Sve u jednoj shemi Pregled / udžbenik dodataka s bogatim isječcima: Minimalan dodatak koji obavlja posao, ali ima dosadan dizajn

03.06.2020
SEO 'Sve u jednoj shemi Pregled / udžbenik dodataka s bogatim isječcima: Minimalan dodatak koji obavlja posao, ali ima dosadan dizajn
0 4 мин.

Sve u jednoj shemi bogati isječci je WordPress dodatak koji se koristi za označavanje stranica / postova sa bogati isječci.


Ima dobro recenzije i odradit će posao za puno ljudi. Ali drugi ljudi (kao što sam ja) izbirljivi su oko toga označavanje utječe na dizajn stranice. Budući da svaki dodatak s bogatim isječkom dodaje stranici na vašu stranicu potrebnu da Google prikaže vaše bogate isječke, glavna razlika između dodataka s bogatim isječcima je kako se informacije prezentiraju na stranici.

Taj je post koji čitate označen WP bogati isječci i po mom mišljenju izgleda sjajno. Može sadržavati videozapis, fotografiju, veze i mnoštvo drugih opcija. Budući da su bogati isječci All In One Scheme ograničeni kada su u pitanju opcije i prilagođavanje dizajna.

Evo kako će vaša stranica izgledati nakon što ste je označili All In One Shema Rich Snippets:

Sve u jednoj shemi Oznaka dodatka s bogatim isječcima

prozodija

 • Besplatno
 • Jednostavno za postavljanje
 • Podržava većinu bogatih vrsta isječaka

kontra

 • Nema mogućnosti dizajna i prilagodbe
 • Mogu se predstaviti ograničene informacije
 • Ne podržava oznaka lokalne tvrtke

Podržani tipovi podataka

Ako biste trebali razmotriti ostale bogate dodatke za isječak?
Ako ste zadovoljni s osnovnim dizajnom All In One Sheme Rich Snippets, najbolje je besplatno dodatak s bogatim isječcima i pokazat ću vam kako to postaviti. Ali ako tražite nešto robusnije i imate 69 + dolara za vrhunski dodatak, pogledajte WP bogati isječci i pogledajte ovaj vodič. WP Rich Snippets ima više opcija i podržava oznaku lokalnog poslovanja koja pomaže Googleu da ispravno prikaže vaše poslovne podatke na Google kartama.

Krenimo sada…

1. Instalirajte sve u jednoj shemi obogaćenih isječaka

Instalacija bogatih isječaka sve u jednom

2. Konfigurirajte postavke

Jednom instaliran vidjet ćete opcije “Rich Snippets” na lijevom izborniku vaše WordPress nadzorne ploče. Prođite kroz postavke, posebno na karticama za konfiguraciju i prilagođavanje. Ostale kartice korisne su, ali na dnu ovog članka nabrojao sam robusniji skup resursa.

Postavke konfiguracije obogaćenih isječaka sve u jednom

Osnovne opcije oblikovanja …

Postavke za prilagodbu obogaćenih isječaka u jednom shemu

3. Dodajte oznake na stranice

Uredite stranicu / post kojem želite dodati bogate isječke da biste se onda pomicali prema dolje dok ne vidite “konfiguriranje bogatog isječka”. Odaberite vrsta bogatog isječka tada će dodatak zatražiti određene podatke. Ispunite što više polja jer će to pomoći Googleu da shvati vaše podatke i prikaže ih u svojim rezultatima pretraživanja. Određena polja često su potrebna kako bi djelovali bogati isječci, ali pomoću Googleova strukturiranog testiranja podataka (korak 4) možete provjeriti nedostaju li vam polja ili imate pogreške.

Bogate vrste isječka

Konfigurirajte bogat isječak

4. Testirajte svoje bogate isječke

Nakon što ispunite sva polja koja možete, upotrijebite Googleov alat za ispitivanje strukturiranih podataka da biste vidjeli rade li vaši isječci ispravno (neće se odmah pojaviti u rezultatima pretraživanja, pa umjesto toga upotrijebite ovaj alat). Ako vidite crvene pogreške, kliknite okvir kako biste ga proširili i pogledali stavke. Popraviti ih može biti jednostavno kao i popunjavanje polja na koje ste zaboravili dok markirate stranicu.

Google alat za ispitivanje strukturiranih podataka

Krajnji rezultat

Ovako će izgledati isječak bogat pregledom nakon što Google ažurira rezultate pretraživanja, a to traje otprilike 2-4 dana. Za ostale vrste bogatih isječaka vidjet ćete različite informacije; događaji će imati informacije o satima i lokaciji, proizvodi će imati informacije o cijenama itd. Nakon što zaključite, nastavite i započnite označavati ostale stranice / postove koji uključuju recenzije, događaje, proizvode, videozapise i druge podržane vrste podataka u bogatim isječcima.

Rezultati Google pretraživanja s bogatim isječcima

Rješenja za uobičajene probleme

 1. Dodajte podatke koje vam Google kaže u alatu za ispitivanje strukturiranih podataka
 2. Podaci bogatih isječaka trebaju biti točni i uskladiti sa sadržajem na stranici
 3. Dodajte oznaku na više stranica, umjesto da imate samo 1 stranicu s oznakom
 4. Ažurirajte jezgru, temu, dodatke itd. Za WordPress
 5. Pregledajte sve u jednoj shemi bogati isječci ‘ forum za podršku
 6. Posjetite ovo Google forum da biste vidjeli uobičajene probleme i često postavljana pitanja
 7. Posjetiti strukturirani podatkovni odjeljak vašeg Google Search Console-a
 8. U skladu s Googleove strukturirane podatkovne politike i smjernice za webmastere

Ako i dalje imate problema, ostavite mi komentar ili pogledajte “All In One Schema Rich Rich Snippets” forum za podršku. Inače se nadam da ste smatrali da je ovaj pregled koristan i sretno dovodeći više prometa na svoje web mjesto WordPress koristeći ovaj besplatni, fantastični dodatak!

Hvala na čitanju!

Tom potpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector