SEO për Artistët – Merrni Artin tuaj në Google, Google Images, dhe një hyrje për të hyrë në Wikipedia (Kjo është, nëse keni burime të mjaftueshme)

03.06.2020
SEO 'SEO për Artistët – Merrni Artin tuaj në Google, Google Images, dhe një hyrje për të hyrë në Wikipedia (Kjo është, nëse keni burime të mjaftueshme)
0 10 мин.

Artisti Rene Schuler


Për artistët, SEO zakonisht nënkupton një nga këto:

Unë do t’ju tregoj se si t’i bëni të gjitha këto (dhe si të futeni në Wikipedia nëse keni burime të mjaftueshme). Ne do ta përdorim René Romero Schuler si një shembull, një artist me të cilin kam punuar për 5+ vjet. Kam kaluar mbi 2 ditë në këtë tutorial. Bitshtë pak e gjatë, por ndiqni këto hapa dhe duhet të merrni rezultate shumë të mira (dhe nëse për ndonjë arsye nuk e bëni, më lini një koment dhe unë do t’ju ndihmoj).

Si Google Popullon Rezultatet e tyre – Google tërheq përmbajtjen nga pjesë të ndryshme të uebit. Uebfaqja juaj është një, profilet sociale janë një tjetër, videot në YouTube dhe figurat e vogla, Wikipedia, dhe kështu me radhë. Vendosini të gjitha bashkë dhe kjo është ajo që shihni në Google. Kjo thjesht do të thotë që ne kemi nevojë për të krijuar përmbajtje në vendet e duhura, të etiketojmë imazhe para se t’i ngarkojmë ato dhe të shkulim disa gjëra. Kjo do t’ju ndihmojë të populloni Google me përmbajtjen TUAJ. Kjo është ajo që SEO ka për të gjithë artistët.

Nëse jeni duke përdorur WordPress – Unë rekomandoj instalimin e Plugin Yoast SEO të cilën i referoj gjatë gjithë këtij tutoriali. Për ta bërë këtë, futuni në pultin tuaj të WordPress, shkoni në menunë tuaj të Plugins (në të majtë), pastaj kërkoni për SEO Yoast. Instaloni dhe aktivizoni – do të futemi më vonë. Nuk do të ndikojë në hartimin tuaj, dhe gjithmonë mund të fshini shtojcën dhe të riktheheni përsëri nëse zgjidhni.

Sfondi im – Unë jam i rendituri # 1 Konsulent SEO për WordPress në Google, kanë 3,000 vizitorë / ditë, filloi karrierën time për të hartuar faqet e WordPress për artistë dhe jam Google Analytics i çertifikuar. Duke mos u munduar t’ju shisni asgjë, thjesht duke ju siguruar që ky udhëzues do të funksionojë.

Tabela e përmbajtjes

1. Dissiting Google

Në këtë artikull do të përdor René Romero Schuler si nje shembull.
René ishte artisti i parë për të cilin punova, është akoma klient, dhe një mik i shkëlqyeshëm.

Rene Schuler

Kërkoni emrin e saj në Google dhe kjo është ajo që ju do të shihni …

SEO-For-Artistëve

Kërkoni emrin e saj në Google Images dhe ajo gjithashtu mbizotëron…

google-image-seo-per-artistët

2. Renditja në faqen tuaj të internetit # 1

Përdorni emrin tuaj në domen – duke përdorur një fusha e saktë e ndeshjes (www.yourname.com) është mënyra më e lehtë për të renditur numrin 1 për emrin tuaj. Për sa kohë që ndërtoni faqen tuaj me portofolin, bio, deklaratën, ngjarjet dhe faqet e tjera të rëndësishme – përfundimisht duhet të renditeni në rezultatin më të lartë. Nëse sapo keni krijuar faqen tuaj, do t’ju duhet ca kohë, por mos prisni. Do të dëshironit t’i jepni Google “sinjale” të tjera duke ndjekur hapa shtesë të listuar në këtë tutorial.

saktë-ndeshje-domain

Përdorni emrin tuaj në foton e faqes në internet – secila faqe në faqen tuaj të internetit ka një copëz që shfaqet në rezultatet e kërkimit (shiko më poshtë). Kjo përbëhet nga titulli juaj SEO (lidhja) dhe përshkrimi juaj meta (përmbledhja më e gjatë). Në vend që të përdorni copën e paracaktuar të krijuar nga WordPress (ose çfarëdo ndërtuesi i faqes në internet që po përdorni), duhet t’i shkruani këto vetë.

Ja si duket copra e syve…

Homepage-Search-Engine-Snippet

Për t’i modifikuar këto në WordPress, sigurohuni që ta keni Plugin Yoast instaluar (Plugins → Shto të Re Yoast). Pastaj në pultin tuaj të WordPress, shkoni te SEO → Paraqitja e Kërkimit → e Përgjithshme.

Kërko-Dukje-Yoast-SEO

Tani shkoni te skedari “General” dhe do të shihni fushat ku mund t’i përpunoni këto …

Search-Dukje-Settings-Yoast

Ose (në rastin tim), ju do të shihni një lidhje në faqen tuaj. Klikoni atë për të shkuar në faqen tuaj kryesore, pastaj lëvizni poshtë tek pjesa Yoast dhe klikoni në “pamjen e paraveshuar” (shiko më poshtë). Ja ku i shkruani ato. Kur të keni mbaruar, rinovoni faqen, pastaj jepni Google 1-5 ditë për të zvarritur faqen tuaj dhe t’i tregoni këto. Ndërtuesit e tjerë të faqes në internet do të kenë një proces të ngjashëm për të shkruar copa.

SEO-per-Artists-me-Yoast

Asnjë tekst / Tekst i palexueshëm – nëse nuk ka asnjë tekst në faqe, të gjitha Google shohin janë imazhet e tua (të cilat do t’i mbuloj në hapin 3). Sidoqoftë edhe pa tekst, ju DUHET akoma të jeni në gjendje të renditni numrin 1 për emrin tuaj. Por galeritë e artit që duan të renditen për “çikago galerinë e artit” (një fjalë kyçe më konkurruese) duhet të kenë një tekst në faqe. Nëse e përdorni, shmangni ngulitjen e tekstit në imazhe ose duke përdorur flash pasi këto janë të palexueshme për Google. Nëse hapni uebfaqen tuaj dhe përpiqeni të kopjoni ndonjë tekst, por nuk mundeni, kjo do të thotë se është i palexueshëm për Google dhe nuk do të përfitojë SEO juaj.

3. Optimizimi i Google Image

Nëse shkoni në Google Images i René ju mund të shihni që ajo dominon në rezultatet (një projekt që bëra për të). Por në të vërtetë është shumë e lehtë pasi shumica e imazheve vijnë vetëm nga disa burime.

Para se të ngarkoni imazhet tuaja NDONJE në internet, gjithmonë etiketoni emrin e skedarit me titullin e veprës suaj artistike. Një shembull do të ishte: Alpana – 5 × 5 Oil On Canvas nga René Romero Schuler. Nëse qëllimi juaj kryesor është të populloni Google Images kur njerëzit kërkojnë emrin tuaj, përfshini këtë në emrin e skedarit. Nëse synoni të mblidhni Google me një fjalë kyçe që lidhet me artin tuaj, lini atë. Kjo vlen për imazhet në faqen tuaj të internetit, profilet e mediave sociale, Wikipedia, dhe në thelb kudo.

google-image-seo-per-artistët

Fotografia kryesore e profilit të mediave sociale + Fotoja e mbulesës janë ata që renditen
Fotografia juaj kryesore e profilit është ajo që ka më shumë të ngjarë të shfaqet në Google Images, prandaj sigurohuni që të përfshini emrin tuaj në emrin e skedarit para se të ngarkoni foton tuaj kryesore dhe çfarëdo fotografie të mbuluara.

Krijo një tabelë
Rene-së pinboard është rreth 20% e rezultateve të saj në Google Image. Pinterest është një uebfaqe me autoritet të lartë, kështu që imazhet që ngarkoni këtu ka të ngjarë të renditen. Krijoni një tabelë të mrekullueshme me artin tuaj dhe ndoshta disa foto nga ju, dhe do të dominoni në Google Images në asnjë kohë.

artist-pinboard

Përdorni këtë video mësimore e cila ju tregon se si…

Optimizoni Imazhet në Uebfaqen tuaj
Imazhet në faqen tuaj fillestare, bio dhe imazhi i PAR që shihni kur hapni një faqe portofoli janë ato që ka më shumë gjasa të shfaqen në Google Images. Secila prej këtyre pamjeve mund të “optimizohet” duke përdorur emrin tuaj të artistit në emrin e skedarit të imazhit dhe tekstin alternative …

Emri i skedarit të figurës. Kjo është ajo që imazhi është etiketuar në kompjuterin tuaj përpara se ta ngarkoni. Ytdo herë që të ngarkoni një imazh në internet, emri i skedarit do të shoqërohet me atë imazh. Për t’i ndihmuar motorët e kërkimit të lidhin një imazh me emrin tuaj të artistit, unë rekomandoj këtë format:

Përshkrimi i veprës artistike – Emri juaj

Teksti alternative. Teksti alternativ përdoret gjithashtu për të përshkruar imazhe në motorët e kërkimit. WordPress nuk e bën këtë automatikisht, kështu që do të duhet të përdorni një plugin si Karakteristikat automatike të Alt (megjithatë, kjo vetëm shton tekstin alt në imazhe të reja në redaktorin vizual, kështu që do të duhet ta shtoni atë në të gjitha imazhet e tjera me dorë). Nëse nuk përdorni WordPress, kërkoni një fushë për të plotësuar tekstin alt të një imazhi, ose do të duhet të modifikoni HTML për ta bërë këtë (dërgoni këtë udhëzues tek zhvilluesi juaj nëse është nevoja):

”<spanteksti alternative ”src =” https://onlinemediamasters.com/wp-content/uploads/2013/05/image-file-name.png ”gjerësi =” 300 ″ lartësi = ”300 ″ />

Shpejtësia e figurës. Ka mbi 20 mënyra për të optimizuar imazhet për të ngarkuar më shpejt, shumë prej të cilave mund t’i gjeni GTmetrix. Shumë artistë nuk u pëlqen të ndryshojnë madhësinë ose të kompresojnë imazhet, por prapëseprapë mund të ruani fotografitë, të hiqni të dhënat EXIF, imazhet e ngarkesës dembelike, të specifikoni widget / lartësinë e secilës imazh, të përdorni një CDN (rrjeti i shpërndarjes së përmbajtjes) si Cloudflare / StackPath, dhe sigurohuni që imazhet të shërbehen nga versioni i saktë i URL-së (www vs jo-www dhe http kundër https). Imazhet janë zakonisht elementi më i rëndë i faqes së internetit të një artisti! Provoni tutorin tim – ai duhet ta bëjë faqen tuaj më të shpejtë.

Image-Optimizime-In-GTmetrix

Ngarko imazhet në Commons Wikimedia
Rreth 30% e Google Images Rene janë nga Wikimedia. Thjesht regjistrohu për Wikimedia dhe ngarkoni fotografi në Commons Wikimedia (këtu janë udhëzime të plota). Kur të shkoni në procesin e ngarkimit, përfshini fjalën tuaj (p.sh. emrin tuaj) në përshkrimin e secilës fotografi. Ka një kapje; njerëzit që klikojnë foton në Google Images do të shikojnë këtë imazh (jo një faqe aktuale të Wikipedia). Nëse keni burime të mjaftueshme, unë do t’ju tregoj se si të merrni një faqe aktuale hapi 6.

Nëse dëshironi të renditeni më lart në Google Images për një fjalen tjetër përveç emrit tuaj, shkoni në images.google.com. Tani filloni të shtypni në fjalen tuaj duke përdorur karakterin nënvizues _ për të gjetur një lloj specifik lulesh në menunë e poshtëm. Në përgjithësi, sa më specifik të bëhet fjalë kyçe, aq më e lehtë do të jetë renditja. Pasi të gjeni fjalen tuaj, ngarkoni imazhin tuaj në burimet e mësipërme (profile sociale, tabelë, uebfaqe …). Jepini asaj pak kohë dhe në mënyrë ideale do të renditet e lartë. Imazhet që janë ngarkuar në një faqe në internet me autorizime të larta (si Pinterest) kanë një shans më të mirë për t’u renditur lartë.

google-image-keywords

Nëse keni probleme dhe një imazh nuk renditet i lartë, provoni të zgjidhni një fjalen edhe më specifike. Përgjithësisht sa më specifik të jetë fjala kyçe, aq më pak konkurrues do të jetë. Dhe nëse një fjalë kyçe shfaqet në menunë e poshtëm të Google, kjo do të thotë se njerëzit me të vërtetë po kërkojnë atë.

të gjatë-bisht-artist-keywords

4. Optimizimi i profilit të mediave sociale

Pse media sociale është e rëndësishme për artistin SEO:

 • Profilet e mediave sociale renditen lartë në Google
 • Fotografitë e profileve zakonisht tregohen në Google Images

social-media-image-optimization

Rrjetet më të rëndësishme sociale janë…

Përdorni Profilet e Tuaja të Medias Sociale i Bën Renditjen e tyre Më lart
Sigurohuni që të gjitha profilet e mediave të jenë 100% të plota dhe të përfshijnë veprat tuaja artistike (të cilat zakonisht mund të kategorizohen në albume, pinboards, etj.). Shtimi i lidhjeve dhe postimi i azhurnimeve të vazhdueshme dërgoni sinjale të mira në Google që ju jeni një person / biznes i ligjshëm. Nëse dëshironi të populloni Google me përmbajtjen tuaj, përdorimi i profileve të mediave sociale është ndoshta mënyra më e lehtë për ta bërë atë.

5. SEO Video në YouTube

Videot e YouTube gjithashtu mund të shfaqen në Google. Kjo quhet video seo dhe duket si kjo:

YouTube SEO

 • Krijoni videon tuaj
 • Etiketoni skedarin tuaj të videos si fjalen, pastaj ngarkoni në Youtube
 • Dizenjoni një tablo të personalizuar, etiketojeni atë me fjalen tuaj, pastaj ngarkojeni
 • Shkruani një titull të bukur i cili gjithashtu duhet të përfshijë fjalen tuaj
 • Shkruaj një përshkrim të gjatë (mundësisht 400 fjalë) duke përdorur fjalen tuaj 2-3 herë
 • Mos e teproni në etiketa, por shtoni disa
 • Merrni më shumë pëlqime, shikime, komente duke e promovuar atë
 • Vendoseni atë në faqen tuaj të internetit (# e embeds është një faktor renditje)
 • Gjithmonë përgjigjet në komente pasi këto do ta ndihmojnë atë të renditet më i lartë

FYI këtu është një video e azhurnuar e René nëse doni të dëgjoni historinë e saj…

6. Merrni një Faqe Artistike Wikipedia

Unë kam bërë mjaft nga këto, për fat të keq Wikipedia nuk dëshiron që shkrimtari të ketë ndonjë lidhje me artistin, kështu që unë ndoshta nuk duhet t’i bëj ato. Por ja se si ta merrni një.

Hapi 1: Mblidhni burimet – mblidhni lidhje nga GJITHA artikujt në internet për të cilët jeni përmendur. Këto nuk duhet të publikohen nga ju (p.sh. faqja juaj e internetit) pasi që kjo do të konsiderohej e njëanshme dhe kundër tyre udhëzime, të cilën unë rekomandoj të kaloj përmes. Nuk ka një numër të përsosur burimesh, por në mënyrë ideale duhet të kalojë 15. Për t’i gjetur këto, Google emrin tuaj, lëvizni në rezultatet, pastaj filloni të ndërtoni listën tuaj. Ti mundesh konfiguroni një Google Alert sepse kur dikush boton diçka për ju në të ardhmen. Pasi të keni një listë të burimeve, është koha për të shkruar një draft.

Hapi 2: Shkruaj një Draft Faktik, jo të njëanshëm – shikoni formatin e Renélaura, dhe faqet e tjera të Wikipedia artistëve. Ndiqni një format të ngjashëm: jetë të hershme dhe sfond, vepra arti, ekspozita, koleksione, referenca, etj. Duhet të jetë e ngjashme. Po ashtu vini re thuajse çdo fjali të cituar. Ju nuk duhet të kopjoni / ngjisni fjali të sakta nga burimet tuaja, por artikulli duhet të rrjedh nga ata, JO fjalët tuaja. Pra, thjesht bëni më të mirën që mundni për të shkruar artikullin ndërsa citoni burimet tuaja. Gjithashtu lini jashtë çdo ton promovues ose ekzagjerues.

Hapi 3: Punësoni një shkrimtar të artikullit në Wikipedia – është kundër udhëzimeve të Wikipedia për të botuar një artikull për veten tuaj (pasi është i njëanshëm). Ju do të duhet dikush që të rishikojë draftin tuaj, sigurohuni që ai të ndjekë udhëzimet e Wikipedia dhe të shkruajë draftin e parë në Kodi Wikipedia. Ju mund të punësoni një shkrimtar të artikullit të Wikipedia nga regjistrohu për një llogari të pavarur pastaj postimi i një pune për një “Shkrimtar artikull në Wikipedia” (ka shumë atje). Ose prisni që njerëzit të aplikojnë, ose kërkoni një shkrimtar dhe pyesni njerëz me vlera të larta nëse janë të interesuar. Shumica e tyre janë jashtë shtetit, por të gjithë ata që kam punësuar kanë punuar mirë për mua. Vetëm sigurohuni që ata kanë komente shumë të mira.

Hapi 4: Punoni me Shkrimtarin tuaj të Wikipedia për ta botuar – ata do t’ju tregojnë nëse ndonjë gjë duhet të rregullohet. Thjesht dërgojini atyre draftin tuaj, listën e burimeve dhe disa imazhe nëse përfshini një seksion “punon”. Do të të duhet gjithashtu fotografia dhe informacioni yt kryesor që tregon në anën e djathtë të faqes. Nga këtu, është vetëm çështje e bashkëpunimit me shkrimtarin tuaj. Unë nuk jam shkrimtar, kështu që nuk mund t’u përgjigjem shumë pyetjeve në lidhje me këtë, por shkrimtari juaj duhet të jetë në gjendje.

Ka shumë shkrimtarë të artikujve Wikipedia atje:

Shkrimtarët e Artileve Wikipedia

7. SEO Për Galeritë e Arteve

Nëse drejtoni një galeri arti, supozoj se dëshironi të renditeni lartë në Google për emrat e artistëve tuaj të përfaqësuar, si dhe “Art Gallery Chicago” ose çfarëdo qyteti ku jeni. Këtu keni si ta bëni atë …

SEO-per-artit-galeritë

Krijoni një faqe për secilin artist – nëse kërkoni në “René Schuler”, mendoni se Google do t’i shërbejë një faqe që tregon 20 artistë të ndryshëm? Jo, keni nevojë për një faqe të veçantë në faqen tuaj për secilin artist.

Optimizoni Faqet e Artistit tuaj

 • Përdorni emrin e artistit si titullin e faqes
 • Idealisht, portofoli i tyre duhet të përfshijë shumë punën e tyre
 • Imazhe etiketimi përpara se t’i ngarkoni ato (si titulli i veprës artistike)
 • Përdorni sa më shumë përmbajtje unike që të jetë e mundur, përmbajtja kopjuar nuk është e mirë
 • Përdorni disa tekst në faqe nëse është e mundur, përndryshe të gjitha Google kanë imazhe
 • Shkruani copëzën tuaj që të tingëllojë bukur dhe të përfshijë emrin e tyre (siç përshkruhet në Hapi 1)
 • Përfshini informacion unik, pse Google duhet të tregojë faqen tuaj dhe jo galeritë e tjera? Ky është një faktor i madh pasi përmbajtja ‘e vlefshme’ zakonisht largon konkurrencën. Google mat sa kohë kalon njerëzit në një faqe dhe e përdor atë për të përcaktuar renditjen e një faqe, kështu që të investosh kohën në përmbajtje është gjëja # 1 që mund të bësh.

Shpërndani faqen tuaj të Google My Business

* Google po merr gjithnjë e më shumë duke marrë parasysh aktivizimin e pronarëve të bizneseve të cilët: postojnë në Google Posts, përgjigjen në rishikime, mbajnë orë speciale të azhurnuara, u përgjigjen pyetjeve, e bëjnë më të përshtatshme për klientët të ndërmarrin veprime të drejtpërdrejta në GMB duke përdorur URL të biznesit..

Google Logo e Biznesit tim

Merrni Shqyrtime (Sidomos Në Google Biznesi im) – gjithçka që ju nevojitet është 1 përmbledhje për të marrë yjet.

Google-My-Business-For-Art-Galleries

Përmirësoni Profilet Online Me Moz Lokal – drejtoni faqen tuaj te internetit përmes Moz Lokale e cila ju ndihmon të rregulloni profile jo të plota, në kundërshtim dhe kopjim. Merrni rezultatin tuaj sa më shumë që të keni mundësi… këto profile (të quajtura citime) janë një pjesë e rëndësishme e Faktorët e rangut lokal të kërkimit në Google.

Transferoni profile më pak të rëndësishme për Whitespark – pasi këto profile janë kaq të rëndësishme, ju keni nevojë për më shumë prej tyre. Ju mund ta transferoni këtë Shërbimi i citimit i Whitespark për 4-5 dollarë për profil, ose përdorni listën e tyre Citimet kryesore nga qyteti. Por ju duhet të keni të paktën 50 profile të tjera përveç atyre në Moz Lokal. Nëse e bëni këtë vetë, sigurohuni që të mbani shënimet e hyrjeve tuaja.

Ndiqni Faktorët e Renditjes së Kërkimit Lokal të Google – Unë mbulova pjesën më të madhe të saj, por nëse ndonjëherë keni dyshim se si të renditeni më lart në Google Maps dhe rezultatet e kërkimit lokal, kontrolloni Faktorët e rangut lokal të kërkimit në Google. Ky raportohet çdo 2 vjet nga Moz dhe është studimi më i saktë.

8. Bëni më të shpejtë ngarkesën tuaj në internet

Ju nuk keni nevojë për një zhvillues për ta bërë këtë…

 • Drejtoni faqen tuaj të internetit përmes GTmetrix për të parë nëse është e ngadaltë
 • Nëse po, pritja e shpejtë është faktori # 1 në Udhëzues për optimizimin e WordPress
 • Shikoni këto sondazhe në Facebook të ushtrive më të vlerësuara për të parë nëse e juaja është në fund
 • E perdor SiteGround, hosti # 1 i vlerësuar dhe rekomanduar nga WordPress
 • Nëse keni një uebfaqe të WordPress, regjistrohuni përmes tyre Faqja pritëse e WordPress
 • Nëse ju duhet vetëm të presni 1 faqe në internet, përdorni planin StartUp të SiteGround që është 3,95 $ / muaj
 • Nëse keni nevojë të pritni shumë faqe në internet, përdorni GrowBig-in e tyre i cili është 5,95 $ / muaj
 • SiteGround do ju migrojnë falas (pa kohë, dhe nuk keni nevojë të bëni asgjë)
 • Kur të keni mbaruar, rishikoni faqen tuaj në GTmetrix dhe klikoni nëpër faqe për të parë ndryshimin
 • Ajo bëhet teknike, por e imja Udhëzues për shpejtësinë e WordPress ka shumë rekomandime të tjera
 • Nëse përdorni WordPress, mundeni punësoj zhvilluesin tim për të rregulluar raportin tuaj GTmetrix ($ 40 / orë)

E perdor SiteGround dhe kam 200 herë përgjigje me rezultate 100% GTmetrix dhe .4s Koha e ngarkesës Pingdom. Bëni një kontroll të hostimit, ekzekutoni testet tuaja ose klikoni nëpër faqet e mia për të parë se sa shpejt ngarkojnë ato. Ata u vlerësuan si host 1 në 26 sondazhet në Facebook dhe janë botë më të mirë se EIG (Bluehost, Hostgator), Godaddy, dhe pritës të këqij që paketojnë shumë njerëz në të njëjtin server. ata janë rekomanduar nga WordPress, bëj migrime falas, dhe unë i përdor ato plan gjysëm i përkushtuar.

Kalimi në sitin e rrethit

Migrimi i kohës me ngarkesën në sit

Bluehost në SiteGround GTmetrix

HostGator të SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Nota Perfect në SiteGround

Zanafilla e SiteGround

Shpejtësia e dorëzuar nga SiteGround

Raporti i SiteGround GTmetrix

Koha e zvogëluar e ngarkesës me SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

HostGator To SiteGround Migrimi

SiteGround Times Response Times On Joomla

Kaloi në SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Në SiteGround

SiteGround FaqeSpeed ​​Insights

SiteGround Në Joomla

Koha e zvogëluar e ngarkesës në SiteGround

SiteGround Hosting i Shpejtë

Rezultatet e reja të Pingdomit në SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

Përmirësimi i Kohës së Përgjigjes së SiteGround

2019 Sondazhi i hostimeve

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Rekomandime për strehimin e elementëve

Korrik 2019 Rekomandim Pritës

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

Sondazhi mikpritës miqësor i WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Pritja e preferuar për Elementor

2018 Rekomandime Pritëse

Sondazhi i hostimit të WordPress Shtator 2018.png

Menaxhuar-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-pret-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-Qershor-1

SiteGround-Rekomandimi

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekomandimet-Poll

Bluehost vs SiteGround

Sondazhi i host-it të WordPress-it

Ata më japin kohë të mëdha ngarkese (shiko raportin tim GTmetrix)…

2019-GTmetrix-Report

Një nga shumë temat

Best-Host-Conversation

Këtu janë të tyre planet:

SiteGround WordPress Hosting

Pyetjet e bëra më shpesh

&# X1f3a8; Si mund ta gjej artin tim në Google Images?

Etiketoni emrat e skedarëve tuaj të figurave përpara se t’i ngarkoni në faqen tuaj të internetit (ose kudo tjetër në internet). Ata duhet të përshkruajnë me saktësi imazhin dhe të përfshijnë një fjalen përshkruese. Do imazh duhet të ketë një përshkrim unik për atë imazh. Gjithashtu provoni të përdorni Wikimedia.

&# X1f3a8; Si ta rendit # 1 për emrin tim?

Sigurohuni që faqet tuaja të internetit dhe profilet e mediave sociale janë ndërtuar për të vendosur besueshmërinë ndaj Google. Duke përdorur shtojcën SEO Yoast për të rregulluar si shfaqet copëza e faqes tuaj në Google. Marrja e lidhjeve në faqen tuaj të internetit (p.sh. nga njoftimet për shtyp) ndihmon. Mund të duhen disa muaj që faqet e internetit të reja të renditen # 1 për emrin tuaj, por vazhdoni të krijoni sinjale për Google.

&# X1f3a8; Si mund të gjej një faqe Wikipedia artistësh?

Keni nevojë për burime, qofshin ato burime në internet apo të shtypura. Tjetra, ju duhet një shkrimtar i artikullit në Wikipedia (jo ju ose dikush që është i lidhur me ju) për të shkruar artikullin. Ai shkrimtar duhet të jetë i njohur me udhëzimet dhe kodin e Wikipedia. Wikipedia do të flamurojë faqen nëse ju ose dikush që e dini e shkruan atë.

&# X1f3a8; Si hyjnë në lojë profilet e mediave sociale?

Profilet e mediave sociale janë shumë të rëndësishme për SEO tuaj pasi Google tërheq imazhe, përshkrime dhe informacione të tjera nga profilet e mediave tuaja sociale dhe i shfaq ato në rezultatet e kërkimit. Sigurohuni që të keni një faqe në Facebook, Twitter, YouTube Channel, Instagram dhe çdo rrjet tjetër social që planifikoni të postoni. Edhe nëse nuk postoni shumë, vetëm disa postime mund të përmirësojnë markën tuaj të motorit të kërkimit kur njerëzit Google emrin tuaj.

&# X1f3a8; Po në lidhje me SEO për galeritë e artit?

Google ka grupin e vet të faktorëve të rangut për Google Maps dhe SEO lokale. Për t’u renditur i lartë për emrat e artistëve, krijoni një faqe për secilin artist me një përshkrim dhe portofol unik. Përdorni emrin e artistit në titullin e faqes, URL-në, copëzën Yoast dhe trupin e përmbajtjes. Sigurohuni që të krijoni profile online në Google My Business dhe direktori të tjerë në internet dhe profile sociale.

Nëse e keni parë të dobishëm artikullin tim dhe keni një mik i cili gjithashtu do të përfitonte nga leximi i tij, ju lutemi merrni parasysh që ta ndani atë me të ose me të. Unë jam i kënaqur të përgjigjem çdo pyetjeje që keni në lidhje me SEO artistin, Wikipedia dhe SEO në përgjithësi. Thjesht më hidhni një vijë në komentet më poshtë. Paç fat!

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector