SEO για καλλιτέχνες – Αποκτήστε την τέχνη σας στο Google, τις εικόνες Google και μια εισαγωγή για να μπείτε στη Wikipedia (Αυτό ισχύει, εάν έχετε αρκετές πηγές)

Καλλιτέχνης Rene Schuler


Για καλλιτέχνες, το SEO σημαίνει συνήθως ένα από τα ακόλουθα:

Θα σας δείξω πώς να τα κάνετε όλα αυτά (και πώς να μπείτε στη Wikipedia εάν έχετε αρκετές πηγές). Θα χρησιμοποιήσουμε το René Romero Schuler ως παράδειγμα, έναν καλλιτέχνη με τον οποίο συνεργάζομαι για 5+ χρόνια. Πέρασα πάνω από 2 ημέρες σε αυτό το σεμινάριο. Είναι λίγο μακρύ, αλλά ακολουθήστε αυτά τα βήματα και θα πρέπει να έχετε πολύ καλά αποτελέσματα (και αν για κάποιο λόγο δεν το κάνετε, αφήστε μου ένα σχόλιο και θα σας βοηθήσω).

Πώς η Google συμπληρώνει τα αποτελέσματά τους – Η Google αντλεί περιεχόμενο από διαφορετικά μέρη του ιστού. Ο ιστότοπός σας είναι ένας, τα κοινωνικά προφίλ είναι άλλο, βίντεο και μικρογραφίες του YouTube, Βικιπαίδεια, και ούτω καθεξής. Συγκεντρώστε τα όλα και αυτό βλέπετε στο Google. Αυτό σημαίνει απλώς ότι πρέπει να δημιουργήσουμε περιεχόμενο στα σωστά μέρη, να επισημάνουμε τις εικόνες πριν τα ανεβάσουμε και να τροποποιήσουμε μερικά πράγματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε το Google με το περιεχόμενό σας. Αυτό είναι το SEO για τους καλλιτέχνες.

Εάν χρησιμοποιείτε WordPress – Συνιστώ την εγκατάσταση του Yoast SEO Plugin που αναφέρομαι σε αυτό το σεμινάριο. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress, μεταβείτε στο μενού Plugins (στα αριστερά) και, στη συνέχεια, αναζητήστε το Yoast SEO. Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το – θα το εξετάσουμε αργότερα. Δεν θα επηρεάσει το σχέδιό σας και μπορείτε πάντα να διαγράψετε την προσθήκη και να επιστρέψετε ξανά αν το επιλέξετε.

Το φόντο μου – Είμαι η # 1 κατάταξη Σύμβουλος SEO WordPress στο Google, έχω 3.000 επισκέπτες / ημέρα, ξεκίνησα την καριέρα μου σχεδιάζοντας ιστότοπους WordPress για καλλιτέχνες και είμαι πιστοποιημένος από το Google Analytics. Μη προσπαθώντας να σας πουλήσω τίποτα, απλά διαβεβαιώνοντάς σας ότι αυτός ο οδηγός θα λειτουργήσει.

Πίνακας περιεχομένων

1. Διάσπαση του Google

Σε αυτό το άρθρο θα χρησιμοποιήσω Ρεν Ρομέρο Σούλερ ως παράδειγμα.
Ο Ρεν ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης για τον οποίο δούλευα, εξακολουθεί να είναι πελάτης και καλός φίλος.

Ρεν Σούλερ

Αναζητήστε το όνομά της στο Google και αυτό θα δείτε…

SEO-Για-καλλιτέχνες

Αναζητήστε το όνομά της στις Εικόνες Google και κυριαρχεί επίσης …

google-image-seo-για-καλλιτέχνες

2. Κατάταξη στον ιστότοπό σας # 1

Χρησιμοποιήστε το όνομά σας στον τομέα – χρησιμοποιώντας ένα τομέας ακριβούς αντιστοίχισης (www.yourname.com) είναι ο ευκολότερος τρόπος κατάταξης # 1 για το όνομά σας. Εφόσον δημιουργείτε τον ιστότοπό σας με το χαρτοφυλάκιό σας, το βιογραφικό σας, τη δήλωση, τα συμβάντα και άλλες σημαντικές σελίδες – θα πρέπει τελικά να κατατάξετε στο κορυφαίο αποτέλεσμα. Εάν μόλις δημιουργήσατε τον ιστότοπό σας, θα χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά μην περιμένετε. Θα θέλατε να δώσετε στην Google άλλα “σήματα” ακολουθώντας επιπλέον βήματα που αναφέρονται σε αυτό το σεμινάριο.

ακριβής αντιστοίχιση-τομέα

Χρησιμοποιήστε το όνομά σας στο απόσπασμα αρχικής σελίδας – κάθε σελίδα στον ιστότοπό σας έχει ένα απόσπασμα που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης (δείτε παρακάτω). Αυτό αποτελείται από τον τίτλο SEO (ο σύνδεσμος) και τη μετα-περιγραφή σας (η μεγαλύτερη περίληψη). Αντί να χρησιμοποιήσετε το προεπιλεγμένο απόσπασμα που δημιουργείται από το WordPress (ή οτιδήποτε άλλο δημιουργό ιστότοπου χρησιμοποιείτε), θα πρέπει να τα γράψετε μόνοι σας.

Δείτε πώς φαίνεται το απόσπασμα…

Αρχική σελίδα-Αναζήτηση-Μηχανή-Απόσπασμα

Για να τα επεξεργαστείτε στο WordPress, βεβαιωθείτε ότι έχετε το Πρόσθετο Yoast εγκατεστημένο (Plugins → Add New → Yoast). Στη συνέχεια, στον πίνακα ελέγχου του WordPress, μεταβείτε στο SEO → Αναζήτηση εμφάνισης → Γενικά.

Αναζήτηση-Εμφάνιση-Yoast-SEO

Τώρα μεταβείτε στην καρτέλα “Γενικά” και θα δείτε πεδία όπου μπορείτε να τα επεξεργαστείτε …

Αναζήτηση-Εμφάνιση-Ρυθμίσεις-Yoast

Ή (στην περίπτωσή μου), θα δείτε έναν σύνδεσμο προς την αρχική σας σελίδα. Κάντε κλικ για να μεταβείτε στην αρχική σας σελίδα και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Yoast και κάντε κλικ στην “προεπισκόπηση αποσπάσματος” (δείτε παρακάτω). Εδώ τα γράφετε. Όταν τελειώσετε, ενημερώστε τη σελίδα και, στη συνέχεια, δώστε στο Google 1-5 ημέρες για να ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας και να τα δείξει. Άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων θα έχουν παρόμοια διαδικασία σύνταξης αποσπασμάτων.

seo-for-artists-with-yoast

Χωρίς κείμενο / μη αναγνώσιμο κείμενο – εάν δεν υπάρχει κείμενο στη σελίδα, το μόνο που βλέπει η Google είναι οι εικόνες σας (τις οποίες θα καλύψω στο βήμα 3). Ωστόσο, ακόμη και χωρίς κείμενο, ΠΡΕΠΕΙ να εξακολουθείτε να μπορείτε να κατατάξετε το # 1 για το όνομά σας. Όμως, οι γκαλερί τέχνης που θέλουν να ταξινομήσουν ως “art gallery chicago” (μια πιο ανταγωνιστική λέξη-κλειδί) θα πρέπει πιθανώς να έχουν κάποιο κείμενο στη σελίδα. Εάν το χρησιμοποιείτε, αποφύγετε την ενσωμάτωση κειμένου σε εικόνες ή χρησιμοποιώντας φλας, καθώς αυτά είναι δυσανάγνωστα στο Google. Εάν ανοίξετε τον ιστότοπό σας και προσπαθήσετε να αντιγράψετε κάποιο κείμενο, αλλά δεν μπορείτε, αυτό σημαίνει ότι είναι δυσανάγνωστο στο Google και δεν θα ωφελήσει το SEO σας.

3. Βελτιστοποίηση εικόνων Google

Εάν πάτε Οι εικόνες Google του René μπορείτε να δείτε ότι κυριαρχεί στα αποτελέσματα (ένα έργο που έκανα γι ‘αυτήν). Αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο, καθώς η πλειονότητα των εικόνων προέρχεται μόνο από λίγες πηγές.

Πριν ανεβάσετε τις εικόνες σας ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, προσθέστε πάντα το όνομα του αρχείου με τον τίτλο του έργου σας. Ένα παράδειγμα θα ήταν: Alpana – 5 × 5 Oil On Canvas από τον René Romero Schuler. Εάν ο κύριος στόχος σας είναι να συμπληρώσετε τις Εικόνες Google όταν οι χρήστες αναζητούν το όνομά σας, συμπεριλάβετε το στο όνομα του αρχείου. Εάν ο στόχος σας είναι να συμπληρώσετε το Google με μια λέξη-κλειδί που σχετίζεται με την τέχνη σας, αφήστε την. Αυτό ισχύει για εικόνες στον ιστότοπό σας, προφίλ κοινωνικών μέσων, Wikipedia και βασικά παντού.

google-image-seo-για-καλλιτέχνες

Κύρια φωτογραφία προφίλ κοινωνικών μέσων + Φωτογραφία εξωφύλλου είναι αυτοί που κατατάσσονται
Η κύρια εικόνα του προφίλ σας είναι η πιο πιθανή να εμφανίζεται στις Εικόνες Google, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το όνομά σας στο όνομα του αρχείου πριν ανεβάσετε την κύρια φωτογραφία ΚΑΙ οποιεσδήποτε φωτογραφίες εξωφύλλου.

Δημιουργήστε ένα Pinboard
Rene’s σανίδα είναι περίπου το 20% των αποτελεσμάτων της εικόνας Google. Το Pinterest είναι ένας ιστότοπος με υψηλή αρχή, επομένως οι εικόνες που ανεβάζετε εδώ είναι πιθανότατα υψηλές. Δημιουργήστε έναν καταπληκτικό πίνακα με την τέχνη σας και ίσως μερικές φωτογραφίες σας και θα κυριαρχήσετε στις Εικόνες Google σε σύντομο χρονικό διάστημα.

καλλιτέχνης-πίνακας

Χρησιμοποιήστε αυτό το βίντεο εκμάθησης που σας δείχνει πώς…

Βελτιστοποίηση εικόνων στον ιστότοπό σας
Οι εικόνες στην αρχική σας σελίδα, το βιογραφικό σας και η ΠΡΩΤΗ εικόνα που βλέπετε όταν ανοίγετε μια σελίδα χαρτοφυλακίου είναι αυτές που είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν στις Εικόνες Google. Κάθε μία από αυτές τις εικόνες μπορεί να «βελτιστοποιηθεί» χρησιμοποιώντας το όνομα του καλλιτέχνη σας στο όνομα αρχείου εικόνας και εναλλακτικό κείμενο…

Όνομα αρχείου εικόνας. Αυτή είναι η ετικέτα της εικόνας στον υπολογιστή σας πριν την ανεβάσετε. Κάθε φορά που ανεβάζετε μια εικόνα στον Ιστό, το όνομα του αρχείου θα συσχετίζεται με αυτήν την εικόνα. Για να βοηθήσετε τις μηχανές αναζήτησης να συσχετίσουν μια εικόνα με το όνομα του καλλιτέχνη σας, προτείνω αυτήν τη μορφή:

Περιγραφή έργου τέχνης – Το όνομά σας

Εναλλακτικό κείμενο. Εναλλακτικό κείμενο χρησιμοποιείται επίσης για την περιγραφή εικόνων σε μηχανές αναζήτησης. Το WordPress δεν το κάνει αυτό αυτόματα, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο Αυτόματα χαρακτηριστικά Alt (ωστόσο, αυτό προσθέτει μόνο κείμενο alt σε νέες εικόνες στον οπτικό επεξεργαστή, οπότε θα πρέπει να το προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο σε όλες τις άλλες εικόνες). Εάν δεν χρησιμοποιείτε το WordPress, αναζητήστε ένα πεδίο για να συμπληρώσετε το alt κείμενο μιας εικόνας, διαφορετικά θα πρέπει να επεξεργαστείτε το HTML για να το κάνετε αυτό (στείλτε αυτόν τον οδηγό στον προγραμματιστή σας εάν χρειάζεται):

”<spanεναλλακτικό κείμενο “src =” https://onlinemediamasters.com/wp-content/uploads/2013/05/image-file-name.png “width =” 300 ″ height = “300 ″ />

Ταχύτητα εικόνας. Υπάρχουν περισσότεροι από 20 τρόποι βελτιστοποίησης των εικόνων για γρήγορη φόρτωση, πολλοί από τους οποίους μπορείτε να βρείτε GTmetrix. Πολλοί καλλιτέχνες δεν επιθυμούν να αλλάξουν το μέγεθος ή να συμπιέσουν εικόνες, αλλά μπορείτε ακόμα να αποθηκεύσετε κρυφές εικόνες, να καταργήσετε δεδομένα EXIF, εικόνες τεμπέλης φόρτωσης, να καθορίσετε το widget / ύψος κάθε εικόνας, να χρησιμοποιήσετε ένα CDN (δίκτυο παράδοσης περιεχομένου) όπως το Cloudflare / StackPath και βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες προβάλλονται από τη σωστή έκδοση URL (www έναντι non-www και http έναντι https). Οι εικόνες είναι συνήθως το βαρύτερο στοιχείο του ιστότοπου ενός καλλιτέχνη! Δοκιμάστε το σεμινάριό μου – θα πρέπει να κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο.

Βελτιστοποιήσεις εικόνας-In-GTmetrix

Ανεβάστε εικόνες στο Wikimedia Commons
Περίπου το 30% των εικόνων Google της Rene προέρχονται από Wikimedia. Απλώς εγγραφείτε στο Wikimedia και ανεβάστε φωτογραφίες στο Wikimedia Commons (εδώ είναι πλήρεις οδηγίες). Όταν φτάσετε στη διαδικασία μεταφόρτωσης, συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί σας (π.χ. το όνομά σας) στην περιγραφή κάθε φωτογραφίας. Υπάρχει μια παγίδα. άτομα που κάνουν κλικ στη φωτογραφία στις Εικόνες Google θα βλέπουν αυτήν την εικόνα (όχι μια πραγματική σελίδα της Wikipedia). Εάν έχετε αρκετές πηγές, θα σας δείξω πώς να αποκτήσετε μια πραγματική σελίδα βήμα 6.

Εάν θέλετε να κατατάξετε υψηλότερη θέση στις Εικόνες Google για μια λέξη-κλειδί διαφορετική από το όνομά σας, παω σε images.google.com. Τώρα ξεκινήστε να πληκτρολογείτε τη λέξη-κλειδί σας χρησιμοποιώντας τον υπογραμμισμένο χαρακτήρα _ για να βρείτε έναν συγκεκριμένο τύπο λουλουδιού στο αναπτυσσόμενο μενού. Γενικά, όσο πιο συγκεκριμένη είναι η λέξη-κλειδί, τόσο ευκολότερη θα είναι η κατάταξη. Μόλις βρείτε τη λέξη-κλειδί σας, ανεβάστε την εικόνα σας στις παραπάνω πηγές (κοινωνικά προφίλ, πίνακας διαφημίσεων, ιστότοπος…). Δώστε του λίγο χρόνο και ιδανικά θα κατατάξει υψηλά. Οι εικόνες που μεταφορτώνονται σε έναν ιστότοπο υψηλών αρχών (όπως το Pinterest) έχουν περισσότερες πιθανότητες να κατατάξουν υψηλή θέση.

google-εικόνα-λέξεις-κλειδιά

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα και μια εικόνα δεν κατατάσσεται υψηλή, δοκιμάστε να επιλέξετε μια ακόμη πιο συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Γενικά όσο πιο συγκεκριμένη είναι η λέξη-κλειδί, τόσο λιγότερο ανταγωνιστική θα είναι. Και αν μια λέξη-κλειδί εμφανίζεται στο αναπτυσσόμενο μενού της Google, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες την αναζητούν.

λέξεις-κλειδιά-ουρά-καλλιτέχνη

4. Βελτιστοποίηση προφίλ κοινωνικών μέσων

Γιατί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σημαντικά για τον καλλιτέχνη SEO:

 • Τα προφίλ κοινωνικών μέσων κατατάσσονται ψηλά στο Google
 • Οι φωτογραφίες προφίλ εμφανίζονται συνήθως στις Εικόνες Google

βελτιστοποίηση κοινωνικών μέσων-εικόνων

Τα πιο σημαντικά κοινωνικά δίκτυα είναι…

Χρησιμοποιήστε τα προφίλ κοινωνικών μέσων που σας καθιστούν υψηλότερη κατάταξη
Βεβαιωθείτε ότι όλα τα προφίλ πολυμέσων είναι 100% ολοκληρωμένα και συμπεριλάβετε το έργο τέχνης σας (το οποίο συνήθως μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε άλμπουμ, πίνακες, κ.λπ.). Η προσθήκη συνδέσεων και η δημοσίευση συνεχών ενημερώσεων στέλνουν καλά μηνύματα στην Google ότι είστε νόμιμο άτομο / επιχείρηση. Εάν θέλετε να συμπληρώσετε το Google με το περιεχόμενό σας, η χρήση προφίλ κοινωνικών μέσων είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό.

5. YouTube βίντεο SEO

Τα βίντεο YouTube μπορούν επίσης να εμφανίζονται στο Google. Αυτό ονομάζεται βίντεο seo και μοιάζει με αυτό:

YouTube SEO

 • Δημιουργήστε το βίντεό σας
 • Επισημάνετε το αρχείο βίντεο ως τη λέξη-κλειδί και, στη συνέχεια, ανεβάστε το στο Youtube
 • Σχεδιάστε μια προσαρμοσμένη μικρογραφία, επισημάνετε την με τη λέξη-κλειδί σας και, στη συνέχεια, ανεβάστε την
 • Γράψτε έναν ωραίο τίτλο που θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει τη λέξη-κλειδί σας
 • Γράψτε μια μακρά (κατά προτίμηση 400+ λέξη) περιγραφή χρησιμοποιώντας τη λέξη-κλειδί σας 2-3 φορές
 • Μην το παρακάνετε στις ετικέτες, αλλά προσθέστε μερικά
 • Λάβετε περισσότερες επισημάνσεις “μου αρέσει”, προβολές, σχόλια προωθώντας το
 • Ενσωματώστε τον στον ιστότοπό σας (ο αριθμός των ενσωματώσεων αποτελεί παράγοντα κατάταξης)
 • Απαντάτε ΠΑΝΤΑ στα σχόλια καθώς αυτά θα το βοηθήσουν να κατατάξει υψηλότερα

FYI εδώ είναι ένα ενημερωμένο βίντεο του Ρεν εάν θέλετε να ακούσετε την ιστορία της…

6. Αποκτήστε μια σελίδα καλλιτέχνη Wikipedia

Έχω κάνει αρκετά από αυτά, δυστυχώς η Βικιπαίδεια δεν θέλει ο συγγραφέας να έχει καμία σχέση με τον καλλιτέχνη, οπότε μάλλον δεν θα πρέπει να τις δημοσιεύσω. Αλλά εδώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα.

Βήμα 1: Συγκεντρώστε πηγές – συγκεντρώστε συνδέσμους από ΟΛΑ τα διαδικτυακά άρθρα στα οποία αναφέρετε. Αυτά δεν θα πρέπει να δημοσιεύονται από εσάς (π.χ. τον ιστότοπό σας), δεδομένου ότι αυτό θα θεωρείται μεροληπτικό και εναντίον τους Κατευθυντήριες γραμμές, το οποίο προτείνω να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει τέλειος αριθμός πηγών, αλλά στην ιδανική περίπτωση θα πρέπει να είναι άνω των 15. Για να βρείτε αυτές, Google το όνομά σας, μετακινηθείτε στα αποτελέσματα και μετά ξεκινήστε να δημιουργείτε τη λίστα σας. Μπορείς ρυθμίστε μια Ειδοποίηση Google γιατί όταν κάποιος δημοσιεύει κάτι για εσάς στο μέλλον. Μόλις έχετε μια λίστα με πηγές, ήρθε η ώρα να συντάξετε ένα πρόχειρο.

Βήμα 2: Γράψτε ένα πραγματικό, μη προκατειλημμένο προσχέδιο – Κοιτάξτε τη μορφή του ΡενΛαυρέντια, και άλλες σελίδες καλλιτεχνών Wikipedia. Ακολουθήστε μια παρόμοια μορφή: πρώιμη ζωή και φόντο, έργα τέχνης, εκθέσεις, συλλογές, αναφορές κ.λπ. Θα πρέπει να είναι παρόμοια. Επίσης, παρατηρήστε σχεδόν ΚΑΘΕ πρόταση. Δεν χρειάζεται να αντιγράψετε / επικολλήσετε ακριβείς προτάσεις από τις πηγές σας, αλλά το άρθρο πρέπει να προέρχεται από αυτές, ΟΧΙ τα δικά σας λόγια. Απλώς κάντε το καλύτερο δυνατό για να γράψετε το άρθρο αναφέροντας τις πηγές σας. Επίσης, αφήστε κάθε προωθητικό ή υπερβολικό τόνο.

Βήμα 3: Μίσθωση ενός συγγραφέα άρθρου της Wikipedia – είναι αντίθετο με τις οδηγίες της Wikipedia να δημοσιεύσετε ένα άρθρο για τον εαυτό σας (δεδομένου ότι είναι προκατειλημμένο). Θα χρειαστείτε κάποιον να ελέγξει το πρόχειρό σας, να βεβαιωθείτε ότι ακολουθεί τις οδηγίες της Wikipedia και να γράψει το πρώτο προσχέδιο Κωδικός Wikipedia. Μπορείτε να προσλάβετε έναν συγγραφέα άρθρου της Wikipedia έως εγγραφή για έναν ελεύθερο λογαριασμό στη συνέχεια, δημοσιεύοντας μια δουλειά για ένα “Wikipedia Article Writer” (υπάρχουν πολλά εκεί έξω). Είτε περιμένετε να υποβάλουν αίτηση για άτομα, είτε αναζητήστε έναν συγγραφέα και ρωτήστε άτομα με υψηλή βαθμολογία εάν ενδιαφέρονται. Τα περισσότερα από αυτά είναι στο εξωτερικό, αλλά όλα αυτά που προσέλαβα λειτούργησαν καλά για μένα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχουν πολύ καλές κριτικές.

Βήμα 4: Εργαστείτε με τον συγγραφέα της Wikipedia για να το δημοσιεύσετε – θα σας πουν εάν κάτι πρέπει να διορθωθεί. Απλώς στείλτε τους το πρόχειρο, τη λίστα των πηγών και μερικές εικόνες, εάν συμπεριλαμβάνετε την ενότητα “έργα”. Θα χρειαστείτε επίσης την κύρια εικόνα και τις πληροφορίες που εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Από εδώ, είναι απλώς θέμα συνεργασίας με τον συγγραφέα σας. Δεν είμαι συγγραφέας, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε πάρα πολλές ερωτήσεις σχετικά με αυτό, αλλά ο συγγραφέας σας θα πρέπει να μπορεί.

Υπάρχουν πολλοί συγγραφείς άρθρων της Wikipedia εκεί έξω:

Βικιπαίδεια Artile Writers

7. SEO για γκαλερί τέχνης

Εάν εκτελείτε μια γκαλερί τέχνης, υποθέτω ότι θέλετε να κατατάξετε υψηλή θέση στο Google για τα ονόματα καλλιτεχνών που εκπροσωπήσατε, καθώς και το “Art Gallery Chicago” ή οποιαδήποτε πόλη βρίσκεστε. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό…

γκαλερί seo-for-art

Δημιουργήστε μια σελίδα για κάθε καλλιτέχνη – εάν κάνετε αναζήτηση στο “René Schuler”, πιστεύετε ότι η Google θα προβάλλει μια σελίδα με 20 διαφορετικούς καλλιτέχνες; Όχι, χρειάζεστε μια ξεχωριστή σελίδα στον ιστότοπό σας για κάθε καλλιτέχνη.

Βελτιστοποιήστε τις σελίδες καλλιτεχνών σας

 • Χρησιμοποιήστε το όνομα καλλιτέχνη ως τίτλο σελίδας
 • Στην ιδανική περίπτωση, το χαρτοφυλάκιό τους θα πρέπει να περιλαμβάνει πολλή δουλειά
 • Επισημάνετε τις εικόνες πριν τις ανεβάσετε (ως τίτλος του έργου τέχνης)
 • Χρησιμοποιήστε όσο το δυνατόν περισσότερο μοναδικό περιεχόμενο, το διπλό περιεχόμενο δεν είναι καλό
 • Χρησιμοποιήστε κάποιο κείμενο στη σελίδα εάν είναι δυνατόν, διαφορετικά το μόνο που έχει το Google είναι εικόνες
 • Γράψτε το απόσπασμά σας για να ακούγεται ωραίο και συμπεριλάβετε το όνομά τους (όπως περιγράφεται στο βήμα 1)
 • Συμπεριλάβετε μοναδικές πληροφορίες, γιατί η Google πρέπει να εμφανίζει τη σελίδα σας και όχι άλλες γκαλερί; Αυτός είναι ένας τεράστιος παράγοντας δεδομένου ότι το «πολύτιμο» περιεχόμενο συνήθως ξεπερνά τον ανταγωνισμό. Η Google μετρά πόση ώρα αφιερώνουν οι χρήστες σε μια σελίδα και τη χρησιμοποιεί για να καθορίσει τις κατατάξεις μιας σελίδας, οπότε η επένδυση χρόνου σε περιεχόμενο είναι το # 1 πράγμα που μπορείτε να κάνετε.

Εμπλουτίστε τη σελίδα σας στο Google My Business

* Η Google λαμβάνει όλο και περισσότερο υπόψη την ενεργοποίηση κατόχων επιχειρήσεων οι οποίοι: δημοσιεύουν στις Αναρτήσεις Google, απαντούν σε κριτικές, ενημερώνουν τις ειδικές ώρες, απαντούν σε ερωτήσεις, διευκολύνουν τους πελάτες να κάνουν άμεσες ενέργειες στο GMB χρησιμοποιώντας διευθύνσεις URL επιχειρήσεων.

Λογότυπο Google My Business

Λάβετε κριτικές (Ειδικά στο Google My Business) – το μόνο που χρειάζεστε είναι 1 κριτική για να λάβετε τα αστέρια.

Google-My-Business-For-Art-Galleries

Βελτιώστε τα διαδικτυακά προφίλ με το Moz Local – τρέξτε τον ιστότοπό σας Moz Local που σας βοηθά να διορθώσετε ελλιπή, ασυνεπή και διπλά προφίλ. Αυξήστε τη βαθμολογία σας όσο περισσότερο μπορείτε … αυτά τα προφίλ (που ονομάζονται αναφορές) αποτελούν σημαντικό μέρος του Οι τοπικοί παράγοντες κατάταξης αναζήτησης της Google.

Αναθέστε λιγότερα σημαντικά προφίλ στο Whitespark – δεδομένου ότι αυτά τα προφίλ είναι τόσο σημαντικά, χρειάζεστε περισσότερα από αυτά. Μπορείτε είτε να το αναθέσετε σε αυτό Η υπηρεσία παραπομπών του Whitespark για 4-5 $ ανά προφίλ ή χρησιμοποιήστε τη λίστα των κορυφαίες αναφορές ανά πόλη. Αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να έχετε 50 άλλα προφίλ εκτός από αυτά στο Moz Local. Εάν το κάνετε μόνοι σας, φροντίστε να παρακολουθείτε τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Ακολουθήστε τους Παράγοντες κατάταξης τοπικής αναζήτησης της Google – Κάλυψα την πλειοψηφία, αλλά εάν έχετε αμφιβολίες για το πώς να κατατάξετε υψηλότερη βαθμολογία στους Χάρτες Google και στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης, ελέγξτε Παράγοντες κατάταξης τοπικής αναζήτησης της Google. Αυτό αναφέρεται κάθε 2 χρόνια από τον Moz και είναι η πιο ακριβής μελέτη.

8. Κάντε πιο γρήγορη τη φόρτωση του ιστότοπού σας

Δεν χρειάζεστε προγραμματιστή για να το κάνετε αυτό…

 • Εκτελέστε τον ιστότοπό σας GTmetrix για να δούμε αν είναι αργή
 • Εάν ναι, η γρήγορη φιλοξενία είναι ο # 1 παράγοντας στο Οδηγός βελτιστοποίησης WordPress
 • Δείτε αυτές τις δημοσκοπήσεις στο Facebook από τους οικοδεσπότες με την υψηλότερη βαθμολογία για να δείτε αν η δική σας είναι στο κάτω μέρος
 • χρησιμοποιώ SiteGround, ο # 1 βαθμολογημένος κεντρικός υπολογιστής και συνιστάται από το WordPress
 • Εάν έχετε ιστότοπο WordPress, εγγραφείτε μέσω του Σελίδα φιλοξενίας WordPress
 • Εάν χρειάζεται μόνο να φιλοξενήσετε 1 ιστότοπο, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα StartUp του SiteGround που είναι 3,95 $ / μήνα
 • Εάν πρέπει να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους, χρησιμοποιήστε το GrowBig που είναι 5,95 $ / μήνα
 • Το SiteGround θα το κάνει μετεγκαταστήστε δωρεάν (χωρίς χρόνο διακοπής και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα)
 • Όταν τελειώσετε, δοκιμάστε ξανά τον ιστότοπό σας στο GTmetrix και κάντε κλικ σε σελίδες για να δείτε τη διαφορά
 • Παίρνει τεχνικό, αλλά μου Οδηγός ταχύτητας WordPress έχει πολλές άλλες συστάσεις
 • Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, μπορείτε προσλάβω τον προγραμματιστή μου για να διορθώσετε την αναφορά GTmetrix (40 $ / ώρα)

χρησιμοποιώ SiteGround και Εχω 200ms χρόνοι απόκρισης με 100% βαθμολογίες GTmetrix και .4s Χρόνοι φόρτωσης Pingdom. Κάντε έναν έλεγχο φιλοξενίας, εκτελέστε τις δικές σας δοκιμές ή κάντε κλικ στις σελίδες μου για να δείτε πόσο γρήγορα φορτώνουν. Βαθμολογήθηκαν με τον # 1 οικοδεσπότη σε 26 δημοσκοπήσεις στο Facebook και είναι κόσμοι καλύτεροι από ΕΙΚ (Μπλε Χοστ, HostGator), Πάμε μπαμπά, και κακούς κεντρικούς υπολογιστές που συσκευάζουν πάρα πολλά άτομα στον ίδιο διακομιστή. Είναι συνιστάται από το WordPress, κάνω δωρεάν μετεγκαταστάσεις, και χρησιμοποιώ τους ημι-αφιερωμένο σχέδιο.

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Προτάσεις φιλοξενίας Elementor

Σύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019

WordPress-Host-Poll-Αυγ-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Διαχειριζόμενη-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Δημοσκόπηση

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

Αγαπημένη φιλοξενία για Elementor

Προτάσεις φιλοξενίας 2018

Δημοσκόπηση φιλοξενίας WordPress Σεπτέμβριος 2018.png

Διαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Φιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτητα

WordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1

SiteGround-Σύσταση

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Φιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019

Φιλοξενία-Προτάσεις-Δημοσκόπηση

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPress

Μου δίνουν υπέροχους χρόνους φόρτωσης (δείτε την αναφορά GTmetrix)…

2019-GTmetrix-Αναφορά

Ενα από πολλά νήματα

Best-Host-συνομιλία

Εδώ είναι τα δικά τους σχέδια:

Φιλοξενία WordPress SiteGround

Συχνές Ερωτήσεις

&# x1f3α8; Πώς μπορώ να αποκτήσω την τέχνη μου στις Εικόνες Google?

Επισημάνετε τα ονόματα των αρχείων εικόνας σας προτού τα ανεβάσετε στον ιστότοπό σας (ή οπουδήποτε αλλού στο διαδίκτυο). Πρέπει να περιγράφουν με ακρίβεια την εικόνα και να περιλαμβάνουν μια περιγραφική λέξη-κλειδί. Κάθε εικόνα πρέπει να έχει μια περιγραφή μοναδική σε αυτήν την εικόνα. Δοκιμάστε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Wikimedia.

&# x1f3α8; Πώς μπορώ να κατατάξω # 1 για το όνομά μου?

Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας και τα προφίλ κοινωνικών μέσων έχουν δημιουργηθεί για να αποδείξουν την αξιοπιστία της Google. Χρησιμοποιώντας την προσθήκη Yoast SEO για να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης του αποσπάσματος αρχικής σελίδας σας στο Google. Βοηθά στη λήψη συνδέσμων προς τον ιστότοπό σας (π.χ. από δελτία τύπου). Μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες για να κατατάξουν οι νέοι ιστότοποι την 1η θέση στο όνομά σας, αλλά συνεχίζουν να δημιουργούν σήματα για την Google.

&# x1f3α8; Πώς μπορώ να αποκτήσω μια σελίδα καλλιτέχνη Wikipedia?

Χρειάζεστε πηγές, είτε πρόκειται για διαδικτυακές πηγές είτε για εκτύπωση. Στη συνέχεια, χρειάζεστε έναν συγγραφέα άρθρου της Wikipedia (όχι εσείς ή οποιοσδήποτε συνδέεται μαζί σας) για να γράψετε το άρθρο. Αυτός ο συγγραφέας πρέπει να γνωρίζει τις οδηγίες και τον κώδικα της Wikipedia. Η Βικιπαίδεια θα επισημάνει τη σελίδα εάν το γράψετε εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε.

&# x1f3α8; Πώς παίζονται τα προφίλ κοινωνικών μέσων?

Τα προφίλ κοινωνικών μέσων είναι πολύ σημαντικά για το SEO σας, καθώς η Google αντλεί εικόνες, περιγραφές και άλλες πληροφορίες από τα προφίλ κοινωνικών μέσων σας και τις εμφανίζει στα αποτελέσματα αναζήτησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σελίδα στο Facebook, Twitter, κανάλι YouTube, Instagram και άλλα κοινωνικά δίκτυα στα οποία σκοπεύετε να δημοσιεύσετε. Ακόμα κι αν δεν δημοσιεύετε πολλά, μόνο μερικές αναρτήσεις μπορούν να βελτιώσουν την επωνυμία της μηχανής αναζήτησής σας όταν οι χρήστες Google ονομάζουν το όνομά σας.

&# x1f3α8; Τι γίνεται με το SEO για γκαλερί τέχνης?

Η Google διαθέτει το δικό της σύνολο παραγόντων κατάταξης για τους Χάρτες Google και το Τοπικό SEO. Για να κατατάξετε ψηλά τα ονόματα των καλλιτεχνών, δημιουργήστε μια σελίδα για κάθε καλλιτέχνη με μοναδική περιγραφή και χαρτοφυλάκιο. Χρησιμοποιήστε το όνομα καλλιτέχνη στον τίτλο της σελίδας, στη διεύθυνση URL, στο απόσπασμα Yoast και στο σώμα περιεχομένου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει διαδικτυακά προφίλ στο Google My Business και σε άλλους διαδικτυακούς καταλόγους και κοινωνικά προφίλ.

Εάν βρήκατε το άρθρο μου χρήσιμο και έχετε έναν φίλο που θα ωφεληθεί επίσης από την ανάγνωσή του, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να το μοιραστείτε μαζί του. Είμαι στην ευχάριστη θέση να απαντήσω σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με τον καλλιτέχνη SEO, τη Wikipedia και το SEO γενικά. Απλώς ρίξτε μια γραμμή στα παρακάτω σχόλια. Καλή τύχη!

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map