SEO voor artiesten – Krijg je kunst in Google, Google Afbeeldingen en een introductie om Wikipedia binnen te komen (dit is, als je genoeg bronnen hebt)

03.06.2020
SEO 'SEO voor artiesten – Krijg je kunst in Google, Google Afbeeldingen en een introductie om Wikipedia binnen te komen (dit is, als je genoeg bronnen hebt)
0 6 мин.

Kunstenaar Rene Schuler


Voor artiesten betekent SEO meestal een van de volgende:

Ik zal je laten zien hoe je dit allemaal kunt doen (en hoe je in Wikipedia kunt komen als je genoeg bronnen hebt). We gebruiken René Romero Schuler als voorbeeld, een artiest waar ik al meer dan vijf jaar mee werk. Ik heb meer dan 2 dagen aan deze tutorial besteed. Het duurt een beetje lang, maar volg deze stappen en je zou zeer goede resultaten moeten behalen (en als je het om een ​​of andere reden niet doet, laat dan een reactie achter en ik zal je helpen).

Hoe Google hun resultaten invult – Google haalt inhoud uit verschillende delen van het web. Uw website is één, sociale profielen zijn een andere, YouTube-video’s en miniaturen, Wikipedia, enzovoorts. Zet het allemaal bij elkaar en dat is wat je ziet in Google. Dit betekent alleen dat we inhoud op de juiste plaatsen moeten maken, afbeeldingen moeten labelen voordat ze worden geüpload en een paar dingen moeten aanpassen. Dit zal u helpen Google te vullen met UW inhoud. Dat is waar SEO voor artiesten om draait.

Als u WordPress gebruikt – Ik raad aan om de Yoast SEO-plug-in waarnaar ik verwijs in deze tutorial. Om dit te doen, logt u in op uw WordPress-dashboard, gaat u naar het menu Plug-ins (aan de linkerkant) en zoekt u vervolgens naar Yoast SEO. Installeer en activeer het – we komen er later op terug. Het heeft geen invloed op uw ontwerp en u kunt de plug-in altijd verwijderen en terugzetten als u dat wilt.

Mijn achtergrond – Ik ben de # 1 gerangschikt WordPress SEO-adviseur in Google, heb 3.000 bezoekers / dag, ben mijn carrière begonnen met het ontwerpen van WordPress-sites voor artiesten en ben Google Analytics-gecertificeerd. Ik probeer je niets te verkopen, maar verzeker je ervan dat deze gids echt gaat werken.

Inhoudsopgave

1. Ontleden Google

In dit artikel zal ik gebruiken René Romero Schuler als voorbeeld.
René was de eerste kunstenaar waarvoor ik werkte, is nog steeds een klant en een geweldige vriend.

Rene Schuler

Zoek haar naam in Google en dit is wat je zult zien …

SEO-voor-artiesten

Zoek haar naam in Google Afbeeldingen en ze domineert ook …

google-image-seo-voor-artiesten

2. Uw website rangschikken # 1

Gebruik uw naam in het domein – met een exact overeenkomend domein (www.uwnaam.com) is de gemakkelijkste manier om # 1 voor uw naam te rangschikken. Zolang je je website uitbouwt met je portfolio, bio, statement, evenementen en andere belangrijke pagina’s, moet je uiteindelijk in het hoogste resultaat eindigen. Als u zojuist uw website heeft gemaakt, duurt het even, maar wacht niet af. U wilt Google andere ‘signalen’ geven door de aanvullende stappen in deze zelfstudie te volgen.

exact-match-domein

Gebruik uw naam in het homepage-fragment – elke pagina op uw website heeft een fragment dat wordt weergegeven in zoekresultaten (zie hieronder). Dit bestaat uit uw SEO-titel (de link) en uw metabeschrijving (de langere samenvatting). In plaats van het standaardfragment te gebruiken dat is gegenereerd door WordPress (of welke websitebouwer je ook gebruikt), zou je deze zelf moeten schrijven.

Zo ziet het fragment eruit …

Homepagina-Zoekmachine-fragment

Om deze in WordPress te bewerken, moet je ervoor zorgen dat je de Yoast-plug-in geïnstalleerd (plug-ins → Nieuw toevoegen → Yoast). Ga vervolgens in uw WordPress-dashboard naar SEO → Zoekweergave → Algemeen.

