Εργαλεία SEO WordPress που χρησιμοποιώ: Μια πλήρης λίστα εργαλείων / προσθηκών για να καταστήσετε τον ιστότοπό σας υψηλότερη κατάταξη + Ταχύτερη φόρτωση (Χωρίς Runner Ups!)

03.06.2020
SEO 'Εργαλεία SEO WordPress που χρησιμοποιώ: Μια πλήρης λίστα εργαλείων / προσθηκών για να καταστήσετε τον ιστότοπό σας υψηλότερη κατάταξη + Ταχύτερη φόρτωση (Χωρίς Runner Ups!)
0 125 мин.

Ζητάτε μια σταθερή λίστα εργαλείων SEO SEO και βελτιστοποίησης ταχύτητας, θα σας το δώσω.


Οι υπηρεσίες επί πληρωμή επισημαίνονται και χρησιμοποιώ τα περισσότερα από αυτά στον δικό μου ιστότοπο WordPress. Χρησιμοποιήστε τον πίνακα περιεχομένων για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, διαφορετικά ελπίζω να απολαύσετε τα εργαλεία. Δούλεψα σκληρά σε αυτό 🙂

Πίνακας περιεχομένων

 1. Πρόσθετα SEO
 2. Πρόσθετα ταχύτητας
 3. Εργαλεία ταχύτητας
 4. Μέτρηση ταχύτητας
 5. Έρευνα λέξεων-κλειδιών
 6. Συνδέσεις
 7. Τοπικό SEO
 8. Ανάλυση
 9. Φιλοξενία
 10. Θέματα
 11. Άλλα εργαλεία SEO
 12. Διάφορα

Πρόσθετα SEO

Προσθήκες WordPress SEO 2019

Πλούσια αποσπάσματα σχήματος Όλα σε Ένα – προσθέτει πλούσια αποσπάσματα, αλλά έχει ελάχιστες ρυθμίσεις και επιλογές προσαρμογής – έτσι η σήμανση δεν φαίνεται τόσο φανταχτερή όταν εμφανίζεται στο περιεχόμενο. Είναι δωρεάν και υποστηρίζει ανασκόπηση, συνταγές, και Εκδήλωση πλούσια αποσπάσματα, αλλά προτιμώ (και χρησιμοποιώ) Αναθεώρηση WP από το MyThemeShop. Φαίνεται καλύτερο και έχει περισσότερες επιλογές. Εδώ είναι μια σελίδα στην οποία χρησιμοποιώ.

Όλα σε ένα SEO – εναλλακτική λύση στο Yoast, αλλά εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το Yoast.

Αυτόματα χαρακτηριστικά Alt Image – προσθέτει αυτόματα κείμενο alt χρησιμοποιώντας το όνομα του αρχείου εικόνας (εξοικονομεί πολύ χρόνο). Διαφορετικά, θα πρέπει να προσθέσετε χειροκίνητο κείμενο σε κάθε μεμονωμένη εικόνα.

Καλύτερη Αντικατάσταση Αναζήτησης – μαζική ενημέρωση συνδέσμων, εικόνων και άλλου περιεχομένου. Χρήσιμο εάν αλλάξατε τις εκδόσεις www ή HTTPS και χρειάζεστε μαζική ενημέρωση όλων των εικόνων / συνδέσμων στη νέα έκδοση. Εναλλακτικά, αν σας αρέσουν και θέλετε να ενημερώσετε μια εικόνα που βρίσκεται σε πολλές σελίδες, εξοικονομείτε πολύ χρόνο.

Έλεγχος σπασμένων συνδέσμων – ανιχνεύει κατεστραμμένους συνδέσμους στον ιστότοπό σας. Δρ. Link Check είναι καλό, αλλά αυτό το πρόσθετο σάς επιτρέπει να τα διορθώσετε μέσα στο WordPress με επιλογές 1 κλικ για να επεξεργαστείτε ή να αποσυνδέσετε κάθε μία. Το μειονέκτημα είναι ότι καταναλώνει υψηλή CPU (οπότε απεγκαταστήστε την προσθήκη αμέσως μόλις ολοκληρώσετε τον καθορισμό συνδέσμων).

Εύκολος πίνακας περιεχομένων – η προσθήκη ενός TOC σε μεγάλες δημοσιεύσεις είναι εξαιρετικά επωφελής για τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο, σας συνιστώ να μην χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο για αυτό και αντ ‘αυτού, να κωδικοποιήσετε χειροκίνητα ένα Πίνακας περιεχομένων HTML που επιτρέπει στους χρήστες να μεταβούν σε συγκεκριμένες ενότητες (και να συνδέονται σε αυτές). Ανάθεση άγκυρες ονομάτων θα σας δώσει επίσης την ευκαιρία της Google να σας απονείμει μετάβαση σε συνδέσμους.

Κιτ ιστότοπου Google – συνδυάζει τα πιο δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης ιστότοπων της Google (Google Search Console, Google Analytics, AdSense και Google PageSpeed ​​Insights) σε 1 προσθήκη WordPress.

Γρήγορη προσθήκη σελίδας / μετά την ανακατεύθυνση – επιδιόρθωση σπασμένων σελίδων ή διευθύνσεων URL που αλλάξατε ή διαγράψατε χρησιμοποιώντας ανακατευθύνσεις. Ελέγξτε τα σφάλματα ανίχνευσης στο Google Search Console (ή στο Yoast) για να βρείτε τους κατεστραμμένους συνδέσμους σας.

Κατάταξη μαθηματικών – πολλά υποσχόμενη προσθήκη SEO από το MyThemeShop με έναν τόνο ενσωματωμένων λειτουργιών, όπως πλούσια αποσπάσματα, ενσωμάτωση Google Search Console, βελτιστοποίηση πολλαπλών λέξεων-κλειδιών, παρακολούθηση κατάταξης λέξεων-κλειδιών, εργαλείο λέξεων-κλειδιών LSI, τοπικές επιλογές SEO, προτάσεις εσωτερικής σύνδεσης και πολλά άλλα.

Πραγματικά απλό SSL – ρυθμίζει αυτόματα τον ιστότοπό σας σε HTTPS. Θα χρειαστείτε ακόμα ένα SSL (χρησιμοποιώ το δωρεάν Let’s Encrypt SSL από το SiteGround), αλλά αυτό το πρόσθετο καθιστά πολύ εύκολη την εγκατάσταση.

Αναδημοσίευση παλαιών δημοσιεύσεων – κάνει το περιεχόμενό σας να φαίνεται φρέσκο ​​ενημερώνοντας όλες τις ημερομηνίες τροποποίησης της ανάρτησής σας στην τρέχουσα ημέρα, οι οποίες θα αντικατοπτρίζονται στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό είναι φθηνό (αφού δεν ενημερώσατε την ανάρτηση με νέο περιεχόμενο), αλλά διατηρεί τις ημερομηνίες ενημερωμένες και μπορεί να αυξήσει τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Δομημένο περιεχόμενο – προσθέτει αποσπάσματα πλούσια σε συχνές ερωτήσεις και είναι η ίδια που χρησιμοποιούμαι με I και Neil Patel.

Αναθεώρηση WP – πλούσια προσθήκη αποσπασμάτων που χρησιμοποιώ (εδώ είναι μια σελίδα στην οποία χρησιμοποιώ). Άλλες προσθήκες δεν είναι πολύ καλές… Το WP Rich Snippets εγκαταλείφθηκε από τον προγραμματιστή και το All In One Schema είναι βαρετό και δεν διαθέτει επιλογές προσαρμογής. Το WP Review υποστηρίζει 14 τύπους δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων κριτικών και συνταγών, ενημερώνεται συχνά, φαίνεται ωραίο και υποστηρίζεται από την ομάδα στο MyThemeShop.

Ναι – το πιο δημοφιλές πρόσθετο SEO. Μπορείτε να χωρίσετε το Yoast σε 3 βήματα: διαμορφώστε τις ρυθμίσεις προσθηκών, έρευνα λέξεων-κλειδιών και δημιουργία βελτιστοποιημένου περιεχομένου σχετικά με αυτές τις λέξεις-κλειδιά. Αυτά είναι βασικά βήματα, αλλά οι περισσότεροι τα κάνουν λάθος, οπότε δείτε τον οδηγό Yoast για να μάθετε πώς να τα κάνετε.

Yoast Local SEO – προσθέτει ένα αρχείο KML για τους Χάρτες Google, το schema.org και άλλες βελτιστοποιήσεις για το τοπικό SEO, με την επιλογή να ενσωματώσετε έναν Χάρτη Google και να εντοπίσετε ένα κατάστημα εντοπισμού. Πιθανότατα δεν θα βελτιώσουν τις βαθμολογίες, καθώς αυτά είναι ένα πολύ μικρό μέρος του τοπικού (θα το έκανα Οι τοπικοί παράγοντες κατάταξης της Google).

Yoast Premium – δεν θα βελτιώσω πραγματικά την κατάταξή σας, αλλά (κατά την ταπεινή μου γνώμη), περιλαμβάνει φανταχτερά χαρακτηριστικά που πραγματικά δεν χρειάζεστε. Οι ανακατευθύνσεις μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν πρόσθετο, πολλές λέξεις-κλειδιά εστίασης συχνά απαιτούν τη χρήση μερικών αντιστοιχιών (την οποία η ανάλυση SEO του Yoast δεν εντοπίζει πάντα) και έχω ακούσει ότι η υποστήριξη σας παραπέμπει στα μαθήματά τους. IMO, δεν αξίζει 89 $ / έτος.

Yoast Video SEO – προσθέτει έναν χάρτη ιστότοπου βίντεο και υποστηρίζει σήμανση schema.org videoObject, Facebook Open Graph (για άμεση αναπαραγωγή στο Facebook) και την επιλογή αλλαγής μικρογραφιών.

Yoast WooCommerce SEO – βελτιώνει τη μορφοποίηση κοινωνικών δικτύων όταν γίνεται κοινή χρήση περιεχομένου στα κοινωνικά μέσα, εξαιρεί περιττές σελίδες από τον χάρτη ιστότοπού σας και προσθέτει μια επιλογή Yoast breadcrumb.

Πρόσθετα ταχύτητας

Πρόσθετα βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress

AMP για WP – προσθέτει AMP (επιταχυνόμενες σελίδες για κινητά) για να κάνετε τη φόρτωση των σελίδων για κινητά πιο γρήγορα, ενώ σας δίνει ένα εικονίδιο AMP στα αποτελέσματα αναζήτησης για κινητά. Το μειονέκτημα είναι ότι αλλάζει το σχεδιασμό του κινητού σας, το οποίο μπορεί να μειώσει τις μετατροπές. Για αυτόν τον λόγο, αποφάσισα να μην χρησιμοποιήσω μια προσθήκη AMP.

Εκκαθάριση στοιχείων – απενεργοποιήστε επιλεκτικά τα πρόσθετα από τη φόρτωση σε ορισμένες σελίδες. Για παράδειγμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προσθήκη φόρμας επικοινωνίας σε όλες τις σελίδες εκτός από τη σελίδα επαφής ή να απενεργοποιήσετε την προσθήκη εμπλουτισμένου αποσπάσματος από τη φόρτωση σε σελίδες. Πολύ εύκολο στη χρήση και το συνιστώ ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε.

Πρόσθετα cache – εδώ είναι οι κορυφαίες προσθήκες cache (χρειάζεστε μόνο 1).

 • Πύραυλος WP – Η # 1 βαθμολογία cache plugin σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook, είναι 49 $ και είναι αυτό που χρησιμοποιώ. Το WP Rocket έχει πολλές δυνατότητες που τα περισσότερα πρόσθετα προσωρινής μνήμης δεν έχουν και επομένως είναι σε θέση να σας δώσει καλύτερες βαθμολογίες και χρόνους φόρτωσης στο GTmetrix + Pingdom. Αυτές οι ενσωματωμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν εκκαθάριση βάσης δεδομένων, Cloudflare, πεδία διευθύνσεων URL CDN, τεμπέλης φόρτωση και φιλοξενία κώδικα Google Analytics τοπικά. Με το WP Rocket, δεν χρειάζεστε επιπλέον πρόσθετα, καθώς αυτά είναι ενσωματωμένα. Οι ρυθμίσεις είναι εύκολο να ρυθμιστούν και συνοδεύεται από εξαιρετική τεκμηρίωση + υποστήριξη.
 • Ταχεία απόδοση – συνήθως το # 1 δωρεάν cache plugin στις δημοσκοπήσεις στο Facebook και συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο WP Rocket. Έχει μεγάλη ανατροφοδότηση στο WordPress Speed ​​Up Facebook Group με πολλούς ανθρώπους να λένε ότι είναι η καλύτερη δωρεάν προσθήκη προσωρινής μνήμης. Οι ρυθμίσεις μπορεί να είναι αρκετά συντριπτικές για διαμόρφωση, αλλά διαθέτει οδηγό εγκατάστασης.
 • SG Optimizer – αυτή είναι η προσθήκη προσωρινής μνήμης του SiteGround (λειτουργεί μόνο αν βρίσκεστε στη φιλοξενία τους). Η προσωρινή αποθήκευση είναι ταχύτερη από οποιαδήποτε άλλη προσθήκη προσωρινής μνήμης, αλλά (ακόμα και μετά τις μεγάλες ενημερώσεις σε αυτό) εξακολουθεί να στερείται πολλών λειτουργιών που περιλαμβάνονται σε άλλες προσθήκες προσωρινής μνήμης. Χρησιμοποιώ το SG Optimizer αυστηρά για προσωρινή αποθήκευση (με όλες τις άλλες επιλογές απενεργοποιημένες) και μετά χρησιμοποιώ WP Rocket για οτιδήποτε άλλο.
 • Συνολική προσωρινή μνήμη W3 – δωρεάν προσθήκη προσωρινής μνήμης με ισχυρές ρυθμίσεις, αλλά ιστορικό προκαλώντας σφάλματα. Ωστόσο, ο προγραμματιστής έκανε πρόσφατα πολλές ενημερώσεις και φαίνεται ότι η φήμη της προσθήκης ενδέχεται να επιστρέψει, καθώς κάποτε ήταν μια μεγάλη προσθήκη προσωρινής μνήμης.
 • Ταχύτερη προσωρινή μνήμη WP – δωρεάν προσθήκη κρυφής μνήμης που είναι εύκολο να διαμορφωθεί με επιλογές για την ενσωμάτωση Cloudflare, StackPath και άλλων CDN (αλλά εξακολουθώ να χρησιμοποιώ WP Rocket).
 • Αυτόματη βελτιστοποίηση – συνήθως απαιτείται μόνο εάν χρησιμοποιείτε τη φιλοξενία των προσθηκών μαύρης λίστας (π.χ.. Πάμε μπαμπά ή Μηχανή WPΔιαφορετικά, προτιμώνται οι πλήρεις προσθήκες cache όπως το WP Rocket ή το Swift. Βελτιστοποιεί αρχεία HTML, CSS και JavaScript και μια επιλογή για τη ρύθμιση ενός CDN.

CAOS | Φιλοξενήστε το Google Analytics τοπικά – βοηθά φορτώστε τοπικά τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics.

Ενεργοποιητής CDN – περιλαμβάνει ένα πεδίο διεύθυνσης URL CDN για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου σας.

Clearfy – επιταχύνει τον ιστότοπο απενεργοποιώντας περιττές λειτουργίες WordPress (παρόμοια με το WP Disable) και περιλαμβάνει ορισμένες δυνατότητες ασφαλείας SEO +. Υπέροχες κριτικές / αξιολογήσεις στο WordPress.

Γεννήτρια CSS Sprite – συνδυάζει πολλές εικόνες σε μία μόνο εικόνα, γεγονός που τις κάνει να φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα. Αυτό γίνεται συνήθως μόνο με διακοσμητικές εικόνες, όπως εικονίδια. Το έκανα στην αρχική μου σελίδα… αντί να φορτώσω 30 εικονίδια (που θα ήταν 30 αιτήματα), φορτώνει 1 (1 αίτημα).

Εμφάνιση έκδοσης PHP – δείχνει ποια έκδοση PHP εκτελείται στον ιστότοπό σας, η οποία θα πρέπει να είναι 7.0 ή υψηλότερη.

Πρόσθετα Gravatar Cache – επιταχύνει τις δημοσιεύσεις με σχόλια αποθηκεύοντας προσωρινά το Gravatars (Χάρις Γκραβάταρ Κache, Βέλτιστη προσωρινή μνήμη Gravatar, ή CV Gravatar Cache) είναι οι 3 κορυφαίες προσθήκες.

GTmetrix για WordPress – προγραμματίστε αναφορές GTmetrix και δείτε τις απευθείας στον πίνακα ελέγχου του WordPress ή μέσω προγραμματισμένων αναφορών email. Ιδανικό για παρακολούθηση της ταχύτητας + των αποτελεσμάτων του ιστότοπού σας.

Πρόσθετα βελτιστοποίησης εικόνας – Φανταστείτε, ShortPixel, Σμίσε, και Κράκεν όλοι κάνουν βασικά το ίδιο πράγμα (αλλάζουν το μέγεθος των εικόνων, συμπιέζουν χωρίς απώλειες τις εικόνες και αφαιρούν τα δεδομένα EXIF ​​από τις εικόνες).

Lazy Load για βίντεο – καθυστερεί τη φόρτωση βίντεο μέχρι να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη σελίδα και να τα δείτε πραγματικά, γεγονός που μπορεί να μειώσει σημαντικά τους χρόνους φόρτωσης για περιεχόμενο με βίντεο. Δεν το χρειάζεστε εάν χρησιμοποιείτε το WP Rocket, καθώς έχει τεμπέλης φόρτωση ενσωματωμένο στις ρυθμίσεις. Προτείνω μόνο τεμπέλης φόρτωση βίντεο (όχι φωτογραφιών) καθώς είναι ενοχλητικό για τους χρήστες να φορτώνουν συνεχώς εικόνες καθώς κάνουν κύλιση.

OMGF – φορτώνει τοπικά τις Γραμματοσειρές Google, τις Γραμματοσειρές και άλλες εξωτερικές γραμματοσειρές.

P3 Προφίλ – βρίσκει τις πιο αργές προσθήκες φόρτωσης, αλλά δεν έχει ενημερωθεί εδώ και χρόνια.

Αρώματα – αναπτύχθηκε από την Kinsta και παρόμοια με την Clearfy. Βελτιστοποιεί επίσης τους ιστότοπους του WooCommerce απενεργοποιώντας εύκολα θραύσματα καλαθιού, σενάρια WooCommerce και στυλ. Ξεκινά από 24,95 $ / μήνα.

Έλεγχος συμβατότητας PHP – ελέγχει τα πρόσθετα / θέμα για να διασφαλίσει τη συμβατότητα με τις νέες εκδόσεις PHP, ωστόσο δεν έχει εξαιρετικές κριτικές, επειδή μπορεί συχνά να παραλείψει μεγαλύτερες προσθήκες.

Διοργανωτής προσθηκών – φορτώστε επιλεκτικά πρόσθετα σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Το πιο συνηθισμένο παράδειγμα είναι η φόρτωση της φόρμας επικοινωνίας μόνο στη σελίδα επαφής σας (έτσι δεν φορτώνεται σε κάθε σελίδα).

Απενεργοποίηση WP – απενεργοποιεί τις περιττές ρυθμίσεις του WordPress, όπως αυτόματη αποθήκευση, αναθεωρήσεις δημοσιεύσεων, Gravatars, emoji και άλλες λειτουργίες στον πυρήνα του WordPress. Διαθέτει επίσης επιλογές ταχύτητας προσθήκης όπως έλεγχο καρδιακού παλμού, φιλοξενία κώδικα Google Analytics τοπικά και ελαχιστοποίηση αιτημάτων.

WP-Βελτιστοποίηση – καθαρίζει τη βάση δεδομένων του WordPress αφαιρώντας αναθεωρήσεις μετά, σχόλια ανεπιθύμητων / απορριμμάτων, μεταβατικά και αχρησιμοποίητους πίνακες βάσης δεδομένων. Εάν χρησιμοποιείτε WP Rocket, δεν το χρειάζεστε, καθώς είναι ενσωματωμένο στις ρυθμίσεις WP Rocket. Πάντα να λαμβάνετε αντίγραφο ασφαλείας πριν καθαρίσετε τη βάση δεδομένων σας.

Πρόσθετα StudioPress – όλα ελαφριά, δωρεάν και αναπτύχθηκαν για το Genesis Framework. Η χρήση ελαφρών προσθηκών είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας φορτώνει γρήγορα.

Μέτρηση ταχύτητας

Έλεγχος byte – μέτρα TTFB (ώρα έως το πρώτο byte), βασική μέτρηση στην ταχύτητα διακομιστή / φιλοξενίας.

Google PageSpeed ​​Insights – συστάσεις ταχύτητας που πολλοί άνθρωποι δεν βρίσκουν χρήσιμο καθώς δεν μετρά ούτε τον χρόνο φόρτωσης (την κύρια μέτρηση στην ταχύτητα του ιστότοπου). Αλλά μετράει χρόνος απόκρισης διακομιστή που δείχνει ότι η φιλοξενία σας (διακομιστής) είναι αργή και πρέπει να είναι κάτω από 200ms.

GTmetrix – προτάσεις ταχύτητας που βρίσκω πιο χρήσιμες από όλα τα εργαλεία, ειδικά για την εύρεση μη βελτιστοποιημένων εικόνων και τη χρήση της καρτέλας Waterfall για να δείτε τα πιο αργά πρόσθετα / στοιχεία φόρτωσης.

Δοκιμή HTTP / 2 – ελέγξτε αν ο ιστότοπός σας (φιλοξενία) υποστηρίζει HTTP / 2 που κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο.

Παρακολούθηση ερωτημάτων – ελέγξτε τα πιο αργά πρόσθετα φόρτωσης, σενάρια κ.λπ. Μεγάλη εναλλακτική λύση για το P3.

Pingdom – το πιο ακριβές εργαλείο για τη μέτρηση των χρόνων φόρτωσης σύμφωνα με το WP Rocket, αλλά βρίσκω το GTmetrix το πιο χρήσιμο για τη λήψη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του ιστότοπου.

Εργαλεία ταχύτητας

Cloudflare – δωρεάν CDN με 200+ κέντρα δεδομένων που κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο, με επιλογές ταχύτητας / ασφάλειας όπως επιταχυνόμενοι σύνδεσμοι για κινητά, προστασία hotlink, Railgun, Κανόνες σελίδας, και προσωρινή αποθήκευση. Εύκολη εγκατάσταση με τις περισσότερες προσθήκες cache και ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές έχουν την επιλογή να το ενεργοποιήσουν στο cPanel. Αυτό απαιτεί εγγραφή για δωρεάν λογαριασμό, αλλαγή διακομιστών ονομάτων, και διαμόρφωση των ρυθμίσεων.

KeyCDN – CDN (δίκτυο παράδοσης περιεχομένου) με 34+ κέντρα δεδομένων και τιμολογείται από GB που χρησιμοποιούνται.

StackPath – CDN (δίκτυο παράδοσης περιεχομένου) με 31+ κέντρα δεδομένων με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και στη συνέχεια ξεκινά από $ 10 / μήνα. Ενσωματώνεται με τις περισσότερες προσθήκες cache και είναι το CDN που χρησιμοποιώ στον ιστότοπό μου.

Μεταφορέας – διορθώστε σφάλματα που σχετίζονται με γραμματοσειρές στο GTmetrix / Pingdom χρησιμοποιώντας το Transfonter για να μετατρέψετε γραμματοσειρές (π.χ. Google Fonts) σε γραμματοσειρές ιστού, να τις ανεβάσετε στο WordPress και, στη συνέχεια, να τις προσθέσετε στο CSS σας.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Απάντηση στο κοινό – το αγαπημένο μου εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών που αντλεί λέξεις-κλειδιά από την Αυτόματη συμπλήρωση Google και τις αναλύει σε λέξεις-κλειδιά ερωτήσεων, προθέσεων και σύγκρισης. Ο έλεγχος των «λέξεων-κλειδιών ερωτήσεων» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας είναι περιεκτικός (απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με αυτό το θέμα). Δείχνει επίσης τον εκτιμώμενο ανταγωνισμό κάθε λέξης-κλειδιού (κάθε λέξη-κλειδί έχει έναν πράσινο κύκλο και όσο πιο σκοτεινό είναι, τόσο πιο ανταγωνιστική είναι).

Google Trends – δείτε τις τάσεις των λέξεων-κλειδιών και ποια περιοχή αναζητούν περισσότερο.

Αυτόματη συμπλήρωση Google – προτάσεις λέξεων-κλειδιών με βάση το προηγούμενο ιστορικό αναζήτησης ατόμων. Ζητήστε από το Google να συμπληρώσει τη φράση ή να χρησιμοποιήσει τον υπογραμμισμένο χαρακτήρα _ για να κάνει το Google να “συμπληρώσει το κενό”.

Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google – ένα από τα δικά μου ελάχιστα αγαπημένα εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών, δεδομένου ότι δημιουργήθηκε ειδικά για το Google AdWords και δεν αντικατοπτρίζει δεδομένα σε οργανικά αποτελέσματα (SEO).

HubShout WebGrader – δείτε λέξεις-κλειδιά για τις οποίες βαθμολογείτε, λέξεις-κλειδιά ανταγωνιστών και συγκρίνετε τις λέξεις-κλειδιά σας, την αρχή τομέα, τους συνδέσμους, το κορυφαίο περιεχόμενο και τους τομείς αναφοράς με τους ανταγωνιστές.

Keywordtool.io – αντλεί λέξεις-κλειδιά από την Αυτόματη συμπλήρωση Google (η αγαπημένη μου πηγή).

Λέξεις-κλειδιά παντού – εμφανίζει μηνιαίες αναζητήσεις, CPC και εκτιμώμενο ανταγωνισμό απευθείας σε μηχανές αναζήτησης και άλλες πλατφόρμες (Google, YouTube, Amazon, Etsy, Moz, Google Analytics).

Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz – ένα καλύτερο εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών από το Google Keyword Planner. Μάθετε τις μηνιαίες αναζητήσεις κάθε λέξης-κλειδιού και χρησιμοποιήστε φίλτρα για να ομαδοποιήσετε σχετικές φράσεις (ώστε να μην περιηγείστε στις ίδιες) και να φιλτράρετε κατά όγκο αναζήτησης, ευρείες / συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και ερωτήσεις.

Επέκταση Google Chrome MozBar – σας επιτρέπει να κάνετε οποιαδήποτε λέξη-κλειδί στο Google και να εκτιμήσετε τον ανταγωνισμό βάσει του DA (αρχή τομέα) και της PA (αρχή σελίδας) κάθε αποτελέσματος αναζήτησης.

Ubbersuggest – Το εργαλείο προτάσεων λέξεων-κλειδιών του Neil Patel, το οποίο εκτιμά τον ανταγωνισμό της λέξης-κλειδιού στα οργανικά αποτελέσματα, ωστόσο πάντα θέλω να εξετάζω τα κορυφαία αποτελέσματα με μη αυτόματο τρόπο.

Επέκταση vidIQ Chrome – αναλύστε τον ανταγωνισμό για λέξεις-κλειδιά YouTube εγκαθιστώντας αυτήν την επέκταση, αναζητώντας τη λέξη-κλειδί σας στο YouTube και κάνοντας κλικ στα κορυφαία αποτελέσματα. Η επέκταση δημιουργεί μια βαθμολογία SEO με βάση τις επισημάνσεις “μου αρέσει”, τις προβολές, τα σχόλια, τις κοινωνικές κοινοποιήσεις, τους συνδρομητές, τους χρόνους προβολής και άλλες μετρήσεις σχετικά με το βίντεο. Δείτε ποιες ετικέτες χρησιμοποιούνται και μήκος περιγραφής.

Συνδέσεις

Ελέγξτε τους συνδέσμους μου – Επέκταση Chrome που ελέγχει και επισημαίνει κατεστραμμένους συνδέσμους σε μια σελίδα.

Δρ. Link Check – βρείτε σπασμένους συνδέσμους στον ιστότοπό σας στο WordPress. Σαρώνει δωρεάν 7.500 συνδέσμους / μήνα.

Εργαλείο απόρριψης Google – εάν έχετε προσλάβει ένα πρόγραμμα δημιουργίας συνδέσμων που δημιούργησε ανεπιθύμητους συνδέσμους και ανησυχείτε για το ενδεχόμενο βλάβης της κατάταξής σας, χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να ζητήσετε από την Google να μην τις λάβει υπόψη.

Moz Link Explorer – ελέγξτε την αρχή τομέα του ιστότοπού σας, τους εισερχόμενους συνδέσμους, το κείμενο αγκύρωσης και τις μετρήσεις συνδέσμων με μια επιλογή για αναβάθμιση. Χρήσιμο για την εύρεση ευκαιριών συνδέσμου από ιστότοπους ανταγωνιστών. Αυτό το εργαλείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το MozBar για να βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις-κλειδιά σας δεν είναι πολύ ανταγωνιστικές (δοκιμάστε να ανταγωνιστείτε ιστότοπους που έχουν παρόμοια αρχή τομέα με τη δική σας).

Τοπικό SEO

Τοπικές παραγγελίες Google & Εφόδια – δυνατότητα για το Google My Business που επιτρέπει στους χρήστες να κλείνουν ραντεβού, κρατήσεις, παραγγελίες, να βλέπουν μενού και να αναζητούν πληροφορίες στην επιχείρησή σας. Συμπληρώστε το μορφή και χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία κράτησης / παραγγελίας τρίτου μέρους όπως το seamless.com.

Google My Business – ο μοναδικός πιο σημαντικός παράγοντας στο τοπικό SEO και είναι τώρα το 25% του Οι τοπικοί παράγοντες κατάταξης αναζήτησης του 2018. Σιγουρευτείτε επαλήθευση ιδιοκτησίας και συμπληρώστε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων: φωτογραφίες + βίντεο, κατηγορίες, περιγραφή, διεύθυνση ή περιοχή εξυπηρέτησης, γνωρίσματα, μενού / υπηρεσίες, ειδικές ώρες, ερωτήσεις, προσαρμοσμένη διεύθυνση URL, Εικονική περιήγηση 360 ° (αν έχει νόημα). Θα έπρεπε απαντήστε σε κριτικές και ανταποκρίνεστε στα άτομα μηνύματα. Δημοσίευση ενημερώσεων έχει γίνει όλο και πιο σημαντικό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διευθύνσεις URL τοπικής επιχείρησης (π.χ. εφόδιακρατήσειςκρατήσειςκαι τα ξενοδοχεία μπορούν να προσθέσουν βαθμολογίες τάξης και άνεσεις. Τέλος, διαβάστε το Google My Business Κατευθυντήριες γραμμές.

Moz Local – επιδιορθώστε ελλιπείς, ασυνεπείς και διπλές αναφορές. Ένα εργαλείο που πρέπει να έχετε για το τοπικό SEO και ο στόχος σας θα πρέπει να είναι να συγκεντρώσετε τα αποτελέσματα του Moz Local όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο 100%.

Υπηρεσία οικοδόμησης αναφορών Whitespark – αγοράστε αναφορές για 4-5 $ η καθεμία που μπορεί να βελτιώσει τις τοπικές βαθμολογίες, ειδικά στους Χάρτες Google. Έχω χρησιμοποιήσει το Whitespark για πολλούς πελάτες και έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα με λεπτομερείς αναφορές, συνδέσμους για τα νέα προφίλ παραπομπής και 1 καθολική σύνδεση. Οι αναφορές έχουν γίνει λιγότερο σημαντικές σε τοπικούς παράγοντες κατάταξης, αλλά θα πρέπει να τις κάνετε ακόμη.

Υπηρεσία καθαρισμού παραπομπών Whitespark – εάν οι παραπομπές σας είναι ακατάστατες (π.χ. στο Moz Local), μπορείτε να πληρώσετε $ 149 + για να κάνετε το Whitespark καθαρισμό ελλιπείς, ασυνεπείς και διπλές αναφορές.

Whitespark Local Rank Tracker – μετρά τις τοπικές κατατάξεις στο Google / Bing τόσο στα οργανικά αποτελέσματα όσο και στα αποτελέσματα του Χάρτη. Ένας εξαιρετικά εύκολος και πιο φιλικός προς τον χρήστη τρόπος μέτρησης τοπικών λέξεων-κλειδιών.

Ανάλυση

AWStats – μάθετε εάν κάτι προκαλεί υψηλή χρήση CPU (εύρος ζώνης) στον ιστότοπό σας, όπως συγκεκριμένα προγράμματα ανίχνευσης, εικόνες, λήψεις αρχείων και διευθύνσεις IP. Η μείωση της κατανάλωσης CPU μπορεί να κάνει τον διακομιστή / τον ιστότοπό σας να φορτώνει πιο γρήγορα. Αυτό είναι ενσωματωμένο σε πολλά φιλοξενώντας cPanels στην ενότητα “στατιστικά στοιχεία”.

Google Analytics – έχει σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για αναλυτικά στοιχεία και εφόσον είστε εξοικειωμένοι με τις καρτέλες στα αριστερά, μπορείτε να βελτιώσετε σε μεγάλο βαθμό το περιεχόμενο των επισκεπτών σας βάσει του περιεχομένου, του SEO και των μετατροπών, συμπεριλαμβανομένων φύλου, ηλικίας, γεωγραφίας, συσκευής, περιεχομένου, CTR , μέσος χρόνος στον ιστότοπο κ.λπ. Κάντε κλικ στην καρτέλα “εξαγορές” και μεταβείτε στην ενότητα “Σελίδες προορισμού” για ένα στιγμιότυπο απόδοσης περιεχομένου.

Screaming Frog SEO Αράχνη & Εργαλείο ανιχνευτή – πρόγραμμα επιτραπέζιου υπολογιστή (για υπολογιστή ή Mac) που σας ενημερώνει για σπασμένους συνδέσμους, τίτλους σελίδων, μετα-περιγραφές, διευθύνσεις URL, εικόνες και πολλά άλλα δεδομένα SEO.

Αναζήτηση στο Analytics – δυνατότητα στο Google Search Console που μετρά τη θέση των λέξεων-κλειδιών του ιστότοπού σας, τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και έχει φίλτρα για χώρες / συσκευές / σελίδες / ερωτήματα. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε δεδομένα με τις προηγούμενες 28 ημέρες και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη μέτρηση της απόδοσης SEO. Το χρησιμοποιώ μέσω του Google Analytics, καθώς οι λέξεις-κλειδιά, το CTR και οι θέσεις κατάταξης είναι το κύριο μέλημά μου.

SEMRush – all-in-one SEO εργαλειοθήκη με κυριολεκτικά μια πληθώρα αναλυτικών στοιχείων για λέξεις-κλειδιά, προφίλ backlink, λίστες παραπομπών για τοπικό SEO και εργαλεία ελέγχου + αναφοράς. Για παράδειγμα, μπορώ να δω πόσους πίσω συνδέσμους έχω αποκτήσει έναντι πόσων έχασα, επιτρέποντάς μου να παρακολουθώ συνδέσμους εάν τους χάσω.

Φιλοξενία

* Αυτές τείνουν να είναι οι 4 κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας στο Φιλοξενία WordPress και WordPress Speed ​​Up Facebook Group που λειτουργούν καλά και έχουν 10.000 μέλη σε κάθε ομάδα. Η γενική συναίνεση είναι να μείνουμε μακριά Μάρκες EIG ο οποίος κατέχει 60+ διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων των Bluehost, HostGator, iPage, Site5 και πολλών άλλων. Είναι γνωστοί για τη συσκευασία πάρα πολλών ατόμων στον ίδιο διακομιστή (με αποτέλεσμα αργούς χρόνους φόρτωσης) και μέτρια υποστήριξη / ώρες λειτουργίας.

SiteGround – βαθμολόγησε τον # 1 κεντρικό υπολογιστή σε 10 δημοσκοπήσεις στο Facebook και είναι αυτός που χρησιμοποιώ. Είναι συνιστάται από το WordPress και κάνω δωρεάν μετεγκαταστάσεις. Υψηλότερο σχέδιο όπως το δικό τους ημι-αφιερωμένο πρόγραμμα GoGeek ελάτε με περισσότερα πόροι διακομιστή (# 1 συντελεστής ταχύτητας) και όλα τα σχέδια συνοδεύονται από πολλά Χαρακτηριστικά WordPress όπως το Cloudflare και δωρεάν SSL. Υπάρχουν περισσότερα για την ταχύτητα από τη φιλοξενία, αλλά έχω <Χρόνοι φόρτωσης 1s με αναφορές SiteGround και 100% GTmetrix. Τα σχέδια ξεκινούν από 3,95 $ / μήνα (τιμή προσφοράς).

Cloudways – βαθμολογείται συνήθως # 2 μετά το SiteGround, αλλά χωρίς προβλήματα ορίου CPU. Η υποστήριξη συνομιλίας λείπει, αλλά είναι καλή αν θέλετε καθαρή ταχύτητα και καθαρή διεπαφή. Τα σχέδια ξεκινούν από 10 $ / μήνα.

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

WordPress-Hosting-Poll-2017

Shared-Hosting-Poll-2017

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

WordPress-Host-Poll-Σεπ-2018

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

WordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1

Διαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

WordPress-Host-Poll-Σεπ-2018

Κίνστα – ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες, αλλά τα σχέδια ξεκινούν από $ 30 / μήνα. Εγγυούνται 100% ώρες λειτουργίας και δεν έχω ακούσει παρά υπέροχα πράγματα για την ταχύτητα, τις ώρες λειτουργίας και την υποστήριξή τους.

Μηχανή WP – διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress με σχέδια που ξεκινούν από $ 35 / μήνα. Πρόσφατα απέκτησαν το StudioPress και φαίνεται να κυριαρχούν στην αγορά, αλλά είναι καλές επιλογές. Έχουν τη δική τους ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση και διατηρούν καλά τις ιστοσελίδες που αναμένουν υψηλά επίπεδα κίνησης.

Θέματα

Ντέιβ – ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress, που αναπτύχθηκε από τα Elegant Themes.

StudioPress – αξιόπιστο κατάστημα θεμάτων WordPress και προγραμματιστές του Genesis Framework. Το μέρος που θα πάω αν θέλετε ένα θέμα που να είναι φιλικό προς το SEO, να ανταποκρίνεται σε κινητές συσκευές, HTML5 και ασφαλές.

Άλλα εργαλεία SEO

Επισήμανση δεδομένων – δυνατότητα στο Google Search Console που σας βοηθά να προσθέσετε πλούσια αποσπάσματα.

Λήψη ως Google – ελέγχει εάν η Google μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε μια σελίδα, πώς την αποδίδει και τυχόν πόρους (π.χ. εικόνες ή σενάρια) που έχουν αποκλειστεί από την Google. Μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων ανίχνευσης.

Freelancer.com – προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες για να σας βοηθήσουν με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη βελτιστοποίηση ταχύτητας, τη γραφιστική, το copywriting και πολλά άλλα. Ήταν σωτήρας όταν ξεκίνησα την καριέρα μου και εξακολουθώ να χρησιμοποιώ τους χρήστες BDKAMOL και I333 για ανάπτυξη WordPress και βελτιστοποίηση ταχύτητας.

Google AdWords – Καμπάνιες PPC (pay-per-click) εάν θέλετε να διαφημίσετε τον ιστότοπό σας στο Google.

Δοκιμή χρηστικότητας Google για κινητά – ελέγχει εάν α μονόκλινο Η σελίδα είναι φιλική προς κινητά, αλλά χρησιμοποιήστε το Αναφορά χρηστικότητας για κινητά στο Google Search Console για να βρείτε όλα τα σφάλματα κινητού σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας.

ειδήσεις Google – δημοσιεύστε τα άρθρα σας στις Ειδήσεις Google για μια επιπλέον πηγή επισκεψιμότητας.

Αναρτήσεις Google – επιτρέπει σε άτομα / επιχειρήσεις να δημιουργούν περιεχόμενο απευθείας στο Google, το οποίο εμφανίζεται με υψηλή βαθμολογία στο Google για τα ονόματά τους (η Search Engine Land τους αποκαλεί «επαγγελματικές κάρτες»).

Χαρακτηριστικά ιστότοπου Google – βελτιώστε τις πληροφορίες της επιχείρησής σας στα αποτελέσματα αναζήτησης και το γράφημα γνώσεων της Google με το όνομα της επιχείρησής σας, την τοποθεσία, τα στοιχεία επικοινωνίας, το λογότυπο, τα κοινωνικά προφίλ κ.λπ..

Εργαλείο δοκιμών δομημένων δεδομένων Google – δοκιμές για σφάλματα κατά την προσθήκη εμπλουτισμένων αποσπασμάτων στον ιστότοπό σας.

Διαχειριστής ετικετών Google – βελτιστοποιήστε την κυκλοφορία και το διαδικτυακό μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας ετικέτες – χωρίς κωδικό.

Moz Pro – ολοκληρωμένη σουίτα SEO που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε κατατάξεις, λέξεις-κλειδιά, συνδέσμους και βελτιστοποίηση σελίδων. Δεν το χρησιμοποιώ (πολύ ακριβό) όταν μπορώ να παρακολουθώ λέξεις-κλειδιά στο Search Analytics του Search Console, γνωρίζω ήδη πώς να κάνω SEO στη σελίδα και τα περισσότερα πράγματα που μπορώ να κάνω δωρεάν.

Ιστότοπος – σαρώνει ολόκληρο τον ιστότοπο για διπλό περιεχόμενο, σπασμένους συνδέσμους και τεχνικά σφάλματα SEO.

Βοηθός σήμανσης δομημένων δεδομένων – εάν τα δομημένα δεδομένα σας δεν λειτουργούν, χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο.

Sucuri Checker – ελέγχει κακόβουλο λογισμικό, κατάσταση μαύρης λίστας, σφάλματα ιστότοπου και παλιό λογισμικό.

Έλεγχος ποινών ιστότοπου – Βοηθήστε στον εντοπισμό της ρίζας των ποινών της Google με παραπομπή σε πτώσεις οργανικής επισκεψιμότητας με τις ενημερώσεις αλγορίθμων της Google. Εργαλείο Panguin SEO είναι παρόμοιο και επίσης καλό.

WooRank – τα περισσότερα εργαλεία ελέγχου SEO δεν είναι καλά, αλλά αυτό είναι απλό, δωρεάν και κάπως αξιοπρεπές.

TubeBuddy – εργαλεία ενσωματωμένα στον ιστότοπο του YouTube που σας δείχνουν αναφορές για τις επωνυμίες σας, στατιστικά στοιχεία / κατατάξεις σε βίντεο και προτάσεις SEO βίντεο. Συνιστάται από το Backlinko.

Διάφορα

BuzzSumo – δημοφιλές λογισμικό email και plugin WordPress, αλλά μπορεί να επιβραδύνει τον ιστότοπό σας.

Κάναβα – ένας από τους καλύτερους δημιουργούς infographic freemium (διαβόητος για τη λήψη συνδέσμων / επισκεψιμότητας). Μπορείτε επίσης να προσλάβετε σχεδιαστές infographic στο freelancer.com αν θέλετε ένα πραγματικά μοναδικό infographic.

Copyscape – ελεγκτής λογοκλοπής που εντοπίζει διπλά άρθρα, τα οποία μπορούν να τιμωρήσουν το SEO σας.

Ενσωμάτωση κώδικα δημιουργίας – πιστώνει τα γραφήματα / βίντεό σας δίνοντας στους αναγνώστες έναν κώδικα ενσωμάτωσης.

Πλαίσιο Genesis – Πλαίσιο WordPress που αναπτύχθηκε από το StudioPress, το οποίο διατηρεί τον ιστότοπό σας γρήγορο και αξιόπιστο. Συνιστάται από κορυφαίους ανθρώπους (Yoast, Matt Cutts, Matt Mullenweg). Συνιστώ γενικά τη χρήση θεμάτων StudioPress, αλλά υπάρχουν και άλλα καταστήματα θεμάτων τρίτων κατασκευαστών, όπως Γεια σας Σχέδια, Αποκαταστάθηκαν 316 σχέδια, και Αρκετά χαριτωμένο σχέδιο.

Ας κρυπτογραφήσουμε SSL – δωρεάν και αξιόπιστο SSL που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τον ιστότοπό σας ασφαλή. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας (όπως το SiteGround) έχουν την επιλογή να το ενεργοποιήσουν στο cPanel φιλοξενίας σας.

Μεταβλητές αποσπάσματος – πρότυπα για τίτλους SEO + μετα-περιγραφές που προσαρμόζονται στις ρυθμίσεις του Yoast, ωστόσο η χειροκίνητη σύνταξη αυτών είναι πάντα καλύτερη. Η τυπική μεταβλητή αποσπάσματος για σελίδες / αναρτήσεις είναι %% page %% %% sep %% %% sitename %% που στην περίπτωσή μου θα διάβαζε ως: Τίτλος σελίδας – Online Media Masters. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν δεν έχουν γραφτεί χειροκίνητα.

Διψασμένοι συνεργάτες – πρόσθετο διαχείρισης συνδέσμων θυγατρικών Χρησιμοποιώ ποια μανδύα, nofollows και σας βοηθά να κατηγοριοποιήσετε συνδέσμους θυγατρικών. Premium έκδοση συνοδεύεται από πολλές εξαιρετικές δυνατότητες, όπως αυτόματη σύνδεση λέξεων-κλειδιών, στατιστικά στοιχεία και συμβάντα του Google Analytics και ενοποίηση του Διαχειριστή ετικετών.

Εργαλεία για Webmasters – Google Search Console + Μπινγκ + Γιάντεξ Τα εργαλεία για webmaster είναι τα κύρια 3.

Μαζικός επεξεργαστής Yoast – επεξεργαστείτε μαζικά τίτλους SEO + μετα-περιγραφές που είναι ένας εύκολος τρόπος αύξησης των CTR. Ο μαζικός επεξεργαστής δεν εντοπίζει το μήκος των χαρακτήρων ή τις λέξεις-κλειδιά εστίασης, οπότε βεβαιωθείτε ότι συμπεριλαμβάνετε ότι το λαμβάνετε υπόψη (περίπου 55 για τίτλους SEO, 155 για μετα-περιγραφές).

Ανάλυση SEO Yoast – προτάσεις βελτιστοποίησης περιεχομένου με βάση το κατά πόσον η λέξη-κλειδί εστίασης χρησιμοποιείται στο περιεχόμενο, καθώς και άλλους παράγοντες. Το Yoast θα εντοπίσει μόνο ακριβείς αντιστοιχίσεις της λέξης-κλειδιού σας (χωρίς μερική αντιστοίχιση) και είναι εντάξει για ορισμένα φώτα να παραμείνουν κόκκινα, δεδομένου ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν συχνά συνώνυμα (αν η λέξη-κλειδί εστίασης είναι SEO Consultant και χρησιμοποιώ SEO Consulting, η Yoast δεν θα την εντοπίσει ). Ή ίσως το “πασπαλισμένο” με τη λέξη-κλειδί σας στην επικεφαλίδα να το κάνει να ακούγεται καλύτερο, καθώς μια ακριβής αντιστοίχιση λέξεων-κλειδιών ακούγεται ανεπιθύμητη. Μερικά από αυτά μπορούν να ληφθούν με έναν κόκκο αλατιού.

Yoast Metabox Insights – δείχνει ποιες λέξεις χρησιμοποιούνται περισσότερο στο περιεχόμενο (το έχω απενεργοποιήσει).

Ανάλυση αναγνωσιμότητας Yoast – σας λέει αν οι προτάσεις / οι παράγραφοι είναι πολύ μικρές, μεγάλες, αν χρησιμοποιείτε λέξεις μετάβασης κ.λπ. Δεν το βρίσκω πολύ χρήσιμο και το απενεργοποίησα.

Ανάλυση Yoast Ryte – ανιχνεύει εάν ο ιστότοπός σας ευρετηριάζεται σε μηχανές αναζήτησης.

Μετρητής συνδέσμων κειμένου Yoast – μετρά πόσους εσωτερικούς συνδέσμους χρησιμοποιούνται στις σελίδες / αναρτήσεις σας.

Αυτόματη συμπλήρωση YouTube – ξεκινήστε να πληκτρολογείτε μια φράση στο YouTube για να βρείτε προτάσεις για λέξεις-κλειδιά βίντεο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector