Sådan får du indgående links: 7 strategier, der faktisk fungerer

03.06.2020
SEO 'Sådan får du indgående links: 7 strategier, der faktisk fungerer
0 10 мин.

Lider dit websted af linkmangel?


Du har sandsynligvis hørt, hvor vigtige backlinks er for SEO (ca. 40% af Googles rankingfaktorer). Men det er ikke let at få indgående links. I stedet for at gå ud og oprette links på eksterne websteder, er Googles Matt Cutts siger vi skulle optjen links gennem kreativt indhold.

Og da en del af skabelsen af ​​”godt” indhold er at få dine sider / indlæg til at skille sig ud, fandt jeg det kun passende at bruge et sæt strålende farvede blyanter til at lyse denne side op med en vis personlighed. Jeg lånte faktisk denne idé fra en genstand i Search Engine Journal (kun de snydte og brugte en sød hvalp). Uanset hvad, hvilket gør dit indhold visuelt, nyttigt og let at navigere er, hvorfor folk linker til det. Folk linker ikke til noget – du skal gøre noget andet.

Farveblyanter

Indholdsfortegnelse

 1. Opret undervisningsindhold
 2. Gran dit indhold
 3. Tilføj videoer
 4. Opret infografik
 5. Send lang indhold
 6. Forbedre dit design
 7. Gør mere indholdsmarkedsføring

1. Opret Pædagogisk indhold

Dette er den type indhold, som folk rent faktisk ønsker at linke til, de kommer ikke bare af sig selv. Jeg er specialiseret i SEO til WordPress, så de fleste mennesker leder efter hjælp konfigurering af Yoast SEO-plugin, eller hvordan man får et WordPress-sted til at indlæse hurtigere. Dette er nogle hovedemner, som folk vil lære, og jeg har brugt WEEKER på at skrive disse tutorials. Det er dem, jeg lægger foran og midt i min navigationsmenu, og dem, jeg linker mest til på mit websted. Hvis du har et nøgleord med høj værdi, men kun et middelmådigt indlæg om det, skal du prøve at forbedre dette indhold.

Hvad sker der, når du tager en medicore-stilling og investerer flere dage, og gør det til den bedste tutorial online? Min Yoast-tutorial gik fra 5 besøg / dag til 100 besøg / dag (alle fra SEO) inden for 24 timer efter genudgivelse af det med det nye indhold. Nu har det over 190 kommentarer og et TON af links fra folk, der har fundet det via Google. Selvfølgelig har det været rangeret på den første side for dets søgeord (Yoast SEO-indstillinger) i årevis, fordi jeg har investeret timer og timer i indholdet. Når Matt Cutts siger at “skabe godt indhold”, er det nøjagtigt hvad han mener.

WordPress Hastighedsoptimeringsvejledning

Du skal identificere centrale emner og skriv den ‘ultimative guide’ på hver enkelt. Ja, det kan tage en hel uge at skrive kun en artikel, men det er nøjagtigt hvad det kræver, hvis du ønsker yderligere 100 besøg / dag gennem et enkelt indlæg. Godt indhold VIL betale sig, især da Google er begyndt at straffe websteder med indhold af lav kvalitet. 90% af mine links er til mine SEO-tutorials.

Oprettelse af artikler, der er målrettet mod nøgleord med høj værdi (uddannelsesemner) hjælper dig:

 • Oprettelse af langsigtede stillinger med høj trafik
 • Få links gennem SEO-trafik, det genererer
 • Bliv betragtet som en autoritet i din branche
 • Få mange kommentarer / samtaler på disse indlæg
 • Erhverv nogle af de mest loyale tilhængere gennem uddannelse

2. Gran dit indhold op

Visuelt indhold er 40x mere tilbøjelige til at blive delt (kilde) og selvom fin grafik naturligvis er vigtig, begræns ikke dit indhold til tekst og grafik. Integrer en Twitter-status, hvis du citerer nogen, bruger en 2-søjlens layout til at liste fordele og ulemper, integrere en video eller bruge en HTML-indholdsfortegnelse, som du ser øverst i dette indlæg for at hjælpe folk med at navigere til specifikke emner.

Jeg personligt kan godt lide at bruge 2 søjlelayouter i mange af mine blogindlæg. Jeg ved også, at min indholdsdel er 680 pixels (bredde), hvilket betyder, at hvis jeg bruger en 2-søjlelayout med fotos, ville hvert foto være 330 (w), hvis du tæller de 20 pixels plads mellem hver kolonne. At kende dine dimensioner hjælper dig med at ændre størrelsen på billederne til at se bedre ud og får dem til at indlæse hurtigere. Bare et hurtigt tip til dig 🙂

680 pixels bredde rektangel

Selvom det er specifikt for WordPress, har min tutorial om, hvordan man graner indhold i WordPress en masse ideer til diversificering af dit indhold. Dette inkluderer, hvordan du tilføjer en HTML-indholdsfortegnelse, indlejrer en YouTube-video uden Youtube’s branding, integrerer sociale mediestatus, stilskrifter og andre ideer. Her er blot et par måder, du kan gøre dit indhold mere visuelt …

Indhold Idéer

 • Tilføj en HTML-indholdsfortegnelse til hjælp med navigationen
 • Design infografik ved hjælp af canva.com eller leje en freelancer
 • Indlejrede videoer, ideelt set dine egne, hvis det er et emne med høj værdi
 • Tag skærmbilleder (jeg gør meget af dette, da jeg blogger om WordPress)
 • Brug Avanceret Twitter-søgning for at finde tweets, der skal integreres i dine indlæg
 • Stil links (og deres svevefarve) i dine indlæg, så de er lette at se
 • Brug tabeller, 2 søjlelayouter, knapper, lister, fed emner og andre stylingindstillinger
 • Tilføjelse af et foto / bio i din blog sidebjælke, så folk ved, hvem der skriver artiklen

3. Tilføj videoer

Folk elsker videoer (og elsker også at linke til dem), men få webstedsejere gør det faktisk. Oprettelse af dine egne videoer, hvis det bestemt foretrækkes, hvis du har tid, men endda at finde en hjælpsom video på Youtube tilføjer et væld af værdi til dit indhold, ligesom hvad Matt Cutts siger om links …

Hør, jeg er en indadvendt fyr, der var helt ubehagelig med at oprette SEO-tutorials (jeg krider stadig, når jeg hører mig tale). Men gæt hvad? Jeg har over 200.000 visninger mellem alle mine YouTube-videoer og har fået links, klienter og tilknyttet salg gennem disse videoer. Når jeg skriver en supervigtig artikel på mit websted (som min tutorial om optimering af indhold til nøgleord) Jeg opretter en video og integrerer den i denne tutorial. Videoer tiltrækker ikke kun links, fordi folk elsker dem, men ved at indlejre videoer på dit websted forbedrer du også engagementet med dit indhold (gennemsnitstid på side), som Google bruger til at bestemme din placering.

Højere placeringer, flere links, flere abonnenter og mere salg fra folk, der så dine videoer. Det er som en win-win-win-win! Sug det op, få et kamera, og start med at oprette nogle videoer.

4. Design infographics (om 10 minutter)

Hvad kan folk ellers lide at linke til? Infografik. Læs dette artikel af HubSpot som siger det visuelle indhold er 40x mere tilbøjeligt til at blive delt. Du kan selv oprette disse ved hjælp af en gratis infographic maker som canva.com eller ansæt en freelance infographic designer for omkring $ 100- $ 400 afhængigt af grafikken, hvor detaljerede dine retninger er, og freelancer-sats.

Denne infografik tog mig bogstaveligt talt 10 minutter at skabe …

seo-link-building-infografik

Jeg prøver stadig på at holde trit med mine videoer, men du skal investere tid i enten videoer eller infografik – ideelt set begge, hvis du har tid / penge. Jeg opfordrer dig til at oprette et par videoer eller infografik og se hvad der sker. Jeg ved, at trafikken til dit indlæg bliver dobbelt såvel som dine links.

5. Send lang indhold

En af de største fejl, jeg ser, er folk, der kaster op kort indhold (normalt mest tekst) og spekulerer på, hvorfor det ikke rangerer. Hvis du vil være på Google’s første side og folk, der skal linke til dig, skal dit indhold være bedre (og mere grundigt) end alle andre bag dig. Længere indhold rangerer højere i søgemaskiner og indlæg med 3000+ ord er ideelle. Hvis du bruger WordPress, tæller Yoast SEO-plugin antallet af ord til dig i fanen med indholdsanalyse, ellers kan du indsætte din fulde artikel i en Google Doc og udføre et ordtælling.

Når jeg besøger gamle poster for at forbedre indholdet, prøver jeg at tilføje mindst 500 ord. Du kan planlægge centrale emner (underoverskrifter), tilføje en indholdsfortegnelse i begyndelsen med disse underoverskrifter og derefter tilføje yderligere sektioner til artiklen. Gør din forskning og Google nøgleordet, se hvad andre mennesker skriver om, og inkluder derefter emner, du tror ville gøre din artikel bedre.

6. Forbedre dit design

Folk linker til websteder, der ser godt ud. Dette behøver IKKE at koste en masse penge. For $ 40 / hour kan du leje en dygtig oversøisk udvikler på freelancer.com der kan hjælpe dig med at designe eller redesigne dit websted. Jeg har arbejdet med den samme WordPress-udvikler (Pronaya) i 5 år, som kun er $ 40 / time og hjalp mig med at opbygge over 25 websteder, da jeg drev en lille WordPress-designvirksomhed. Du kan ansætte ham ved at tilmelde dig en freelancer-konto og søge efter brugeren BDkamol. Jeg har investeret $ 20.000 i ham over 5 år, fordi han er så god.

pronaya-freelancer

Selvom det betyder at migrere dit til et WordPress-tema fra StudioPress (super nice mobile responsive temaer), jeg gjorde dette, og det dette har betalt kæmpe for mig. Mit gamle sted reagerede ikke, så jeg migrerede til StudioPress, og selvom jeg ikke direkte kan korrelere det med linkvækst, ser det VÆGT bedre ud, indlæses på under 1 sekund og er mere SEO-venligt. Generelt er det pænere dit websted er (og jo lettere er det for folk at finde ting), at flere vil linke til dig.

7. Gør mere content marketing

Når du har oprettet et FANTASTISK stykke indhold omkring et nøgleord med høj værdi og offentliggjort det, er du nødt til at få nogle øjenboller på det. Her er et par nemme måder, du kan gøre …

 • Send et nyhedsbrev
 • Send det på dine sociale netværk
 • Deltag i Facebook-grupper og del det, når det er relevant
 • E-mail bloggere i din branche, hvem det ville interessere
 • Nævn folk i selve artiklen (de kan sandsynligvis linke til den)
 • Publicer interviews og citater fra Twitter for at inkludere flere mennesker
 • Hold konkurrencer, præmier og rabatter til gengæld for at dele dit indhold
 • Opret en YouTube-video om emnet og efterlad et link i beskrivelsen

Du kan leje en oversøisk linkbygning freelancer på websteder som freelancer.com og upwork.com men jeg ville IKKE gøre det siden dette kan give dig en Google-straf. Jeg dybt med nogle (meget højt vurderede) linkbygning freelancere, og de fik mig til at rangere højere for WordPress SEO rådgivning og andre tjenester. Men sikker nok inden for et par måneder Jeg blev ramt af en Google-straf, og min trafik blev halveret. Det tog mig flere måneder (og meget hårdt arbejde) at komme mig efter denne straf, så gør dig selv en tjeneste og undgå at gøre dette sammen.

Desuden siger Matt Cutts, at vi skulle tjene links og ikke bygge dem.

matt-Cutts-link-building

De få “link building” metoder, der faktisk fungerer:

 • Brug af interne links til at linke til relaterede sider / indlæg
 • Tilføjelse af et link på dit websted på profiler på sociale medier
 • Oprettelse af mapper i høj kvalitet (se min liste over topkataloger)
 • Bygning af outsourcing-kataloger til WhiteSpark’s citeringsbygningstjeneste
 • At nå ud til bloggere og prøve at få dem til at linke til dig (men vær ikke spammy)

Det alt jeg fik! Hvis du har spørgsmål til, hvordan du får indgående links til dit websted, så lad mig en linje i kommentarerne (glad for at hjælpe). Bare husk, at folk naturligvis ønsker at linke til godt indhold, så det er den mest vigtige ting, du kan gøre for at fremskynde din linkvækst.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector