Tom’s WordPress SEO-självstudie: 101 sätt att optimera din webbplats för högre rankningar – En allvarligt lång guide men 100% värt att läsa

Japp, vi kommer att mörda Google.


Denna WordPress SEO-tutorial går långt utöver Yoast gröna lampor (som knappt fungerar).

Så låt oss klippa fluffet och låt mig visa dig vad som fick mig 2500 besökare / dag som en 1-manshow – som någon som skriver WordPress SEO + tutorials för hastighetsoptimering för ett levande.

Detta är allt måste du ranka din WordPress-webbplats högre i sökmotorer: konfigurera Yoast, Search Console, undersöka nyckelord med lång svans och varför att lägga till en HTML-innehållsförteckning är en av de bästa sakerna du kan göra för SEO på sidan. Jag kommer också att täcka rika utdrag, komma in på Googles presenterade utdrag, hastighetsoptimering, bildoptimering, klickfrekvens, lokal SEO och varför det inte är en bra idé att besätta Yoast-gröna lampor eftersom det kan leda till en sökord stoppning straff. Alla skärmdumpar bör vara aktuella, låt mig veta om de inte är det!

Njut av :)

Contents

1. Lägg till en innehållsförteckning

Google säger

Se till att långa sidor med flera ämnen på din webbplats är välstrukturerade och indelade i distinkta logiska avsnitt. För det andra, se till att varje sektion har ett tillhörande ankare med ett beskrivande namn (dvs. inte bara “Avsnitt 2.1”), och att din sida innehåller en innehållsförteckning som länkar till enskilda förankringar.

Varför detta är nummer 1 på min lista

 • Uppmuntrar långt innehåll (sträva efter 3 000+ ord)
 • Folk kan länka till specifika avsnitt i ditt inlägg
 • Människor kan skumma innehåll och hitta vad de behöver
 • Folk klickar runt på sidan (bra för SEO)
 • Chans att få hoppa till länkar använder sig av namngivna ankare (visas nedan)

Hoppa till länkar

Hur man skapar en HTML-innehållsförteckning
Innehållsförteckning HTML ser ut så här …

HTML för varje underrubrik ser ut så här …

Objekt en

Punkt två

Punkt tre

jag föreslår kodning av din TOC i HTML / CSS men du kan också prova Enkel Innehållsförteckning Plugin. Om du har tunt innehåll, lägg till en innehållsförteckning och nöt den upp. Jag gjorde detta med min Yoast SEO Tutorial och det gick från 10 till 100+ besökare / dag på en vecka! Nu skapar jag bara långa (detaljerade) tutorials och börjar var och en med att skriva nyckelämnen i min TOC. Fungerar som en dröm.

2. Yoast-konfiguration

De flesta har det Yoast men få människor använder det på rätt sätt.

4 viktiga steg för att gå

 • Konfigurera inställningarna
 • Verifiera verktyg för webbansvariga
 • Undersöker nyckelord med fokus på lång svans (specifika)
 • Innehållsoptimering (det finns mer än grönt ljus)

Yoast-Wordpress-SEO-plugin-inställningar

Låt oss börja med att konfigurera inställningarna …

2,1. Inaktivera onödiga funktioner

Gå till SEO → Allmänt → Funktioner i Yoast. Testa var och en och bestäm om det är till hjälp. Att helt enkelt aktivera dem hjälper INTE SEO – de är bara verktyg som försöker hjälpa DIG att optimera innehållet.

Jag behöver inte det Läsbarhetsanalys berätta för mig om mina meningar är för korta / långa. Jag lägger naturligtvis till länkar i mitt innehåll och behöver inte det Textlänkräknare. Jag kan använda Search Console för att kontrollera vilket innehåll som indexeras i Google, och jag använder aldrig Yoast Admin Bar. Jag inaktiverade dessa.

Yoast-funktioner

Bortsett från Yoast är jag en fast tro på att överlägset innehåll naturligtvis kommer att rankas högt så länge som a) människor tycker att det är till hjälp, b) du har valt ett nyckel med lång svans med låg konkurrens i Googles sökresultat och c) du optimerade din rubrik / utdrag för att locka människor att läsa.

Resten är relativt små grejer …

2,2. Webmasterverktyg
 • Registrera dig för Google Search Console
 • Använd Alternativ för HTML-verifiering
 • Kopiera koden från Search Console
 • Klistra in i Yoast (SEO → Allmänt → Verktyg för webbansvariga)
 • Ta bort allt utanför offert (inklusive offert)
 • Spara ändringar i Yoast
 • Klicka på verifiera i Search Console
 • Det kommer att ta några dagar innan vissa data fylls i Search Console
 • Samma verifieringsprocess för HTML-tagg kan användas för bing + Yandex
 • Jag försökte Baidu men till ingen nytta (knappt någon av mina läsare är kinesiska ändå)

HTML-tagg Google Search Console Verification

Yoast webmaster-verktyg

2,3. XML Sitemap Submission
 • I Yoast gå till SEO → XML Sitemaps
 • Klicka på XML-webbplatskartan
 • Kopiera det sista passet av URL: /sitemap_index.xml
 • Logga in på Google Search Console
 • Gå till Crawl → till vänster om din instrumentbräda Sitemaps
 • Klistra in webbadressen (skärmdump nedan)
 • Testa och skicka in
 • Upprepa för bing + Yandex
 • Ser vanliga sitemapfel

Yoast Sitemap

2,4. Genomsökningsfel

Genomsökningsfel är trasiga sidor orsakade vanligtvis genom att ta bort sidor eller ändra permalänk.

Steg 1: i Yoasts inställningar för Search Console, verifiera Yoast med Google Search Console …

Yoast-search-console-autentisering

Steg 2: När det har verifierats kan det ta flera dagar / veckor att fylla i alla genomsökningsfel …

Yoast-search-console-crawl-fel

Steg 3: Omdirigera var och en till den nya webbadressen (inte bara hemsidan). Använd Snabbomvandling av sid / post, Yoast Premiums omdirigeringshanterare eller skapa omdirigeringar via .htaccess.

301 omdirigera WordPress

2,5. Undvik utdragsvariabler

Snabbvariabler agerar som mallar för dina SEO-titlar + metabeskrivningar OM du inte skriver dem manuellt. Du bör ALLTID skriva dessa manuellt så att de läser snyggt (folk vill klicka på dig länk), så att de ligger inom teckengränserna, så att de inkluderar ditt fokusord.

Jag använder mallarna nedan om jag glömmer att skriva min SEO-titel + metabeskrivning (vilket jag aldrig gör). Du kan också ställa in det här, men lita inte på utdragsvariabler – de är en dålig genväg.

SEO-titelavsnittvariabel: Titelseparatorens rubrik
Metabeskrivningsavsnittvariabel: Utdrag (kort sammanfattning av innehåll valt av Google)

Yoast-av fragment-variabler

2,6. Noindex Hjälpsamt innehåll

Du vill vanligtvis inte att visst innehåll ska visas i sökmotorer (taggar, postformat, författararkiv, datumarkiv). I Yoast, gå till SEO → Sökutseende. Gå igenom din innehållstyper, taxonomier och arkivfliken och välj att inte visa dessa i sökresultaten. Du vill uppenbarligen indexera sidor / inlägg, och kanske kategorisidor om du har tillräckligt med artiklar under var och en, men resten orsakar vanligtvis duplicerat innehåll, som du kan checka in Siteliner.

Noindexing-Content-Yoast

2,7. Lägg till datum i förhandsgranskning av kod (för inlägg)

Ett enkelt sätt att öka klickfrekvensen (CTR) för inlägg är att visa deras publiceringsdatum i utdrag – detta gör att ditt innehåll ser friskt ut. Google använder efter ändrat datum som du kan lägga till högst upp i inlägg. Varje gång du uppdaterar ett inlägg använder Google den aktuella dagen.

Utgivningsdatum

Först aktivera “datum i förhandsgranskning av kod” i Yoast (SEO → Sökutseende → Innehållstyper).

Date-In-Snippet-preview-Yoast

Lägg nu till koden till ditt tema (eller använd Inlägg Uppdaterat datum plugin) som gör samma sak. Om du använder Genesis Framework du kan använda Genesis Simple Edits-plugin för att lägga till postkodens datumkodkod i avsnittet ‘Entry Meta’ under Genesis → Simple Edits.

Senast ändrad: <?php the_modified_date (); ?>

Min ser ut så här …

Ingångs-Meta

Vilket resulterar i …

Anmälningsdatum ändrat datum

2,8. Ta bort kategori från webbadresser

Om / kategori / finns i ditt blogginlägg permalänk, detta tjänar inget syfte och du bör ta bort det i Yoast (SEO → Sök Utseende → Taxonomier). Var dock försiktig, detta ändrar permalänk för inlägg med ordet “kategori” i webbadresser (inställningsomdirigeringar). Se när du ska ändra permalänk.

Yoast kategorier-prefix

2,9. Ströbröd

Brödsmulor är navigeringstext som du vanligtvis ser högst upp i innehållet …

Ströbröd

De visas också i sökresultaten …

SEO-brödsmulor

Aktivera brödsmulor i Yoast (SEO → Sökutseende → Brödsmulor) …

Yoast-Breadcrumbs-inställningar

Lägg sedan till den här koden vart du vill att brödsmulor ska visas. De vanligaste platserna är header.php, single.php eller page.php. här är Yoasts leksaker för brödsmulor om du behöver hjälp. Jag använder dem inte eftersom jag inte gillar röran men om du inte bryr dig om hur de ser ut kan det förbättra SEO något eftersom det hjälper användare och sökmotorer att lära dig din innehållsstruktur.

<?php
if (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (‘

‘);
}
?>

2,10. Sociala metadata

Anpassa hur ditt innehåll ser ut när det delas på Facebook / Twitter …

Facebook delning

I Yoast gå till SEO → Sociala, aktivera sedan metadata under fliken Facebook / Twitter. Medan du är här, glöm inte att göra det verifiera din webbplats med Pinterest och lägg till din Google+ sida till Yoast.

Yoast-Social-Meta-Data

Redigera nu en sida / inlägg, bläddra ner till Yoast-avsnittet, klicka på delningslänken (visas nedan) så kan du ladda upp bilder till Facebook (1200 x 630px) och Twitter (1024 x 512px). Ja, det här betyder att du måste skapa två bilder för varje innehåll om du vill att det ska se bra ut.

Yoast sociala-media-optimering

Om du ökar inlägg på Facebook-annonser, Du kan kontrollera annonstexten med Yoast. Facebook låter dig inte ändra titeln, så innan du delar ditt inlägg på Facebook, ge det den titel du vill använda med Yoasts “Facebook-titel” -fält (som kan skilja sig från SEO-titel + metabeskrivning). Om din Facebook-titel inte fungerar direkt bör du försöka rensa webbplatsens cache. Jag tyckte att det ibland kan ta flera dagar att uppdatera med ny Facebook-titel / bild.

Yoast Facebook-titel

2,11. Bulkeditor

Redigera SEO-titlar + metabeskrivningar i bulk utan att gå igenom varje enskild sida / inlägg. Super användbart för att finjustera metabeskrivningar för att öka CTR eller skriva dem om du inte har gjort det ännu. Yoasts bulkredaktör berättar INTE för varje inläggs fokusnyckel eller visar längdfältet, så se till att du inkluderar ditt fokusord och håll dig inom teckengränser.

Yoast-Bulk-Editor

2,12. Yoast Premium: värt det? Nej.

Det var inte för mig.

Den innehåller en omdirigeringshanterare som kan göras med hjälp av det kostnadsfria pluginprogrammet Quick Page / Post Redirect. Den flera sökordsanalysen upptäcker bara exakta matchningar för ditt fokusnyckelord (sekundära nyckelord används vanligtvis som partiella matchningar) … så det är värdelöst förutom att hålla reda på dem. Så länge du skriver bra innehåll och gör bra SEO på sidan med Yoasts gratis plugin (och tips från den här guiden), spendera inte 89 dollar per år på Yoast premium.

En översikt över varje funktion …

Redirect Manager – låter dig fixa genomsökningsfel på fliken Search Console genom att ställa in omdirigeringar (men du kan också använda Snabb omdirigeringar för sida / inlägg). Yoast’s kommer automatiskt att inställa omdirigeringar när en permalänk har ändrats, vilket är trevligt, eftersom de flesta andra omdirigeringsprogram inte gör det. Du kan också importera befintliga omdirigeringar från Omdirigeringsplugin och .åtkomst.

Yoast-redirect-manager

Sökord för flera fokus – sekundära nyckelord kan riktas in genom att undersöka en synonym av ditt primära nyckelord och integrera partiella matchningar i hela ditt innehåll … WordPress Theme Packs (primär) + WordPress Developer Packages (Secondary) = 10 Bästa WordPress Temapaket / Developer Packs (rubrik som innehåller båda) . Eftersom det sekundära nyckelordet inte används som en exakt matchning kommer Yoast inte att upptäcka det och dina sekundära nyckelord bubblar i Yoast blir röd … vilket är bra men det gör funktionaliteten värdelös.

Rubrik

Intern länk – visar relaterade artiklar som du har skrivit för interna länkförslag.

Insights – visar de mest använda orden på sidan.

Social förhandsvisning – visar en förhandsgranskning av hur ett inlägg kommer att se ut när det delas på Facebook och Twitter, men så länge du laddar upp anpassade bilder som beskrivs i avsnitt 2.11, du vet hur de ser ut ändå (samma som de bilder du laddade upp), så du borde inte behöva det här.

Yoast sociala-förhandsvisningar

Premium Support – Jag har hört från flera personer att de bara hänvisar dig till självstudier.

Slutsats – Om du ser något du gillar är det värt 89 dollar per år, säkert. Men de flesta behöver inte absolut detta. Det kommer sannolikt inte att förbättra SEO alls … det är en onödig lyx om du frågar mig.

3. Nyckelordforskning

De bästa nyckelorden är specifika fraser med lång svans med svagt innehåll i Googles sökresultat. Om du Google ditt nyckelord och ser kort innehåll som inte täcker ämnet omfattande, har du vanligtvis en vinnare. Här är verktygen / strategierna jag använder för att hitta nyckelord.

3,1. Svara allmänheten

Svara allmänheten drar nyckelord från Google Autocomplete och delar upp dem i frågor, prepositioner och jämförelser. Det är bokstavligen det coolaste verktyget för sökord.

Yoast-nyckelord - AnswerThePublic

3,2. Google Autocomplete

Gå till google.com och börja skriva in ett nyckelord för att Google ska kunna fylla frasen (kom ihåg att du letar efter fraser med lång svans vanligtvis med 3+ ord eftersom de är mycket mindre konkurrenskraftiga). Du kan också använda ett understrykningstecken _ var som helst i frasen och Google kommer att fylla i det tomma. Du måste SLUTA på understrecket för den metoden.

Google Autocomplete-Fill-in-the-Blank-1

Om du vill se ännu fler nyckelord i rullgardinsmenyn använder du flertal eller olika ordbeställningar …

Google Autocomplete-Plural-Nyckelord

Varje tjänst (och plats) bör riktas in separata sidor på din webbplats …

Flera lokala Nyckelord

Välj alltid ett mycket specifikt nyckelord (med lång svans) för konkurrenskraftiga blogginlägg …

Long-Tail Nyckelord

Du kan göra samma sak för video-nyckelord …

Video nyckelord

Hur jag hittade ett nyckelord för min Yoast-tutorial …

Yoast-Keyword-Research

Yoast-Nyckelord

3,3. Moz Key Explorer

För att se till att du inte missar några sökord från Google Autocomplete använder du Moz Key Explorer vilket är som Googles nyckelplanerare bara bättre (och gratis). Börja med en bred fras, kör verktyget och välj sedan “Grupp med låg lexikal likhet under gruppnyckelord.” Detta förhindrar att du måste bläddra igenom liknande sökordsvarianter om och om igen.

Moz Sökordsförslag

3,4. HubShout WebGarder

För att se en fullständig sökordslista för konkurrentwebbplatser, kör dem igenom HubShout WebGrader

Mina nyckelord

3,5. Long-Tail Nyckelord

Nyckelord med lång svans är mycket specifika fraser (inte breda) vanligtvis med 3+ enskilda ord i frasen. De har vanligtvis mindre sökningar men är sätt mindre konkurrenskraftigt. Om du inte får resultat med din SEO, riktar du antagligen antingen för omfattande sökord eller så är ditt innehåll inte tillräckligt länge / noggrant. Du kan till och med rikta dig mot Chicago WordPress Design istället för Chicago Web Design (eftersom det är mer specifikt) vilket också minskar konkurrensen. Nyckelord med lång svans ger också en mer riktad besökare till din webbplats (personer som vill ha WordPress-design).

Long-Tail Nyckelord

3,6. Datum Nyckelord

Kör ytterligare trafik genom att rikta in datumnyckelord för tidskänsliga inlägg …

Tidskänsliga nyckelord

Det viktigaste är att inkludera datum (år) i din sidtitel, SEO-titel, metabeskrivning. Naturligtvis kräver detta att jag håller uppdateringen uppdaterad, men det har redan drivit en hel del extra trafik under 2017 (du kan kontrollera dina mest sökta sökord sökanalys).

Datum i SEO-titlar

3,7. Målsynonymer på samma sida

Den allmänna regeln är om två nyckelord har samma söka avsikt (människor tänker hitta samma information om de söker på något av nyckelordet), båda nyckelorden kan riktas på samma sida.

Men ibland måste du analysera sökresultaten för att se hur mycket de fluktuerar. Jag har separata sidor för WordPress SEO-tjänster, WordPress SEO-konsultation, och WordPress SEO-expert. De betyder nästan alla exakt samma sak, men sökresultaten är väldigt olika … så jag skapade en sida för varje och nu rankas jag i topp 2 för alla dem. Jag gjorde samma sak med min Genesis WooCommerce-teman inlägg som också är inriktade på “Genesis eCommerce Themes” eftersom när jag googlade båda nyckelorden var sökresultaten nästan identiska.

3,8. Inriktning på flera sökord

Allt du behöver göra är att undersöka en synonym för ditt primära nyckelord och sedan integrera båda dessa i din sidtitel, SEO-titel och metabeskrivning. Detta är av FAR den viktigaste delen men du kan också strö ditt sekundära nyckelord 1-2 gånger i ditt innehåll. Du behöver INTE integrera båda som fullständiga nyckelord (exakta matchningar) annars kommer rubriken att se spammy ut. Skapa en rubrik som låter trevligt och inkluderar partiella matchningar är vägen att gå.

Steg 1: Undersök ditt primära nyckelord …

Sekundära nyckelord

Steg 2: Undersök ditt sekundära nyckelord …

Sekundär fokus nyckelord

Steg 3: Skriv en rubrik som innehåller både och fortfarande låter bra …

Rubrik

Steg 4: Rang för båda nyckelorden …

fokus-nyckelord-1

fokus-nyckelord-2

Du kan använda samma strategi i din metabeskrivning och (sparsamt) i innehållskroppen.

4. Nyckelordstävling

Ett nyckelord är mer konkurrenskraftigt om:

 • Det är brett
 • Toppresultaten har starkt innehåll
 • De bästa resultaten har hög DA / PA i MozBar
 • De bästa resultaten är fyllda med myndighetens webbplatser
 • Du ser massor av annonser från Google AdWords
 • Det finns många sökresultat (33,8 miljoner är alldeles för många)
 • Du riktar dig mot en bred fras i en stor stad (t.ex. Chicago Web Design)
4,1. Analysera Googles sökresultat

Googla ditt sökord och analysera sökresultaten är ett MÅSTE. Du vill inte spendera all den tiden på att skapa innehåll för ett sökord du aldrig kommer att rangordna för. Om du Google sökordet och ser indikatorerna nedan, kanske du vill välja ett annat nyckelord (ledtråd: få mer specifik).

Nyckelordstävling

4,2. Mozbar

MozBar Chrome-förlängning låter dig Google alla sökord och se DA (domänmyndighet) och PA (sidan myndighet) för varje sökresultat. Ju högre siffror, desto mer konkurrenskraftiga är sökordet. Använda sig av Mozs Explorer för att lära dig webbplatsens domänmyndighet och försöka konkurrera inom ditt intervall (se diagram nedan). När du bygger din domänmyndighet (genom att skapa fantastiskt innehåll och få länkar) kan du börja rikta in mer konkurrenskraftiga sökord som har högre månatliga sökningar i verktyg som Sökordsutforskare. Nya webbplatser med låg DA bör inrikta sig på mycket specifika fraser med låg konkurrens med låga månatliga sökningar.

MozBar sökordstävling

4,3. Hur många månatliga sökningar?

Ju högre din domänmyndighet, desto fler sökningar kan dina sökord ha. Kör din webbplats igenom Mozs Link Explorer (eller använd något domänmyndighetskontroll) för att ta reda på din.

Domänmyndighet

Använd nu detta diagram från Orbit Media. Jag riktar mig mest till 3-ordfraser, men jag spenderade mycket tid på innehåll. Ju mer konkurrenskraftigt sökordet, desto mer tid bör du spendera på innehåll.

Genväg för sökordforskning

5. Optimering av innehåll

Glöm inte att lägg till en innehållsförteckning till långa inlägg! Här är några fler tips …

5,1. Perfekt optimerade sidor (exempel)

Backlinko s SEO-infographic på sidan är den bästa jag har sett hittills (det inlägget har 19 000+ aktier). Sluta oroa dig så mycket för gröna ljus, gå av “text och foton” rutten och börja göra något annorlunda. Super detaljerat innehåll, videor och / eller infografik. Gör en!

on-page-seo

Moz s faktorer på sidan ranking är också solida …

On-page-SEO

5,2. Innehållsomfattande

Innehållsförståelse är idén att innehåll ska besvara alla aspekter av användarens fråga. Det är därför längd är styrka i SEO (använd Answer The Public för att se nyckelord för frågor).

5,3. Sikta efter 3000+ ord

Jag har spenderat flera veckor på denna WordPress SEO-tutorial, men det kommer antagligen att få över 100 visningar / dag (de flesta av mina långa artiklar gör det). Ju mer konkurrenskraftigt sökordet, desto mer innehåll bör du ha. Du kanske kan använda 1 000 ord för sökord med låg konkurrens, men 3000+ ord behövs vanligtvis för konkurrerande fraser (sökord med fler månatliga sökningar och tävling i MozBar). Jag säger inte att du bara ska lägga till ett gäng text … att utforma sidor och blogginlägg med fin grafik, innehållsförteckning, videor … borde alla beaktas.

WordPress Word Count

Att tänka på inlägg kring viktiga ämnen är orsaken till att min webbplats gick från 500 till 2 500 användare / dag.

5,4. Hörnstenens innehåll

Detta är det mest användbara innehållet på din webbplats. För mig är detta mina tutorials om Yoast, hastighetsoptimering, Google Search Console och sådant. Endast 20 av mina 100+ tutorials genererar ungefär 80% av min trafik. De får också de flesta av mina klienter, länkar, prenumeranter och affiliate-försäljning. Jag lägger dessa fram och mitt på min hemsida, nav-meny, sidofält och widget efter inmatning.

WordPress SEO-serie

Jag bidrar starkt med min stora trafikspik till dessa tutorials. De är väldigt användbara än min tråkiga WordPress SEO-konsultation sidor (ingen kommer att länka till det). Du måste lära dig vilket innehåll din målgrupp skulle vara mest användbar och faktiskt utföra när du skapar det innehållet.

Google Analytics-statistik

5,5. Teckenbegränsningar för kodavsnitt
 • SEO-titel: helst 50-55 tecken
 • Meta beskrivning: helst 145-155 tecken

Yoast berättar om de är för korta eller långa …

Yoast Character Limit

Så kommer HTML-förbättringar avsnitt i Google Search Console …

HTML-förbättringar

Google använder längre metabeskrivningar (ibland)
Google började visa längre metabeskrivningar i vissa sökresultat. Dessa är valt av Google (de dras inte från Yoast) och tas vanligtvis från det faktiska innehållet på sidan. Dina metabeskrivningar bör fortfarande följa Yoasts “längdmätare” i fall Google beslutar att använda den normala teckenlängden och överlämna den till Google för att dra den längre versionen – om de väljer.

Längre-meta-beskrivningar

I denna PIP Danny Sullivan från Google säger …

onger-meta-Beskrivningar-Google

5,6. Rika utdrag

Rika utdrag lägger till extra information till utdragen och kan öka CTR …

Structured Data Review Stars

Instruktioner

 • Skriv recensioner, recept eller annat innehållstyper där rika utdrag kan användas
 • Välj en rik plugin-kod (t.ex.. Allt i ett schema eller WP Review)
 • All In One Schema är gratis men har minimala anpassningsalternativ och ser tråkiga ut
 • WP Review ser mycket bättre ut, har flera förformade mallar, underhålls och uppdateras ofta av MyThemeShop, stöder 14 datatyper och är det jag använder
 • Använd plugin för att markera innehåll och testa det med Googles verktyg för strukturerat data
 • Använd min handledning på lägga till rika utdrag till WordPress för fullständiga instruktioner
5,7. Utvalda utdrag

Utvalda utdrag är när Google visar upp delar av ditt innehåll i det bästa resultatet. Google drar detta från varje första sidresultat som gör ett bra jobb på kortfattat besvara frågor i form av stycken, listor och tabeller (de tre typerna av presenterade utdrag).

Jag bidrar med den här till att skriva design en fin grafik om nyckelordet (SiteGround vs. Bluehost), länkar till kvalitet / opartiska referenser som Google ser som fakta (hur Bluehost ägs av EIG, Facebook-undersökningar, WordPress rekommenderade värdsida), och hålla det faktabaserat.

Utvalda utdrag

Hur du får Google att tilldela dig utvalda utdrag

 • Rikta in ett nyckelord där människor vill ha ett kortfattat svar
 • Moz Key Explorer har ett filter som hjälper till att hitta frågeford
 • Bestäm om svaret ska vara ett stycke, en lista eller en tabell
 • Rikta in nyckelord som redan har ett utdrag men som gör ett dåligt jobb
 • Skapa faktabaserat innehåll med kvalitetsreferenser (länkar, grafik, etc.)
 • Om du siktar efter svarrutan, rikta in ditt sökord med en exakt matchning
 • Se till att du är på första sidan för sökordet, om inte, förbättra innehållet
 • Google avgör slutligen om de ska visa ditt resultat, eller något resultat alls
5,8. Skapa rubriker

rubriker – Inlägg har vanligtvis längre rubriker än sidor. Mina postrubriker går vanligtvis något så här: De ideala WP-raketinställningarna med Cloudflare + StackPath-instruktioner (# 1 betygsatt cache-plugin, senaste version 3.0.5.1). Mina sidor är mer så här: WordPress SEO Consulting. De flesta av mina sidor använder en exakt nyckelordsmatchning som beskriver tjänsten medan mina inlägg också beskriver vad som täcks i lektionen (och ofta inkluderar tider året “2018” för att hjälpa till att inrikta datum för nyckelord). Detta lockar människor att läsa och kan leda till lägre avvisningsfrekvens.

Sidrubrik: WordPress SEO Consulting – kort
Postrubrik: De ideala WP-raketinställningarna med Cloudflare + StackPath-instruktioner (# 1 betygsatt cache-plugin, senaste version 3.0.5.1) – lång

5,9. Skapa SEO-titlar

Vissa människor försöker så hårt att få grönt ljus i Yoast genom att ta med sitt nyckelord, de glömmer att skriva en fin rubrik som får människor att klicka på deras länk. Här är några exempel på rubriker.

Rubrik 6

Rubrik 3

Rubrik 4

Rubrik 5

Rubrik 2

SEO-titlar – post SEO-titlar är vanligtvis en förkortad version av din längre rubrik: The Ideal WP Rocket Settings With Cloudflare + StackPath CDN (2018). Sidor är vanligtvis en längre version av din korta rubrik: WordPress SEO-konsult / Yoast Expert – Tom Dupuis. Jag inkluderade “Yoast Expert” eftersom jag vet att de flesta som söker WordPress SEO-konsultation behöver hjälp med Yoast. Istället för att bara inkludera ditt sökord och sitename (boooring), gör dig själv sticker ut lite – berätta varför du är annorlunda än alla andra på Google.

Sidans SEO-titel: WordPress SEO-konsult / Yoast Expert – Tom Dupuis – förlängd version av min rubrik “WordPress SEO Consulting”
Post SEO-titel (förkortad): De ideala WP-raketinställningarna med Cloudflare + MaxCDN (V. 3.0.5.1) – förkortad version av min rubrik “De ideala WP-raketinställningarna med Cloudflare + StackPath-instruktioner (# 1 betygsatt cache-plugin, senaste version 3.0.5.1)”

5,10. Skapa metabeskrivningar

Ja, du bör använda ditt fokus nyckelord här (eller en variant av det). Men det huvudsakliga syftet med metabeskrivningen är att sammanfatta innehållet och berätta för varför de borde klicka på ditt resultat. I min Yoast-inställningar metabeskrivningen berättar för folk att jag inkluderar en zip-fil med mina förkonfigurerade Yoast-inställningar. Små saker som denna kan enkelt öka dina klickfrekvenser.

Meta Beskrivning

5,11. Social Image Optimization

Ser avsnitt 2.11 för att göra ditt innehållsformat ordentligt när det delas på Facebook / Twitter.

5,12. Släpp ditt nyckelord ett par gånger i innehållet

Nyckelorddensitet är knappt viktig (du kan faktiskt få straffas för fyllning av nyckelord) men du bör använda det några gånger i innehållet, det viktigaste är i de första parmeningarna. Yoast gör en stor sak om sökordsdensitet men jag håller inte med, det leder ofta till skräppostinnehåll.

Det behöver inte vara en komplett 100% exakt matchning av ditt fokus sökord, men det ska vara nära och läsas naturligt. Yoast upptäcker bara exakta sökordsmatchningar i visuell redigerare (inte sidbyggare) så länge du nämner det (eller en variation) kan du ignorera rekommendationen för sökordstäthet i Yoast. Och om du inkluderar en bild högst upp i inlägget, räknar Yoast detta som det första stycket – så det är ibland inte möjligt att använda ditt “nyckelord i första stycket” (en Yoast-rekommendation). Tänk inte på det … när du skriver om ämnet kommer du vanligtvis att nämna bitar av ditt sökord naturligt i ditt innehåll / bilder. Det är vad Google vill ha.

Yoast FOcus sökordstäthet

Fokusera nyckelordet i första stycket

5,13. Undvik fyllning av sökord

Varför du inte borde besatta över gröna ljus …

 • Google straffar fyllning av nyckelord
 • Yoast upptäcker bara EXAKTA matchningar för ditt fokusord
 • Om du använder partiella matchningar (synonymer) kommer Yoast inte att upptäcka det
 • För många exakta sökordmatchningar gör att ditt innehåll ser spammy ut
 • Partiella matchningar / synonymer uppmuntras och låter ofta mer naturliga
 • Rubriker bör locka människor att läsa, inte bara inkludera ditt fokus sökord
 • Innehållsoptimering är mer än sökordsanvändning, vilket mestadels är vad Yoast föreslår

Vad Yoasts SEO-analys ska säga:

VARNING: att injicera nyckelord i ditt innehåll / utdrag gör att de ser spammy ut! Har du funderat på att skriva en SEO-titel + metabeskrivning för att öka CTR? Varje resultat i Google kommer att använda sökordet – varför skulle någon klicka på din länk? Ja, du bör använda ditt sökord i sidtitel, SEO-titel och metabeskrivning … men injicera inte nyckelord bara för att få grönt ljus i Yoast. Glöm nyckelordstäthet och nyckelord i underrubriker … börja tänka på att lägga till en innehållsförteckning till längre inlägg, videor, infografik, rika utdrag, bilder om social delning och tappar upp tunt innehåll för att göra det bättre (mer detaljerat) än alla andras.

5,14. permalänkar

Några anteckningar om permalänk (URL: er / sniglar) …

5.14.1. Förkorta Permalinks

Förkortning av permalinks betonar sökord för sökmotorer …

Förkortade Permalinks

5.14.2. Ta inte alltid bort ord

Stoppa ord är korta, icke-beskrivande ord som Yoast rekommenderar att du tar bort från permalänk för att lägga en tyngre tonvikt på ditt fokusord. Även om detta vanligtvis är bra, kan det också göra att dina permalinks ser väldigt konstiga ut (se nedan). Om folk kan titta på din permalänk och vet vad artikeln handlar om ska du ta bort dem. Men om det får dem att läsa roligt, inte.

Yoast-stop-ord

Varför du inte alltid ska ta bort stoppord …

Yoast-stop-Words-Exempel

5.14.3. När du ska ändra Permalinks

Här är när det är OK att ändra permalänk:

 • Du byter till SSL (HTTPS)
 • Du byter till icke-WWW
 • Ordet “kategori” finns i postadresser
 • Du använder permalänkstrukturen? P = 123
 • Den gamla versionen av Yoast tog bort alla dina stoppord
 • Permalänken beskriver inte sidans innehåll / sökord
 • Du skriver om innehåll för att rikta in sig på ett helt annat sökord
 • Sidan / inlägget är inte väl etablerat (det har låg trafik / länkar / delningar)

Det är bäst att fixa permalänk på en gång istället för att ändra dem flera gånger. Om du ändå byter till SSL kan du lika gärna byta till icke-WWW, ta bort ‘kategori’ från blogg-URL: er och fixa alla sidor / inlägg med permalänk som inte beskriver innehållet / nyckelordet. Se till att ställa in rätt omdirigeringar och ge Google tid att återcirkulera din webbplats och uppdatera de nya permalänkarna i sökresultaten. Du kan se en nedgång i rankningarna – vilket vanligtvis är tillfälligt.

5.14.4. Använd “Post Name” Permalink Structure

Postalmens permalänkstruktur (www.yourwebsite.com/post-name/) är i allmänhet det bästa alternativet. Du hittar detta i WordPress under Inställningar → Permalinks. Det är kort och låter din posttitel vara framför dina permalänk (som inkluderar ditt sökord). Du kan överväga en anpassad struktur av /% kategori% /% postnamn% / som kategoriserar dina inlägg under dina bloggkategorier. Båda är bra om du inte har ett bra skäl att använda en annan struktur.

Inställningar för Permalink för inlägg

5,15. Image SEO

Kom ihåg att optimera bilder för hastighet i avsnitt 6.7.

5.15.1. Bildfilnamn

Märk bilder innan du laddar upp dem till WordPress så filnamnet beskriver bilden. Om du redan har laddat upp dem med icke-beskrivande filnamn (DSC12345), laddar du upp dem igen. Lägg INTE nyckelord i filnamn eller alt-text (använd det bara om den faktiskt beskriver bilden) och ignorera denna Yoast-rekommendation om bubblan är röd. Beskriv helt enkelt bilden.

Bildfilnamn

5.15.2. Bild Alt Text

Alt-texten ska vara densamma som filnamnet. För att få WordPress att fylla i alt-text automatiskt, använd ett plugin som Auto Image Attribut From Filename With Bulk Updater.

Alternativ text

5,16. länkar

Det här avsnittet täcker interna länkar, externa länkar, länktitlar, anknutna länkar och fixa trasiga länkar. Det berör också bakåtlänkar – vanligtvis förvärvade genom att skapa enastående innehåll.

5.16.1. Interna länkar

Interna länkar är ett naturligt sätt att bygga länkar till ditt innehåll och samtidigt hjälpa människor att hitta information om ett specifikt ämne. Om jag rekommenderar att du konfigurerar WP Rocket i den här guiden, pekar jag på min WP Rocket-handledning istället för att klistra in varje skärmdump, vilket skulle vara duplikatinnehåll.

Kontrollera webbplatslänkar – ju fler länkar du har till en sida, desto mer sannolikt kommer det att visas i platslänkar av Googles sökresultat. Interna länkar är det primära sättet att kontrollera dessa.

webbplatslänkar

Använd inte interna länkar-plugins – ingen algoritm kommer att göra ett bättre jobb än att manuellt infoga länkar vilket också gäller för “relaterade inlägg” plugins. Dessutom kan dessa plugins sakta ner din webbplats.

5.16.2. Externa länkar

Externa länkar är som att citera källor till Google. De bör komma från pålitliga webbplatser men också ge ytterligare information om specifika ämnen. Undvik att länka till generiska webbplatser som Wikipedia och i stället länka till innehåll inom din nisch. Använd några på varje sida eftersom Google använder innehållet du länkar till som en relevanssignal för ditt eget innehåll och förbättrar det SEO.

5.16.3 Förankringstext

Förankringstext är texten som används för att namnge din länk. Moz rekommenderar att du använder en kort, beskrivande, icke-nyckelord tung förankringstext, medan Wikipedia använder all exakt anpassningstext (som vissa tror att hjälper till att förbättra sidans rangordning för dess sökord). Jag följer Mozs strategi eftersom exakta matchningar kan se spammy ut och kan säga till Google att du försöker manipulera rankningar.

Exempel Ankartekst

5.16.4 Länktitlar

Vill du sänka studsnivån? Använd länktitlar för att hjälpa människor att lära sig vad de klickar på.

Länka titlar

När du lägger till en länk lägger du till en titel också …

WordPress-länktitlar

5.16.5 Affiliate-länkar

Jag försörjer mig genom affiliate-marknadsföring och har ett par knep i ärmen …

Siteground-Affiliate-Sales

tips:

 • Använd inte massor av kopplade länkar på en sida
 • Lägg till rel = ”nofollow” till alla dina partnerlänkar
 • Lista inte alltid de dyraste / tillhörande produkterna först
 • Skapa målsidor för produkter du säljer och länka till dem istället
 • Klädda anknytningslänkar, eller använd ditt affiliates länkanpassare om tillgängligt (siteGround.com/go/managed-wordpress-hosting ser mycket bättre ut än onlinemediamasters.com/go/managed-wordpress-hosting)
 • Lägg till ett TON värde i ditt innehåll för att undvika påföljder (anslutna webbplatser är benägna)

ps. om du är i WordPress-branschen, kolla in min lista med anslutna program för WordPress.

5.16.6 Trasiga länkar

Dr. Link Check skannar upp till 7 500 länkar / månad gratis. Undvik Broken Link Checker-plugin vilket gör ett bra jobb, men skanningarna förbrukar CPU och är förbjudna av många värdföretag.

Dr-Link-Check

4.15.7. Bakåtlänkar

Den enda gången jag anlitade en länkbyggare (som hade en perfekt 5-stjärnig recension på upwork.com) fick jag Google Straff. Detta krossade min webbplats trafik / ekonomi. Jag fick straffet genom att gå igenom varje individuell länk till min webbplats, begär webbansvariga ta bort länkarna som min frilanser byggde och skicka en omprövning om begäran att googla. Jag arbetade också outtröttligt för att förbättra mitt innehåll. Först mer än ett år senare avlägsnades straffen slutligen.

Lektion: anlita inte en länkbyggare. Anställ en infographic designer.

Backlinkos guide för länkbyggnad listar “visuella tillgångar” som nr 1 … som specifikt hänvisar till infografik, fördjupade guider och saker på din webbplats som folk vill länka till. Han fick 19 000+ aktier på sig on-page SEO guide… som började med en söt infographic. Slösa inte din tid på länkscheman eller att nå ut till personer som du inte känner och ber om en länk … arbeta med innehåll, ranka högre genom det så kommer folk att hitta dig, och de kommer att länka till dig. Innehåll, INNEHÅLL!

5,17. Klickfrekvens

Jag täcker allt som behövs för att öka klickfrekvensen i den här guiden, men detta är en påminnelse om hur viktiga de är. Dessa kan mätas i Google Search Consoles sökanalys.

Klickfrekvens

5,18. Videor + Infografik

Kan du berätta hur mycket tid jag har spenderat på mina skärmdumpar? Dagar förmodligen. Du kan antingen göra detta, videor eller infografik. Välj en eller två. Men du behöver en av dem – inte bara skriven text.

5,19. Arkivera inlägg under 1 kategori

Märk inlägg under 1 kategori för att undvika duplikatinnehåll.

WordPress Kategorier Taggar

Om du planerar att indexera kategorisidor (under fliken Taxonomier i Yoast) bör du designa dessa kategorisidor så att de ser snygga ut! Ge det en rubrik, beskrivning av vad kategorin handlar om, designa din sidofält och skriv en anpassad SEO-titel + metabeskrivning med ett nyckelord för den kategorin. Det kommer att ha en bättre chans att rangordna.

5,20. Överdriv inte taggar

Dessa är vanligtvis viktiga ämnen som behandlas i inlägget.

WordPress Kategorier Taggar

6. Hastighetsoptimering

Vill du ha 100% GTmetrix-poäng? Det här avsnittet visar hur jag gjorde det.

6,1. GTmetrix vs. Pingdom vs. PageSpeed ​​Insights

Laddningstid är den primära metriken du bör mäta, vilka poäng är mycket korrelerade med. Dessa förbättras genom att fastställa hastighetsrekommendationer (GTmetrix är mitt favoritverktyg för detta).

GTmetrix – se vilka plugins / element som tar längst tid att ladda på “Waterfall” -fliken (de kommer också att visas flera gånger i din Page Speed ​​/ YSlow-rapport), ooptimerade bilder, CDN-checker på YSlow-fliken och kontrollera din TTFB (tid till första byte) visas på fliken “Tidtagningar”.

Pingdom – det mest exakta verktyget för att mäta belastningstider enligt WP Rocket.

Google PageSpeed ​​Insights – åtgärder server svarstider vilket borde vara <200ms. Typ av värdelös annars eftersom det inte mäter belastningstider (rekommendationer för GTmetrix / Pingdom är mycket bättre) medan mobilhastighet vanligtvis förbättras i samband med skrivbordshastighet.

6,2. värd

Ordet “server” nämns bokstavligen 70 gånger i WordPress optimeringsguide och 35 gånger i GTmetrix’s varför är min sida långsam självstudie (nyhetsblixten … det är typ av viktigt). Kör din webbplats igenom Google PageSpeed ​​Insights för att se om minska serverns svarstid finns i din rapport. Om det inte är under 320ms som Google rekommenderar det betyder sannolikt att din server (hosting) är långsam.

Minska-server-svarstid

En annan indikation är om din tid till första byte är högt i fliken “Tidtagningar” i GTmetrix

GTmetrix-Time-To-First-byte

Samma företag (EIG) äger Bluehost, HostGator, iPage, Site5, Unified Layer och över 60 olika värdföretag. De är kända för att sänka kostnaderna genom att packa för många människor på samma server (stressa ut det) och ha hemska recensioner på grund av det. Många webbplatser som värdes av EIG har höga responstider, och jag skulle undvika att använda dessa företag till varje pris.

List-Of-EIG-Brands

jag använder Siteground och ha 200 ms svarstider med 100% GTmetrix-poäng och .4s Pingdom belastningstider. Gör en värdkontroll, kör dina egna tester eller klicka igenom mina sidor med snabb laddning De rankades som värd nr 1 i 26 opinionsmätningar på Facebook och är världens bättre än EIG (Bluehost, Hostgator), Kör pappa, och andra värdar som packar för många personer på samma server. Det har varit massor av människor WHO migrerade och publicerat resultatFacebook och Twitter. Tweet efter PIP, posta efter posta, opinionsundersökning efter opinionsundersökning efter opinionsundersökning, snabbare värd kommer fixera långsamma svarstider. de är rekommenderas av WordPress, do gratis migrationer, och jag använder deras semi-dedikerad plan.

2019 värdeförfrågan

2017-Wordpress-värd-FB-Poll

Rekommendationer för Elementor Hosting

Juli 2019 värdrekommendation

Wordpress-Host-Poll-Aug-2018

Delad hosting-Poll-2017

2019-värd-Poll

Go-To-Hosting-Company

Wordpress-värd-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Bäst-Wordpress-värd-Provider-Poll

Bäst Webbhotell-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-Wordpress-värd-FB-Poll

Favorithotell för Elementor

Rekommendationer för värd för 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-Wordpress-värd-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Värd-Poll-For-hastighet

Wordpress-värd-Poll-juni-1

Siteground-rekommendation

2014 förvaltade-Wordpress-värd-FB-Poll

Bäst Webbhotell-Provider-Poll

Värd-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekommendationer-Poll

Bluehost vs SiteGround

Utvärdering av WordPress webbhotell

Vad andra säger …

wordpress-värd-fråga

Människor som migrerade …

Byt till SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost till SiteGround GTmetrix

HostGator till SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt poäng på SiteGround

SiteGround Genesis

Hastighet levererad av SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Minskade belastningstider med SiteGround

Nya svarstider för SiteGround

HostGator till SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Bytta till SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Minskade belastningstider för SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Nya Pingdom-resultat på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround-svarstidsförbättring

De har 3 planer

Siteground-Hosting

Jag är på deras semi-dedikerad GoGeek-plan och här är min Pingdom-rapport

2019-Pingdom-Report

Min GTmetrix-rapport …

2019-GTmetrix-Report

Högre planer inkluderar mer serverresurser (antal servrar är faktor 1 i WordPress optimeringsguide). Du kan se en komplett jämförelse diagram av deras StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek-plan, men GrowBig ger dig cirka 2x serverresurser som StartUp, och GoGeek är semi-dedikerad värd vilket ger dig ännu fler serverresurser. GrowBig + GoGeek kommer med prioriterat stöd och du kan vara värd för obegränsade webbplatser. Molnvärd är ganska prishoppet på $ 80 / år men kommer med 2CPU + 4 GB RAM och är ännu snabbare än GoGeek.

Du kan se detta på funktioner sida

Siteground-serverresurser-diagram

Deras hastighetsteknologi är det främsta skälet till att människor väljer dem (NGINX-servrar, solid state-enheter, HTTP / 2, PHP7, HHVM och 1-klicka på Cloudflare-aktivering i cPanel med möjlighet att använda aggressiv caching, minifiera och railgun). Kombinera SiteGround + Cloudflare + WP Rocket och jag kommer bokstavligen att betala dig 50 $ om dina poäng / laddningstid inte förbättras. Deras driftteknologi är lika bra och jag har 100% drifttid i Uptime Robot. Du får också WordPress-relaterat support som svarar på biljetter i ungefär 10 minuter i genomsnitt, automatiska dagliga säkerhetskopior, gratis Låt oss kryptera SSL för e-handel och annat WordPress-funktioner. Siteground kommer även att migrera ALLA dina webbplatser / e-post gratis om du är på cPanel och en webbplats om inte på cPanel.

Nästan 5 år för mig …

Siteground-Hosting

Ansvarsfriskrivning – om du registrerar dig på SiteGround med min anknuten länk Jag kommer att donera en bra bit utan kostnad för dig. Varje år jag donera $ 3k till GoFundMe-kampanjer (2018 skulle mata de hungriga i Denver, 2017 var till Röda korset på orkanen Harvey). Ditt stöd hjälper och jag uppskattar verkligen det. Jag försöker göra mina recensioner opartiska och stödda av bevis i formen av Facebook-enkäter, tweets, och riktiga samtal. Om du inte vill använda det här är en icke-associerad länk till SiteGround. Hursomhelst tror jag verkligen att de är en fantastisk WordPress-värd och din webbplats kommer att köras snabbare / smidigare … gör din forskning på Facebook-grupper + Twitter och du hittar de flesta säger samma sak.

6,3. Lätt tema (StudioPress)

StudioPress-teman är lätta (de laddar supersnabbt) och rekommenderas av Yoast, Matt Cutts (från Google) och till och med Matt Mullenweg. Lättvikta teman har minimal inbyggd funktionalitet vilket resulterar i mindre onödig uppblåsning och förlitar sig istället på plugins att bara lägga till funktionalitet du behöver. Divi och ThemeForest-teman har ofta så många inbyggda funktioner som kan döda dina belastningstider. Det finns många lätta teman där ute, men StudioPress är definitivt en av de mest uppskattade temabutikerna. Jag använder deras Outreach Pro-tema.

StudioPress-teman

6,4. Lätta plugins (lista)

SäkerhetskopieringUpdraftPlus.

slidersMonolog, LayerSlider, eller Meteorreglage.

PortföljEnvira Gallery, FooGallery, eller Rutnätet.

Social delningSassy Social Share eller DVK Social Sharing.

Analytics – Google Analytics och Search Console bör vara gott, eller Clicky.

SidbyggareWordPress Page Builder av MotoPress, men ingen sidbyggare kör snabbare än den ursprungliga WordPress Editor. Kombinera detta med Duplicator-plugin och du bör inte behöva en sidbyggare (inklusive sidbyggare inbyggda i WordPress-teman). Om inte ditt team absolut vägrar lära sig lite HTML (det enklaste kodspråket), undvik sidbyggare.

kommentarerVillkorlig belastning för diskussion.

StudioPress-plugins – lätta plugins för Genesis Framework.

6,5. Plugin för hastighetsoptimering (lista)

Dessa är alla högst rankade, men undvik att installera två plugins om de har duplikatfunktioner.

6,6. Hög CPU-plugins (lista)

* Vanliga synder inkluderar relaterade inlägg, statistik, webbplatskarta, chat, kalender, sidbyggare och plugins som kör pågående skanningar / processer eller visar hög CPU i GTmetrix.

6,7. Bildoptimering

Det finns faktiskt 20 sätt att optimera bilder – vem visste? Men om vi tar fart, är dessa topp 3 i GTmetrix. Tänk bara på att GTmetrix endast visar opimiserade bilder för en en sida så det är bäst att börja med bilder som visas på flera sidor (logotyp, sidofält, sidfot) och sedan köra dina viktigaste sidor genom GTmetrix och optimera bilder på dessa.

bildoptimerings

Läs min fulla WordPress-bildoptimeringshandledning för att lära dig hur:

Image Optimization TOC

Servera skalade bilder – ändra storlek på stora bilder till de dimensioner som visas i GTmetrix. Ibland visar GTmetrix fel dimensioner i vilket fall du kan ta en skärmdump av bilden med 100% zoom och mäta bredden + höjden i ett program som GIMP (bildredigeringsverktyg jag använder).

Servera skalade bilder

Förlustfri komprimering – detta är “optimera bilder” -objektet i GTmetrix. Imagify och kraken är de bästa pluginsna för detta, jag använder Imagify. Andra plugins har buggar, komprimerar inte bilder eller kan bryta bilder. Dessa har en månatlig gräns för gratis konton men gör ett mycket bättre jobb.

 1. Registrera dig för Imagify
 2. Installera Föreställ dig plugin
 3. Gå till Media-avsnittet i WP
 4. Bulk komprimera alla bilder på din webbplats
 5. När du har nått 25 MB-gränsen, betala $ 4,99 för 1 GB data eller vänta till nästa månad

imagify-wordpress-image-optimering

Ange bilddimensioner – betyder att du måste ange en bredd / höjd i bildens HTML eller CSS. Den visuella redigeraren gör detta automatiskt så att detta vanligtvis inträffar i widgets, CSS eller andra delar av din webbplats som kodas manuellt. Följ bara exemplet på bilden nedan …

Ange bilddimensioner

6,8. Cache-plugin

WP Rocket fick betyg på cache-plugin nr 1 i flera Facebook-omröstningar medan Snabb prestanda (nytt barn på kvarteret) och WP snabbaste cache är vanligtvis 2: a och 3: e. SiteGrounds SG Optimizer har också blivit bättre och bättre. Många använder också W3 Total Cache men det har rapporterats en hel del buggar. Du bör bara ha 1 cache-plugin installerat, men om du använder ett gratis plugin bör du testa flera cache-plugins för att se vilka som ger den bästa laddningstiden.

Jag skrev självstudier för alla 5 …

2016 bästa cache-plugin-enkät

2019 cache plugin poll

Swift vs WP Rocket

2016 cache plugin poll

Bästa enkät för cache-plugins 2018

wp raket vs w3 totla cache

6,9. CloudFlare

CloudFlare är ett enkelt (och gratis) sätt att förbättra hastigheten med CDN och skydda din webbplats med deras internet säkerhet. Det beror på din värd men många av er kan aktivera Cloudflare i din cPanel (skärmdump nedan är för Siteground). WP Rocket, WP Fasetst Cache och W3 Total Cache integreras med Cloudflare om du hellre vill ställa in det på så sätt.

Eller aktivera den i din cPanel …

SiteGround Cloudflare-aktivering

Var noga med att aktivera aggressiv cache, minifiera och railgun för ännu snabbare belastningstider …

SiteGround Cloudflare-inställningar

6,10. CDN

Cloudflare fokuserar mer på hosting medan StackPath fokuserar endast på CDN (hastighet). Cloudflare har 200+ datacenter medan StackPath har 30 datacentra, men fler datacenter = snabbare webbplats, och StackPaths är mestadels i USA, som åtminstone är där de flesta mina läsare är. Cloudflare debiterar extra för HTTPS-trafik och har inget stöd för den kostnadsfria planen. Att kombinera båda tjänsterna gav mig de snabbaste belastningstiderna och poängen i GTmetrix + Pingdom, och jag använder för närvarande båda. StackPath är $ 10 / månad med en 30-dagars gratis provperiod, Cloudflare är gratis. Mina tutorials visar hur du ställer in StackPath med din cache-plugin men jag skulle kontakta deras support när du är klar eftersom de hjälpte mig att förbättra belastningstiderna ytterligare.

StackPath-data-Centers

6,11. Lazy Load Videos

Videor är vanligtvis det tyngsta elementet på en sida. Detta försenar att ladda dem tills du bläddrar ner och faktiskt ser videon som skulle minska belastningstiderna med flera sekunder (jag gjorde det på ett inlägg med 2 videor och det förbättrade det med 6s). Om du använder WP Rocket har de ett alternativ för att aktivera detta i de grundläggande inställningarna, eller så kan du använda Lazy Load For Videos-plugin. Jag laddar inte bilder eftersom det kan vara irriterande för dina läsare att ständigt ladda bilder.

WP Rocket Lazyload-alternativ

6,12. Webb-teckensnitt

Om du ser typsnittrelaterade fel i GTmetrix / Pingdom, bör värd för teckensnitt lokalt hjälpa till att fixa dem.

Google-fonts-GTmetrix

Hur du är värd för lokala Google-teckensnitt

 1. Välj en Google Font
 2. Ladda ner teckensnittet
 3. Konvertera till webbteckensnitt (med Transfonter)
 4. Var minimal med antalet teckensnitt / vikter
 5. Ladda ner konverterade teckensnittsfiler
 6. Ladda upp teckensnittsfiler till WordPress (helst wp-content / uploads folder)
 7. Lägg till anpassat teckensnitt till CSS
 8. Testa teckensnittet
 9. Ställ in ett standardteckensnitt
 10. Ha alltid ett teckensnitt
6,13. Ta bort frågesträngar

Detta är ett objekt som du kan se i hastighetstestverktyg (Pingdom, GTmetrix, PageSpeed ​​Insights). WP Rocket har också ett alternativ för detta så se till att aktivera det i de avancerade alternativen. Du kan också prova Ta bort Query String från plugin för statiska resurser men jag har hört att det inte alltid fungerar. Du kan också försöka minimera dina plugins och din poäng bör förbättras för det här objektet.

Ta bort frågesträngar från statiska resurser

6,14. Rensning av databaser

Detta raderar skräpfiler (papperskorgen och skräppostmappar, publicerar revisioner som samlas varje gång du uppdaterar ett inlägg, skräp kommentarer, transienter, och annat skräp. Använd WP Rockets databasinställningar för att rensa upp din databas eller använda WP-optimera plugin vilket också gör ett bra jobb.

WP Rocket Databse-inställningar

6,15. Pluginoptimering
 • Expandera artiklar i din GTmetrix rapportera för att leta efter problematiska plugins
 • Använd fliken GTmetrix Waterfall för att se plugins som tar längst tid att ladda
 • Ta bort / inaktivera plugins som du inte använder och använd lätta plugins
 • Sätt in Google Analytics-spårningskod manuellt utan att använda ett plugin
 • Byt ut plugins för sociala medier med Facebook-sida plugins eller Twitter-widgetar
 • Deaktivera pågående skanningar som orsakar hög CPU-användning (t.ex. Wordfence live-trafikrapport)
 • Om du använder plugins eftersom du inte känner kod, fråga din utvecklare om alternativ
6,16. Kommentaroptimering

Lazy Load Kommentarer – använda sig av Villkorlig belastning för diskussion om du använder Disqus.

GravatarsGravatars bromsa inlägg med massor av kommentarer (kör ett inlägg med kommentarer igenom GTmetrix och du ser Gravatars förstöra din rapport). Du har några alternativ …

 • Inaktivera kommentarer helt
 • Ställ in din standardgravatar på tom
 • Inaktivera Gravatars under Inställningar → Diskussion
 • Ta bort kommentarer som inte ger värde till ditt inlägg
 • Ställ in din standardgravatar på en anpassad bild på din server
 • Begränsa dina Gravatar-bilder till små dimensioner (t.ex. 32px)
 • Ladda kommentarer dynamiskt med hjälp av Dölj Show Comments-plugin

Förhindra skräppostAnti-Spam-plugin gör ett utmärkt jobb och använder inte captcha.

6,17. Inaktivera onödiga funktioner

Clearfy och WP Disable göra ett bra jobb med att inaktivera saker som hjärtslagskontroll, pingbacks, trackbacks, autosaves, XML-RPC, begränsa postrevisioner och mer. Detta rensar i princip din webbplats från oanvända funktioner som kan visas i dina GTmetrix / Pingdom-rapporter.

Tips om WP Disable

 • Inaktivera allt du inte använder
 • Att planera radering av skräppost är en bra idé
 • Emojis, Google Maps och Gravatars ta lång tid att ladda
 • Pingbacks och trackbacks är vanligtvis inte värda de extra resurserna
 • Ställ in revisioner på 3-5 så att du har säkerhetskopieringar, men du behöver inte hundratals
 • Övriga alternativ på fliken “begäran” kan förbättra dina belastningstider

WP-disable-Begäran

WP-disable-Taggar-inställningar

WP-Disable-Admin

/ WP-Disable-SEO.

WP-disable-Övriga

Host Google Analytics lokalt
På höger sida av inställningarna för inaktivering av WP har du möjlighet att ange din Google Analytics UA-kod. Detta bör fixa “hävstång i webbläsarens cache” för Google Analytics som ofta ses i GTmetrix, Pingdom och Google PageSpeed ​​Insights. Se till att ta bort andra spårningskoder och plugin-till från Google Analytics och se till att din GA fortfarande spårar användardata.

WP-Disable-Google-Analytics-lokal

Leverage-Brower-Caching-Google-Analytics

6,18. AMP (Accelerated Mobile Pages)

AMP-sidor få dina mobilsidor att ladda snabbare och lägger till en AMP-stämpel till mobila resultat …

Accelererade mobilsidor

Yoast AMP

Hur man lägger till AMP-sidor i WordPress

 • Installera AMP-plugin (lägger till faktiska AMP-sidor)
 • Installera Lim för Yoast & AMP (låter dig anpassa designen)
 • Lägg till / amp / till valfri sida för att se hur det ser ut och se till att det fungerar
 • Gå till Yoasts inställningar → AMP för att ändra din design och aktivera anpassade inläggstyper
 • Se till att justera din presenterade bild högst upp på dina sidor (se Yoasts handledning)
 • Kolla AMP-avsnitt i Google Search Console och hitta och fixa AMP-fel
 • Sätta på Accelererade mobillänkar i Cloudflares hastighetsinställningar (se nedan)

Cloudflare Accelerated Mobile Links

6,19. Undvik externa resurser

Google Maps, AdSense, jobbförmedlingstjänster eller någon plugin som drar innehåll från någon annanstans bör undvikas. Bilder bör laddas upp till din WordPress-instrumentbräda och inte kopieras / klistras in från en annan webbplats för att sätta på din. Att dra innehåll från externa webbplatser och visa dem på din webbplats dödar absolut betyg / belastningstider. Kontrollera din GTmetrix-rapport.

GTmetrix-Annonser

7. Google Search Console

Google Search Console har varit mycket mer användbart än Google Analytics för att optimera min webbplats. Du kan ställa in det med Yoast i avsnitt 2.2. Det tar några dagar innan dina data fylls och till och med ett par månader innan tillräckligt med data kan samlas in om du vill använda Search Analytics.

7,1. Inkludera inte WWW

Det ideala domännamnet är inte-www med SSL: https://onlinemediamasters.com/

Du kan ändra din föredraget domännamn i webbplatsinställningarna för Search Console. Detta bör vara samma version i WordPress (Inställningar → Allmänt → WordPress-adress + Webbadress). Se till att alla länkar på din webbplats är inte www (du kan använda Bättre sök Byt ut plugin), konfigurera omdirigeringar och verifiera den nya versionen i Search Console, medan du behåller den gamla.

Föredraget domännamn

John Mueller från Google säger …

Du skulle fortfarande behöva se detta som en typ av migrering av webbplatser, så jag skulle definitivt gå igenom de migrationstips vi har i hjälpcentret, när det gäller att ställa in omdirigeringar ordentligt, kanonikalerna, hreflang, allt detta till se till att det är konfigurerat mellan de olika versionerna …

… om du gör denna förändring och du fortfarande är på http, är det kanske vettigt att säga att vi tar det ögonblicket där vi måste göra en migrering ändå och flytta till https. Så typ att ta nästa steg redan istället för att lämna det för nästa år för att genomgå.

7,2. Internationell inriktning

Miljö internationell inriktning i Google Search Console berättar Google vilka länder som är viktigast för dig. Och nej, det utesluter inte din webbplats från alla andra länder.

Internationell inriktning på Google Search Console

7,3. Genomsökningsfel (se avsnitt 2.4)
7,4. Mobil användbarhetsfel

De mobil användbarhet avsnittet i Google Search Console visar ALLA mobilfel på din webbplats (Googles mobiltestverktyg visar bara fel för en enda sida). Bara för att du använder ett mobilkänsligt tema betyder INTE att din webbplats kommer att vara fri från mobilfel, kolla alltid!

Sök-console-Mobile användbarhet-fel

7,5. WordPress Security

De Säkerhetsproblem avsnittet i Google Search Console berättar om din webbplats har problem, men Sucuris säkerhetschecker är också bra. Förutom att du ändrar ditt generiska användarnamn “Admin”, använder ett starkt lösenord och ser till att WordPress core / teman / plugins är uppdaterade, använder jag Wordfence. Se bara till att du inaktiverar live trafikrapporter som förbrukar serverresurser och bromsar din webbplats. iThemes säkerhet är också bra, men använd bara en säkerhetsplugin.

Sucuri Security Checker

7.6 Sökanalys

Google Search Console’s sökanalys är bättre på att mäta SEO än Google Analytics. En gång på fliken Sökanalys, justera filtren för att mäta din rangordning, CTR, klick osv.

Sök i Analytics-filter

Jämför din SEO med en tidigare tidsperiod …

Datumjämförelse

Se frågor (nyckelord) du rankar för …

Google Search Console Queries

Se frågor du rankar för specifika ämnen (den här är för SiteGround) …

Sök i analysfrågefilter

Förbättra innehåll med låg kvalitet …

Lågpresterande-Content-Google-Search-Console

Om du gillar dessa kan du kolla in mina 7 Google Analytics anpassade instrumentpaneler.

8. Lokal SEO

Så här rankas du högre i Google Maps och lokala resultat.

8,1. Lokala rankingfaktorer 2018

Här är de senaste Faktorer för lokal ranking för 2018 (rapporteras av Moz vartannat år).

Faktorer för lokal ranking för lokala sökningar 2018

8,2. citat

citat – Omnämnanden online på ditt företagsnamn, men de flesta tycker om dessa som kataloger / sociala medieprofiler (Google My Business, YellowPages, Bing Places, Facebook, Yelp, TripAdvisor och nischsajter). Att skapa en mängd citat och få recensioner på dem är det bästa du kan göra för att ranka högre i lokala sökresultat – särskilt Google Maps. Moz Local och Whitespark hjälper dig att bygga dessa citat (eller lägga ut dem).

8,3. TUPPLUR

NAP (företagsnamn, adress, telefon) – dessa måste vara konsekventa över ALLA dina citat och på din webbplats. Om du bara har en plats kan du lista din NAP i sidfoten. Om du har flera platser listar du deras individuella NAP: er någonstans på deras målsidor.

8,4. Google My Business

Optimera din Google My Business-sida

* Google tar alltmer hänsyn till att aktivera företagare som: posta på Google Posts, svara på recensioner, hålla speciella timmar uppdaterade, svara på frågor, göra det bekvämt för kunder att vidta direkta åtgärder på GMB med hjälp av affärsadresser.

Google My Business-logotyp

8,5. Moz Local

Moz Local berättar om ditt företag är listat på de 15 bästa citeringswebbplatserna och om du har ofullständiga, inkonsekventa eller duplicerade profiler. Den berättar också exakt vad du ska göra (ytterligare profiler du behöver skapa, vilka profiler behöver fler foton och duplikat för att radera. När du fixar dessa kommer din poäng att förbättras – idealiskt kommer ditt betyg att vara nära 100%.

Moz Local Citation Score

8,6. Whitespark

För att ranka högre i Google Maps behöver du ännu fler citat än i Moz Local. Du kan antingen bygga dessa själv (med Whitesparks lista över bästa citat) eller hyra Whitespark för att bygga dem för $ 4-5 per citat. Jag har använt deras tjänst för att få flera klienter i de tre bästa resultaten i Maps och det bör förbättra rankningen för flera lokaliserade sökord. Jag börjar vanligtvis med Google My Business och Moz Local och fyller sedan på citaternas värde från $ 500 från Whitespark. Det fungerar mycket bra och de har en perfekt 5 stjärnor på Google med 200+ recensioner.

Whitespark Citation Building

8,7. recensioner

Din Google My Business-sida är den viktigaste platsen att få recensioner på och du behöver bara 1 för att de stjärnorna ska visas i Googles sökresultat. Även om recensioner endast är 10% av hur du rankar, avgör de ofta 90% av dina konverteringsgrader. De dyker upp när du Google ditt företagsnamn och för icke-märkta lokaliserade sökord.

Google recensioner för SEO

8,8. Lokala nyckelord

Jag täcker sökordsforskning i avsnitt 3, men lokala nyckelord har en unik strategi …

 • Små städer brukar ha några breda nyckelord (Lake Forest Photographer)
 • Stora städer brukar ha många specifika nyckelord (Chicago Newborn Photographer)
 • Varje stad har unika nyckelord, så om du är inriktad på flera platser ska du undersöka var och en
 • Ex: om du är en bröllopsfotograf i Chicago, skapa också sidor för “indier” och “gay”
 • Använd understrykningstecknet för att Google ska “fylla i tomt” för olika tjänster

Nyckelord för ordningsbeställning

8,9. Flera platser

Varje plats bör ha sina egna citat – varje plats ska ha sin egen Google My Business-sida, Yelp-sida, sociala profiler och andra citat från Moz Local och Whitespark.

Sökord för forskning – varje stad har sin egen uppsättning nyckelord som bör undersökas i Google. Stora städer kommer att ha fler nyckelord än små städer (eftersom befolkningen är högre).

Chicago nyckelord

Skapa geoinriktade sidor för varje stads sökord – En typisk strategi är att skapa en sida för varje stad som riktar sig till de primära nyckelorden (t.ex. Chicago Dentist, Orlando Dentist, etc) med en permalänkstruktur på website.com/locations/chicago. Om det finns andra mer specifika sökord som söker i Google Autocomplete, kan du skapa separata sidor för dessa.

8,10. Geoinriktade sidor

Unikt innehåll – du kan designa en mall som ska användas för geoinriktade sidor, men undvik sökning och ersätt sidor (där allt är samma förutom att du byter ut stadens namn och ett par bilder) eftersom det här är duplikatinnehåll. Varje sida bör vara unik när det gäller platsen.

Google Map + recensioner – Jag rekommenderar vanligtvis att undvika Google Maps eftersom de bromsar belastningstiderna, men det är ett bra sätt att differentiera dina geoinriktade sidor och ser snygg ut också.

TUPPLUR – Varje sida ska ha platsens unika NAP (företagsnamn, adress, telefon).

8,11. Anpassning

Klickfrekvens – skriva en trevlig Yoast SEO-titel + metabeskrivning för att få människor att klicka på ditt sökresultat, och naturligtvis kommer fler recensioner att förbättra klickfrekvensen.

Mobilklick att ringa – lägg till en knapp (eller hyperlänk) där folk kan klicka för att ringa dig.

555-555-1212

Incheckningar – belöna personer för incheckning.

8,12. Local Rank Tracker

Inget annat verktyg mäter lokal SEO som Whitesparks Local Rank Tracker. Det är exakt och spårar nyckelord för flera platser i Googles organiska, Google Maps (snackpaket), Bing organiska, Bing-paket och andra sökresultat. Deras småföretagsplan är $ 20 / år men det är väl värt det eftersom det är det bästa / enklaste sättet att spåra lokala ranking. Ja, bättre än Search Analytics.

whitespark-lokal-rank-tracker

9. YouTube SEO

Hur du rankar videor på YouTube (och Google) …

9,1. YouTube-rankingfaktorer

YouTube förlitar sig starkt på engagemangssignaler för att ranka videor (titta på tid, gilla, dela, kommentera, prenumerera, kommentera, klickfrekvens). Precis som att optimera allt innehåll som finns faktorer på sidan (nyckelord i titel, beskrivning, filnamn, attraktiv miniatyrbild …) och faktorer utanför sidan (länkar till video, antal inbäddningar). Sökordsundersökningar och skapa en video som är bättre än vem som är i toppresultaten är det bästa sättet att rangordna. Jag brukar spendera 8 timmar på en video.

youtube-video-seo-ranking-faktorer-infographic

Sammanfattning

 • Undersök ett videokord i YouTube Autocomplete
 • Undersök tävlingen med hjälp av VidIQ Chrome Extension
 • Spela in en 10-minuters HD-video
 • Uppmuntra människor att gilla / prenumerera
 • Inkludera nyckelord i videofilnamn, titel, beskrivning
 • Inkludera tidsstämplar i videobeskrivning + användbara länkar
 • Lägg till taggar, anpassad miniatyrbild och ladda upp ett transkript
 • Svara på kommentarer och bädda in videon på din webbplats
9,2. Video nyckelord

De bästa nyckelorden för video är specifika (långsvansade) fraser som visas i både YouTube och Google Autocomplete. På så sätt kan du rangordna på båda platserna – förstärka din exponering. Börja skriva ett nyckelord på YouTube så kommer det att slutföra frasen, eller använd understrykningstecknet _ för att fylla i det tomma med fler sökordsidéer. Du kan göra detta var som helst i frasen.

YouTube Autocomplete (komplett frasen)
YouTube SEO-Nyckelord

Google Autocomplete (Fyll i det tomma)
Autocomplete fraser

9,3. Nyckelordstävling för video

vidIQ Chrome Extension – sök på ditt nyckelord på YouTube och visa toppresultaten för att se SEO-signaler för varje video. SEO-poäng är baserat på gillar, ogillar, visningar, kommentarer, delningar, visningstid, prenumeranter, taggar, videobeskrivningslängd och andra mätvärden. Lägre poäng = lättare att överskrida den videon. Det viktigaste (IMO) är visningar, liknande / ogillar-förhållande och antal kommentarer.

Youtube-Video-tävlingen

De flesta signaler kan ses utan förlängning …

Youtube-SEO tävling

MozBar Chrome Extension – Google ditt sökord när du söker på YouTube, så här: webbplats: www.youtube.com ditt sökord. Resultat med högre PA (sidautoritet) betyder högre konkurrens, vilket innebär att du förmodligen bör hitta en mer specifik (långsvans) version.

Video-sökord tävling

9,4. Sikta efter 10+ minuter

Längd är styrka – precis som inlägg kommer längre videor som täcker ämnet i hög grad att rankas högre. Kom ihåg att lägga till tidsstämplar i din videobeskrivning för att hjälpa människor att navigera.

Säg ditt sökord – Att muntligt säga ditt nyckelord några gånger är som nyckelordstäthet för videor. Detta kommer vanligtvis naturligt (partiella matchningar är också bra) så säg det inte bara för att säga det.

HD-kvalitet – nya iPhones har vanligtvis bättre kvalitet än Androids och till och med vissa amatörkameror. jag använder Screencast-O-Matic för skärminspelning och redigering i kombination med en Blå Yeti-mikrofon. Kontrollera dina inställningar för optimal video + ljud när du spelar in din dator.

9,5. Videofilnamn

Innan ladda upp din video, markera videofilen som ditt sökord …

Youtube-Fil-Name

9,6. Videotitel

Youtube-video Titel

En bra titel har två saker: ditt sökord och en lockande rubrik. Google visar vanligtvis de första 50–60 tecknen, så försök att hålla dig inom det intervallet. Du behöver inte ALLTID använda en exakt matchning av ditt sökord, men varje enskilt ord ska åtminstone finnas i videotiteln.

9,7. Videobeskrivning

Skriv långa beskrivningar med tidsstämplar, användbara länkar och en övergripande sammanfattning.

Youtube-video Beskrivning

Inkludera nyckelord i första meningen – både YouTube och Google använder (ungefär) de första 155 tecknen som metabeskrivning som visas i båda sökresultaten. Gör den här meningen eller två klokt – folk läser detta för att avgöra om de klickar på din video. Jag vill inkludera mitt nyckelord ungefär två gånger i beskrivningen, en gång i de första 155 tecknen.

Youtube-Meta-Beskrivning

Youtube-SEO-Meta-Beskrivning

tidsstämplar – låter tittarna hoppa till delar av videon så att de kan hitta det de letar efter, vilket också förbättrar engagemanget i din video. Detta är särskilt användbart för långa videor.

exempel

 • : 21 (21 sekunder)
 • 1:21 (1 minut och tjugo sekunder)
 • 1:30:21 (1 timme, 30 minuter och 21 sekunder)
9,8. Lägg till taggar (konservativt)

Inte krånga över detta, bara lägg till några …

Youtube Taggar

9,9. Anpassad miniatyrbild

Ladda upp en anpassad miniatyrbild i video manager under Info & Inställningar (du måste göra det verifiera ditt konto först). Måtten bör vara 1280 (w) x 720 (h) pixlar. Detta kommer att visas i sökresultaten och avsnittet “relaterade sökningar” på YouTube. Försök skriva något i STORA Brev.

Youtube-Custom-miniatyr

9,10. Transkript

Google gör inte ett bra jobb med att överföra videor till text (se hur slarvigt det är på fotot). Du måste transkribera det manuellt, annars kommer de nyckelord som du nämner i din video gå till spill. Du kan också lägga ut detta till en frilansare för billigt på upwork.com.

Youtube-Undertexter

Youtube-Video-avskrift

Youtube-Video-Transcriber

9,11. Bädda in videor

Tweaking The Iframe

Alternativ 1: Kopiera YouTube-länken och klistra in den i ditt innehåll (WordPress gör resten).

Alternativ 2: Gå till YouTube-videon som du vill bädda in, kopiera och klistra sedan in inbäddningskoden i din HTML. Med den här metoden kan du ange videoklippets bredd och höjd:

Bädda in en YouTube-video

Alternativ 3: Öppna en video när du klickar på en länk med WP Video Lightbox Plugin.

Dölj YouTube-videotitel

Dölj YouTube-videokontroller

9,12. Svara på kommentarer

Vad gör att videor rankas högre? Kommentarer. Vad får fler kommentarer? Svar!

YouTube-kommentarer

10. Odds And Ends

Några saker jag inte hade en kategori för …

10,1. Hemsida SEO

Din hemsida bör vanligtvis rikta in sig på det huvudsakliga nyckelordet du vill ranka för. I Yoast gå till SEO → Sökutseende → Allmänt. Det är här du skriver ditt hemsidavsnitt (din SEO-titel + metabeskrivning som visas i sökresultaten). Din hemsida bör vanligtvis rikta in sig på ditt primära nyckelord som borde vara forskat i ett verktyg som Google Autocomplete eller Moz Keyword Explorer. Du bör skriva dessa för ALLA sida / inlägg på din webbplats inte bara för att inkludera ett nyckelord, utan att få dem att läsa trevligt och öka CTR …

Hemsida-Google-Fragment

Så här ser en widgetad hemsida ut …

Widgetized-SEO-Titel-Meta-Beskrivning

Så här ser en icke-widgetad hemsida ut …

Icke-widgetized-Hemsida

En hemsida som inte är widgetad har en länk till din “startsida” där du kan skriva dessa …

Hemsida-Snippet-Editor

Gå INTE (eller under) teckengränsen när du skriver SEO-titlar + metabeskrivningar – längdfältet i Yoast bör vara grönt! Du kommer inte att se den här fältet i Yoasts inställningar under Kontrollpanelen → Hemsida eller Verktyg → Bulkredigerare). På dessa platser MÅSTE du göra ett ordräkning.

Det är bättre att gå kort än över eftersom långa utdrag kan bli avstängda av Google (vanligtvis för att folk stappar flera sökord här istället för att skriva det för att låta som en legitim rubrik).

Här är ett bra exempel …

Yoast-Content-optimering

10,2. Skriv en “Killer” -sida

Jag visste inte hur viktigt detta var förrän jag började få e-postmeddelanden som säger att min berättelse inspirerade dem att sluta sitt jobb och göra affiliate-marknadsföring på heltid, hur folk uppskattade GoFundMe-donationen jag gör varje år, eller till och med en enkel LOL om min Uber berättelse. Google vill veta att du är ett legitimt företag, och folk vill veta att du är en legitim person. Kolla upp min om mig sida att se vad jag gjorde (var bara beredd att lära mig några mycket konstiga saker om mig).

Om-Me-sida

10,3. Duplicerat innehåll (Siteliner)

Siteliner hittar dubbelt innehåll som (IMO) oftast uppstår när människor skapar geo-riktade målsidor för lokal SEO (för att rikta in sig på olika städer) men istället för unikt innehåll skapar de “sök och ersätter” sidor som är exakt samma sida, bara stadens namn ändras. Du kan återanvända en bild och några rader text, men skapar inte duplicerade sidor. Noindexing-taggar, författararkiv och annat innehåll i Yoasts inställningar kan också förhindra duplikatinnehåll.

Siteliner Duplicate Content

tips

 • Förkorta sammanfattningar (utdrag) på din blogrulle
 • Noindex-taggar, författararkiv och datumbaserade arkiv i Yoasts inställningar
 • Undvik att skapa “sök och ersätt sidor” där två sidor och nästan identiska
 • Gör det möjligt Cloudflares skrapsköld för att förhindra att människor stjäl ditt innehåll
10,4. SSL

Google skadade på webbplatser som inte har SSL från juli 2018. Jag bytte nyligen till SSL med SiteGrunds gratis Låt oss kryptera SSL och märkte inte någon minskning av trafik eller affiliate-försäljning. Faktum är att min försäljning ökade lite och jag tror att det beror på att folk ser min webbplats som mer trovärdig. Det är alltid lättast att lägga till SSL innan du startar din webbplats, men det finns fortfarande ingen anledning att inte göra det. Se bara till att du arbetar med en utvecklare som vet vad de gör.

10,5. Google Straff

Affiliate-Link-Google-Penalty

Straff mot algoritm – Google-påföljder är lätta att upptäcka (de kommer att visas i Manuella åtgärder från Google Search Console). Det är svårare att upptäcka förändringar i Googles algoritm som påverkade din webbplats, men du kan kontrollera din analys för att se när droppen inträffade och sedan kontrollera Googles algoritmförändringshistorik för uppdateringar under den tid din trafik sjönk.

Onaturliga länkar till din webbplats – undvik alla typer av länkscheman (spammy-länkbyggare, betalar för länkar osv). Google hittar dig och de kommer att krossa dig. Om du redan har denna straff är här några saker du kan göra. Jag har lyckats ta bort en straff med hjälp av dessa steg …

 • Visa alla länkar till din webbplats i Google Search Console
 • Gå igenom varje länk och skriv ner de spammiga (t.ex. de med nyckelrik ankartext, länkar på irrelevanta webbplatser / innehåll, länkar i spammy bloggkommentarer)
 • Hitta kontaktinformationen till dessa webbansvariga och begär att dessa länkar ska tas bort
 • Vänta på deras svar, men följ dem upp om de inte svarar
 • När du har gjort en solid ansträngning för att ta bort dessa länkar, avvisnings alla återstående dåliga länkar
 • Skicka in en omprövning till Google som förklarar ditt försök att ta bort dem

Tunnt innehåll med lite eller inget mervärde – kort innehåll med litet ämne rankas sällan. Använd Google Analytics för att hitta innehåll av låg kvalitet (sidor med hög avvisningsgrad + låg genomsnittlig tid på sidan). Nöt dem särskilt om de är viktiga ämnen för dina läsare. Jag publicerade min första version av denna WordPress SEO-tutorial 2014 och jag arbetar fortfarande med den idag.

Hackad webbplats – visas i manuella åtgärder eller användning Sucuris SiteCheck.

Stoppning av nyckelord – undvik att injicera nyckelord för att få grönt ljus i Yoast.

Affiliate straff – anslutna webbplatser fick slog hårt 2014 för tunt innehåll, vilseledande metoder och ger lite värde utöver försäljning. Jag listade tips i avsnitt 4.15.5, men överlägset det bästa du kan göra är att göra Lägg till värde till ditt innehåll (utöver att försöka göra försäljning). Undvik att använda för många affiliate-länkar, särskilt nära innehållet, eftersom detta skriker säljande till Google. Jag skulle också undvika Google AdSense och alla typer av bannerannonser (de gör att hela webbplatsen ser spammig blir sällan klickad) och istället förlitar mig på strategiskt placerade affiliate-länkar i texten.

10,6. Nationella rankingfaktorer

Mozs inlägg på Viktning av kluster av rankingfaktorer i Googles algoritm kan vara från 2013, men de viktigaste rankingfaktorerna har inte förändrats. Det är fortfarande det bästa diagrammet jag har sett. Visst, exakta matchningsdomäner har inte så mycket vikt och pajskivorna har förändrats lite, men det är ett bra sätt att påminna dig själv att sluta oroa dig så mycket för alt-text och börja tänka mer på vad som fortfarande är viktigt – innehåll och länkar. Moz gör en ny undersökning vartannat år … här är 2015: s rankningsfaktorer. 2017 har inte kommit ut ännu, men jag kommer att publicera det här när det går.

Googles rankingfaktorer

10,6. Verktyg & Villkor

Här är en komplett lista över SEO-verktyg som jag använder, plus några termer du bör känna till.

Vanliga frågor

&# X2705; Vilka SEO-plugins är viktigast?

En viktig SEO-plugin som Yoast eller Rank Math är viktigast, men du bör också ha ett plugin för rika utdrag som kan lägga till vanliga frågor, recensioner och andra typer av rika utdrag som är beroende av din webbplats.

&# X2705; Gör Yoast gröna lampor verkligen roll?

Inte riktigt. Yoast är egentligen bara bra för att upptäcka sökordsanvändning och det finns mer att göra på webben än detta. Det enda stället som det är viktigt att använda ditt sökord är sidtitel, URL, SEO-titel, metabeskrivning och ett par gånger i innehållskroppen. Resten är helt beroende av innehåll och SEO-faktorer på sidan. Behåll inte över gröna ljus.

&# X2705; Vilka andra faktorer på sidan finns förutom Yoast?

Lägga till rika utdrag, FAQ-rika utdrag, optimera klickfrekvenser och lägga till en HTML-innehållsförteckning till långa inlägg (tillsammans med att skapa djupgående innehåll) kan alla förbättra din SEO. Få din webbplats att ladda snabbare och få hjälp med bakåtlänkar också.

&# X2705; Hur fick du dessa FAQ-rika utdrag?

Jag använde plugin-programmet Structured Content (samma som Neil Patel använde) och lägger till emojis till frågeställningarna.

&# X2705; Hur får du 100% GTmetrix-poäng?

Hosting, cache-plugins, CDN: er, optimering av bilder och andra faktorer hjälper dig att förbättra poäng + belastningstider i GTmetrix. Jag har en fullständig WordPress-snabbguide som hjälper dig att göra det.

Wow … Det var länge.
Jag funderar på att förvandla den till en bok på Amazon – jag skulle allvarligt vilja höra din feedback, bra och dålig. Hursomhelst, tack för att du läste och kommentera om du har frågor.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map