SEO za umetnike – Ustvarite svojo umetnost v Googlu, Google Images in uvod v Wikipedijo (to je, če imate dovolj virov)

Umetnik Rene Schuler


SEO za umetnike ponavadi pomeni eno od naslednjega:

Pokazal vam bom, kako vse to storiti (in kako priti v Wikipedijo, če imate dovolj virov). René Romero Schuler bomo uporabili kot primer, umetnika, s katerim delam 5+ let. Na tej vadnici sem preživel več kot 2 dni. To je malo dolgotrajno, vendar sledite tem korakom in dobili bi zelo dobre rezultate (in če iz nekega razloga ne pustite komentarja, vam bom pomagal).

Kako Google naseljuje njihove rezultate – Google vleče vsebino iz različnih delov spleta. Vaše spletno mesto je eno, družabni profili so drugi, YouTube video posnetki in sličice, Wikipedija, in tako naprej. Zložite vse skupaj in to je tisto, kar vidite v Googlu. To samo pomeni, da moramo ustvariti vsebino na pravih mestih, označiti slike, preden jih naložimo, in prilagoditi nekaj stvari. Tako boste Googlu napolnili svojo vsebino. To je tisto, za kar gre SEO za umetnike.

Če uporabljate WordPress – Priporočam namestitev Yoast SEO Vtičnik ki jih navajam v tej vadnici. Če želite to narediti, se prijavite na nadzorno ploščo WordPress, pojdite na meni Vtičniki (na levi) in poiščite Yoast SEO. Namestite in aktivirajte – vključili se bomo pozneje. To ne bo vplivalo na vašo zasnovo. Vtičnik lahko vedno izbrišete in vrnete nazaj, če želite.

Moje ozadje – Jaz sem prvo mesto Svetovalec za WordPress SEO v Googlu imam 3000 obiskovalcev / dan, kariero sem začel z oblikovanjem WordPress spletnih strani za umetnike in imam certifikat Google Analytics. Ne poskušam vam prodati ničesar, samo vam zagotovim, da bo ta vodič dejansko deloval.

Kazalo

1. Razkrivanje Googla

V tem članku bom uporabil René Romero Schuler kot primer.
René je bil prvi umetnik, za katerega sem delal, je še vedno naročnik in odličen prijatelj.

Rene Schuler

Poiščite njeno ime v Googlu in to boš videl …

SEO-For-Artists

Poiščite njeno ime v Google Images in tudi ona dominira …

google-image-seo-za-umetnike

2. Uvrstitev na vaše spletno mesto # 1

Uporabite svoje ime v domeni – z uporabo domena z natančnim ujemanjem (www.yourname.com) je najlažji način za uvrstitev na prvo mesto za vaše ime. Dokler spletno mesto izdelujete s svojim portfeljem, biografijo, izjavo, dogodki in drugimi pomembnimi stranmi – se boste morali sčasoma uvrstiti med najboljši rezultat. Če ste pravkar ustvarili svoje spletno mesto, bo trajalo nekaj časa, vendar ne čakajte. Googlu boste želeli dati druge “signale” z naslednjimi koraki, navedenimi v tej vadnici.

domena z natančnim ujemanjem

Uporabite svoje ime v izrezku domače strani – vsaka stran na vašem spletnem mestu ima delček, ki se prikaže v rezultatih iskanja (glej spodaj). Vsebuje vaš SEO naslov (povezava) in vaš meta opis (daljši povzetek). Namesto da uporabite privzeti delček, ki ga ustvari WordPress (ali kateri koli graditelj spletnega mesta, ki ga uporabljate), si jih sami napišite.

Tukaj je opisan delček…

Domača stran-iskalnik-izrez

Če jih želite urediti v WordPressu, preverite, ali imate Yoast vtičnik nameščen (vtičniki → Dodaj novo → Yoast). Nato na nadzorni plošči WordPress pojdite na SEO → Videz iskanja → Splošno.

Iskanje-Videz-Yoast-SEO

Zdaj pojdite na zavihek »Splošno« in videli boste polja, kjer jih lahko uredite …

Iskanje-videz-nastavitve-Yoast

Ali (v mojem primeru) boste videli povezavo do vaše domače strani. Kliknite jo, da odprete svojo domačo stran, nato pa se pomaknite navzdol do razdelka Yoast in kliknite na “predogled delčka” (glejte spodaj). Tukaj jih napišete. Ko končate, posodobite stran in dajte Googlu 1-5 dni, da pregleduje vaše spletno mesto in jih prikažite. Drugi graditelji spletnih strani bodo imeli podoben postopek pisanja odlomkov.

seo-za-umetnike-z joastom

Brez besedila / neberljivega besedila – če na strani ni besedila, so vse Googlove slike vaše slike (ki jih bom zajel v koraku 3). Kljub temu pa boste brez svojega besedila še vedno uvrščeni na prvo mesto za svoje ime. Toda umetniške galerije, ki se želijo uvrstiti med “umetnostne galerije chicago” (bolj konkurenčna ključna beseda), bi morale imeti na strani nekaj besedila. Če ga uporabljate, izogibajte se vstavljanju besedila v slike ali z uporabo bliskavice, saj jih Google ni mogoče brati. Če odprete spletno mesto in poskusite kopirati nekaj besedila, vendar ne morete, to pomeni, da je Google neberljiv in ne bo koristil vašemu SEO.

3. Googlova optimizacija slik

Če greš na Renéjeve slike Google vidite, da prevladuje v rezultatih (projekt, ki sem ga naredil zanjo). Toda to je pravzaprav zelo enostavno, saj večina slik prihaja le iz nekaj virov.

Preden naložite svoje slike VSAKO na spletu, ime datoteke vedno označite z naslovom vašega umetniškega dela. Primer bi bil: Alpana – 5 × 5 olja na platnu Renéja Romera Schulerja. Če je vaš glavni cilj naseliti Google Images, ko ljudje iščejo vaše ime, to vključite v ime datoteke. Če je vaš cilj, da Google poselite s ključno besedo, povezano z vašo umetnostjo, jo izpustite. To velja za slike na vašem spletnem mestu, profile družabnih medijev, Wikipedijo in v bistvu povsod.

google-image-seo-za-umetnike

Glavna fotografija profila družbenih medijev + fotografija na naslovnici so tisti, ki so uvrščeni
Vaša glavna slika profila je tista, ki se najverjetneje prikaže na Google Images, zato pred nalaganjem vaše glavne fotografije IN vseh fotografij na naslovnicah ne pozabite vključiti imena v ime datoteke..

Ustvari ploščico
Rene’s pinboard je približno 20% njenih rezultatov Google Image. Pinterest je spletno mesto z visokimi avtoritetami, zato se slike, ki jih naložite sem, verjetno uvrščajo visoko. Ustvarite super umetnost s svojo umetnostjo in morda nekaj svojimi fotografijami in v nobenem trenutku boste prevladovali nad Google Images.

umetnik-pinboard

Uporabite ta video vodič, ki vam pokaže, kako …

Optimizirajte slike na svojem spletnem mestu
Slike na vaši domači strani, življenjepis in PRVA slika, ki jih vidite, ko odprete stran s portfeljem, so najbolj prikazane na Google Images. Vsako od teh slik lahko “optimizirate” z uporabo imena izvajalca v imenu slikovne datoteke in alternativnega besedila …

Ime slikovne datoteke To je tisto, kar je slika označena v vašem računalniku, preden jo naložite. Kadar koli naložite sliko v splet, bo ime datoteke povezano s to sliko. Za pomoč iskalnikom pri povezovanju slike z imenom izvajalca priporočam ta format:

Opis umetniškega dela – vaše ime

Nadomestno besedilo. Alternativno besedilo se uporablja tudi za opis slik v iskalnikih. WordPress tega ne naredi samodejno, zato boste morali uporabiti vtičnik, kot je Samodejni atributi Alt (vendar to doda le alt besedilo novim slikam v vizualnem urejevalniku, zato ga boste morali dodati na vse druge slike ročno). Če WordPress ne uporabljate, poiščite polje za izpolnjevanje alt besedila slike ali pa boste morali za to urediti HTML (po potrebi pošljite ta vodič svojemu razvijalcu):

”<spannadomestno besedilo “src =” https://onlinemediamasters.com/wp-content/uploads/2013/05/image-file-name.png “width =” 300 ″ višina = “300 ″ />

Hitrost slike. Obstaja več kot 20 načinov za optimizacijo slik za hitrejše nalaganje, med katerimi jih lahko najdete veliko GTmetrix. Mnogi izvajalci ne marajo spreminjati velikosti ali stisniti slike, vendar lahko še vedno predpomnite slike, odstranite EXIF ​​podatke, lenobno naložite slike, določite pripomoček / višino vsake slike, uporabite CDN (omrežje za pošiljanje vsebine), na primer Cloudflare / StackPath, in poskrbite, da se slike prikazujejo iz pravilne različice URL-ja (www v primerjavi z ne-www in http v primerjavi s https). Slike so ponavadi najtežji element umetnikovega spletnega mesta! Poskusite z mojo vajo – naj bo vaše spletno mesto hitrejše.

Optimizacija slike-v-GTmetrix

Naloži slike na Wikimedia Commons
Približno 30% Reneovih Google Images je iz Wikimedia. Samo prijavite se v Wikimedijo in naložite fotografije v Wikimedia Commons (tukaj so popolna navodila). Ko pridete do postopka nalaganja, v opis vsake fotografije vključite ključno besedo (npr. Svoje ime). Obstaja ulov; ljudje, ki kliknejo fotografijo v Google Images, si bodo ogledali to sliko (ni dejanska stran Wikipedije). Če imate dovolj virov, vam bom pokazal, kako do dejanske strani 6. korak.

Če želite v Google Images uvrstiti višje ključne besede, razen vašega imena, Pojdi do images.google.com. Zdaj začnite tipkati ključno besedo s podčrtanim znakom _ in v spustnem meniju poiščite določeno vrsto rože. Na splošno, bolj ko je ključna beseda bolj specifična, lažje jo bo uvrstiti. Ko najdete ključno besedo, naložite svojo sliko v zgornje vire (socialne profile, omaro, spletno mesto…). Dajte si nekaj časa in v idealnem primeru se bo uvrstil visoko. Slike, ki so naložene na spletno mesto z visokimi pooblastili (na primer Pinterest), imajo boljše možnosti za visoko uvrstitev.

google-image-ključne besede

Če imate težave in slika ni uvrščena visoko, poskusite izbrati še bolj določeno ključno besedo. Na splošno bolj ključna je ključna beseda, manj konkurenčna bo. Če se v Googlovem spustnem meniju prikaže ključna beseda, to pomeni, da jo ljudje resnično iščejo.

ključne besede izvajalca z dolgim ​​repom

4. Optimizacija profila socialnih medijev

Zakaj so družbeni mediji pomembni za SEO umetnika:

 • Profili družabnih medijev se uvrščajo visoko v Googlu
 • Fotografije profila so običajno prikazane v Google Images

optimizacija slike-social-media-image

Najpomembnejša socialna omrežja so…

Uporabljajte svoje profile družabnih medijev, njihova lestvica je višja
Prepričajte se, da so vsi predstavnostni profili 100% popolni in vključujejo vaše umetnine (ki jih lahko običajno razvrstimo v albume, plošče in druge itd.). Če dodate povezave in objavljate sprotne posodobitve, Googlu pošiljate dobre signale, da ste zakonita oseba / podjetje. Če želite Google napolniti s svojo vsebino, je verjetno najlažji način uporabe profilov na družabnih medijih.

5. YouTube Video SEO

YouTube video posnetki se lahko pojavijo tudi v Googlu. To se imenuje video seo in izgleda takole:

YouTube SEO

 • Ustvari svoj video
 • Označite svojo video datoteko kot ključno besedo in jo naložite na Youtube
 • Oblikujte sličico po meri, označite jo s svojo ključno besedo in jo nato naložite
 • Napišite lep naslov, ki naj vsebuje tudi vašo ključno besedo
 • 2-3 krat napišite dolgi opis (po možnosti 400+ besed) s ključno besedo
 • Z oznakami ne pretiravajte, dodajte jih nekaj
 • Z oglaševanjem pridobite več všečkov, pogledov, komentarjev
 • Vdelajte ga na svoje spletno mesto (# vdelav je dejavnik razvrstitve)
 • VEDNO se odzovemo na komentarje, saj bodo ti pomagali pri višji uvrstitvi

FYI, tukaj je posodobljen videoposnetek René, če želite slišati njeno zgodbo …

6. Pridobite stran Wikipedia izvajalca

Naredil sem jih kar nekaj, na žalost Wikipedija ne želi, da bi pisatelj imel kakršno koli povezavo z umetnikom, zato jih verjetno ne bi smel objavljati. Toda tukaj je, kako ga pridobiti.

1. korak: zbiranje virov – zbirajte povezave od VSEH spletnih člankov, ki ste jih omenili. Te ne bi smeli objavljati vi (npr. vaše spletno mesto), ker bi to veljalo za pristranske in proti njihovim smernice, skozi katero priporočam skimming. Vira ni popolnega števila virov, idealno pa bi moralo biti več kot 15. Če jih želite poiskati, poiščite Google svoje ime, se pomaknite po rezultatih in začnite sestavljati seznam. Ti lahko nastavite Google Alert kajti ko nekdo v prihodnosti objavi nekaj o tebi. Ko imate seznam virov, je čas, da napišete osnutek.

2. korak: Napišite dejanski, nepristranski osnutek – poglejte obliko zapisa RenéLaura, in druge strani Wikipedije izvajalca. Sledite podobni obliki: zgodnje življenje in ozadje, umetniška dela, razstave, zbirke, reference itd. Podobno bi moralo biti. Opazite tudi skoraj VSAK kazen. Ni vam treba kopirati / prilepiti natančnih stavkov iz svojih virov, ampak članek mora izhajati iz njih, NE z lastnimi besedami. Torej samo najbolje, da napišete članek ob navajanju svojih virov. Prav tako ne izpustite nobenega promocijskega ali pretiravalnega tona.

Korak 3: Najem pisatelja Wikipedije – objavljanje članka o sebi (ker je pristransko) nasprotuje smernicam Wikipedije. Potrebovali boste nekoga, ki bo pregledal vaš osnutek, se prepričal, da sledi smernicam Wikipedije, in napisal prvi osnutek v Šifra Wikipedije. Pisca prispevka iz Wikipedije lahko najamete avtor prijava na samostojni račun nato objavite službo za “Wikipedia Writer” (tam jih je veliko). Počakajte, da se ljudje prijavijo, ali poiščite pisatelja in vprašajte visoko ocenjene ljudi, če jih zanimajo. Večina jih je v tujini, a vsi, ki sem jih najel, so mi delali dobro. Prepričajte se le, da imajo zelo dobre ocene.

4. korak: Sodelujte s pisateljem Wikipedije, da ga objavite – povedali vam bodo, če je treba kaj popraviti. Samo jim pošljite osnutek, seznam virov in nekaj slik, če imate razdelek »dela«. Potrebovali boste tudi vašo glavno sliko in podatke, ki so prikazani na desni strani. Od tu naprej je samo vprašanje sodelovanja s pisateljem. Nisem pisatelj, zato ne morem odgovoriti na preveč vprašanj o tem, toda vaš pisatelj bi moral biti sposoben.

Obstaja ogromno piscev člankov iz Wikipedije:

Wikipedia Artile Writers

7. SEO za umetniške galerije

Če imate umetniško galerijo, predpostavljam, da se želite uvrstiti visoko v Google glede na svoja zastopana imena izvajalcev, pa tudi na »Art Gallery Chicago« ali drugo mesto, v katerem ste. Tukaj je opisano, kako to storiti …

seo-za-umetnostne galerije

Ustvari stran za vsakega izvajalca – če iščete »René Schuler«, ali menite, da bo Google prikazal stran z 20 različnimi izvajalci? Ne, za vsakega izvajalca potrebujete ločeno stran na svojem spletnem mestu.

Optimizirajte strani izvajalcev

 • Kot naslov strani uporabite ime izvajalca
 • V idealnem primeru bi moral njihov portfelj vključevati veliko dela
 • Pred nalaganjem slik označite (kot naslov umetniškega dela)
 • Uporabite čim več edinstvene vsebine, podvojene vsebine ni dobro
 • Če je mogoče, uporabite nekaj besedila na strani, sicer pa so vse slike Google
 • Vpišite svoj delček, da bo lepo zveni, in vključite njihovo ime (kot je opisano v korak 1)
 • Vključite edinstvene podatke, zakaj naj Google prikazuje vašo stran in ne druge galerije? To je velik dejavnik, saj ‘dragocena’ vsebina ponavadi prehiteva konkurenco. Google meri, koliko časa ljudje porabijo na neki strani in jo uporabi za določitev uvrstitve strani, zato je vlaganje časa v vsebino prva stvar, ki jo lahko storite.

Smrekajte svojo stran Google My Business

* Google vedno pogosteje upošteva aktiviranje lastnikov podjetij, ki: objavljajo v Googlovih objavah, odgovarjajo na ocene, redno posodabljajo posebne ure, odgovarjajo na vprašanja, strankam omogočajo neposredne ukrepe v zvezi z GMB z uporabo poslovnih naslovov.

Logotip Google My Business

Pridobite ocene (zlasti v storitvi Google My Business) – vse, kar potrebujete, je 1 pregled za pridobitev zvezd.

Google-My-Business-za-umetniške galerije

Izboljšajte spletne profile z Moz Local – zaženite svoje spletno mesto skozi Moz Lokalno ki vam pomaga popraviti nepopolne, neskladne in podvojene profile. Zaslužite čim več rezultatov … ti profili (imenovani citati) so pomemben del Googlovi lokalni dejavniki razvrstitve pri iskanju.

Za Whitespark oddajajo manj pomembne profile – ker so ti profili tako pomembni, jih potrebujete več. To lahko bodisi oddate zunanjemu Služba citiranja Whitesparka za 4-5 USD na profil ali uporabite njihov seznam top citati po mestih. Toda LEAST bi morali imeti še 50 drugih profilov, razen tistih v Moz Local. Če to storite sami, ne pozabite spremljati svojih prijav.

Sledite Googlovim dejavnikom razvrstitve v lokalnem iskanju – Večino tega sem pokril, če pa dvomite, kako bi se višje uvrstili v Google Zemljevide in lokalne rezultate iskanja, preverite Googlovi lokalni dejavniki razvrstitve pri iskanju. O tem poroča Moz vsaki dve leti in je najbolj natančna študija.

8. Naj bo vaše spletno nalaganje hitrejše

Za to ne potrebujete razvijalca …

 • Zaženite svoje spletno mesto skozi GTmetrix da vidim, ali je počasi
 • Če je odgovor pritrdilen, je hitro gostovanje prvi dejavnik v Vodnik za optimizacijo WordPress-a
 • Oglejte si te Facebook ankete najbolje ocenjenih gostiteljev in preverite, ali je vaša na dnu
 • jaz uporabljam SiteGround, gostitelja z oceno # 1 in priporoča WordPress
 • Če imate spletno mesto WordPress, se prijavite prek njihovega WordPress gostiteljska stran
 • Če morate gostiti samo 1 spletno mesto, uporabite načrt zagona SiteGround, ki znaša 3,95 USD na mesec
 • Če morate gostiti več spletnih mest, uporabite njihov GrowBig, ki znaša 5,95 USD na mesec
 • SiteGround bo selijo vas brezplačno (brez prostega časa in vam ni treba storiti ničesar)
 • Ko končate, preizkusite svoje spletno mesto v GTmetrix in kliknite strani, da vidite razliko
 • Postane tehnično, ampak moje Vodnik za hitrost programa WordPress ima še veliko drugih priporočil
 • Če uporabljate WordPress, lahko najem mojega razvijalca popraviti poročilo GTmetrix (40 USD / uro)

jaz uporabljam SiteGround in so 200ms odzivni časi s 100% GTmetrix rezultati in .4s Časi nalaganja Pingdom-a. Preverite gostovanje, zaženite lastne teste ali kliknite moje strani, da vidite, kako hitro se naložijo. Na 26 anketah v Facebooku so bili ocenjeni kot gostitelja številka 1 in so svetovni boljši kot EIG (Bluehost, HostGator), Godaddy, in slabi gostitelji, ki na isti strežnik spakirajo preveč ljudi. So priporoča WordPress, stori brezplačne migracije, in uporabljam njihove polovični načrt.

Preklop na SiteGround

Migracije časa nalaganja SiteGround

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na spletno mesto

SiteGround GTmetrix

Vpogled v Googlove spletne strani SiteGround

100 popoln rezultat na spletnem mestu

SiteGround Genesis

Hitrost, ki jo zagotavlja SiteGround

Poročilo GTmetrix SiteGround

Skrajšani časi obremenitve s SiteGround

Novi časi odzivanja na spletnem mestu

HostGator na spletno selitev v zemljo

Časi odziva SiteGround na Joomli

Preklopi na gostovanje spletnega mesta

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​vpogled v stran

SiteGround On Joomla

Skrajšani časi obremenitve SiteGround

SiteGround Hitro gostovanje

Novi rezultati Pingdom na spletnem mestu SiteGround

Nov čas odziva na spletnem mestu

Izboljšanje časa odzivnosti SiteGround

2019 Hosting anketa

2017-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Priporočila Elementor Gostovanje

Julij 2019 Priporočilo za gostovanje

WordPress-gostitelj-anketa-avgust 2018

Skupno gostovanje-anketa-2017

2019-gostovanje-anketa

Go-to-gostovanje-podjetje

WordPress-gostovanje-anketa-2017

Anketa z upravljanjem gostovanja

WooCommerce-gostovanje-FB-anketa

2016-Spletno gostovanje-anketa

Anketa, ki je najboljša za WordPress-gostovanje-ponudnik

Najboljše spletno gostovanje-2019-anketa

WP prijazno gostovanje

2016-WordPress-gostovanje-FB-anketa

Najljubše gostovanje za Elementor

2018 Priporočila za gostovanje

WordPress gostovanje ankete septembra 2018.png

Upravljavec-WordPress-gostovanje-anketa-2017

2019-gostitelji-anketa-1

Gostovanje-anketa-za-hitrost

WordPress-gostovanje-anketa-junij-1

Priporočilo SiteGround

Anketa 2014-Managed-WordPress-hosting-FB-anketa

Najboljše spletno gostovanje-ponudnik anketa

Gostovanje-anketa-februar 2019

Gostovanje-priporočila-anketa

Bluehost proti SiteGround

Anketa spletnega gostitelja WordPress

Dajo mi odlične čase nalaganja (poglejte moje poročilo GTmetrix)…

2019-GTmetrix-Poročilo

Eden od mnogih niti

Najboljši gostitelj-pogovor

Tu so njihovi načrti:

Gostovanje za WordPress SiteGround

Pogosto zastavljena vprašanja

&# x1f3a8; Kako dobim svojo umetnost v Google Images?

Označite imena slikovnih datotek, preden jih naložite na svoje spletno mesto (ali kjer koli drugje v spletu). Natančno morajo opisati sliko in vključiti opisno ključno besedo. Vsaka slika mora imeti opis, ki je edinstven za to sliko. Poskusite uporabiti tudi Wikimedijo.

&# x1f3a8; Kako uvrstim na prvo mesto za svoje ime?

Prepričajte se, da so vaše spletno mesto in profili družabnih medijev izdelani tako, da Google vzpostavljajo verodostojnost. S pomočjo vtičnika Yoast SEO prilagodite, kako se delček vaše domače strani prikazuje v Googlu. Pridobivanje povezav do vašega spletnega mesta (npr. Iz sporočil za javnost) pomaga. Lahko traja nekaj mesecev, da nova spletna mesta za svoje ime uvrstijo # 1, vendar Google še naprej ustvarja signale.

&# x1f3a8; Kako dobim stran z umetniško Wikipedijo?

Potrebujete vire, naj bodo to spletni viri ali tiskani. Nato morate napisati članek iz Wikipedije (ne vi ali kdo povezan z vami), če želite napisati članek. Ta pisatelj bi moral biti seznanjen s smernicami in kodo Wikipedije. Wikipedia bo označila stran, če jo zapišete vi ali nekdo, ki ga poznate.

&# x1f3a8; Kako pridejo v poštev profili družbenih medijev?

Profili družbenih medijev so za vašo SEO zelo pomembni, saj Google iz vaših profilov družbenih medijev potegne slike, opise in druge informacije in jih prikaže v svojih rezultatih iskanja. Prepričajte se, da imate Facebook stran, Twitter, YouTube kanal, Instagram in katera koli druga socialna omrežja, ki jih nameravate objaviti. Tudi če ne objavite veliko, lahko le nekaj objav izboljša vašo blagovno znamko iskalnikov, ko ljudje povedo vaše ime.

&# x1f3a8; Kaj pa SEO za umetniške galerije?

Google ima svoj nabor dejavnikov razvrščanja za Google Maps in Local SEO. Če se želite uvrstiti visoko na imena izvajalcev, ustvarite stran za vsakega izvajalca z edinstvenim opisom in portfeljem. Uporabite ime izvajalca v naslovu strani, naslovu URL, izrezku Yoast in vsebini. Poskrbite, da boste ustvarili spletne profile v storitvi Google My Business in drugih spletnih imenikih in družabnih profilih.

Če se vam zdi moj članek v pomoč in imate prijatelja, ki bi ga prav tako prebral, ga prosimo, da ga delite z njim. Z veseljem vam bom odgovoril na vsa vprašanja o SEO umetnikov, Wikipediji in SEO na splošno. Samo spusti mi vrstico v spodnjih komentarjih. Vso srečo!

Na zdravje,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map