SEO til kunstnere – Få din kunst i Google, Google-billeder og et introduktion til at komme på Wikipedia (dette er, hvis du har nok kilder)

03.06.2020
SEO 'SEO til kunstnere – Få din kunst i Google, Google-billeder og et introduktion til at komme på Wikipedia (dette er, hvis du har nok kilder)
0 7 мин.

Kunstner Rene Schuler


For kunstnere betyder SEO normalt et af følgende:

Jeg vil vise dig, hvordan du gør alle disse (og hvordan man kommer ind på Wikipedia, hvis du har nok kilder). Vi bruger René Romero Schuler som et eksempel, en kunstner, jeg har arbejdet med i over 5 år. Jeg brugte over 2 dage på denne tutorial. Det er lidt langvarigt, men følg disse trin, og du skal få meget gode resultater (og hvis du ikke gør det, skal du efterlade en kommentar, så hjælper jeg dig).

Sådan populerer Google deres resultater – Google henter indhold fra forskellige dele af internettet. Din hjemmeside er en, sociale profiler er en anden, YouTube-videoer og miniaturer, Wikipedia, og så videre. Sæt det hele sammen, og det er det, du ser på Google. Dette betyder bare, at vi er nødt til at oprette indhold på de rigtige steder, mærke billeder, før du uploader dem, og finjustere et par ting. Dette vil hjælpe dig med at udfylde Google med DIT indhold. Det er hvad SEO for kunstnere handler om.

Hvis du bruger WordPress – Jeg anbefaler at installere Yoast SEO-plugin som jeg refererer til i hele denne tutorial. For at gøre dette skal du logge ind på dit WordPress-dashboard, gå til din Plugins-menu (til venstre) og derefter søge efter Yoast SEO. Installer og aktiver det – vi kommer nærmere ind på det senere. Det påvirker ikke dit design, og du kan altid slette plugin og vende tilbage, hvis du vælger.

Min baggrund – Jeg er rangeret som nummer 1 WordPress SEO konsulent i Google, har 3.000 besøgende / dag, startede min karriere med at designe WordPress-websteder for kunstnere og er Google Analytics-certificeret. Forsøger ikke at sælge dig noget, bare at forsikre dig om, at denne guide faktisk fungerer.

Indholdsfortegnelse

1. Afskæring af Google

I denne artikel vil jeg bruge René Romero Schuler som et eksempel.
René var den første kunstner, jeg arbejdede for, er stadig en klient og en stor ven.

Rene Schuler

Søg efter hendes navn på Google og det er hvad du ser …

SEO-For-kunstnere

Søg efter hendes navn i Google Billeder og hun dominerer også …

google-image-seo-til-kunstnere

2. Rangering af dit websted nr. 1

Brug dit navn på domænet – ved hjælp af en nøjagtigt match-domæne (www.yourname.com) er den nemmeste måde at rangere nr. 1 for dit navn. Så længe du bygger din hjemmeside ud med din portefølje, bio, erklæring, begivenheder og andre vigtige sider – skal du i sidste ende rangere i topresultatet. Hvis du netop oprettede dit websted, vil det tage nogen tid, men vent ikke rundt. Du vil give Google andre “signaler” ved at følge yderligere trin, der er anført i denne tutorial.

nøjagtigt match-domæne

Brug dit navn i hjemmesidebiten – hver side på dit websted har et uddrag, der vises i søgeresultaterne (se nedenfor). Dette består af din SEO-titel (linket) og din metabeskrivelse (det længere resume). I stedet for at bruge standarduddraget, der er genereret af WordPress (eller hvilken som helst webstedsbygger, du bruger), skal du skrive disse selv.

Sådan ser uddraget ud …

Hjemmeside-Search-Engine-Snippet

Hvis du vil redigere disse i WordPress, skal du sikre dig, at du har Yoast-plugin installeret (plugins → Tilføj nyt → Yoast). Gå derefter til SEO → Søgning udseende → Generelt i dit WordPress-dashboard.

Søg-Udseende-Yoast-SEO

Gå nu til fanen “Generelt”, så ser du felter, hvor du kan redigere disse …

Search-Udseende-Indstillinger-Yoast

Eller (i mit tilfælde), vil du se et link til din startside. Klik på den for at gå til din startside, rulle derefter ned til Yoast-sektionen og klik på “uddragseksempel” (se nedenfor). Her skriver du dem. Når du er færdig, skal du opdatere siden og derefter give Google 1-5 dage til at gennemgå dit websted og vise disse. Andre webstedsbyggere vil have en lignende proces med at skrive uddrag.

seo-til-kunstnere-med-yoast

Ingen tekst / uleselig tekst – hvis der ikke er nogen tekst på siden, er alt Google ser dine billeder (som jeg vil dække i trin 3). Men selv uden tekst SKAL du stadig være i stand til at rangere nr. 1 for dit navn. Men kunstgallerier, der ønsker at rangere som “art gallery chicago” (et mere konkurrencedygtigt nøgleord), skal sandsynligvis have noget tekst på siden. Hvis du bruger det, undgå indlejring af tekst i billeder eller ved hjælp af flash, da disse er ulæselige for Google. Hvis du åbner dit websted og prøver at kopiere noget tekst, men ikke kan det, betyder det, at det er ulæseligt for Google og ikke kommer din SEO til gode.

3. Google Image Optimization

Hvis du går til René’s Google Billeder du kan se, at hun dominerer resultaterne (et projekt, jeg gjorde for hende). Men det er faktisk meget let, da flertallet af billeder kun kommer fra nogle få kilder.

Før du uploader dine billeder ALLEHED online, skal du altid markere filnavnet med titlen på dit kunst. Et eksempel ville være: Alpana – 5 × 5 Oil On Canvas af René Romero Schuler. Hvis dit hovedmål er at udfylde Google Billeder, når folk søger efter dit navn, skal du medtage dette i filnavnet. Hvis dit mål er at udfylde Google med et nøgleord, der er relateret til din kunst, skal du forlade det. Dette gælder for billeder på dit websted, profiler på sociale medier, Wikipedia og dybest set overalt.

google-image-seo-til-kunstnere

Vigtigste sociale mediaprofil + forsidefoto er de, der rangerer
Dit hovedprofilbillede er det mest sandsynligt, at det vises i Google Billeder, så sørg for at medtage dit navn i filnavnet, før du uploader dit hovedfoto OG eventuelle forsidebilleder.

Opret et pinboard
Renes pinboard er omkring 20% ​​af hendes Google Image-resultater. Pinterest er et websted med høj autoritet, så billeder, du uploader her, er sandsynligvis højt. Opret en fantastisk pinboard med din kunst og måske et par fotos af dig, så dominerer du Google Billeder på kort tid.

kunstner-pinboard

Brug denne tutorialvideo, der viser dig hvordan …

Optimer billeder på dit websted
Billederne på din startside, biograf og det FØRSTE billede, du ser, når du åbner en porteføljeside, er dem, der mest sandsynligt vises i Google Billeder. Hvert af disse billeder kan “optimeres” ved at bruge dit kunstnernavn i billedfilnavnet og alternativ tekst …

Billedfilnavn. Dette er, hvad billedet er mærket på din computer, før du uploader det. Hver gang du uploader et billede til internettet, vil filnavnet blive tilknyttet dette billede. For at hjælpe søgemaskiner med at knytte et billede til dit kunstnernavn anbefaler jeg dette format:

Kunstværksbeskrivelse – Dit navn

Alternativ tekst. Alternativ tekst bruges også til at beskrive billeder til søgemaskiner. WordPress gør ikke dette automatisk, så du bliver nødt til at bruge et plugin som Automatiske Alt-attributter (dette tilføjer dog kun alt-tekst til nye billeder i den visuelle editor, så du bliver nødt til at tilføje den til alle andre billeder manuelt). Hvis du ikke bruger WordPress, skal du kigge efter et felt for at udfylde et billeds alt-tekst, eller du bliver nødt til at redigere HTML’en for at gøre dette (send denne vejledning til din udvikler om nødvendigt):

”<spanalternativ tekst ”src =” https://onlinemediamasters.com/wp-content/uploads/2013/05/image-file-name.png ”bredde =” 300 ″ højde = ”300 ″ />

Billedhastighed. Der er over 20 måder at optimere billeder til at indlæse hurtigere, hvoraf mange du kan finde på GTmetrix. Mange kunstnere kan ikke lide at ændre størrelse på eller komprimere billeder, men du kan stadig cache-billeder, fjerne EXIF-data, dovne indlæse billeder, specificere widget / højde på hvert billede, bruge et CDN (indholdsleveringsnetværk) som Cloudflare / StackPath og Sørg for, at billeder vises fra den korrekte URL-version (www vs. ikke-www og http vs. https). Billeder er normalt det tyngste element på en kunstners webside! Prøv min tutorial – det skal gøre dit websted hurtigere.

Billede-optimeringer-In-GTmetrix

Upload billeder til Wikimedia Commons
Cirka 30% af Renes Google-billeder er fra Wikimedia. Tilmeld dig bare Wikimedia og upload fotos til Wikimedia Commons (her er fulde instruktioner). Når du kommer til uploadprocessen, skal du medtage dit nøgleord (f.eks. Dit navn) i hvert fotos beskrivelse. Der er en fangst; personer, der klikker på billedet i Google Billeder, vil se dette billede (ikke en faktisk Wikipedia-side). Hvis du har nok kilder, viser jeg dig, hvordan du får en faktisk side ind trin 6.

Hvis du vil rangere højere i Google Billeder for et andet søgeord end dit navn, gå til images.google.com. Begynd nu at indtaste dit søgeord ved hjælp af understregningstegnet _ for at finde en bestemt type blomst i rullemenuen. Generelt, jo mere specifikt nøgleordet er, desto lettere er det at rangere. Når du har fundet dit nøgleord, skal du uploade dit billede til kilderne ovenfor (sociale profiler, pinboard, website …). Giv det lidt tid, og ideelt set er det højt. Billeder, der uploades til et websted med høj autoritet (som Pinterest), har en bedre chance for at placere sig højt.

google-image-søgeord

Hvis du har problemer, og et billede ikke rangerer højt, kan du prøve at vælge et endnu mere specifikt søgeord. Generelt, jo mere specifikt nøgleordet er, desto mindre konkurrencedygtigt vil det være. Og hvis et nøgleord vises i Googles rullemenu, betyder det, at folk virkelig søger efter det.

lang hale-artist-søgeord

4. Optimering af sociale medier profil

Hvorfor sociale medier er vigtige for artist SEO:

 • Profiler på sociale medier rangerer højt i Google
 • Profilbilleder vises normalt i Google Billeder

social-medie-billede-optimering

De vigtigste sociale netværk er …

Brug dine sociale mediaprofiler gør dem højere
Sørg for, at alle medieprofiler er 100% komplette og inkluderer dine illustrationer (som normalt kan kategoriseres i albums, pinboards, etcs). Tilføjelse af forbindelser og bogføring af løbende opdateringer sender gode signaler til Google om, at du er en legitim person / virksomhed. Hvis du vil udfylde Google med dit indhold, er brugen af ​​sociale medier-profiler sandsynligvis den nemmeste måde at gøre det på.

5. YouTube Video SEO

YouTube-videoer kan også vises på Google. Dette kaldes video seo og ser sådan ud:

YouTube SEO

 • Opret din video
 • Mærk din videofil som nøgleordet, og upload derefter til Youtube
 • Design en brugerdefineret miniature, mærk det med dit søgeord, og upload det derefter
 • Skriv en dejlig titel, der også skal indeholde dit søgeord
 • Skriv en lang (helst 400+ ord) beskrivelse ved hjælp af dit søgeord 2-3 gange
 • Overdriv det ikke på tags, men tilføj et par
 • Få flere likes, synspunkter, kommentarer ved at promovere det
 • Integrer det på dit websted (# af indlejringer er en rangeringsfaktor)
 • Svar ALTID på kommentarer, da disse vil hjælpe det med at rangere højere

FYI her er en opdateret video af René, hvis du vil høre hendes historie …

6. Få en Wikipedia-side fra kunstner

Jeg har lavet en hel del af disse, desværre ønsker Wikipedia ikke, at forfatteren skal have nogen forbindelse til kunstneren, så jeg burde sandsynligvis ikke reklamere for dem. Men sådan får du en.

Trin 1: Saml kilder – indsamle links fra ALLE online-artikler, som du er nævnt i. Disse skal ikke offentliggøres af dig (f.eks. dit websted), da det ville blive betragtet som partisk og imod deres retningslinier, som jeg anbefaler at skumme igennem. Der er ingen perfekte antal kilder, men ideelt set bør den være over 15. For at finde disse, Google dit navn, rulle gennem resultaterne og begynder derefter at opbygge din liste. Du kan opsæt en Google Alert for når nogen udgiver noget om dig i fremtiden. Når du har en liste over kilder, er det tid til at skrive et udkast.

Trin 2: Skriv et fakta, ikke-partisk udkast – se på formatet af RenéLaura, og andre kunstner Wikipedia sider. Følg et lignende format: tidligt liv og baggrund, kunstværker, udstillinger, samlinger, referencer osv. Det skal være ens. Læg også mærke til næsten HVER sætning er citeret. Du behøver ikke at kopiere / indsætte nøjagtige sætninger fra dine kilder, men artiklen skal stamme fra dem, IKKE dine egne ord. Så bare gør det bedst du kan for at skrive artiklen, mens du citerer dine kilder. Udelad også enhver salgsfremmende eller overdreven tone.

Trin 3: Ansæt en Wikipedia-artikelforfatter – det er i strid med Wikipedia’s retningslinjer for at offentliggøre en artikel om dig selv (da den er partisk). Du har brug for nogen til at gennemgå dit udkast, sørg for, at det følger Wikipedia retningslinjer og skrive det første udkast i Wikipedia-kode. Du kan ansætte en Wikipedia-artikelforfatter af tilmelding til en freelancer-konto derefter udstationering af et job for en “Wikipedia Article Writer” (der er masser derude). Enten venter på, at folk ansøger, eller søg efter en forfatter, og spørg folk med højt klassificering, om de er interesseret. De fleste af dem er i udlandet, men alle dem, jeg hyrede, fungerede godt for mig. Bare sørg for, at de har meget gode anmeldelser.

Trin 4: Arbejd med din Wikipedia-forfatter for at få den offentliggjort – de vil fortælle dig, om noget skal rettes. Send dem dit udkast, listen over kilder og et par billeder, hvis du inkluderer et “værker” -afsnit. Dit har også brug for dit hovedbillede og dine oplysninger, der vises på højre side af siden. Herfra er det bare et spørgsmål om at arbejde med din forfatter. Jeg er ikke forfatter, så jeg kan ikke svare for mange spørgsmål om dette, men din forfatter burde være i stand til det.

Der er masser af Wikipedia-forfattere derude:

Wikipedia Artile Writers

7. SEO til kunstgallerier

Hvis du driver et kunstgalleri, antager jeg, at du vil placere højt i Google for dine repræsenterede kunstnernavne samt “Art Gallery Chicago” eller hvilken by du end er i. Sådan gør du …

seo-til-kunst-gallerier

Opret en side til hver kunstner – Hvis du søger i “René Schuler”, tror du, at Google vil tjene en side, der viser 20 forskellige kunstnere? Nej, du har brug for en separat side på dit websted for hver kunstner.

Optimer dine kunstnersider

 • Brug kunstnernavnet som sidetitel
 • Ideelt set bør deres portefølje omfatte meget af deres arbejde
 • Mærk billeder, før du uploader dem (som titlen på kunstværket)
 • Brug så meget unikt indhold som muligt, duplikatindhold er ikke godt
 • Brug om muligt tekst på siden, ellers er alle Google billeder
 • Skriv dit uddrag for at lyde godt, og medtag deres navn (som beskrevet i trin 1)
 • Medtag unikke oplysninger. Hvorfor skal Google vise din side og ikke andre gallerier? Dette er en enorm faktor, da ‘værdifuldt’ indhold normalt udskiller konkurrencen. Google måler hvor meget tid folk bruger på en side og bruger den til at bestemme en sides placeringer, så at investere tid i indhold er det # 1, du kan gøre.

Gran din Google My Business-side op

* Google tager i stigende grad hensyn til at aktivere virksomhedsejere, der: poster på Google Posts, svarer på anmeldelser, holder særlige timer opdateret, besvarer spørgsmål, gør det praktisk for kunder at tage direkte handlinger på GMB ved hjælp af forretningsadresser.

Google My Business-logo

Hent anmeldelser (især på Google Min virksomhed) – alt hvad du behøver er 1 anmeldelse for at få stjernerne.

Google-My-Business-For-kunst-gallerier

Forbedre onlineprofiler med Moz Local – kør dit websted igennem Moz Local som hjælper dig med at løse ufuldstændige, inkonsekvente og duplikatprofiler. Få din score så meget op som du kan … disse profiler (kaldet citater) er en vigtig del af Googles lokale søgerangivelsesfaktorer.

Outsource mindre vigtige profiler til Whitespark – da disse profiler er så vigtige, har du brug for flere af dem. Du kan enten outsource dette til Whitesparks citationstjeneste for $ 4-5 pr. profil, eller brug deres liste over top citater efter by. Men du skal mindst have 50 andre profiler end dem i Moz Local. Hvis du gør dette selv, skal du huske at holde styr på dine logins.

Følg Googles faktorer for lokal placering af søgninger – Jeg dækkede det meste af det, men hvis du nogensinde er i tvivl om, hvordan du rangerer højere i Google Maps og lokale søgeresultater, skal du kontrollere Googles lokale søgerangivelsesfaktorer. Dette rapporteres hvert andet år af Moz og er den mest nøjagtige undersøgelse.

8. Gør dit webstedsbelastning hurtigere

Du behøver ikke en udvikler for at gøre dette …

 • Kør dit websted igennem GTmetrix for at se, om det er langsomt
 • Hvis ja, er hurtig hosting nummer 1-faktoren i WordPress optimeringsvejledning
 • Se disse afstemninger på Facebook af de bedst vurderede værter for at se, om din er i bunden
 • Jeg bruger SiteGround, værten nr. 1 og anbefalet af WordPress
 • Hvis du har et WordPress-websted, kan du tilmelde dig via deres WordPress hosting side
 • Hvis du kun behøver at være vært for et websted, skal du bruge SiteGround’s StartUp-plan, der er $ 3,95 / måned
 • Hvis du har brug for at være vært for flere websteder, skal du bruge deres GrowBig, som er $ 5,95 / måned
 • SiteGround vil migrere dig gratis (ingen nedetid, og du behøver ikke gøre noget)
 • Når du er færdig, skal du prøve igen dit websted i GTmetrix og klikke gennem siderne for at se forskellen
 • Det bliver teknisk, men min WordPress hastighedsguide har mange andre anbefalinger
 • Hvis du bruger WordPress, kan du gøre det ansæt min udvikler for at rette din GTmetrix-rapport ($ 40 / hour)

Jeg bruger SiteGround og har 200ms responstid med 100% GTmetrix-scoringer og .4s Pingdom belastningstider. Foretag en hosting-check, kør dine egne test, eller klik gennem mine sider for at se, hvor hurtigt de indlæses. De blev bedømt som værten nr. 1 i 26 Facebook-afstemninger og er verdener bedre end EIG (Bluehost, HostGator), Kom så far, og dårlige værter, der pakker for mange mennesker på den samme server. De er anbefalet af WordPress, gøre gratis migrationer, og jeg bruger deres semi-dedikeret plan.

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll Aug 2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-hosting-Poll

Go-To-Hosting-selskab

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-hosting-Poll

Bedste-WordPress-hosting-udbyder-Poll

Bedste-Web-hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Foretrukne hosting til Elementor

Anbefalinger for 2018-vært

Afstemning af WordPress Hosting september 2018.png

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-værter-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-hosting-Poll-Juni-1

SiteGround-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Bedste-Web-hosting-udbyder-Poll

Hosting-Poll Feb 2019

Hosting-Anbefalinger-Poll

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhost

De giver mig store belastningstider (se min GTmetrix-rapport) …

2019-GTmetrix-rapport

En af mange tråde

Bedste-Host-samtale

Her er deres planer:

SiteGround WordPress Hosting

Ofte stillede spørgsmål

&# X1f3a8; Hvordan får jeg min kunst i Google Billeder?

Mærk dine billedfilnavne, før du uploader dem til dit websted (eller andre steder online). De skal beskrive billedet nøjagtigt og indeholde et beskrivende nøgleord. Hvert billede skal have en beskrivelse, der er unik for dette billede. Prøv også at bruge Wikimedia.

&# X1f3a8; Hvordan rangerer jeg nr. 1 for mit navn?

Sørg for, at dit websted og profiler på sociale medier er bygget for at skabe troværdighed over for Google. Brug af Yoast SEO-pluginet til at tilpasse, hvordan dit startsideuddrag vises i Google. At få links til dit websted (f.eks. Fra pressemeddelelser) hjælper. Det kan tage flere måneder for nye websteder at rangere nr. 1 for dit navn, men fortsæt med at oprette signaler til Google.

&# X1f3a8; Hvordan får jeg en Wikipedia-side om kunstner?

Du har brug for kilder, hvad enten det drejer sig om onlinekilder eller print. Dernæst har du brug for en Wikipedia-artikelforfatter (ikke dig eller nogen, der er forbundet med dig) for at skrive artiklen. Denne forfatter skal have kendskab til Wikipedia’s retningslinjer og kode. Wikipedia markerer siden, hvis du eller nogen, du kender, skriver den.

&# X1f3a8; Hvordan spiller sociale medier profiler ind?

Profiler på sociale medier er meget vigtige for din SEO, da Google henter billeder, beskrivelser og andre oplysninger fra dine sociale medieprofiler og viser dem i deres søgeresultater. Sørg for, at du har en Facebook-side, Twitter, YouTube-kanal, Instagram og alle andre sociale netværk, du planlægger at sende på. Selv hvis du ikke lægger meget, kan kun et par stillinger forbedre din søgemaskine branding, når folk Google dit navn.

&# X1f3a8; Hvad med SEO til kunstgallerier?

Google har sit eget sæt af rankingfaktorer for Google Maps og Local SEO. For at rangere højt for kunstnernavne skal du oprette en side for hver kunstner med en unik beskrivelse og portefølje. Brug kunstnernavnet i sidetitlen, URL, Yoast-uddrag og indholdsdel. Sørg for, at du opretter onlineprofiler i Google My Business og andre onlinekataloger og sociale profiler.

Hvis du fandt, at min artikel var nyttig og har en ven, der også kunne drage fordel af at læse den, kan du overveje at dele den med ham eller hende. Jeg er glad for at besvare alle spørgsmål, du har om artist SEO, Wikipedia og SEO generelt. Bare slip mig en linje i kommentarerne herunder. Held og lykke!

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector