Sådan konfigureres Google AMP på WordPress Site (Brug af AMP Plugin)

Ved du, at mange webstedsejere mister 47% af omsætningen på grund af deres langsomme sidehastighed? Ja, du hørte rigtigt. Opretholdelse af sidehastighed er en vigtig kendsgerning for SEO, som begge er rangordnet. Hvis du allerede har optimeret dit websted med desktopversion, skal du passe på optimering af mobilversionswebstedet, da halvdelen af ​​organisk trafik kommer fra mobile enheder. Så her kommer Google Accelerated Mobile Pages, også kendt som Google AMP. Det er en helt ny betegnelse for nye webstedsejere. Så i denne artikel vil vi dele Hvad er Google AMP og hvordan man opsætter Google AMP på WordPress-websted.


Opsæt Google AMP på WordPress

Hvad er Google AMP?

I oktober 2015 annoncerede Google et mobilbaseret projekt, kaldet mobile accelererede mobilsider, også kendt som Google AMP. Det er et open source-projekt, der understøttes af Google, Facebook, Twitter. Accelerated Mobile Pages (AMP) er kun inkluderet basale HTML-, CSS-sider. AMP-side indlæses hurtigere end normale sider.

Mange brugere bruger meget langsomt internet til at surfe på websider, der inkluderer HTML, CSS, JS, annoncer og nogle scripts. Så ved hjælp af det langsomme internet tager det meget tid at åbne sider. Målet med AMP er at øge sidelastningshastigheden hurtigere som væske.

AMP-eksempel

Dette er et eksempel på AMP-aktiveret websted.

Hvorfor skal du aktivere Google AMP med det samme?

Hvis du bruger Accelerated Mobile Pages (AMP), så vises dit websted på en bestemt måde på Google (især med et AMP-tegn). Forskellen på AMP-sider og regelmæssige sider kan ses i deres karrusel og gennem deres AMP-etiket i Google-søgeresultater. Derudover er der nogle fordele ved at bruge AMP,

 • Hastighed betyder noget: Der er ingen tvivl om, at AMP-aktiverede sider er lidt bedre end normale sider. Mange brugere forlader normalt et websted, der tager længere end 3 sekunder at indlæse. Så AMP kan hjælpe med at reducere afvisningsprocenten og øge konverteringerne.
 • Forbedrer rangering af søgemaskiner: Selvom AMP endnu ikke er ment som en uafhængig rangeringsfaktor. Men Google har i øjeblikket den mobilvenlige rankingforøgelse, og fordi AMP-sider er mobilvenlige, får de den samme rankingforøgelse.
 • Øger click-through-rate: Hvis dit indhold vises i karrusellen, vil det have meget højere synlighed, hvilket vil øge sandsynligheden for, at en læser klikker videre til dit websted.
 • Supportannoncer: AMP-sider understøtter også forskellige typer annoncer som AdSense, MediaNet, Infolinks og mange flere. 
 • Mange Big Company Support AMP: Du behøver ikke at frygte for AMP, fordi det understøttes af store teknologileverandører som Twitter, Pinterest, WordPress, Chartbeat, Linkedin osv..

# Der er mange rygter om, at mange AMP-brugere ikke kan tilpasse deres sider, ikke kan tilføje annoncekoder, sociale delingsknapper. Men dette er ikke sandt. Lad mig forklare hvorfor.

Det vigtigste WordPress AMP-plugin af Automattic kommer med meget få funktioner, som vi beskrev i afsnit 1, rulle ned for at se det. Vi nævnte også, hvordan det ser ud, når du opsæt AMP-plugin

Så du har brug for en anden plugin AMP til WP for at få mere tilpasningsmulighed. Du kan tilføje alle ting som netværksannoncer, knap til social deling, Google Analytics osv. 

Sådan konfigureres Google AMP

Der er mange AMP-plugins tilgængelige i WordPress-plugin-bibliotek.

# 1 AMP af Automattic

AMP af Automattic

Dette plugin giver dig mulighed for at konfigurere Google AMP på dit WordPress-sted. Det er et open source-initiativ, der sigter mod at levere mobiloptimeret indhold, der kan indlæses med det samme overalt, også på det langsomme internet.

Efter aktivering af dette plugin genereres alle indlæg på dit websted AMP-kompatible versioner. Du kan også få adgang til dine AMP-indlæg ved at tilføje / Amp / til slutningen af ​​dine indlægs-webadresser.

Hvis din indlæg-URL for eksempel er “http://eksempel.com/2016/12/20/hello-world”, så AMP-versionen vil være “http://eksempel.com/2016/12/20/hello -World / amp / ”.

Glem ikke at klikke på knappen Gem.

AMPAMP-layout

Der er en vis begrænsning af dette plugin. Sider og arkiver understøttes ikke i øjeblikket, og du kan ikke tilføje delingsknap, kategori, relaterede indlæg, annoncer. Som standard tillader dette plugin dit websteds logo og stednavn.

# 2 AMP for WP

AMP for WP

Dette plugin “AMP for WP” anbefales stærkt for dem, der vil aktiver Google AMP på deres side. Denne brugerdefinerede AMP Editor giver dig mulighed for at tilsidesætte dit indhold, som du havde skrevet i indlæg eller side. Så du kan tilføje det forskellige indhold bare til AMP. Det er fuldt responsivt plugin og kommer med 2 forskellige designs. Med træk & drop-funktion, kan du indstille side / postindstillinger manuelt.

Mere end det kan du tilføje brugerdefineret logo, knap til social deling, relaterede poster under indlægget, integrere Google Analytics og være i stand til at tilføje annoncer i 4 forskellige positioner.

AMP til WP-tilpasning

For at opsætte dette plugin skal du først installere standard AMP-plugin fra Automattic. Eller du bliver bedt om at installere det. Når du har aktiveret dette plugin, vil du se en AMP-mulighed på i dit WordPress-administratorpanel.

Fra instrumentbrættet kan du gøre det opsæt Google AMP indstillinger som dit behov.

Funktioner:

 • Tilpasset AMP-editor.
 • Mobil omdirigering.
 • Træk & Drop Page builder.
 • Indbygget med to designs.
 • AMP WooCommerce Support.
 • Oversættelsespanel & RTL tilgængelig.
 • Intern AMP-link.
 • Relaterede indlæg under indlægget.
 • Sociale delingsknapper.
 • I alt 4 annoncepladser på tværs af layoutet.
 • og mange flere…

Sådan får du vist Accelerated Mobile Pages (AMP) i Google Search Console

Når du konfigurerer Google AMP i din WordPress-blog, kan du se disse Accelerated Mobile Pages fra Google Search Console. Log på Google Search Console for at se det. Gå nu til Søg appeanence> Accelerated Mobile Pages.

Se AMP i Google Search Console

Hvis du korrekt opsæt Google AMP i din WordPress-blog, så kan du se de Accelerated Mobile Pages. Hvis ikke vises, skal du vente et stykke tid. Det viser dig de sider, der allerede er indekseret. I tilfælde af at du ikke indsendte dit sitemap til Google Search Console, vises det ikke.

Lær, hvordan du korrekt indsender dit blogs sitemap til Google Search Console.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map