Tom’s WordPress SEO-opplæring: 101 måter å optimalisere nettstedet for høyere rangeringer – En alvorlig lang guide, men 100% verdt å lese

03.06.2020
SEO 'Tom’s WordPress SEO-opplæring: 101 måter å optimalisere nettstedet for høyere rangeringer – En alvorlig lang guide, men 100% verdt å lese
0 62 мин.

Jepp, vi kommer til å drepe Google.


Denne SEO-opplæringen for WordPress går langt utover Yoast-grønne lysene (som knapt fungerer).

Så la oss kutte flua og la meg vise deg hva som fikk meg 2500 besøkende / dag som et 1-manns show – som noen som skriver WordPress SEO + tutorials for hastighetsoptimalisering for en levende.

Dette er alt må du rangere WordPress-nettstedet ditt høyere i søkemotorer: konfigurere Yoast, Search Console, undersøke nøkkelord med lang hale, og hvorfor legge til en HTML-innholdsfortegnelse er noe av det beste du kan gjøre for SEO på siden. Jeg vil også dekke innholdsrike utdrag, få tilgang til Googles utvalgte utdrag, hastighetsoptimalisering, bildeoptimalisering, klikkfrekvens, lokal SEO og hvorfor det ikke er en god idé å besette Yoast-grønne lys, da det kan føre til en nøkkelord utstopping. Alle skjermbilder skal være aktuelle. Gi meg beskjed hvis de ikke er det!

Nyt 🙂

Contents

1. Legg til en innholdsfortegnelse

Google sier

Forsikre deg om at lange sider med flere emner på nettstedet ditt er godt strukturert og inndelt i distinkte logiske deler. For det andre, sørg for at hver seksjon har et tilknyttet anker med et beskrivende navn (dvs. ikke bare “Avsnitt 2.1”), og at siden din inneholder en innholdsfortegnelse som lenker til individuelle forankringer.

Hvorfor dette er nr. 1 på listen min

 • Oppmuntrer til langt innhold (mål for 3000+ ord)
 • Folk kan lenke til bestemte seksjoner i innlegget ditt
 • Folk kan skumme innhold og finne det de trenger
 • Folk vil klikke seg rundt på siden (bra for SEO)
 • Sjanse for å få hopp-til-lenker ved hjelp av navngitte ankere (Vist under)

Hopp til lenker

Hvordan lage en HTML-innholdsfortegnelse
Innholdsfortegnelse HTML ser slik ut …

HTML for hver underoverskrift ser slik ut …

Element én

Punkt to

Artikkel tre

jeg foreslår koding av TOC i HTML / CSS men du kan også prøve Enkel Innholdsfortegnelse Plugin. Hvis du har tynt innhold, legg til en innholdsfortegnelse og biff den opp. Jeg gjorde dette med min Yoast SEO Tutorial, og den gikk fra 10 til 100+ besøkende / dag i løpet av en uke! Nå lager jeg bare lange (detaljerte) tutorials og starter hver og en med å skrive sentrale emner i min TOC. Fungerer som en drøm.

2. Yoast-konfigurasjon

De fleste har det Yoast men få mennesker bruker det på riktig måte.

4 viktige trinn for å gå

 • Konfigurere innstillingene
 • Verifisering av verktøy for nettredaktører
 • Forsker på nøkkelord med lang hale (spesifikke)
 • Innholdsoptimalisering (det er mer enn grønt lys)

Yoast-WordPress-seo-Plugin-innstillinger

La oss begynne med å konfigurere innstillingene …

2.1. Deaktiver unødvendige funksjoner

I Yoast, gå til SEO → Generelt → Funksjoner. Test hver enkelt og bestemme om det er nyttig. Bare å aktivere dem vil IKKE hjelpe SEO – de er bare verktøy som prøver å hjelpe DEG med å optimalisere innhold.

Jeg trenger ikke det Lesbarhetsanalyse fortelle meg om setningene mine er for korte / lange. Jeg legger naturligvis til lenker i innholdet mitt og trenger ikke det Tekstlink-teller. Jeg kan bruke Search Console til å sjekke hvilket innhold som indekseres i Google, og jeg bruker aldri Yoast Admin Bar. Jeg deaktiverte disse.

Yoast-funksjoner

Bortsett fra Yoast, er jeg en fast tro på at overlegent innhold naturlig vil rangere høyt så lenge en) folk synes det er nyttig, b) valgte du et langhale nøkkelord med lav konkurranse i Googles søkeresultater, og c) du optimaliserte overskriften / kodene dine for å lokke folk til å lese.

Resten er relativt små ting …

2.2. Webmasterverktøy
 • Melde seg på Google Search Console
 • Bruke Valg for HTML-kode
 • Kopier kode gitt av Search Console
 • Lim inn Yoast (SEO → Generelt → Verktøy for nettredaktører)
 • Slett alt utenfor tilbud (inkludert tilbud)
 • Lagre endringer i Yoast
 • Klikk på bekreft i Search Console
 • Det vil ta noen dager før noen data fylles i Search Console
 • Samme bekreftelsesprosess for HTML-tagger kan brukes til Bing + Yandex
 • Jeg forsøkte Baidu men til ingen nytte (knapt noen av leserne mine er kinesisk likevel)

HTML-kode Google Search Console Verification

Yoast-verktøy for nettredaktører

2.3. XML Sitemap Submission
 • I Yoast gå til SEO → XML Sitemaps
 • Klikk på XML Sitemap-knappen
 • Kopier den siste fortiden av nettadressen: /sitemap_index.xml
 • Logg deg på Google Search Console
 • Gå til Crawl → til venstre for dashbordet Sitemaps
 • Lim inn URL (skjermdump nedenfor)
 • Test og send inn
 • Gjenta for Bing + Yandex
 • Se vanlige nettstedskartfeil

Yoast-områdekart

2.4. Gjennomsøkingsfeil

Gjennomsøkingsfeil er ødelagte sider vanligvis forårsaket av å slette sider eller endre permalinks.

Trinn 1: I Yoasts innstillinger for Search Console, autentiser Yoast med Google Search Console …

Yoast-search-konsoll-autentisering

Steg 2: Når det er godkjent, kan det ta flere dager / uker å fylle alle gjennomsøkingsfeil …

Yoast-search-konsoll crawl-feil

Trinn 3: Viderekoble hver enkelt til den nye URL-en (ikke bare hjemmesiden). Bruke Hurtigplugin for Page / Post-omdirigering, Yoast Premiums omdirigeringsansvarlig, eller opprett viderekoblinger gjennom .htaccess.

301 Redirect WordPress

2.5. Unngå utdragsvariabler

Utdragsvariabler oppfør deg som maler for SEO-titlene dine + metabeskrivelser Hvis du ikke skriver dem manuelt. Du bør ALLTID skrive disse manuelt slik at de leser pent (folk vil klikke på deg link), slik at de er innenfor karaktergrensene, og slik at de inkluderer fokus søkeordet ditt.

Jeg bruker malene nedenfor i tilfelle jeg glemmer å skrive SEO-tittelen + metabeskrivelsen (noe jeg aldri gjør). Du kan angi dette også, men ikke stol på utdragsvariabler – de er en dårlig snarvei.

SEO-tittelutdragsvariabel: Tittelseparatorens tittel
Metabeskrivningsutdragsvariabel: Utdrag (kort sammendrag av innhold valgt av Google)

Yoast-av biter-variabler

2.6. Noindex lite hjelpsomt innhold

Du vil vanligvis ikke at visst innhold skal vises i søkemotorer (tagger, postformater, forfatterarkiver, datoarkiver). I Yoast, gå til SEO → Søk utseende. Gå gjennom din innholdstyper, taksonomier og arkiver-fanen og velger å ikke vise disse i søkeresultatene. Du ønsker tydeligvis å indeksere sider / innlegg, og kanskje kategorisider hvis du har nok artikler under hver, men resten forårsaker vanligvis duplikatinnhold, som du kan sjekke inn Siteliner.

Noindexing-Content-Yoast

2.7. Legg til dato i forhåndsvisning av utdrag (for innlegg)

En enkel måte å øke klikkfrekvensen (CTR) på for innlegg, er å vise publiseringsdatoen deres i utdrag – dette gjør at innholdet ditt ser friskt ut. Google bruker etter endret dato som du kan legge til toppen av innleggene. Hver gang du oppdaterer et innlegg, bruker Google dagens dato.

Publiseringsdato

Først må du aktivere ‘dato i forhåndsvisning av utdrag’ i Yoast (SEO → Søkeutseende → Innholdstyper).

Date-i-snutt-Preview-Yoast

Legg nå denne koden til temaet ditt (eller bruk Innlegg Oppdatert Dataplugin) som gjør det samme. Hvis du bruker Genesis Framework du kan bruke Genesis Simple Edits-plugin for å legge til datodekortkoden for innlegget til ‘En meta-delen’ under Genesis → Simple Edits.

Sist endret: <?php the_modified_date (); ?>

Mine ser slik ut …

Entry-Meta

Hvilket resulterer i …

Inngangspost modifisert dato

2.8. Strip Kategori Fra URL-er

Hvis / kategori / er i blogginnleggets permalinks, tjener dette ikke noe formål, og du bør fjerne det i Yoast (SEO → Search Utseende → Taxonomies). Men vær forsiktig, dette endrer permalink for innlegg med ordet “kategori” i nettadresser (konfigurasjonsomdirigeringer). Se når du skal endre permalinks.

Yoast-kategorier-prefiks

2.9. Brødsmuler

Brødsmuler er navigasjonstekst du vanligvis ser øverst i innholdet …

Brødsmuler

De vises også i søkeresultatene …

SEO-brødsmuler

Aktiver brødsmuler i Yoast (SEO → Søk utseende → Brødsmuler) …

Yoast-Brødsmuler-innstillinger

Legg deretter til denne koden uansett hvor du vil at brødsmuler skal vises. De vanligste stedene er header.php, single.php eller page.php. her er Yoasts veiledning om brødsmuler hvis du trenger hjelp. Jeg bruker dem ikke fordi jeg ikke liker rotet, men hvis du ikke har noe imot hvordan de ser ut, kan det forbedre SEO noe fordi det hjelper brukere og søkemotorer å lære innholdsstrukturen din.

<?php
if (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (‘

‘);
}
?>

2.10. Sosiale metadata

Tilpass hvordan innholdet ditt ser ut når det deles på Facebook / Twitter …

Facebook Deling

I Yoast går du til SEO → Sosial, og aktiver deretter metadata under fanen Facebook / Twitter. Mens du er her, ikke glem å gjøre det bekreft nettstedet ditt med Pinterest og legg Google+ siden din til Yoast.

Yoast-sosial Meta-Data

Nå rediger en side / et innlegg, bla ned til Yoast-delen, klikk på delingslenken (vist nedenfor), så vil du kunne laste opp bilder til Facebook (1200 x 630px) og Twitter (1024 x 512px). Ja, dette betyr at du må lage 2 grafikk for hvert innhold hvis du vil at det skal se fint ut.

Yoast-sosiale medier-optimalisering

Hvis du øker innleggene på Facebook-annonser, Du kan kontrollere annonseteksten ved å bruke Yoast. Facebook lar deg ikke endre tittelen, så før du deler innlegget ditt på Facebook, kan du gi det tittelen du vil bruke ved å bruke Yoasts “Facebook-tittel” -felt (som kan være forskjellig fra SEO-tittelen + metabeskrivelsen). Hvis Facebook-tittelen din ikke fungerer med en gang, kan du prøve å tømme nettstedets cache. Jeg fant ut at det noen ganger kan ta flere dager å oppdatere med ny Facebook-tittel / -bilde.

Yoast Facebook-tittel

2.11. Bulk Editor

Rediger SEO-titler + metabeskrivelser i bulk uten å gå gjennom hver enkelt side / innlegg. Super nyttig for å finpusse metabeskrivelser for å øke CTR eller skrive dem hvis du ikke har gjort det ennå. Yoasts bulkredaktør forteller IKKE hvert innleggs nøkkelord eller viser lengdeslinjen, så sørg for at du inkluderer fokusnøkkelordet ditt og holder deg innenfor karaktergrensene.

Yoast-Bulk-redaktør

2.12. Yoast Premium: Verdt det? Nei.

Det var ikke noe for meg.

Den inkluderer en viderekoblingsansvarlig som kan gjøres ved hjelp av den gratis plugin-modulen Quick Page / Post Redirect. Den flere søkeordanalysen oppdager bare eksakte samsvar med fokusnøkkelordet ditt (sekundære nøkkelord brukes vanligvis som delvise samsvar) … så dette er ubrukelig med unntak av å holde rede på dem. Så lenge du skriver bra innhold og gjør bra SEO på siden med Yoasts gratis plugin (og tips fra denne guiden), ikke bruk $ 89 / år på Yoast premium.

En oversikt over hver funksjon …

Redirect Manager – lar deg fikse gjennomsøksfeil i Yoasts Search Console-fane ved å konfigurere viderekoblinger (men du kan også bruke Rask side / innlegg viderekoblinger). Yoast’s vil automatisk konfigurere viderekoblinger når en permalink er endret, noe som er fint, siden de fleste andre viderekoblingsprogrammer ikke gjør dette. Du kan også importere eksisterende viderekoblinger fra Omdirigeringsplugin og. tilgang.

Yoast-redirect-leder

Flere nøkkelord for fokus – sekundære nøkkelord kan målrettes ved å undersøke et synonym for det primære nøkkelordet ditt og inkorporere delvise samsvar i innholdet ditt … WordPress Theme Packs (primær) + WordPress Developer Packages (Secondary) = 10 Beste WordPress Temapakker / Developer Packs (overskrift som inneholder begge) . Siden det sekundære nøkkelordet ikke brukes som en nøyaktig kamp, ​​vil Yoast ikke oppdage det, og det sekundære nøkkelordboblene i Yoast blir rød … noe som er bra, men det gjør funksjonaliteten ubrukelig.

Overskrift

Intern kobling – viser relaterte artikler du har skrevet for forslag til interne lenker.

innsikt – viser mest brukte ord på siden.

Sosial forhåndsvisning – viser en forhåndsvisning av hvordan et innlegg vil se ut når det deles på Facebook og Twitter, men så lenge du laster opp tilpassede bilder som beskrevet i avsnitt 2.11, vil du vite hvordan de ser ut uansett (det samme som bildene du lastet opp), så du skulle ikke trenge dette.

Yoast-sosiale-forhåndsvisninger

Premium Support – Jeg har hørt fra flere personer at de bare henviser deg til opplæringsprogrammer.

Konklusjon – Hvis du ser noe du liker, er det verdt 89 dollar per år, så sikker. Men de fleste trenger ikke absolutt dette. Det vil sannsynligvis ikke forbedre SEO i det hele tatt … det er en unødvendig luksus hvis du spør meg.

3. Søkeordforskning

De beste nøkkelordene er spesifikke (langhale) setninger med svakt innhold i Googles søkeresultater. Hvis du Google søkeordet ditt og ser kort innhold som ikke dekker emnet mye, har du vanligvis en vinner. Her er verktøyene / strategiene jeg bruker for å finne nøkkelord.

3.1. Svar The Public

Svar The Public henter nøkkelord fra Google Autocomplete og deler dem inn i spørsmål, preposisjoner og sammenligninger. Det er bokstavelig talt det kuleste søkeordforskningsverktøyet.

Yoast nøkkelord - AnswerThePublic

3.2. Google Autocomplete

Gå til google.com og begynne å skrive inn et nøkkelord for å få Google til å fullføre uttrykket (husk at du leter etter setninger med lang hale vanligvis med 3+ ord siden de er mye mindre konkurransedyktige). Du kan også bruke et understreketegn _ hvor som helst i uttrykket, og Google vil fylle ut blanket. Du må SLUTT på understrekningstegnet for den metoden.

Google-autofullfør-fill-in-the-blank-en

Hvis du vil se enda flere nøkkelord i rullegardinmenyen, bruker du flertall eller annen ordbestilling …

Google-autofullfør-Plural-nøkkelord

Hver tjeneste (og beliggenhet) bør målrettes mot separate sider på hjemmesiden din …

Multiple-Lokale-nøkkelord

For konkurrerende emner om blogginnlegg, velg alltid et veldig spesifikt (langhale) nøkkelord …

Langtids nøkkelord

Du kan gjøre det samme for video nøkkelord …

Video nøkkelord

Hvordan jeg fant et nøkkelord for min Yoast-opplæring …

Yoast-Søkeord-forskning

Yoast-Søkeord

3.3. Moz nøkkelordutforsker

Bruk for å sikre at du ikke går glipp av noen søkeord fra Google Autocomplete Moz nøkkelordutforsker som bare er bedre (og gratis) som Google Keyword Planner. Begynn med en bred setning, kjør verktøyet, og velg deretter “Ja, med lav leksikalsk likhet under gruppeøkkelord.” Dette forhindrer deg i å måtte bla gjennom lignende søkeordvarianter om og om igjen.

Moz Søkeordforslag

3.4. HubShout WebGarder

Kjør dem gjennom for å se en fullstendig nøkkelordliste for konkurrerende nettsteder HubShout WebGrader

Mine nøkkelord

3.5. Langtids nøkkelord

Nøkkelord med lang hale er veldig spesifikke setninger (ikke brede), vanligvis med 3+ individuelle ord i uttrykket. De har vanligvis mindre søk, men er måte mindre konkurransedyktig. Hvis du ikke får resultater med SEO-en din, er du sannsynligvis enten målrettet for for nøkkelord, eller innholdet ditt er ikke langt / grundig nok. Du kan til og med målrette mot Chicago WordPress Design i stedet for Chicago Web Design (siden det er mer spesifikt), noe som også reduserer konkurransen. Nøkkelord med lang hale gir også en mer målrettet besøkende til nettstedet ditt (folk som ønsker WordPress-design).

Langtids nøkkelord

3.6. Dato nøkkelord

Kjør ekstra trafikk ved å målrette dato nøkkelord for tidssensitive innlegg …

Tidsfølsomme nøkkelord

Det viktigste er å inkludere dato (år) i sidetittelen, SEO-tittelen, metabeskrivelsen. Dette krever selvfølgelig at jeg holder opplæringen oppdatert, men dette har allerede drevet ganske mye ekstra trafikk i løpet av 2017 (du kan sjekke de mest søkte nøkkelordene dine søkeanalyse).

Datoer i SEO-titler

3.7. Målsynonymer på samme side

Den generelle regelen er hvis to nøkkelord har det samme søkeintensjon (folk har tenkt å finne den samme informasjonen hvis de søker på et av søkeordene), begge søkeordene kan målrettes på samme side.

Men noen ganger må du analysere søkeresultatene for å se hvor mye de svinger. Jeg har separate sider til WordPress SEO-tjenester, WordPress SEO rådgivning, og WordPress SEO-ekspert. De betyr stort sett alle nøyaktig samme ting, men søkeresultatene er veldig forskjellige … så jeg opprettet en side for hver og nå rangerer jeg på topp 2 for alle dem. Jeg gjorde det samme med meg Genesis WooCommerce-temaer innlegg som også er målrettet mot ‘Genesis eCommerce Themes’ fordi når jeg googlet begge søkeordene, var søkeresultatene nesten identiske.

3.8. Målretting mot flere nøkkelord

Alt du trenger å gjøre er å undersøke et synonym for det primære søkeordet og deretter inkorporere begge disse i sidetittelen, SEO-tittelen og metabeskrivelsen. Dette er av FAR den viktigste delen, men du kan også strø det sekundære nøkkelordet 1-2 ganger i innholdet. Du trenger IKKE å innlemme begge som fulle søkeord (eksakte treff) ellers vil overskriften din se spammy ut. Lage en overskrift som høres fin ut og inkluderer delvis kamper er veien å gå.

Trinn 1: Undersøk det primære nøkkelordet ditt …

Sekundære nøkkelord

Steg 2: Undersøk det sekundære nøkkelordet ditt …

Sekundært fokus nøkkelord

Trinn 3: Skriv en overskrift som inneholder begge deler og fremdeles høres fin ut …

Overskrift

Trinn 4: Rangering for begge nøkkelordene …

fokus søkeord-en

fokus søkeord-2

Du kan bruke den samme strategien i metabeskrivelsen din og (sparsomt) i innholdsdelen.

4. Søkeordkonkurranse

Et nøkkelord er mer konkurransedyktig hvis:

 • Det er bredt
 • Toppresultater har sterkt innhold
 • Toppresultatene har høy DA / PA i MozBar
 • Toppresultatene er fylt med autoritetsnettsteder
 • Du ser mange annonser fra Google AdWords
 • Det er mange søkeresultater (33,8 millioner er altfor mange)
 • Du målretter mot en bred setning i en stor by (f.eks. Chicago Web Design)
4.1. Analyser Googles søkeresultater

Googling av nøkkelordet ditt og analyse av søkeresultater er et MUST. Du vil ikke bruke all den tiden på å lage innhold for et nøkkelord du aldri vil rangere for. Hvis du googler nøkkelordet og ser indikatorene nedenfor, kan det være lurt å velge et annet nøkkelord (hint: få mer spesifikk).

Søkeordkonkurranse

4.2. Mozbar

MozBar Chrome-utvidelse lar deg Google ethvert nøkkelord og se DA (domene autoritet) og PA (side autoritet) av hvert søkeresultat. Jo høyere tall, jo mer konkurransedyktig er nøkkelordet. Bruk Moz’s Explorer for å lære nettstedets domenemyndighet og prøve å konkurrere innenfor ditt område (se oversikten nedenfor). Når du bygger domeneautoriteten din (ved å lage fantastisk innhold og få koblinger), kan du begynne å målrette mot mer konkurransedyktige søkeord som har høyere månedlige søk i verktøy som Søkeordutforsker. Nye nettsteder med lav DA bør målrette mot veldig spesifikke setninger med lav konkurranse med lave månedlige søk.

MozBar nøkkelordkonkurranse

4.3. Hvor mange månedlige søk?

Jo høyere domeneadministrasjon, desto flere søk kan søkeordene dine ha. Kjør nettstedet ditt gjennom Mozs Link Explorer (eller bruk hvilken som helst domenemyndighetskontroll) for å finne ut din.

Domene myndighet

Bruk nå dette diagrammet fra Orbit Media. Jeg målretter mest mot treordssetninger, men brukte mye tid på innhold. Jo mer konkurransedyktig søkeord, jo mer tid bør du bruke på innhold.

Snarvei for forskning på nøkkelord

5. Innholdsoptimalisering

Ikke glem å gjøre det legg til en innholdsfortegnelse til lange innlegg! Her er noen flere tips …

5.1. Perfekt optimaliserte sider (eksempler)

Backlinko s online-infographic SEO er den beste jeg har sett så langt (det innlegget har over 19.000 andeler). Slutt å bekymre deg så mye for grønne lys, gå av ruten “tekst og bilder” og begynne å gjøre noe annerledes. Super detaljert innhold, videoer og / eller infografikk. Gjør en!

on-side-seo

Moz s faktorer på siden rangering er også solide …

On-Page-SEO

5.2. Innholdsomfattende

Innholdets forståelse er ideen om at innholdet skal svare på alle aspekter av brukerens spørsmål. Dette er grunnen til at lengden er styrke i SEO (bruk Answer Public for å se spørsmål på nøkkelord).

5.3. Sikt på 3000+ ord

Jeg har brukt flere uker på denne WordPress SEO-opplæringen, men den vil sannsynligvis få 100+ visninger / dag (de fleste av de lange artiklene mine gjør det). Jo mer konkurransedyktig søkeord, jo mer innhold bør du ha. Du kan kanskje bruke 1000 ord for nøkkelord med lav konkurranse, men 3000+ ord er vanligvis nødvendig for konkurrerende setninger (nøkkelord med flere månedlige søk og konkurranse i MozBar). Jeg sier ikke at du bare skal legge til en haug tekst … designe sider og blogginnlegg med fin grafikk, innholdsfortegnelse, videoer … bør alt tas i betraktning.

WordPress Word Count

Å slå opp innlegg rundt sentrale emner er årsaken til at nettstedet mitt gikk fra 500 til 2500 brukere / dag.

5.4. Hjørnesteinsinnhold

Dette er det mest nyttige innholdet på nettstedet ditt. For meg er dette veiledningene mine om Yoast, hastighetsoptimalisering, Google Search Console og slikt. Bare 20 av mine 100+ opplæringsprogrammer genererer omtrent 80% av trafikken min. De får meg også de fleste av kundene mine, lenker, abonnenter og tilknyttet salg. Jeg satte disse foran og midt på hjemmesiden min, nav-menyen, sidefeltet og widgeten etter oppføring.

WordPress SEO Series

Jeg bidrar på det sterkeste med den store trafikkpikken til disse opplæringsprogrammene. De er mye mer nyttige enn det kjedelige WordPress SEO rådgivning sider (ingen kommer til å lenke til det). Du må lære hvilket innhold publikummet ditt vil finne mest nyttig og faktisk utføre når du lager innholdet.

Google Analytics-statistikk

5.5. Karaktergrenser for kodebiten
 • SEO tittel: ideelt sett 50-55 tegn
 • Meta beskrivelse: ideelt sett 145-155 tegn

Yoast forteller deg om de er for korte eller lange …

Yoast-karaktergrense

Så vil også HTML-forbedringer delen av Google Search Console …

HTML-forbedringer

Google bruker lengre metabeskrivelser (noen ganger)
Google begynte å vise lengre metabeskrivelser i noen søkeresultater. Disse er valgt av Google (de er ikke hentet fra Yoast) og er vanligvis hentet fra faktisk innhold på siden. Metabeskrivelsene dine bør fortsatt følge Yoasts “lengdemeter” i tilfelle Google bestemmer seg for å bruke normal tegnlengde, og overlate den til Google å trekke den lengre versjonen – hvis de velger.

Lengre-meta-beskrivelser

I dette kvitring Danny Sullivan fra Google sier …

Onger-Meta-Beskrivelser-Google

5.6. Rike utdrag

Rike utdrag legger ekstra informasjon til tekstutdragene og kan øke CTR …

Strukturert data gjennomgang stjerner

Bruksanvisning

 • Skriv anmeldelser, oppskrifter eller annet innholdstyper hvor rike utdrag kan brukes
 • Velg en rik plugin-pakke (f.eks. Alt i ett skjema eller WP gjennomgang)
 • All In One Schema er gratis, men har minimale tilpasningsmuligheter og ser kjedelig ut
 • WP Review ser mye bedre ut, har flere forhåndsstilte maler, vedlikeholdes og oppdateres ofte av MyThemeShop, støtter 14 datatyper, og er det jeg bruker
 • Bruk plugin-enheten til å merke innhold og teste det ved å bruke Googles strukturerte dataverktøy
 • Bruk opplæringen min på legge til rikt utdrag til WordPress for fullstendige instruksjoner
5.7. Utvalgte utdrag

Utvalgte utdrag er når Google viser frem deler av innholdet ditt i det aller høyeste resultatet. Google henter dette fra et hvilket som helst 1. sides resultat som gjør en god jobb på kortfattet svare på spørsmål i form av avsnitt, lister og tabeller (de tre typene med utvalgte utdrag).

Jeg bidrar med denne til å skrive og designe en fin grafikk om nøkkelordet (SiteGround vs. Bluehost), som lenker til kvalitet / objektive referanser Google ser på som fakta (hvordan Bluehost eies av Atten, Facebook avstemninger, WordPress ‘anbefalte vertside), og holde det faktabasert.

Utvalgte utdrag

Slik får du Google til å gi deg utvalgte utdrag

 • Målrett et nøkkelord der folk vil ha et kortfattet svar
 • Moz nøkkelordutforsker har et filter som hjelper deg med å finne spørsmål til nøkkelord
 • Bestem om svaret skal være et avsnitt, en liste eller en tabell
 • Målrettede søkeord som allerede har et utpekt tekst, men som gjør en dårlig jobb
 • Lag faktabasert innhold med kvalitetsreferanser (lenker, grafikk osv.)
 • Hvis du sikter mot svarfeltet, må du målrette søkeordet ditt med en nøyaktig samsvar
 • Forsikre deg om at du er på 1. side for søkeordet, hvis ikke kan du forbedre innholdet
 • Google bestemmer til slutt om de vil vise resultatet, eller noe resultat i det hele tatt
5.8. Utarbeide overskrifter

overskrifter – innlegg har vanligvis lengre overskrifter enn sider. Innleggets overskrifter går vanligvis på noe slikt: De ideelle WP-rakettinnstillingene med Cloudflare + StackPath-instruksjoner (nr. 1 vurdert cache-plugin, nyeste versjon 3.0.5.1). Sidene mine er mer slik: WordPress SEO Consulting. De fleste av sidene mine bruker en nøyaktig søkeordkamp som beskriver tjenesten, mens innleggene mine også beskriver hva som dekkes i opplæringen (og ofte inkluderer ganger “2018” for å hjelpe søkeord med måldatoer). Dette lokker folk til å lese og kan føre til lavere avvisningsrate.

Sideoverskrift: WordPress SEO Consulting – kort
Innlegg overskrift: De ideelle WP-rakettinnstillingene med Cloudflare + StackPath-instruksjoner (nr. 1 vurdert Cache-plugin, nyeste versjon 3.0.5.1) – lang

5.9. Lage SEO-titler

Noen mennesker prøver så hardt å få grønt lys i Yoast ved å inkludere søkeordet, de glemmer å skrive en fin overskrift som får folk til å klikke på lenken sin. Her er noen eksempler på overskrifter.

Overskrift 6

Overskrift 3

Overskrift 4

Overskrift 5

Overskrift 2

SEO-titler – post SEO-titler er vanligvis en forkortet versjon av den lengre overskriften din: The Ideal WP Rocket Settings With Cloudflare + StackPath CDN (2018). Sider er vanligvis en lengre versjon av den korte overskriften din: WordPress SEO Consultant / Yoast Expert – Tom Dupuis. Jeg inkluderte “Yoast Expert” fordi jeg vet at de fleste som søker etter WordPress SEO konsulent trenger hjelp med Yoast. I stedet for bare å inkludere søkeordet og nettstednavnet (boooring), la deg skille deg ut litt – fortell dem HVORFOR du er annerledes enn alle andre på Google.

Side SEO tittel: WordPress SEO Consultant / Yoast Expert – Tom Dupuis – forlenget versjon av overskriften min “WordPress SEO Consulting”
Legg ut SEO-tittel (forkortet): De ideelle WP-rakettinnstillingene med Cloudflare + MaxCDN (V. 3.0.5.1) – forkortet versjon av overskriften min “De ideelle WP-rakettinnstillingene med Cloudflare + StackPath-instruksjoner (# 1 Rated Cache Plugin, Nyeste versjon 3.0.5.1)”

5.10. Utarbeide metabeskrivelser

Ja, du bør bruke fokusnøkkelordet ditt her (eller en variant av det). Men hovedformålet med metabeskrivelsen er å oppsummere innholdet og fortelle folk HVORFOR de skal klikke på resultatet ditt. I min Veiledning for innstillinger for Yoast metabeskrivelsen forteller folk at jeg inkluderer en zip-fil med mine forhåndskonfigurerte Yoast-innstillinger. Små ting som dette kan enkelt øke dine klikkfrekvenser.

Metabeskrivelse

5.11. Sosial bildeoptimalisering

Se avsnitt 2.11 for å lage innholdsformatet ditt riktig når det deles på Facebook / Twitter.

5.12. Slipp nøkkelordet ditt et par ganger i innholdet

Nøkkelordtetthet betyr knapt (du kan faktisk få straffet for stikking av nøkkelord) men du bør bruke det noen ganger i innholdet, det viktigste er i de første parsetningene. Yoast gjør en god del om nøkkelordetetthet men jeg er uenig, det fører ofte til spammy innhold.

Det trenger ikke være en fullstendig 100% nøyaktig samsvar med fokusnøkkelordet ditt, men den skal være nær og lese naturlig. Yoast oppdager bare eksakte søkeordkamper i visuell redigerer (ikke sidebyggere), så lenge du nevner det (eller en variant), kan du ignorere anbefalingen av søkeordtetthet i Yoast. Og hvis du inkluderer et bilde øverst i innlegget, teller Yoast dette som det første avsnittet – så det er noen ganger ikke mulig å bruke “nøkkelordet i første avsnitt” (en Yoast-anbefaling). Ikke tenk over det … når du skriver om emnet, vil du vanligvis nevne bits av søkeordet ditt naturlig i innholdet / bildene dine. Det er det Google ønsker.

Yoast FOcus nøkkelordtetthet

Fokus nøkkelord i første avsnitt

5.13. Unngå fylling av nøkkelord

Hvorfor du ikke skal besette over grønne lys …

 • Google straffer stikking av nøkkelord
 • Yoast oppdager bare EKSAKTE samsvar med fokusnøkkelordet ditt
 • Hvis du bruker partielle kamper (synonymer), vil Yoast ikke oppdage det
 • For mange nøyaktige søkeordmatch gjør at innholdet ditt ser spammy ut
 • Partielle kamper / synonymer oppmuntres og høres ofte mer naturlig ut
 • Overskrifter bør lokke folk til å lese, ikke bare inkludere fokusnøkkelordet
 • Innholdsoptimalisering er mer enn bruk av nøkkelord, og det er mest det Yoast antyder

Hva Yoasts SEO-analyse skal si:

ADVARSEL: hvis du injiserer nøkkelord i innholdet / kodebitene, blir de spammy! Har du tenkt på å skrive en SEO-tittel + metabeskrivelse for å øke CTR? Hvert resultat i Google vil bruke nøkkelordet – hvorfor skulle noen klikke på lenken din? Ja, du bør bruke søkeordet ditt i sidetittelen, SEO-tittelen og metabeskrivelsen … men ikke injiser nøkkelord bare for å få grønt lys i Yoast. Glem nøkkelordetetthet og nøkkelord i underoverskrifter … begynn å tenke på å legge til en innholdsfortegnelse til lengre innlegg, videoer, infografikk, rike utdrag, sosiale delingsbilder og øker opp tynt innhold for å gjøre det bedre (mer detaljert) enn alle andres.

5.14. Permalinks

Noen få notater om permalinks (URLer / snegler) …

5.14.1. Forkort permalinks

Forkortelse av permalinks legger vekt på søkeord til søkemotorer …

Forkortede permalinks

5.14.2. Ikke fjern stoppord

Stopp ord er korte, ikke-beskrivende ord som Yoast anbefaler å fjerne fra permalinks for å legge en tyngre vekt på fokusnøkkelordet ditt. Selv om dette vanligvis er bra, kan det også gjøre at permalinksene dine ser veldig rare ut (se nedenfor). Hvis folk kan se på permalinken din og vite hva artikkelen handler om, må du fjerne dem. Men hvis det får dem til å lese morsomme, ikke gjør det.

Yoast-Stop-Words

Hvorfor du ikke alltid bør fjerne stoppord …

Yoast-Stopp-ord-Eksempler

5.14.3. Når du skal endre Permalinks

Dette er når det er OK å endre permalinks:

 • Du bytter til SSL (HTTPS)
 • Du bytter til ikke-WWW
 • Ordet “kategori” er i nettadressene for innlegg
 • Du bruker permalink-strukturen? P = 123
 • Den gamle versjonen av Yoast strippet alle stoppordene dine
 • Permalink beskriver ikke sidens innhold / nøkkelord
 • Du skriver om innhold for å målrette mot et helt annet søkeord
 • Siden / innlegget er ikke godt etablert (det har lite trafikk / lenker / delinger)

Det er best å fikse permalinks på én gang i stedet for å endre dem flere ganger. Hvis du uansett bytter til SSL, kan du like godt bytte til ikke-WWW, fjerne ‘kategori’ fra blogg-URL-er og fikse sider / innlegg med permalinks som ikke beskriver innholdet / nøkkelordet. Sørg for å konfigurere de riktige viderekoblingene og gi Google tid til å gjennomsøke nettstedet ditt og oppdatere de nye permalinkene i søkeresultatene. Du kan se et fall i rangeringene – som vanligvis er midlertidig.

5.14.4. Bruk “Innleggsnavn” Permalink-struktur

Postalternes permalinkstruktur (www.yourwebsite.com/post-name/) er vanligvis det beste alternativet. Du finner dette i WordPress under Innstillinger → Permalinks. Det er kort og lar innleggstittelen være foran permalinksene dine (som inkluderer søkeordet). Du kan vurdere en tilpasset struktur av /% kategori% /% postnavn% / som kategoriserer innleggene dine under bloggkategoriene. Begge deler er gode med mindre du har en god grunn til å bruke en annen struktur.

Innstillinger for permalink for postnavn

5.15. Image SEO

Husk å optimaliser bilder for hastighet i avsnitt 6.7.

5.15.1. Bildefilenavn

Merk bilder før du laster dem opp til WordPress så filnavnet beskriver bildet. Hvis du allerede har lastet dem opp med ikke-beskrivende filnavn (DSC12345), laster du dem opp på nytt. Ikke fyll nøkkelord i filnavnene eller alt-teksten (bruk det bare hvis det faktisk beskriver bildet), og ignorere denne Yoast-anbefalingen hvis boblen er rød. Bare beskriv bildet.

Bildefilenavn

5.15.2. Bilde Alt-tekst

Alt-teksten skal være den samme som filnavnet. For å få WordPress til å fylle ut alt-tekst automatisk, bruk en plugin som Auto Image Attributter Fra Filnavn Med Bulk Updater.

Alternativ tekst

5.16. lenker

Denne delen dekker interne lenker, eksterne lenker, lenketitler, tilknyttede lenker og fikser ødelagte koblinger. Den berører også tilbakekoblinger – vanligvis anskaffet ved å lage fremragende innhold.

5.16.1. Interne lenker

Interne lenker er en naturlig måte å bygge koblinger til innholdet ditt, mens du hjelper folk med å finne informasjon om et bestemt emne. Hvis jeg anbefaler å konfigurere WP Rocket i denne guiden, vil jeg peke på WP Rocket-opplæringen i stedet for å lime inn hvert skjermbilde, som vil være duplikatinnhold.

Kontroller nettstedslinker – jo flere lenker du har til en side, jo mer sannsynlig vil det vises på linkene delen av Googles søkeresultater. Interne lenker er den viktigste måten å kontrollere disse.

nettstedkoblinger

Ikke bruk interne koblingsprogramtillegg – ingen algoritmer vil gjøre en bedre jobb enn manuelt å sette inn lenker, noe som også gjelder for “relaterte innlegg” plugins. I tillegg kan disse programtilleggene redusere nettstedet ditt.

5.16.2. Eksterne linker

Eksterne lenker er som å sitere kilder til Google. De skal være fra pålitelige nettsteder, men også gi tilleggsinformasjon om spesifikke emner. Unngå å lenke til generiske nettsteder som Wikipedia, og i stedet koble til innhold i din nisje. Bruk noen få på hver side siden Google bruker innholdet du lenker til som et relevanssignal for ditt eget innhold, og forbedrer dets SEO.

5.16.3 Ankertekst

Ankertekst er teksten som brukes til å navngi lenken din. Moz anbefaler å bruke kort, beskrivende tekst som ikke er nøkkelord med tungt anker, mens Wikipedia bruker all ankertekst med nøyaktig samsvar (som noen mener å bidra til å forbedre sidens rangering for søkeordet). Jeg følger Moses strategi ettersom eksakte treff kan se spammy ut og kan fortelle Google at du prøver å manipulere rangeringer.

Eksempel Ankertekst

5.16.4 Koblingstitler

Vil du redusere avvisningsraten? Bruk lenketitler for å hjelpe folk å lære hva de klikker på.

Link titler

Når du legger til en lenke, kan du legge til en tittel også …

WordPress Link titler

5.16.5 Tilknyttede lenker

Jeg tjene til livets opphold gjennom tilknyttet markedsføring og har et par triks opp ermet …

Siteground-Affiliate-salg

Tips:

 • Ikke bruk massevis av tilknyttede lenker på en side
 • Legg til rel = ”nofollow” til alle tilknyttede lenker
 • Ikke alltid liste de dyreste / tilknyttede produktene først
 • Lag destinasjonssider for produkter du selger, og lenke til dem i stedet
 • Cloak tilknyttede koblinger, eller bruk tilknyttede linker tilpasning hvis tilgjengelig (siteGround.com/go/managed-wordpress-hosting ser mye bedre ut enn onlinemediamasters.com/go/managed-wordpress-hosting)
 • Legg til en TON av verdi til innholdet ditt for å unngå straff (tilknyttede nettsteder er utsatt)

ps. Hvis du er i WordPress-bransjen, kan du sjekke listen over tilknyttede programmer for WordPress.

5.16.6 Ødelagte koblinger

Dr. Link Check skanner opptil 7 500 lenker / måned gratis. Unngå Broken Link Checker-plugin noe som gjør en god jobb, men skannene bruker CPU og er utestengt av mange vertsselskaper.

Dr-Link-Check

4.15.7. koblinger

Den eneste gangen jeg leide en linkbuilder (som hadde en perfekt 5-stjerners anmeldelse på upwork.com), fikk jeg Google Straff. Dette knuste trafikken / økonomien til nettstedet mitt. Jeg fikk løftet straffen ved å gå gjennom hver individuell lenke til nettstedet mitt, ber om webmastere fjerne koblingene min frilanser bygde, og sende en revurderende forespørsel til Google. Jeg jobbet også utrettelig for å forbedre innholdet mitt. Det var først mer enn ett år senere straffen endelig ble fjernet.

Lekse: ikke ansett en linkbuilder. Ansett en infograf designer.

Backlinkos guide for linkbygging lister opp “visuelle eiendeler” som nr. 1 … spesifikt med henvisning til infografikk, dybdeveiledninger og ting på nettstedets folk ØNSKER å lenke til. Han fikk 19.000+ aksjer på seg on-side SEO guide… som startet med en søt infographic. Ikke kast bort tiden din lenkeordninger eller å nå ut til folk du ikke kjenner som ber om en kobling … jobb med innhold, rangere høyere gjennom det, så vil folk finne deg, og de vil lenke til deg. Innhold yo, INNHOLD!

5.17. Klikkfrekvens

Jeg dekker alt som trengs for å øke klikkfrekvensene i denne guiden, men dette er en påminnelse om hvor viktige de er. Disse kan måles i Google Search Consoles Search Analytics.

Klikkfrekvens

5.18. Videoer + Infografikk

Kan du fortelle hvor mye tid jeg har brukt på skjermbildene mine? Dager sannsynligvis. Du kan enten gjøre dette, videoer eller infografikk. Velg en eller to. Men du trenger en av dem – ikke bare skrevet tekst.

5.19. Arkiver innlegg under 1 kategori

Merk innlegg under 1 kategori for å unngå duplikatinnhold.

WordPress Kategorier Tagger

Hvis du planlegger å indeksere kategorisider (under kategorien Taksonomi i Yoast), bør du designe disse kategorisidene slik at de ser fine ut! Gi den en overskrift, beskrivelse av hva kategorien handler om, design sidefeltet og skriv en tilpasset SEO-tittel + metabeskrivelse med et nøkkelord for den kategorien. Det vil ha en bedre sjanse for rangering.

5,20. Ikke overdriv tagger

Dette er vanligvis sentrale temaer dekket i innlegget.

WordPress Kategorier Tagger

6. Hastighetsoptimalisering

Vil du ha 100% GTmetrix score? Denne delen viser deg hvordan jeg gjorde det.

6.1. GTmetrix vs. Pingdom vs. PageSpeed ​​Insights

Lastetid er den primære metrikken du bør måle, hvilket score er sterkt korrelert med. Disse forbedres ved å fikse hastighetsanbefalinger (GTmetrix er mitt favorittverktøy for dette).

GTmetrix – se hvilke plugins / elementer som tar lengst tid å laste i “Foss” -fanen (de vil også vises flere ganger i Page Speed ​​/ YSlow-rapporten), uoptimerte bilder, CDN-kontroller i YSlow-fanen og sjekk TTFB (tid til først byte) vist i fanen “Timings”.

Pingdom – mest nøyaktige verktøy for å måle belastningstider ifølge WP Rocket.

Google PageSpeed ​​Insights – målinger server responstid som skal være <200ms. Slags ubrukelig ellers da den ikke måler belastningstider (GTmetrix / Pingdom-anbefalingene er mye bedre) mens mobilhastigheten vanligvis forbedres i forbindelse med skrivebordets hastighet.

6.2. hosting

Ordet ‘server’ er bokstavelig talt nevnt 70 ganger i WordPress optimaliseringsveiledning og 35 ganger i GTmetrix hvorfor er min treg tutorial (nyhetsblitz … det er litt viktig). Kjør nettstedet ditt gjennom Google PageSpeed ​​Insights å se om reduser responstiden på serveren er i rapporten din. Hvis det ikke er under 320ms som Google anbefaler det betyr sannsynligvis at serveren din (hosting) er treg.

Reduser-Server-Response-Time

En annen indikasjon er hvis din tid til første byte er høyt i fanen “Tidspunkter” GTmetrix

GTmetrix-Time-To-First-Byte

Det samme selskapet (Atten) eier Bluehost, HostGator, iPage, Site5, Unified Layer og over 60 forskjellige vertsselskaper. De er kjent for å kutte kostnader ved å pakke for mange mennesker på samme server (stresser det ut) og ha forferdelige anmeldelser på grunn av det. Mange nettsteder som er vert for EIG har høye responstider, og jeg vil unngå å bruke disse selskapene for enhver pris.

List Of Atten-Brands

jeg bruker Siteground og ha 200 ms responstid med 100% GTmetrix-score og .4s Pingdom belastning ganger. Gjør en hosting-sjekk, kjør dine egne tester, eller klikk gjennom sidene mine som lastes raskt. De ble vurdert som nummer 1-verten i 26 Facebook-avstemninger og er verdens bedre enn Atten (Bluehost, HostGator), Gå pappa, og andre verter som pakker for mange mennesker på samme server. Det har vært mange mennesker hvem migrerte og lagt ut resultaterFacebook og Twitter. kvitring etter kvitring, post etter post, avstemming etter avstemming etter avstemming, raskere hosting vil fastsette sakte responstid. de er anbefalt av WordPress, gjøre gratis migrasjoner, og jeg bruker deres semi-dedikert plan.

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Delt-hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-hosting-leverandør-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Favoritthotell for Elementor

Anbefalinger for vert for 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-vertene-Poll-1

Hosting-Poll-For-tilgang

WordPress-hosting-Poll-juni-1

Siteground-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-anbefalingene-Poll

Bluehost vs SiteGround

WordPress-avstemning for webverten

Hva andre mennesker sier …

wordpress-hosting-spørsmålet

Mennesker som migrerte …

Bytter til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til nettstedgrunnen

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poengsum på nettstedet

SiteGround Genesis

Hastighet levert av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reduserte belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrasjon

SiteGround responstid på Joomla

Byttet til SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Forestill deg Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SideGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Reduserte belastningstider for SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på nettstedet

Ny svartid på SiteGround

SiteGround responstid forbedring

De har 3 planer

Siteground-Hosting

Jeg er på deres semi-dedikert GoGeek-plan og her er min Pingdom-rapport

2019-Pingdom-Rapport

GTmetrix-rapporten min …

2019-GTmetrix-Rapport

Høyere planer inkluderer flere serverressurser (antall servere er faktor 1 i WordPress optimaliseringsveiledning). Du kan se en full sammenligning diagram av deres StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek-plan, men GrowBig gir deg omtrent 2x serverressurser som StartUp, og GoGeek er semi-dedikert hosting som gir deg enda flere serverressurser. GrowBig + GoGeek kommer med prioritert støtte, og du kan være vert for ubegrensede nettsteder. Cloud hosting er ganske prishopp på $ 80 / år, men kommer med 2CPU + 4 GB RAM og er enda raskere enn GoGeek.

Du kan se dette på funksjoner side

Siteground-Server-Resources-Chart

Deres hastighetsteknologi er den viktigste grunnen til at folk velger dem (NGINX-servere, solid state-stasjoner, HTTP / 2, PHP7, HHVM og 1-klikk Cloudflare-aktivering i cPanel med mulighet for å bruke aggressiv cache, minify og Railgun). Kombiner SiteGround + Cloudflare + WP Rocket og jeg vil bokstavelig talt betale deg $ 50 hvis score / lastetid ikke forbedres. Deres oppetidsteknologi er like bra og det har jeg 100% oppetid i Uptime Robot. Du får også WordPress-relatert støtte som svarer på billetter i omtrent 10 minutter gjennomsnitt, automatiske daglige sikkerhetskopier, gratis La oss kryptere SSL for e-handel og annet WordPress-funksjoner. Siteground til og med migrerer ALLE nettsteder / e-post gratis hvis du er på cPanel, og 1 nettsted hvis ikke på cPanel.

Nesten 5 år for meg …

Siteground-Hosting

Tilknyttet ansvarsfraskrivelse – hvis du registrerer deg på SiteGround med min tilknyttet lenke Jeg vil donere en god del uten kostnad for deg. Hvert år jeg donere $ 3 000 000 til GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mate de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors på orkanen Harvey). Din støtte hjelper, og jeg setter virkelig pris på det. Jeg prøver å gjøre vurderingene mine objektive og støttes av bevis i form av Facebook-avstemninger, tweets, og ekte samtaler. Hvis du ikke vil bruke det, her er en ikke-tilknyttet lenke til SiteGround. Uansett tror jeg virkelig at de er en fantastisk WordPress-vert og at nettstedet ditt vil løpe raskere / glattere … gjør din undersøkelse på Facebook-grupper + Twitter og du finner de fleste si det samme.

6.3. Lette temaer (StudioPress)

StudioPress-temaer er lette (de laster superraskt) og anbefales av Yoast, Matt Cutts (fra Google) og til og med Matt Mullenweg. Lette temaer har minimal innebygd funksjonalitet som resulterer i mindre unødvendig oppblåsthet, og stoler i stedet på plugins for bare å legge til funksjonalitet du trenger. Divi og ThemeForest-temaer har ofte så mange innebygde funksjoner som kan drepe belastningstidene dine. Det er mange lette temaer der ute, men StudioPress er definitivt en av de mest populære temabutikkene. Jeg bruker deres Oppsøkende Pro-tema.

StudioPress-temaer

6.4. Lette plugins (liste)

backupUpdraftPlus.

Slidersmonolog, LayerSlider, eller Meteorglidere.

PortfolioEnvira Gallery, FooGallery, eller Rutenettet.

Sosial delingSassy Social Share eller DVK sosial deling.

Analytics – Google Analytics og Search Console burde være nok, eller Clicky.

SidebyggerWordPress Page Builder av MotoPress, men ingen sidebygger kjører raskere enn den opprinnelige WordPress Editor. Kombiner dette med Duplicator-plugin og du bør ikke trenge en sidebygger (inkludert sidebyggere innebygd i WordPress-temaer). Med mindre teamet ditt absolutt nekter lære litt HTML (det enkleste kodespråket), unngå sidebygger.

kommentarerBetinget belastning.

StudioPress-plugins – lette plugins for Genesis Framework.

6.5. Plugins for hastighetsoptimalisering (liste)

Disse er alle topprangerte, men unngå å installere to plugins hvis de har duplikatfunksjonalitet.

6.6. Høye CPU-plugins (liste)

* Vanlige synder inkluderer beslektede innlegg, statistikk, nettkart, chat, kalender, sidebyggere og plugins som kjører pågående skanninger / prosesser eller viser høy CPU i GTmetrix.

6.7. Bildeoptimalisering

Det er faktisk 20 måter å optimalisere bilder på – hvem visste det? Men hvis vi tar fart, er dette topp 3 i GTmetrix. Bare husk at GTmetrix bare viser uoptimerte bilder for en enkeltside så det er best å starte med bilder som vises på flere sider (logo, sidefelt, bunntekstbilder) og deretter kjøre de viktigste sidene dine gjennom GTmetrix og optimalisere bilder på disse.

image-optimalisering

Les min fulle WordPress bildeoptimaliseringsopplæring for å lære hvordan du:

Image Optimization TOC

Server skalerte bilder – endre størrelse på store bilder til dimensjonene vist i GTmetrix. Noen ganger viser GTmetrix feil dimensjoner. I så fall kan du ta et skjermbilde av bildet med 100% zoom og måle bredden + høyden i et program som GIMP (bilderedigeringsverktøy jeg bruker).

Server skalerte bilder

Tapløs komprimering – dette er “optimaliser bilder” -elementet i GTmetrix. Imagify og Kraken er de beste plugins for dette, jeg bruker Imagify. Andre plugins har feil, kan ikke komprimere bilder, eller de kan ødelegge bilder. Disse har en månedlig grense for gratis kontoer, men gjør en mye bedre jobb.

 1. Melde seg på Imagify
 2. Installer Forestill deg plugin
 3. Gå til Media-delen din i WP
 4. Bulk komprimerer alle bildene på nettstedet ditt
 5. Når du har nådd 25MB-grensen, må du betale $ 4,99 for 1 GB data eller vente til neste måned

imagify-wordpress-image-optimalisering

Spesifiser bildedimensjoner – betyr at du må spesifisere en bredde / høyde i bildets HTML eller CSS. Den visuelle redigereren gjør dette automatisk, slik at dette vanligvis skjer i widgeter, CSS eller andre deler av nettstedet ditt som er kodet manuelt. Bare følg eksemplet på bildet nedenfor …

Spesifiser bildedimensjoner

6.8. Cache-plugin

WP Rocket ble vurdert til nr. 1 cache-plugin i flere Facebook-avstemninger mens Rask ytelse (ny gutt på blokka) og WP raskeste hurtigbuffer er vanligvis 2. og 3.. SiteGrounds SG Optimizer har også blitt bedre og bedre. Mange bruker også W3 Total Cache men det er rapportert om mange feil. Du bør bare ha en cache-plugin installert, men hvis du bruker en gratis plugin, bør du teste flere cache-plugins for å se hvilke som gir best lastetid.

Jeg skrev tutorials for alle 5 …

2016 beste cache plugin poll

Cache-plugin-avstemning fra 2019

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Beste avstemning for cache-plugins 2018

wp rakett vs w3 totla cache

6.9. Cloudflare

Cloudflare er en enkel (og gratis) måte å forbedre hastigheten ved å bruke deres CDN og beskytte nettstedet ditt ved å bruke deres Internett sikkerhet. Det avhenger av verten din, men mange av dere kan aktivere Cloudflare i cPanel (skjermdump nedenfor er til Siteground). WP Rocket, WP Fasetst Cache og W3 Total Cache integreres med Cloudflare hvis du heller vil sette den opp på den måten.

Eller aktiver det i cPanel …

SiteGround Cloudflare-aktivering

Sørg for å slå på aggressiv hurtigbufring, minify og Railgun for enda raskere belastningstid …

SiteGround Cloudflare-innstillinger

6.10. CDN

Cloudflare fokuserer mer på hosting mens StackPath fokuserer rent på CDN (hastighet). Cloudflare har 200+ datasentre mens StackPath har 30 datasentre, men flere datasentre = raskere nettsted, og StackPath’s for det meste ligger i USA, som i det minste er der de fleste leserne mine er. Cloudflare koster ekstra for HTTPS-trafikk og har ikke støtte med gratisplanen. Å kombinere begge tjenestene ga meg den raskeste belastningstiden og poengsummen i GTmetrix + Pingdom, og jeg bruker for tiden begge deler. StackPath er $ 10 per måned med en 30-dagers gratis prøveperiode, Cloudflare er gratis. Opplæringsprogrammene mine viser deg hvordan du konfigurerer StackPath med cache-plugin-en, men jeg vil kontakte supporten deres når du er ferdig, da de hjalp meg med å forbedre lastetidene ytterligere.

StackPath-datasentre

6.11. Lazy Load Videos

Videoer er vanligvis det tyngste elementet på en side. Dette forsinker lasting av dem til du ruller nedover og faktisk ser videoen som skal redusere belastningstidene med flere sekunder (jeg gjorde dette på et innlegg med 2 videoer og det forbedret det med 6 sekunder). Hvis du bruker WP Rocket, har de et alternativ for å aktivere dette i de grunnleggende innstillingene, eller du kan bruke Lazy Load For Videos-plugin. Jeg lazyload ikke bilder siden dette kan være irriterende for leserne dine å ha bilder konstant lasting.

WP Rocket Lazyload-alternativ

6.12. Nettfonter

Hvis du ser skriftrelaterte feil i GTmetrix / Pingdom, bør vertsfonte lokalt være med på å fikse dem.

Google-Fonts-GTmetrix

Hvordan være vert for lokale Google-skrifter

 1. Velg en Google Font
 2. Last ned skriften
 3. Konverter til nettfonter (bruker Transfonter)
 4. Vær minimal med antall skrifter / vekter
 5. Last ned konverterte fontfiler
 6. Last opp fontfiler til WordPress (ideelt wp-content / uploads folder)
 7. Legg til tilpasset font til CSS
 8. Test font
 9. Angi en standard font
 10. Har alltid en font

6.13. Fjern spørringstrenger

Dette er et element du kan se i hastighetstestverktøy (Pingdom, GTmetrix, PageSpeed ​​Insights). WP Rocket har også et alternativ for dette, så husk å aktivere det i de avanserte alternativene. Du kan også prøve Fjern Query String fra plugin for statiske ressurser men jeg har hørt at det ikke alltid fungerer. Du kan også prøve å minimere pluginsene dine, og poengsummen din bør forbedres for dette elementet.

Fjern spørsmålstrenger fra statiske ressurser

6.14. Databaseopprydding

Dette sletter søppelfiler (søppel- og søppelmappe, legger ut revisjoner som akkumuleres når du oppdaterer et innlegg, søppelkommentarer, transienter, og annet søppel. Bruk WP Rockets databaseinnstillinger for å rydde opp i databasen eller bruke WP-optimaliser plugin som også gjør en god jobb.

WP Rocket Databse Innstillinger

6.15. Plugin Optimization
 • Utvid elementene i din GTmetrix rapporter for å se etter problematiske plugins
 • Bruk fanen GTmetrix Waterfall for å se hvilke plugins som er lengst mulig å laste
 • Slett / deaktiver plugins du ikke bruker, og bruk lette plugins
 • Sett inn Google Analytics-sporingskoden manuelt uten å bruke en plugin
 • Erstatt plugins for sosiale medier med Facebook-side plugins eller Twitter-widgeter
 • Deaktiver pågående skanninger som forårsaker høy CPU-bruk (f.eks. Wordfence live-trafikkrapport)
 • Hvis du bruker plugins fordi du ikke kjenner kode, kan du spørre utvikleren om alternativer
6.16. Kommentaroptimalisering

Lat Kommentarer – bruk Betinget belastning hvis du bruker Disqus.

GravatarsGravatars senk innlegg med mange kommentarer (kjør et innlegg med kommentarer gjennom GTmetrix og du ser Gravatars ødelegge rapporten din). Du har noen få alternativer …

 • Deaktiver kommentarer helt
 • Sett standard Gravatar til Blank
 • Deaktiver Gravatars under Innstillinger → Diskusjon
 • Slett kommentarer som ikke gir verdi til innlegget ditt
 • Sett standard Gravatar til et tilpasset bilde på serveren din
 • Begrens Gravatar-bildene dine til små dimensjoner (f.eks. 32px)
 • Last kommentarer dynamisk ved å bruke Skjul plugins for Vis kommentarer

Forhindre spam – den Anti-Spam-plugin gjør en utmerket jobb og bruker ikke captcha.

6.17. Deaktiver unødvendige funksjoner

Clearfy og WP Deaktiver gjør en god jobb med å deaktivere ting som hjerteslagskontroll, pingbacks, trackbacks, autosaves, XML-RPC, begrense postrevisjoner og mer. Dette tømmer i utgangspunktet nettstedet ditt fra ubrukte funksjoner som kan vises i GTmetrix / Pingdom-rapportene.

Tips om WP Disable

 • Deaktiver ALT du ikke bruker
 • Å planlegge sletting av spam er en god idé
 • Emojis, Google Maps og Gravatars ta lang tid å laste
 • Pingbacks og trackbacks er vanligvis ikke verdt de ekstra ressursene
 • Sett innleggsversjoner til 3-5 slik at du har sikkerhetskopier, men du trenger ikke hundrevis
 • Diverse alternativer i fanen “forespørsel” kan forbedre forbedringstiden

WP-disable-forespørsler

WP-disable-Tagger-innstillinger

WP-Deaktiver-Admin

/ WP-Disable-SEO.

WP-disable-Andre

Vert Google Analytics lokalt
På høyre side av WP Disable-innstillingene har du muligheten til å oppgi Google Analytics UA-koden. Dette bør fikse “utnytte nettleserbufring” for Google Analytics ofte sett i GTmetrix, Pingdom og Google PageSpeed ​​Insights. Sørg for å slette andre sporingskoder og Google Analytics-plugins, og sørg for at GA fremdeles sporer brukerdata.

WP-Deaktiver-Google-Analytics-Local

Leverage-Brower-Caching-Google-Analytics

6.18. AMP (Accelerated Mobile Pages)

AMP-sider få mobilsidene dine til å laste raskere og legge til et AMP-stempel til mobile resultater …

Akselererte mobilsider

Yoast AMP

Hvordan legge til AMP-sider til WordPress

 • Installer AMP-plugin (legger til faktiske AMP-sider)
 • Installer Lim For Yoast & AMP (lar deg tilpasse designet)
 • Legg til / forsterker / til hvilken som helst side for å se hvordan det ser ut og sørge for at det fungerer
 • Gå til Yoasts innstillinger → AMP for å endre design og aktivere tilpassede innleggstyper
 • Sørg for å finjustere det omtalte bildet ditt øverst på sidene (se Yoasts veiledning)
 • Undersøk AMP-seksjonen av Google Search Console og finn og fikse AMP-feil
 • Slå på Akselererte mobilkoblinger i Cloudflares hastighetsinnstillinger (se nedenfor)

Cloudflare akselererte mobilkoblinger

6.19. Unngå eksterne ressurser

Google Maps, AdSense, stillingsannonsetjenester eller plugin som henter innhold fra et annet sted, bør unngås. Bilder skal lastes opp til WordPress-oversikten og ikke kopieres / limes inn fra et annet nettsted for å legge dem på. Å trekke innhold fra eksterne nettsteder og vise dem på nettstedet ditt dreper absolutt karakterer / lastetider. Sjekk GTmetrix-rapporten.

GTmetrix-annonser

7. Google Search Console

Google Search Console har vært mye mer nyttig enn Google Analytics for å optimalisere nettstedet mitt. Du kan konfigurere det ved å bruke Yoast i avsnitt 2.2. Det tar noen dager før dataene dine fylles ut, og til og med et par måneder for å samle inn nok data hvis du vil bruke Search Analytics.

7.1. Ikke inkluder WWW

Det ideelle domenenavnet er ikke-www med SSL: https://onlinemediamasters.com/

Du kan endre din foretrukket domenenavn i Nettstedsinnstillinger for Search Console. Dette skal være den samme versjonen i WordPress (Innstillinger → Generelt → WordPress-adresse + nettstedsadresse). Forsikre deg om at alle lenker på nettstedet ditt ikke er fra www (du kan bruke Bedre søk Erstatt plugin), konfigurerer viderekoblinger og bekrefter den nye versjonen i Search Console, mens du beholder den gamle.

Foretrukket domenenavn

John Mueller fra Google sier …

Du må fremdeles se på dette som en slags migrering av nettsteder, så jeg vil definitivt gå gjennom migrasjonstipsene vi har i brukerstøtten, med hensyn til å sette opp omdirigeringer på riktig måte, kanonikerne, hreflang, alt dette til sørg for at det er satt opp mellom de forskjellige versjonene …

… hvis du gjør denne endringen, og du fremdeles er på http, er det kanskje fornuftig å si vel at vi tar dette øyeblikket der vi uansett må gjøre en migrering og flytte til https. Så slags å ta det neste trinnet allerede i stedet for å forlate det neste år for å løpe gjennom.

7.2. Internasjonal målretting

Innstilling internasjonal målretting i Google Search Console forteller Google hvilke land som er viktigst for deg. Og nei, det utelukker ikke nettstedet ditt fra alle de andre landene.

Internasjonal målretting av Google Search Console

7.3. Gjennomsøkingsfeil (se avsnitt 2.4)

7.4. Mobil brukervennlighet feil

De mobil brukbarhet delen av Google Search Console viser ALLE mobilfeil på nettstedet ditt (Googles mobile testverktøy viser bare feil for en enkelt side). Bare fordi du bruker et responsivt tema fra mobilen, betyr det IKKE at nettstedet ditt vil være fritt for mobilfeil, sjekk alltid!

Søk-Console-Mobile-Usability-feil

7.5. WordPress Security

De Sikkerhetsproblemer delen av Google Search Console forteller deg om nettstedet ditt har problemer, men Sucuris sikkerhetskontroll er også bra. I tillegg til å endre det generiske “Admin” brukernavnet ditt, bruke et sterkt passord, og sørge for at WordPress core / temaer / plugins er oppdatert, bruker jeg Wordfence. Bare sørg for at du deaktiverer live trafikkrapporter som bruker serverressurser og bremser nettstedet ditt. iThemes sikkerhet er bra også, men bruk bare en sikkerhetsplugin.

Sucuri sikkerhetskontroll

7.6 Søk i Analytics

Google Search Console søkeanalyse er flinkere til å måle SEO enn Google Analytics. Når du er i søkeanalysefanen, finpusse filtrene for å måle rangeringer, CTR, klikk osv.

Søk i Analytics-filter

Sammenlign SEO med en tidligere tidsperiode …

Dato sammenligning

Se spørsmål (nøkkelord) du rangerer for …

Google Search Console Queries

Se spørsmål du rangerer for om spesifikke emner (denne er for SiteGround) …

Søk i Analytics-spørringsfilter

Forbedre innhold av lav kvalitet …

Low-Utføre-Content-Google-søk-Console

Hvis du liker disse, sjekk ut mine 7 tilpassede dashboards for Google Analytics.

8. Lokal SEO

Slik rangerer du høyere i Google Maps og lokale resultater.

8.1. Lokale rangeringsfaktorer i 2018

Her er de siste Faktorer for lokale rangeringer i 2018 (rapportert av Moz hvert 2. år).

2018 Lokale søk Rangering Faktorer

8.2. siteringer

siteringer – Omtaler på nettet av bedriftsnavnet ditt, men de fleste tenker på disse som kataloger / profiler på sosiale medier (Google My Business, YellowPages, Bing Places, Facebook, Yelp, TripAdvisor og nisjesider). Å lage en mengde sitasjoner og få anmeldelser på dem er det beste du kan gjøre for å rangere høyere i lokale søkeresultater – spesielt Google Maps. Moz Local og Whitespark vil hjelpe deg med å bygge disse sitasjonene (eller outsource dem).

8.3. LUR

NAP (firmanavn, adresse, telefon) – disse må være konsistente på tvers av ALLE sitatene dine og på nettstedet ditt. Hvis du bare har en plassering, kan du liste NAP i bunnteksten. Hvis du har flere lokasjoner, kan du oppgi de individuelle NAP-ene deres et sted på destinasjonssidene.

8.4. Google Min bedrift

Optimaliser din Google My Business-side

* Google tar i økende grad hensyn til å aktivere bedriftseiere som: legger ut på Google Posts, svarer på anmeldelser, holder spesielle timer oppdatert, svarer på spørsmål, gjør det praktisk for kunder å gjøre direkte handlinger på GMB ved å bruke forretningsadresser.

Google Min bedrift-logo

8.5. Moz Local

Moz Local forteller deg om virksomheten din er oppført på de topp 15 sitasjonsnettstedene, og om du har ufullstendige, inkonsekvente eller dupliserte profiler. Den forteller deg nøyaktig hva du skal gjøre (flere profiler du trenger å lage, hvilke profiler trenger flere bilder og duplikater å slette. Når du fikser disse vil poengsummen din bli bedre – ideelt sett vil poengsummen din være nær 100%.

Moz Local Citation Score

8.6. Whitespark

For å rangere høyere i Google Maps trenger du enda flere sitater enn i Moz Local. Du kan enten bygge disse selv (ved å bruke Whitesparks liste over topp siteringer) eller ansett Whitespark for å bygge dem for $ 4-5 per sitering. Jeg har brukt tjenesten deres for å få flere klienter i de tre beste resultatene av kart og det bør forbedre rangeringen for flere lokaliserte søkeord. Jeg starter vanligvis med Google My Business og Moz Local, og fyller deretter den på $ 500 med sitater fra Whitespark. Det fungerer veldig bra, og de har en perfekt 5-stjerners på Google med over 200 anmeldelser.

Whitespark Citation Building

8.7. anmeldelser

Google Min bedrift-siden din er det viktigste stedet å få anmeldelser på, og du trenger bare 1 for at disse stjernene skal vises i Googles søkeresultater. Selv om anmeldelser bare er 10% av hvordan du rangerer, bestemmer de ofte hele 90% av konverteringsfrekvensene. De vises når du Google ditt firmanavn og for ikke-merkede lokaliserte søkeord.

Google-anmeldelser for SEO

8.8. Lokale nøkkelord

Jeg dekker nøkkelordforskning i seksjon 3, men lokale nøkkelord har en unik strategi …

 • Små byer har vanligvis få brede nøkkelord (Lake Forest Photographer)
 • Store byer har vanligvis mange spesifikke nøkkelord (Chicago Newborn Photographer)
 • Hver by har unike nøkkelord, så hvis du målretter mot flere steder, kan du undersøke hver enkelt
 • Eks: Hvis du er en bryllupsfotograf i Chicago, kan du også lage sider for “indisk” og “homofil”
 • Bruk understreketegnet for å få Google til å “fylle ut tomt” for forskjellige tjenester

Ordbestillings nøkkelord

8.9. Flere steder

Hver plassering bør ha egne sitater – hvert sted skal ha sin egen Google Min bedrift-side, Yelp-side, sosiale profiler og andre sitater fra Moz Local og Whitespark.

Søkeord for forskning – hver by har sitt eget sett med nøkkelord som bør undersøkes i Google. Store byer vil ha flere nøkkelord enn små byer (siden befolkningen er høyere).

Chicago nøkkelord

Lag geomålrettede sider for hver bys nøkkelord – en typisk strategi er å lage en side for hver by som er målrettet mot de primære nøkkelordene (f.eks. Chicago Dentist, Orlando Dentist, etc) med en permalinkstruktur på website.com/locations/chicago. Hvis det er andre mer spesifikke søkeord som søkes i Google Autocomplete, kan du opprette separate sider for disse.

8.10. Geo-målrettede sider

Unikt innhold – du kan designe en mal som skal brukes for geografiske målrettede sider, men unngå søk og erstatt sider (hvor alt er det samme, bortsett fra at du bytter ut bynavnet og et par bilder) siden dette er duplikatinnhold. Hver side skal være unik når det gjelder plasseringen.

Google Map + anmeldelser – Jeg anbefaler vanligvis å unngå Google Maps siden de bremser lastetidene, men det er en fin måte å differensiere geografiske sider og ser fin ut også.

LUR – hver side skal ha stedets unike NAP (firmanavn, adresse, telefon).

8.11. Person

Klikkfrekvens – å skrive en fin Yoast SEO-tittel + metabeskrivelse for å få folk til å klikke på søkeresultatet, og selvfølgelig, hvis du får flere anmeldelser, vil det forbedre klikkfrekvensene.

Mobilklikk for å ringe – legg til en knapp (eller hyperkobling) der folk kan klikke for å ringe deg.

555-555-1212

Innsjekking – belønne folk for innsjekking.

8.12. Local Rank Tracker

Ingen andre verktøy måler lokal SEO som Whitesparks Local Rank Tracker. Det er nøyaktig og sporer nøkkelord for flere steder i Google organiske, Google Maps (snack-pakke), Bing organisk, Bing-pakke og andre søkeresultater. Den lille forretningsplanen deres er $ 20 per år, men det er vel verdt det, da det er den beste / enkleste måten å spore lokale rangeringer på. Ja, bedre enn Search Analytics.

whitespark-local-rank-tracker

9. YouTube SEO

Hvordan rangere videoer på YouTube (og Google) …

9.1. YouTube-rangeringsfaktorer

YouTube stoler sterkt på engasjementsignaler for rangering av videoer (se tid, likes, delinger, kommentarer, abonnerer, kommentarer, klikkfrekvens). Akkurat som å optimalisere noe innhold det er faktorer på siden (nøkkelord i tittel, beskrivelse, filnavn, attraktiv miniatyrbilde …) og off-side faktorer (lenker til video, antall embedder). Søkeordundersøkelse og oppretting av en video som er bedre enn den som er i toppresultatene, er den beste måten å rangere. Jeg bruker vanligvis 8 timer på en video.

youtube-video-seo-ranking-faktorer-Infographic

Sammendrag

 • Undersøk et videonøkkelord i YouTube Autocomplete
 • Undersøk konkurransen ved å bruke VidIQ Chrome-utvidelse
 • Spill inn en 10-minutters HD-video
 • Oppfordre folk til å like / abonnere
 • Inkluder nøkkelord i videofilens navn, tittel, beskrivelse
 • Ta med tidsstempler i videobeskrivelsen + nyttige lenker
 • Legg til koder, tilpasset miniatyrbilde, og last opp et transkript
 • Svar på kommentarer og legg inn videoen på nettstedet ditt
9.2. Video nøkkelord

De beste video nøkkelordene er spesifikke (langhale) setninger som vises i både YouTube og Google Autocomplete. På den måten kan du rangere begge steder – forsterke eksponeringen din. Begynn å skrive et nøkkelord på YouTube, så fullfører uttrykket, eller bruk understreketegnet _ for å la det fylle ut blanket med flere søkeordideer. Du kan gjøre dette hvor som helst i uttrykket.

YouTube autocomplete (fullføre frasen)
Youtube-SEO-nøkkelord

Google Autocomplete (Fyll ut det tomme)
Autofullførende fraser

9.3. Video nøkkelordkonkurranse

vidIQ Chrome-utvidelse – søk på søkeordet ditt på YouTube og se toppresultatene for å se SEO-signaler for hver video. SEO-poengsum er basert på likes, mislike, visninger, kommentarer, delinger, visningstid, abonnenter, tagger, videobeskrivningslengde og andre beregninger. Lavere score = enklere å overrank den videoen. Det viktigste (IMO) er visninger, lik / ikke-forhold, og antall kommentarer.

Youtube-video-konkurranse

De fleste signaler kan sees uten utvidelsen …

Youtube-SEO-konkurranse

MozBar Chrome-utvidelse – Google søkeordet ditt mens du søker på YouTube, slik: nettsted: www.youtube.com ditt søkeord. Resultater med høyere PA (sideautoritet) betyr høyere konkurranse, noe som betyr at du sannsynligvis bør finne en mer spesifikk (langhale) versjon.

Video-Søkeord-konkurranse

9.4. Sikt på 10+ minutter

Lengde er styrke – akkurat som innlegg, vil lengre videoer som dekker emnet mye rangere høyere. Husk å legge til tidsstempler i videobeskrivelsen din for å hjelpe folk med å navigere.

Si nøkkelordet ditt – å si nøkkelordet ditt noen ganger, er som nøkkelordetetthet for videoer. Dette kommer vanligvis naturlig (delvise kamper er også bra) så ikke bare si det for å si det.

HD-kvalitet – nye iPhones har vanligvis bedre kvalitet enn Androids og til og med noen amatørkameraer. jeg bruker Screen-O-Matic for skjermopptak og redigering, kombinert med a Blå Yeti-mikrofon. Når du spiller inn datamaskinen din, må du sjekke innstillingene for optimal video + lyd.

9.5. Videofilnavn

Før laste opp videoen din, merk videofilen som søkeord …

Youtube-File-Name

9.6. Videotittel

Youtube-video-tittel

En god tittel har to ting: nøkkelordet ditt, og en lokkende overskrift. Google viser vanligvis de første 50–60 tegnene, så prøv å holde deg innenfor det området. Du trenger ikke ALLTID bruke en nøyaktig samsvar med søkeordet ditt, men hvert enkelt ord skal minst være til stede i videotittelen.

9.7. Video beskrivelse

Skriv lange beskrivelser med tidsstempler, nyttige lenker og et samlet sammendrag.

Youtube-video-Beskrivelse

Inkluder nøkkelord i første setning – både YouTube og Google bruker (omtrent) de første 155 tegnene som metabeskrivelsen som vises i begge søkeresultatene. Utarbeide denne setningen eller to med omhu – folk leser dette for å finne ut om de vil klikke på videoen din. Jeg liker å inkludere nøkkelordet mitt omtrent to ganger i beskrivelsen, en gang i de første 155 tegnene.

Youtube-Meta-Beskrivelse

Youtube-SEO-Meta-Beskrivelse

Tidsstempler – lar seerne hoppe til deler av videoen slik at de kan finne det de leter etter, noe som også forbedrer engasjementet med videoen din. Dette er spesielt nyttig for lange videoer.

eksempler

 • : 21 (21 sekunder)
 • 1:21 (1 minutt og 21 sekunder)
 • 1:30:21 (1 time, 30 minutter og 21 sekunder)
9.8. Legg til tagger (konservativt)

Ikke bry deg om dette, bare legg til noen …

Youtube-tagger

9.9. Egendefinert miniatyrbilde

Last opp en tilpasset miniatyrbilde i videosjef under Info & Innstillinger (du må bekreft kontoen din først). Dimensjonene skal være 1280 (w) x 720 (h) piksler. Dette vil vises i søkeresultatene og delen “relaterte søk” på YouTube. Prøv å skrive noe i STORE BREV.

Youtube-Custom-Thumbnail

9.10. transkripsjon

Google gjør ikke en god jobb med å transkribere videoer til tekst (se på hvor slurvete det er på bildet). Du må transkribere det manuelt, ellers vil nøkkelordene du nevner i videoen din gå til spill. Du kan også outsource dette til en frilanser for billig på upwork.com.

Youtube-Teksting

Youtube-video-Avskrift

Youtube-video-transkribering

9.11. Legge ned videoer

Tweaking The Iframe

Alternativ 1: Kopier YouTube-lenken og lim den inn på innholdet ditt (WordPress vil gjøre resten).

Alternativ 2: Gå til YouTube-videoen du vil legge inn, og kopier og lim deretter inn innebygd koden i HTML-koden. Denne metoden lar deg spesifisere videoens bredde og høyde:

Legg til en YouTube-video

Alternativ 3: Åpne en video når du klikker på en kobling ved å bruke WP Video Lightbox-plugin.

Skjul YouTube-videotittel

Skjul YouTube-videokontroller

9.12. Svar på kommentarer

Hva er det som gjør at videoene blir høyere? Kommentarer. Hva får flere kommentarer? svar!

YouTube-kommentarer

10. Odds And Ends

Noen få ting jeg ikke hadde en kategori for …

10.1. Hjemmeside SEO

Hjemmesiden din skal vanligvis målrette mot hovednøkkelordet du vil rangere for. I Yoast gå til SEO → Søk utseende → Generelt. Det er her du vil skrive hjemmesidebiten din (SEO-tittelen + metabeskrivelsen som vises i søkeresultatene). Hjemmesiden din skal vanligvis målrette mot det primære nøkkelordet som bør være forsket i et verktøy som Google Autocomplete eller Moz Keyword Explorer. Du bør skrive disse for HVER side / innlegg på nettstedet ditt ikke bare for å inkludere et nøkkelord, men for å få dem til å lese fint og øke CTR …

Hjemmeside-Google-snutt

Slik ser en widgetisert hjemmeside ut …

Widgetized-SEO-tittel-Meta-Beskrivelse

Slik ser en hjemmeside som ikke er widgetert ut …

Ikke-Widgetized-hjemmeside

En ikke-widgetert hjemmeside har en lenke til ‘forsiden’ der du kan skrive disse…

Hjemmeside-snutt-redaktør

Ikke gå over (eller under) karaktergrensen når du skriver SEO-titler + metabeskrivelser – lengdefeltet i Yoast skal være grønt! Du vil ikke se denne linjen i Yoasts innstillinger under Dashboard → Hjemmeside eller Verktøy → Bulkeditor). På disse stedene MÅ du gjøre ordtelling.

Det er bedre å gå kort enn for lenge siden lange utdrag kan bli avskåret av Google (vanligvis fordi folk stapper flere nøkkelord her i stedet for å skrive det for å høres ut som en legitim overskrift).

Her er et godt eksempel …

Yoast-Content-optimalisering

10.2. Skriv en morder “About” -side

Jeg visste ikke hvor viktig dette var før jeg begynte å få e-poster der historien min inspirerte dem til å slutte i jobben og gjøre tilknyttet markedsføring på heltid, hvordan folk satte pris på GoFundMe-donasjonen jeg gjør hvert år, eller til og med en enkel LOL om Uber historie. Google vil vite at du er en legit virksomhet, og folk vil vite at du er en legit person. Sjekk ut min om meg-siden å se hva jeg gjorde (bare vær forberedt på å lære noen veldig rare ting om meg).

Om-Me-side

10.3. Duplisert innhold (Siteliner)

Siteliner finner duplikatinnhold som (IMO) forekommer mest når folk oppretter geografiske målrettede destinasjonssider for lokal SEO (for å målrette mot forskjellige byer), men i stedet for unikt innhold lager de “søk og erstatt” sider som er nøyaktig samme side, bare bynavnet blir endret. Du kan bruke et bilde og noen få tekstlinjer på nytt, men ikke opprette dupliserte sider. Ingen indeksering av tagger, forfatterarkiver og annet innhold i Yoasts innstillinger kan også forhindre duplikatinnhold.

Siteliner duplikatinnhold

Tips

 • Forkorte sammendrag (utdrag) på bloggrollen din
 • Noindex-tagger, forfatterarkiver og datobaserte arkiver i Yoasts innstillinger
 • Unngå å opprette “søke og erstatte sider” der 2 sider og nesten identiske
 • Muliggjøre Cloudflares skrapeskjold for å forhindre at folk stjeler innholdet ditt
10.4. SSL

Google sprakk ned på nettsteder som ikke har SSL fra juli 2018. Jeg byttet nylig til SSL ved hjelp av SiteGrunds gratis la oss kryptere SSL og merket ikke noe fall i trafikk eller tilknyttet salg. Faktisk økte salget mitt litt, og jeg tror det er fordi folk ser på nettstedet mitt som mer troverdig. Det er alltid enklest å legge til SSL før du lanserer nettstedet ditt, men det er fremdeles ingen grunn til det. Bare sørg for at du samarbeider med en utvikler som vet hva de gjør.

10.5. Google Straffer

Affiliate-Link-Google-Penalty

Straff vs. algoritme – Google-straffer er enkle å oppdage (de vil vises i Manuelle handlinger av Google Search Console). Det er vanskeligere å oppdage endringer i Googles algoritme som påvirket nettstedet ditt, men du kan sjekke analysene dine for å se når slippet skjedde, og deretter sjekke Googles endringshistorikk for algoritmer for oppdateringer i løpet av den tiden trafikken din falt.

Unaturlige lenker til nettstedet ditt – unngå alle typer lenkeordninger (spammy link builders, betaler for lenker osv.). Google finner deg, og de vil knuse deg. Hvis du allerede har denne straffen, er det noen få ting du kan gjøre. Jeg har fjernet en straff ved å bruke disse trinnene …

 • Se alt lenker til nettstedet ditt i Google Search Console
 • Gå gjennom hver lenke og skriv ned de spammede (f.eks. De med nøkkelordrik forankringstekst, lenker på irrelevante nettsteder / innhold, lenker i spammy bloggkommentarer)
 • Finn kontaktinfo til disse webansvarlige, og be deretter om at koblingene blir tatt ned
 • Vent på svarene, men følg opp med dem hvis de ikke svarer
 • Når du har gjort en solid innsats for å fjerne disse koblingene, unntaks alle gjenværende dårlige lenker
 • Send inn en fornyet forespørsel til Google som forklarer forsøket ditt på å fjerne dem

Tynt innhold med liten eller ingen verdi – kort innhold med lite stoff rangerer sjelden. Bruk Google Analytics for å finne innhold av lav kvalitet (sider med høy avvisningshastighet + lav gjennomsnittlig tid på siden). Beef disse spesielt hvis de er viktige temaer for leserne dine. Jeg publiserte min første versjon av denne WordPress SEO-opplæringen i 2014, og jeg jobber fortsatt med den i dag.

Hacket nettsted – viser i manuelle handlinger, eller bruk Sucuris SiteCheck.

Stikking av nøkkelord – unngå å injisere nøkkelord for å få grønt lys i Yoast.

Tilknyttet straff – tilknyttede nettsteder slo hardt i 2014 for tynt innhold, villedende praksis og gir liten verdi utover salg. Jeg listet opp tips i avsnitt 4.15.5, men det aller beste du kan gjøre er å gjøre Legg til verdi til innholdet ditt (utover å prøve å gjøre salg). Unngå å bruke for mange tilknyttede lenker, spesielt i nærheten av innholdet, siden dette skriker salg til Google. Jeg ville også unngå Google AdSense og alle typer bannerannonser (de gjør at hele nettstedet ditt ser ut som spammy blir sjelden klikket) og stoler i stedet på strategisk plasserte tilknyttede lenker i teksten..

10.6. Nasjonale rangeringsfaktorer

Mozs innlegg på Vekting av klynger av rangeringsfaktorer i Googles algoritme kan være fra 2013, men de viktigste rangeringsfaktorene har ikke endret seg. Det er fremdeles det beste diagrammet jeg har sett. Visst, domener med nøyaktig samsvar har ikke så mye vekt og kakeskivene har endret seg litt, men det er en fin måte å minne deg selv på å slutte å bekymre deg så mye for alt-tekst og begynne å tenke mer på det som fremdeles er viktig – innhold og lenker. Moz gjør en ny undersøkelse hvert 2. år … her er 2015s rangeringsfaktorer. 2017 har ikke kommet ut ennå, men jeg vil legge det ut her når det gjør det.

Google Rankingfaktorer

10.6. Verktøy & Vilkår

Her er en komplett liste over SEO-verktøy jeg bruker, pluss noen ord du bør kjenne til.

ofte stilte spørsmål

&# X2705; Hvilke SEO-plugins er viktigst?

En viktigste SEO-plugin som Yoast eller Rank Math er viktigst, men du bør også ha en plugin for rike utdrag som kan legge til vanlige spørsmål, anmeldelser og andre typer innholdsrike utdrag som er avhengige av nettstedet ditt..

&# X2705; Har Yoast grønne lys virkelig betydning?

Ikke egentlig. Yoast er egentlig bare bra for å oppdage søkeordbruk, og det er mer å se på SEO enn dette. Det eneste stedet det er viktig å bruke søkeordet ditt er sidetittelen, URL, SEO-tittelen, metabeskrivelsen og et par ganger i innholdsdelen. Resten er helt avhengig av innhold og SEO-faktorer på siden. Ikke besett over grønne lys.

&# X2705; Hvilke andre faktorer på siden eksisterer foruten Yoast?

Ved å legge til riktige utdrag, FAQ-riktige utdrag, optimalisere klikkfrekvenser og legge til en HTML-innholdsfortegnelse til lange innlegg (sammen med å lage et dyptgående innhold), kan du forbedre SEO. Få nettstedet ditt til å laste raskere og få tilbakekoblinger hjelp også.

&# X2705; Hvordan fikk du de riktige utdragene med vanlige spørsmål?

Jeg brukte Structured Content-plugin (den samme brukt av Neil Patel) og la emoji til spørsmålene.

&# X2705; Hvordan får du 100% GTmetrix score?

Hosting, cache-plugins, CDN-er, optimalisering av bilder og andre faktorer vil hjelpe deg med å forbedre score + lastetider i GTmetrix. Jeg har en fullstendig WordPress-hurtigguide som hjelper deg å gjøre det.

Wow … Det var lenge.
Jeg vurderer å gjøre den om til en bok på Amazon – jeg vil seriøst gjerne høre tilbakemeldingene dine, på godt og vondt. Uansett, takk for at du har lest og kommentert hvis du har spørsmål.

Jubel,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector