Tom’s WordPress SEO oktatóprogram: 101 webhely-optimalizálási módszer a magasabb rangsorolás érdekében – Komolyan hosszú útmutató, de 100% -osan érdemes elolvasni

03.06.2020
SEO 'Tom’s WordPress SEO oktatóprogram: 101 webhely-optimalizálási módszer a magasabb rangsorolás érdekében – Komolyan hosszú útmutató, de 100% -osan érdemes elolvasni
0 84 мин.

Igen, meg fogjuk gyilkolni a Google-t.


Ez a WordPress SEO oktatóanyag messze túlmutat a Yoast zöld lámpáin (amelyek alig működnek).

Tehát vágjuk le a bolyhokat, és hadd mutassam meg, mi hozott nekem naponta 2500 látogatót egy ember bemutatójaként – mint valaki, aki a WordPress SEO + sebesség-optimalizációs útmutatót írja megélhetés céljából.

Ez minden a WordPress-webhelyet a keresőmotorokban magasabb rangsorolással kell meghatároznia: a Yoast konfigurálása, a Search Console, a hosszú farok kulcsszavainak kutatása, és miért adhat HTML tartalomjegyzék hozzáadása az egyik legjobb dolog, amit megtehetsz az oldalsó SEO-nál. A gazdag kivonatokat is beszámolom, a Google kiemelt kivonataiba való bejutást, a sebesség-optimalizálást, a kép-optimalizálást, az átkattintási arányokat, a helyi SEO-t és azt, hogy miért nem jó ötlet a Yoast zöld lámpáinak megszállása, mivel ez kulcsszó töltelék büntetés. Az összes képernyőképnek aktuálisnak kell lennie, kérjük, tudassa velem, ha nem!

Élvezd 🙂

Contents

1. Adjon hozzá egy tartalomjegyzéket

Google mondja

Győződjön meg arról, hogy webhelyének hosszú, több témájú oldalai jól vannak felépítve és külön logikai szakaszokra bontva. Másodszor, győződjön meg arról, hogy minden szakasznak van egy rögzítő horgonya leíró névvel (azaz nemcsak a “2.1 szakasz”), és hogy oldala tartalmaz egy tartalomjegyzéket, amely az egyes horgonyokra hivatkozik..

Miért van ez az első az én listámon

 • Ösztönzi a hosszú tartalmat (cél több mint 3000 szó)
 • Az emberek hivatkozhatnak a bejegyzésed egyes szakaszaira
 • Az emberek megfoszthatják a tartalmat, és megtalálhatják, amire szükségük van
 • Az emberek körbekattintanak az oldalon (jó SEO számára)
 • Esély a bejutásra Ugrás a linkekre használva nevű horgonyok (lásd alább)

Ugrás a linkekhez

HTML tartalomjegyzék létrehozása
Tartalomjegyzék A HTML így néz ki …

Minden egyes alcím HTML-je így néz ki:

Első tétel

Második tétel

Harmadik tétel

ajánlom a TOC kódolása HTML / CSS-ben de kipróbálhatja a Könnyű tartalomjegyzék-bővítmény. Ha van vékony tartalom, adjunk hozzá egy tartalomjegyzéket, és tegyük fel. Ezt a Yoast SEO bemutatóval készítettem, és hetente 10-től több mint 100 látogatóig ment el! Most csak hosszú (részletes) oktatóanyagokat készítek, és mindegyiket elindítom a kulcsfontosságú témák írásával a TOC-ban. Úgy működik, mint egy álom.

2. Élesztő konfiguráció

A legtöbb embernek van Yoast de kevesen használják helyesen.

4 fő lépés az élesztőhöz

 • A beállítások konfigurálása
 • A Webmestereszközök ellenőrzése
 • Hosszú (specifikus) fókuszú kulcsszavak kutatása
 • Tartalom optimalizálás (több van, mint a zöld fények)

Yoast-WordPress-SEO-Plugin-beállítások

Kezdjük a beállítások konfigurálásával …

2.1. Kapcsolja ki a felesleges szolgáltatásokat

A Yoast alkalmazásban lépjen a SEO → Általános → Funkciók menübe. Tesztelje mindegyiket, és döntse el, hogy hasznos-e. Ha egyszerűen engedélyezi őket, NEM segít a SEO-n – ők csak eszközök amelyek segítenek a tartalom optimalizálásában.

Nem kell nekem Olvashatóság elemzése megmondani, ha a mondatok túl rövidek / hosszúak. Természetesen linkeket adok hozzá tartalmaimhoz, és nincs rá szükségem Szöveges link számláló. A Search Console segítségével ellenőrizhetem milyen tartalmat indexelnek a Google-ban, és soha nem használom a Yoast Admin Bar-ot. Letiltottam ezeket.

Élesztő jellemzői

A Yoast mellett szilárd meggyőződésem, hogy a kiváló tartalom természetesen magasra fog esni, mindaddig, amíg a) az emberek hasznosnak találják, b) egy hosszú farokú kulcsszót választott, amely alacsony versenyt jelent a Google keresési eredményeiben, és c) optimalizálta a címsort / részletekkel az embereket, hogy olvassák őket.

A többi viszonylag kicsi cucc …

2.2. Webmestereszközök
 • Jelentkezni valamire Google Search Console
 • Használja a HTML-címke-ellenőrzési lehetőség
 • Másolja a kódot, amelyet a Search Console biztosít
 • Beillesztés a Yoastba (SEO → Általános → Webmester eszközök)
 • Mindent törölni az idézetekből (ideértve az idézeteket is)
 • Mentse a változtatásokat a Yoast alkalmazásban
 • Kattintson az ellenőrzésre a Search Console-ban
 • Néhány napot vesz igénybe, amíg az adatok feltöltődnek a Search Console-ban
 • Ugyanaz a HTML-címke-ellenőrző eljárás használható Bing + Yandex
 • Megpróbáltam Baidu de hiába (az olvasóim alig vannak kínai)

HTML-címke a Google Search Console ellenőrzése

Yoast-Webmaster Tools-

2.3. XML webhelytérkép benyújtása
 • Az Yoast alkalmazásban lépjen a SEO → XML webhelytérképek elembe
 • Kattintson az XML webhelytérkép gombra
 • Másolja az URL utolsó múltját: /sitemap_index.xml
 • Jelentkezzen be a Google Search Console-ba
 • Az irányítópult bal oldalán lépjen a Feltérképezés → lehetőségre webhelytérképek
 • Illessze be az URL-t (az alábbi képernyőkép)
 • Tesztelje és nyújtsa be
 • Ismételje meg Bing + Yandex
 • Lát általános webhelytérkép-hibák

Élesztő webhelytérkép

2.4. Feltérképezési hibák

Feltérképezési hibák törött oldalak, amelyeket általában az oldalak törlése vagy az állandó linkek megváltoztatása okoz.

1. lépés: a Yoast Search Console beállításaiban hitelesítse a Yoast a Google Search Console segítségével …

yoast-search-console-hitelesítés

2. lépés: A hitelesítés után több napot / hetet is igénybe vehet az összes feltérképezési hiba kitöltése …

yoast-search-console-csúszás-hibák

3. lépés: Mindegyiket átirányíthatja az új URL-re (nem csak a kezdőlapra). Használja a Gyors oldal / utáni átirányítás beépülő modul, A Yoast Premium átirányítókezelője, vagy átirányításokat hozhat létre a .htaccess segítségével.

301 A WordPress átirányítása

2.5. Kerülje a Snippet-változókat

Kivonatváltozók ként működik sablonok SEO címeihez + metaleírásokhoz, ha nem írja őket kézzel. Mindig írja le ezeket kézzel, hogy szépen olvashassanak (az emberek linkre akarnak kattintani), tehát a karakterkorláton belül vannak, és ezért tartalmazzák a fókuszkulcsot.

Az alábbi sablonokat használom arra az esetre, ha elfelejtem írni a SEO címet + metaleírást (amit soha nem teszek). Beállíthatja ezt is, de ne hagyatkozzon a kivonatváltozókon – ők rossz parancsikon.

SEO címrészlet változó: Cím elválasztó webhely címe
Metaleírás-részlet változó: szemelvény (a Google által kiválasztott tartalom rövid összefoglalója)

Yoast-Snippet-változók

2.6. Noindex Hasznos tartalom

Általában nem akarja, hogy bizonyos tartalmak megjelenjenek a keresőmotorokban (címkék, postai formátumok, szerzői archívumok, dátum-archívumok). Yoastban lépjen a SEO → Keresési megjelenés elembe. Menj át tartalomtípusok, taxonómiák és archívumok lap és úgy dönt, hogy ezeket nem jeleníti meg a keresési eredmények között. Nyilvánvalóan indexálni szeretné az oldalakat / bejegyzéseket, és talán a kategóriás oldalakat is, ha mindegyik alatt van elegendő cikk, de a többi általában másolatot eredményez, amelyet ellenőrizni lehet Siteliner.

Noindexing-Content-Yoast

2.7. Dátum hozzáadása a kivonat előnézetéhez (hozzászólásokhoz)

A hozzászólások átkattintási arányának (CTR) növelésének egyszerű módja az, hogy a közzététel dátumát részletekkel mutatják – ez megőrzi tartalmának friss megjelenését. A Google a módosított dátum amelyet felvehet a bejegyzés tetejére. Minden alkalommal, amikor frissít egy bejegyzést, a Google az aktuális napot fogja használni.

Közzététel dátuma

Először engedélyezze a „dátum a részletben előnézetet” lehetőséget a Yoastban (SEO → Keresési megjelenés → Tartalomtípusok).

Date-In-Snippet-Preview-Yoast

Most adja hozzá ezt a kódot a témához (vagy használja a Frissítés dátuma beépülő modul), amely ugyanazt teszi. Ha a Genesis keretrendszer Te tudod használni A Genesis Simple Edits plugin a módosított dátum rövid kód hozzáadásához a „Beviteli meta” szakaszhoz, a Genesis → Egyszerű szerkesztések alatt.

Utoljára módosítva: <?php the_modified_date (); ?>

Az enyém így néz ki …

Belépő Meta

Ennek eredményeként

A belépési üzenet módosított dátuma

2.8. Csík kategória az URL-ekből

Ha / kategória / van a blogbejegyzés állandó linkjeiben, akkor ennek nincs értelme, ezért azt el kell távolítania a Yoastból (SEO → Keresési megjelenés → Taxonómiák). Legyen óvatos, ez megváltoztatja az URL-ekben a „kategória” szót tartalmazó bejegyzések állandó linkeit (beállítási átirányítások). Lásd, mikor kell megváltoztatni az állandó linkeket.

Yoast-kategóriák-előtag

2.9. Zsemlemorzsa

A zsemlemorzsa navigációs szöveg, amelyet általában a tartalom tetején látsz…

Zsemlemorzsa

A keresési eredményekben is megjelennek …

SEO zsemlemorzsa

A kenyérmaró engedélyezése a Yoastban (SEO → Keresési megjelenés → Kenyérmaró)

Yoast-morzsa-beállítások

Ezután adja hozzá ezt a kódot bárhova, ahol megjelenik a zsemlemorzsa. A leggyakoribb helyek a header.php, single.php vagy page.php. Íme Yoast zsemlemorzsa bemutatója ha segítségre van szüksége. Nem használom őket, mert nem szeretem a rendetlenséget, de ha nem gondolja, hogy néznek ki, az kissé javíthatja a SEO-t, mivel segít a felhasználóknak és a keresőmotoroknak megismerni az Ön tartalmi struktúráját.

<?php
if (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (

„);
}
?>

2.10. Társadalmi metaadatok

Testreszabhatja tartalmának megjelenését, ha megosztja a Facebook / Twitter-en…

Facebook Megosztás

Az Yoast alkalmazásban lépjen a SEO → Közösségi menübe, majd engedélyezze a metaadatokat a Facebook / Twitter lapon. Amíg itt vagy, ne felejtsd el ellenőrizze webhelyét a Pinterest segítségével és add hozzá a Google + -oldalad a Yoasthoz.

Yoast-Social-meta-adatok

Most szerkesszen egy oldalt / bejegyzését, görgessen le a Yoast szakaszhoz, kattintson a megosztás linkre (lent látható), és képeket tölthet fel a Facebookra (1200 x 630px) és a Twitterbe (1024 x 512px). Igen, ez azt jelenti, hogy minden egyes tartalomhoz 2 grafikát kell készítenie, ha azt szeretné, hogy ez jól néz ki.

yoast-társadalmi-media-optimalizálás

Ha növeli a Facebook-hirdetések bejegyzéseit, a Yoast használatával irányíthatja a hirdetés szövegét. A Facebook nem engedi megváltoztatni a címet, ezért mielőtt megosztja a bejegyzést a Facebook-on, adja meg a kívánt címet a Yoast „Facebook Title” mezőjével (amely különbözhet a SEO címen + metaleíráson). Ha a Facebook címe nem működik azonnal, próbálja megtisztítani a webhely gyorsítótárát. Úgy találtam, hogy néha több napot is igénybe vehet a frissítés az új Facebook címmel / képpel.

Yoast Facebook cím

2.11. Tömeges szerkesztő

A SEO címeket és a meta leírásokat tömegesen szerkesztheti anélkül, hogy minden egyes oldalt / bejegyzést átmenne. Nagyon hasznos a metaleírások finomításához, hogy növeljék a CTR-t, vagy írják azokat, ha még nem tette meg. A Yoast tömeges szerkesztője NEM mondja meg az egyes hozzászólások fókuszkulcsát, vagy nem jeleníti meg a hosszúsávot, ezért feltétlenül adja meg a fókuszkulcsszót, és tartsa be a karakterkorlátozást.

Yoast CBI-szerkesztő

2.12. Yoast Premium: Megéri? Nem.

Nem én voltam.

Ez magában foglal egy átirányítási kezelőt, amelyet az ingyenes Gyors oldal / Feladás átirányítás plugin segítségével lehet megtenni. A több kulcsszóelemzés csak a fókuszkulcsszó pontos egyezéseit érzékeli (a másodlagos kulcsszavakat általában részleges egyezésekként használják)… tehát ez haszontalan, kivéve a nyomon követést. Mindaddig, amíg nagyszerű tartalmat írsz, és jó weboldalon SEO-t csinálsz a Yoast ingyenes pluginjával (és ezen útmutató tippeivel), ne költs el 89 dollárt / év a Yoast prémiumra.

Az egyes szolgáltatások áttekintése …

Átirányítókezelő – lehetővé teszi a feltérképezési hibák kijavítását a Yoast Search Console lapon átirányítások beállításával (de használhatja a Gyors oldal / Feladás átirányítás). A Yoast automatikusan beállítja az átirányításokat, miután megváltoztatta az állandó linket, ami jó, mivel a legtöbb más átirányító plugin ezt nem teszi meg. A meglévő átirányításokat is importálhatja a Átirányítási plugin és .htaccess.

yoast-redirect-manager

Több fókusz kulcsszó – A másodlagos kulcsszavak megcélozhatók az elsődleges kulcsszó szinonimájának kutatásával és részleges egyezések beépítésével az egész tartalomba … WordPress témacsomagok (elsődleges) + WordPress fejlesztői csomagok (másodlagos) = 10 legjobb WordPress témacsomagok / fejlesztői csomagok (mindkettőt tartalmazó címsor) . Mivel a másodlagos kulcsszót nem használják pontos egyezésként, a Yoast nem fogja felfedezni azt, és a másodlagos kulcsszóbuborékok pirosak lesznek a Yoastban, ami rendben van, de ez a funkciót használhatatlanná teszi.

Headline

Belső összekapcsolás – megmutatja a kapcsolódó cikkeket, amelyeket belső link-javaslatok céljából írt.

Insights – az oldal leggyakrabban használt szavait mutatja.

Közösségi előnézet – megtekinti egy előnézetet arról, hogyan fog kinézni egy bejegyzés, ha megosztják a Facebook-on és a Twitter-en, de mindaddig, amíg egyéni képeket tölt fel a szakasz 2.11, akkor tudni fogod, hogyan néznek ki (ugyanúgy, mint a feltöltött fotók), tehát erre nincs szüksége.

yoast-társadalmi-előzetesek

Prémium támogatás – Több embertől hallottam, hogy csak oktatóra utalnak.

Következtetés – Ha lát valamit, ami tetszik, 89 dollár / év értékű, akkor biztos. De a legtöbb embernek nincs feltétlenül szüksége erre. Valószínűleg egyáltalán nem fogja javítani a SEO-t … felesleges luxus, ha kérdezel tőlem.

3. Kulcsszó kutatás

A legjobb kulcsszavak olyan specifikus (hosszú farok) kifejezések, amelyek gyenge tartalommal bírnak a Google keresési eredményeiben. Ha a Google kulcsszóját jeleníti meg, és olyan rövid tartalmat lát, amely nem részletezi a témát, akkor általában győztes van. Itt vannak az eszközök / stratégiák, amelyeket kulcsszavak keresésére használok.

3.1. Válasz a nyilvánosságnak

Válasz a nyilvánosságnak behúzza a kulcsszavakat a Google Autocomplete szolgáltatásból, és felosztja azokat kérdésekre, prepozíciókra és összehasonlításokra. Szó szerint ez a legmenőbb kulcsszó-kutatási eszköz.

Élesztő kulcsszavak - AnswerThePublic

3.2. Google automatikus kiegészítés

Menj google.com és kezdje el beírni egy kulcsszót, hogy a Google kitöltse a kifejezést (ne feledje, hogy hosszú farokú kifejezéseket keres, általában három vagy több szót használva mivel ezek sokkal kevésbé versenyképesek). Használhat aláhúzott karaktert is _ a kifejezés bármely pontjában, és a Google kitölti az üreset. A módszer befejezéséhez be kell fejeznie az aláhúzott karaktert.

Google-automatikus kiegészítés-Fill-In-The-Blank-1

Ha még több kulcsszót szeretne látni a legördülő menüben, használjon többes számot vagy más szavak rendezését …

Google-automatikus kiegészítés-Többes-kulcsszavak

Minden szolgáltatást (és helyszínt) meg kell célozni külön oldalak a webhelyén …

Többszörös Helyi-kulcsszavak

Versenyképes blogbejegyzési témákhoz mindig válasszon egy nagyon konkrét (hosszú farok) kulcsszót …

Hosszú farok kulcsszavak

Ugyanezt teheti a video kulcsszavakkal is …

Video Kulcsszavak

Hogyan találtam kulcsszót a Yoast bemutatómhoz …

Yoast-kulcsszó-kutatás

Yoast-kulcsszó

3.3. Moz Kulcsszó Intéző

A következővel biztosíthatja, hogy ne hagyjon ki egyetlen Google Kulcsszót sem: Moz Kulcsszó Intéző ami csak jobb, mint a Google Kulcsszótervező (és ingyenes). Kezdjen egy széles mondattal, futtassa az eszközt, majd a Csoportos kulcsszavak alatt válassza az „igen, alacsony lexikai hasonlóságot” lehetőséget. Ez megakadályozza, hogy újra és újra át kell görgetnie a hasonló kulcsszóváltozatokat.

Moz kulcsszójavaslatok

3.4. HubShout WebGarder

A versenytársak webhelyeinek teljes kulcsszólistájának megtekintéséhez futtassa azokat HubShout WebGrader

Saját kulcsszavaim

3.5. Hosszú farok kulcsszavak

A hosszú farok kulcsszavak nagyon specifikus mondatok (nem szélesek), általában a kifejezésben háromnél több különálló szót tartalmaznak. Általában kevesebb keresést végeznek, de vannak így kevésbé versenyképes. Ha nem ér el eredményeket SEO-val, akkor valószínűleg vagy túl széles kulcsszavakat céloz meg, vagy a tartalma nem elég hosszú / alapos. Még a Chicago WordPress Design-ot is megcélozhatja a Chicago Web Design helyett (mivel ez pontosabb), ami szintén csökkenti a versenyt. A hosszú farok kulcsszavak célzottabb látogatókat is hoznak az Ön webhelyére (akik WordPress-formátumot akarnak).

Hosszú farok kulcsszavak

3.6. Dátum kulcsszavak

További forgalmat növelhet, ha dátum kulcsszavakat céloz időre érzékeny hozzászólásokra…

Időérzékeny kulcsszavak

A lényeg az, hogy a dátumot (évet) fel kell tüntetni az oldal címében, SEO címében, meta leírásában. Természetesen ez megköveteli tőlem, hogy naprakészen tartsam az oktatóprogramot, de ez már elég nagy forgalmat generált 2017 folyamán (ellenőrizheti a legkeresettebb kulcsszavakat keresési elemzés).

Dátumok a SEO címekben

3.7. Cél szinonimák ugyanazon az oldalon

Általános szabály, ha 2 kulcsszó ugyanaz keresési szándék (az emberek ugyanazt az információt kívánják megtalálni, ha valamelyik kulcsszóval keresnek), mindkét kulcsszót ugyanazon az oldalon lehet megcélozni.

De néha elemeznie kell a keresési eredményeket, hogy megnézze, mennyiben ingadoznak. Külön oldalak vannak a WordPress SEO szolgáltatások, WordPress SEO tanácsadás, és WordPress SEO szakértő. Nagyon sok minden pontosan ugyanazt jelenti, de a keresési eredmények nagyon különböznek egymástól, tehát mindegyikhez elkészítettem egy oldalt, és most mindegyikükre a 2. helyben rangsorolom. Ugyanezt tettem az én velem Genesis WooCommerce témák bejegyzés, amely szintén a „Genesis e-kereskedelem témáit” célozza meg, mert amikor mindkét kulcsszót kerestem, a keresési eredmények majdnem azonosak voltak.

3.8. Több kulcsszó célzása

Csak annyit kell tennie, hogy megvizsgálja az elsődleges kulcsszó szinonimáját, majd beépíti ezeket mind az oldal címébe, a SEO címbe és a metaleírásba. Ez FAR szerint a legfontosabb, de a másodlagos kulcsszót 1-2 alkalommal is megszólalhatja a tartalmában. Nem kell mindkettőt teljes kulcsszóként (pontos egyezésként) beépítenie, különben a címsor spammásnak tűnik. Olyan címsor kidolgozása, amely szépnek hangzik és magában foglalja részleges egyezések az út.

1. lépés: Kutatja az elsődleges kulcsszót …

Másodlagos kulcsszavak

2. lépés: Kutatja meg a másodlagos kulcsszót …

Másodlagos fókusz kulcsszó

3. lépés: Írj egy címsort, amely magában foglalja mindkettőt, és még mindig jól hangzik …

Headline

4. lépés: Mindkét kulcsszó rangsorolása …

fókusz-kulcsszó-1

fókusz-kulcsszó-2

Ugyanazt a stratégiát használhatja a metaleírásban és (megtakarítva) a tartalom törzsében.

4. Kulcsszóverseny

A kulcsszó versenyképesebb, ha:

 • Széles
 • A legjobb eredmények erőteljes tartalommal bírnak
 • A legjobb eredmények magas DA / PA-értéket mutatnak a MozBar-ban
 • A legjobb eredmények a hatóságok webhelyein vannak feltöltve
 • Sok hirdetést lát a Google AdWords szolgáltatásból
 • Sok keresési eredmény található (a 33,8 millió túl sok)
 • Egy nagy kifejezést céloz meg egy nagyvárosban (pl. Chicago Web Design)
4.1. Elemezze a Google keresési eredményeit

KÖTELEZŐ a kulcsszó keresése és a keresési eredmények elemzése. Nem akarja, hogy minden időt tartalom létrehozására fordítson egy kulcsszóra, amelyre soha nem tartozik. Ha a Google kulcsszót jeleníti meg, és látja az alábbi mutatókat, akkor érdemes választania egy másik kulcsszót (tipp: pontosítsd).

Kulcsszóverseny

4.2. Mozbar

MozBar Chrome kiterjesztés lehetővé teszi, hogy a Google bármely kulcsszót megjelenítsen, és megtekinthesse a DA (domain hatóság) és PA (oldal hatóság) az egyes keresési eredmények között. Minél nagyobb a szám, annál versenyképesebb a kulcsszó. Használat Moz’s Explorer hogy megismerje webhelye domainhatóságát, és megpróbáljon versenyezni a hatókörén belül (lásd az alábbi táblázatot). A domainhatóság felépítésekor (fantasztikus tartalom létrehozásával és linkek megszerzésével) elindíthatja a versenyképesebb kulcsszavakat, amelyek havonta több keresést végeznek olyan eszközökben, mint például Kulcsszó Explorer. Az alacsony DA-vel rendelkező új webhelyeknek nagyon specifikus, alacsony versenymondatokat kell célozniuk alacsony havi kereséssel.

MozBar Kulcsszóverseny

4.3. Hány keresés havonta?

Minél magasabb a domain hatóság, annál több keresést végezhet kulcsszavaiban. Kezelje webhelyét Moz’s Link Explorer (vagy használjon bármilyen domain Authority Checker), hogy megtudja a tiéd.

Domain Hatóság

Most használja ezt a diagramot Orbit Media. Leginkább a 3-szó kifejezéseket célozom meg, de sok időt töltöttem a tartalomra. Minél versenyképesebb a kulcsszó, annál több időt kell töltenie a tartalomra.

Kulcsszó kutatási parancsikonja

5. Tartalom optimalizálás

Ne felejtsd el adjon hozzá egy tartalomjegyzéket hosszú hozzászólásokhoz! Itt van még néhány tipp …

5.1. Tökéletesen optimalizált oldalak (példák)

Backlinko a on-site SEO infographic a legjobb, amit eddig láttam (ez a bejegyzés 19 000+ megosztással rendelkezik). Ne aggódjon a zöld fények miatt, szálljon le a „szöveg és képek” útvonalon, és kezdj valami mást csinálni. Szuper részletes tartalom, videók és / vagy infographics. Csinálj egyet!

on-page-seo

Moz a az oldal rangsorolási tényezői szintén szilárd…

On-oldal-SEO

5.2. A tartalom átfogó képessége

A tartalom átfogó képessége az az ötlet, amely a tartalomnak meg kell válaszolnia a felhasználó lekérdezésének minden aspektusát. Ez az oka annak, hogy a hosszúság erősséget jelent a SEO-ban (a kérdéses kulcsszavak megtekintéséhez használja a Válasz a közvéleményt).

5.3. Cél 3000+ szó

Több hetet töltöttem ezen a WordPress SEO bemutatón, de valószínűleg naponta több mint 100 megtekintés érkezik (a hosszú cikkeim nagy része). Minél versenyképesebb a kulcsszó, annál nagyobb tartalommal kell rendelkeznie. Lehet, hogy 1000 szót használhat alacsony versenyképességű kulcsszavakhoz, de általában 3000 szavakra van szükség a versenyképes kifejezésekhez (több havi keresésű és a MozBar). Nem azt mondom, hogy csak egy csomó szöveget adjon hozzá … oldalakat és blogbejegyzéseket tervezzen szép grafikával, tartalomjegyzékkel, videókkal … mind figyelembe kell venni..

WordPress Word Count

A kulcsfontosságú témákkal kapcsolatos hozzászólások feltöltése az elsődleges oka annak, hogy webhelyem napi 500 és 2500 felhasználó között volt.

5.4. Sarokköves tartalom

Ez a leghasznosabb tartalom a webhelyén. Számomra ezek a Yoast, a sebesség optimalizálás, a Google Search Console és egyéb oktatóim. A 100+ oktatóprogramom közül csak 20 generál forgalom nagyjából 80% -át. Ezenkívül az ügyfelek nagy részét, linkeket, előfizetőket és kapcsolt értékesítéseket kapnak nekem. Ezeket a középső és középső részeket tettem a kezdőlapomra, a navigációs menüre, az oldalsávra és a belépés után használható eszközre.

WordPress SEO sorozat

Nagyon hozzájárulok ezekhez az oktatóanyagokhoz a nagy forgalom növekedéshez. Sokkal hasznosabbak, mint az unalmas WordPress SEO tanácsadás oldalak (senki nem fog erre hivatkozni). Meg kell tanulnia, hogy a közönség melyik tartalmat találja a leghasznosabbnak, és amelyet ténylegesen végrehajthat a tartalom létrehozásakor.

Google Analytics statisztika

5.5. Snippet karakterkorlátok
 • SEO cím: ideális esetben 50-55 karakter
 • Metaleírás: ideális esetben 145-155 karakter

A Yoast megmondja, túl rövid vagy hosszú …

Élesztő karakter korlátozása

Ugyanez lesz a HTML fejlesztések Google Search Console szakasz …

HTML fejlesztések

A Google hosszabb meta leírásokat használ (néha)
A Google hosszabb metaleírásokat kezdett megjeleníteni néhány keresési eredményben. Ezek a Google választotta (nem a Yoastból készültek) és általában az oldal valós tartalmából származnak. Metaleírásainak továbbra is meg kell felelniük Yoast „hosszmérőjének”, ha a Google úgy dönt, hogy a normál karakterhosszt használja, és hagyja a Google-nak a hosszabb verzió húzására – ha úgy dönt,.

Hosszabb Meta-leírások

Ebben csipog Danny Sullivan, a Google szerint:

onger-meta-leírások-Google

5.6. Rich Snippets

A gazdag részletek extra információt adnak a fragmentumokhoz, és növelhetik a CTR-t …

Strukturált adatáttekintő csillagok

Utasítás

 • Írjon véleményeket, recepteket vagy más tartalomtípusok ahol gazdag kivonatok használhatók
 • Válasszon egy gazdag kivonat-bővítményt (pl. Minden egy séma vagy WP áttekintés)
 • Az All in One séma ingyenes, de minimális testreszabási lehetőségekkel rendelkezik, és unalmasnak tűnik
 • A WP Review sokkal jobban néz ki, több előre beállított sablonnal rendelkezik, a MyThemeShop rendszeresen karbantartja és frissíti, 14 adattípust támogat, és ezt használom
 • A plugin segítségével jelölje ki a tartalmat, és tesztelje azt a használatával A Google strukturált adat eszköz
 • Használd az oktatóanyagamat itt: gazdag kivonatok hozzáadása a WordPress-hez a teljes utasításért
5.7. Kiemelt kivonatok

Kiemelt kivonatok amikor a Google megmutatja tartalmának egy részét a legeredményesebb eredményben. A Google ezt az 1. oldal bármely eredményéből húzza ki, amely nagyszerű munkát végez kérdésekre tömör válaszok bekezdések, listák és táblázatok formájában (a kiemelt kivonat 3 típusa).

Hozzájárulok ehhez egy szép grafika megtervezéséhez, amely a kulcsszóról (SiteGround vs. Bluehost) kapcsolódik, és linket mutat a minőségi / elfogulatlan referenciákra, amelyeket a Google tények (a Bluehost tulajdonosa EIG, Facebook közvélemény-kutatások, A WordPress által ajánlott tárhely), és tényalapú megtartása.

Kiemelt kivonatok

Hogyan lehet a Google-t odaítélni a kiemelt kivonatrészletekhez

 • Célozzon egy kulcsszót, ahol az emberek tömör választ akarnak
 • Moz Kulcsszó Intéző van egy szűrővel, amely segít megtalálni a kérdéses kulcsszavakat
 • Határozza meg, hogy a válasz bekezdés, lista vagy táblázat legyen-e
 • Célozza azokat a kulcsszavakat, amelyek már tartalmaznak kiemelt kivonatot, de rossz munkát végeznek
 • Készítsen tényalapú tartalmat minőségi referenciákkal (linkek, grafikák stb.)
 • Ha a válaszmezőre törekszik, akkor a pontos kulcsszóval célozza meg kulcsszóját
 • Győződjön meg arról, hogy a kulcsszó első oldalán van, ha nem, javítsa a tartalmat
 • A Google végül meghatározza, hogy megmutatják-e az Ön eredményét, vagy egyáltalán
5.8. Crafting Headlines

Aktualitások – A hozzászólások általában hosszabb címsorral rendelkeznek, mint az oldalak. A hozzászólás címsorjai általában így készülnek: Ideális WP rakétabeállítások a Cloudflare + StackPath utasításokkal (1. névleges gyorsítótár-bővítmény, a legújabb 3.0.5.1 verzió). Az oldalam inkább így szól: WordPress SEO Consulting. A legtöbb oldalom pontos kulcsszóegyezést használ, amely leírja a szolgáltatást, míg a hozzászólásom azt is leírja, hogy mi szerepel az oktatóprogramban (és gyakran tartalmazza a „2018” évet a dátumra vonatkozó kulcsszavak megcélzásához). Ez vonzza az embereket az olvasáshoz, és alacsonyabb visszafordulási arányokat eredményezhet.

oldal fejléc: WordPress SEO tanácsadás – rövid
Fejezet címe: Az ideális WP rakétabeállítások a Cloudflare + StackPath utasításokkal (# 1 névleges gyorsítótár-bővítmény, a legújabb 3.0.5.1 verzió) – hosszú

5.9. Crafting SEO címek

Vannak, akik annyira megpróbálnak zöld fényt szerezni Yoastban, ha kulcsszavakkal szerepelnek, és elfelejtik írni egy szép címsort, amely az embereket rákattintják a linkre. Íme néhány címsor.

6. címsor

3. címsor

4. címsor

5. címsor

2. címsor

SEO címek – A SEO feladása általában a hosszabb címsor rövidített változata: Az Ideális WP rakétabeállítások a Cloudflare + StackPath CDN segítségével (2018). Az oldalak általában a rövid címsor hosszabb változatai: WordPress SEO tanácsadó / Yoast Expert – Tom Dupuis. Beillesztettem a „Yoast Expert” kifejezést, mert tudom, hogy a WordPress SEO tanácsadást kereső legtöbb embernek segítségre van szüksége a Yoasthoz. Ahelyett, hogy csak a kulcsszót és a nevet szerepelne (boooring), tegye ki magát egy kicsit kiemelkedően – mondja el nekik, MIÉRT különbözik másoktól a Google többi tagjánál.

SEO oldal címe: WordPress SEO tanácsadó / Yoast Expert – Tom Dupuis – a „WordPress SEO Consulting” címsorom kibővített változata
SEO cím elküldése (rövidítve): Az ideális WP rakétabeállítások Cloudflare + MaxCDN segítségével (V. 3.0.5.1) – Az „Ideális WP rakétabeállítások a Cloudflare + StackPath utasításokkal (1. sz. névleges gyorsítótár-bővítmény, a legújabb verzió 3.0.5.1) rövidített változata”

5.10. Metaleírások készítése

Igen, itt kell a fókuszkulcsot (vagy annak egyik változatát) használni. A metaleírás fő célja azonban a tartalom összegzése és az emberek elmondása, miért kellene kattintaniuk az eredményekre. Az én Élesztő beállítások bemutatója a metaleírás azt mondja az embereknek, hogy zip fájlt tartalmazok az előre beállított Yoast beállításokról. Az ilyen apró dolgok könnyen növelik az átkattintási arányt.

Metaleírás

5.11. Társadalmi képoptimalizálás

Lát szakasz 2.11 hogy a tartalom formátuma megfelelő legyen, ha megosztják a Facebook / Twitter-en.

5.12. Dobja el a kulcsszóját pár alkalommal a tartalomba

A kulcsszó sűrűsége alig számít (valójában megszerezheti büntetést kapott a kulcsszó-töltelék miatt), de néhányszor használnia kell a tartalomban, a legfontosabb az első pár mondatban található. Yoast sokat csinál kulcsszó sűrűsége de nem értek egyet, gyakran spam jellegű tartalomhoz vezet.

Ennek nem feltétlenül kell a fókuszkulcs teljes 100% -ának megfelelőnek lennie, de közel kell lennie és természetesen el kell olvasni. A Yoast a pontos kulcsszóegyezéseket csak a vizuális szerkesztőben észleli (nem az oldalkészítőkben), mindaddig, amíg megemlíti (vagy egy variációt), figyelmen kívül hagyhatja a Yoast kulcsszó-sűrűség-ajánlását. És ha egy képet tartalmaz a bejegyzés tetején, akkor a Yoast ezt az első bekezdést veszi figyelembe – tehát a „kulcsszó az első bekezdésben” (Yoast-ajánlás) használata néha nem lehetséges. Ne törje át … a témáról írva általában megemlíti bit a kulcsszó természetesen a tartalomban / képeiben. A Google ezt akarja.

Yoast FOcus Kulcsszó sűrűség

Összpontosítsa a kulcsszót az első bekezdésben

5.13. Kerülje a kulcsszótöltést

Miért nem szabad megszállnod a zöld fények miatt …

 • A Google bünteti kulcsszó töltelék
 • A Yoast csak a fókuszkulcsszó PONTOS egyezéseit érzékeli
 • Ha részleges egyezéseket (szinonimákat) használ, a Yoast nem fogja észlelni
 • Túl sok pontos kulcsszóegyezés miatt tartalma spam jellegűnek tűnik
 • A részleges egyezéseket / szinonimákat ösztönzik, és gyakran természetesebbnek tűnnek
 • A címsornak nemcsak a fókuszkulcsszavát kell vonzania az embereket az olvasáshoz
 • A tartalom optimalizálása több, mint a kulcsszóhasználat, amit általában Yoast javasol

A Yoast SEO elemzésének mit kell mondania:

FIGYELMEZTETÉS: ha kulcsszavakat fecskendez be a tartalmakba / kivonataiba, spamnek tűnnek! Gondolt már arra, hogy SEO címet + metaleírást írjon a CTR növelése érdekében? A Google minden eredménye a következő kulcsszót fogja használni – miért szólna valaki az Ön linkjéhez? Igen, a kulcsszót kell használni az oldal címében, a SEO címében és a metaleírásban … de ne írjon be kulcsszavakat csak azért, hogy zöld fényt kapjon Yoastban. Felejtsd el a kulcsszó sűrűségét és az alcímekben szereplő kulcsszavakat … kezdje el a tartalomjegyzék hosszabb hozzászólásokhoz, videókhoz, infografikához, gazdag kivonatokhoz, közösségi megosztott képekhez és meghúzza a vékony tartalmat jobbá (részletesebbé) tenni, mint másoké.

5.14. permalinkekhez

Néhány megjegyzés az állandó linkekről (URL-ek / címkék) …

5.14.1. Rövidítse a Permalinks-eket

Az állandó linkek rövidítése hangsúlyozza a kulcsszavakat a keresőmotorokban …

Rövidített Permalinks

5.14.2. Ne mindig távolítsa el a Stop szavakat

Állítsa le a szavakat rövid, nem leíró szavak, amelyeket Yoast azt javasolja, hogy távolítsák el az állandó linkektől, hogy nagyobb hangsúlyt fektessen a fókuszkulcsra. Noha ez általában jó, ugyanakkor az ön linkjei is nagyon furcsák lehetnek (lásd alább). Ha az emberek megnézhetik az állandó linkjét, és tudják, mi a cikkről szól, távolítsa el őket. De ha ez vicceské teszi őket, ne tedd.

Yoast-Stop-szavak

Miért nem kellene mindig eltávolítania a stop szavakat …

Yoast-Stop-Words-példák

5.14.3. Mikor módosíthatja a Permalinks-eket

Itt van, amikor nem szabad megváltoztatni az állandó linkeket:

 • Vált az SSL-re (HTTPS)
 • Ön nem WWW-re vált
 • A „kategória” szó szerepel a postai URL-ekben
 • A? P = 123 állandó link struktúráját használja
 • A Yoast régi verziója megfosztotta az összes stop szavadat
 • Az állandó link nem írja le az oldal tartalmát / kulcsszóját
 • A tartalmat átírja egy teljesen más kulcsszó célzásához
 • Az oldal / bejegyzés nincs jól kialakítva (alacsony forgalom / linkek / megosztás)

A legjobb, ha az állandó linkeket egyszerre javítják, ahelyett, hogy többször megváltoztatnák. Ha egyébként átvált az SSL-re, akkor átválthat a nem WWW-re is, eltávolíthatja a „kategóriát” a blog URL-jeiből, és javíthat minden olyan oldalt / bejegyzést olyan állandó linkekkel, amelyek nem írják le annak tartalmát / kulcsszóját. Ügyeljen arra, hogy beállítsa a megfelelő átirányításokat, és adjon időt a Google-nak webhelyének újbóli feltérképezésére és a keresési eredmények új állandó linkeinek frissítésére. Előfordulhat, hogy a rangsor csökken – ami általában átmeneti.

5.14.4. Használja a „Post Name” Állandó link struktúráját

A postai név állandó link szerkezete (www.yourwebsite.com/posta-name/) általában a legjobb megoldás. Ezt a WordPress alkalmazásban találja a Beállítások → Permalinks menüpont alatt. Rövid, és lehetővé teszi, hogy a bejegyzés címe a permalink előtt legyen (amely tartalmazza a kulcsszót). Megfontolhatja a /% kategória% /% postname% / egyéni felépítését, amely kategorizálja a hozzászólásait a blog kategóriái alatt. Mindkettő jó, hacsak nincs oka eltérő struktúra alkalmazására.

Bejegyzésnév Állandó link beállításai

5.15. Kép SEO

Emlékezni optimalizálja a képeket a sebességhez a 6.7 szakaszban.

5.15.1. Képfájl neve

Címkézze meg a képeket, mielőtt feltölti őket a WordPressbe tehát a fájlnév leírja a képet. Ha már feltöltötte őket nem leíró fájlnevekkel (DSC12345), töltse fel újra. NE töltsön kulcsszavakat a fájlnevekbe vagy az alszövegbe (csak akkor használja, ha az valóban leírja a képet), és ne hagyja figyelmen kívül ezt a Yoast-ajánlást, ha a buborék piros. Egyszerűen írja le a képet.

Képfájl neve

5.15.2. Kép Alt szöveg

Az alt szövegnek meg kell egyeznie a fájl nevével. Ahhoz, hogy a WordPress automatikusan kitöltse az alt szöveget, használjon olyan plugint, mint a Automatikus képjellemzők fájlnévből a tömeges frissítővel.

Alternatív szöveg

5.16. linkek

Ez a szakasz a belső linkeket, a külső linkeket, a linkek címeit, a kapcsolt linkeket és a megszakadt hivatkozások javítását tartalmazza. A linkekre is vonatkozik – általában kiemelkedő tartalom létrehozásával szerezhető meg.

5.16.1. Belső linkek

A belső linkek természetes módja annak, hogy a tartalomra mutató hivatkozásokat készítsenek, miközben segítik az embereket, hogy információkat találjanak egy adott témáról. Ha azt javaslom, hogy konfiguráljam a WP Rocket ebben az útmutatóban, a WP Rocket bemutatójára mutatok, nem pedig minden egyes képernyőképernyő beillesztése helyett, amely ismétlődő tartalom lenne.

A belső linkek kezelése – minél több linket kell csatolnia egy oldalhoz, annál valószínűbb, hogy ez megjelenik a belső linkek a Google keresési eredményeinek szakaszában. A belső kapcsolatok az irányításuk elsődleges módja.

A belső linkek

Ne használjon belső összekötő bővítményeket – egyetlen algoritmus sem fog jobban teljesíteni, mint a hivatkozások kézi beillesztése, ami igaz a „kapcsolódó hozzászólások” bővítményekre is. Ráadásul ezek a bővítmények lelassíthatják webhelyét.

5.16.2. Külső linkek

A külső linkek olyanok, mint a források idézése a Google-hoz. Megbízható weboldalakról kell származniuk, de további információkat is tartalmazhatnak bizonyos témákról. Kerülje az általános weboldalakhoz, például a Wikipediahoz való hivatkozást, ehelyett inkább a rést tartalmazó tartalomra hivatkozzon. Használjon néhányat minden oldalon, mivel a Google az Ön által hivatkozott tartalmat relevancia jelként használja a saját tartalma szempontjából, és javítja a SEO-t.

5.16.3 Horgonyszöveg

Horgony szöveg a hivatkozás elnevezéséhez használt szöveg. Moz javasolja rövid, leíró, kulcsszó nélküli, nehéz horgonyszöveg használatát, míg a Wikipedia az összes pontos egyezésű horgonyszöveget használja (ami néhány ember szerint javítja az oldal rangsorolását a kulcsszó szempontjából). Követem Moz stratégiáját, mivel a pontos mérkőzések spamnak tűnhetnek, és azt mondhatják a Google-nak, hogy megpróbál manipulálni a rangsorolást.

Példa horgonyszövegre

5.16.4 Link címek

Szeretné csökkenteni a visszafordulási arányt? Használjon hivatkozási címeket, hogy segítse az embereket megtanulni, mit kattintanak.

Link címei

Ha bármilyen linket felvesz, csatoljon egy címet is …

WordPress Link címek

5.16.5 Partnerkapcsolatok

Én megélhetést éreztem affiliate marketing révén, és pár trükköm van a hüvelyemre …

SiteGround-Partner-Értékesítés

tippek:

 • Ne használjon egy csomó társult linket 1 oldalon
 • Adja hozzá rel = ”nofollow” az összes társult linkhez
 • Ne mindig adja meg a legdrágább / kapcsolt termékeket
 • Készítsen céloldalakat az Ön által értékesített termékekhez, és ehelyett linket hozzon hozzájuk
 • Cloak kapcsolt linkeket, vagy használja a társult link testreszabóját, ha elérhető (siteGround.com/go/managed-wordpress-hosting sokkal jobban néz ki, mint az onlinemediamasters.com/go/managed-wordpress-hosting)
 • Adjon hozzá egy TON értékű tartalmat a büntetések elkerülése érdekében (A kapcsolt webhelyek hajlamosak)

ps. ha a WordPress iparban dolgozik, nézd meg a listámat társult programok a WordPress számára.

5.16.6 Törött linkek

Dr. Link ellenőrzés akár 7500 linket keres havonta ingyen. Kerülje a Broken Link Checker plugin ami jó munkát végez, de a szkennelés CPU-t fogyaszt, és sok hosting cég tiltja.

Dr-Link-Check

4.15.7. backlinks

Az egyetlen alkalom, amikor felépítettem egy link-készítőt (akinek tökéletes ötcsillagos értékelése volt a upwork.com webhelyen), Google-büntetést kaptam. Ez elrontotta a webhelyem forgalmát / pénzügyeimet. A büntetést mindegyik átesésével megemeltem egyedi link a webhelyemre, kérve a webmestereket, távolítsa el a hivatkozásomat, melyeket felépítettem, és elküldje a felülvizsgálat kérése rákeresni. Fáradhatatlanul dolgoztam a tartalom javításán is. Csak egy évvel később a büntetést végül megszüntették.

Lecke: ne béreljen linképítőt. Béreljen fel infographic tervezőt.

A Backlinko link építési útmutatója a „vizuális eszközöket” az 1-es számként sorolja fel, kifejezetten az infographicsokra, a részletes útmutatókra és a webhelyén található dolgokra hivatkozva, amelyekre az emberek hivatkozni akarnak. 19 000+ részvényt kapott oldalon található SEO útmutató… Amely egy édes infografikával kezdődött. Ne pazarolja az idejét link sémák vagy kapcsolatba lép olyan emberekkel, akiknek nem ismeri a link kérését … dolgozzon a tartalommal, rangsoroljon magasabb rangot, és az emberek találni fognak, és ők mutatnak majd linket. Yo tartalom, TARTALOM!

5.17. Átkattintási arányok

Az útmutatóban mindent lefedtem, amelyre szükség van az átkattintási arány növeléséhez, de ez emlékeztető arra, hogy mennyire fontosak. Ezeket meg lehet mérni a Google Search Console Search Analytics szolgáltatásában.

Átkattintási arányok

5.18. Videók + Infographics

Meg tudod mondani, mennyi időt töltöttem a képernyőképeken? Napok valószínűleg. Ezt megteheti videóinak vagy infografikájának. Válasszon egyet vagy kettőt. De szüksége van egyre – nem csak írott szövegre.

5.19. Fájlposzták 1 kategória alatt

Címkézze meg az 1 kategóriába tartozó bejegyzéseket az ismétlődő tartalom elkerülése érdekében.

WordPress Kategória Címkék

Ha a kategóriaoldalak indexelését tervezi (a Yoastban a Taxonomies fül alatt), akkor meg kell terveznie ezeket a kategóriaoldalakat, hogy azok jól néznek ki! Adjon egy címet, a kategória leírását, tervezze meg az oldalsávot, és írjon be egy egyedi SEO címet + metaleírást egy kulcsszóval az adott kategóriához. Jobb esélye lesz a rangsorolására.

5.20. Ne vigye túl a címkéket

Ezek általában a bejegyzésben szereplő kulcsfontosságú témák.

WordPress Kategória Címkék

6. Sebesség optimalizálás

100% -os GTmetrix pontszámot szeretne? Ez a szakasz megmutatja, hogyan csináltam.

6.1. GTmetrix vs. Pingdom vs. PageSpeed ​​Insights

Betöltési idő az elsődleges mutató, amelyet meg kell mérni, mely pontszámok szorosan korrelálnak. Ezeket javítja a sebességre vonatkozó ajánlások rögzítése (a GTmetrix a kedvenc eszközem ehhez).

GTmetrix – nézze meg, hogy a „Vízesés” lapon melyik pluginek / elemek töltik a leghosszabb időt (ezek többször is megjelennek az Oldalsebesség / YSlow jelentésben), nem optimalizált képek, CDN-ellenőrző az YSlow lapon, és ellenőrizze a TTFB-t (az első byte), az „Időzítés” lapon jelenik meg.

Pingdom – a legpontosabb eszköz a terhelési idő mérésére a WP Rocket szerint.

Google PageSpeed ​​Insights – intézkedések szerver válaszideje aminek kell lennie <200ms. Valamilyen haszontalan, egyébként, mivel nem méri a betöltési időket (a GTmetrix / Pingdom ajánlások sokkal jobbak), míg a mobil sebessége általában javul az asztali sebességgel együtt.

6.2. Tárhely

A “szerver” szót szó szerint 70 alkalommal említik a WordPress optimalizálási útmutató és 35-szer a GTmetrixnél miért van lassú bemutatóm az oldalamon? (a hír villog … ez nagyon fontos). Futtassa át webhelyét Google PageSpeed ​​Insights hogy lássa csökkentheti a szerver válaszidejét szerepel a jelentésben. Ha nem az alatt 320ms mint a Google ajánlja ez valószínűleg azt jelenti, hogy a szerver (tárhely) lassú.

Csökkenti-Server Response Time

Egy másik jelzés az, ha a ideje az első bájthoz magas az “Időzítések” lapon GTmetrix

GTmetrix-Time-To-First-Byte

Ugyanaz a cég (EIG) a Bluehost, a HostGator, az iPage, a Site5, az Unified Layer és annál több tulajdonosa 60 különféle hosting cég. Ők ismertek a költségek csökkentésével, mivel túl sok embert csomagolnak ugyanazon a szerveren (kihangsúlyozva), és borzasztó véleménye van róla. Számos, az EIG által üzemeltetett webhely válaszadási ideje magas, és én elkerülném, hogy ezeket a vállalatokat minden áron használják.

List-Of-GE-Brands

használom SiteGround es van 200 ms válaszidő 100% -os GTmetrix pontszámokkal és .4s-kel Pingdom terhelési idők. Végezzen egy host-ellenőrzést, futtassa el saját teszteit, vagy kattintson a gyorsan betöltő oldalamra. 26 Facebook-os közvélemény-kutatás során az első helyezettnek minősítették őket, és a világ jobb, mint a EIG (Bluehost, HostGator), Hajrá apu, és más gazdagépeket, akik túl sok embert csomagolnak ugyanazon a szerveren. Voltak rengeteg ember WHO költöztetett és kiküldött eredmények tovább Facebook és Twitter. Csipog utána csipog, posta utána posta, közvélemény kutatás utána közvélemény kutatás utána közvélemény kutatás, gyorsabb tárhely lesz fix lassú válaszidők. ők ajánlotta a WordPress, csinál szabad migráció, és én használom őket félig elkötelezett terv.

2019 Host Poll

2017-WordPress tárhely-FB-Poll

Az Elementor ajánlásai

2019. július hosting ajánlás

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Közös tárhely-Poll 2017

2019-tárhely-Poll

Go-To-hosting-cég

WordPress tárhely-Poll 2017

Sikerült tárhely-Poll

WooCommerce tárhely-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Legjobb WordPress tárhely-szolgáltató-Poll

A legjobb Web-Hosting 2019-Poll

WP Barátságos Host Poll

2016-WordPress tárhely-FB-Poll

Kedvenc tárhely az Elementor számára

2018. évi tárhely-ajánlások

WordPress Hosting Poll 2018. szeptember

Sikerült-WordPress tárhely-Poll 2017

2019-Host-Poll-1

Tárhely-Poll-For-Speed

WordPress tárhely-Poll június 1-

SiteGround-ajánlás

2014-Managed-WordPress tárhely-FB-Poll

A legjobb Web-Hosting-Provider-Poll

Tárhely-Poll-Feb-2019

Tárhely-ajánlások-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host közvélemény-kutatás

Amit más emberek mondanak …

wordpress-hosting-kérdés

Emberek, akik bevándoroltak

Váltás a SiteGround-re

A siteGround betöltési idejű migráció

Bluehost a SiteGround GTmetrixhez

HostGator a SiteGround-hez

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 tökéletes eredmény a SiteGround-en

SiteGround Genesis

A SiteGround által biztosított sebesség

SiteGround GTmetrix jelentés

Csökkentett terhelési idő a SiteGround használatával

Új SiteGround válaszidők

HostGator a SiteGround áttelepítéshez

SiteGround válaszidők Joomlán

Váltás a SiteGround tárhelyre

SiteGround Rocket Képzelje el a Combo-t

Joomla GTmetrix a SiteGround-en

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround a Joomla-on

A SiteGround csökkentett terhelési ideje

SiteGround gyors tárhely

Új Pingdom eredmények a SiteGround-en

Új SiteGround válaszidő

SiteGround válaszidő javítása

Nekik van 3 tervek

SiteGround tárhely

Én az őjükön vagyok félig elkötelezett GoGeek terv és itt van az én Pingdom-jelentés

2019-Pingdom-jelentés

Saját GTmetrix jelentésem

2019-GTmetrix-jelentés

A magasabb tervek többet tartalmaznak szerver erőforrások (kiszolgálók száma a WordPress optimalizálási útmutató # 1 tényezője). Láthatjuk a teljes összehasonlító táblázat a StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek tervükből, de a GrowBig mintegy 2x szerver erőforrást nyújt Önnek StartUpként, a GoGeek pedig félig elkötelezett tárhely ami még több szerver erőforrást biztosít Önnek. A GrowBig + GoGeek prioritást élvez és a korlátlan helyek üzemeltetését is lehetővé teszi. Felhő-tárhely meglehetősen az áremelkedés 80 dollárnál / év, de 2CPU + 4 GB RAM-mal érkezik, és még gyorsabb, mint a GoGeeknél.

Ezt láthatja a szolgáltatások oldal

SiteGround-Server-Resources-diagram

az sebesség technológia a fő oka az emberek választásuknak (NGINX szerverek, szilárdtestalapú meghajtók, HTTP / 2, PHP7, HHVM és 1 kattintással a Cloudflare aktiválása a cPanelben agresszív gyorsítótárazás, aprítás és railgun). Kombinálja a SiteGround + Cloudflare + WP rakétát, és szó szerint 50 USD-t fizetök neked, ha az eredmények / betöltési idő nem javul. az uptime technológia ugyanolyan jó, és nekem is 100% uptimes az Uptime Robotban. Ön is kap WordPress-támogatást, amely körülbelül válaszol a jegyekre 10 perc átlagosan, automatikus napi mentések, ingyenes Titkosítsuk az SSL-t az e-kereskedelemhez és más A WordPress szolgáltatásai. SiteGround még az összes webhelyet / e-mailt ingyen áttelepíti ha a cPanel-en van, és 1 webhelyen, ha nem a cPanel-en.

Szinte öt év számomra …

SiteGround tárhely

Kapcsolódó nyilatkozat – ha feliratkozik a SiteGround-re az én kapcsolt link Nem fogok egy jó darabot adományozni számodra. Minden évben én adományoz 3 000 dollárt a GoFundMe kampányokhoz (2018 volt az éhesek táplálása Denverben, 2017 a Vöröskereszt volt a Harvey hurrikánnál). Támogatása segít, és őszintén nagyra értékelem. Megpróbálom a véleményeimet elfogulatlanná tenni és támogatni bizonyíték formájában Facebook közvélemény-kutatások, tweets, és valódi beszélgetések. Ha nem akarja használni, itt van egy a nem kapcsolt link a SiteGround-hez. Akárhogy is igazán hiszem, hogy csillagokból álló WordPress-házigazdák, és webhelyed gyorsabban / simábban fog futni … végezzen kutatást a Facebook csoportokban + Twitter és a legtöbb embert találja meg mondják ugyanezt.

6.3. Könnyű témák (StudioPress)

StudioPress témák könnyűek (szupergyorsan terhelnek), és Yoast, Matt Cutts (a Google-tól) és még Matt Mullenweg ajánlják. A könnyű témák minimális beépített funkcionalitással járnak, és kevésbé felesleges felfúvódást eredményeznek, és inkább támaszkodnak rájuk plugins csak a szükséges funkcionalitás hozzáadása. A Divi és a ThemeForest témák gyakran olyan sok beépített funkcióval rendelkeznek, amelyek megsemmisíthetik a betöltési időket. Sok könnyű téma található odakint, de a StudioPress határozottan az egyik legbecsültebb téma-üzlet. Én használom Outreach Pro téma.

StudioPress témák

6.4. Könnyű bővítmények (lista)

biztonsági mentésUpdraftPlus.

SlidersMonológ, LayerSlider, vagy Meteor csúszkák.

PortfolioEnvira Galéria, FooGallery, vagy A rács.

Közösségi megosztásSassy Social Share vagy DVK Social Sharing.

Analitika – A Google Analyticsnek és a Search Console-nak rengetegnek kell lennie, vagy Clicky.

OldalkészítőkWordPress Page Builder, készítette a MotoPress, de egyetlen oldalkészítő sem fut gyorsabban, mint a natív WordPress szerkesztő. Kombinálja ezt a Másoló beépülő modul és nincs szüksége oldalkészítőre (beleértve a WordPress témákba beépített oldalkészítőket). Hacsak a csapata feltétlenül megtagadja tanulj egy kicsit HTML-t (a legegyszerűbb kódolási nyelv), kerülje az oldalkészítőket.

HozzászólásokDisqus feltételes terhelés.

StudioPress plugins – könnyű plugins a Genesis keretrendszerhez.

6.5. Sebesség-optimalizáló beépülő modulok (lista)

Ezek mindegyike a legjobban értékelt, de kerülje a 2 plugin telepítését, ha azok ismétlődő funkcionalitással rendelkeznek.

6.6. Magas CPU-bővítmények (lista)

* Általános bűnösök a kapcsolódó post, statisztika, webhelytérkép, csevegés, naptár, oldalkészítők és plug-inek, amelyek folyamatban lévő szkennelést / folyamatot futtatnak, vagy magas processzort mutatnak a GTmetrixben.

6.7. Képoptimalizálás

A képek optimalizálására valójában 20 módszer létezik – ki tudta? De ha figyelembe vesszük a sebességet, akkor ezek a 3 legjobbak GTmetrix. Ne feledje, hogy a GTmetrix csak a nem optimalizált képeket jeleníti meg Egyetlen oldal így a legjobb, ha a képek több oldalon jelennek meg (logó, oldalsáv, láblécképek), majd futtatja a legfontosabb oldalakat a GTmetrix segítségével, és optimalizálja a képeket azokon.

image-optimalizálás

Olvassa el a teljes WordPress képoptimalizálási útmutatóomat, hogy megtanulja:

Képoptimalizálás TOC

Méretezett képek megjelenítése – átméretezheti a nagy képeket a GTmetrix-ben feltüntetett méretekre. A GTmetrix néha rossz méreteket mutat, ebben az esetben a képernyőképeket készíthet 100% -os zoommal, és megmérheti a szélességet + a magasságot egy programban, például ZSINÓR (az általam használt képszerkesztő eszköz).

Méretezett képek megjelenítése

Veszteségmentes tömörítés – ez a „képek optimalizálása” elem a GTmetrix-ben. Imagify és Kraken a legjobb bővítmények ehhez, az Imagify programot használom. Más pluginek tartalmazzák a hibákat, nem tömörítik a képeket, vagy képesek megbontani a képeket. Ezeknek havi korlátozása van az ingyenes számlákra, de sokkal jobb munkát végeznek.

 1. Jelentkezni valamire Imagify
 2. Telepítse a Képzelje el a plugint
 3. Nyissa meg a WP média szakaszát
 4. Tömegesen tömörítse a webhely összes képét
 5. Ha elérte a 25 MB-os korlátot, fizessen 4,99 USD-t az 1 GB-os adatért, vagy várjon a következő hónapra

imagify-wordpress-image-optimalizálás

Adja meg a képméreteket – azt jelenti, hogy meg kell határoznia a szélességet / magasságot a kép HTML vagy CSS fájljában. A vizuális szerkesztő ezt automatikusan elvégzi, tehát ez általában a widgetben, a CSS-ben vagy a webhely más, manuálisan kódolt szakaszaiban fordul elő. Csak kövesse az alábbi képen látható példát …

Adja meg a képméreteket

6.8. Gyorsítótár-bővítmény

A WP Rocket több Facebook közvélemény-kutatás során az első helyezett gyorsítótár-bővítést kapott Gyors teljesítmény (új gyerek a blokon) és WP leggyorsabb gyorsítótár általában 2. és 3.. A SiteGround SG optimalizálója egyre jobb lett. Sok ember is használja W3 teljes gyorsítótár de sok hibáról számoltak be. Csak 1 gyorsítótár-bővítmény telepítve kell lennie, de ha ingyenes bővítményt használ, akkor teszteljen több gyorsítótár-bővítményt, hogy megtudja, melyik hozza meg a legjobb töltési időt.

Írtam oktatóanyagokat mind az öt számára …

A 2016. évi legjobb gyorsítótár-bővítmény szavazása

2019-es gyorsítótár-bővítmény-felmérés

Swift vs WP Rocket

2016. évi gyorsítótár-bővítmény-felmérés

A legjobb gyorsítótár-bővítmények 2018 szavazása

wp rakéta vs w3 totla gyorsítótár

6.9. CloudFlare

CloudFlare egy egyszerű (és ingyenes) módja annak, hogy javítsák a sebességet a CDN és védje webhelyét az internet biztonság. A gazdagéptől függ, de sokan engedélyezhetik a Cloudflare használatát a cPanelben (az alábbi képernyőkép a SiteGround). A WP Rocket, a WP Fasetst Cache és a W3 Total Cache integrálódik a Cloudflare-hoz, ha inkább így állítja be..

Vagy aktiválja azt a cPanelben …

A SiteGround felhőkarcoló aktiválása

Feltétlenül kapcsolja be az agresszív gyorsítótárazást, aprítsa be és railgun még gyorsabb terhelési időket …

A SiteGround Cloudflare beállításai

6.10. CDN

A Cloudflare inkább a tárhelyre koncentrál, míg a StackPath pusztán a CDN-re (sebesség). A Cloudflare-nak van 200+ adatközpont míg a StackPath 30 adatközponttal rendelkezik, de több adatközpont = gyorsabb webhely, és a StackPath nagyrészt az Egyesült Államokban található, legalábbis ott, ahol a legtöbb olvasóm van. A Cloudflare további díjakat számol fel a HTTPS forgalomért, és nem támogatja az ingyenes tervet. A két szolgáltatás kombinálásával a leggyorsabb töltési időt és pontszámokat kaptam a GTmetrix + Pingdom-ban, és jelenleg mindkettőt használom. A StackPath havi 10 dollár, egy 30 napos ingyenes próbaverzióval, a Cloudflare ingyenes. Az oktatóanyagok megmutatják, hogyan kell a StackPath-ot beállítani a gyorsítótár-bővítménnyel, de kapcsolatba lépnék az ügyfélszolgálattal, ha készen állsz, mert segítettek nekem a betöltési idő további javításában..

StackPath-Data-központok

6.11. Lazy Load Videos

A videók általában az oldal legnehezebb elemei. Ez késlelteti a betöltést mindaddig, amíg le nem gördül le, és valójában nem látja a videót, amelynek több másodperccel csökkentenie kell a betöltési időt (ezt két videóra tettük, és 6 másodperccel javítottam). Ha WP rakétát használ, akkor lehetősége van arra, hogy engedélyezze ezt az alapbeállításokban, vagy használhatja a Lazy Load for Videos plugin. Nem lazy töltöm fel a képeket, mivel ez bosszantó lehet az olvasó számára, ha a képeket folyamatosan tölti be.

WP rakéta lazyload opció

6.12. Web betűkészletek

Ha betűkészlettel kapcsolatos hibákat tapasztal a GTmetrix / Pingdom programban, a betűkészletek helyben történő tárolásának elősegítheti azok javítását.

Google-betűtípusok-GTmetrix

Helyi Google betűtípusok tárolása

 1. Válassz egy Google betűtípus
 2. Töltse le a betűtípust
 3. Konvertálás web betűkészletre (a Transfonter)
 4. Legyen minimális a betűkészlet / súly számával
 5. Töltse le konvertált betűkészlet fájlokat
 6. Töltsön fel betűfájlokat a WordPress-be (ideális esetben wp-content / feltöltések mappába)
 7. Adjon hozzá egyéni betűtípust a CSS-hez
 8. Tesztelje a betűtípust
 9. Alapértelmezett betűkészlet beállítása
 10. Mindig legyen tartalék betűtípus

6.13. Távolítsa el a Lekérdezés karakterláncokat

Ez egy elem, amelyet láthat a sebességmérő eszközökben (Pingdom, GTmetrix, PageSpeed ​​Insights). A WP Rocket ehhez is rendelkezik opcióval, ezért feltétlenül engedélyezze azt a speciális opciókban. Kipróbálhatja a Távolítsa el a lekérdezés karakterláncát a statikus erőforrások beépülő modulból de hallottam, hogy ez nem mindig működik. Kipróbálhatja a beépülő modulok minimalizálását is, és ennek az elemnek a pontszáma javulhat.

Távolítsa el a lekérdezési karakterláncokat a statikus forrásokból

6.14. Az adatbázis tisztítása

Ezzel törli a levélszemét fájlokat (a kukákat és a spam mappákat, a frissítések után felhalmozódó utókorrekciókat, a hozzá fűzött megjegyzéseket, tranziensek, és más szemét. Használja a WP Rocket Database beállításait az adatbázis tisztításához vagy használja a WP-Optimize plugin ami szintén nagyszerű munkát végez.

WP Rocket Databse beállítások

6.15. Beépülő modul optimalizálása
 • Bontsa ki az elemeket a GTmetrix jelentést, hogy problémás plugineket keressen
 • A GTmetrix vízesés lapon megtekintheti a leghosszabb töltést igénylő plugineket
 • Törölje / deaktiválja a nem használt plugineket, és használjon könnyű plugin-okat
 • Helyezze be kézzel a Google Analytics követőkódot plugin nélkül
 • Cserélje ki a közösségi média beépülő moduljait A Facebook oldal beépülő moduljai vagy Twitter kütyü
 • Deaktiválja a folyamatos vizsgálatokat, amelyek magas CPU-felhasználást okoznak (pl. Wordfence élő forgalmi jelentés)
 • Ha plugineket használ, mert nem ismeri a kódot, akkor kérdezze meg fejlesztőjét az alternatívákkal kapcsolatban
6.16. Megjegyzés optimalizálása

Lusta terhelés megjegyzései – használja Disqus feltételes terhelés ha Disqus-t használ.

GravatarsGravatars lassítsa le a sok hozzászólással rendelkező hozzászólásokat (futtasson egy hozzászólást tartalmazó bejegyzést a GTmetrix és látni fogja, hogy a Gravatars tönkreteszi a jelentését). Van néhány lehetősége …

 • Teljesen tiltsa le a megjegyzéseket
 • Állítsa az alapértelmezett Gravatar-t üresre
 • Kapcsolja ki a Gravatars menüpontot a Beállítások → Vita alatt
 • Törölje azokat a megjegyzéseket, amelyek nem adnak hozzáadott értéket az üzenetnek
 • Állítsa be az alapértelmezett Gravatar képet egyéni képre a szerveren
 • Korlátozza a Gravatar képeit kis méretekre (például 32 képpont)
 • Dinamikusan töltse be a megjegyzéseket a Kommentárok megjelenítése elrejtése plugin

A spam megakadályozása – az Spam elleni plugin kiváló munkát végez, és nem használja a captcha-t.

6.17. A felesleges funkciók letiltása

Clearfy és WP letiltása nagy munkát végezhet a szívverés-vezérlés, a pingback, a trackback, az automatikus mentés, az XML-RPC, az utólagos javítások korlátozása stb. Ez alapvetően megtisztítja a webhelyet a nem használt funkcióktól, amelyek a GTmetrix / Pingdom jelentésekben megjelenhetnek.

Tippek a WP letiltásához

 • Tilos letiltani MINDEN, amit nem használ
 • A spam törlés ütemezése jó ötlet
 • Hangulatjelek, Google Maps és Gravatars hosszú ideig tart a betöltés
 • Pingbacks és trackback általában nem érik meg a kiegészítő forrásokat
 • Állítsa a utólagos javításokat 3-5-re, hogy biztonsági másolatot készítsen, de nem kell több száz
 • A „kérés” lapon található egyéb lehetőségek tovább javíthatják a betöltési időket

WP-Disable-kérések

WP-Disable-címkék-beállítások

WP-Disable-Admin

/ WP-Disable SEO.

WP-Disable-társai

Helyezze a Google Analytics szolgáltatást
A WP Disable beállítások jobb oldalán megadhatja a Google Analytics UA kódját. Ennek javítania kell a „Google böngésző gyorsítótárazása” elemet a Google Analytics számára, amelyet gyakran látnak a GTmetrix, a Pingdom és a Google PageSpeed ​​Insights oldalán. Ne felejtsen el törölni minden más követőkódot és a Google Analytics bővítményeket, és ellenőrizze, hogy GA továbbra is követi-e a felhasználói adatokat.

WP-letiltása a Google-Analytics-Local

Leverage-Brower-gyorsítótár-Google-Analytics

6.18. AMP (gyorsított mobil oldalak)

AMP oldalak gyorsítsa a mobil oldalak betöltését, és adjon hozzá egy AMP bélyegzőt a mobil eredményekhez…

Gyorsított mobil oldalak

Yoast AMP

AMP oldalak hozzáadása a WordPresshez

 • Telepítse a AMP plugin (hozzáadja a tényleges AMP oldalakat)
 • Telepítse a Ragasztó élesztőhöz & AMP (lehetővé teszi a tervezés testreszabását)
 • Adjon hozzá / amp / bármelyik oldalt, hogy megnézze, hogyan néz ki, és ellenőrizze, hogy működik
 • Nyissa meg a Yoast Beállítások → AMP menüpontot a terv megváltoztatásához és az egyedi üzenettípusok engedélyezéséhez
 • Ügyeljen arra, hogy az oldal tetején csípje be a kiemelt képet (lásd Yoast oktatóját)
 • Ellenőrizd a AMP szakasz a Google Search Console verzióján, és megtalálja és javítsa az AMP hibákat
 • Bekapcsol Gyorsított mobil linkek a Cloudflare sebességbeállításában (lásd alább)

Cloudflare gyorsított mobil linkek

6.19. Kerülje a külső erőforrásokat

Kerülni kell a Google Maps, az AdSense, az álláshirdetési szolgáltatások vagy minden olyan plugin használatát, amely másutt más tartalmakat vonz be. A képeket feltölteni kell a WordPress irányítópultjára, és nem szabad másolni / beilleszteni egy másik webhelyről, hogy az Önnél legyen. Külső webhelyek tartalmának behúzása és webhelyén történő megjelenítésük feltétlenül megsemmisíti a besorolási / betöltési időket. Ellenőrizze a GTmetrix jelentését.

GTmetrix-hirdetés

7. Google Search Console

Google Search Console sokkal jobban segített a webhelyem optimalizálásában, mint a Google Analytics. A Yoast segítségével állíthatja be a 2.2 szakaszban. Néhány napig tart az adatok kitöltése, sőt néhány hónapig elegendő adat gyűjtése szükséges, ha a Search Analytics szolgáltatást szeretné használni.

7.1. Ne tartalmazza a WWW-t

Az ideális domain név nem www az SSL használatával: https://onlinemediamasters.com/

Meg lehet változtatni a preferált domain név a Search Console webhelybeállításaiban. Ennek ugyanazzal a verzióval kell rendelkeznie a WordPress programban (Beállítások → Általános → WordPress cím + webhely cím). Győződjön meg arról, hogy a webhelyén található összes link nem-www (használhatja a Jobb keresés Cserélje ki a bővítményt), telepítse az átirányításokat, és ellenőrizze az új verziót a Search Console-ban, miközben megtartja a régi.

Preferált domain név

John Mueller, a Google szerint:

Még mindig úgy kell látnia, hogy ez egyfajta webhely-migráció, ezért határozottan átnézném a súgóban található migrációs tippeket, az átirányítások, a kanonikus elemek, a hreflang, a megfelelő beállításának szempontjából. ellenőrizze, hogy a különböző verziók között van-e beállítva …

… Ha ezt a változást hajtja végre, és továbbra is a http-en van, akkor talán van értelme azt mondani, hogy jól vesszük ezt a pillanatot, ahol egyébként át kell állnunk, és át kell lépnünk a https-be. Tehát olyan, ha már megteszem a következő lépést, ahelyett, hogy a következő évre hagynánk átmenni.

7.2. Nemzetközi célzás

Beállítás nemzetközi célzás A Google Search Console megmondja a Google-nak, hogy mely országok a legfontosabbak az Ön számára. És nem, ez nem zárja ki webhelyét az összes többi országból.

Nemzetközi célzási Google Search Console

7.3. Feltérképezési hibák (lásd 2.4. szakasz)

7.4. Mobil használhatóság hibák

Az mobil használhatóság a Google Search Console szakaszában az ÖSSZES mobilhiba jelenik meg (A Google mobilteszt eszköze csak egy oldal hibákat jelenít meg). Csak azért, mert mobil érzékeny témát használ, NEM jelenti azt, hogy webhelyén nem lesznek mobilhibák, mindig ellenőrizze!

Keresés-Console-Mobile-használhatóság-hibák

7.5. WordPress biztonság

Az Biztonsági kérdések A Google Search Console szakaszában megtudhatja, hogy webhelyén vannak-e problémák, de Sucuri biztonsági ellenőrzője szintén jó. Amellett, hogy megváltoztatta az általános „Admin” felhasználónevet, egy erős jelszót, és ellenőrizte a WordPress magjának / témáinak / beépülő moduljainak használatát, Wordfence. Csak győződjön meg arról, hogy letiltotta az élő forgalmi jelentéseket, amelyek szerver erőforrásokat fogyasztanak és lelassítják webhelyét. iThemes biztonság jó is, de csak egy biztonsági bővítményt használjon.

Sucuri biztonsági ellenőrző

7.6 Search Analytics

A Google Search Console-ja keresési elemzés jobb a SEO mérésében, mint a Google Analytics. A keresési elemzés lapon módosítsa a szűrőket a rangsorolás, CTR, kattintások stb. Mérésére.

Keresés az Analytics szűrőjében

Hasonlítsa össze SEO-ját egy korábbi időszakkal …

Dátum-összehasonlítás

Tekintse meg az Ön által keresett lekérdezéseket (kulcsszavakat)…

A Google Search Console lekérdezései

Tekintse meg a konkrét témákra rangsorolt ​​kérdéseit (ez a SiteGround) …

Keressen az Analytics lekérdezés szűrőjében

Javítani kell az alacsony minőségű tartalmat …

Gyengén teljesítő-Content-Google-keresés-konzol

Ha tetszik ezek, nézd meg a 7 Google Analytics Egyedi Irányítópultomat.

8. Helyi SEO

Így helyezheti el magasabb rangot a Google Maps és a helyi eredmények között.

8.1. 2018. évi helyi rangsorolási tényezők

Itt vannak a legújabb A 2018. évi helyi keresési rangsorolási tényezők (Moz jelentése kétévente).

A 2018. évi helyi keresési rangsorolási tényezők

8.2. Idézetek

Idézetek – online említi a vállalkozása nevét, de a legtöbb ember ezeket könyvtáraknak / közösségi média profiloknak tekinti (Google Cégem, YellowPages, Bing Helyek, Facebook, Yelp, TripAdvisor és rést felvevő webhelyek). Bőséges mennyiségű idézet létrehozása és vélemények beszerzése a legjobb, amit tehetünk, hogy a helyi keresési eredmények – különösen a Google Maps – között magasabb rangot kapjunk. A Moz Local és a Whitespark segít ezeknek az idézeteknek a felépítésében (vagy kiszervezésében).

8.3. NAP

NAP (üzleti név, cím, telefon) – ezeknek konzisztenseknek kell lenniük az összes hivatkozásban és a webhelyen. Ha csak 1 helye van, akkor felsorolhatja az NAP-ot a láblécbe. Ha több helyszíne van, sorolja fel az egyes nemzeti cselekvési terveket valahol a céloldalukon.

8.4. Google Cégem

A Google Cégem oldal optimalizálása

* A Google egyre inkább figyelembe veszi az üzleti tulajdonosok aktiválását, akik: feladnak a Google Posts-on, válaszolnak véleményekre, folyamatosan frissítik a különleges órákat, válaszolnak a kérdésekre, megkönnyítik az ügyfelek számára a GMB-vel kapcsolatos közvetlen tevékenységek elvégzését üzleti URL-ek segítségével.

A Google Cégem logója

8.5. Moz Local

Moz Local megmondja, hogy vállalkozása szerepel-e a 15 legfontosabb hivatkozási webhelyen, és ha hiányos, következetlen vagy duplikált profilok vannak-e. Pontosan azt is megmondja, hogy mit kell tennie (további profilokat kell létrehoznia, amelyekhez több fotóra van szükség, és másolatokat kell törölni. Ezek javításával javul a pontszáma – ideális esetben a pontszám közel 100% lesz).

Moz Helyi Idézőpont

8.6. Whitespark

A Google Maps magasabb rangsorához még több idézetre van szüksége, mint a Moz Localban. Vagy ezeket saját maga is elkészítheti (a A Whitespark legfontosabb idézetek listája) vagy bérelje fel a Whitesparkot, hogy idézésenként 4-5 dollárért építhesse őket. Szolgáltatásomat arra használtam, hogy több ügyfelet szerezzen a Maps top 3 eredményében és annak javítania kell a több lokalizált kulcsszó rangsorolását. Általában a Google Cégem és a Moz Local elemmel indulom, majd 500 dollár értékű, a Whitespark által idézett idézettel kiegészítem. Nagyon jól működik, és tökéletes Ötcsillagos a Google-on 200+ véleményével.

Whitespark Citation Building

8.7. Vélemények

A Google Cégem oldala a legfontosabb hely, ahol véleményeket szerezhet, és csak egy ilyen csillagra van szüksége ahhoz, hogy megjelenjenek a Google keresési eredményeiben. Annak ellenére, hogy a vélemények rangsorolásuknak csak 10% -át teszik ki, gyakran meghatározzák az átváltási arányok túlsúlyos 90% -át. Ezek akkor jelennek meg, amikor a Google megnevezi a vállalkozás nevét, és a nem márkás lokalizált kulcsszavak esetén.

Google vélemények a SEO-ról

8.8. Helyi kulcsszavak

A kulcsszó-kutatást a 3. szakaszban tárgyalom, de a helyi kulcsszavak egyedi stratégiával rendelkeznek…

 • Kisvárosok általában van néhány széles kulcsszó (Lake Forest fotós)
 • Nagyvárosok általában van sok konkrét kulcsszó (Chicago újszülött fotós)
 • Minden városnak egyedi kulcsszavai vannak, tehát ha több helyet céloz meg, mindegyikét kutatja meg
 • Például: ha chicagói esküvői fotós vagy, hozzon létre oldalakat az „indiai” és a „meleg” nyelvre is
 • Használja az aláhúzott karaktert, hogy a Google „töltse ki az üres” szöveget a különböző szolgáltatások számára

Szórendelési kulcsszavak

8.9. Több hely

Minden helynek rendelkeznie kell saját idézetekkel – mindegyik helynek rendelkeznie kell saját Google Cégem-oldalával, Yelp oldalával, közösségi profiljaival és más idézeteivel a Moz Local és a Whitespark részéről..

Kutatási kulcsszavak – minden városnak megvan a saját kulcsszava, amelyet meg kell vizsgálni a Google-ban. A nagyvárosokban több kulcsszó lesz, mint a kicsi városokban (mivel a népesség magasabb).

Chicago Kulcsszavak

Készítsen földrajzilag célzott oldalakat minden város kulcsszavaihoz – egy tipikus stratégia az, hogy minden város számára 1 oldalt készítünk, amely az elsődleges kulcsszavakat célozza meg (pl. Chicago Dentist, Orlando Dentist stb.), A webhely állandó oldala felépítésével. Ha vannak más pontosabb kulcsszavak is, amelyek a Google Autocomplete-ben keresnek, akkor külön oldalakat hozhat létre ezekhez.

8.10. Geo-célzott oldalak

Egyedi tartalom – megtervezhet egy sablont a földrajzilag célzott oldalakhoz, de kerülje a keresést és cserélje ki az oldalakat (ahol minden ugyanaz, kivéve, ha kicseréli a város nevét és egy pár képet), mivel ez ismétlődő tartalom. Minden oldalnak egyedinak kell lennie a helyét illetően.

Google Map + vélemények – Általában azt javaslom, hogy kerülje el a Google Maps alkalmazást, mivel ezek lelassítják a betöltési időket, de ez egy nagyszerű módszer a földrajzilag célzott oldalak megkülönböztetésére, és jól néz ki is..

NAP – minden oldalnak rendelkeznie kell a hely egyedi NAP-jával (üzleti név, cím, telefon).

8.11. Testreszabás

Átkattintási arány – írt egy szép Yoast SEO címet + metaleírást, hogy rábírja az embereket a keresési eredményre kattintva, és természetesen, ha több véleményt kap, javul az átkattintási arány.

Mobil kattintások a híváshoz – adjon hozzá egy gombot (vagy hiperhivatkozást), ahol az emberek kattintással felhívhatják Önt.

555-555-1212

Check-in – odaítélje az embereket a bejelentkezésért.

8.12. Helyi rangsoroló

Nincs más eszköz, mint például a helyi SEO A Whitespark Local Rank Tracker. Pontos és követi a kulcsszavakat több helyre a Google organikus, a Google Maps (snack pack), a Bing organikus, a Bing pack és más keresési eredmények között. Kis üzleti tervük 20 dollár / év, de megéri, mivel ez a legjobb / legegyszerűbb módja a helyi rangsor követésének. Igen, jobb, mint a Search Analytics.

whitespark-local-rank-tracker

9. YouTube SEO

Hogyan rangsoroljuk a videókat a YouTube-on (és a Google-on) …

9.1. YouTube rangsor tényezők

A YouTube nagymértékben támaszkodik eljegyzési jelzések videók rangsorolására (megtekintési idő, kedvelések, megosztás, megjegyzések, feliratkozások, megjegyzések, átkattintási arányok). Csakúgy, mint bármilyen tartalom optimalizálása az oldalak tényezői (kulcsszó a címben, leírás, fájlnév, vonzó miniatűr …) és oldalon kívüli tényezők (linkek a videóra, a beágyazások száma). A rangsorolás legjobb módja a kulcsszó-kutatás és egy olyan videó létrehozása, amely jobb, mint bárki a legjobb eredmények között. Általában 8 órát töltök egy videóval.

youtube-video-seo rangú tényezők-infographic

összefoglalás

 • Vizsgáljon meg egy video kulcsszót a YouTube automatikus kiegészítésében
 • Kutatás a verseny segítségével VidIQ Chrome kiterjesztés
 • Rögzítsen legalább egy 10 perces HD videót
 • Ösztönözze az embereket, hogy kedvelik / iratkozzanak fel
 • Helyezzen kulcsszót a videofájl nevében, címében, leírásában
 • Időbélyeggel láthatja el a videó leírását + hasznos linkeket
 • Adjon hozzá címkéket, egyedi bélyegképeket, és töltsön fel egy átiratot
 • Válaszoljon a megjegyzésekre, és ágyazza be a videót webhelyére
9.2. Video Kulcsszavak

A legjobb videó kulcsszavak azok a speciális (hosszú farok) kifejezések, amelyek mind a YouTube, mind a Google automatikus kiegészítésében megjelennek. Így mindkét helyet rangsorolhatja – erősíti az expozíciót. Indítsa el a kulcsszó gépelését a YouTube-on, és ez kitölti a kifejezést, vagy használja az aláhúzott karaktert _, ​​hogy további üres kulcsszóötletekkel töltse ki az üres mezőt. Megteheti ezt a kifejezés bárhol.

YouTube automatikus kiegészítés (töltse ki a kifejezést)
Youtube-SEO-kulcsszavak

Google automatikus kiegészítés (töltse ki az üres)
Automatikus kiegészítés

9.3. Videó kulcsszóverseny

vidIQ Chrome kiterjesztés – keressen a kulcsszóra a YouTube-on, és tekintse meg a legjobb eredményeket az egyes videók SEO-jeleinek megtekintéséhez. A SEO pontozása a tetszés, nem tetszik, nézetek, megjegyzések, megosztás, megtekintési idő, előfizetők, címkék, videóleírás hossza és más mutatók alapján történik. Alacsonyabb pontszám = könnyebb felülmúlni ezt a videót. A legfontosabb (IMO) a nézetek, kedvelés / nem tetszik arány és a hozzászólások száma.

Youtube-Video-Verseny

A legtöbb jel a kiterjesztés nélkül látható …

Youtube-SEO-verseny

MozBar Chrome kiterjesztés – Google adja meg kulcsszavát a YouTube-on való keresés közben, például: webhely: www.youtube.com a keresett kifejezés. A magasabb PA-val (oldalhatósággal) rendelkező eredmények magasabb versenyt jelentenek, ami azt jelenti, hogy valószínűleg talál egy pontosabb (hosszú farok) verziót.

Videó Kulcsszó Verseny

9.4. Cél 10+ perc

A hosszúság az erő – Csakúgy, mint a hozzászólások, a hosszabb, a témát széles körben lefedő videók is magasabbak lesznek. Ne felejtsen el időbélyeget hozzáadni a videó leírásához, hogy segítsen az embereknek navigálni.

Mondja el a kulcsszóját – a kulcsszó szóbeli mondása néhányszor olyan, mint a videók kulcsszósűrűsége. Ez általában természetesen jön létre (a részleges mérkőzések szintén jók), tehát ne csak azt mondják, hogy mondják.

HD minőség – Az új iPhone készülékek általában jobb minőségűek, mint az androidok és még néhány amatőr kamera. használom Screencast-O-Matic képernyő rögzítéséhez és szerkesztéséhez, a Kék Yeti mikrofon. A számítógép felvételekor ellenőrizze a beállításokat az optimális videó + hang eléréséhez.

9.5. Videofájl neve

Előtt feltölted a videód, jelöld meg a videofájlt kulcsszóként…

Youtube-file-name

9.6. Videó címe

Youtube-Video-címe

Egy jó címnek két dolga van: kulcsszava és egy vonzó címsor. A Google általában az első 50–60 karaktert jeleníti meg, ezért próbáljon ezen a tartományon belül maradni. Mindig nem kell a kulcsszó pontos egyezését használni, de minden egyes szónak legalább jelen kell lennie a videó címében.

9.7. Videó leírása

Írjon hosszú leírásokat időbélyegekkel, hasznos linkekkel és egy átfogó összefoglalóval.

Youtube-Video Leírás

Helyezze a kulcsszót az első mondatba – mind a YouTube, mind a Google (körülbelül) az első 155 karaktert használja metaleírásként, amely mindkét keresési eredményükben megjelenik. Húzza meg ezt vagy két mondatot okosan – az emberek elolvasják ezt, hogy meghatározzák, kattintanak-e a videódra. Szeretném, ha a kulcsszómat körülbelül kétszer szerepeltem a leírásban, egyszer az első 155 karakterben.

Youtube-Meta-leírása

Youtube-SEO-Meta-leírása

Időbélyegek – lehetővé teszi a nézőknek a videó szakaszaira ugrást, hogy megtalálják azt, amit keresnek, ami szintén javítja a videó iránti elkötelezettségét. Ez különösen a hosszú videóknál hasznos.

Példák

 • : 21 (21 másodperc)
 • 1:21 (1 perc és huszonkét másodperc)
 • 1:30:21 (1 óra, 30 perc és 21 másodperc)
9.8. Címkék hozzáadása (konzervatív módon)

Ne aggódj ezen, csak adj hozzá néhányat …

Youtube címkék

9.9. Egyéni miniatűr

Töltse fel a egyedi bélyegkép ban,-ben videómenedzser az Info alatt & Beállítások (szükség lesz rá ellenőrizze fiókját első). A méreteknek 1280 (w) x 720 (h) pixelnek kell lenniük. Ez megjelenik a YouTube keresési eredményeiben és a „kapcsolódó keresések” szakaszban. Próbálj meg írni valamit a NAGY LEVEKBEN.

Youtube-Custom-Thumbnail

9.10. másolat

A Google nem csinál jó munkát a videók szövegbeírásakor (nézd meg, mennyire hanyagodik a képen). Önnek manuálisan kell átírnia, különben a videódban említett kulcsszavak vesztegetni fognak. Te is ezt kiszervezzük egy szabadúszónak az upwork.com oldalain.

Youtube-Feliratok

Youtube-Video Transcript

Youtube-Video Kézírás

9.11. Videók beágyazása

Az Iframe hozzáigazítása

1. lehetőség: Másolja a YouTube linket, és illessze be a tartalmába (a többit a WordPress végzi el).

2. lehetőség: Nyissa meg a beágyazni kívánt YouTube videót, majd másolja és illessze be a beágyazási kódot a HTML-be. Ez a módszer lehetővé teszi a videó szélességének és magasságának meghatározását:

Beágyaz egy YouTube-videót

3. lehetőség: Nyisson meg egy videót, ha a linkre kattint a WP Video Lightbox bővítmény.

A YouTube videó címe elrejtése

A YouTube videovezérlők elrejtése

9.12. Válasz a megjegyzésekre

Mi növeli a videók rangsorolását? Hozzászólások. Mi kap további megjegyzéseket? válaszok!

YouTube megjegyzések

10. Esélyek és véget ér

Néhány dolog, amiben még nem volt kategória …

10.1. Honlap SEO

Kezdőlapjának általában a fő kulcsszót kell megcéloznia, amelyhez rangsorolni szeretne. Az Yoast alkalmazásban lépjen a SEO → Keresési megjelenés → Általános elembe. Itt írja meg honlapjának kódrészletét (a SEO címe + a meta leírás, amely megjelenik a keresési eredmények között). A kezdőlapján általában az elsődleges kulcsszót kell megcéloznia, amelynek ennek kell lennie kutatott egy olyan eszközben, mint például a Google Autocomplete vagy a Moz Keyword Explorer. Ezeket minden oldalra / bejegyzésre el kell írnia a webhelyén nem csak egy kulcsszó beillesztése, hanem annak érdekében, hogy kedvesen olvassák őket és növeljék a CTR-t

Honlap-Google-kódrészlet

Így néz ki egy widgetizált honlap …

Widgetized-SEO-cím-Meta-leírása

Így néz ki egy nem widgetált honlap …

Nem widgetized-Honlap

A nem widgetált honlapon van egy link a „kezdőlapodhoz”, ahol ezeket meg lehet írni…

Honlap-Snippet-szerkesztő

A SEO címek + metaleírások írásakor NE haladja meg (vagy alá) a karakterkorlátot – a Yoast hosszúságának sávjának zöldnek kell lennie! Ezt a sávot nem fogja látni a Yoast beállításai alatt az Irányítópult → Kezdőlap vagy az Eszközök → Tömeges szerkesztő. Ezekben a helyeken SZÁMOLT SZABAD.

Sokkal jobb, ha rövidebb lesz, mint ha túl lenne, mivel a Google hosszú vágólapokat vághat le (általában azért, mert az emberek több kulcsszót töltenek ide, ahelyett, hogy azt írnák, mint egy legitim címsor).

Ez egy jó példa …

Yoast-Content-optimalizálás

10.2. Írj egy gyilkos “Névjegy” oldalt

Nem tudtam, mennyire fontos ez, amíg el nem kezdtem e-maileket kapni, hogy a történetem arra ösztönözte őket, hogy hagyják el munkájukat és teljes munkaidős affiliate marketing tevékenységet végezzenek, hogy az emberek mennyire értékelik a GoFundMe adományt, amelyet évente teszek, vagy akár egy egyszerű LOL-t az Uber-ről. sztori. A Google azt akarja tudni, hogy Ön legitim vállalkozás, és az emberek azt akarják tudni, hogy legit ember vagy. Nézd meg rólam szóló oldal hogy lássam, mit csináltam (csak készülj fel néhány nagyon furcsa dolog megismerésére rólam).

Mintegy-Me-oldal

10.3. Ismétlődő tartalom (Siteliner)

Siteliner Ismétlődő tartalmat talál, amely (IMO) leginkább akkor fordul elő, amikor az emberek földrajzi célzott céloldalakat hoznak létre a helyi SEO számára (különböző városok célzásához), de az egyedi tartalom helyett „keresnek és cserélnek” oldalakat hoznak létre, amelyek pontosan ugyanaz az oldal, csak a város neve megváltozott. Újra felhasználhatja a képet és néhány sor szöveget, de ne hozzon létre másolatot az oldalakról. A Noindexing címkék, a szerzői archívumok és az Yoast beállításaiban szereplő egyéb tartalmak is megakadályozzák a tartalom ismétlődését.

Siteliner duplikált tartalom

tippek

 • Rövidítse le az összefoglalókat (részletek) a blogrollon
 • Noindex-címkék, szerző-archívumok és dátum-alapú archívumok a Yoast beállításaiban
 • Kerülje el a „keresés és csere oldalak” létrehozását, ahol 2 oldal és majdnem azonos
 • Engedélyezze A Cloudflare kaparópajza annak megakadályozására, hogy az emberek ellopják az Ön tartalmát
10.4. SSL

Google feltörték azokat a webhelyeket, amelyek nem rendelkeznek SSL-lel 2018. július óta nemrég váltottam az SSL használatára A SiteGround ingyenes Let’s Encrypt SSL szolgáltatása és nem vette észre a forgalom csökkenését vagy a kapcsolt értékesítést. Valójában az eladásaim kicsit növekedtek, és azt hiszem, azért van, mert az emberek sokkal hitelesebbnek látják webhelyem. Mindig a legegyszerűbb az SSL hozzáadása a webhely elindítása előtt, de ennek ellenére nincs oka. Csak győződjön meg arról, hogy egy fejlesztővel dolgozik, aki tudja, mit csinálnak.

10.5. Google büntetések

Partner-Link-Google-büntetés

Büntetés vs. algoritmus – A Google szankcióit könnyű felfedezni (ezek a következőkben jelennek meg: Kézi műveletek Google Search Console). Nehezebb észlelni a Google algoritmusában a webhelyét érintő változásokat, de ellenőrizheti elemzéseit, hogy megtudja, mikor történt a csepp, majd ellenőrizze A Google algoritmusváltozási előzményei frissítéseket a forgalom csökkenése idején.

Természetellenes linkek az Ön webhelyére – Kerülje el az összes fajtát link sémák (spammy link készítők, linkek fizetése stb.). A Google meg fog találni, és őrizetbe fog téged. Ha már van ez a büntetés, íme néhány dolog, amit megtehetsz. A következő lépésekkel sikeresen eltávolítottam egy büntetést …

 • Összes megtekintése linkek az Ön webhelyére a Google Search Console-ban
 • Keresse át az összes linket, és írja le a spam-fájlokat (pl. Azok, amelyek kulcsszóban gazdag horgonyszöveget tartalmaznak, linkek irreleváns webhelyeken / tartalmakban, linkek spam blogos megjegyzéseiben)
 • Keresse meg a webmesterek elérhetőségét, majd kérje le ezeket a linkeket
 • Várja meg a válaszokat, de vegye fel velük a kapcsolatot, ha nem válaszolnak
 • Miután erőteljes erőfeszítéseket tett ezeknek a linkeknek a eltávolítására, visszautasítási az összes fennmaradó rossz link
 • Nyújtsa be a felülvizsgálati kérelem elmagyarázza a Google-nak a eltávolításukra tett kísérletét

Vékony tartalom, kevés vagy hozzáadott érték nélkül – a rövid tartalom, kevés anyaggal, ritkán szerepel a rangsorban. Használja a Google Analytics szolgáltatást alacsony minőségű tartalom keresésére (magas visszafordulási arányú oldalak + alacsony oldal átlagos időtartam). Marhahús ezeket különösen akkor, ha fontos témák az olvasók számára. 2014-ben közzétettem ennek a WordPress SEO oktatóanyagnak az első verzióját, és ma is dolgozom rajta.

Feltört webhely – megjelenik a Kézi műveletek menüben, vagy használja Sucuri’s SiteCheck.

Kulcsszó töltelék – kerülje a kulcsszavak bevitelét, hogy zöld fényt kapjon Yoastban.

Társult büntetések – kapcsolt oldalak 2014-ben súlyos sújtotta vékony tartalomért, megtévesztő gyakorlatokért, és az értékesítésen túl kevés értéket képvisel. A tippeket felsoroltam a szakasz 4.15.5, de messze a legjobb dolog, amit tehetünk, az hozzáadott érték a tartalmára (az eladások megkísérelésén túl). Kerülje a túl sok kapcsolt hivatkozás használatát, különösen a tartalom teteje közelében, mivel ez a Google számára értékesítést jelent. Azt is elkerülném a Google AdSense-t és bármilyen típusú szalaghirdetést (amelyek az egész webhelyére spam jellegűnek tűnnek, ritkán kapnak kattintást), és ehelyett a stratégiailag elhelyezett kapcsolt hivatkozásokra támaszkodnak a szövegben.

10.6. Nemzeti rangsor tényezők

Moz hozzászólása A rangsorolási tényezők klasztereinek súlyozása a Google algoritmusában lehet 2013-tól, de az alapvető rangsorolási tényezők nem változtak. Ez továbbra is a legjobb diagram, amit láttam. Persze, a pontos egyezési domainnek nincs annyira súlya, és a pite-szeletek kicsit megváltoztak, de ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy emlékeztessem magad arra, hogy ne aggódj annyira az altext miatt, és inkább gondolkodj azon, ami még mindig fontos – a tartalom és a linkek. Moz kétévente új felmérést készít … itt vannak A 2015-ös rangsorolási tényezők. A 2017-es évek még nem jelentkeztek, de ide fogom tenni, amikor megtörténik.

Google rangsor tényezők

10.6. Eszközök & feltételek

Itt található az általam használt SEO eszközök teljes listája, valamint néhány kifejezés, amelyet tudnia kell.

Gyakran Ismételt Kérdések

&# X2705; Melyik SEO beépülő modulok a legfontosabbak?

A legfontosabb SEO beépülő modul, mint például a Yoast vagy a Rank Math, de rendelkeznie kell egy bővítményrészlettel is, amely hozzáteheti a GYIK-et, véleményeket és más típusú gazdag kivonatokat, amelyek az Ön webhelyétől függnek..

&# X2705; A Yoast zöld fényei valóban számítanak??

Nem igazán. A Yoast valóban csak a kulcsszóhasználat észlelésére szolgál, és ennél több az oldali SEO-nál. A kulcsszó használata szempontjából fontos az oldal címe, az URL, a SEO cím, a meta leírás és a tartalom törzsében néhányszor is. A fennmaradó rész teljesen a tartalomtól és az oldali SEO tényezőktől függ. Ne zavarja a zöld fényeket.

&# X2705; Milyen más tényezők vannak az oldalon, a Yoast mellett?

Gazdag kivonatok, GYIK-formátumú kivonatok hozzáadása, az átkattintási arány optimalizálása, valamint a HTML tartalomjegyzék hozzáadásával a hosszú hozzászólásokhoz (a mély tartalom létrehozásával együtt) javíthatja SEO-ját. Segít a webhely gyorsabb betöltése és a linkek beszerzése.

&# X2705; Hogyan szerezte meg ezeket a GYIK-ben gazdag kivonatot?

Használtam a strukturált tartalom bővítményt (ugyanazt a Neil Patel által használt), és hangulatjeleket adtam a kérdéses részekhez.

&# X2705; Hogyan szerezheti meg a 100% -os GTmetrix pontszámot??

Tárhely, gyorsítótár-bővítmények, CDN-k, a képek optimalizálása és egyéb tényezők segítenek javítani a pontszámokat és a betöltési időket a GTmetrixben. Van egy teljes WordPress-segéd útmutató, amely segít nekik.

Hű… hosszú volt.
Fontolkodom, hogy könyvévé alakítsam az Amazon-on – komolyan szeretnék hallani a jó és a rossz visszajelzéseket. Akárhogy is, köszönöm az olvasást és kommentálást, ha kérdése van.

Egészségére,
Tomi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector