shtoni pro dhe kundër (si në fund të postit tim), ose një mohim.

WP-pasur-copra-detaje-tab

WP-pasur-copra-pro-kundra

Tab çmimi tregon çmimin e artikullit…

çmim-tab

Skeda e adresës ju lejon të shtoni një Google Map

Adresa-options

Orari i skedës janë thjesht orët e biznesit tuaj …

pasur-copë-orë

Display tab ju lejon të shtoni një imazh, video, ose rrëshqitës të paraqitur. Duke përfshirë një video në YouTube e bën shënimin të duket mjaft i mrekullueshëm dhe rrit angazhimin – gjë që është e mirë për SEO.

Kriteret e ekranit

Tab tabela e lidhjes është aty ku shtoni një lidhje ose lidhje lidhëse (e cila është e parazgjedhur në nofollow). Nëse nuk përdorni një lidhje të bashkuar, kontrolloni opsionin “lidhjet dofollow”. thirrje për veprim shtesë mundëson opsionin “lidhjet demo” të cilat janë duke përdorur për të shtuar më shumë se 1 buton (shiko një shembull këtu).

Kriteret e lidhjes

Tabela e kritereve tregon se çfarë e bazove vlerësimin tënd të…

Kriteret e pasura të copëzave

WP-pasur-copra-kriteri

Skeda e autorit tregon emrin tuaj i cili kërkohet për rishikime…

Autori-tab

6. Mjet i strukturuar i Google për Testimin e të Dhënave

Hapi i fundit është të publikoni postimin tuaj dhe të drejtoni URL përmes Mjet i strukturuar i testimit të të dhënave të Google. Ju nuk duhet të shihni paralajmërime për sa kohë që ju keni Fushat e kërkuara i mbushur Nëse e bëni këtë, unë listova disa zgjidhje të zakonshme më poshtë. Mbani në mend se do të duhet kohë që Google të rimarrë faqen tuaj në WordPress dhe të tregojë copëzat tuaja të pasura në rezultatet e kërkimit (diku nga 1-5 ditë).

Mjet i strukturuar i Google për Testimin e të Dhënave

Zgjidhje të zakonshme

 1. Për Kornizën e Zanafillës, instaloni Plugin e heqjes së skemës
 2. Shtoni të dhënat që Google ju tregon në Mjetin e Strukturuar të Testimit të të Dhënave
 3. Sigurohuni që çelësi juaj WP Rich Snippets të jetë i vërtetuar në cilësimet
 4. Sigurohuni që të dhënat janë përfaqësuese të përmbajtjes në faqe
 5. Provoni të shtoni shënjimin në disa faqe të tjera, të cilat sugjerohen nga Google
 6. Ndërtoni tuaj autoriteti i domenit (shtoni më shumë, përmbajtje më të mirë në faqen tuaj)
 7. vizitë Politikat e strukturuara të të dhënave të Google dhe Udhëzimet e webmasterit

7. Shtesa

Snipet e pasura WP add-ons janë një nga gjërat më të mira për këtë shtojcë. Ju mund të rregulloni ngjyrat, të aktivizoni rishikimet e përdoruesve, thirrjen në butona veprimi dhe të shtoni shënjimin kudo në postimin tuaj (madje edhe në mes). Shtesa e tabelës së renditjes është gjithashtu mjaft e rregullt. Ka 14 shtesa dhe do t’ju duhet të blini këto individualisht (megjithëse disa janë falas), ose blini planin përfundimtar si unë.

WooCommerce – Karakteristika të përparuara për artikujt tuaj në tregti elektronike plus integrime të tjera. Kjo shtesë nuk është lëshuar akoma, por do të vijë së shpejti.

Shortcodes – shtoni elemente të vetme të pasura me copa kudo në postimet tuaja.

DataTables – shumë e ngjashme me shtesën e tabelës së renditjes (shiko më poshtë).

Specifikat e softuerit – shton një widget me shiritin anësor për të shfaqur specifikimet tuaja, ashtu si kjo faqe.

Locations – shtoni shënjimin schema.org për vendndodhjen tuaj dhe shfaqni Hartën Google kudo në faqen tuaj të internetit duke përdorur një kod të shkurtër.

WP-pasur-copra-lokacioni-add-on

Kutia e shkurtër e kutisë – shfaqni të gjithë shënimin e pasur me copëza kudo në postimin tuaj, në kundërshtim me vetëm pjesën e sipërme ose të poshtme të postimit.

Shqyrtime anonime të përdoruesve – nëse përdorni rishikime të përdoruesve (hyrja në fund të dorëzojë shtesën më poshtë), kjo lejon përdoruesit të mbeten anonimë.

Customizer – ndryshoni ngjyrën e vlerësimeve, lidhjeve, butonave, pro dhe kundër, butonave thirrje për veprim.

WP-pasur-copra-Customizer-add-on

Paraqitja e hyrjes në pjesën e përparme – lejoni përdoruesit të lënë vlerësimin e tyre. Kjo shpesh preferohet në vend të një rishikimi të thjeshtë të redaktorit (i cili mund të rezultojë në renditje më të larta pasi ato janë më të vlefshme). Gjithashtu e mirë nëse ofroni kurse në mënyrë që studentët dhe klientët të mund të rishikojnë kursin.

WP-pasur-copra-user-Shqyrtime

Imazhi i Shqyrtimeve të Përdoruesve – përdoruesit mund të ngarkojnë një imazh me shqyrtimin e tyre.

Thirrje për veprim – shton një pjesë në shënimin tuaj me emrin e produktit, përmbledhjen, çmimet dhe lidhjen (et) e demos. Nëse nuk dëshironi të tregohet një artikull specifik, mund ta çaktivizoni këtë në cilësime.

WP-pasur-copra-thirrje-te-veprim

Tabela e Renditjes – krijoni një tabelë të renditjes së vlerësimeve, recetave ose ndonjë gjëje tjetër. Unë nuk përfshija foto në këtë tabelë të renditjes, por mundesh nëse dëshiron.

WP-pasur-copra-rangut-table

Vlerësimi i Shfaqjes – shfaqja e një vlerësimi duke filtruar përmbajtje dhe fragmente, siç tregohet në demonstrim.

krahasim – e ngjashme me të dhënat dhe shtesat e tabelës së renditjes, por të formatuara në një mënyrë që i ndihmon lexuesit të krahasojnë produktet / shërbimet.

WP-pasur-copra-krahasim-table

Shpresoj se ju ka pëlqyer rishikimi im WP Rich Snippets. Nëse keni ndonjë pyetje ata kanë ton dokumentim për të shkruar postime, shtesa dhe tema të tjera. Ose thjesht më lini një koment. Une Këshillim SEO për WordPress për punën time, kështu që unë bleva planin përfundimtar për të marrë shtesat dhe mund t’i përdorja në shumë site, por plani 69 $ / vit është i mirë nëse thjesht po filloni ose dëshironi t’i provoni.

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map