SEO pentru artiști – Obțineți-vă arta în Google, Google Images și o introducere pentru a intra în Wikipedia (aceasta este, dacă aveți surse suficiente)

Artistul Rene Schuler


Pentru artiști, SEO înseamnă de obicei una dintre următoarele:

Îți voi arăta cum să faci toate acestea (și cum să intri în Wikipedia dacă ai suficiente surse). Vom folosi René Romero Schuler ca exemplu, un artist cu care lucrez de peste 5 ani. Am petrecut peste 2 zile la acest tutorial. Este un pic îndelungat, dar urmați acești pași și ar trebui să obțineți rezultate foarte bune (iar dacă, din anumite motive, nu, lăsați-mi un comentariu și vă voi ajuta).

Cum populează rezultatele – Google extrage conținut din diferite părți ale web-ului. Site-ul dvs. este unul, profilurile sociale sunt altul, videoclipurile YouTube și miniaturile, Wikipedia, si asa mai departe. Puneți totul la capăt și asta vedeți pe Google. Acest lucru înseamnă doar că trebuie să creăm conținut în locurile potrivite, să etichetăm imaginile înainte de a le încărca și să modificăm câteva lucruri. Acest lucru vă va ajuta să populați Google cu conținutul dvs. Aceasta este despre SEO pentru artiști.

Dacă utilizați WordPress – Recomand instalarea Plugin SEO Yoast la care fac referire pe parcursul acestui tutorial. Pentru a face acest lucru, conectați-vă la tabloul de bord WordPress, accesați meniul dvs. Plugin-uri (din stânga), apoi căutați SEO Yoast. Instalați și activați-o – vom intra mai târziu în ea. Nu vă va afecta designul și puteți șterge întotdeauna pluginul și reveni înapoi dacă alegeți.

Trecutul meu – Sunt locul 1 clasat Consultant SEO WordPress în Google, am 3.000 de vizitatori / zi, mi-am început cariera proiectând site-uri WordPress pentru artiști și sunt certificat Google Analytics. Nu încearcă să-ți vândă nimic, doar asigurându-te că acest ghid va merge efectiv.

Cuprins

1. Disecția Google

În acest articol voi folosi René Romero Schuler ca exemplu.
René a fost primul artist la care am lucrat, este încă un client și un mare prieten.

Rene Schuler

Căutați numele ei în Google și asta veți vedea …

SEO-pentru-Artiști

Căutați numele ei în Google Images și ea domină și …

google-image-SEO-pentru-artiști

2. Clasarea site-ului dvs. nr. 1

Folosiți-vă numele în domeniu – folosind un domeniul de potrivire exact (www.yourname.com) este cea mai ușoară cale de clasare # 1 pentru numele tău. Atâta timp cât construiți site-ul dvs. web cu portofoliul, biografia, declarația, evenimentele și alte pagini importante – în cele din urmă ar trebui să vă clasificați în rezultatul de top. Dacă tocmai ați creat site-ul dvs., va dura ceva timp, dar nu așteptați. Veți dori să dați altor „semnale” Google urmând pașii suplimentari enumerați în acest tutorial.

potrivire exactă-domeniu

Utilizați numele dvs. în fragmentul de pagină de pornire – fiecare pagină de pe site-ul dvs. web are un fragment care apare în rezultatele căutării (a se vedea mai jos). Aceasta constă în titlul SEO (linkul) și meta descrierea dvs. (rezumatul mai lung). În loc să utilizați fragmentul implicit generat de WordPress (sau de orice constructor de site-uri pe care îl utilizați), ar trebui să le scrieți singur.

Iată cum arată fragmentul …

Pagina de start-Search-Engine-Fragment

Pentru a edita acestea în WordPress, asigurați-vă că aveți Plugin Yoast instalat (plugin-uri → Adaugă nou → Yoast). Apoi, în tabloul de bord WordPress, accesați SEO → Aspect de căutare → General.

Caută-Aspect-Yoast-SEO

Acum accesați fila „General” și veți vedea câmpurile în care puteți edita aceste …

Căutare-Aspect-Setări-Yoast

Sau (în cazul meu), veți vedea un link către pagina dvs. de pornire. Faceți clic pe el pentru a merge la pagina de pornire, apoi derulați în jos la secțiunea Yoast și faceți clic pe „previzualizarea fragmentului” (a se vedea mai jos). Iată unde le scrii. După ce ați terminat, actualizați pagina, apoi acordați Google 1-5 zile pentru a accesa site-ul dvs. și pentru a le afișa. Alți constructori de site-uri vor avea un proces similar de scriere de fragmente.

SEO-pentru-artiști-cu-yoast

Fără text / text necitibil – dacă nu există niciun text pe pagină, Google vede toate imaginile dvs. (pe care le voi acoperi la pasul 3). Cu toate acestea, chiar și fără text, TREBUI să poți fi încă pe locul 1 pentru numele tău. Dar galeriile de artă care doresc să se plaseze pentru „galeria de artă chicago” (un cuvânt cheie mai competitiv) ar trebui să aibă probabil un text pe pagină. Dacă îl folosești, evitați încorporarea textului în imagini sau folosind bliț, deoarece acestea nu pot fi citite Google. Dacă deschideți site-ul dvs. web și încercați să copiați text, dar nu se poate, asta înseamnă că este imposibil de citit Google și nu va beneficia de SEO.

3. Google Image Optimization

Dacă mergi la Imaginile Google ale lui René puteți vedea că ea domină rezultatele (un proiect pe care l-am făcut pentru ea). Dar este foarte ușor, deoarece majoritatea imaginilor provin doar din câteva surse.

Înainte de a încărca imaginile ORICE online, etichetați întotdeauna numele fișierului cu titlul operei de artă. Un exemplu ar fi: Alpana – 5 × 5 Oil On Canvas de René Romero Schuler. Dacă obiectivul principal este să adăugați imagini Google atunci când oamenii vă caută numele, includeți acest lucru în numele fișierului. Dacă obiectivul este să adăugați Google cu un cuvânt cheie legat de arta dvs., lăsați-l afară. Acest lucru este valabil pentru imagini pe site-ul dvs. web, profiluri de social media, Wikipedia și, practic, peste tot.

google-image-SEO-pentru-artiști

Principala fotografie de profil socială + fotografie de copertă sunt aceia care se clasează
Poza principală de profil este cea mai probabil să apară în Google Images, așa că asigurați-vă că includeți numele dvs. în numele fișierului înainte de a încărca fotografia principală ȘI orice fotografii de copertă.

Creați un tablou
Rene avizier reprezintă aproximativ 20% din rezultatele Google Image. Pinterest este un site web de înaltă autoritate, astfel încât imaginile pe care le încărcați aici vor avea un nivel înalt. Creați un tablou impresionant cu arta dvs. și poate câteva fotografii din dvs. și veți domina Google Images în cel mai scurt timp.

artist-avizier

Utilizați acest videoclip tutorial care vă arată cum …

Optimizați imaginile de pe site-ul dvs. web
Imaginile de pe pagina dvs. de pornire, bio și PRIMA imagine pe care o vedeți când deschideți o pagină de portofoliu sunt cele mai probabil să apară în Google Images. Fiecare dintre aceste imagini poate fi „optimizată” folosind numele artistului dvs. în numele fișierului imagine și în textul alternativ …

Nume fișier imagine. Aceasta este ceea ce imaginea este etichetată pe computer înainte de a o încărca. De fiecare dată când încărcați o imagine pe web, numele fișierului va fi asociat cu acea imagine. Pentru a ajuta motoarele de căutare să asocieze o imagine cu numele artistului dvs., vă recomand acest format:

Descrierea operei – Numele tău

Text alternativ. Un text alternativ este de asemenea utilizat pentru a descrie imaginile motoarelor de căutare. WordPress nu face acest lucru automat, așa că va trebui să utilizați un plugin de genul Atribute automate Alt (cu toate acestea, acest lucru adaugă doar text alt la imaginile noi din editorul vizual, deci va trebui să-l adăugați la toate celelalte imagini manual). Dacă nu folosiți WordPress, căutați un câmp pentru a completa textul alt al unei imagini sau va trebui să editați HTML-ul pentru a face acest lucru (trimiteți acest ghid dezvoltatorului, dacă este cazul):

”<spantext alternativ ”src =” https://onlinemediamasters.com/wp-content/uploads/2013/05/image-file-name.png ”width =” 300 ″ înălțime = ”300 ″ />

Viteza imaginii. Există peste 20 de moduri de a optimiza imaginile pentru a le încărca mai repede, multe dintre care le puteți găsi GTmetrix. Mulți artiști nu le place să redimensioneze sau să comprime imaginile, dar puteți încă memora în cache imagini, eliminați datele EXIF, imagini de încărcare leneșă, specificați widgetul / înălțimea fiecărei imagini, utilizați un CDN (rețea de livrare de conținut) precum Cloudflare / StackPath și asigurați-vă că imaginile sunt difuzate din versiunea URL corectă (www vs. non-www și http vs. https). Imaginile sunt de obicei elementul cel mai greu de pe site-ul unui artist! Încercați tutorialul meu – ar trebui să vă îmbunătățească site-ul.

Image-Optimizări-In-GTmetrix

Încărcați imagini pe Wikimedia Commons
Aproximativ 30% din imaginile Google ale lui Rene sunt Wikimedia. Înscrieți-vă doar la Wikimedia și încărcați fotografii în Wikimedia Commons (aici sunt instrucțiuni complete). Când accesați procesul de încărcare, includeți cuvântul dvs. cheie (de exemplu, numele dvs.) în descrierea fiecărei fotografii. Există o captură; persoanele care fac clic pe fotografie în Google Images vor vedea această imagine (nu o pagină Wikipedia reală). Dacă aveți surse suficiente, vă voi arăta cum să obțineți o pagină reală pasul 6.

Dacă doriți să obțineți un rang mai mare în Google Images pentru un alt cuvânt cheie decât numele dvs., mergi la images.google.com. Acum începeți să introduceți cuvântul cheie folosind caracterul subliniat _ pentru a găsi un tip specific de floare în meniul derulant. În general, cu cât este mai specific cuvântul cheie, cu atât va fi mai ușor clasarea. După ce găsiți cuvântul dvs. cheie, încărcați-vă imaginea în sursele de mai sus (profiluri sociale, tablă, site web …). Dă-i ceva timp și, în mod ideal, va avea un nivel ridicat. Imaginile care sunt încărcate pe un site web de înaltă autoritate (cum ar fi Pinterest) au o șansă mai bună de a obține un nivel înalt.

google-image-cuvinte cheie

Dacă aveți probleme și o imagine nu se ridică la un nivel ridicat, încercați să selectați un cuvânt cheie și mai specific. În general, cu cât este mai specific cuvântul cheie, cu atât va fi mai puțin competitiv. Și dacă un cuvânt cheie apare în meniul derulant Google, asta înseamnă că oamenii o caută într-adevăr.

coadă lungă-artist-cuvinte cheie

4. Optimizarea profilului social media

De ce media socială este importantă pentru artistul SEO:

 • Profilurile de social media au un nivel înalt în Google
 • Fotografiile de profil sunt de obicei afișate în Google Images

social-media-image-optimizare

Cele mai importante rețele sociale sunt …

Folosiți-vă profilurile pentru rețelele de socializare crește un nivel mai ridicat
Asigurați-vă că toate profilurile media sunt 100% complete și includeți lucrările dvs. de artă (care de obicei pot fi clasificate în albume, tablouri, etc.) Adăugarea conexiunilor și postarea actualizărilor continue trimit semnale bune către Google că sunteți o persoană / o companie legitimă. Dacă doriți să populați Google cu conținutul dvs., utilizarea profilurilor de social media este probabil cea mai ușoară modalitate de a face asta.

5. YouTube Video SEO

Videoclipurile YouTube pot apărea și în Google. Aceasta se numește video seo și arată așa:

YouTube SEO

 • Creați videoclipul
 • Etichetați fișierul dvs. video ca cuvânt cheie, apoi încărcați-l pe YouTube
 • Proiectați o miniatură personalizată, etichetați-o cu cuvântul cheie, apoi încărcați-o
 • Scrieți un titlu frumos, care ar trebui să includă și cuvântul dvs. cheie
 • Scrieți o descriere lungă (preferabil 400+ cuvinte) folosind cuvântul cheie de 2-3 ori
 • Nu o exagerați pe etichete, dar adăugați câteva
 • Obțineți mai multe like-uri, vizualizări, comentarii promovând-o
 • Încorporați-l pe site-ul dvs. (numărul de încorporari este un factor de clasare)
 • Întotdeauna răspund la comentarii, deoarece acestea îl vor ajuta să se ridice

FYI iată un videoclip actualizat cu René, dacă vrei să auzi povestea ei …

6. Obțineți o pagină Wikipedia pe artiști

Am făcut destul de multe dintre acestea, din păcate Wikipedia nu dorește ca scriitorul să aibă vreo legătură cu artistul, așa că probabil nu ar trebui să le fac publice. Dar iată cum puteți obține unul.

Pasul 1: Adună surse – adunați linkuri din TOATE articolele online în care sunteți menționate. Acestea nu ar trebui să fie publicate de dvs. (de ex. site-ul dvs. web), deoarece acestea ar fi considerate părtinitoare și contra lor instrucțiuni, prin care recomand skimming. Nu există un număr perfect de surse, dar în mod ideal ar trebui să depășească 15. Pentru a găsi acestea, Google numele tău, parcurgeți rezultatele, apoi începeți să vă construiți lista. Poti configurați un Google Alert pentru când cineva publică ceva despre tine în viitor. După ce aveți o listă de surse, este timpul să scrieți un schiț.

Pasul 2: Scrieți un proiect factual, fără părtinire – uită-te la formatul RenéLaura, și alte pagini de Wikipedia ale artiștilor. Urmați un format similar: viață timpurie și fundal, opere de artă, expoziții, colecții, referințe, etc. Ar trebui să fie similar. De asemenea, observați aproape TOTUL sentință este citată. Nu trebuie să copiați / lipiți propoziții exacte din sursele dvs., dar articolul ar trebui să fie derivat din ele, NU propriile voastre cuvinte. Așa că faceți tot posibilul pentru a scrie articolul în timp ce citiți sursele. De asemenea, lăsați orice ton promoțional sau exagerat.

Pasul 3: Angajați un autor de articol Wikipedia – este contrar orientărilor Wikipedia să publice un articol despre tine (din moment ce este părtinitor). Veți avea nevoie de cineva care să vă revizuiască proiectul, să vă asigurați că respectă regulile Wikipedia și să scrie primul draft Cod Wikipedia. Puteți angaja un scriitor de articole pe Wikipedia de înscrierea la un cont freelancer apoi postează o slujbă pentru un „Wikipedia Article Writer” (există destule). Fie așteptați candidatura pentru a aplica, fie căutați un scriitor și întrebați persoane cu rating înalt dacă sunt interesate. Majoritatea sunt peste mări, dar toate cele pe care le-am angajat au funcționat bine pentru mine. Doar asigurați-vă că au recenzii foarte bune.

Pasul 4: Lucrează cu scriitorul tău Wikipedia pentru a fi publicat – îți vor spune dacă trebuie rezolvat ceva. Trimiteți-i schița, lista surselor și câteva imagini dacă includeți o secțiune „funcționează”. De asemenea, dvs. va avea nevoie de poza principală și de informațiile care sunt afișate în partea dreaptă a paginii. De aici, este doar o chestiune de a lucra cu scriitorul tău. Nu sunt un scriitor, așa că nu pot să răspund la prea multe întrebări în acest sens, dar scriitorul tău ar trebui să poată.

Există o mulțime de scriitori de articole pe Wikipedia:

Scriitori Artile Wikipedia

7. SEO pentru galeriile de artă

Dacă conduceți o galerie de artă, presupun că doriți să obțineți un rang ridicat în Google pentru numele artiștilor reprezentați, precum și pentru „Art Gallery Chicago” sau pentru orice oraș vă aflați. Iată cum puteți face asta …

SEO-de-arta-galerii

Creați o pagină pentru fiecare artist – dacă căutați „René Schuler” credeți că Google va servi o pagină care prezintă 20 de artiști diferiți? Nu, aveți nevoie de o pagină separată pe site-ul dvs. pentru fiecare artist.

Optimizează-ți paginile artistului

 • Utilizați numele artistului ca titlu al paginii
 • În mod ideal, portofoliul lor ar trebui să includă o mare parte din munca lor
 • Etichetați imaginile înainte de a le încărca (ca titlu al operei)
 • Utilizați cât mai mult conținut unic posibil, duplicat nu este bine
 • Utilizați unele texte pe pagină dacă este posibil, altfel tot Google are imagini
 • Scrieți-vă fragmentul pentru a suna frumos și includeți numele lor (așa cum este descris în pasul 1)
 • Includeți informații unice, de ce ar trebui să afișeze Google pagina dvs. și nu alte galerii? Acesta este un factor uriaș, deoarece conținutul „valoros” depășește de obicei concurența. Google măsoară cât timp petrec oamenii pe o pagină și o folosește pentru a determina clasamentul unei pagini, astfel încât să investești timp în conținut este primul lucru pe care îl poți face.

Spruce Up Pagina dvs. de afaceri Google

* Google ia în considerare din ce în ce mai mult activarea proprietarilor de afaceri care: postează pe Google Posts, răspunde la recenzii, actualizează orele speciale, răspunde la întrebări, face convenabil clienților să întreprindă acțiuni directe asupra GMB folosind adresele URL ale companiei..

Logo-ul companiei mele Google

Obțineți recenzii (în special pe compania mea Google) – tot ce îți trebuie este 1 recenzie pentru a obține vedetele.

Google-My-Business-For-Art-galerii

Îmbunătățirea profilurilor online cu Moz Local – executați site-ul web Moz Local care vă ajută să remediați profile incomplete, inconsistente și duplicate. Obțineți scorul cât puteți … aceste profiluri (numite referințe) sunt o parte importantă a Factorii locali de clasificare a căutării Google.

Externalizați profiluri mai puțin importante pentru whitespark – deoarece aceste profiluri sunt atât de importante, aveți nevoie de mai multe dintre ele. Puteți externaliza acest lucru Serviciul de citare al Whitespark pentru 4-5 USD pentru fiecare profil sau utilizați lista acestora citări de top în funcție de oraș. Dar cel puțin cel puțin ar trebui să ai alte 50 de profiluri, altele decât cele din Moz Local. Dacă faceți acest lucru singuri, asigurați-vă că vă urmăriți autentificările.

Urmați Factorii locali de clasare a căutării Google – Am acoperit cea mai mare parte, dar dacă nu aveți vreodată îndoieli despre cum să vă poziționați mai sus în Google Maps și în rezultatele căutării locale, verificați Factorii locali de căutare Google. Acest lucru este raportat la fiecare 2 ani de către Moz și este cel mai precis studiu.

8. Faceți site-ul dvs. Încărcați mai repede

Nu aveți nevoie de un dezvoltator pentru a face acest lucru …

 • Rulează site-ul web GTmetrix pentru a vedea dacă este lent
 • Dacă da, găzduirea rapidă este factorul # 1 în Ghid de optimizare WordPress
 • Vizualizați aceste sondaje pe Facebook ale celor mai bine cotate gazde pentru a vedea dacă al tău se află în partea de jos
 • eu folosesc SiteGround, gazda evaluată # 1 și recomandat de WordPress
 • Dacă aveți un site WordPress, înscrieți-vă prin intermediul lor Pagina de găzduire WordPress
 • Dacă aveți nevoie să găzduiți doar un site web, utilizați planul StartUp al SiteGround, care este de 3,95 USD / lună
 • Dacă aveți nevoie pentru a găzdui mai multe site-uri web, utilizați GrowBig-ul lor, care este de 5,95 USD / lună
 • SiteGround va vă migrează gratuit (nu există timp și nu trebuie să faceți nimic)
 • După ce ați terminat, reproșați-vă site-ul în GTmetrix și faceți clic pe pagini pentru a vedea diferența
 • Devine tehnic, dar al meu Ghid de viteză WordPress are multe alte recomandări
 • Dacă utilizați WordPress, puteți angajează-mi dezvoltatorul pentru a remedia raportul GTmetrix (40 USD / oră)

eu folosesc SiteGround si are Timp de răspuns de 200ms cu scoruri 100% GTmetrix și .4s Timpuri de încărcare pingdom. Faceți o verificare de găzduire, executați propriile teste sau dați clic pe paginile mele pentru a vedea cât de repede se încarcă. Au fost calificati de gazda numărul 1 în 26 de sondaje de pe Facebook și sunt lumi mai bune decât EIG (Bluehost, HostGator), Hai tăticu, și gazdele rele care împachetează prea multe persoane pe același server. sunt recomandat de WordPress, do migrații gratuite, iar eu le folosesc plan semi-dedicat.

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

WordPress Gazduire sondaj septembrie 2018.png

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

Îmi oferă timpi mari de încărcare (vizualizați raportul meu GTmetrix) …

2019-GTmetrix-Raport

Unul dintre multi fire

Cel mai bun-gazdă-conversație

Iată-le planuri:

SiteGround WordPress Gazduire

întrebări frecvente

&# X1f3a8; Cum îmi aduc arta în Google Images?

Etichetați numele fișierului dvs. de imagine înainte de a le încărca pe site-ul dvs. web (sau în orice altă parte online). Ei trebuie să descrie cu exactitate imaginea și să includă un cuvânt cheie descriptiv. Fiecare imagine ar trebui să aibă o descriere unică pentru acea imagine. Încercați, de asemenea, să folosiți Wikimedia.

&# X1f3a8; Cum clasez numărul 1 pentru numele meu?

Asigurați-vă că site-urile dvs. web și profilurile de social media sunt create pentru a stabili credibilitatea Google. Folosind pluginul SEO Yoast pentru a personaliza modul în care fragmentul dvs. de pagină de pornire apare în Google. Obținerea de linkuri către site-ul dvs. (de exemplu, din comunicate de presă) vă ajută. Poate dura câteva luni pentru ca noile site-uri web să fie pe locul 1 pentru numele tău, dar creezi în continuare semnale pentru Google.

&# X1f3a8; Cum obțin o pagină Wikipedia artist?

Aveți nevoie de surse, fie că sunt surse online sau de tipărire. În continuare, aveți nevoie de un scriitor de articole Wikipedia (nu tu sau oricine este conectat cu dvs.) pentru a scrie articolul. Acest scriitor ar trebui să fie cunoscut cu ghidurile și codul Wikipedia. Wikipedia va semnaliza pagina dacă tu sau cineva cunoscut o scrieți.

&# X1f3a8; Cum intră în joc profilurile de socializare?

Profilele de social media sunt foarte importante pentru SEO, deoarece Google extrage imagini, descrieri și alte informații din profilurile de social media și le afișează în rezultatele căutării lor. Asigurați-vă că aveți o pagină Facebook, Twitter, YouTube Channel, Instagram și orice alte rețele sociale pe care intenționați să le postați. Chiar dacă nu postați multe, doar câteva postări vă pot îmbunătăți marcarea motorului de căutare atunci când oamenii Google vă spun numele.

&# X1f3a8; Dar SEO pentru galerii de artă?

Google are propriul set de factori de clasare pentru Google Maps și SEO local. Pentru a obține un nivel înalt pentru numele artiștilor, creați o pagină pentru fiecare artist cu o descriere și un portofoliu unic. Utilizați numele artistului în titlul paginii, adresa URL, fragmentul Yoast și corpul conținutului. Asigurați-vă că creați profiluri online pe Compania mea pe Google și pe alte directoare online și profiluri sociale.

Dacă ați găsit util articolul meu și aveți un prieten care ar beneficia și de citirea acestuia, vă rugăm să luați în considerare să îl împărtășiți cu el sau ea. Mă bucur să răspund la orice întrebare despre SEO, Wikipedia și SEO în general. Lasă-mi o linie în comentariile de mai jos. Mult noroc!

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map