Slik får du inngående lenker: 7 strategier som faktisk fungerer

Lider nettstedet ditt av koblingsmangel?


Du har sikkert hørt hvor viktige tilbakekoblinger er for SEO (omtrent 40% av Googles rangeringsfaktorer). Men det er ikke lett å få inngående lenker. I stedet for å gå ut og bygge lenker på eksterne nettsteder, er Googles Matt Cutts sier vi burde tjene lenker gjennom kreativt innhold.

Og siden en del av å lage “godt” innhold er å gjøre sidene / innleggene dine skiller seg ut, fant jeg det bare riktig å bruke et sett med strålende fargede blyanter for å lyse opp denne siden med litt personlighet. Jeg har faktisk lånt denne ideen fra en artikkel i Search Engine Journal (bare de jukset og brukte en søt valp). Uansett, noe som gjør innholdet ditt visuelt, nyttig og enkelt å navigere er hvorfor folk kobler til det. Folk kobler ikke til noe – du trenger å gjøre noe annerledes.

Fargeblyanter

Innholdsfortegnelse

 1. Lag pedagogisk innhold
 2. Gran opp innholdet ditt
 3. Legg til videoer
 4. Lag infografikk
 5. Legg ut langt innhold
 6. Forbedre designen din
 7. Gjør mer innholdsmarkedsføring

1. Opprett pedagogisk innhold

Dette er den typen innhold folk faktisk ØNSKER å lenke til, de kommer ikke bare til å komme av seg selv. Jeg er spesialist i SEO for WordPress slik at de fleste leter etter hjelp konfigurere Yoast SEO Plugin, eller hvordan du lager et WordPress-nettsted raskere. Dette er noen hovedtemaer folk vil lære, og jeg har brukt UKER på å skrive disse opplæringsprogrammene. Det er de jeg legger foran og midt i navigasjonsmenyen, og de jeg lenker mest til på nettstedet mitt. Hvis du har et nøkkelord med høy verdi, men bare et middelmådig innlegg om det, bør du prøve å forbedre innholdet.

Hva skjer når du tar et medisininnlegg og investerer flere dager og gjør det til den beste opplæringen online? Yoast-opplæringen min gikk fra 5 besøk / dag til 100 besøk / dag (alle fra SEO) innen 24 timer etter at den ble utgitt med det nye innholdet. Nå har den over 190 kommentarer og en TON av lenker fra folk som har funnet det gjennom Google. Selvfølgelig har det rangert på første side for søkeordet (Yoast SEO-innstillinger) i mange år fordi jeg har investert timer og timer i innholdet. Når Matt Cutts sier å “lage godt innhold”, er det akkurat det han mener.

WordPress Speed ​​Optimization Guide

Du trenger å identifiser sentrale emner og skriv den ‘ultimate guiden’ på hver enkelt. Ja, det kan ta en hel uke å skrive bare en artikkel, men det er akkurat det som trengs hvis du vil ha 100 ekstra besøk / dag gjennom et enkelt innlegg. Godt innhold vil lønne seg spesielt siden Google har begynt å straffe nettsteder med lite kvalitet. 90% av koblingene mine er til SEO tutorials.

Å lage artikler som er målrettet mot nøkkelord med høy verdi (pedagogiske emner) hjelper deg:

 • Etabler langsiktige stillinger med høy trafikk
 • Få koblinger gjennom SEO-trafikk det genererer
 • Bli sett på som en autoritet i din bransje
 • Få mange kommentarer / samtaler på disse innleggene
 • Anskaffe noen av de mest lojale tilhengere gjennom utdanning

2. Gran opp innholdet

Visuelt innhold er 40x mer sannsynlig å bli delt (kilde) og selv om fin grafikk åpenbart er viktig, ikke begrens innholdet ditt til tekst og grafikk. Legg til en Twitter-status hvis du siterer noen, bruk en 2-kolonneoppsett for å liste over fordeler og ulemper, legge inn en video eller bruke en HTML innholdsfortegnelse som du ser øverst i dette innlegget for å hjelpe folk med å navigere til bestemte emner.

Jeg personlig liker å bruke to kolonnelayouter i mange av blogginnleggene mine. Jeg vet også at innholdsdelen min er 680 piksler (bredde), noe som betyr at hvis jeg bruker en 2-kolonneoppsett med bilder, ville hvert bilde være 330 (w) hvis du teller 20 piksler med plass mellom hver kolonne. Å kjenne dimensjonene dine hjelper deg med å endre størrelse på bilder for å se bedre ut og får dem til å laste raskere. Bare et raskt tips til deg :)

680 piksler bredde rektangel

Selv om det er spesifikt for WordPress, har opplæringen min om hvordan jeg kan granse opp innhold i WordPress MYE ideer for å diversifisere innholdet ditt. Dette inkluderer hvordan du kan legge til en HTML-innholdsfortegnelse, legge til en YouTube-video uten Youtube-merkevarebygging, legge til sosiale mediestatus, stilfonter og andre ideer. Her er bare noen få måter du kan gjøre innholdet ditt mer visuelt …

Innholdsidéer

 • Legg til en HTML-innholdsfortegnelse for å hjelpe deg med navigering
 • Design infografikk ved hjelp av canva.com eller leie en frilanser
 • Innebygde videoer, ideelt sett dine egne hvis det er et tema med høy verdi
 • Ta skjermbilder (jeg gjør mye av dette siden jeg blogger om WordPress)
 • Bruk Avansert Twitter-søk for å finne tweets du kan legge inn på innleggene dine
 • Stil koblinger (og deres svevefarge) i innleggene dine, slik at de er enkle å se
 • Bruk tabeller, 2 kolonnelayouter, knapper, lister, dristige elementer og andre stylingalternativer
 • Legge til et bilde / bio i blogg-sidefeltet slik at folk vet hvem som skriver artikkelen

3. Legg til videoer

Folk elsker videoer (og elsker å lenke til dem også), men få eiere av nettstedet faktisk gjør dette. Å lage dine egne videoer hvis du absolutt foretrekker det, hvis du har tid, men til og med å finne en nyttig video på Youtube tilfører massevis av verdi til innholdet ditt, som hva Matt Cutts sier om lenker …

Hør her, jeg er en innadvendt fyr som var helt ukomfortabel med å lage SEO-tutorials (jeg kryper fortsatt når jeg hører meg selv snakke). Men gjett hva? Jeg har over 200 000 visninger mellom alle YouTube-videoene mine og har fått lenker, klienter og tilknyttet salg gjennom disse videoene. Når jeg skriver en super viktig artikkel på nettstedet mitt (som min tutorial på optimalisere innhold for nøkkelord) Jeg vil lage en video og legge den inn i den opplæringen. Videoer tiltrekker ikke bare koblinger fordi folk elsker dem, men ved å legge inn videoer på nettstedet ditt forbedrer du også engasjementet med innholdet ditt (gjennomsnittlig tid på side) som Google bruker for å bestemme rangeringene dine.

Høyere rangering, flere lenker, flere abonnenter og mer salg fra folk som så videoene dine. Det er som en vinn-vinn-vinn-vinn! Sug den opp, få et kamera og begynn å lage noen videoer.

4. Design Infografics (Om 10 minutter)

Hva annet liker folk å lenke til? Infografikk. Les dette artikkel av HubSpot som sier visuelt innhold er 40 ganger større sannsynlighet for å bli delt. Du kan lage disse selv ved å bruke en gratis infografisk produsent som canva.com eller ansett en frilans infograf designer for rundt $ 100- $ 400, avhengig av grafikken, hvor detaljerte veibeskrivelsen din er, og frilansers rate.

Denne infografien tok meg bokstavelig talt 10 minutter å lage …

seo-link-building-Infographic

Jeg prøver fremdeles å følge med på videoene mine, men du bør investere tid i enten videoer eller infografikk – ideelt sett hvis du har tid / penger. Jeg oppfordrer deg til å lage et par videoer eller infografikk og se hva som skjer. Jeg vedder på at trafikken til innlegget ditt vil dobles, og det samme vil koblingene dine.

5. Legg ut langt innhold

En av de største feilene jeg ser er at folk kaster opp kort innhold (vanligvis stort sett tekst) og lurer på hvorfor det ikke rangerer. Hvis du vil være på første side av Google og folk som skal koble seg til deg, må innholdet ditt være bedre (og grundigere) enn alle andre bak deg. Lengre innhold rangerer høyere i søkemotorer og innlegg med 3000+ ord er ideelt. Hvis du bruker WordPress, teller Yoast SEO-plugin antall ord for deg i innholdsanalysefanen, ellers kan du lime inn hele artikkelen din i en Google Doc og gjøre et ordtelling.

Når jeg besøker gamle innlegg for å forbedre innholdet, prøver jeg å legge til minst 500 ord. Du kan planlegge viktige emner (underoverskrifter), legge til en innholdsfortegnelse i begynnelsen med disse underoverskriftene, og deretter legge til flere seksjoner i artikkelen. Gjør forskningen din og Google søkeordet, se hva andre skriver om, og legg deretter til temaer du tror ville gjort artikkelen din bedre.

6. Forbedre designen din

Folk lenker til nettsteder som ser bra ut. Dette trenger IKKE å koste mye penger. For $ 40 / hour kan du ansette en dyktig utenlandsk utvikler på freelancer.com som kan hjelpe deg med å designe eller redesigne nettstedet ditt. Jeg har jobbet med den samme WordPress-utvikleren (Pronaya) i 5 år, som bare er $ 40 / time og hjalp meg med å bygge over 25 nettsteder da jeg drev en liten WordPress-designvirksomhet. Du kan ansette ham ved å registrere deg på en frilanserkonto og søke etter brukeren BDkamol. Jeg har investert 20 000 dollar i ham i løpet av fem år fordi han er så bra.

pronaya-frilanser

Selv om det betyr å migrere ditt til et WordPress-tema fra Studio (super fine mobile responsive temaer), jeg gjorde dette og det dette har lønnet seg stort for meg. Det gamle nettstedet mitt reagerte ikke, så jeg migrerte til StudioPress, og selv om jeg ikke direkte kan korrelere det med lenkevekst, ser det ut VILL bedre, lastes inn under 1 sekund og er mer SEO-vennlig. Generelt hyggeligere er nettstedet ditt (og desto lettere er det for folk å finne ting) å flere vil koble til deg.

7. Gjør mer innholdsmarkedsføring

Når du har laget et FANTASTISK stykke innhold rundt et nøkkelord med høy verdi og publisert det, må du få noen øyeboller på det. Her er noen enkle måter du kan gjøre det på …

 • Send ut et nyhetsbrev
 • Legg den ut på sosiale nettverk
 • Bli med på Facebook-grupper og del det når det passer
 • Send e-postbloggere i bransjen din til hvem den vil interessere
 • Nevn folk i selve artikkelen (de kan sannsynligvis lenke til den)
 • Publiser intervjuer og sitater fra Twitter for å inkludere flere mennesker
 • Hold konkurranser, premier og rabatter for å dele innholdet ditt
 • Lag en YouTube-video om emnet og legg igjen en lenke i beskrivelsen

Unngå å ansette en “Link Builder”

Du kan leie en utenlandsk link building freelancer på nettsteder som freelancer.com og upwork.com men jeg ville IKKE gjort det siden Dette kan gi deg en Google-straff. Jeg dyppet med noen (veldig høyt rangerte) koblingsbyggere frilansere, og de fikk meg rangert høyere for WordPress SEO rådgivning og andre tjenester. Men sikker nok, i løpet av et par måneder Jeg ble truffet med Google-straff, og trafikken min ble halvert. Det tok meg flere måneder (og mye hardt arbeid) å komme meg etter denne straffen, så gjør deg selv en tjeneste og unngå å gjøre dette sammen.

Dessuten sier Matt Cutts at vi burde tjene lenker, ikke bygge dem.

matt-Cutts-link-bygningen

De få “link building” -metodene som faktisk fungerer:

 • Bruke interne lenker for å koble til beslektede sider / innlegg
 • Legge til en lenke på nettstedet ditt på profiler i sosiale medier
 • Opprette kataloger av høy kvalitet (se listen over toppkataloger)
 • Bygning av outsourcing-kataloger til WhiteSparks siteringsbyggtjeneste
 • Å nå ut til bloggere og prøve å få dem til å lenke til deg (men ikke vær spammy)

Det alt jeg fikk! Hvis du har spørsmål om hvordan du får inngående lenker til nettstedet ditt, kan du slippe en linje i kommentarene (glad for å hjelpe). Bare husk at folk naturlig ønsker å koble til godt innhold, så det er den viktigste saken du kan gjøre for å få fart på koblingsveksten.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map