Све у једној шеми Преглед / водич за приручнике с богатим исјечцима: Минимални додатак који обавља посао, али има досадан дизајн

Све у једној схеми богати исјечци је ВордПресс додатак који се користи за обележавање страница / постова помоћу богате исјечке.


Има добро коментара и урадиће посао за пуно људи. Али други људи (као што сам ја) избирљиви су око тога означавање утиче на дизајн странице. Будући да сваки додатак с богатим исјечком додаје вашој страници садржај који је потребан да Гоогле прикаже ваше богате исјечке, главна разлика између додатака с богатим исјечцима је у начину на који су информације представљене на страници.

Овај пост који читате обележен је ВП Рицх Сниппетс и по мом мишљењу изгледа феноменално. Може да укључује видео, фотографију, линкове и мноштво других опција. Док су све више у једној шеми богате исјечке ограничене када је у питању опција и прилагођавање дизајна.

Ево како ће ваша страница изгледати након што је обележите Алл-Оне Схема Рицх Сниппетс:

Све у једној схеми Ознака додатка с богатим исјечцима

Прос

 • бесплатно
 • Лако за подешавање
 • Подржава већину богатих типова исјечака

Цонс

Подржани типови података

Требали бисте размотрити друге богате додатке за исјечак?
Ако сте задовољни основним дизајном Алл Ин Оне Сцхема Рицх Сниппетс, то је најбоље бесплатно додатак с богатим исјечцима и показаћу вам како да га подесите. Али ако тражите нешто робусније и имате 69 + долара за врхунски додатак, погледајте ВП Рицх Сниппетс и погледајте овај туториал. ВП Рицх Сниппетс има више опција и подржава ознаку локалног пословања што помаже Гооглеу да исправно прикаже информације о вашем предузећу на Гоогле мапама.

Кренимо сада…

1. Инсталирајте све у једној схеми богатих исјечака

Инсталација богатих исјечака све у једном

2. Конфигуришите Подешавања

Једном инсталирате видећете опције „Рицх Сниппетс“ у левом менију ваше ВордПресс контролне табле. Прођите кроз поставке, посебно на картицама за конфигурацију и прилагођавање. Остале картице су корисне, али на дну овог чланка набројао сам робуснији скуп ресурса.

Све поставке у конфигурацији обогаћених исјечака у шеми

Основне опције стилизовања …

Подешавања прилагођавања обогаћених исјечака у једном шему

3. Додајте ознаке страницама

Уредите страницу / пост у који желите да додате богате исечке да бисте се онда кретали доле све док не видите „конфигуришите богат исечак“. Изаберите врста богатог исјечка тада ће додатак затражити одређене податке. Попуните што више поља јер ће ово помоћи Гооглеу да схвати ваше податке и прикаже их у резултатима претраге. Одређена поља су често потребна за рад богатих исјечака, али помоћу Гоогле-овог тестирања структурираних података (корак 4) можете видјети да ли недостају поља или добијате грешке.

Врсте исјечака богате врсте

Конфигуришите Рицх Сниппет

4. Тестирајте своје богате исјечке

Једном када испуните сва поља која можете, користите Гоогле-ова структурирана алатка за тестирање података да бисте видели да ли богати исечци исправно раде (неће се одмах појавити у резултатима претраге па уместо тога користите ову алатку). Ако видите црвене грешке, кликните оквир да бисте је проширили и погледали ставке. Поправити их може бити тако лако као и попуњавање поља на које сте заборавили приликом обележавања странице.

Гоогле алат за испитивање структурираних података

Крајњи резултат

Овако ће изгледати исјечак обогаћен прегледом након што Гоогле ажурира резултате претраживања, а то траје отприлике 2-4 дана. За остале врсте богатих исјечака видећете различите информације; догађаји ће имати информације о сатима и локацији, производи ће имати информације о ценама, итд. Након што закључите, идите и започните са обележавањем других страница / постова који укључују рецензије, догађаје, производе, видео снимке и друге подржане типове података који се користе у богатим исјечцима.

Резултати Гоогле претраживања са богатим исјечцима

Решења уобичајених проблема

 1. Додајте податке којима вам Гоогле каже у њиховом алату за структурно тестирање података
 2. Подаци богатих исјечака требају бити тачни и ускладити са садржајем на страници
 3. Додајте ознаку на више страница уместо да имате само 1 страницу са ознаком
 4. Ажурирајте језгро, тему, додатке итд. За ВордПресс
 5. Прегледајте све у једној шеми богатих исјечака ‘ форум подршке
 6. Посетите ово Гоогле форум да бисте видели уобичајене проблеме и често постављана питања
 7. Посетите структурирани одјељак података Гоогле конзоле за претрагу
 8. Бити сагласно са Гоогле-ове структурисане политике података и смернице за вебмастере

Ако и даље имате проблема, оставите ми коментар или погледајте Алл Ин Оне Сцхема Рицх Сниппетс “ форум подршке. У супротном се надам да сте сматрали да је ова рецензија корисна и срећно привукући више саобраћаја на своју ВордПресс страницу користећи овај бесплатни, феноменални додатак богатих исечака!

Хвала за читање!

Том Сигнатуре

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map