Zoek-uiterlijk-Yoast-SEO

Ga nu naar het tabblad “Algemeen” en u zult velden zien waar u deze kunt bewerken …

Zoeken-uiterlijk-instellingen-Yoast

Of (in mijn geval) zie je een link naar je homepage. Klik erop om naar uw startpagina te gaan, scrol vervolgens naar het gedeelte Yoast en klik op het “fragmentvoorbeeld” (zie hieronder). Hier schrijf je ze. Wanneer u klaar bent, werkt u de pagina bij en geeft u Google 1-5 dagen de tijd om uw site te crawlen en deze weer te geven. Andere website-bouwers zullen een soortgelijk proces hebben om fragmenten te schrijven.

seo-voor-artiesten-met-yoast

Geen tekst / onleesbare tekst – als er geen tekst op de pagina staat, ziet Google alleen uw afbeeldingen (die ik in stap 3 behandel). Maar zelfs zonder tekst MOET je nog steeds nummer 1 voor je naam zijn. Maar kunstgalerijen die willen rangschikken voor “kunstgalerie chicago” (een meer concurrerend trefwoord) zouden waarschijnlijk wat tekst op de pagina moeten hebben. Als je het gebruikt, vermijd het insluiten van tekst in afbeeldingen of gebruik flash omdat deze onleesbaar zijn voor Google. Als u uw website opent en probeert wat tekst te kopiëren, maar dit niet kan, betekent dit dat het onleesbaar is voor Google en uw SEO niet ten goede komt.

3. Google Image Optimization

Als je gaat naar Google Afbeeldingen van René je kunt zien dat ze de resultaten domineert (een project dat ik voor haar deed). Maar het is eigenlijk heel eenvoudig omdat de meeste afbeeldingen slechts uit een paar bronnen komen.

Voordat u uw afbeeldingen OVERAL online uploadt, moet u altijd de bestandsnaam labelen met de titel van uw kunstwerk. Een voorbeeld zou zijn: Alpana – 5 × 5 Oil On Canvas van René Romero Schuler. Als het uw belangrijkste doel is om Google Afbeeldingen in te vullen wanneer mensen naar uw naam zoeken, neemt u dit op in de bestandsnaam. Als het je doel is om Google te vullen met een trefwoord dat gerelateerd is aan je kunst, laat het dan weg. Dit geldt voor afbeeldingen op uw website, sociale media-profielen, Wikipedia en eigenlijk overal.

google-image-seo-voor-artiesten

Belangrijkste sociale media profielfoto + omslagfoto zijn degenen die rang hebben
Uw belangrijkste profielfoto is de meest waarschijnlijke afbeelding in Google Afbeeldingen, dus zorg ervoor dat u uw naam in de bestandsnaam opneemt voordat u uw hoofdfoto uploadt EN eventuele omslagfoto’s.

Maak een prikbord
René’s prikbord is ongeveer 20% van haar Google Image-resultaten. Pinterest is een website met een hoge autoriteit, dus afbeeldingen die u hier uploadt, zullen waarschijnlijk hoog scoren. Maak een geweldig prikbord met je kunst en misschien een paar foto’s van jezelf, en je domineert Google Afbeeldingen in een mum van tijd.

kunstenaar-prikbord

Gebruik deze instructievideo die u laat zien hoe …

Optimaliseer afbeeldingen op uw website
De afbeeldingen op uw startpagina, bio en de EERSTE afbeelding die u ziet wanneer u een portfoliopagina opent, verschijnen het meest in Google Afbeeldingen. Elk van deze afbeeldingen kan worden “geoptimaliseerd” door uw artiestennaam te gebruiken in de afbeeldingsbestandsnaam en alternatieve tekst …

Afbeeldingsbestandsnaam. Dit is wat de afbeelding op uw computer wordt gelabeld voordat u deze uploadt. Telkens wanneer u een afbeelding naar internet uploadt, wordt de bestandsnaam aan die afbeelding gekoppeld. Om zoekmachines te helpen een afbeelding aan uw artiestennaam te koppelen, raad ik dit formaat aan:

Artwork Beschrijving – Uw naam

alternatieve tekst. Alternatieve tekst wordt ook gebruikt om afbeeldingen voor zoekmachines te beschrijven. WordPress doet dit niet automatisch, dus je moet een plug-in gebruiken Automatische Alt-attributen (dit voegt echter alleen alt-tekst toe aan nieuwe afbeeldingen in de visuele editor, dus u moet deze handmatig aan alle andere afbeeldingen toevoegen). Als u WordPress niet gebruikt, zoek dan naar een veld om de alt-tekst van een afbeelding in te vullen, anders moet u de HTML bewerken om dit te doen (stuur deze handleiding indien nodig naar uw ontwikkelaar):

”<spanalternatieve tekst ”src =” https://onlinemediamasters.com/wp-content/uploads/2013/05/image-file-name.png ”width =” 300 ″ height = ”300 ″ />

Beeldsnelheid. Er zijn meer dan 20 manieren om afbeeldingen te optimaliseren om sneller te laden, waarvan u er vele kunt vinden GTmetrix. Veel artiesten houden er niet van om afbeeldingen te verkleinen of te comprimeren, maar je kunt nog steeds afbeeldingen cachen, EXIF-gegevens verwijderen, afbeeldingen lui laden, de widget / hoogte van elke afbeelding specificeren, een CDN (content delivery network) zoals Cloudflare / StackPath gebruiken, en zorg ervoor dat afbeeldingen worden weergegeven vanaf de juiste URL-versie (www vs. niet-www en http vs. https). Afbeeldingen zijn meestal het zwaarste element van de website van een artiest! Probeer mijn tutorial eens – het zou uw site sneller moeten maken.

Beeldoptimalisaties-in-GTmetrix

Upload afbeeldingen naar Wikimedia Commons
Ongeveer 30% van Rene’s Google Afbeeldingen zijn afkomstig van Wikimedia. Meld u gewoon aan voor Wikimedia en upload foto’s naar Wikimedia Commons (hier zijn volledige instructies). Wanneer u bij het uploadproces komt, neemt u uw zoekwoord (bijv. Uw naam) op in de beschrijving van elke foto. Er is een vangst; mensen die op de foto in Google Afbeeldingen klikken, krijgen deze afbeelding te zien (geen echte Wikipedia-pagina). Als je genoeg bronnen hebt, zal ik je laten zien hoe je een echte pagina kunt krijgen stap 6.

Als u hoger wilt scoren in Google Afbeeldingen voor een ander zoekwoord dan uw naam, ga naar images.google.com. Begin nu met het typen van uw trefwoord met het onderstrepingsteken _ om een ​​specifiek type bloem te vinden in het vervolgkeuzemenu. Over het algemeen geldt dat hoe specifieker het zoekwoord is, hoe gemakkelijker het zal zijn om te rangschikken. Zodra u uw trefwoord heeft gevonden, uploadt u uw afbeelding naar de bovenstaande bronnen (sociale profielen, prikbord, website …). Geef het wat tijd en idealiter zal het hoog scoren. Afbeeldingen die worden geüpload naar een website met een hoge autoriteit (zoals Pinterest), hebben een betere kans om hoog te scoren.

google-image-keywords

Als je problemen ondervindt en een afbeelding niet hoog scoort, probeer dan een nog specifieker zoekwoord. Over het algemeen geldt dat hoe specifieker het zoekwoord is, hoe minder concurrerend het zal zijn. En als een zoekwoord wordt weergegeven in het dropdown-menu van Google, betekent dit dat mensen er inderdaad naar zoeken.

long-tail-artist-keywords

4. Optimalisatie van sociale media-profielen

Waarom sociale media belangrijk zijn voor SEO voor artiesten:

 • Social media-profielen scoren hoog in Google
 • Profielfoto’s worden meestal weergegeven in Google Afbeeldingen

beeldoptimalisatie op sociale media

De belangrijkste sociale netwerken zijn …

Gebruik uw sociale media-profielen waardoor ze hoger scoren
Zorg ervoor dat alle mediaprofielen 100% compleet zijn en uw illustraties bevatten (die meestal kunnen worden gecategoriseerd in albums, prikborden, enz.). Door verbindingen toe te voegen en doorlopende updates te plaatsen, krijg je goede signalen naar Google dat je een legitiem persoon / bedrijf bent. Als u Google met uw inhoud wilt vullen, is het waarschijnlijk de gemakkelijkste manier om sociale media-profielen te gebruiken.

5. YouTube Video SEO

YouTube-video’s kunnen ook worden weergegeven in Google. Dit heet video seo en ziet er zo uit:

YouTube SEO

 • Maak je video
 • Label uw videobestand als trefwoord en upload het vervolgens naar YouTube
 • Ontwerp een aangepaste miniatuur, label deze met uw zoekwoord en upload deze vervolgens
 • Schrijf een mooie titel die ook uw trefwoord moet bevatten
 • Schrijf een lange (bij voorkeur 400+ woord) beschrijving met uw zoekwoord 2-3 keer
 • Overdrijf het niet op de tags, maar voeg er een paar toe
 • Krijg meer likes, views, reacties door het te promoten
 • Sluit het in op uw website (aantal insluitingen is een rankingfactor)
 • Reageer ALTIJD op opmerkingen, omdat deze helpen om hoger te scoren

Ter info: hier is een bijgewerkte video van René als je haar verhaal wilt horen …

6. Krijg een artiest Wikipedia-pagina

Ik heb er nogal wat gedaan, helaas wil Wikipedia niet dat de schrijver enige connectie heeft met de artiest, dus ik zou ze waarschijnlijk niet moeten publiceren. Maar hier is hoe je er een kunt krijgen.

Stap 1: bronnen verzamelen – verzamel links van ALLE online artikelen waarin u wordt genoemd. Deze mogen niet door u worden gepubliceerd (bijv. uw website) omdat dat als bevooroordeeld zou worden beschouwd en tegen hun richtlijnen, die ik aanraad om door te bladeren. Er is geen perfect aantal bronnen, maar idealiter zou het meer dan 15 moeten zijn. Om deze te vinden, Google je naam, blader door de resultaten en begin dan met het samenstellen van je lijst. Jij kan stel een Google-melding in voor als iemand in de toekomst iets over jou publiceert. Zodra je een lijst met bronnen hebt, is het tijd om een ​​concept te schrijven.

Stap 2: schrijf een feitelijk, niet-bevooroordeeld concept – kijk naar het formaat van RenéLaura, en andere kunstenaar Wikipedia-pagina’s. Volg een vergelijkbaar formaat: vroege leven en achtergrond, kunstwerken, tentoonstellingen, collecties, referenties, enz. Het zou vergelijkbaar moeten zijn. Merk ook op dat bijna ELKE zin wordt aangehaald. U hoeft geen exacte zinnen uit uw bronnen te kopiëren / plakken, maar het artikel moet daarvan zijn afgeleid, NIET uw eigen woorden. Dus doe gewoon je best om het artikel te schrijven terwijl je je bronnen citeert. Laat ook elke promotionele of overdreven toon weg.

Stap 3: Huur een Wikipedia-artikelschrijver – het is in strijd met de richtlijnen van Wikipedia om een ​​artikel over jezelf te publiceren (omdat het bevooroordeeld is). U heeft iemand nodig om uw concept te beoordelen, ervoor te zorgen dat het Wikipedia-richtlijnen volgt en het eerste concept erin te schrijven Wikipedia-code. U kunt een Wikipedia-artikelschrijver inhuren bij aanmelden voor een freelancer-account vervolgens een vacature plaatsen voor een “Wikipedia Article Writer” (er zijn er genoeg). Wacht tot mensen zich aanmelden of zoek een schrijver en vraag hooggewaardeerde mensen of ze geïnteresseerd zijn. De meesten van hen zijn in het buitenland, maar alle die ik heb aangenomen, werkten goed voor mij. Zorg ervoor dat ze zeer goede recensies hebben.

Stap 4: werk met uw Wikipedia-schrijver om het gepubliceerd te krijgen – ze zullen u vertellen of er iets moet worden opgelost. Stuur ze gewoon je concept, lijst met bronnen en een paar afbeeldingen als je een gedeelte ‘werkt’ toevoegt. Je hebt ook je hoofdfoto en informatie nodig die aan de rechterkant van de pagina wordt weergegeven. Vanaf hier is het gewoon een kwestie van samenwerken met je schrijver. Ik ben geen schrijver, dus ik kan hier niet te veel vragen over beantwoorden, maar uw schrijver zou dat wel moeten kunnen.

Er zijn tal van schrijvers van Wikipedia-artikelen die er zijn:

Wikipedia Artile Writers

7. SEO voor kunstgalerijen

Als je een kunstgalerie runt, neem ik aan dat je hoog wilt scoren in Google voor je vertegenwoordigde artiestennamen en ‘Art Gallery Chicago’ of welke stad je ook bent. Zo doe je dat …

seo-for-art-galerijen

Maak een pagina voor elke artiest – als je zoekt op “René Schuler”, denk je dat Google een pagina zal tonen met 20 verschillende artiesten? Nee, u heeft voor elke artiest een aparte pagina op uw site nodig.

Optimaliseer uw artiestenpagina’s

 • Gebruik de artiestennaam als paginatitel
 • Idealiter zou hun portfolio veel van hun werk moeten bevatten
 • Label afbeeldingen voordat u ze uploadt (als titel van het kunstwerk)
 • Gebruik zoveel mogelijk unieke inhoud, dubbele inhoud is niet goed
 • Gebruik indien mogelijk wat tekst op de pagina, anders heeft Google alleen afbeeldingen
 • Schrijf je fragment om mooi te klinken en voeg hun naam toe (zoals beschreven in stap 1)
 • Unieke informatie opnemen, waarom zou Google uw pagina moeten tonen en niet andere galerijen? Dit is een enorme factor, aangezien ‘waardevolle’ inhoud meestal de concurrentie overtreft. Google meet hoeveel tijd mensen aan een pagina besteden en gebruikt deze om de positie van een pagina te bepalen, dus tijd investeren in inhoud is het belangrijkste wat u kunt doen.

Verfraai uw Google Mijn Bedrijf-pagina

* Google houdt steeds meer rekening met het activeren van bedrijfseigenaren die: berichten plaatsen op Google Posts, reageren op recensies, speciale openingstijden updaten, vragen beantwoorden, het voor klanten gemakkelijk maken om directe acties op GMB te ondernemen met behulp van zakelijke URL’s.

Logo van Google Mijn Bedrijf

Recensies ontvangen (vooral op Google Mijn Bedrijf) – alles wat je nodig hebt is 1 recensie om de sterren te krijgen.

Google-My-Business-For-Art-Galleries

Verbeter online profielen met Moz Local – voer uw website door Moz Local waarmee u onvolledige, inconsistente en dubbele profielen kunt herstellen. Haal je score zo veel mogelijk op … deze profielen (citaties genoemd) zijn een belangrijk onderdeel van Google’s rankingfactoren voor lokale zoekresultaten.

Besteed minder belangrijke profielen uit aan Whitespark – omdat deze profielen zo belangrijk zijn, heb je er meer nodig. U kunt dit ofwel uitbesteden aan De citatiedienst van Whitespark voor $ 4-5 per profiel, of gebruik hun lijst met top citaties per stad. Maar je zou MINSTENS 50 andere profielen moeten hebben dan die in Moz Local. Als u dit zelf doet, houd dan uw logins bij.

Volg de lokale rankingfactoren van Google – Ik heb het grootste deel behandeld, maar als je ooit twijfelt over hoe je hoger kunt scoren in Google Maps en lokale zoekresultaten, controleer dan Plaatsingsfactoren voor lokale zoekresultaten van Google. Dit wordt elke 2 jaar door Moz gerapporteerd en is de meest nauwkeurige studie.

8. Laat uw website sneller laden

Je hebt hiervoor geen ontwikkelaar nodig …

 • Voer uw website door GTmetrix om te zien of het langzaam is
 • Zo ja, dan is snelle hosting de # 1 factor in de Optimalisatiegids voor WordPress
 • Bekijk deze Facebook-peilingen van de best beoordeelde hosts om te zien of de jouwe onderaan staat
 • ik gebruik SiteGround, de # 1 gewaardeerde host en aanbevolen door WordPress
 • Als je een WordPress-website hebt, meld je dan aan via hun WordPress hostingpagina
 • Als u slechts 1 website hoeft te hosten, gebruik dan het StartUp-plan van SiteGround, dat $ 3,95 / maand is
 • Als je meerdere websites moet hosten, gebruik dan hun GrowBig, die $ 5,95 / maand kost
 • SiteGround zal u gratis migreren (geen uitvaltijd en u hoeft niets te doen)
 • Als u klaar bent, test u uw site opnieuw in GTmetrix en klikt u door pagina’s om het verschil te zien
 • Het wordt technisch, maar mijn WordPress snelheidsgids heeft veel andere aanbevelingen
 • Als u WordPress gebruikt, kunt u dat doen huur mijn ontwikkelaar in om uw GTmetrix-rapport op te lossen ($ 40 / uur)

ik gebruik SiteGround en hebben Responstijden van 200 ms met 100% GTmetrix-scores en .4s Pingdom laadtijden. Doe een hostingcontrole, voer uw eigen tests uit of klik door mijn pagina’s om te zien hoe snel ze worden geladen. Ze werden beoordeeld als de # 1-host in 26 Facebook-peilingen en zijn werelden beter dan EIG (Bluehost, HostGator), Godaddy, en slechte hosts die teveel mensen op dezelfde server plaatsen. Zij zijn aanbevolen door WordPress, Doen gratis migraties, en ik gebruik hun semi-specifiek plan.

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

Hosting Poll 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Aanbevelingen van Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-aanbeveling

WordPress-Host-Poll-augustus-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-bedrijf

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Favoriete hosting voor Elementor

Aanbevelingen voor hosting van 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 juni

SiteGround-aanbeveling

2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-poll-februari-2019

Hosting-aanbevelingen-poll

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host Poll

Ze geven me geweldige laadtijden (bekijk mijn GTmetrix-rapport) …

2019-GTmetrix-rapport

Een van vele draden

Best-Host-gesprek

Hier zijn hun plannen:

SiteGround WordPress Hosting

Veel Gestelde Vragen

&# x1f3a8; Hoe krijg ik mijn kunst in Google Afbeeldingen?

Label uw afbeeldingsbestandsnamen voordat u ze uploadt naar uw website (of ergens anders online). Ze moeten de afbeelding nauwkeurig beschrijven en een beschrijvend trefwoord bevatten. Elke afbeelding moet een beschrijving hebben die uniek is voor die afbeelding. Probeer ook Wikimedia te gebruiken.

&# x1f3a8; Hoe rangschik ik # 1 voor mijn naam?

Zorg ervoor dat uw website en socialemediaprofielen zijn gebouwd om geloofwaardigheid bij Google te vestigen. Gebruik de Yoast SEO-plug-in om aan te passen hoe uw startpagina-fragment wordt weergegeven in Google. Links naar uw website krijgen (bijv. Vanuit persberichten) helpt. Het kan enkele maanden duren voordat nieuwe websites op nummer 1 staan ​​voor uw naam, maar blijf signalen genereren voor Google.

&# x1f3a8; Hoe krijg ik een Wikipedia-pagina van een artiest?

U hebt bronnen nodig, of het nu online bronnen zijn of drukwerk. Vervolgens heb je een Wikipedia-artikelschrijver nodig (niet jij of iemand die met jou verbonden is) om het artikel te schrijven. Die schrijver moet goed geïnformeerd zijn met de richtlijnen en code van Wikipedia. Wikipedia markeert de pagina als jij of iemand die je kent de pagina schrijft.

&# x1f3a8; Hoe komen sociale media-profielen in het spel??

Sociale mediaprofielen zijn erg belangrijk voor uw SEO, aangezien Google afbeeldingen, beschrijvingen en andere informatie uit uw sociale mediaprofielen haalt en deze in hun zoekresultaten weergeeft. Zorg ervoor dat je een Facebook-pagina, Twitter, YouTube-kanaal, Instagram en andere sociale netwerken hebt waarop je wilt posten. Zelfs als u niet veel plaatst, kunnen slechts een paar berichten de branding van uw zoekmachine verbeteren wanneer mensen uw naam googlen.

&# x1f3a8; Hoe zit het met SEO voor kunstgalerijen?

Google heeft zijn eigen reeks rankingfactoren voor Google Maps en lokale SEO. Om hoog te scoren op artiestennamen, maakt u voor elke artiest een pagina met een unieke beschrijving en portfolio. Gebruik de artiestennaam in de paginatitel, URL, Yoast-fragment en inhoud. Zorg ervoor dat u online profielen maakt op Google Mijn Bedrijf en andere online directories en sociale profielen.

Als je mijn artikel nuttig vond en een vriend hebt die er ook baat bij heeft om het te lezen, overweeg dan om het met hem of haar te delen. Ik beantwoord graag al je vragen over SEO voor artiesten, Wikipedia en SEO in het algemeen. Stuur me een berichtje in de reacties hieronder. Succes!

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector