Sådan opretter du en nøgleordsliste til SEO (Apple-eksempel)

03.06.2020
SEO 'Sådan opretter du en nøgleordsliste til SEO (Apple-eksempel)
0 7 мин.

En nøgleordsliste er planen for SEO, ligesom et sitemap er til dit websted.


Den skitserer det søgeordsmålrettede indhold, der findes på dit websted, din URL-struktur, og det bruges endda under linkopbygning. Og hvis det ikke er gjort rigtigt (du vælger ikke de rigtige nøgleord), vil du bruge masser af tid på at prøve at “genoptimere” indhold, eller du får bare ikke resultater. Jeg vil vise dig, hvordan du opretter en organiseret, godt undersøgt nøgleordsliste, så du kan udvikle dit indhold og URL’er omkring disse sætninger – og have en bedre chance for at placere på side 1.

Lad os nu oprette din nøgleordsliste …

Start med din målrettede placering

lokal-vs-nationale-søgeord

Lille by – små byer har færre mennesker, så der vil være lavere søgevolumen. Dette betyder, at dine søgeord er brede, og at du sandsynligvis kun har 1 primært nøgleord på din liste, som skal målrettes på hjemmesiden. Større markeder = mere specifikke nøgleord.

Stor by – ud over at inkludere brede sætninger på din liste, skal du også inkludere mere specifikke sætninger – da der er flere mennesker i en by, så søgemængden er højere.

national – da du har en større samling af søgeord at vælge imellem, skal du undersøge hvert søgeords konkurrence, så du ved, hvilke du faktisk kan rangere for.

1. Lille by (Vælg brede nøgleord)

Lokale SEO-nøgleord

Gå til google.com og brug Google Autocomplete at lære hvilke søgeord folk søger. Indtast din bynavn efterfulgt af eventuelle nøgleord, der beskriver hvad du tilbyder. Prøv flere variationer (f.eks. Lake bluff macbook …) for at se, om der er andre. Dog er chancerne for, at du kun har 1 primært nøgleord, der målrettes på hjemmesiden.

Hvis du vil målrette mod flere byer, gør det samme i Google Autocomplete for hver by for at se dets mest populære sætninger. Din nøgleordsliste skal se sådan ud …

 • lake bluff apple reparation (målrettet på hjemmesiden)
 • lake skov æble reparation (ny placering målrettet side)
 • highland park apple reparation (ny lokationsmålrettet side)

2. Stor by (vælg specifikke nøgleord)

Brug kun de samme strategier beskrevet ovenfor udover de brede sætninger, se også efter de mere specifikke sætninger, der er mere relevante for dine specifikke produkter / tjenester …

Nøgleord til store byer

Eller brug metoden “udfyld det tomme”, som giver dig endnu flere søgeordsidéer …

Google Autocomplete Udfyld det tomme

Spil med Google Autocomplete for at finde søgeord til dine forskellige produkter / tjenester …

Nøgleord med lang haler

Skriv ALLE produkter / tjenester, du tilbyder, og lær nøgleord til hver enkelt …

Nøgleordsliste

Gør det samme for andre Apple-produkter. Hver miniliste skal indeholde dine forskellige typer reparationstjenester, ligesom jeg gjorde til Macbook Pro, Macbook Air, Ipad 2 osv..

3. National (Vælg specifikke nøgleord + konkurrencedygtig forskning)

Da der er en større samling af nøgleord at vælge imellem, er vi nødt til at indsnævre de bedste ved at lære hvor konkurrencedygtigt hvert søgeord er i forhold til dets søgevolumen. Dette giver dig kun de nøgleord, der har de bedste rangeringsmuligheder. Ellers bruger du tid på at skabe indhold, der er målrettet mod søgeord, som du måske aldrig rangerer.

Trin 1: Skriv ALLE dine produkter / tjenester ned

Trin 2: Find meget specifikke (langhale) nøgleord til hvert produkt / tjeneste…

Nationale nøgleord

Et nøgleord som “macbook pro laptop-reparation” vil være meget konkurrencedygtigt, da det er en bred (national) sætning – og sund fornuft fortæller os, at der vil være mange websteder, der prøver at rangere for dette. Men et nøgleord som “macbook pro reparation af vandskader” vil være mindre konkurrencedygtigt, da det er mere specifikt. Dette er den type nøgleord, du vil målrette mod.

Mens brede nøgleord har mere søgevolumen, giver de specifikke nøgleord som “macbook pro reparation af vandskader” normalt en bedre mulighed. Du har det bedre på side 1 for et nøgleord med 100 søgninger end på side 13 for et nøgleord med 10.000 søgninger.

Trin 3: Tildel nøgleord til hvert produkt / tjeneste

Trin 4: Filtrer søgeord, der er for konkurrencedygtige. For at gøre dette, søg i hvert nøgleord i Google og se på resultaterne. Disse indikatorer fortæller dig, om det er for konkurrencedygtigt …

Nøgleordskonkurrence

Så i stedet for at vælge “hvordan man kommer ud af gælden” ville vi vælge en mere specifik sætning ….

Nøgleord med lang haler

Bare fordi et nøgleord er for konkurrencedygtigt, betyder det ikke, at du ikke bør medtage det på din nøgleordsliste. Hvis en generel side, der skitserer alle dine “æblereparationstjenester”, forbedres brugererfaring, ikke bekymre dig om konkurrencen. Opret siden til dine besøgende.

Se konkurrerende nøgleord med HubShout WebGrader

Du kan køre flere websteder igennem HubShout WebGrader for at se deres nøgleord …

Konkurrent nøgleordsliste

Opret din nøgleordsliste

Nu hvor du ved, hvordan man opretter en nøgleordsliste – gå videre og gør det! Her er nogle tip:

Lignende nøgleord – Hvis to nøgleord betyder samme ting (synonymer, flertalsformer, sætninger med forskellig ordreordning), skal du kun vælge det 1 mest relevante nøgleord, der bedst passer til produktet / tjenesten. Dette skyldes, at du kun skal målrette mod 1 primært nøgleord pr. Side. Plus, Googles algoritme gør et godt stykke arbejde med at analysere bruger hensigt og “automatisk” ranking websteder for relaterede sætninger, så medmindre du ved hvordan man målretter mod sekundære søgeord som ikke engang fungerer så godt, skal du blot vælge det 1 nøgleord, der giver mest mening.

Startside nøgleord – skal normalt målrette mod det 1 hovednøgleord, du vil rangere som.

Blog Post Keywords – Brug Google Autocomplete til at finde 1 nøgleord for hver artikel, du skriver. Disse skal være ikke-salgsfremmende (f.eks. En “hvordan man” -artikel) og bør også være langhale. Et godt eksempel ville være “hvordan man løser en macbook pro med en hvid skærm.”

Organiser din URL-struktur (bonustrin)

De søgeord, du vælger, kan påvirke din URL-struktur og det indhold, der findes på dit websted. Det er derfor, det er en god ide at oprette søgeordsliste, før du bygger dit websted …

Sådan ser din URL-struktur ud:

 • website.com/ (hjemmeside)
 • website.com/macbook-pro/ (skitserer dine Macbook Pro-tjenester)
 • website.com/macbook-pro/water-damage-repair (specifik service)

Og her er en URL-struktur til lokaliseringsspecifikke søgeord:

 • website.com/locations/chicago/macbook-pro-laptop-repair
 • website.com/locations/springfield/macbook-pro-laptop-repair
 • website.com/locations/miami/macbook-pro-laptop-repair

Spørgsmål? Kommentarer? Kast mig en linje!

Når du har oprettet din nøgleordsliste, kan du gøre det begynde at organisere dine permalinks, tilføj indholdet til dit websted, optimer derefter indholdet ved at bruge dit søgeord i sidetitlen, SEO-titlen, metabeskrivelsen, indholdsdelen osv. Du har lige gjort den sværeste del af SEO på siden!

Hvis du har spørgsmål til, hvordan man opretter en nøgleordsliste, skal du drop me en linje i kommentarerne. Jeg er glad for at hjælpe med de spørgsmål, du har. Jeg håber, at du nød artiklen!

Skål,

Tom underskrift

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector