Tom’s WordPress SEO -opetusohjelma: 101 tapaa optimoida sivustosi korkeammalle sijoitukselle – vakavasti pitkä opas, mutta 100% lukemisen arvoinen

Jep, me aiomme murhata Googlea.


Tämä WordPress SEO -opetusohjelma menee paljon enemmän kuin Yoastin vihreät valot (jotka tuskin toimivat).

Joten leikataan fluff ja annan minun näyttää sinulle, mikä sai minut 2500 kävijää päivässä yhden miehen näytöksenä – joku, joka kirjoittaa WordPress SEO + nopeuden optimoinnin oppaat elämiseen.

Tämä on kaikki sinun on sijoitettava WordPress-sivustosi korkeammalle hakukoneissa: Yoastin määrittäminen, Search Console, pitkäaikaisten avainsanojen tutkiminen ja miksi HTML-sisällysluettelon lisääminen on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä sivusivun hakukoneoptimoinnissa. Käsittelen myös rikkaita katkelmia, Googlen esittelemien katkelmien saamista, nopeuden optimointia, kuvan optimointia, napsautussuhteita, paikallista hakukoneoptimointia ja miksi Yoastin vihreiden valojen pakkomielleminen ei ole hyvä idea, koska se voi johtaa avainsanan täyttö rangaistus. Kaikkien näyttökuvien tulisi olla ajan tasalla. Kerro minulle, jos he eivät ole!

Nauttia :)

Contents

1. Lisää sisällysluettelo

Google sanoo

Varmista, että sivustosi pitkät, useiden aiheiden sivut ovat hyvin jäsenneltyjä ja jaettu erillisiin loogisiin osioihin. Toiseksi, varmista, että jokaisella osiolla on liittyvä ankkuri kuvaavalle nimelle (ts. Ei vain “Osa 2.1”) ja että sivusi sisältää sisällysluettelon, joka linkittää yksittäisiin ankkureihin..

Miksi tämä on # 1 luettelossani

 • Kannustaa pitkään sisältöön (tavoitteena yli 3000 sanaa)
 • Ihmiset voivat linkittää viestisi tiettyihin osioihin
 • Ihmiset voivat piirtää sisältöä ja löytää tarvitsemansa
 • Ihmiset napsauttavat sivua ympäri (hyvä SEO)
 • Mahdollisuus saada hypätä linkkejä käyttämällä nimeltään ankkurit (nähtävissä alapuolella)

Hyppää linkkeihin

Kuinka luoda HTML-sisällysluettelo
Sisällysluettelo HTML näyttää tältä …

Kunkin alaotsikon HTML näyttää tältä …

Kohta yksi

Kohta kaksi

Kohta kolme

Ehdotan koodaa TOC HTML / CSS: ssä mutta voit myös kokeilla Helppo sisällysluettelo-laajennus. Jos sinulla on ohut sisältö, lisää sisällysluettelo ja naudanliha sitä. Tein tämän Yoast SEO Tutorial -sovelluksellani ja se meni 10: stä 100: aan + kävijää päivässä viikossa! Nyt luon vain pitkiä (yksityiskohtaisia) opetusohjelmia ja aloitan jokaisen kirjoittamalla tärkeimmät aiheet TOC-tietokantaan. Toimii kuin unelma.

2. Hiiva-asetukset

Useimmilla ihmisillä on Yoast mutta harvat ihmiset käyttävät sitä oikealla tavalla.

4 keskeistä vaihetta hiivaan

 • Asetusten määrittäminen
 • Verkkovastaavan työkalujen tarkistaminen
 • Pitkien (tiettyjen) painopisteiden avainsanojen tutkiminen
 • Sisällön optimointi (siinä on enemmän kuin vihreää valoa)

Yoast-WordPress-SEO-Plugin-asetukset

Aloitetaan asetusten määrittämisellä …

2.1. Poista tarpeettomat ominaisuudet käytöstä

Siirry Yoastissa kohtaan SEO → Yleinen → Ominaisuudet. Testaa jokainen ja päätä onko siitä hyötyä. Niiden yksinkertainen käyttöönotto EI auta SEO – ne ovat vain työkaluja jotka yrittävät auttaa sinua optimoimaan sisällön.

En tarvitse sitä Luettavuusanalyysi kertoo minulle, ovatko lauseeni liian lyhyet / pitkät. Lisän luonnollisesti linkkejä sisältöön, enkä tarvitse niitä Tekstilinkkilaskuri. Voin tarkistaa Search Consolen avulla mitä sisältöä indeksoidaan Googlessa, enkä koskaan käytä Yoast Admin Bar -palkkia. Poistin nämä käytöstä.

Hiivaominaisuudet

Yoastin lisäksi olen vakuuttunut siitä, että ylivoimainen sisältö on luonnollisesti korkealla tasolla niin kauan kuin a) ihmiset pitävät siitä hyödyllistä, b) olet valinnut pitkäsataman avainsanan, jolla on heikko kilpailu Googlen hakutuloksissa, ja c) optimoit otsikkoasi / katkelmasi houkutella ihmisiä lukemaan.

Loppu on suhteellisen pieniä juttuja …

2.2. Verkkovastaavan työkalut
 • Ilmottautua Google Search Console
 • Käytä HTML-koodin vahvistusvaihtoehto
 • Kopioi koodi, jonka tarjoaa Search Console
 • Liitä Yoast (SEO → Yleistä → Verkkovastaavan työkalut)
 • Poista kaikki ulkopuolella lainaukset (mukaan lukien lainaukset)
 • Tallenna muutokset Yoastissa
 • Napsauta vahvistaa Search Consolessa
 • Joidenkin tietojen asettaminen Search Consoleen kestää muutaman päivän
 • Samaa HTML-tunnisteen vahvistusprosessia voidaan käyttää Bing + Yandex
 • Yritin Baidu mutta turhaan (tuskin kukaan lukijoistani on kiinalaista)

HTML-tunniste Google-hakukonsolin vahvistus

Yoast-Webmaster-Tools

2.3. XML-sivukartan lähettäminen
 • Siirry Yoastissa kohtaan SEO → XML Sitemaps
 • Napsauta XML-sivustokartta -painiketta
 • Kopioi viimeinen URL-osoite: /sitemap_index.xml
 • Kirjaudu Google Search Consoleen
 • Valitse kojetaulun vasemmalla puolella indeksointi → sitemaps
 • Liitä URL (kuvakaappaus alla)
 • Testaa ja lähetä
 • Toista Bing + Yandex
 • nähdä yleiset sivukarttavirheet

Hiiva Sivukartta

2.4. Indeksointivirheet

Indeksointivirheet ovat rikkoutuneita sivuja, jotka johtuvat yleensä sivujen poistamisesta tai pysyvien linkkien muuttamisesta.

Vaihe 1: todenna Yoast Search Consolen asetuksissa Yoastin Search Console -asetuksissa…

Yoast-search-konsoli-todennus

Vaihe 2: Kun todennus on suoritettu, kaikkien indeksointivirheiden täyttäminen voi kestää useita päiviä / viikkoja …

Yoast-search-konsoli-indeksointiin virheitä

Vaihe 3: Suorita jokainen sen uuteen URL-osoitteeseen (ei vain kotisivulle). Käytä Nopea sivun / uudelleenohjauksen laajennus, Yoast Premiumin uudelleenohjausjohtaja tai luo uudelleenohjauksia .htaccess-sovelluksen kautta.

301 Ohjaa WordPress

2.5. Vältä katkelmamuuttujia

Katkelman muuttujat toimi kuten malleja SEO-otsikoillesi + metakomennoille, JOS et kirjoita niitä manuaalisesti. Sinun tulisi AINA kirjoittaa nämä manuaalisesti, jotta he lukevat hienosti (ihmiset haluavat napsauttaa sinua -linkkiä), niin että ne ovat merkin rajoissa ja sisällyttävät siis keskittymisavainsanasi.

Käytän alla olevia malleja, jos unohdan kirjoittaa SEO-otsikon + metakuvauksen (jota en koskaan tee). Voit myös asettaa tämän, mutta älä luota katkelmamuuttujiin – he ovat huono pikakuvake.

SEO-otsikkotunnuksen muuttuja: Otsikkoerottimen sivuston otsikko
Metakuvauksen katkelmamuuttuja: Ote (lyhyt yhteenveto Googlen valitsemasta sisällöstä)

Yoast-Katkelma-muuttujat

2.6. Noindex turhaa sisältöä

Et yleensä halua tiettyä sisältöä näkyvän hakukoneissa (tunnisteet, postimuodot, tekijä-arkistot, päivämääräarkistot). Siirry Yoastissa kohtaan SEO → Etsi ulkoasu. Mene läpi sisältötyypit, taksonomiat ja arkistot -välilehti ja älä näytä näitä hakutuloksissa. Haluat tietenkin indeksoida sivuja / viestejä ja ehkä luokkasivuja, jos jokaisella on riittävästi artikkeleita, mutta loput aiheuttavat yleensä päällekkäisen sisällön, jonka voit tarkistaa Siteliner.

Noindexing-Content-Yoast

2.7. Lisää päiväys katkelman esikatselulle (viesteille)

Helppo tapa lisätä viestien napsautussuhdetta (CTR) on näyttää niiden julkaisupäivä katkelmilla – tämä pitää sisällön näyttävältä tuoreelta. Google käyttää postitse muokattu päivämäärä jonka voit lisätä viestien alkuun. Aina kun päivität viestiä, Google käyttää nykyistä päivää.

Julkaisupäivä

Ota ensin käyttöön päivämäärä katkelman esikatselussa Yoastissa (SEO → Hakutulos → Sisältötyypit).

Date-In-Katkelma-esikatselu-Yoast

Lisää tämä koodi teemaasi (tai käytä Lähetä päivitetty päivämäärä -laajennus), joka tekee saman asian. Jos käytät Genesis-kehys voit käyttää Genesis Simple Edits -laajennus lisätäksesi muokatun päivämäärän lyhytkoodin Entry Meta -osaan Genesis → Yksinkertaiset muokkaukset -kohdassa.

Viimeksi muokattu: <?php the_modified_date (); ?>

Kaivokseni näyttää tältä …

Entry-Meta

Mikä johtaa …

Lähtöpäivä muokattu päivämäärä

2.8. Poista luokka URL-osoitteista

Jos / luokka / on blogiviestisi pysyvässä linkissä, tällä ei ole mitään tarkoitusta, ja sinun pitäisi poistaa se Yoastissa (SEO → Etsi ulkonäkö → Taksonomiat). Ole kuitenkin varovainen, tämä muuttaa pysyviä linkkejä viesteihin, joissa on sana “luokka” URL-osoitteissa (asennuksen uudelleenohjaukset). Katso, milloin muutat pysyviä linkkejä.

Yoast-luokkaa-etuliite

2.9. korppujauho

Leivänmurut ovat navigointitekstiä, jonka näet yleensä sisällön yläosassa …

korppujauho

Ne näkyvät myös hakutuloksissa …

SEO leivänrummut

Ota leipämurut käyttöön Yoastissa (hakukoneoptimointi → Etsi ulkonäköä → leipämuruja)…

Yoast-Breadcrumbs-asetukset

Lisää sitten tämä koodi mihin tahansa haluaisit näytettävän leivänmurjan. Yleisimmät paikat ovat header.php, single.php tai page.php. tässä Yoastin leivänmurhojen opetusohjelma jos tarvitset apua. En käytä niitä, koska en pidä sekaannuksesta, mutta jos et muista, miltä he näyttävät, se saattaa parantaa SEO: ta, koska se auttaa käyttäjiä ja hakukoneita oppimaan sisältörakenteesi.

<?php
if (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (‘

‘);
}
?>

2.10. Sosiaalinen metatieto

Muokkaa sisältösi jakamista Facebookissa / Twitterissä …

Facebookin osake

Siirry kohdassa Yoast kohtaan SEO → Sosiaalinen ja ota sitten metatiedot käyttöön Facebook / Twitter -välilehdellä. Kun olet täällä, älä unohda tarkista sivustosi Pinterestillä ja lisää Google+ -sivusi Yoastiin.

Yoast-Social-meta-data

Muokkaa nyt sivua / viestiä, vieritä alas Yoast-osioon, napsauta jako-linkkiä (esitetty alla) ja voit lähettää kuvia Facebookiin (1200 x 630 pikseliä) ja Twitteriin (1024 x 512 pikseliä). Kyllä, tämä tarkoittaa, että sinun on luotava 2 grafiikkaa jokaiselle sisällölle, jos haluat sen näyttävän hyvältä.

Yoast-sosiaalisen median optimointi

Jos lisäät Facebook-mainosten viestejä, voit hallita mainostekstiä Yoast-sovelluksen avulla. Facebook ei anna sinun muuttaa otsikkoa, joten anna ennen haluamasi viestin jakamista Facebookissa Yoastin Facebook-otsikko-kentällä (joka voi olla erilainen kuin SEO-otsikko + metakuvaus) haluamasi otsikko. Jos Facebook-otsikkosi ei toimi heti, yritä tyhjentää verkkosivustosi välimuisti. Löysin, että joskus päivityksen päivittäminen uuteen Facebook-otsikkoon / -kuvaan voi viedä useita päiviä.

Yoast Facebook-otsikko

2.11. Joukkoeditori

Muokkaa SEO-otsikoita + metakuvauksia irtotavarana kulkematta jokaista sivua / viestiä. Erittäin hyödyllistä mukauttaa metakuvauksia lisätäksesi napsautussuhdetta tai kirjoittaa niitä, jos et ole vielä tehnyt niin. Yoastin joukkoeditori EI EI kerro sinulle kunkin viestin painopisteavainta tai näytä pituuspalkkia, joten varmista, että sisällytät painopisteavainsanasi ja pysy merkkirajojen sisällä.

Yoast kappaletavara-editori

2.12. Yoast Premium: sen arvoinen? Ei.

Se ei ollut minulle.

Se sisältää uudelleenohjauksen hallintaohjelman, joka voidaan tehdä ilmaisella pika-sivun / uudelleenohjauksen laajennuksella. Useiden avainsanojen analyysi havaitsee vain tarkennetut kohdistushakusanasi (toissijaisia ​​avainsanoja käytetään yleensä osittaisina vastaavuuksina)… joten tämä on turhaa, paitsi niiden seuraamiseen. Älä kirjoita 89 dollaria vuodessa Yoast-palkkioon niin kauan kuin kirjoitat hienoa sisältöä ja tee hyvää SEO-sivustoa Yoastin ilmaisella liitännällä (ja tämän oppaan vinkkejä)..

Katsaus jokaisesta ominaisuudesta…

Ohjaa uudelleen – antaa sinun korjata indeksointivirheet Yoastin Search Console -välilehdessä määrittämällä uudelleenohjaukset (mutta voit käyttää myös Pika- / sivun uudelleenohjaukset). Yoast asettaa uudelleenohjaukset automaattisesti, kun pysyvä linkki on muutettu, mikä on hienoa, koska useimmat muut uudelleenohjauslaajennukset eivät tee tätä. Voit myös tuoda olemassa olevia uudelleenohjauksia Uudelleenohjauslaajennus ja .htaccess.

Yoast-uudelleenohjaus-manager

Useita tarkennus avainsanoja – Toissijaisiin avainsanoihin voidaan kohdistaa tutkimalla ensisijaisen avainsanasi synonyymejä ja sisällyttämällä osittaiset vastaavuudet koko sisältöön … WordPress-teemapaketit (ensisijainen) + WordPress-kehittäjäpaketit (toissijaiset) = 10 parasta WordPress-teemapakettia / kehittäjäpaketit (otsikko, joka sisältää molemmat) . Koska toissijaista avainsanaa ei käytetä tarkalla haulla, Yoast ei tunnista sitä ja Yoastissa toissijaiset avainsanakuplat ovat punaisia ​​… mikä on hienoa, mutta se tekee toiminnallisuudesta hyödyttömän.

Otsikko

Sisäinen linkitys – näyttää liittyvät artikkelit, jotka olet kirjoittanut sisäisiä linkkiehdotuksia varten.

Näkemyksiä – näyttää sivun eniten käytetyt sanat.

Sosiaalinen esikatselu – näyttää esikatselun siitä, kuinka viesti näyttää jaettaessa Facebookissa ja Twitterissä, mutta niin kauan kuin lataat mukautettuja kuvia, kuten kohdassa kohta 2.11, tiedät miltä ne näyttävät joka tapauksessa (samat kuin lataamasi valokuvat), joten sinun ei pitäisi tarvita tätä.

Yoast-sosiaalinen-esikatselukuvat

Premium-tuki – Olen kuullut useilta ihmisiltä, ​​että he vain viittaavat oppeihin.

johtopäätös – Jos näet jotain pidät, sen arvoinen on 89 dollaria / vuosi, varmasti. Mutta useimmat ihmiset eivät välttämättä tarvitse tätä. Se todennäköisesti ei paranna hakukoneoptimointia ollenkaan … se on tarpeetonta ylellisyyttä, jos kysyt minulta.

3. Avainsanatutkimus

Parhaat avainsanat ovat erityisiä (pitkähäntäisiä) lauseita, joiden sisältö on heikkoa Googlen hakutuloksissa. Jos Google-avainsanasi näkyy ja näet lyhyen sisällön, joka ei kata aihetta laajasti, sinulla on yleensä voittaja. Tässä on työkalut / strategiat, joita käytän avainsanojen löytämiseen.

3.1. Vastaa yleisölle

Vastaa yleisölle vetää avainsanoja Google Autocomplete -sovelluksesta ja jakaa ne kysymyksiin, ennakkoihin ja vertailuihin. Se on kirjaimellisesti tyylikkäin avainsanojen tutkimustyökalu.

Hiiva-avainsanat - AnswerThePublic

3.2. Googlen automaattinen täydennys

Mene google.com ja ala kirjoittaa avainsana, jotta Google täydentää lauseen (muista, että etsit pitkähäntälauseita, joissa on yleensä yli 3 sanaa koska ne ovat paljon vähemmän kilpailukykyisiä). Voit myös käyttää alleviivattua merkkiä _ lauseen missä tahansa, ja Google täyttää tyhjän. Sinun on lopetettava kyseisen menetelmän alaviivamerkillä.

Googlen ennakoiva tekstinsyöttö-Fill-in-the-blank-1

Jos haluat nähdä vielä enemmän avainsanoja avattavassa valikossa, käytä useita tai monta sanojärjestystä…

Googlen ennakoiva tekstinsyöttö-Monikko-avainsanat

Jokainen palvelu (ja sijainti) tulisi kohdistaa erilliset sivut verkkosivustollasi …

Monta Paikallinen-avainsanat

Valitse kilpailukykyisiin blogiviestien aiheisiin aina hyvin tarkka (pitkähäntäinen) avainsana…

Pitkähäntäiset avainsanat

Voit tehdä saman videon avainsanoilla …

Videon avainsanat

Kuinka löysin avainsanan Yoast-opetusohjelmaani …

Yoast-Avainsanatason Tutkimus

Yoast-Avainsana

3.3. Moz Hakusanat Explorer

Varmista, että et unohda yhtään Google Autocompleten avainsanaa Moz Hakusanat Explorer joka on kuin Google Keyword Planner vain parempi (ja ilmainen). Aloita laaja lause, suorita työkalu ja valitse sitten Ryhmän avainsanat -kohdasta ”kyllä, leksinen samankaltaisuus”. Tämä estää sitä, että sinun ei tarvitse selata samanlaisia ​​avainsanavariaatioita uudestaan ​​ja uudestaan.

Moz-avainsanaehdotukset

3.4. HubShout WebGarder

Jotta näet kilpailijoiden verkkosivustojen täydellisen avainsanaluettelon, suorita ne HubShout WebGrader

Omat avainsanani

3.5. Pitkähäntäiset avainsanat

Pitkät häntä-avainsanat ovat hyvin spesifisiä lauseita (ei laajoja), joissa lauseessa on yleensä yli 3 yksittäistä sanaa. Heillä on yleensä vähemmän hakuja, mutta he ovat vähemmän kilpailukykyinen. Jos et saa tuloksia SEO-hakukoneellasi, olet todennäköisesti joko kohdistanut liian laajoihin avainsanoihin tai sisältösi ei ole tarpeeksi pitkä / perusteellinen. Voit jopa kohdistaa Chicago WordPress Designiin Chicagon Web Designin sijaan (koska se on tarkempi), mikä myös vähentää kilpailua. Pitkät häntä-avainsanat tuovat myös kohdennetumman kävijän sivustoosi (ihmiset, jotka haluavat WordPress-suunnittelun).

Pitkähäntäiset avainsanat

3.6. Päivämäärän avainsanat

Suorita lisäliikennettä kohdistamalla päivämääräavainsanat herkkiin viesteihin…

Aikaherkät avainsanat

Tärkeintä on lisätä päivämäärä (vuosi) sivusi otsikkoon, SEO-otsikkoon, metakuvaukseen. Tietysti tämä vaatii minua pitämään opetusohjelman ajan tasalla, mutta tämä on jo antanut melko vähän ylimääräistä liikennettä vuoden 2017 aikana (voit tarkistaa etsimäsi avainsanasi hakuanalytiikka).

Päivämäärät SEO osastoissa

3.7. Kohde-synonyymit samalla sivulla

Yleinen sääntö on, jos kahdella avainsanalla on sama haun tarkoitus (ihmiset aikovat löytää samat tiedot, jos he etsivät jompaakumpaa avainsanaa), molemmat avainsanat voidaan kohdistaa samalle sivulle.

Mutta joskus joudut analysoimaan hakutulokset nähdäksesi kuinka paljon ne vaihtelevat. Minulla on erilliset sivut WordPress SEO -palvelut, WordPress SEO -konsultointi, ja WordPress SEO -asiantuntija. Ne tarkoittavat melkein kaikki täsmälleen samaa asiaa, mutta hakutulokset ovat hyvin erilaisia ​​… joten luon jokaiselle sivun ja sijoitan nyt kaikkien kahden parhaan joukkoon. Tein saman minun Genesis WooCommerce-teemat viesti, joka kohdistuu myös Genesis-verkkokaupan teemiin, koska kun Googlesin molemmat avainsanat, hakutulokset olivat melkein identtiset.

3.8. Kohdistaminen useisiin avainsanoihin

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on tutkia ensisijaisen avainsanasi synonyymejä ja sisällyttää nämä molemmat sivusi otsikkoon, SEO-otsikkoon ja metakyselyyn. Tämä on FAR: lta tärkein osa, mutta voit myös sirotella toissijaista avainsanaasi 1-2 kertaa sisältöön. Sinun EI tarvitse sisällyttää molempia täydellisiksi avainsanoiksi (tarkat vastaavat), muuten otsikko näyttää spammilta. Hyvän kuulostavan otsikon muotoilu osittaiset ottelut on tie eteenpäin.

Vaihe 1: Tutki ensisijaista avainsanaasi …

Toissijaiset avainsanat

Vaihe 2: Tutki toissijaista avainsanaasi …

Toissijaisen fokuksen avainsana

Vaihe 3: Kirjoita otsikko, joka sisältää molemmat ja kuulostaa silti hyvältä …

Otsikko

Vaihe 4: Sijoitus molemmille avainsanoille…

focus-avainsanoilla 1

focus-avainsanoilla 2

Voit käyttää samaa strategiaa metakuvauksessa ja (säästeliäästi) sisältökehyksessä.

4. Avainsanakilpailu

Avainsana on kilpailukykyisempi, jos:

 • Se on laaja
 • Huipputuloksilla on vahvaa sisältöä
 • Huipputuloksissa on korkea DA / PA MozBarissa
 • Parhaat tulokset on täytetty viranomaisten verkkosivustoilla
 • Näet paljon Google AdWords -mainoksia
 • Hakutuloksia on paljon (33,8 miljoonaa on aivan liian paljon)
 • Olet kohdistanut laajaan ilmaisuun suuressa kaupungissa (esim. Chicago Web Design)
4.1. Analysoi Googlen hakutuloksia

Hakusanasi Googlen tekeminen ja hakutulosten analysointi on pakollista. Et halua viettää koko ajan luomalla sisältöä avainsanalle, johon et koskaan sijoitu. Jos Google-avainsana ja näet alla olevat indikaattorit, kannattaa ehkä valita toinen avainsana (vinkki: tarkenna).

Avainsanakilpailu

4.2. Mozbar

MozBar Chrome -laajennus antaa sinun Googlelle minkä tahansa avainsanan ja nähdä DA (verkkotunnuksen viranomainen) ja PA (sivun auktoriteetti) jokaisesta hakutuloksesta. Mitä suurempia lukuja, sitä kilpailukykyisempi avainsana on. Käyttää Mozin Explorer oppia verkkosivustosi verkkotunnuksen auktoriteetti ja yrittää kilpailla kantamallasi (katso alla oleva taulukko). Kun rakennat verkkotunnuksen auktoriteettia (luomalla mahtavaa sisältöä ja hankkimalla linkkejä), voit aloittaa kohdistamisen kilpailukykyisempiin avainsanoihin, joilla on korkeampi kuukausihaku työkaluissa kuten Hakusanat Explorer. Uusien verkkosivustojen, joilla on alhainen DA, tulisi kohdistaa erittäin spesifisiin, heikkoon kilpailulausekkeisiin alhaisella kuukausittaisella haulla.

MozBar-avainsanakilpailu

4.3. Kuinka monta kuukausittaista hakua?

Mitä korkeampi verkkotunnuksesi auktoriteetti on, sitä enemmän hakuja avainsanoillasi voi olla. Suorita verkkosivustosi läpi Mozin Link Explorer (tai käytä mitä tahansa verkkotunnuksen valvonta) selvittääksesi sinun.

Verkkotunnuksen viranomainen

Käytä nyt tätä kaaviota Orbit Media. Tarkoitan enimmäkseen 3-sanallisia lauseita, mutta vietin PALJON aikaa sisältöön. Mitä kilpailukykyisempi avainsana on, sitä enemmän aikaa sinun pitäisi viettää sisältöön.

Avainsanatutkimuksen pikakuvake

5. Sisällön optimointi

Älä unohda lisää sisällysluettelo pitkiin viesteihin! Tässä muutamia vinkkejä …

5.1. Täysin optimoidut sivut (esimerkit)

Backlinko n sivun SEO infografia on paras, mitä olen tähän mennessä nähnyt (kyseisessä viestissä on yli 19 000 osaketta). Lopeta huolestuminen vihreistä valoista, poistu “teksti ja valokuvat” -reitistä ja alkaa tehdä jotain erilaista. Erittäin yksityiskohtainen sisältö, videot ja / tai infografiat. Tee yksi!

Sivulla-SEO

Moz n sivun sijoittelutekijät ovat myös vankkoja…

Sivulla-SEO

5.2. Sisällön kattavuus

Sisällön kattavuus on ajatus siitä sisällön tulisi vastata käyttäjän kyselyn kaikkiin näkökohtiin. Siksi pituus on vahvuus hakukoneoptimoinnissa (näytä kysymysten avainsanat Vastaa yleisölle).

5.3. Tavoite yli 3000 sanalle

Olen viettänyt useita viikkoja tähän WordPress SEO -opetusohjelmaan, mutta se saa todennäköisesti yli 100 näyttökertaa / päivä (suurin osa pitkistä artikkeleistani). Mitä kilpailukykyisempi avainsana, sitä enemmän sisältöä sinulla pitäisi olla. Saatat käyttää 1000 sanaa heikon kilpailun avainsanoihin, mutta yleensä yli 3000 sanaa tarvitaan kilpaileviin lauseisiin (avainsanat, joissa on enemmän kuukausittaisia ​​hakuja ja kilpailu MozBar). En sano, että lisäät vain joukon tekstiä … sivujen ja blogin kirjoittaminen mukavilla grafiikoilla, sisällysluettelo, videot … olisi kaikki otettava huomioon.

WordPress Word Count

Viestien nauhoittaminen keskeisten aiheiden ympärillä on # 1 syy, että sivustoni nousi 500: sta 2 500: aan käyttäjää päivässä.

5.4. Kulmakiven sisältö

Tämä on verkkosivustosi hyödyllisin sisältö. Minulle nämä ovat minun oppaani Yoastista, nopeuden optimoinnista, Google Search Consolesta ja vastaavista. Vain 20 yli 100 opetusohjelmasta tuottaa noin 80% liikenteestäni. He saavat minulle myös suurimman osan asiakkaista, linkkeistä, tilaajista ja tytäryhtiömyynnistä. Laitin nämä etu- ja keskiosat kotisivulleni, navigointivalikkoon, sivupalkkiin ja tulon jälkeen -widgettiin.

WordPress SEO -sarja

AVUSTAN KIIRTOSTI suuren liikennepiikkani näihin oppeihin. Ne ovat paljon hyödyllisempiä kuin tylsä WordPress SEO -konsultointi sivua (kenenkään ei aio linkittää siihen). Sinun on opittava, mikä sisältö yleisöllesi olisi hyödyllisintä ja mitä se tosiasiallisesti suorittaa kyseisen sisällön luomisessa.

Google Analytics -tilastot

5.5. Katkelman merkkirajoitukset
 • SEO-otsikko: mieluiten 50-55 merkkiä
 • Metakuvaus: mieluiten 145-155 merkkiä

Hiiva kertoo, ovatko ne liian lyhyitä vai pitkiä …

Hiivahahmojen raja

Niin tulee HTML-parannukset Google Search Console -osa …

HTML-parannukset

Google käyttää pidempiä metakuvauksia (joskus)
Google alkoi näyttää pidempiä metakuvauksia joissain hakutuloksissa. Nämä ovat Googlen valitsema (niitä ei vedä Yoastista) ja ne otetaan yleensä sivun todellisesta sisällöstä. Metakyselyjesi tulisi silti noudattaa Yoastin ”pituusmittaria”, jos Google päättää käyttää normaalia merkkipituutta, ja jättää sen Googlelle vetääksesi pidemmän version – jos he valitsevat.

Pidemmän metakuvauksia

Tässä piipittää Danny Sullivan Googlesta kertoo …

onger-metakuvauksia Google

5.6. Rich Snippets

Rikkaat katkelmat lisäävät katkelmiin lisätietoja ja voivat lisätä napsautussuhdetta…

Jäsenneltyjen tietojen tarkistus tähteä

Ohjeet

 • Kirjoita arvosteluita, reseptejä tai muuta sisältötyypit jossa rikkaita katkelmia voidaan käyttää
 • Valitse Rich Snippets -laajennus (esim. Kaikki yhdessä järjestelmä tai WP-arvostelu)
 • All In One -järjestelmä on ilmainen, mutta siinä on vähän mukautusvaihtoehtoja ja se näyttää tylsältä
 • WP Review näyttää paljon paremmalta, siinä on useita esimuotoiltuja malleja, MyThemeShop ylläpitää ja päivittää sitä usein, tukee 14 tietotyyppiä ja juuri sitä käytän
 • Käytä laajennusta sisällön merkitsemiseen ja testaamiseen Googlen jäsennelty datatyökalu
 • Käytä minun opetusohjelma lisäämällä rikkaita katkelmia WordPressiin täydelliset ohjeet
5.7. Esitetyt katkelmat

Esitetyt katkelmat ovat, kun Google näyttää osia sisällöstäsi erittäin huipputuloksena. Google vetää tämän mistä tahansa 1. sivun tuloksesta, joka tekee hienoa työtä vastataan tiiviisti kysymyksiin kappaleiden, luetteloiden ja taulukoiden muodossa (3 tyyppistä esiteltyä katkelmaa).

Avustan tätä kirjoittaessani mukavan grafiikan suunnittelusta avainsanasta (SiteGround vs. Bluehost), joka linkittää laatu- / puolueettomiin viitteisiin, joita Google pitää tosiasiat (kuinka Bluehost omistaa EIG, Facebook-kyselyt, WordPressin suosittelema isännöintisivu) ja pitämällä se tosiasioihin perustuvana.

Esitetyt katkelmat

Kuinka saada Google palkitsemaan esitelmiäsi katkelmia

 • Kohdista avainsanaan, johon ihmiset haluavat tiiviin vastauksen
 • Moz Hakusanat Explorer on suodatin, joka auttaa etsimään avainsanoja
 • Määritä, onko vastauksen oltava kohta, luettelo tai taulukko
 • Kohdista avainsanoihin, joilla on jo esitelty katkelma, mutta jotka tekevät huonoa työtä
 • Luo tosiasioihin perustuvaa sisältöä laatuviitteillä (linkit, grafiikat jne.)
 • Jos tavoitteena on vastauskenttä, kohdista avainsanasi tarkan haun avulla
 • Varmista, että olet avainsanan 1. sivulla, jos ei, paranna sisältöä
 • Viime kädessä Google päättää, näytetäänkö heidän tuloksesi vai tuloksia ollenkaan
5.8. Käsityön otsikot

pääotsikot – viesteissä on yleensä pidempi otsikko kuin sivuilla. Viestini otsikot käyvät yleensä tällaisella tavalla: Ihanteelliset WP-raketti-asetukset Cloudflare + StackPath-ohjeiden avulla (# 1 Rated Cache -laajennus, uusin versio 3.0.5.1). Sivuni ovat enemmän tällaisia: WordPress SEO Consulting. Suurin osa sivuistani käyttää tarkkaa avainsanahakua, joka kuvaa palvelua, kun taas viesteissäni kuvataan myös sitä, mitä opetusohjelmassa on käsitelty (ja usein päivämäärä sisältää vuoden 2018 auttamaan päivämäärän avainsanojen kohdistamisessa). Tämä houkuttelee ihmisiä lukemaan ja voi johtaa alhaisempiin poistumisprosenteihin.

Sivun otsikko: WordPress SEO -konsultointi – lyhyt
Lähetä otsikko: Ihanteelliset WP-raketti-asetukset Cloudflare + StackPath-ohjeiden avulla (# 1 arvioitu välimuistin laajennus, uusin versio 3.0.5.1) – pitkä

5.9. SEO-osioiden muotoilu

Jotkut ihmiset yrittävät niin kovasti saada vihreitä valoja Yoastiin sisällyttämällä avainsanansa, unohtaavat kirjoittaa mukavan otsikon, joka saa ihmiset napsauttamaan linkkiä. Tässä on esimerkkejä otsikoista.

Otsikko 6

Otsikko 3

Otsikko 4

Otsikko 5

Otsikko 2

SEO-osastot – Lähetä SEO -otsikot ovat yleensä lyhennetty versio pitemmästä otsikostasi: Ihanteelliset WP-raketti-asetukset Cloudflare + StackPath CDN (2018) -sovelluksella. Sivut ovat yleensä pidempi versio lyhyestä otsikostasi: WordPress SEO -konsultti / Yoast Expert – Tom Dupuis. Liitin mukaan “Yoast Expert”, koska tiedän, että useimmat ihmiset, jotka etsivät WordPress SEO -konsultaatiota, tarvitsevat apua Yoastissa. Sen sijaan, että vain sisällyttäisit avainsanasi ja sivustonimen (boooring), tee itsesi erotumaan vähän – kerro heille MIKSI olet erilainen kuin kaikki muut Googlessa.

Sivun SEO otsikko: WordPress SEO -konsultti / Yoast Expert – Tom Dupuis – pidennetty versio otsikostani ”WordPress SEO Consulting”
Lähetä SEO-otsikko (lyhennetty): Ihanteelliset WP-raketti-asetukset Cloudflare + MaxCDN -sovelluksella (V. 3.0.5.1) – lyhyt versio otsikostani “Ihanteelliset WP-raketti-asetukset Cloudflare + StackPath-ohjeiden avulla (# 1 Rated Cache -laajennus, uusin versio 3.0.5.1)”

5.10. Metakuvausten muotoilu

Kyllä, sinun tulisi käyttää keskittymisavainsanaa tässä (tai sen muunnelmaa). Mutta metakuvauksen päätarkoitus on tehdä yhteenveto sisällöstä ja kertoa ihmisille MIKSI heidän pitäisi napsauttaa tulosta. Minun Hiiva-asetusohjelma metakuvaus kertoo ihmisille, että sisällytän zip-tiedoston esiasetettuihin Yoast-asetuksiin. Tällaiset pienet asiat voivat helposti lisätä napsautussuhdetta.

Metakuvaus

5.11. Sosiaalisen kuvan optimointi

nähdä kohta 2.11 tehdä sisältömuoto oikein, kun sitä jaetaan Facebookissa / Twitterissä.

5.12. Pudota avainsanasi pari kertaa sisältöön

Avainsanan tiheydellä tuskin on merkitystä (voit todella saada rangaistaan ​​avainsanojen täyttämisestä), mutta sinun pitäisi käyttää sitä muutaman kerran sisällössä, tärkein on parin ensimmäisen virkkeen sisällä. Yoast tekee paljon asioita avainsanan tiheys mutta olen eri mieltä, se johtaa usein roskapostisisältöön.

Sen ei tarvitse olla tarkennetun tarkennuksen 100% tarkkaa tarkennusta, mutta sen pitäisi olla lähellä ja lukea luonnollisesti. Yoast havaitsee vain tarkat avainsanahaut visuaalisessa muokkausohjelmassa (ei sivunmuodostajassa), niin kauan kuin mainitset sen (tai muunnelman), voit jättää huomioimatta avainsanojen tiheyssuosituksen Yoastissa. Ja jos lisäät kuvan viestin yläosaan, Yoast laskee tämän ensimmäisenä kappaleena – joten ”ensimmäisen kappaleen avainsanan” käyttämistä (Yoast-suositus) ei joskus ole mahdollista. Älä ymmärrä sitä … kun kirjoitat aiheesta, mainitset yleensä bitit avainsanasi luonnollisesti sisältöön / kuviin. Sitä Google haluaa.

Yoast FOcus Avainsanan tiheys

Keskity avainsanan ensimmäiseen kappaleeseen

5.13. Vältä avainsanojen täyttämistä

Miksi sinun ei pitäisi olla pakkomielle vihreiden valojen takia …

 • Google rankaisee avainsanan täyte
 • Yoast havaitsee vain keskittyvän avainsanasi TOTEUTETUT vastaavuudet
 • Jos käytät osittaisia ​​vastaavuuksia (synonyymejä), Yoast ei havaitse sitä
 • Liian monta tarkkaa avainsanahakua tekee sisällöstäsi spamman
 • Osittaisia ​​vastaavuuksia / synonyymejä kannustetaan ja ne kuulostavat usein luonnollisemmilta
 • Otsikoiden tulisi houkutella ihmisiä lukemaan, ei vain sisällyttämään painopisteavainsanaa
 • Sisällön optimointi on enemmän kuin avainsanojen käyttöä, mitä Yoast ehdottaa enimmäkseen

Mitä Yoastin SEO-analyysissä pitäisi sanoa:

VAROITUS: avainsanojen lisääminen sisältöön / katkelmiin saa ne näyttämään roskapostista! Oletko miettinyt SEO-otsikon + metakuvauksen kirjoittamista napsautussuhteen lisäämiseksi? Jokainen Google-tulos käyttää avainsanaa – miksi kukaan napsauttaisi linkkiäsi? Kyllä, sinun tulisi käyttää avainsanaasi sivun otsikossa, hakukoneoptimoinnissa ja metakokoelmassa … mutta älä lisää avainsanoja vain saadaksesi vihreää valoa Yoastiin. Unohda avainsanojen tiheys ja alaotsikoiden avainsanat… aloita miettiä sisältötaulun lisäämistä pidempiin viesteihin, videoihin, infografikoihin, rikkaisiin katkelmiin, sosiaalisen jakamisen kuviin ja ohuen sisällön lisääminen jotta se olisi parempi (yksityiskohtaisempi) kuin kaikkien muiden.

5.14. permalinks

Muutama muistilappu pysyvistä linkeistä (URL-osoitteet / etiketit)…

5.14.1. Lyhennä Permalinks

Permalinkkien lyhentäminen korostaa avainsanoja hakukoneille…

Lyhennetyt pysyvät linkit

5.14.2. Älä poista aina Stop-sanoja

Lopeta sanat ovat lyhyitä, ei-kuvaavia sanoja, joita Yoast suosittelee poistamaan pysyvistä linkeistä painottaaksesi tarkemmin avainsanasi. Vaikka tämä on yleensä hyvää, se voi myös tehdä pysyvästä linkistäsi erittäin oudon (katso alla). Jos ihmiset voivat tarkastella pysyvää linkkisi ja tietää, mistä artikkelista on kyse, poista ne. Mutta jos se saa heidät lukemaan hauskoja, älä tee.

Yoast-Stop-Words

Miksi sinun ei pitäisi aina poistaa lopetussanoja …

Yoast-Stop-Words-esimerkit

5.14.3. Milloin vaihtaa permalinks

Tässä on kun on hyvä muuttaa pysyviä linkkejä:

 • Olet vaihtamassa SSL: ään (HTTPS)
 • Olet vaihtamassa muuhun kuin WWW-verkkoon
 • Sana ”luokka” on post-URL-osoitteissa
 • Käytät pysyvän linkin rakennetta? P = 123
 • Yoastin vanha versio poisti kaikki pysäytyssanasi
 • Pysyvä linkki ei kuvaa sivun sisältöä / avainsanaa
 • Kirjoitat sisältöä uudelleen kohdistaaksesi täysin eri avainsanan
 • Sivua / viestiä ei ole vakiintunut (sillä on vähän liikennettä / linkkejä / jakoja)

On parasta korjata pysyvät linkit kaikki kerralla sen sijaan, että vaihtaisit niitä useita kertoja. Jos siirryt joka tapauksessa SSL: ään, voit myös siirtyä ei-WWW-verkkoon, poistaa ‘luokan’ blogin URL-osoitteista ja korjata sivut / viestit pysyvillä linkeillä, jotka eivät kuvaa sen sisältöä / avainsanaa. Asenna oikeat uudelleenohjaukset ja anna Googlelle aikaa indeksoida sivustosi uudelleen ja päivittää uudet pysyvät linkit hakutuloksissa. Saatat nähdä pudotuksen sijoituksissa – mikä on yleensä väliaikaista.

5.14.4. Käytä ”Post Name” pysyvän linkin rakennetta

Postin pysyvän linkin rakenne (www.yourwebsite.com/postinimi/) on yleensä paras vaihtoehto. Löydät tämän WordPressistä kohdasta Asetukset → Permalinks. Se on lyhyt ja antaa viestisi otsikon olla pysyvän linkin (joka sisältää avainsanasi) edessä. Voit harkita mukautettua rakennetta /% category% /% postname% /, joka luokittelee viestisi blogiluokkiesi alla. Molemmat ovat hyviä, ellei sinulla ole suurta syytä käyttää erilaista rakennetta.

Post Name Permalink Settings

5.15. Image SEO

Muista optimoi kuvat nopeuteen kohdassa 6.7.

5.15.1. Kuvatiedoston nimi

Merkitse kuvat ennen niiden lähettämistä WordPressiin joten tiedostonimi kuvaa kuvaa. Jos olet jo lähettänyt ne kuvaavilla tiedostonimillä (DSC12345), lataa ne uudelleen. ÄLÄ lisää avainsanoja tiedostonimiin tai alt-tekstiin (käytä sitä vain, jos se kuvaa kuvaa) ja ohita tämä Yoast-suositus, jos kupla on punainen. Kuvaile vain kuvaa.

Kuvatiedoston nimi

5.15.2. Kuva Alt-teksti

Alt-tekstin tulee olla sama kuin tiedostonimi. Jos haluat, että WordPress täyttää alt-tekstin automaattisesti, käytä pluginia kuten Automaattiset kuvaominaisuudet tiedostonimestä joukkopäivityksen avulla.

Vaihtoehtoinen teksti

5.16. Linkit

Tämä osa kattaa sisäiset linkit, ulkoiset linkit, linkkien otsikot, kumppanilinkit ja rikkoutuneiden linkkien korjaamisen. Se koskettaa myös käänteisiä linkkejä – yleensä hankittu luomalla erinomaista sisältöä.

5.16.1. Sisäiset linkit

Sisäiset linkit ovat luonnollinen tapa luoda linkkejä sisältöön ja auttaa ihmisiä löytämään tietoja tietystä aiheesta. Jos suosittelen WP-raketin määrittämistä tässä oppaassa, osoitan WP-raketti-opetusohjelmaani sen sijaan, että liittäisin jokaisen kuvakaappauksen, joka olisi päällekkäistä sisältöä.

Hallitse sivustolinkkejä – mitä enemmän linkkejä sivulle on, sitä todennäköisemmin sivu näkyy sivustolinkit Google-hakutulosten osa. Sisäiset linkit ovat ensisijainen tapa hallita näitä.

sivustolinkit

Älä käytä sisäisiä linkityslaajennuksia – mikään algoritmi ei tee parempaa työtä kuin linkkien manuaalinen lisääminen, mikä pätee myös ”aiheisiin liittyviin viesteihin”. Lisäksi nämä laajennukset voivat hidastaa sivustosi toimintaa.

5.16.2. Ulkoiset linkit

Ulkoiset linkit ovat kuin lähteiden viittaus Googleen. Niiden tulee olla luotettavilta verkkosivustoilta, mutta niiden on myös tarjottava lisätietoja tietyistä aiheista. Vältä linkittämistä yleisiin verkkosivustoihin, kuten Wikipediaan, ja linkitä sen sijaan kapealla olevaan sisältöön. Käytä muutamaa jokaisella sivulla, koska Google käyttää linkittämääsi sisältöä oman sisällön osuvuussignaalina ja parantaa sen SEO.

5.16.3 Ankkuriteksti

Ankkuriteksti on teksti, jota käytetään linkkisi nimeämiseen. Moz suosittelee lyhyen, kuvaavan, avainsanojen ulkopuolelle jäävän ankkuritekstin käyttöä, kun taas Wikipedia käyttää kaikkea tarkan haun ankkuritekstiä (jonka joidenkin mielestä voidaan parantaa sivun sijoitusta sen avainsanalle). Seuraan Mozin strategiaa, koska tarkat ottelut voivat näyttää roskapostilta ja saattaa kertoa Googlelle, että yrität manipuloida sijoituksia.

Esimerkki ankkuriteksti

5.16.4 Linkkien otsikot

Haluatko vähentää poistumisprosentteja? Käytä linkkien otsikoita ihmisten oppimiseen, mitä he napsauttavat.

Linkki otsikoihin

Aina kun lisäät linkin, lisää otsikko myös…

WordPress-linkkien otsikot

5.16.5 Kumppanilinkit

Ansaitsen toimeentulon tytäryhtiömarkkinoinnin kautta ja saan pari temppua hihaani …

SiteGround-yhteistyökumppanin-Sales

vinkkejä:

 • Älä käytä paljon tytäryhtiölinkkejä yhdellä sivulla
 • Lisää rel = ”nofollow” kaikkiin affiliate-linkkeihisi
 • Älä aina lue ensin kalleimpia / sisaryhtiöitä
 • Luo myyntisille tuotteille aloitussivut ja linkitä niihin
 • Piilota kumppanilinkkejä tai käytä kumppanisi linkkien muokkausta, jos se on käytettävissä (siteGround.com/go/managed-wordpress-hosting näyttää paljon paremmalta kuin onlinemediamasters.com/go/managed-wordpress-hosting)
 • Lisää TON arvoa sisältöösi seuraamusten välttämiseksi (tytäryhtiö-sivustot ovat alttiita)

ps. jos olet WordPress-toimiala, tutustu luettelooni tytäryhtiöohjelmat WordPressille.

5.16.6 Rikkoutuneet linkit

Dr. Link Check skannaa jopa 7500 linkkiä / kuukausi ilmaiseksi. Vältä Broken Link Checker -laajennus mikä tekee hyvää työtä, mutta skannaukset kuluttavat prosessoria ja monet hosting-yritykset ovat kieltäneet sen.

Dr-Link-Check

4.15.7. käänteisiä

Ainoa hetki, kun palkasin linkkien rakentajan (jolla oli täydellinen 5 tähden arvostelu upwork.com-sivustossa), sain Google-rangaistuksen. Tämä pilasi verkkosivujen liikenteen / talouden. Sain rangaistuksen korotettua läpi jokaisen henkilökohtainen linkki sivustooni, pyytämällä verkkovastaavia poistamaan linkit, jotka freelancerini rakensi, ja lähettäen uudelleenarviointi vaatii Googlelle. Pyrin myös väsymättä parantamaan sisältöni. Vasta vuoden kuluttua rangaistus poistettiin lopullisesti.

Oppitunti: älä palkkaa linkkien rakentajaa. Palkkaa infografinen suunnittelija.

Backlinkon linkkien rakennusopas luettelee ”visuaaliset omaisuuserät” numerolla 1… viitaten erityisesti infografikoihin, perusteellisiin oppaisiin ja sivustoosi liittyviin asioihin, joihin ihmiset haluavat linkittää. Hän sai 19 000+ osaketta sivulla oleva SEO-opas… Joka alkoi suloisella infografikalla. Älä tuhlaa aikaaasi linkkikaavioita tai tavoittamalla ihmisiä, joita et tiedä pyytävän linkkiä… työskentele sisällön suhteen, sijoita korkeammalle läpi, ja ihmiset löytävät sinut, ja he luovat linkin sinuun. Sisältö yo, SISÄLTÖ!

5.17. Napsautussuhteet

Käsittelen kaiken tarvittavan napsautussuhteen lisäämiseksi tässä oppaassa, mutta tämä on muistutus siitä, kuinka tärkeitä ne ovat. Ne voidaan mitata Google Search Consolen hakuanalyysissä.

Napsautussuhteet

5.18. Videot + infografiat

Voitko kertoa kuinka paljon aikaa olen viettänyt kuvakaappauksilleni? Päiviä todennäköisesti. Voit tehdä tämän joko videoiden tai infografioiden avulla. Valitse yksi tai kaksi. Mutta tarvitset yhtä niistä – ei vain kirjoitettua tekstiä.

5.19. Tiedostoviestit alle 1 luokassa

Merkitse 1 luokan viestit päällekkäisen sisällön välttämiseksi.

WordPress-luokkien tunnisteet

Jos aiot indeksoida luokkasivuja (Yoastin Taksonomiat-välilehdessä), sinun tulisi suunnitella kyseiset luokkasivut niin, että ne näyttävät hyvältä! Anna sille otsikko, kuvaus kategoriasta, suunnittele sivupalkki ja kirjoita mukautettu SEO otsikko + metakuvaus kyseisen luokan avainsanalla. Sillä on paremmat mahdollisuudet sijoitukseen.

5.20. Älä liikaa tunnisteita

Nämä ovat yleensä viestin keskeisiä aiheita.

WordPress-luokkien tunnisteet

6. Nopeuden optimointi

Haluatko 100% GTmetrix-tulokset? Tämä osa näyttää kuinka tein sen.

6.1. GTmetrix vs. Pingdom vs. PageSpeed ​​Insights

Lataa aika on ensisijainen mittari, joka sinun pitäisi mitata, mitkä pisteet korreloivat voimakkaasti. Niitä parannetaan kiinnittämällä nopeussuosituksia (GTmetrix on suosikkini työkalu tähän).

GTmetrix – Katso, mitkä liitännäiset / elementit latautuvat pisimpään “Vesiputous” -välilehdellä (ne näkyvät myös useita kertoja Sivunopeus / YSlow-raportissa), optimoimattomat kuvat, CDN-tarkistus YSlow-välilehdessä ja tarkista TTFB (aika ensin tavu), joka näkyy “Ajoitukset” -välilehdessä.

Pingdom – tarkin työkalu kuormitusaikojen mittaamiseen mukaan WP Rocket.

Google PageSpeed ​​Insights – toimenpiteitä palvelimen vastausajat minkä pitäisi olla <200ms. Tällainen hyödytön muuten, koska se ei mittaa latausaikoja (GTmetrix / Pingdom-suositukset ovat paljon parempia), kun taas matkapuhelimen nopeutta parannetaan yleensä yhdessä työpöydän nopeuden kanssa.

6.2. Hosting

Sana “palvelin” mainitaan kirjaimellisesti 70 kertaa WordPress-optimointiopas ja 35 kertaa GTmetrixissä miksi sivuni on hidas opetusohjelma (uutiset flash … se on eräänlainen tärkeä). Suorita sivustosi läpi Google PageSpeed ​​Insights nähdäkseni lyhentää palvelimen vasteaikaa on raportissasi. Jos se ei ole alla 320ms kuten Google suosittelee se tarkoittaa todennäköisesti, että palvelimesi (hosting) on ​​hidas.

Vähennä-palvelin-Response-aika

Toinen merkki on, jos aika ensimmäiseen tavuun on korkealla GTmetrix

GTmetrix-Time-To-First-Byte

Sama yritys (EIG) omistaa Bluehost, HostGator, iPage, Site5, Unified Layer ja muut 60 erilaista hosting-yritystä. Heidät tunnetaan kustannusten leikkaamisesta pakkaamalla liian monet ihmiset samaan palvelimeen (korostan sitä) ja saat siitä kauheita arvosteluja. Monilla EIG: n ylläpitämillä verkkosivustoilla on korkea vastausaika, ja välttäisin käyttämästä näitä yrityksiä hinnalla millä hyvänsä.

List-Of-EIG-tuotemerkit

käytän SiteGround ja omistaa 200 ms vastausajat 100% GTmetrix-pisteet ja .4s Pingdomin latausajat. Suorita isännöintitarkistus, suorita omat testisi tai napsauta nopeasti latautuvien sivujeni kautta. Heidät arvioitiin isäntänä 26 Facebook-kyselyssä ja he ovat maailman parempia kuin EIG (Bluehost, HostGator), Hyvä isä, ja muut isännät, jotka pakatavat liian monia ihmisiä samaan palvelimeen. On ollut paljon ihmisiä WHO Siirretyt ja lähetetty tulokset päällä Facebook ja Viserrys. piipittää jälkeen piipittää, lähettää jälkeen lähettää, äänestys jälkeen äänestys jälkeen äänestys, nopeampi isännöinti tulee korjata hitaat vasteajat. He ovat suositteli WordPress, tehdä vapaa siirtolaisuus, ja käytän heidän puoliksi omistettu suunnitelma.

2019 hosting-kysely

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin majoitussuositukset

Heinäkuu 2019 hosting-suositus

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Jaettu-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-hosting-yritys

WordPress-Hosting-Poll-2017

Ylläpito-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Paras-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Paras-Web-Hosting-2019-Poll

WP ystävällinen hosting-kysely

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Elementorin suosikkiisäntä

Vuoden 2018 isäntäsuositukset

WordPress Hosting Poll syyskuun 2018.png

Haut-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-palvelimet-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-kesäkuu-1

SiteGround-suositus

2014-Haut-WordPress-hosting-FB-Poll

Paras-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-suositukset-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress Web Host -kysely

Mitä muut sanovat …

WordPress-hosting-kysymys

Ihmiset, jotka muuttivat…

Siirtyminen SiteGroundiin

SiteGround-latausajan siirto

Bluehost SiteGround GTmetrixiin

HostGator sivustokenttään

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 täydellistä pistettä SiteGround-sivustolla

SiteGround Genesis

Nopeus, jonka toimittaa SiteGround

SiteGround GTmetrix -raportti

Lyhentyneet latausajat SiteGround-palvelussa

Uudet SiteGround-vastausajat

HostGator Sivustojen maahanmuuttoon

SiteGround-vastausajat Joomlassa

Vaihdettiin SiteGround-isännöintiin

SiteGround Rocket Kuvittele yhdistelmä

Joomla GTmetrix sivustossa

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround Joomlassa

SiteGround lyhentyneet latausajat

SiteGround Nopea isännöinti

Uudet Pingdom-tulokset SiteGround-sivustolla

Uusi SiteGround-vastausaika

SiteGround-vastausajan parantaminen

Heillä on 3 suunnitelmat

SiteGround-Hosting

Olen heidän päällään puoliksi omistettu GoGeek-suunnitelma ja tässä on minun Pingdom-raportti

2019-Pingdom-raportti

Oma GTmetrix-raporttini …

2019-GTmetrix-raportti

Korkeampiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresurssit (palvelimien lukumäärä on tärkein tekijä WordPress-optimointioppaassa). Voit nähdä a täydellinen vertailutaulukko heidän StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek -suunnitelmasta, mutta GrowBig antaa sinulle noin 2x palvelinresursseja StartUp: na, ja GoGeek on osittain omistettu isännöinti mikä antaa sinulle vielä enemmän palvelinresursseja. GrowBig + GoGeek tarjoaa ensisijaisen tuen ja voit isännöidä rajattomasti sivustoja. Pilvipalvelu on melko hintahyppy 80 dollaria / vuosi, mutta mukana tulee 2CPU + 4 Gt RAM-muistia ja on jopa nopeampi kuin GoGeek.

Voit nähdä tämän sivulla ominaisuussivu

SiteGround-palvelin-Resources-Chart

Heidän nopeustekniikka on pääasiallinen syy siihen, miksi ihmiset valitsevat ne (NGINX-palvelimet, puolijohdeasemat, HTTP / 2, PHP7, HHVM ja 1 napsauta Cloudflare-aktivointia cPanelissa mahdollisuuden käyttää aggressiivista välimuistia, pienentää ja railgun). Yhdistä SiteGround + Cloudflare + WP Rocket, ja minä maksan kirjaimellisesti sinulle 50 dollaria, jos pisteet / latausaika eivät parane. Heidän käytettävyystekniikka on yhtä hyvä ja minulla on 100% käyttöaikaa sisään Uptime Robot. Saat myös WordPressiin liittyvää tukea, joka vastaa lippuihin Keskimäärin 10 minuuttia, automaattiset päivittäiset varmuuskopiot ilmaiseksi Salatkoon SSL verkkokauppaan ja muihin WordPress-ominaisuudet. SiteGround siirtää jopa KAIKKI verkkosivustosi / sähköpostisi ilmaiseksi jos olet cPanelissa, ja 1 verkkosivusto, jos et cPanelissa.

Melkein 5 vuotta minulle …

SiteGround-Hosting

Affiliate-vastuuvapauslauseke – jos kirjaudut SiteGroundiin minun tytäryhtiö linkki Lahjoita sinulle hyvän kustannuksen ilman mitään kustannuksia. Joka vuosi minä lahjoittaa 3 000 dollaria GoFundMe-kampanjoihin (2018 oli tarkoitus ruokkia nälkäisiä Denverissä, 2017 oli Punaiselle Ristille hirmumyrskyssä Harvey). Tukesi auttaa, ja arvostan sitä aidosti. Yritän tehdä arvosteluistani puolueettomia ja tukemani näyttö muodossa Facebook-kyselyt, tweetit, ja todelliset keskustelut. Jos et halua käyttää sitä, tässä on a ei-sidossuhde sivustolle. Joko niin uskon, että he ovat tähtitietoisia WordPress-isäntä ja sivustosi toimii nopeammin / sujuvammin … tee tutkimusta Facebook-ryhmissä + Viserrys ja löydät eniten ihmisiä sano sama.

6.3. Kevyt teemat (StudioPress)

StudioPress-teemat ovat kevyitä (latautuvat erittäin nopeasti) ja niitä suosittelevat Yoast, Matt Cutts (Google) ja jopa Matt Mullenweg. Kevyillä teemoilla on minimaalinen sisäänrakennettu toiminnallisuus, mikä vähentää tarpeetonta paisumista, ja sen sijaan luottavat liitännäiset lisätäksesi vain tarvitsemasi toiminnallisuuden. Divi- ja ThemeForest-teemoissa on usein niin paljon sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka voivat tappaa latausaikoja. Siellä on monia kevyitä teemoja, mutta StudioPress on ehdottomasti yksi arvostetuimmista teemakaupoista. Käytän heidän Outreach Pro -teema.

StudioPress-teemat

6.4. Kevyet laajennukset (luettelo)

VarmuuskopioidaUpdraftPlus.

SlidersYksinpuhelu, LayerSlider, tai Meteoriluistimet.

salkkuEnvira-galleria, FooGallery, tai Ruudukko.

Sosiaalinen jakaminenSassy Social Share tai DVK-sosiaalinen jakaminen.

Analytics – Google Analyticsin ja Search Consolen tulisi olla runsaasti, tai Clicky.

SivunrakentajatMotoPressin WordPress-sivunrakentaja, mutta mikään sivunrakentaja ei toimi nopeammin kuin alkuperäinen WordPress Editor. Yhdistä tämä Kopiokoneen laajennus eikä sinun tarvitse tarvita sivunrakentajaa (mukaan lukien WordPress-teemoihin sisäänrakennetut sivurakentajat). Ellei tiimisi ehdottomasti kieltäydy oppia vähän HTML: tä (helpoin koodauskieli), vältä sivujen rakentajia.

KommentitDisqus-ehdollinen kuormitus.

StudioPress-laajennukset – kevyet laajennukset Genesis-kehykseen.

6.5. Nopeuden optimoinnin laajennukset (luettelo)

Nämä kaikki ovat parhaiten arvioituja, mutta välttää kahden lisäosan asentamista, jos niillä on päällekkäiset toiminnot.

6.6. Korkean prosessorin laajennukset (luettelo)

* Yleisiä syyllisiä ovat niihin liittyvät viestit, tilastot, sivukartta, chat, kalenteri, sivujen rakentajat ja laajennukset, jotka suorittavat käynnissä olevat skannaukset / prosessit tai osoittavat korkeaa prosessoria GTmetrixissä.

6.7. Kuvan optimointi

Kuvien optimoimiseksi on oikeastaan ​​20 tapaa – kuka tiesi? Mutta jos otamme nopeutta, nämä ovat kolme parasta GTmetrix. Muista vain, että GTmetrix näyttää vain optimoimattomia kuvia yksi sivu joten on parasta aloittaa useilla sivuilla näkyvillä kuvilla (logo, sivupalkki, alatunnistekuvat) ja ajaa sitten tärkeimmät sivusi GTmetrixin kautta ja optimoida niiden kuvat.

image-optimointi

Lue koko WordPress-kuvan optimointioppaani, jossa opit:

Kuvan optimointi TOC

Tarjoa skaalattuja kuvia – muuttaa suurten kuvien kokoa GTmetrix-koon mukaisiksi. Joskus GTmetrix näyttää väärät mitat, jolloin voit ottaa kuvakaappauksen kuvasta 100% zoomilla ja mitata leveys + korkeus ohjelmassa, kuten LINKUTTAA (käyttämäni kuvankäsittelytyökalu).

Tarjoa skaalattuja kuvia

Häviötön pakkaus – tämä on ”optimoi kuvat” kohde GTmetrixissä. Imagify ja Kraken ovat parhaimmat lisäosat tähän, käytän Imagify-ohjelmaa. Muissa plugineissa on virheitä, ne eivät pakata kuvia tai ne voivat rikkoa kuvia. Niillä on kuukausittainen rajoitus ilmaistilille, mutta ne tekevät paljon paremman työn.

 1. Ilmottautua Imagify
 2. Asenna Kuvittele plugin
 3. Siirry mediaosioon WP: ssä
 4. Pakkaa kaikki sivustosi kuvat joukosta
 5. Kun olet saavuttanut 25 Mt: n rajan, maksa 4,99 dollaria 1 Gt datasta tai odota seuraavaa kuukautta

imagify-WordPress-image-optimointi

Määritä kuvan mitat – tarkoittaa, että sinun on määritettävä leveys / korkeus kuvan HTML- tai CSS-tiedostossa. Visuaalinen editori tekee tämän automaattisesti, joten tämä tapahtuu yleensä widgetissä, CSS: ssä tai muissa verkkosivustosi osissa, jotka on koodattu käsin. Seuraa vain seuraavan kuvan esimerkkiä …

Määritä kuvan mitat

6.8. Välimuistin laajennus

WP Rocket sai parhaan välimuistin laajennuksen useissa Facebook-kyselyissä Nopea suorituskyky (uusi lapsi lohkossa) ja WP-nopein välimuisti ovat yleensä toinen ja kolmas. SiteGroundin SG Optimizer on myös parantunut. Myös monet ihmiset käyttävät W3-välimuisti mutta virheitä on ilmoitettu paljon. Sinulla pitäisi olla asennettuna vain yksi välimuistin laajennus, mutta jos käytät ilmaista laajennusta, sinun on testattava useita välimuistin laajennuksia nähdäksesi mikä tuottaa parhaan latausajan.

Kirjoitin oppaita kaikille 5: lle …

Vuoden 2016 parhaan välimuistin laajennuskysely

Vuoden 2019 välimuistin laajennuskysely

Swift vs WP -raketti

Vuoden 2016 välimuistin laajennuskysely

Parhaat välimuistin laajennukset 2018 -kysely

wp raketti vs w3 totla-välimuisti

6.9. CloudFlare

CloudFlare on helppo (ja ilmainen) tapa parantaa nopeutta käyttämällä CDN ja suojaa verkkosivustosi käyttämällä heidän Internet Turvallisuus. Se riippuu isäntästäsi, mutta monet teistä voivat ottaa Cloudflaren käyttöön cPanelissa (alla oleva kuvakaappaus on tarkoitettu SiteGround). WP Rocket, WP Fasetst Cache ja W3 Total Cache integroituvat Cloudflare-ohjelmaan, jos haluat mieluummin asettaa sen tällä tavalla.

Tai aktivoi se cPanelissasi …

SiteGround Cloudflare -aktivointi

Ota käyttöön aggressiivinen välimuisti, pienennä ja railgun vielä nopeammille latausaikoille…

SiteGround Cloudflare-asetukset

6.10. CDN

Cloudflare keskittyy enemmän isännöintiin, kun taas StackPath keskittyy puhtaasti CDN: ään (nopeus). Pilvipalossa on Yli 200 datakeskusta StackPathilla on 30 datakeskusta, mutta enemmän datakeskuksia = nopeampi verkkosivusto, ja StackPathin sivustot sijaitsevat pääosin Yhdysvalloissa, missä ainakin suurin osa lukijoistani on. Cloudflare veloittaa lisämaksuja HTTPS-liikenteestä, eikä hän tue ilmaista suunnitelmaa. Yhdistämällä molemmat palvelut tuotin nopeimmat latausajat ja tulokset GTmetrix + Pingdomissa, ja käytän tällä hetkellä molempia. StackPath on 10 dollaria kuukaudessa 30 päivän ilmaisella kokeilulla, Cloudflare on ilmainen. Opetusohjelmasi osoittavat sinulle, kuinka asennat StackPathin välimuistilaajennuksella, mutta otan yhteyttä heidän tukeen, kun olet valmis, koska he auttoivat minua parantamaan latausaikoja entisestään..

StackPath-Data-keskusten

6.11. Laiska Lataa videoita

Videot ovat yleensä sivun raskain elementti. Tämä viivästyy niiden lataamista, kunnes vierität alas ja näet videon, jonka pitäisi vähentää latausaikoja monilla sekunnilla (tein tämän viestissä, jossa oli 2 videota ja se paransi sitä 6 sekunnilla). Jos käytät WP Rockettia, heillä on mahdollisuus ottaa tämä käyttöön perusasetuksissa tai voit käyttää Laiska Lataa videoita -laajennus. En lazy ladata kuvia, koska tämä voi olla ärsyttävää lukijoillesi, että kuvia ladataan jatkuvasti.

WP-raketin lazyload -vaihtoehto

6.12. Web-fontit

Jos näet kirjasimeen liittyviä virheitä GTmetrix / Pingdomissa, fonttien paikallisen isännöinnin pitäisi auttaa korjaamaan ne.

Google-kirjasimet-GTmetrix

Kuinka isännöidä paikallisia Google-fontteja

 1. Valitse Google-fontti
 2. Lataa kirjasin
 3. Muunna Web-fontteiksi (käyttämällä Transfonter)
 4. Ole pienin kirjasimien / painojen suhteen
 5. Lataa muunnetut fonttitiedostot
 6. Lataa fonttitiedostot WordPressiin (mieluiten wp-content / uploads-kansioon)
 7. Lisää mukautettu kirjasin CSS: ään
 8. Testaa fonttia
 9. Aseta oletusfontti
 10. Pidä aina vara fonttia
6.13. Poista kyselyjonot

Tämä on esine, jonka saatat nähdä nopeuden testausvälineissä (Pingdom, GTmetrix, PageSpeed ​​Insights). WP Rocketilla on myös vaihtoehto tähän, joten muista ottaa se käyttöön lisäasetuksissa. Voit myös kokeilla Poista kyselymerkkijono staattisten resurssien lisäosasta mutta olen kuullut, että se ei aina toimi. Voit myös yrittää minimoida laajennuksesi ja pisteet paranevat tälle tuotteelle.

Poista kyselyjonot staattisista lähteistä

6.14. Tietokannan puhdistus

Tämä poistaa roskapostitiedostot (roskakori- ja roskapostikansio, päivityskerrat, jotka kerääntyvät aina päivitettäessä viestiä, roskakorin kommentit, transientit, ja muut roskat. Puhdista tietokanta tai käytä WP Rocket’s Database -asetuksia WP-Optimoi laajennus joka myös tekee hienoa työtä.

WP Rocket Databse -asetukset

6.15. Pluginin optimointi
 • Laajenna kohteesi GTmetrix raportti etsimään ongelmallisia laajennuksia
 • Käytä GTmetrix Waterfall -välilehteä nähdäksesi pisimmät plugins vievät lataamista
 • Poista / poista käytöstä laajennukset, joita et käytä, ja käytä kevyitä laajennuksia
 • Lisää Google Analytics -seurantakoodi manuaalisesti ilman laajennusta
 • Korvaa sosiaalisen median laajennukset Facebook-sivun laajennukset tai Twitter-widgetit
 • Poista käytöstä menevät tarkistukset, jotka aiheuttavat suurta prosessorin käyttöä (esim. Wordfence live traffic report)
 • Jos käytät laajennuksia, koska et tiedä koodia, kysy kehittäjältä vaihtoehtoja
6.16. Kommentin optimointi

Laiska Lataa kommentit – käytä Disqus-ehdollinen kuormitus jos käytät Disqusta.

GravatarsGravatars hidasta viestejä, joissa on paljon kommentteja (suorita kommentoitava viesti kautta GTmetrix ja näet, että Gravatars pilaa raportin). Sinulla on muutama vaihtoehto …

 • Poista kommentit kokonaan käytöstä
 • Aseta Gravatar-oletusarvoksi Tyhjä
 • Poista Gravatars käytöstä kohdassa Asetukset → Keskustelu
 • Poista kommentit, jotka eivät tuota arvoa viestiisi
 • Aseta Gravatar-oletusasetukseksi mukautettu kuva palvelimellasi
 • Rajoita Gravatar-kuvasi pieniin mittoihin (esim. 32 pikseliä)
 • Lataa kommentit dynaamisesti Piilota Näytä kommentit -laajennus

Estää roskapostiaRoskapostin estolaajennus tekee erinomaista työtä eikä käytä captchaa.

6.17. Poista tarpeettomat toiminnot käytöstä

Clearfy ja WP Poista käytöstä tee hienoa työtä poistaaksesi käytöstä esimerkiksi sydämen sykeohjauksen, pingbackit, trackback-ohjelmat, automaattiset tallennukset, XML-RPC, rajoittaaksesi jälkitarkistuksia ja paljon muuta. Pohjimmiltaan se poistaa verkkosivustosi käyttämättömistä toiminnoista, jotka saattavat esiintyä GTmetrix / Pingdom -raporteissa.

Vinkkejä WP-käytöstä

 • Poista käytöstä kaikki, mitä et käytä
 • Roskapostin poistamisen ajoittaminen on hyvä idea
 • Hymiöt, Google Maps ja Gravatars kestää kauan ladata
 • Pingbacks ja trackback eivät yleensä ole ylimääräisten resurssien arvoisia
 • Aseta postikorjausten arvoksi 3–5, joten sinulla on varmuuskopioita, mutta et tarvitse satoja
 • Pyyntö-välilehden sekalaiset vaihtoehdot voivat parantaa entistä paremmin latausaikoja

WP-Poista-pyynnöt

WP-Poista-tagit-asetukset

WP-Poista-Admin

/ WP-Poista-SEO.

WP-Poista-Muut

Isännöi Google Analyticsia paikallisesti
WP Disable -asetusten oikealla puolella on mahdollisuus kirjoittaa Google Analytics UA -koodisi. Tämän pitäisi korjata ”vipuvaikutteinen selaimen välimuisti” -kohde Google Analyticsille, joka näkyy usein GTmetrixissä, Pingdomissa ja Google PageSpeed ​​Insightsissa. Poista kaikki muut seurantakoodit ja Google Analytics -laajennukset ja varmista, että GA seuraa edelleen käyttäjätietoja.

WP-Poista-Google-Analytics-Local

Leverage-Brower välimuistiin Google Analytics

6.18. AMP (nopeutetut mobiilisivut)

AMP-sivut tee mobiilisivusi latautumaan nopeammin ja lisää AMP-leima mobiilituloksiin…

Nopeutetut mobiilisivut

Hiiva AMP

Kuinka lisätä AMP-sivuja WordPressiin

 • Asenna AMP-laajennus (lisää todelliset AMP-sivut)
 • Asenna Liima hiivalle & AMP (voit mukauttaa mallia)
 • Lisää / amp / mihin tahansa sivulle nähdäksesi miltä se näyttää ja varmista, että se toimii
 • Siirry kohtaan Yoastin asetukset → AMP muuttaaksesi mallia ja ottamalla käyttöön mukautetut postityypit
 • Varmista, että muokkaat esiteltyä kuvaa sivujen yläreunaan (katso Yoastin opetusohjelma)
 • Tarkista AMP-osio Google Search Console -sovelluksesta ja löydä ja korjaa AMP-virheet
 • Kiihottua Nopeutetut mobiililinkit Cloudflaren nopeusasetuksissa (katso alla)

Cloudflare-nopeutetut mobiililinkit

6.19. Vältä ulkoisia resursseja

Google Mapsia, AdSenseä, työnvälityspalveluita tai kaikkia laajennuksia, jotka vetävät sisältöä muualta, tulisi välttää. Kuvat on ladattava WordPress-hallintapaneeliin, eikä niitä saa kopioida / liittää toiselta verkkosivustolta ladataksesi omallesi. Ulkoisten verkkosivustojen sisällön vetäminen ja näyttäminen sivustossasi tappaa ehdottomasti arvosanat / latausajat. Tarkista GTmetrix-raporttisi.

GTmetrix-Mainokset

7. Google Search Console

Google Search Console on ollut paljon hyödyllisempi kuin Google Analytics sivustoni optimoinnissa. Voit määrittää sen Yoast-toiminnolla kappaleessa 2.2. Tietojen täyttyminen vie muutaman päivän, ja jopa pari kuukautta kerää tarpeeksi tietoa, jos haluat käyttää Search Analyticsia.

7.1. Älä sisällytä WWW: tä

Ihanteellinen verkkotunnus ei ole www, jossa on SSL: https://onlinemediamasters.com/

Voit muuttaa ensisijainen verkkotunnus hakukonsolin Sivustoasetuksissa. Tämän pitäisi olla sama versio WordPressissä (Asetukset → Yleinen → WordPress-osoite + Sivustoosoite). Varmista, että kaikki sivustosi linkit eivät ole www-sivuja (voit käyttää Parempi haku Korvaa laajennus), asenna uudelleenohjaukset ja tarkista uusi versio Search Consolessa säilyttäen vanha.

Haluttu verkkotunnus

John Mueller Googlesta kertoo …

Sinun on vielä pidettävä tällaista näkemyksenä eräänlaisena sivuston muuttona, joten käyn ehdottomasti läpi ohjekeskuksessa olevat siirto-vinkit uudelleenohjausten oikean asettamisen, kanonikkien, hreflangien ja kaiken tämän suhteen Varmista, että se on asetettu eri versioiden välillä …

… Jos teet tämän muutoksen ja olet edelleen sivulla http, niin ehkä on järkevää sanoa hyvin, että käytämme tämän hetken, kun meidän on joka tapauksessa tehtävä muutto ja siirryttävä https: ään. Joten jonkinlainen seuraavan askeleen ottaminen jo sen sijaan, että jäisimme seuraavalle vuodelle sellaisen läpi.

7.2. Kansainvälinen kohdistaminen

asetus kansainvälinen kohdistaminen Google Search Consolessa kertoo Googlelle, mitkä maat ovat sinulle tärkeimpiä. Ja ei, se ei sulje pois verkkosivustostasi kaikkia muita maita.

Kansainvälinen kohdistus Google Search Console

7.3. Indeksointivirheet (katso kohta 2.4)
7.4. Mobiililaitteiden käytettävyysvirheet

mobiili käytettävyys Google Search Console -osiossa näkyvät KAIKKI mobiilivirheet sivustossasi (Googlen mobiilitestaustyökalu näyttää vain yhden sivun virheet). Siksi, että käytät reagoivaa mobiililaitteisiin, EI tarkoita, että sivustosi ei sisällä mobiilivirheitä, tarkista aina!

Haku-konsoli-Mobile-Käytettävyys-virheet

7.5. WordPress-tietoturva

Turvallisuusongelmat Google Search Console -osiossa kerrotaan, onko sivustollasi ongelmia, mutta Sucurin tietoturvatarkastaja on myös hyvä. Sen lisäksi, että olen vaihtanut yleisen ”Järjestelmänvalvojan” käyttäjänimesi, käyttänyt vahvaa salasanaa ja varmistaen, että WordPress-ydin / teemat / laajennukset on päivitetty, käytän myös Wordfence. Varmista vain, että poistat käytöstä liikennetiedotteet, jotka kuluttavat palvelinresursseja ja hidastavat sivustoasi. iThemes-tietoturva on myös hyvä, mutta käytä vain yhtä suojauslaajennusta.

Sucuri-turvatarkistus

7.6 Search Analytics

Google Search Console’s hakuanalytiikka on parempi mittaamaan SEO kuin Google Analytics. Kun olet hakuanalyysivälilehdessä, säädä suodattimet mittaaksesi sijoituksesi, napsautussuhde, napsautukset jne.

Haku Analytics-suodattimesta

Vertaa hakukoneoptimointia aiempaan ajanjaksoon …

Päivämäärien vertailu

Katso kyselyt (avainsanat), joille olet luottanut…

Google Search Console -kyselyt

Katso tietyistä aiheista tekemäsi kyselyt (tämä koskee SiteGroundia)…

Etsi Analytics-kyselysuodatinta

Paranna heikkolaatuista sisältöä …

Tehottomat-Content-Google-haku-konsoli

Jos pidät näistä, tutustu 7 Google Analytics -kohtaiseen hallintapaneeliin.

8. Paikallinen SEO

Näin voit sijoittua korkeammalle Google Mapsissa ja paikallisissa tuloksissa.

8.1. 2018 Paikalliset Ranking-tekijät

Tässä ovat viimeisimmät Vuoden 2018 paikallishaun ranking-tekijät (ilmoittanut Moz joka toinen vuosi).

Vuoden 2018 paikallishaun sijoituskertoimet

8.2. lainaukset

lainaukset – Mainitse online yrityksesi nimellä, mutta suurin osa ihmisistä ajattelee näitä hakemistoina / sosiaalisen median profiileina (Google My Business, YellowPages, Bing Places, Facebook, Yelp, TripAdvisor ja niche-sivustot). Luo runsaasti määrä lainauksia ja saada niistä arvosteluja on paras tapa tehdä sijoitus korkeammalla paikallisissa hakutuloksissa – etenkin Google Mapsissa. Moz Local ja Whitespark auttavat sinua luomaan nämä viittaukset (tai ulkoistamaan ne).

8.3. TORKUT

NAP (yrityksen nimi, osoite, puhelin) – näiden on oltava yhdenmukaisia ​​kaikissa viittauksissa ja verkkosivustollasi. Jos sinulla on vain yksi sijainti, voit luetella NAP: n alatunnisteeseen. Jos sinulla on useita sijainteja, lue heidän yksittäiset kansalliset toimintasuunnitelmat jonnekin heidän aloitussivuilleen.

8.4. Google My Business

Google My Business -sivusi optimointi

* Google ottaa entistä enemmän huomioon yritysten omistajien aktivoinnin:.

Google My Business -logo

8.5. Moz Paikallinen

Moz Paikallinen kertoo, onko yrityksesi lueteltu viidessä viidessä viittaussivustossa ja jos sinulla on epätäydellisiä, epäjohdonmukaisia ​​tai päällekkäisiä profiileja. Se kertoo myös tarkalleen mitä tehdä (lisäprofiilit, jotka sinun täytyy luoda, jotka profiilit tarvitsevat enemmän kuvia ja kopioita poistettavaksi. Kun korjaat näitä, pisteet paranevat – ihannetapauksessa pisteet ovat lähellä 100%.

Moz-paikallisviittauspiste

8.6. Whitespark

Google Mapsin korkeammalle sijoitukselle tarvitaan vielä enemmän viittauksia kuin Moz Local -sivustossa. Voit joko rakentaa nämä itse (käyttämällä Whitesparkin luettelo parhaista viittauksista) tai palkata Whitespark rakentamaan ne 4-5 dollarilla per viittaus. Olen käyttänyt heidän palveluaan saadakseen useita asiakkaita Mapsin 3 parhaan tuloksen joukkoon pitäisi parantaa useiden lokalisoitujen avainsanojen sijoitusta. Aloitan yleensä Google My Business -yrityksellä ja Moz Local -sivustolla, jonka jälkeen suosittelen 500 dollaria viitteitä Whitesparkista. Se toimii erittäin hyvin ja heillä on täydellinen 5 tähden Googlessa yli 200 arvosteluilla.

Whitespark-viittausrakennus

8.7. Arvostelut

Google My Business -sivusi on tärkein paikka saada arvosteluja. Tarvitset vain yhden, jotta kyseiset arvostelut tähdet näkyvät Googlen hakutuloksissa. Vaikka arvostelut ovat vain 10% sijoituksesi arvosta, ne määrittävät usein mahtava 90% muuntokursseistasi. Ne näkyvät, kun Google-yrityksesi nimi ja ei-merkkisiä lokalisoituja avainsanoja.

Google-arvostelut SEO

8.8. Paikalliset avainsanat

Tarkastelen avainsanatutkimusta osiossa 3, mutta paikallisilla avainsanoilla on ainutlaatuinen strategia…

 • Pienet kaupungit yleensä on muutama laaja avainsana (Lake Forest Valokuvaaja)
 • Suuret kaupungit yleensä on monia erityisiä avainsanoja (Chicagon vastasyntynyt valokuvaaja)
 • Jokaisella kaupungissa on yksilölliset avainsanat, joten jos kohdistat useisiin sijainteihin, tutkia kutakin
 • Esimerkki: jos olet Chicagon hääkuvaaja, luo myös sivuja intialaisille ja homoille
 • Käytä alleviivattua merkkiä, jotta Google “täytä tyhjä” eri palveluille

Sanatilauksen avainsanat

8.9. Useita sijainteja

Jokaisella sijainnilla pitäisi olla omat lainauksensa – jokaisella sijainnilla tulisi olla oma Google My Business -sivu, Yelp-sivu, sosiaaliset profiilit ja muut viitteet Moz Localista ja Whitesparkista..

Tutkimusavainsanat – jokaisella kaupungilla on omat avainsanat, joita tulisi tutkia Googlessa. Suurissa kaupungeissa on enemmän avainsanoja kuin pienissä kaupungeissa (koska väestö on suurempi).

Chicagon avainsanat

Luo maantieteellisesti kohdistettuja sivuja jokaisen kaupungin avainsanoille – Tyypillinen strategia on luoda jokaiselle kaupungille yksi sivu, joka kohdistaa ensisijaiset avainsanat (esim. Chicago Dentist, Orlando Dentist jne.) Pysyvän linkin rakenteella verkkosivusto.com/locations/chicago. Jos Google Autocomplete -haussa on muita tarkempia avainsanoja, voit luoda niille erilliset sivut.

8.10. Maantieteellisesti kohdistetut sivut

Ainutlaatuinen sisältö – Voit suunnitella mallin käytettäväksi maantieteellisesti kohdistetuille sivuille, mutta välttää hakuja ja korvata sivuja (missä kaikki on sama paitsi jos vaihdat kaupungin nimen ja pari kuvaa), koska tämä on päällekkäistä sisältöä. Jokaisen sivun sijainnin tulee olla ainutlaatuinen.

Google Map + arvostelut – Suosittelen yleensä välttämään Google Mapsia, koska ne hidastavat latausaikoja, mutta se on hieno tapa erottaa maantieteellisesti kohdistetut sivut ja näyttää myös hyvältä.

TORKUT – jokaisella sivulla tulisi olla sijainnin ainutlaatuinen toimintasuunnitelma (yrityksen nimi, osoite, puhelin).

8.11. personointi

Napsautussuhde – kirjoittamalla mukava Yoast-SEO-otsikko + metakokoelma saadaksesi ihmiset napsauttamaan hakutulosta, ja tietysti, että uusien arvostelujen saaminen parantaa napsautussuhdetta.

Mobiili napsauttaa soittaa – lisää painike (tai hyperlinkki), johon ihmiset voivat napsauttaa soittaaksesi sinulle.

555-555-1212

Kirjautumiset – palkita ihmisiä sisäänkirjautumisesta.

8.12. Paikallinen sijoitusseuranta

Mikään muu työkalu ei mittaa paikallista SEO: ta Whitesparkin paikallinen sijoitusseuranta. Se on tarkka ja seuraa avainsanoja useille sijainneille Google orgaanisessa, Google Mapsissa (välipalapakkaus), Bing orgaanisessa, Bing-pakkauksessa ja muissa hakutuloksissa. Heidän pieni liiketoimintasuunnitelmansa on 20 dollaria vuodessa, mutta se on sen arvoista, koska se on paras / helpoin tapa seurata paikallisia sijoituksia. Kyllä, parempi kuin Search Analytics.

whitespark-local-rank-tracker

9. YouTube-SEO

Kuinka sijoittaa videot YouTubeen (ja Google)

9.1. YouTube Ranking tekijät

YouTube luottaa vahvasti kihlasignaalit videoiden sijoittamiseen (katseluaika, tykkäykset, jakaminen, kommentit, tilaukset, kommentit, napsautussuhteet). Aivan kuten minkä tahansa olemassa olevan sisällön optimointi sivulla olevat tekijät (avainsana otsikossa, kuvaus, tiedostonimi, houkutteleva pikkukuva …) ja sivun ulkopuoliset tekijät (linkit videoon, upotusten lukumäärä). Avainsanatutkimus ja parhaan tuloksen tarjoavan videon luominen on paras tapa sijoittua. Vietän yleensä 8 tuntia videon kanssa.

youtube-video-SEO-ranking-tekijät-infographic

Yhteenveto

 • Tutki videon avainsanaa YouTube-automaattisen täydennyksen avulla
 • Tutki kilpailua käyttämällä VidIQ Chrome -laajennus
 • Nauhoita vähintään 10 minuutin HD-video
 • Kannusta ihmisiä pitämään / tilaamaan
 • Lisää avainsana videotiedoston nimeen, otsikkoon, kuvaukseen
 • Lisää aikaleimat videon kuvaukseen + hyödyllisiä linkkejä
 • Lisää tunnisteita, mukautettu pikkukuva ja lähetä kopio
 • Vastaa kommentteihin ja upota video sivustoosi
9.2. Videon avainsanat

Parhaat videoavainsanat ovat erityisiä (pitkähäntäisiä) lauseita, jotka näkyvät sekä YouTube- että Google Autocomplete -sovelluksissa. Tällä tavalla voit sijoittua molemmissa paikoissa – vahvistaaksesi valotustasi. Aloita avainsanan kirjoittaminen YouTubessa, niin se täydentää lauseen, tai käytä alleviivattua merkkiä _ saadaksesi sen täyttämään tyhjä avainsanaideoilla. Voit tehdä tämän missä tahansa lauseessa.

YouTube-automaattinen täydennys (täydellinen lause)
Youtube-SEO-avainsanat

Googlen automaattinen täydennys (täytä tyhjä)
Automaattisesti täydentävät lauseet

9.3. Videon avainsanakilpailu

vidIQ Chrome -laajennus – hae avainsanallasi YouTubessa ja katso parhaat tulokset nähdäksesi kunkin videon SEO-signaalit. SEO-pistemäärä perustuu tykkäämisiin, inhoamiin, katseluihin, kommentteihin, jakoihin, katseluajaan, tilaajiin, tunnisteisiin, videon kuvauksen pituuteen ja muihin mittareihin. Matalammat pisteet = on helpompi ylittää kyseisen videon. Tärkeimmät (IMO) ovat näkymät, tykkäys / pidä -suhde ja # kommentteja.

Youtube-video-kilpailu

Useimmat signaalit voidaan nähdä ilman laajennusta…

Youtube-SEO-kilpailun

MozBar-Chrome-laajennus – Google-avainsanasi etsiessäsi YouTubea, kuten tämä: sivusto: www.youtube.com hakutermi. Tulokset, joilla on korkeampi PA (sivun auktoriteetti), tarkoittaa korkeampaa kilpailua, mikä tarkoittaa, että sinun pitäisi todennäköisesti löytää tarkempi (pitkähäntäinen) versio.

Video-Avainsana-kilpailu

9.4. Tavoitteena yli 10 minuuttia

Pituus on voimaa – Kuten viestit, myös pidemmät videot, jotka kattavat aiheen laajasti, sijoittuvat korkeammalle. Muista lisätä videoleikkeeseen aikaleimat, jotta ihmiset voivat navigoida.

Sano avainsanasi – avainsanan sanaminen muutaman kerran on kuin videoiden avainsanan tiheys. Tämä tapahtuu yleensä luonnollisesti (osittaiset ottelut ovat myös hyviä), joten älä vain sano sitä sanoaksesi.

HD-laatu – Uusilla iPhonilla on yleensä parempi laatu kuin Androideilla ja jopa joillakin amatööri kameroilla. käytän Screencast-O-Matic näytön tallennusta ja muokkaamista varten yhdistettynä a Sininen Yeti-mikrofoni. Kun tallennat tietokonetta, tarkista, että asetukset ovat optimaalisia video + ääni.

9.5. Videotiedoston nimi

Ennen lataamalla videosi, nimeä videotiedosto avainsanasi…

Youtube-file-name

9.6. Videon otsikko

Youtube-video-osaston

Hyvällä nimikkeellä on 2 asiaa: avainsana ja houkutteleva otsikko. Google näyttää yleensä ensimmäiset 50–60 merkkiä, joten yritä pysyä tällä alueella. Sinun ei aina tarvitse käyttää avainsanasi tarkkaa hakua, mutta jokaisen yksittäisen sanan tulisi olla ainakin läsnä videon otsikossa.

9.7. Videon kuvaus

Kirjoita pitkiä kuvauksia aikaleimoilla, hyödyllisillä linkkeillä ja yleinen yhteenveto.

Youtube-video-kuvaus

Lisää avainsana ensimmäiseen lauseeseen – Sekä YouTube että Google käyttävät (noin) ensimmäisiä 155 merkkiä metakuvauksena, joka näkyy molemmissa hakutuloksissa. Käsittele tätä tai kahta lausetta viisaasti – ihmiset lukevat tämän selvittääkseen napsauttavatko videosi. Haluan sisällyttää avainsanani noin 2 kertaa kuvaukseen, kerran ensimmäisiin 155 merkkiin.

Youtube-Meta-kuvaus

Youtube-SEO-metakuvauksella

aikaleimat – antaa katsojien siirtyä videon osiin, jotta he voivat löytää etsimänsä, mikä parantaa myös sitoutumista videoosi. Tämä on erityisen hyödyllinen pitkille videoille.

esimerkit

 • : 21 (21 sekuntia)
 • 1:21 (1 minuutti kaksikymmentäyksi sekunniksi)
 • 1:30:21 (1 tunti, 30 minuuttia ja 21 sekuntia)
9.8. Lisää tunnisteet (konservatiivisesti)

Älä tahdo tästä, lisää vain muutama …

Youtube-tunnisteet

9.9. Muokattu pikkukuva

Lataa a mukautettu pikkukuva että videohallinta kohdassa Info & Asetukset (sinun on vahvista tilisi ensimmäinen). Mitojen tulee olla 1280 (w) x 720 (h) pikseliä. Tämä näkyy YouTube-hakutuloksissa ja ”liittyvät haut” -osiossa. Kokeile kirjoittaa jotain isoilla kirjeillä.

Youtube-Custom-pikkukuva

9.10. jäljennös

Googlella ei ole hyvää työtä videoiden tekstittämisessä tekstiksi (katso kuinka huolimaton valokuvassa). Sinun on kirjoitettava se manuaalisesti, muuten videossasi mainitsemasi avainsanat menevät hukkaan. Voit myös ulkoista tämä freelancerille halvalla upwork.com-sivustolla.

Youtube-Tekstitykset

Youtube-video-tekstinä

Youtube-video-Transcriberiä

9.11. Upottamalla videoita

Iframe-säätimen säätäminen

Vaihtoehto 1: Kopioi YouTube-linkki ja liitä se sisältöösi (WordPress tekee loput).

Vaihtoehto 2: Siirry upotettavaan YouTube-videoon ja kopioi ja liitä sitten upotuskoodi HTML-koodiin. Tämän menetelmän avulla voit määrittää videon leveyden ja korkeuden:

Upota YouTube-video

Vaihtoehto 3: Avaa video napsauttamalla linkkiä WP Video Lightbox -laajennus.

Piilota YouTube-videon otsikko

Piilota YouTube-videonohjaimet

9.12. Vastaa kommentteihin

Mikä saa videot paremmaksi? Kommentit. Mikä saa lisää kommentteja? Vastaukset!

YouTube-kommentit

10. Kertoimet ja päättyy

Muutamia asioita, joilla minulla ei ollut luokkaa …

10.1. Kotisivun SEO

Kotisivusi tulisi yleensä kohdistaa pääasialliseen avainsanaan, johon haluat sijoittua. Siirry Yoastissa kohtaan SEO → Etsi ulkonäkö → Yleinen. Täältä voit kirjoittaa kotisivun katkelman (hakukoneesi SEO-otsikko + metakuvaus, joka näkyy hakutuloksissa). Kotisivusi tulisi yleensä kohdistaa ensisijaiseen avainsanaasi, jonka pitäisi olla tutkitaan työkalussa, kuten Google Autocomplete tai Moz Keyword Explorer. Sinun tulisi kirjoittaa nämä jokaiselle sivulle / viestille sivustollasi ei vain sisällyttää avainsanaa, vaan saada ne lukemaan mukavasti ja lisäämään napsautussuhdetta …

Kotisivu-Googlen Katkelma

Widgetin sisältävä kotisivu näyttää tältä …

Widgetized-SEO-osaston-metakuvauksella

Tässä on kuin widgetitön kotisivu näyttää …

Non-widgetized-kotisivu

Widgetömättömällä kotisivulla on linkki etusivullesi, johon voit kirjoittaa nämä…

Kotisivu-Katkelma-editori

ÄLÄ ylitä (tai alle) merkkirajoitusta kirjoittaessasi SEO-otsikoita + metakokoelmia – Yoastin pituuspalkin tulisi olla vihreä! Et näe tätä palkkia Yoastin asetuksissa kohdassa Hallintapaneeli → Kotisivu tai Työkalut → Ryhmäeditori). Näissä paikoissa sinun on tehtävä sanamäärä.

On parempi mennä lyhyemmäksi kuin ohi, koska Google voi katkaista pitkät katkelmat (yleensä koska ihmiset pistävät tänne useita avainsanoja sen sijaan, että kirjoittaisivat sen kuulostavan lailliselta otsikolta)..

Tässä on hyvä esimerkki …

Yoast-Content-optimointi

10.2. Kirjoita tappaja “Tietoja” -sivu

En tiennyt kuinka tärkeätä tämä oli, kunnes aloin saada sähköpostiviestejä, joissa sanottiin, että tarinani inspiroi heitä lopettamaan työnsä ja harjoittamaan sisaryhtiömarkkinointia kokopäiväisesti, kuinka ihmiset arvostivat GoFundMe-lahjoitusta, jonka teen vuosittain, tai jopa yksinkertaisen LOL-tiedoston Uberista tarina. Google haluaa tietää, että olet legitiimi yritys, ja ihmiset haluavat tietää, että olet legit henkilö. Tarkista Minusta -sivuni nähdä mitä tein (vain olla valmis oppimaan muutamia erittäin outoja asioita minusta).

Noin-Me-sivu

10.3. Päällekkäinen sisältö (Siteliner)

Siteliner löytää päällekkäisen sisällön, jota (IMO) esiintyy pääasiassa, kun ihmiset luovat maantieteellisesti kohdistettuja aloitussivuja paikalliselle SEO: lle (kohdistaa eri kaupunkeihin), mutta ainutlaatuisen sisällön sijasta he luovat “etsi ja korvaa” -sivut, jotka ovat täsmälleen sama sivu, vain kaupungin nimi on muuttunut. Voit käyttää kuvaa ja muutamaa tekstiriviä uudelleen, mutta et saa luoda päällekkäisiä sivuja. Noindexing-tunnisteet, tekijä-arkistot ja muu Yoastin asetusten sisältö voivat myös estää päällekkäisen sisällön syntymisen.

Siteliner-kopioitu sisältö

vinkkejä

 • Lyhennä yhteenvetoja (otteita) bloglollistasi
 • Noindex-tunnisteet, tekijä- ja päiväyspohjaiset arkistot Yoastin asetuksissa
 • Vältä “etsi ja korvaa sivuja”, joissa on 2 sivua ja lähes identtiset
 • ota käyttöön Cloudflaren raaputuskilpi estää ihmisiä varastamasta sisältöäsi
10.4. SSL

Google murtautunut verkkosivustoihin, joilla ei ole SSL-tunnusta heinäkuusta 2018 alkaen. Siirtyi äskettäin SSL: ään käyttämällä SiteGroundin ilmainen Let’s Encrypt SSL enkä huomannut liikenteen tai tytäryhtiömyynnin laskua. Itse asiassa myyntini kasvoi hiukan, ja luulen sen johtuvan siitä, että ihmiset pitävät sivustoani uskottavampana. SSL: n lisääminen on aina helpointa ennen verkkosivustosi avaamista, mutta ei ole syytä olla tekemättä sitä. Varmista vain, että työskentelet kehittäjän kanssa, joka tietää mitä he tekevät.

10.5. Google-rangaistukset

Affiliate-Link-Google-Penalty

Rangaistus vs. algoritmi – Googlen rangaistukset on helppo löytää (ne ilmestyvät Manuaaliset toimenpiteet Google Search Consolessa). On vaikeampaa havaita Googlen algoritmissa muutoksia, jotka vaikuttivat verkkosivustoosi, mutta voit tarkistaa analyysisi nähdäksesi milloin pudotus tapahtui, ja tarkistaa sitten Googlen algoritmin muutoshistoria päivityksiä liikenteen vähentyessä.

Luonnoton linkkejä sivustoosi – välttää kaikenlaista linkkikaavioita (roskapostin linkkien rakentajat, linkkien maksaminen jne.). Google löytää sinut, ja he murskaavat sinut. Jos sinulla on jo tämä rangaistus, tässä on muutamia asioita, jotka voit tehdä. Olen onnistuneesti poistanut rangaistuksen seuraavilla vaiheilla …

 • Näytä kaikki linkkejä sivustoosi Google Search Consolessa
 • Käy läpi jokainen linkki ja kirjoita spammit (esim. Ne, joilla on avainsanarikas ankkuriteksti, linkit epäolennaisiin verkkosivustoihin / sisältöön, linkit spammyblogikommentteihin)
 • Etsi kyseisten verkkovastaavien yhteystiedot ja pyydä sitten, että linkit poistetaan
 • Odota heidän vastauksiaan, mutta seuraa heitä, jos he eivät vastaa
 • Kun olet ponnekkaasti poistanut nämä linkit, hylkäämistiedoston kaikki jäljellä olevat huonot linkit
 • Lähetä a uudelleenarviointipyyntö Googlelle selittämällä yrityksesi poistaa ne

Ohut sisältö, jolla on vähän tai ei lisäarvoa – lyhyt sisältö, jossa on vähän ainetta, sijoittuu harvoin. Löydä heikkolaatuista sisältöä Google Analyticsin avulla (sivut, joilla on korkea poistumisprosentti + alhainen keskimääräinen sivuaika). Naudanlihaa erityisesti, jos ne ovat lukijoille tärkeitä aiheita. Julkaisin ensimmäisen version tästä WordPress SEO -opetusohjelmasta vuonna 2014 ja työskentelen sen parissa edelleen.

Hakkeroitu verkkosivusto – näkyy manuaalisissa toimissa, tai käytä Sucurin SiteCheck.

Avainsanan täyttö – Vältä avainsanojen injektiota vihreiden valojen saamiseksi Yoastissa.

Affiliate Seuraamukset – tytäryhtiö-sivustot saivat osui kovasti vuonna 2014 ohuelle sisällölle, harhaanjohtaville käytännöille ja tarjoamalla vähän arvoa myynnin lisäksi. Luetteloin vinkkejä kohta 4.15.5, mutta ylivoimaisesti paras mitä voit tehdä, on lisätä arvoa sisältöön (myyntiä yrittämisen lisäksi). Vältä liian monien tytäryhtiölinkkien käyttöä varsinkin lähellä sisällön yläosaa, koska tämä huijaa Googlea myyvästi. Välttäisin myös Google AdSense: tä ja kaikenlaisia ​​bannerimainoksia (ne tekevät koko sivustosi näyttämään roskapostilta, mutta napsautetaan harvoin), ja siksi sen sijaan luotan strategisesti sijoitettuihin tytäryhtiölinkkeihin tekstissä.

10.6. Kansalliset ranking-tekijät

Mozin viesti Painottaa sijoitustekijöiden klustereita Googlen algoritmissa voi olla vuodesta 2013, mutta ytimen sijoituskertoimet eivät ole muuttuneet. Se on edelleen paras kaavio, jonka olen nähnyt. Toki täsmällisillä hakualueilla ei ole yhtä paljon painoa ja piirakkaviipaleet ovat hiukan muuttuneet, mutta se on loistava tapa muistuttaa itseäsi lopettamaan niin paljon huolta alt-tekstistä ja alkaa miettiä vielä tärkeintä – sisältöä ja linkkejä. Moz tekee uuden tutkimuksen joka toinen vuosi … tässä ovat Vuoden 2015 ranking-tekijät. Vuotta 2017 ei ole vielä julkaistu, mutta postitan sen tänne, kun se tapahtuu.

Google Ranking -tekijät

10.6. Työkalut & ehdot

Tässä on täydellinen luettelo käyttämistäni SEO työkaluista ja joitain termejä, jotka sinun pitäisi tietää.

Usein Kysytyt Kysymykset

&# X2705; Mitkä SEO-laajennukset ovat tärkeimpiä?

Tärkein SEO-laajennus, kuten Yoast tai Rank Math, on tärkein, mutta sinulla pitäisi olla myös laajennus rikkaille katkelmille, jotka voivat lisätä UKK: ta, arvosteluja ja muun tyyppisiä rikkaita katkelmia, jotka ovat riippuvaisia ​​sivustostasi..

&# X2705; Onko Yoastin vihreällä valolla todella merkitystä?

Ei oikeastaan. Hiiva on todella hyvä vain avainsanojen käytön havaitsemiseksi, ja sivun SEO sisältää enemmän. Ainoat paikat, joissa on tärkeää käyttää avainsanasi, ovat sivun otsikko, URL, SEO-otsikko, metakuvaus ja pari kertaa sisältökappaleessa. Loppuosa on täysin riippuvainen sisällöstä ja sivun SEO tekijöistä. Älä pakkomielle vihreitä valoja.

&# X2705; Mitä muita sivun tekijöitä on olemassa Yoastin lisäksi?

Rikaspätkien, usein kysytyt kysymykset sisältävien katkelmien lisääminen, napsautussuhteiden optimointi ja HTML-sisällysluettelon lisääminen pitkiin viesteihin (perusteellisen sisällön luominen) voivat kaikki parantaa hakukoneoptimointiasi. Myös verkkosivustosi lataaminen nopeammaksi ja linkkien saaminen auttavat.

&# X2705; Kuinka sait nämä usein kysyttyjä kysymyksiä sisältävät katkelmat?

Käytin Strukturoidun sisällön laajennusta (samaa, jonka Neil Patel käytti) ja lisäämällä hymiöitä kysymysosiin.

&# X2705; Kuinka saat 100% GTmetrix-pisteet?

Hosting, välimuistin laajennukset, CDN, kuvien optimointi ja muut tekijät auttavat sinua parantamaan pisteet + latausajat GTmetrixissä. Minulla on täydellinen WordPress-pikaopas, joka auttaa sinua tekemään sen.

Vau … Se oli pitkä.
Harkitsen sen muuttamista kirjaksi Amazonista – haluaisin tosissani kuulla palautteesi, hyvää ja pahaa. Kummassakin tapauksessa, kiitos, että luit ja kommentoit, jos sinulla on kysyttävää.

Kippis,
tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map