Tom’s WordPress SEO-zelfstudie: 101 manieren om uw site te optimaliseren voor hogere rankings – een serieus lange gids maar 100% de moeite waard om te lezen

Ja, we gaan Google vermoorden.


Deze WordPress SEO-tutorial gaat veel verder dan de groene lichten van Yoast (die nauwelijks werken).

Dus laten we de pluis doorsnijden en laat me je laten zien wat me 2.500 bezoekers / dag heeft opgeleverd als een eenmansshow – als iemand die WordPress SEO + tutorials voor snelheidsoptimalisatie schrijft voor de kost.

Dit is alles u moet uw WordPress-site hoger rangschikken in zoekmachines: het configureren van Yoast, Search Console, het onderzoeken van long-tail zoekwoorden en waarom het toevoegen van een HTML-inhoudsopgave een van de beste dingen is die u kunt doen voor SEO op de pagina. Ik zal ook rich snippets behandelen, het krijgen van de aanbevolen fragmenten van Google, snelheidsoptimalisatie, beeldoptimalisatie, klikfrequenties, lokale SEO en waarom obsederen over groene lichten van Yoast geen goed idee is, omdat het kan leiden tot een straf voor het vullen van zoekwoorden. Alle screenshots moeten actueel zijn, laat het me weten als ze dat niet zijn!

Genieten :)

Contents

1. Voeg een inhoudsopgave toe

Google zegt

Zorg ervoor dat lange pagina’s met meerdere onderwerpen op uw site goed gestructureerd zijn en zijn onderverdeeld in verschillende logische secties. Ten tweede, zorg ervoor dat elke sectie een bijbehorend anker heeft met een beschrijvende naam (d.w.z. niet alleen “Sectie 2.1”), en dat uw pagina een inhoudsopgave bevat met links naar individuele ankers.

Waarom dit nummer 1 is in mijn lijst

 • Moedigt lange inhoud aan (streef naar meer dan 3.000 woorden)
 • Mensen kunnen linken naar specifieke secties in uw bericht
 • Mensen kunnen inhoud doorbladeren en vinden wat ze nodig hebben
 • Mensen klikken rond op de pagina (goed voor SEO)
 • Kans om te krijgen snelkoppelingen gebruik makend van genaamd ankers (hieronder weergegeven)

Ga naar links

Een HTML-inhoudsopgave maken
Inhoudsopgave HTML ziet er zo uit …

De HTML van elke subkop ziet er zo uit …

Item Een

Punt twee

Punt drie

ik stel voor het coderen van uw inhoudsopgave in HTML / CSS maar je kunt ook de Eenvoudige inhoudsopgave plug-in. Als je hebt dunne inhoud, voeg een inhoudsopgave toe en versterk het. Ik deed dit met mijn Yoast SEO-zelfstudie en het ging van 10 naar 100+ bezoekers / dag in een week! Nu maak ik alleen lange (gedetailleerde) tutorials en begin ze allemaal met het schrijven van belangrijke onderwerpen in mijn TOC. Werkt als een droom.

2. Yoast-configuratie

De meeste mensen hebben Yoast maar weinig mensen gebruiken het op de juiste manier.

4 belangrijke stappen voor Yoast

 • De instellingen configureren
 • Webmasterhulpprogramma’s verifiëren
 • Onderzoek naar long-tail (specifieke) focuszoekwoorden
 • Contentoptimalisatie (er is meer aan de hand dan groene lichten)

Yoast-WordPress-SEO-plug-in-instellingen

Laten we beginnen met het configureren van de instellingen …

2.1. Schakel onnodige functies uit

Ga in Yoast naar SEO → Algemeen → Functies. Test ze allemaal en beslis of het nuttig is. Door ze simpelweg in te schakelen, zal SEO NIET helpen – het zijn slechts hulpmiddelen die JOU helpen om content te optimaliseren.

Ik heb de. Niet nodig Leesbaarheidsanalyse mij vertellen of mijn zinnen te kort / lang zijn. Ik voeg natuurlijk links toe aan mijn inhoud en heb de Text Link Counter. Ik kan Search Console gebruiken om te controleren welke inhoud wordt geïndexeerd in Google, en ik gebruik nooit de Yoast Admin Bar. Ik heb deze uitgeschakeld.

Yoast-functies

Afgezien van Yoast, ben ik er vast van overtuigd dat superieure inhoud van nature hoog blijft staan een) mensen vinden het nuttig, b) u een long-tail-zoekwoord heeft geselecteerd met weinig concurrentie in de zoekresultaten van Google, en c) je hebt je kop / fragmenten geoptimaliseerd om mensen te verleiden om te lezen.

De rest is relatief klein spul …

2.2. Webmasterhulpprogramma’s
 • Meld je aan voor Google Search Console
 • Gebruik de Verificatieoptie voor HTML-tags
 • Kopieer de code die door Search Console is verstrekt
 • Plak in Yoast (SEO → Algemeen → Webmasterhulpprogramma’s)
 • Verwijder alles buiten citaten (inclusief citaten)
 • Sla wijzigingen op in Yoast
 • Klik op verifiëren in Search Console
 • Het duurt enkele dagen voordat sommige gegevens zijn ingevuld in Search Console
 • Hetzelfde HTML-tagverificatieproces kan worden gebruikt voor Bing + Yandex
 • Ik heb geprobeerd Baidu maar het mocht niet baten (bijna al mijn lezers zijn toch geen Chinees)

HTML-tag Google Search Console-verificatie

Yoast-Webmaster-Tools

2.3. Inzending XML-sitemap
 • Ga in Yoast naar SEO → XML-sitemaps
 • Klik op de XML Sitemap-knop
 • Kopieer het laatste verleden van de URL: /sitemap_index.xml
 • Log in bij Google Search Console
 • Ga aan de linkerkant van je dashboard naar Crawl → Sitemaps
 • Plak de URL (screenshot hieronder)
 • Test en verzend
 • Herhaal voor Bing + Yandex
 • Zien veelvoorkomende sitemapfouten

Yoast Sitemap

2.4. Crawlfouten

Crawlfouten zijn gebroken pagina’s die meestal worden veroorzaakt door het verwijderen van pagina’s of het wijzigen van permalinks.

Stap 1: authenticeer Yoast in de Search Console-instellingen van Yoast met Google Search Console …

yoast-search-console-authenticatie

Stap 2: Eenmaal geverifieerd, kan het enkele dagen / weken duren voordat alle crawlfouten zijn ingevuld …

yoast-search-console-crawl-fouten

Stap 3: Stuur ze allemaal door naar de nieuwe URL (niet alleen de startpagina). Gebruik de Quick Page / Post Redirect Plugin, Yoast Premium’s redirect manager, of creëer redirects via .htaccess.

301 Redirect WordPress

2.5. Vermijd fragmentvariabelen

Fragmentvariabelen fungeren als Sjablonen voor uw SEO-titels + metabeschrijvingen ALS u ze niet handmatig schrijft. U moet deze ALTIJD handmatig schrijven, zodat ze goed lezen (mensen willen op uw link klikken), zodat ze binnen de tekenlimieten vallen en dus uw focuszoekwoord bevatten.

Ik gebruik de onderstaande sjablonen voor het geval ik vergeet mijn SEO-titel + metabeschrijving te schrijven (wat ik nooit doe). U kunt dit ook instellen, maar vertrouw niet op fragmentvariabelen – ze zijn een slechte snelkoppeling.

Variabele voor SEO-titelfragment: Titel Scheidingstitel Site
Metabeschrijvingsfragmentvariabele: Uittreksel (korte samenvatting van door Google gekozen inhoud)

Yoast-Snippet-variabelen

2.6. Noindex nutteloze inhoud

U wilt meestal niet dat bepaalde inhoud wordt weergegeven in zoekmachines (tags, berichtindelingen, auteursarchieven, datumarchieven). Ga in Yoast naar SEO → Zoekopmaak. Ga door je tabblad inhoudstypen, taxonomieën en archieven en kies ervoor deze niet weer te geven in zoekresultaten. U wilt uiteraard pagina’s / berichten indexeren en misschien categoriepagina’s als u voldoende artikelen onder elk artikel heeft, maar de rest veroorzaakt meestal dubbele inhoud, die u kunt inchecken Siteliner.

Noindexing-Content-Yoast

2.7. Datum toevoegen aan fragmentvoorbeeld (voor berichten)

Een eenvoudige manier om de klikfrequentie (CTR) voor berichten te verhogen, is door hun publicatiedatum in fragmenten weer te geven – hierdoor blijft uw inhoud er fris uitzien. Google gebruikt de post gewijzigde datum die je kunt toevoegen aan de bovenkant van berichten. Elke keer dat u een bericht bijwerkt, gebruikt Google de huidige dag.

Publiceer datum

Schakel eerst ‘date in snippet preview’ in Yoast in (SEO → Zoekweergave → Inhoudstypen).

Date-In-Snippet-Preview-Yoast

Voeg nu deze code toe aan uw thema (of gebruik de Plaats bijgewerkte datum-plug-in) die hetzelfde doet. Als je de Genesis Framework je kunt gebruiken Genesis Simple Edits plug-in om de postwijzigingsdatum shortcode toe te voegen aan het gedeelte ‘Meta invoeren’ onder Genesis → Eenvoudige bewerkingen.

Laatst gewijzigd: <?php the_modified_date (); ?>

De mijne ziet er zo uit …

Entry-Meta

Wat resulteert in…

Boekingsdatum gewijzigde datum

2.8. Stripcategorie van URL’s

Als / categorie / in je blogpost permalinks staat, heeft dit geen zin en moet je het verwijderen in Yoast (SEO → Zoekopmaak → Taxonomieën). Wees voorzichtig, dit verandert de permalinks voor berichten met het woord ‘categorie’ in URL’s (setup-omleidingen). Bekijk wanneer u permalinks moet wijzigen.

Yoast-Categories-prefix

2.9. Paneermeel

Broodkruimels zijn navigatietekst die u meestal bovenaan de inhoud ziet …

Paneermeel

Ze verschijnen ook in zoekresultaten …

SEO Breadcrumbs

Schakel broodkruimels in Yoast in (SEO → Zoekopmaak → Broodkruimels) …

Yoast-Breadcrumbs-instellingen

Voeg deze code vervolgens toe aan de plaats waar u broodkruimels wilt weergeven. De meest voorkomende plaatsen zijn header.php, single.php of page.php. Hier is Yoast’s breadcrumbs-tutorial als je hulp nodig hebt. Ik gebruik ze niet omdat ik de rommel niet leuk vind, maar als je het niet erg vindt hoe ze eruitzien, kan het de SEO enigszins verbeteren omdat het gebruikers en zoekmachines helpt je inhoudsstructuur te leren.

<?php
if (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (‘

‘,’

‘);
}
?>

2.10. Sociale metagegevens

Pas aan hoe uw inhoud eruitziet wanneer deze wordt gedeeld op Facebook / Twitter …

Facebook delen

Ga in Yoast naar SEO → Sociaal en schakel vervolgens metadata in onder het tabblad Facebook / Twitter. Vergeet niet, terwijl je hier bent verifieer uw site met Pinterest en voeg je Google+ pagina toe aan Yoast.

Yoast-Social-Meta-Data

Bewerk nu een pagina / bericht, scrol omlaag naar de Yoast-sectie, klik op de link voor delen (hieronder weergegeven) en je kunt afbeeldingen uploaden naar Facebook (1200 x 630 px) en Twitter (1024 x 512 px). Ja, dit betekent dat je 2 afbeeldingen voor elk stuk inhoud moet maken als je wilt dat het er mooi uitziet.

yoast-social-media-optimalisatie

Als je posts op Facebook-advertenties een boost geeft, u kunt de advertentietekst beheren met Yoast. Facebook laat je de titel niet wijzigen, dus voordat je je bericht op Facebook deelt, geef je het de titel die je wilt met het veld ‘Facebook-titel’ van Yoast (dat kan verschillen van de SEO-titel + metabeschrijving). Als je Facebook-titel niet meteen werkt, probeer dan de cache van je website te wissen. Ik merkte dat het soms enkele dagen kan duren om bij te werken met een nieuwe Facebook-titel / afbeelding.

Yoast Facebook-titel

2.11. Bulk-editor

Bewerk SEO-titels + metabeschrijvingen in bulk zonder door elke afzonderlijke pagina / post te gaan. Super handig voor het aanpassen van metabeschrijvingen om de CTR te verhogen of ze te schrijven als je dat nog niet hebt gedaan. De bulkeditor van Yoast vertelt u NIET het focuszoekwoord van elk bericht of de lengtebalk, dus zorg ervoor dat u uw focuszoekwoord opneemt en binnen de tekenlimieten blijft.

Yoast-Bulk-Editor

2.12. Yoast Premium: de moeite waard? Nee.

Het was niets voor mij.

Het bevat een redirect-manager die kan worden gedaan met behulp van de gratis Quick Page / Post Redirect-plug-in. De analyse van meerdere zoekwoorden detecteert alleen exacte overeenkomsten van uw focuszoekwoord (secundaire zoekwoorden worden meestal gebruikt als gedeeltelijke overeenkomsten) … dus dit is nutteloos, behalve om ze bij te houden. Zolang u geweldige inhoud schrijft en goede on-page SEO doet met de gratis plug-in van Yoast (en tips uit deze handleiding), besteedt u geen $ 89 / jaar aan Yoast premium.

Een overzicht van elke functie …

Redirect Manager – laat je crawlfouten op het Search Console-tabblad van Yoast oplossen door omleidingen in te stellen (maar je kunt ook de Omleidingen voor snelle pagina / post). Yoast’s zal automatisch omleidingen instellen zodra een permalink is gewijzigd, wat prettig is, aangezien de meeste andere omleidingsplug-ins dit niet doen. U kunt ook bestaande omleidingen importeren vanuit de Omleidingsplug-in en .htaccess.

yoast-redirect-manager

Meerdere focuszoekwoorden – secundaire trefwoorden kunnen worden getarget door een synoniem van uw primaire zoekwoord te onderzoeken en gedeeltelijke overeenkomsten in uw inhoud op te nemen … WordPress Theme Packs (primair) + WordPress Developer Packages (secundair) = 10 Beste WordPress Theme Packages / Developer Packs (kop die beide bevat) . Aangezien het secundaire zoekwoord niet als exacte overeenkomst wordt gebruikt, zal Yoast het niet detecteren en zullen uw secundaire zoekwoordbellen in Yoast rood zijn … wat prima is, maar het maakt de functionaliteit nutteloos.

Kop

Interne koppeling – toont gerelateerde artikelen die je hebt geschreven voor interne linksuggesties.

Inzichten – toont de meest gebruikte woorden op de pagina.

Sociale preview – toont een voorbeeld van hoe een bericht eruit zal zien wanneer het wordt gedeeld op Facebook en Twitter, maar zolang je aangepaste afbeeldingen uploadt zoals beschreven in paragraaf 2.11, je weet hoe ze er hoe dan ook uitzien (hetzelfde als de foto’s die je hebt geüpload), dus je hebt dit niet nodig.

yoast-social-previews

Premium ondersteuning – Ik heb van meerdere mensen gehoord dat ze je alleen verwijzen naar tutorials.

Conclusie – als je iets ziet dat je leuk vindt, is dat $ 89 / jaar waard, zeker. Maar de meeste mensen hebben dit niet absoluut nodig. Het zal de SEO waarschijnlijk helemaal niet verbeteren … het is een overbodige luxe als je het mij vraagt.

3. Onderzoek naar zoekwoorden

De beste zoekwoorden zijn specifieke (long-tail) zinnen met zwakke inhoud in de zoekresultaten van Google. Als u uw zoekwoord google en korte inhoud ziet die het onderwerp niet uitgebreid behandelt, heeft u meestal een winnaar. Hier zijn de tools / strategieën die ik gebruik om zoekwoorden te vinden.

3.1. Beantwoord het publiek

Beantwoord het publiek haalt zoekwoorden uit Google Autocomplete en verdeelt ze in vragen, voorzetsels en vergelijkingen. Het is letterlijk de coolste tool voor het onderzoeken van zoekwoorden.

Yoast Trefwoorden - AnswerThePublic

3.2. Google Autocomplete

Ga naar google.com en begin een trefwoord in te typen om Google de zin te laten voltooien (vergeet niet dat u op zoek bent naar zinnen met lange staart, meestal met meer dan drie woorden aangezien die veel minder concurrerend zijn). U kunt ook overal een onderstrepingsteken _ gebruiken in de zin en Google vult de spatie in. U moet voor die methode op het onderstrepingsteken EINDE eindigen.

Google-automatisch aanvullen-invullen-in-de-blanco-1

Gebruik meervoudsvormen of een andere woordvolgorde om nog meer zoekwoorden in de vervolgkeuzelijst te zien …

Google-automatisch aanvullen-meervoudig-zoekwoorden

Elke service (en locatie) moet worden getarget afzonderlijke pagina’s op uw website …

Meerdere lokale zoekwoorden

Selecteer voor concurrerende blogpostonderwerpen altijd een zeer specifiek (langstaart) zoekwoord …

Lange staart zoekwoorden

U kunt hetzelfde doen voor videosleutelwoorden …

Videotrefwoorden

Hoe ik een trefwoord vond voor mijn Yoast-zelfstudie …

Yoast-Keyword-Research

Yoast-trefwoord

3.3. Moz Keyword Explorer

Gebruik om ervoor te zorgen dat u geen zoekwoorden van Google Autocomplete mist Moz Keyword Explorer dat is net als Google Keyword Planner alleen beter (en gratis). Begin met een brede zin, voer de tool uit en selecteer vervolgens onder Groepssleutelwoorden ‘ja, met lage lexicale gelijkenis’. Dit voorkomt dat u keer op keer door vergelijkbare zoekwoordvarianten moet scrollen.

Suggesties voor Moz-zoekwoorden

3.4. HubShout WebGarder

Als u een volledige lijst met zoekwoorden voor websites van concurrenten wilt zien, voert u ze door HubShout WebGrader

Mijn zoekwoorden

3.5. Lange staart zoekwoorden

Long-tail zoekwoorden zijn zeer specifieke zinnen (niet breed), meestal met meer dan 3 individuele woorden in de zin. Ze hebben meestal minder zoekopdrachten, maar zijn dat wel veel minder concurrerend. Als u geen resultaten behaalt met uw SEO, target u waarschijnlijk te veel zoekwoorden of is uw inhoud niet lang / grondig genoeg. U kunt zelfs Chicago WordPress Design targeten in plaats van Chicago Web Design (omdat het specifieker is), wat ook de concurrentie vermindert. Long-tail zoekwoorden brengen ook een meer gerichte bezoeker naar uw site (mensen die WordPress-ontwerp willen).

Lange staart zoekwoorden

3.6. Datumzoekwoorden

Genereer extra verkeer door datumzoekwoorden te targeten op tijdgevoelige berichten …

Tijdgevoelige zoekwoorden

Het belangrijkste is om de datum (jaar) in uw paginatitel, SEO-titel, metabeschrijving op te nemen. Dit vereist natuurlijk dat ik de tutorial up-to-date houd, maar dit heeft in 2017 al behoorlijk wat extra traffic gegenereerd (u kunt uw meest gezochte zoekwoorden controleren zoekanalyse).

Datums in SEO-titels

3.7. Doelsynoniemen op dezelfde pagina

De algemene regel is als 2 zoekwoorden hetzelfde hebben zoekintentie (mensen zijn van plan dezelfde informatie te vinden als ze op een trefwoord zoeken), beide zoekwoorden kunnen op dezelfde pagina worden getarget.

Maar soms moet u de zoekresultaten analyseren om te zien hoeveel ze fluctueren. Ik heb aparte pagina’s voor WordPress SEO-diensten, WordPress SEO-advies, en WordPress SEO-expert. Ze betekenen vrijwel allemaal precies hetzelfde, maar de zoekresultaten zijn heel anders … dus ik heb voor elk een pagina gemaakt en nu rangschik ik ze in de top 2. Ik deed hetzelfde met mijn Genesis WooCommerce-thema’s post die ook gericht is op ‘Genesis eCommerce Thema’s’ omdat toen ik beide zoekwoorden googlede, de zoekresultaten bijna identiek waren.

3.8. Meerdere zoekwoorden targeten

Het enige dat u hoeft te doen, is een synoniem van uw primaire zoekwoord onderzoeken en deze vervolgens opnemen in uw paginatitel, SEO-titel en metabeschrijving. Dit is verreweg het belangrijkste onderdeel, maar je kunt je secundaire zoekwoord ook 1-2 keer in je inhoud sprenkelen. U hoeft beide NIET als volledige zoekwoorden op te nemen (exacte overeenkomsten), anders ziet uw kop er spamachtig uit. Een kop maken die leuk klinkt en bevat gedeeltelijke wedstrijden is de juiste keuze.

Stap 1: Onderzoek uw primaire trefwoord …

Secundaire zoekwoorden

Stap 2: Onderzoek uw secundaire trefwoord …

Secundair focuszoekwoord

Stap 3: Schrijf een kop die beide bevat en toch mooi klinkt …

Kop

Stap 4: Rank voor beide zoekwoorden …

focus-trefwoord-1

focus-keyword-2

U kunt dezelfde strategie gebruiken in uw metabeschrijving en (spaarzaam) in de inhoud.

4. Competitie op trefwoord

Een zoekwoord is concurrerender als:

 • Het is breed
 • Topresultaten hebben een sterke inhoud
 • Topresultaten hebben een hoge DA / PA in MozBar
 • Topresultaten worden gevuld met websites van autoriteiten
 • Je ziet veel advertenties van Google AdWords
 • Er zijn veel zoekresultaten (33,8 miljoen is veel te veel)
 • U target een brede zin in een grote stad (bijv. Chicago Web Design)
4.1. Analyseer de zoekresultaten van Google

Uw zoekwoord googlen en zoekresultaten analyseren is een MUST. U wilt niet al die tijd besteden aan het maken van inhoud voor een zoekwoord waar u nooit voor zult rangschikken. Als u het zoekwoord google en de onderstaande indicatoren ziet, wilt u misschien een ander zoekwoord kiezen (hint: specifieker worden).

Zoekwoordconcurrentie

4.2. Mozbar

MozBar Chrome-extensie kunt u elk trefwoord googlen en de DA zien (domein autoriteit) en PA (pagina autoriteit) van elk zoekresultaat. Hoe hoger het aantal, hoe competitiever het zoekwoord is. Gebruik Moz’s Explorer om de domeinautoriteit van uw website te leren kennen en te proberen te concurreren binnen uw bereik (zie onderstaande tabel). Terwijl u uw domeinautoriteit opbouwt (door geweldige inhoud te maken en links te krijgen), kunt u zich richten op meer concurrerende zoekwoorden met hogere maandelijkse zoekopdrachten in tools zoals Zoekwoordverkenner. Nieuwe websites met een lage DA zouden zich moeten richten op zeer specifieke zinnen met weinig concurrentie en lage maandelijkse zoekopdrachten.

MozBar Keyword Competition

4.3. Hoeveel maandelijkse zoekopdrachten?

Hoe hoger uw domeinautoriteit, hoe meer zoekopdrachten uw zoekwoorden kunnen hebben. Voer uw website door Link Explorer van Moz (of gebruik een domein autoriteit checker) om de jouwe te ontdekken.

Domeinautoriteit

Gebruik nu deze grafiek van Orbit Media. Ik richt me voornamelijk op zinnen van 3 woorden, maar ik heb veel tijd besteed aan inhoud. Hoe competitiever het zoekwoord, hoe meer tijd u aan inhoud moet besteden.

Sneltoets voor trefwoordonderzoek

5. Contentoptimalisatie

Vergeet het niet voeg een inhoudsopgave toe te lange berichten! Hier zijn nog een paar tips …

5.1. Perfect geoptimaliseerde pagina’s (voorbeelden)

Backlinko’s on-page SEO infographic is de beste die ik tot nu toe heb gezien (die post heeft meer dan 19.000 keer gedeeld). Maak je geen zorgen meer over groene lichten, verlaat de “tekst en foto’s” route en begin iets anders te doen. Super gedetailleerde inhoud, video’s en / of infographics. Doe een!

op pagina seo

Moz’s on-page ranking factoren zijn ook solide …

On-Page-SEO

5.2. Inhoudelijkheid

Inhoudbegrip is het idee dat inhoud moet alle aspecten van de vraag van de gebruiker beantwoorden. Dit is waarom lengte kracht is in SEO (gebruik Answer The Public om vraagzoekwoorden te zien).

5.3. Streef naar meer dan 3.000 woorden

Ik heb enkele weken aan deze WordPress SEO-zelfstudie besteed, maar het zal waarschijnlijk meer dan 100 views / dag krijgen (de meeste van mijn lange artikelen doen dat). Hoe competitiever het zoekwoord, hoe meer inhoud u zou moeten hebben. U kunt misschien wel 1000 woorden gebruiken voor zoekwoorden met een lage concurrentie, maar meer dan 3.000 woorden zijn meestal nodig voor concurrerende zinnen (zoekwoorden met meer maandelijkse zoekopdrachten en concurrentie in MozBar). Ik zeg je niet om gewoon een hoop tekst toe te voegen … het ontwerpen van pagina’s en blogposts met mooie afbeeldingen, inhoudsopgave, video’s … moet allemaal in overweging worden genomen.

WordPress Word Count

Het verbeteren van berichten over belangrijke onderwerpen is de # 1 reden waarom mijn site van 500 naar 2500 gebruikers / dag ging.

5.4. Hoeksteeninhoud

Dit is de meest nuttige inhoud op uw website. Voor mij zijn dit mijn tutorials over Yoast, snelheidsoptimalisatie, Google Search Console en dergelijke. Slechts 20 van mijn 100+ tutorials genereren ongeveer 80% van mijn verkeer. Ze krijgen ook de meeste van mijn klanten, links, abonnees en verkoop van partners. Ik zet deze voor en midden op mijn startpagina, navigatiemenu, zijbalk en na invoer widget.

WordPress SEO-serie

Ik draag ZEER mijn grote verkeerspiek bij aan deze tutorials. Ze zijn veel nuttiger dan mijn saai WordPress SEO-advies pagina’s (niemand gaat daarnaar linken). U moet leren welke inhoud uw doelgroep het nuttigst zou vinden en daadwerkelijk uitvoeren bij het maken van die inhoud.

Google Analytics-statistieken

5.5. Limieten voor fragmentkarakters
 • SEO-titel: idealiter 50-55 tekens
 • Meta omschrijving: idealiter 145-155 tekens

Yoast vertelt je of ze te kort of te lang zijn …

Yoast Character Limit

Zo zal de HTML-verbeteringen sectie van Google Search Console …

HTML-verbeteringen

Google gebruikt langere metabeschrijvingen (soms)
Google begon in sommige zoekresultaten langere metabeschrijvingen te tonen. Dit zijn gekozen door Google (ze worden niet uit Yoast gehaald) en worden meestal uit de daadwerkelijke inhoud op de pagina gehaald. Uw metabeschrijvingen moeten nog steeds de ‘lengtemeter’ van Yoast volgen voor het geval Google besluit de normale tekenlengte te gebruiken, en laat het aan Google over om de langere versie te trekken – als ze daarvoor kiezen.

Langere metabeschrijvingen

In deze tweet Danny Sullivan van Google zegt …

onger-Meta-Descriptions-Google

5.6. Rich snippets

Rich snippets voegen extra informatie toe aan snippets en kunnen de CTR verhogen …

Gestructureerde data review sterren

Instructies

 • Schrijf recensies, recepten of andere inhoudstypen waar rich snippets kunnen worden gebruikt
 • Kies een plug-in voor rich snippets (bijv. Alles in één schema of WP Review)
 • All In One Schema is gratis, maar heeft minimale aanpassingsmogelijkheden en ziet er saai uit
 • WP Review ziet er veel beter uit, heeft meerdere vooraf opgemaakte sjablonen, wordt regelmatig onderhouden en bijgewerkt door de MyThemeShop, ondersteunt 14 gegevenstypen en is wat ik gebruik
 • Gebruik de plug-in om inhoud te markeren en test het met Google’s tool voor gestructureerde gegevens
 • Gebruik mijn tutorial op rich snippets toevoegen aan WordPress voor volledige instructies
5.7. Aanbevolen fragmenten

Aanbevolen fragmenten zijn wanneer Google delen van uw inhoud laat zien in het allerbeste resultaat. Google haalt dit uit elk resultaat van de eerste pagina dat geweldig werk levert het beknopt beantwoorden van vragen in de vorm van alinea’s, lijsten en tabellen (de 3 soorten aanbevolen fragmenten).

Ik draag deze bij aan het schrijven van een mooie afbeelding over het zoekwoord (SiteGround vs. Bluehost), met een link naar kwaliteit / onpartijdige referenties die Google ziet als feiten (hoe Bluehost eigendom is van EIG, Facebook-peilingen, Door WordPress aanbevolen hostingpagina) en houdt het op feiten gebaseerd.

Aanbevolen fragmenten

Hoe u Google ertoe kunt brengen u aanbevolen fragmenten toe te kennen

 • Target een zoekwoord waar mensen een beknopt antwoord op willen hebben
 • Moz Keyword Explorer heeft een filter dat helpt bij het vinden van vraagzoekwoorden
 • Bepaal of het antwoord een alinea, lijst of tabel moet zijn
 • Target zoekwoorden die al een featured snippet hebben, maar die slecht presteren
 • Maak op feiten gebaseerde inhoud met kwaliteitsreferenties (links, afbeeldingen, enz.)
 • Als u op het antwoordvak mikt, target u uw zoekwoord met een exacte overeenkomst
 • Zorg ervoor dat u op de eerste pagina van het zoekwoord staat, zo niet, verbeter dan de inhoud
 • Google bepaalt uiteindelijk of ze uw resultaat zullen weergeven, of welk resultaat dan ook
5.8. Headlines maken

Krantenkoppen – berichten hebben doorgaans langere koppen dan pagina’s. Mijn berichtkoppen gaan meestal zoiets als dit: de ideale WP Rocket-instellingen met Cloudflare + StackPath-instructies (# 1 gewaardeerde cacheplug-in, nieuwste versie 3.0.5.1). Mijn pagina’s zijn meer als volgt: WordPress SEO Consulting. De meeste van mijn pagina’s gebruiken een exacte zoekwoordovereenkomst die de service beschrijft, terwijl mijn berichten ook beschrijven wat in de zelfstudie wordt behandeld (en vaak bevat het jaar ‘2018’ om de trefwoorden op datums te targeten). Dit lokt mensen uit om te lezen en kan leiden tot lagere bouncepercentages.

Paginakop: WordPress SEO Consulting – kort
Berichtkop: De ideale WP Rocket-instellingen met Cloudflare + StackPath-instructies (# 1 Rated Cache Plugin, nieuwste versie 3.0.5.1) – lang

5.9. SEO-titels maken

Sommige mensen doen zo hun best om in Yoast groen licht te krijgen door hun trefwoord op te nemen, ze vergeten een mooie kop te schrijven waardoor mensen op hun link klikken. Hier zijn enkele voorbeelden van krantenkoppen.

Kop 6

Kop 3

Kop 4

Kop 5

Kop 2

SEO-titels – post SEO-titels zijn meestal een verkorte versie van uw langere kop: de ideale WP Rocket-instellingen met Cloudflare + StackPath CDN (2018). Pagina’s zijn meestal een langere versie van uw korte kop: WordPress SEO Consultant / Yoast Expert – Tom Dupuis. Ik heb “Yoast Expert” toegevoegd omdat ik weet dat de meeste mensen die op zoek zijn naar WordPress SEO-advies hulp nodig hebben met Yoast. In plaats van alleen uw zoekwoord en sitenaam (boooring) op te nemen, laat u een beetje opvallen – vertel hen WAAROM u anders bent dan alle anderen in Google.

Pagina SEO-titel: WordPress SEO Consultant / Yoast Expert – Tom Dupuis – verlengde versie van mijn kop “WordPress SEO Consulting”
Post SEO-titel (verkort): De ideale WP Rocket-instellingen met Cloudflare + MaxCDN (V. 3.0.5.1) – verkorte versie van mijn kop “The Ideal WP Rocket Settings With Cloudflare + StackPath Instructions (# 1 Rated Cache Plugin, Newest Version 3.0.5.1)”

5.10. Metabeschrijvingen maken

Ja, u moet hier uw focuszoekwoord gebruiken (of een variatie daarop). Maar het belangrijkste doel van de metabeschrijving is om de inhoud samen te vatten en mensen te vertellen WAAROM ze op uw resultaat moeten klikken. In mijn Yoast instellingen tutorial de metabeschrijving vertelt mensen dat ik een zipbestand van mijn vooraf geconfigureerde Yoast-instellingen opneem. Kleine dingen als deze kunnen uw klikfrequenties gemakkelijk verhogen.

Meta omschrijving

5.11. Optimalisatie van sociale afbeeldingen

Zien paragraaf 2.11 om uw inhoudsindeling correct te maken wanneer deze wordt gedeeld op Facebook / Twitter.

5.12. Zet uw zoekwoord een paar keer in de inhoud

Zoekwoorddichtheid doet er nauwelijks toe (u kunt het eigenlijk krijgen gestraft voor het vullen van zoekwoorden) maar je moet het een paar keer gebruiken in de inhoud, de belangrijkste is in de eerste paar zinnen. Yoast maakt een groot probleem over zoekwoorddichtheid maar ik ben het er niet mee eens, het leidt vaak tot spamachtige inhoud.

Het hoeft niet 100% exact overeen te komen met uw focuszoekwoord, maar het moet dichtbij zijn en natuurlijk lezen. Yoast detecteert alleen exacte zoekwoordovereenkomsten in visuele editor (geen paginabouwers), dus zolang u het vermeldt (of een variant), kunt u de aanbeveling voor zoekwoorddichtheid in Yoast negeren. En als u een afbeelding bovenaan het bericht plaatst, telt Yoast dit als de eerste alinea – dus het is soms niet mogelijk om uw “trefwoord in de eerste alinea” (een Yoast-aanbeveling) te gebruiken. Denk er niet over na … wanneer je over het onderwerp schrijft, vermeld je het meestal stukjes van uw trefwoord natuurlijk in uw inhoud / afbeeldingen. Dat is wat Google wil.

Yoast FOcus Keyword Density

Focus trefwoord in eerste alinea

5.13. Vermijd het vullen van zoekwoorden

Waarom je niet geobsedeerd moet zijn door groene lichten …

 • Google bestraft trefwoordvulling
 • Yoast detecteert alleen EXACTE overeenkomsten van uw focuszoekwoord
 • Als je gedeeltelijke overeenkomsten (synoniemen) gebruikt, zal Yoast het niet detecteren
 • Te veel exacte zoekwoordovereenkomsten zorgen ervoor dat uw inhoud er spamachtig uitziet
 • Gedeeltelijke overeenkomsten / synoniemen worden aangemoedigd en klinken vaak natuurlijker
 • Koppen moeten mensen ertoe aanzetten om te lezen, en niet alleen uw focuszoekwoord
 • Contentoptimalisatie is meer dan het gebruik van zoekwoorden, wat vooral Yoast suggereert

Wat Yoast’s SEO-analyse zou moeten zeggen:

WAARSCHUWING: door zoekwoorden in uw inhoud / fragmenten te injecteren, zien ze eruit als spam! Heb je nagedacht over het schrijven van een SEO-titel + metabeschrijving om de CTR te verhogen? Elk resultaat in Google gebruikt het zoekwoord – waarom zou iemand op uw link klikken?? Ja, u moet uw zoekwoord gebruiken in de paginatitel, SEO-titel en metabeschrijving … maar injecteer geen zoekwoorden alleen om groen licht te krijgen in Yoast. Vergeet zoekwoorddichtheid en trefwoorden in subkoppen… begin na te denken over het toevoegen van een inhoudsopgave aan langere berichten, video’s, infographics, rich snippets, afbeeldingen voor sociaal delen en het versterken van dunne inhoud om het beter (gedetailleerder) te maken dan dat van iedereen.

5.14. Permalinks

Een paar opmerkingen over permalinks (URL’s / slakken) …

5.14.1. Verkort de permalinks

Het verkorten van permalinks legt de nadruk op zoekwoorden voor zoekmachines …

Verkorte permalinks

5.14.2. Verwijder niet altijd stopwoorden

Stop met woorden zijn korte, niet-beschrijvende woorden die Yoast aanbeveelt te verwijderen uit permalinks om meer nadruk te leggen op uw focuszoekwoord. Hoewel dit meestal goed is, kunnen je permalinks er ook heel raar uitzien (zie hieronder). Als mensen je permalink kunnen bekijken en weten waar het artikel over gaat, verwijder ze dan. Maar als ze daardoor grappig lezen, doe dat dan niet.

Yoast-Stop-Words

Waarom u stopwoorden niet altijd moet verwijderen …

Yoast-Stop-Words-voorbeelden

5.14.3. Wanneer moet u permalinks wijzigen

Dit is wanneer het OK is om permalinks te wijzigen:

 • Je schakelt over naar SSL (HTTPS)
 • Je schakelt over naar niet-WWW
 • Het woord “categorie” staat in post-URL’s
 • U gebruikt de permalink-structuur? P = 123
 • De oude versie van Yoast heeft al je stopwoorden verwijderd
 • De permalink beschrijft de inhoud / het zoekwoord van de pagina niet
 • U herschrijft inhoud om een ​​heel ander zoekwoord te targeten
 • De pagina / post is niet goed ingeburgerd (er is weinig verkeer / links / shares)

U kunt permalinks het beste in één keer repareren in plaats van ze meerdere keren te wijzigen. Als je toch naar SSL overschakelt, kun je net zo goed overschakelen naar niet-WWW, ‘categorie’ van blog-URL’s verwijderen en pagina’s / berichten corrigeren met permalinks die de inhoud / het trefwoord niet beschrijven. Zorg ervoor dat u de juiste omleidingen instelt en geef Google de tijd om uw site opnieuw te crawlen en de nieuwe permalinks in zoekresultaten bij te werken. Mogelijk ziet u een daling van de ranglijst – wat meestal tijdelijk is.

5.14.4. Gebruik de Permalink Structure van “Post Name”

De permalink-structuur van de postnaam (www.uwwebsite.com/post-naam/) is over het algemeen de beste optie. Je kunt dit vinden in WordPress onder Instellingen → Permalinks. Het is kort en laat de titel van je bericht voor je permalinks staan ​​(inclusief je zoekwoord). U kunt een aangepaste structuur overwegen van /% category% /% postname% / die uw berichten onder uw blogcategorieën categoriseert. Beide zijn goed, tenzij je een goede reden hebt om een ​​andere structuur te gebruiken.

Berichtnaam Permalink instellingen

5.15. Afbeelding SEO

Onthoud om afbeeldingen optimaliseren voor snelheid in paragraaf 6.7.

5.15.1. Afbeeldingsbestandsnaam

Label afbeeldingen voordat u ze uploadt naar WordPress dus de bestandsnaam beschrijft de afbeelding. Als je ze al hebt geüpload met niet-beschrijvende bestandsnamen (DSC12345), upload ze dan opnieuw. Stop GEEN sleutelwoorden in de bestandsnamen of alt-tekst (gebruik het alleen als het de afbeelding daadwerkelijk beschrijft) en negeer deze Yoast-aanbeveling als de bel rood is. Beschrijf eenvoudig de afbeelding.

Afbeeldingsbestandsnaam

5.15.2. Alt-tekst afbeelding

De alt-tekst moet hetzelfde zijn als de bestandsnaam. Om WordPress automatisch alt-tekst te laten gebruiken, gebruik je een plug-in zoals Automatische afbeeldingskenmerken van bestandsnaam met Bulk Updater.

alternatieve tekst

5.16. Links

Deze sectie behandelt interne links, externe links, linktitels, affiliate links en het repareren van gebroken links. Het raakt ook aan backlinks – meestal verkregen door het creëren van uitstekende inhoud.

5.16.1. Interne links

Interne links zijn een natuurlijke manier om links naar uw inhoud te maken en tegelijkertijd mensen te helpen informatie over een specifiek onderwerp te vinden. Als ik aanbeveel om WP Rocket in deze handleiding te configureren, zal ik naar mijn WP Rocket-zelfstudie verwijzen in plaats van elke schermafbeelding te plakken, wat dubbele inhoud zou zijn.

Beheer sitelinks – hoe meer links u naar een pagina heeft, hoe groter de kans dat deze in de sitelinks gedeelte van de zoekresultaten van Google. Interne links zijn de belangrijkste manier om deze te beheren.

Sitelinks

Gebruik geen plug-ins voor interne links – geen enkel algoritme zal het beter doen dan het handmatig invoegen van links, wat ook geldt voor plug-ins voor “gerelateerde berichten”. Bovendien kunnen deze plug-ins uw site vertragen.

5.16.2. Externe links

Externe links zijn als het citeren van bronnen naar Google. Ze moeten afkomstig zijn van betrouwbare websites, maar ook aanvullende informatie bieden over specifieke onderwerpen. Vermijd links naar generieke websites zoals Wikipedia en link in plaats daarvan naar inhoud binnen uw niche. Gebruik er een paar op elke pagina, aangezien Google de inhoud waarnaar u linkt gebruikt als een relevantiesignaal voor uw eigen inhoud en de SEO ervan verbetert.

5.16.3 Ankertekst

Anker tekst is de tekst die wordt gebruikt om uw link een naam te geven. Moz raadt aan om korte, beschrijvende ankertekst zonder zoekwoord te gebruiken, terwijl Wikipedia alle exacte ankertekst gebruikt (waarvan sommige mensen denken dat het de positie van die pagina voor het zoekwoord verbetert). Ik volg de strategie van Moz omdat exacte overeenkomsten er spamachtig uit kunnen zien en Google kunnen vertellen dat u probeert de ranglijst te manipuleren.

Voorbeeld ankertekst

5.16.4 Linktitels

Wilt u het bouncepercentage verlagen? Gebruik linktitels om mensen te helpen te leren waar ze op klikken.

Link titels

Telkens wanneer u een link toevoegt, voegt u ook een titel toe …

WordPress Link titels

5.16.5 Gelieerde links

Ik verdien mijn geld met affiliate marketing en heb een paar trucjes voor de boeg …

SiteGround-Affiliate-Sales

Tips:

 • Gebruik niet veel affiliate links op 1 pagina
 • Voeg rel = “nofollow” toe aan al uw gelieerde links
 • Geef niet altijd eerst de duurste / aangesloten producten weer
 • Maak bestemmingspagina’s voor producten die u verkoopt en link daarnaar
 • Verberg affiliate links, of gebruik de linkaanpasser van uw affiliate indien beschikbaar (siteGround.com/go/managed-wordpress-hosting ziet er veel beter uit dan onlinemediamasters.com/go/managed-wordpress-hosting)
 • Voeg een VEEL waarde toe aan uw inhoud om sancties te voorkomen (affiliate sites zijn vatbaar)

ps. als je in de WordPress-industrie zit, bekijk dan mijn lijst met affiliate programma’s voor WordPress.

5.16.6 Verbroken koppelingen

Dr. Link Check scant gratis tot 7.500 links / maand. Vermijd de Broken Link Checker plug-in wat goed werkt, maar de scans verbruiken CPU en worden door veel hostingbedrijven verboden.

Dr-Link-Check

4.15.7. Backlinks

De enige keer dat ik een linkbuilder in dienst nam (die een perfecte 5-sterrenreview had op upwork.com), kreeg ik een Google Penalty. Dit verpletterde mijn websiteverkeer / financiën. Ik kreeg de straf opgeheven door elk te doorlopen individuele link naar mijn site, de webmasters verzoeken de links te verwijderen die mijn freelancer heeft gebouwd en een verzoek tot heroverweging googlen. Ik heb ook onvermoeibaar gewerkt om mijn inhoud te verbeteren. Pas meer dan een jaar later werd de straf definitief verwijderd.

Les: huur geen linkbuilder in. Huur een infographic ontwerper in.

Backlinko’s gids voor linkbuilding noemt “visuele middelen” als # 1 … specifiek verwijzend naar infographics, diepgaande gidsen en dingen op uw site waar mensen naar willen linken. Hij kreeg meer dan 19.000 aandelen on-page SEO-gids… die begon met een lieve infographic. Verspil geen tijd aan koppelingsschema’s of contact op te nemen met mensen die u niet kent en om een ​​link te vragen … werk aan inhoud, kom daardoor hoger in rang, en mensen zullen u vinden en zij zullen naar u linken. Inhoud yo, CONTENT!

5.17. Klikfrequenties

Ik behandel alles wat nodig is om de klikfrequenties in deze handleiding te verhogen, maar dit herinnert ons eraan hoe belangrijk ze zijn. Deze kunnen worden gemeten in Search Search van Google Search Console.

Klikfrequenties

5.18. Video’s + infographics

Kun je zien hoeveel tijd ik aan mijn screenshots heb besteed? Dagen waarschijnlijk. Je kunt dit doen, video’s of infographics. Kies er een of twee. Maar je hebt er een nodig – niet alleen geschreven tekst.

5.19. Bestandsberichten onder 1 categorie

Label berichten onder 1 categorie om dubbele inhoud te voorkomen.

WordPress Categorieën Tags

Als u van plan bent categoriepagina’s te indexeren (onder het tabblad Taxonomieën in Yoast), moet u die categoriepagina’s zo ontwerpen dat ze er goed uitzien! Geef het een kop, een beschrijving van waar de categorie over gaat, ontwerp je zijbalk en schrijf een aangepaste SEO-titel + metabeschrijving met een trefwoord voor die categorie. Het heeft een betere kans om te rangschikken.

5,20. Overdrijf geen tags

Dit zijn meestal de belangrijkste onderwerpen die in de post worden behandeld.

WordPress Categorieën Tags

6. Snelheidsoptimalisatie

Wil je 100% GTmetrix-scores? Deze sectie laat zien hoe ik het heb gedaan.

6.1. GTmetrix vs. Pingdom vs. PageSpeed ​​Insights

Laadtijd is de belangrijkste metriek die u moet meten, met welke scores sterk gecorreleerd zijn. Deze worden verbeterd door snelheidsaanbevelingen vast te stellen (GTmetrix is ​​hiervoor mijn favoriete tool).

GTmetrix – bekijk welke plug-ins / elementen het langst duren om te laden in het tabblad “Waterval” (ze zullen ook meerdere keren in je Paginasnelheid / YSlow-rapport verschijnen), niet-geoptimaliseerde afbeeldingen, CDN-checker in het YSlow-tabblad en controleer je TTFB (tijd tot eerste byte) weergegeven op het tabblad “Timings”.

Pingdom – meest nauwkeurige tool voor het meten van laadtijden volgens WP Rocket.

Google PageSpeed ​​Insights – maatregelen server reactietijden wat zou moeten zijn <200ms. Een beetje nutteloos anders omdat het de laadtijden niet meet (GTmetrix / Pingdom-aanbevelingen zijn veel beter) terwijl de mobiele snelheid meestal wordt verbeterd in combinatie met de desktopsnelheid.

6.2. Hosting

Het woord ‘server’ wordt letterlijk 70 keer genoemd in de Optimalisatiegids voor WordPress en 35 keer in GTmetrix’s waarom is mijn pagina traag tutorial (nieuwsflits … het is nogal belangrijk). Voer uw site door Google PageSpeed ​​Insights om te kijken of de reactietijd van de server verminderen staat in uw rapport. Als het niet onder is 320ms zoals Google beveelt aan het betekent waarschijnlijk dat uw server (hosting) traag is.

Reduceer de server-responstijd

Een andere indicatie is of je tijd tot eerste byte is hoog in het tabblad “Timings” van GTmetrix

GTmetrix-tijd-tot-eerste-byte

Hetzelfde bedrijf (EIG) is eigenaar van Bluehost, HostGator, iPage, Site5, Unified Layer en meer 60 verschillende hostingbedrijven. Ze staan ​​erom bekend kosten te besparen door te veel mensen op dezelfde server te plaatsen (benadruk het) en heb daardoor vreselijke beoordelingen. Veel websites die door EIG worden gehost, hebben hoge reactietijden en ik zou deze bedrijven ten koste van alles vermijden.

Lijst met EIG-merken

ik gebruik SiteGround en hebben Responstijden van 200 ms met 100% GTmetrix-scores en .4s Pingdom laadtijden. Doe een hostingcontrole, voer uw eigen tests uit of klik door mijn snel ladende pagina’s. Ze werden beoordeeld als de # 1-host in 26 Facebook-peilingen en zijn werelden beter dan EIG (Bluehost, HostGator), Godaddy, en andere hosts die teveel mensen op dezelfde server plaatsen. Er zijn geweest veel mensen WHO gemigreerd en geplaatst resultaten Aan Facebook en Twitter. Tweet na tweet, post na post, poll na poll na poll, snellere hosting zal repareren trage reactietijden. Zij zijn aanbevolen door WordPress, Doen gratis migraties, en ik gebruik hun semi-specifiek plan.

Hosting Poll 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Aanbevelingen van Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-aanbeveling

WordPress-Host-Poll-augustus-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-bedrijf

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Favoriete hosting voor Elementor

Aanbevelingen voor hosting van 2018

WordPress Hosting Poll september 2018.png

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 juni

SiteGround-aanbeveling

2014-beheerde-WordPress-hosting-FB-poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-poll-februari-2019

Hosting-aanbevelingen-poll

Bluehost versus SiteGround

WordPress Web Host Poll

Wat andere mensen zeggen …

wordpress-hosting-vraag

Mensen die zijn gemigreerd …

Overschakelen naar SiteGround

SiteGround laadtijdmigratie

Bluehost voor SiteGround GTmetrix

HostGator naar SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfecte score op Siteground

SiteGround Genesis

Snelheid geleverd door SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Verminderde laadtijden met SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijden

HostGator naar migratie van sitegronds

SiteGround reactietijden op Joomla

Overgeschakeld naar SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix op SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround op Joomla

SiteGround verminderde laadtijden

SiteGround snelle hosting

Nieuwe Pingdom-resultaten op SiteGround

Nieuwe SiteGround-responstijd

Verbetering van de reactietijd op de site

Ze hebben er 3 plannen

SiteGround-hosting

Ik ben op hun semi-specifiek GoGeek-plan en hier is mijn Pingdom-rapport

2019-Pingdom-rapport

Mijn GTmetrix-rapport …

2019-GTmetrix-rapport

Hogere plannen omvatten meer serverbronnen (aantal servers is de # 1 factor in de WordPress-optimalisatiegids). Je kunt een zien volledige vergelijkingstabel van hun StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek-plan, maar GrowBig geeft u ongeveer 2x serverbronnen als StartUp, en GoGeek is semi-dedicated hosting wat u nog meer serverbronnen geeft. GrowBig + GoGeek wordt geleverd met prioriteitsondersteuning en u kunt onbeperkte sites hosten. Cloud hosting is behoorlijk de prijsstijging van $ 80 / jaar, maar wordt geleverd met 2CPU + 4GB RAM en is zelfs sneller dan GoGeek.

Je kunt dit zien op de functies pagina

SiteGround-Server-Resources-Grafiek

Hun snelheidstechnologie is de belangrijkste reden waarom mensen ervoor kiezen (NGINX-servers, solid-state drives, HTTP / 2, PHP7, HHVM en 1-klik activering van Cloudflare in het cPanel met de optie om agressieve caching te gebruiken, te verkleinen en Railgun). Combineer SiteGround + Cloudflare + WP Rocket en ik zal u letterlijk $ 50 betalen als uw scores / laadtijd niet verbeteren. Hun uptime technologie is net zo goed en ik heb 100% inzetbaarheid in Uptime Robot. Je krijgt ook WordPress-gerelateerde ondersteuning die tickets over ongeveer beantwoordt 10 minuten gemiddeld, automatische dagelijkse back-ups, gratis Laten we SSL coderen voor e-commerce en andere WordPress-functies. SiteGround zal zelfs AL uw websites / e-mail gratis migreren als je op cPanel zit, en 1 website als dat niet op cPanel is.

Bijna 5 jaar voor mij …

SiteGround-hosting

Affiliate Disclaimer – als u zich aanmeldt voor SiteGround met mijn affiliate link Ik zal kosteloos een flink stuk aan u doneren. Elk jaar ik doneer $ 3k aan GoFundMe-campagnes (2018 was om de hongerigen te voeden in Denver, 2017 was voor het Rode Kruis bij de orkaan Harvey). Uw steun helpt en ik waardeer het oprecht. Ik probeer mijn beoordelingen onbevooroordeeld en ondersteund te maken bewijs in de vorm van Facebook-peilingen, tweets, en echte gesprekken. Als je het niet wilt gebruiken, hier is een niet-gelieerde link naar SiteGround. Hoe dan ook, ik geloof echt dat ze een geweldige WordPress-host zijn en dat je site sneller / soepeler zal werken … doe je onderzoek op Facebook-groepen + Twitter en je zult de meeste mensen vinden Hetzelfde zeggen.

6.3. Lichtgewicht thema’s (StudioPress)

StudioPress-thema’s zijn lichtgewicht (ze laden supersnel) en worden aanbevolen door Yoast, Matt Cutts (van Google) en zelfs Matt Mullenweg. Lichtgewicht thema’s hebben een minimale ingebouwde functionaliteit, wat resulteert in minder onnodige bloat, en in plaats daarvan vertrouwen op plug-ins om alleen functionaliteit toe te voegen die je nodig hebt. Divi en ThemeForest-thema’s hebben vaak zoveel ingebouwde functies die uw laadtijden kunnen doden. Er zijn veel lichtgewicht thema’s, maar StudioPress is absoluut een van de meest gewaardeerde themawinkels. Ik gebruik hun Outreach Pro-thema.

StudioPress-thema's

6.4. Lichtgewicht plug-ins (lijst)

Back-upUpdraftPlus.

SchuifregelaarsMonoloog, LayerSlider, of Meteor schuifregelaars.

PortefeuilleEnvira Gallery, FooGallery, of Het rooster.

Sociaal delenSassy Social Share of DVK sociaal delen.

Analytics – Google Analytics en Search Console zouden voldoende moeten zijn, of Clicky.

PaginabouwersWordPress Page Builder van MotoPress, maar geen enkele paginabuilder werkt sneller dan de native WordPress Editor. Combineer dit met de Duplicator-plug-in en je hebt geen paginabuilder nodig (inclusief paginabuilders ingebouwd in WordPress-thema’s). Tenzij je team absoluut weigert leer een beetje HTML (de gemakkelijkste codeertaal), vermijd paginabuilders.

OpmerkingenDisqus voorwaardelijke belasting.

StudioPress-plug-ins – lichtgewicht plug-ins voor het Genesis Framework.

6.5. Plug-ins voor snelheidsoptimalisatie (lijst)

Deze zijn allemaal hoog beoordeeld, maar vermijd het installeren van 2 plug-ins als ze dubbele functionaliteit hebben.

6.6. Hoge CPU-plug-ins (lijst)

* Veelvoorkomende boosdoeners zijn onder meer gerelateerde post, statistiek, sitemap, chat, agenda, paginabuilders en plug-ins die doorlopende scans / processen uitvoeren of een hoge CPU in GTmetrix laten zien.

6.7. Beeldoptimalisatie

Er zijn eigenlijk 20 manieren om afbeeldingen te optimaliseren – wie wist het? Maar als we snelheid nemen, zijn dit de top 3 in GTmetrix. Houd er rekening mee dat GTmetrix alleen niet-geoptimaliseerde afbeeldingen voor een enkele pagina dus het is het beste om te beginnen met afbeeldingen die op meerdere pagina’s verschijnen (logo, zijbalk, voettekstafbeeldingen) en vervolgens uw belangrijkste pagina’s door GTmetrix te leiden en afbeeldingen op die pagina’s te optimaliseren.

beeldoptimalisatie

Lees mijn volledige tutorial over het optimaliseren van WordPress-afbeeldingen om te leren hoe u:

TOC voor beeldoptimalisatie

Serveer geschaalde afbeeldingen – formaat van grote afbeeldingen aanpassen aan de afmetingen die worden weergegeven in GTmetrix. Soms toont GTmetrix de verkeerde afmetingen, in welk geval je een screenshot van de afbeelding kunt maken met 100% zoom en de breedte + hoogte kunt meten in een programma als GIMP (beeldbewerkingsprogramma dat ik gebruik).

Serveer geschaalde afbeeldingen

Lossless compressie – dit is het item “afbeeldingen optimaliseren” in GTmetrix. Stel je voor en Kraken zijn hiervoor de beste plugins, ik gebruik Imagify. Andere plug-ins bevatten bugs, comprimeren geen afbeeldingen of kunnen afbeeldingen breken. Deze hebben een maandelijkse limiet voor gratis accounts, maar doen het veel beter.

 1. Meld je aan voor Stel je voor
 2. Installeer de Stel je de plug-in voor
 3. Ga naar je Media-sectie in WP
 4. Bulk alle afbeeldingen op uw site in bulk
 5. Zodra u de limiet van 25 MB heeft bereikt, betaalt u $ 4,99 voor 1 GB aan gegevens of wacht u tot de volgende maand

beeld-wordpress-beeld-optimalisatie

Geef afbeeldingsafmetingen op – betekent dat u een breedte / hoogte moet specificeren in de HTML of CSS van de afbeelding. De visuele editor doet dit automatisch, dus dit gebeurt meestal in widgets, CSS of andere secties van uw website die handmatig zijn gecodeerd. Volg gewoon het voorbeeld in de onderstaande foto …

Geef afbeeldingsafmetingen op

6.8. Cache-plug-in

WP Rocket werd beoordeeld als de # 1 cache-plug-in in meerdere Facebook-peilingen terwijl Snelle prestaties (nieuwe jongen in de buurt) en WP snelste cache zijn meestal 2e en 3e. SG Optimizer van SiteGround is ook steeds beter geworden. Veel mensen gebruiken het ook W3 Totale cache maar er zijn veel bugs gemeld. Er mag slechts 1 cache-plug-in zijn geïnstalleerd, maar als je een gratis plug-in gebruikt, moet je meerdere cache-plug-ins testen om te zien welke de beste laadtijd oplevert.

Ik heb tutorials geschreven voor alle 5 …

2016 beste cacheplug-in-poll

Poll voor cacheplug-in 2019

Swift vs WP Rocket

Poll voor cacheplug-in 2016

Beste cacheplug-ins 2018 poll

wp rocket vs w3 totla cache

6.9. Cloudflare

Cloudflare is een gemakkelijke (en gratis) manier om de snelheid te verbeteren met hun CDN en bescherm uw website met hun Internet beveiliging. Het hangt af van je host, maar velen van jullie kunnen Cloudflare inschakelen in je cPanel (screenshot hieronder is voor SiteGround). WP Rocket, WP Fasetst Cache en W3 Total Cache integreren met Cloudflare als je het liever zo wilt instellen.

Of activeer het in uw cPanel …

SiteGround Cloudflare-activering

Zorg ervoor dat u agressieve caching inschakelt, verkleint en Railgun voor nog snellere laadtijden …

SiteGround Cloudflare-instellingen

6.10. CDN

Cloudflare richt zich meer op hosting, terwijl StackPath zich puur richt op de CDN (snelheid). Cloudflare heeft 200+ datacenters terwijl StackPath 30 datacenters heeft, maar meer datacenters = snellere website, en StackPath’s bevinden zich meestal in de VS, waar althans de meeste van mijn lezers zijn. Cloudflare brengt extra kosten in rekening voor HTTPS-verkeer en heeft geen ondersteuning voor het gratis abonnement. Het combineren van beide services gaf me de snelste laadtijden en scores in GTmetrix + Pingdom, en ik gebruik beide momenteel. StackPath kost $ 10 / maand met een gratis proefperiode van 30 dagen, Cloudflare is gratis. Mijn tutorials laten je zien hoe je StackPath instelt met je cache-plug-in, maar ik zou contact opnemen met hun ondersteuning als je klaar bent, omdat ze me hielpen de laadtijden verder te verbeteren.

StackPath-datacenters

6.11. Lazy Load Videos

Video’s zijn meestal het zwaarste element op een pagina. Dit vertraagt ​​het laden totdat je naar beneden scrolt en de video daadwerkelijk ziet, wat de laadtijden met meerdere seconden zou moeten verkorten (ik deed dit bij een bericht met 2 video’s en verbeterde het met 6s). Als je WP Rocket gebruikt, hebben ze een optie om dit in te schakelen in de basisinstellingen, of je kunt de gebruiken Lazy Load For Videos-plug-in. Ik laad geen afbeeldingen, omdat dit vervelend kan zijn voor uw lezers om constant afbeeldingen te laden.

WP Rocket Lazyload-optie

6.12. Weblettertypen

Als u font-gerelateerde fouten ziet in GTmetrix / Pingdom, zou het lokaal hosten van fonts moeten helpen deze te verhelpen.

Google-lettertypen-GTmetrix

Hoe lokale Google-lettertypen hosten

 1. Kies een Google Font
 2. Download het lettertype
 3. Converteren naar weblettertypen (met Transfonter)
 4. Wees minimaal met het aantal lettertypen / gewichten
 5. Download geconverteerde lettertypebestanden
 6. Upload lettertypebestanden naar WordPress (idealiter map wp-content / uploads)
 7. Voeg een aangepast lettertype toe aan CSS
 8. Test het lettertype
 9. Stel een standaardlettertype in
 10. Zorg altijd voor een reserve font
6.13. Verwijder query strings

Dit is een item dat u mogelijk tegenkomt in tools voor snelheidstesten (Pingdom, GTmetrix, PageSpeed ​​Insights). WP Rocket heeft hier ook een optie voor, dus zorg ervoor dat je deze inschakelt in de geavanceerde opties. Je kunt ook de Verwijder Query String From Static Resources plugin maar ik heb gehoord dat het niet altijd werkt. U kunt ook proberen uw plug-ins te minimaliseren en uw score voor dit item zou moeten verbeteren.

Verwijder query-strings uit statische bronnen

6.14. Database opschonen

Hiermee worden ongewenste bestanden verwijderd (prullenbak- en spammap, revisies plaatsen die zich opstapelen wanneer u een bericht bijwerkt, verworpen opmerkingen), transiënten, en andere rommel. Gebruik de database-instellingen van WP Rocket om uw database op te schonen of gebruik de WP-Optimize plug-in wat ook geweldig werk doet.

WP Rocket Databse-instellingen

6.15. Optimalisatie van plug-ins
 • Vouw items uit in uw GTmetrix rapport om te zoeken naar problematische plug-ins
 • Gebruik het tabblad GTmetrix Waterfall om te zien dat plug-ins het langst duren om te laden
 • Verwijder / deactiveer plug-ins die u niet gebruikt en gebruik lichtgewicht plug-ins
 • Voeg de trackingcode van Google Analytics handmatig in zonder een plug-in te gebruiken
 • Vervang plug-ins voor sociale media door Facebook-pagina-plug-ins of Twitter-widgets
 • Deactiveer lopende scans die een hoog CPU-gebruik veroorzaken (bijv. Live verkeersrapport van Wordfence)
 • Als je plug-ins gebruikt omdat je geen code kent, vraag je ontwikkelaar naar alternatieven
6.16. Optimalisatie van opmerkingen

Lazy Load Comments – gebruik Disqus voorwaardelijke belasting als u Disqus gebruikt.

GravatarsGravatars vertraag berichten met veel opmerkingen (voer een bericht uit met opmerkingen door GTmetrix en je zult zien dat Gravatars je rapport zal verpesten). Je hebt een paar opties …

 • Schakel opmerkingen volledig uit
 • Stel uw standaard Gravatar in op Blank
 • Schakel Gravatars uit onder Instellingen → Discussie
 • Verwijder opmerkingen die geen waarde toevoegen aan je bericht
 • Stel uw standaard Gravatar in op een aangepaste afbeelding op uw server
 • Beperk uw Gravatar-afbeeldingen tot kleine afmetingen (bijv. 32px)
 • Laad opmerkingen dynamisch met behulp van de Verberg Show Comments plugin

Voorkom spam – de Anti-Spam-plug-in doet uitstekend werk en gebruikt geen captcha.

6.17. Schakel onnodige functies uit

Clearfy en WP uitschakelen doe geweldig werk door dingen als hartslagcontrole, pingbacks, trackbacks, autosaves, XML-RPC, beperkende postrevisies en meer uit te schakelen. Dit verwijdert in feite uw website van ongebruikte functies die mogelijk in uw GTmetrix / Pingdom-rapporten verschijnen.

Tips over WP uitschakelen

 • Schakel ALLES uit dat u niet gebruikt
 • Spamverwijdering plannen is een goed idee
 • Emoji’s, Google Maps en Gravatars het laden duurt lang
 • Pingbacks en trackbacks zijn de extra middelen meestal niet waard
 • Stel postrevisies in op 3-5 zodat je back-ups hebt, maar je hebt er geen honderden nodig
 • Diverse opties op het tabblad “verzoek” kunnen uw laadtijden verbeteren

WP-Disable-requests

WP-Disable-Tags-Settings

WP-Disable-Admin

/ WP-Disable-SEO.

WP-Disable-Anderen

Host Google Analytics lokaal
Aan de rechterkant van de WP Disable-instellingen heeft u de mogelijkheid om uw Google Analytics UA-code in te voeren. Dit zou het “leverage browser caching” -item voor Google Analytics moeten corrigeren dat vaak wordt gezien in GTmetrix, Pingdom en Google PageSpeed ​​Insights. Zorg ervoor dat u andere trackingcodes en Google Analytics-plug-ins verwijdert en zorg ervoor dat uw GA nog steeds gebruikersgegevens bijhoudt.

WP-Disable-Google-Analytics-Local

Gebruikmaken van-Brower-Caching-Google-Analytics

6.18. AMP (Accelerated Mobile Pages)

AMP-pagina’s laat uw mobiele pagina’s sneller laden en voegt een AMP-stempel toe aan mobiele resultaten …

Versnelde mobiele pagina's

Yoast AMP

Hoe AMP-pagina’s toevoegen aan WordPress

 • Installeer de AMP-plug-in (voegt daadwerkelijke AMP-pagina’s toe)
 • Installeer de Lijm voor Yoast & AMP (laat je het ontwerp aanpassen)
 • Voeg / amp / toe aan elke pagina om te zien hoe het eruit ziet en zorg ervoor dat het werkt
 • Ga naar Yoast’s Instellingen → AMP om je ontwerp te wijzigen en aangepaste berichttypen in te schakelen
 • Zorg ervoor dat u uw aanbevolen afbeelding bovenaan uw pagina’s aanpast (zie de tutorial van Yoast)
 • Controleer de AMP-sectie van Google Search Console en vind en herstel AMP-fouten
 • Aanzetten Versnelde mobiele links in de snelheidsinstellingen van Cloudflare (zie hieronder)

Cloudflare versnelde mobiele links

6.19. Vermijd externe bronnen

Google Maps, AdSense, vacatureservices of elke plug-in die inhoud van ergens anders haalt, moet worden vermeden. Afbeeldingen moeten worden geüpload naar uw WordPress-dashboard en niet gekopieerd / geplakt van een andere website om op de uwe te plaatsen. Door content van externe websites te halen en op uw site weer te geven, worden de cijfers / laadtijden absoluut vernietigd. Controleer uw GTmetrix-rapport.

GTmetrix-advertenties

7. Google Search Console

Google Search Console is veel nuttiger geweest dan Google Analytics voor het optimaliseren van mijn site. Je kunt het instellen met Yoast in sectie 2.2. Het duurt een paar dagen voordat uw gegevens zijn ingevuld en zelfs een paar maanden voordat er voldoende gegevens zijn verzameld als u Search Analytics wilt gebruiken.

7.1. Neem geen WWW op

De ideale domeinnaam is niet-www met SSL: https://onlinemediamasters.com/

U kunt uw gewenste domeinnaam in de Site-instellingen van Search Console. Dit moet dezelfde versie zijn in WordPress (Instellingen → Algemeen → WordPress-adres + siteadres). Zorg ervoor dat alle links op uw site niet www zijn (u kunt de gebruiken Beter zoeken Vervang plug-in), stel omleidingen in en verifieer de nieuwe versie in Search Console, met behoud van de oude.

Voorkeursdomeinnaam

John Mueller van Google zegt …

Je zou dit nog steeds moeten zien als een soort sitemigratie, dus ik zou zeker de migratietips doornemen die we in het helpcentrum hebben, met betrekking tot het correct instellen van omleidingen, de canonicals, hreflang, dat alles om zorg ervoor dat dit is ingesteld tussen de verschillende versies …

… als u deze wijziging aanbrengt en u nog steeds op http bent, dan is het misschien logisch om te zeggen dat we dit moment nemen waarop we toch een migratie moeten uitvoeren en naar https moeten verhuizen. Dus de volgende stap al zetten in plaats van die voor het volgende jaar te laten doorlopen.

7.2. Internationale targeting

Omgeving internationale targeting in Google Search Console vertelt Google welke landen voor jou het belangrijkst zijn. En nee, het sluit uw website niet uit van alle andere landen.

Internationale targeting Google Search Console

7.3. Crawlfouten (zie paragraaf 2.4)
7.4. Fouten in mobiele bruikbaarheid

De mobiele bruikbaarheid sectie van Google Search Console toont ALLE mobiele fouten op uw site (Google’s mobiele testtool toont alleen fouten voor een enkele pagina). Alleen omdat u een mobiel responsief thema gebruikt, betekent NIET dat uw site geen mobiele fouten zal bevatten, controleer altijd!

Search-Console-Mobile-Usability-fouten

7.5. WordPress-beveiliging

De Veiligheidsproblemen sectie van Google Search Console vertelt u of uw site problemen heeft, maar Sucuri’s beveiligingscontrole is ook goed. Naast het wijzigen van uw algemene “Admin” -gebruikersnaam, met behulp van een sterk wachtwoord, en ervoor te zorgen dat de WordPress-kern / thema’s / plug-ins worden bijgewerkt, gebruik ik Wordfence. Zorg ervoor dat u live verkeersrapporten uitschakelt die serverbronnen verbruiken en uw site vertragen. iThemes-beveiliging is ook goed, maar gebruik maar één beveiligingsplug-in.

Sucuri Security Checker

7.6 Zoekanalyse

Google Search Console’s zoekanalyse is beter in het meten van SEO dan Google Analytics. Eenmaal op het tabblad voor zoekanalyse, past u de filters aan om uw ranglijst, CTR, klikken, enz. Te meten.

Zoekanalysefilter

Vergelijk uw SEO met een vorige periode …

Datumvergelijking

Bekijk zoekopdrachten (trefwoorden) waarvoor u rangschikt…

Google Search Console-zoekopdrachten

Zie zoekopdrachten waarvoor u een rangorde heeft over specifieke onderwerpen (deze is voor SiteGround) …

Zoekfilter voor Analytics-zoekopdrachten

Content van lage kwaliteit verbeteren …

Slecht presterende-inhoud-Google-zoekconsole

Als je deze leuk vindt, bekijk dan mijn 7 aangepaste Google Analytics-dashboards.

8. Lokale SEO

Hier leest u hoe u hoger scoort in Google Maps en lokale resultaten.

8.1. Lokale rankingfactoren 2018

Hier zijn de laatste Factoren voor lokale zoekresultaten in 2018 (elke 2 jaar gerapporteerd door Moz).

Factoren voor lokale zoekrangschikking 2018

8.2. Citaten

Citaten – online vermeldingen van uw bedrijfsnaam, maar de meeste mensen beschouwen deze als directories / social media profielen (Google My Business, YellowPages, Bing Places, Facebook, Yelp, TripAdvisor en nichesites). Het creëren van een overvloed aan citaties en het ontvangen van recensies is het beste wat u kunt doen om hoger te scoren in lokale zoekresultaten – vooral Google Maps. Moz Local en Whitespark helpen u bij het bouwen van deze citaties (of besteden ze uit).

8.3. DUTJE

NAP (bedrijfsnaam, adres, telefoon) – deze moeten consistent zijn in AL uw citaties en op uw website. Als u maar 1 locatie heeft, kunt u uw NAP in de voettekst vermelden. Als u meerdere locaties heeft, vermeld dan hun individuele NAP’s ergens op hun bestemmingspagina’s.

8.4. Google Mijn Bedrijf

Uw Google Mijn Bedrijf-pagina optimaliseren

* Google houdt steeds meer rekening met het activeren van bedrijfseigenaren die: berichten plaatsen op Google Posts, reageren op recensies, speciale openingstijden updaten, vragen beantwoorden, het voor klanten gemakkelijk maken om directe acties op GMB te ondernemen met behulp van zakelijke URL’s.

Logo van Google Mijn Bedrijf

8.5. Moz Local

Moz Local vertelt u of uw bedrijf wordt vermeld op de top 15 citatiewebsites en of u onvolledige, inconsistente of dubbele profielen heeft. Het vertelt u ook precies wat u moet doen (extra profielen die u moet maken, welke profielen meer foto’s nodig hebben en duplicaten om te verwijderen. Als u deze corrigeert, zal uw score verbeteren – idealiter zal uw score bijna 100% zijn.

Moz Local Citation Score

8.6. Whitespark

Om hoger te scoren in Google Maps heb je nog meer citaties nodig dan in Moz Local. Je kunt deze zelf bouwen (met Whitespark’s lijst met topcitaten) of huur Whitespark om ze te bouwen voor $ 4-5 per citaat. Ik heb hun service gebruikt om meerdere klanten in de top 3-resultaten van Maps te krijgen en het zou de ranglijst voor meerdere gelokaliseerde zoekwoorden moeten verbeteren. Ik begin meestal met Google Mijn Bedrijf en Moz Local en maak het af met citaten van $ 500 aan Whitespark. Het werkt heel goed en ze hebben een perfect 5 sterren op Google met meer dan 200 beoordelingen.

Whitespark Citation Building

8.7. Recensies

Uw Google Mijn Bedrijf-pagina is de belangrijkste plaats voor het ontvangen van recensies en u heeft er maar één nodig om die recensies te laten verschijnen in de zoekresultaten van Google. Hoewel beoordelingen slechts 10% uitmaken van hoe u rangschikt, bepalen ze vaak maar liefst 90% van uw conversieratio’s. Ze worden weergegeven wanneer u uw bedrijfsnaam Google en voor niet-merkgebonden gelokaliseerde zoekwoorden.

Google Reviews voor SEO

8.8. Lokale zoekwoorden

Ik behandel trefwoordonderzoek in sectie 3, maar lokale zoekwoorden hebben een unieke strategie …

 • Kleine steden meestal hebben enkele brede zoekwoorden (Lake Forest-fotograaf)
 • Grote steden meestal hebben veel specifieke zoekwoorden (Chicago pasgeboren fotograaf)
 • Elke stad heeft unieke zoekwoorden, dus als u meerdere locaties target, onderzoek ze dan allemaal
 • Voorbeeld: als je een huwelijksfotograaf in Chicago bent, maak dan ook pagina’s voor ‘Indisch’ en ‘Homo’
 • Gebruik het onderstrepingsteken om Google ‘de spatie in te laten vullen’ voor verschillende services

Word-bestelzoekwoorden

8.9. Meerdere locaties

Elke locatie moet zijn eigen citaten hebben – elke locatie moet zijn eigen Google Mijn Bedrijf-pagina, Yelp-pagina, sociale profielen en andere citaties van Moz Local en Whitespark hebben.

Onderzoekssleutelwoorden – elke stad heeft zijn eigen set zoekwoorden die in Google moeten worden onderzocht. Grote steden zullen meer sleutelwoorden hebben dan kleine steden (aangezien de bevolking hoger is).

Chicago Trefwoorden

Maak geografisch getargete pagina’s voor de zoekwoorden van elke stad – een typische strategie is om voor elke stad 1 pagina te maken die is gericht op de primaire zoekwoorden (bijv. Chicago Dentist, Orlando Dentist, enz.) Met een permalink-structuur van website.com/locations/chicago. Als er in Google Autocomplete andere, meer specifieke zoekwoorden worden gezocht, kunt u daarvoor afzonderlijke pagina’s maken.

8.10. Geografisch getargete pagina’s

Unieke inhoud – u kunt een sjabloon ontwerpen om te gebruiken voor geografisch getargete pagina’s, maar vermijd zoeken en vervang pagina’s (waar alles hetzelfde is, behalve dat je de stadsnaam en een paar afbeeldingen verwisselt), omdat dit dubbele inhoud is. Elke pagina moet uniek zijn wat betreft de locatie.

Google Map + beoordelingen – Ik raad meestal aan om Google Maps te vermijden, omdat ze de laadtijden vertragen, maar het is een geweldige manier om je geografisch getargete pagina’s te onderscheiden en het ziet er ook goed uit.

DUTJE – elke pagina moet de unieke NAP van de locatie hebben (bedrijfsnaam, adres, telefoon).

8.11. Personalisatie

Klikfrequentie – het schrijven van een mooie Yoast SEO-titel + metabeschrijving om ervoor te zorgen dat mensen op uw zoekresultaat klikken, en natuurlijk zal het verkrijgen van meer beoordelingen de klikfrequenties verbeteren.

Mobiele klikken om te bellen – voeg een knop (of hyperlink) toe waarop mensen kunnen klikken om u te bellen.

555-555-1212

Check-ins – mensen belonen voor het inchecken.

8.12. Lokale Rank Tracker

Geen enkele andere tool meet lokale SEO zoals Whitespark’s Local Rank Tracker. Het is nauwkeurig en houdt zoekwoorden bij voor meerdere locaties op Google Organic, Google Maps (snackpakket), Bing Organic, Bing Pack en andere zoekresultaten. Hun plan voor kleine bedrijven is $ 20 / jaar, maar het is de moeite waard, omdat dit de beste / gemakkelijkste manier is om lokale ranglijsten bij te houden. Ja, beter dan Search Analytics.

whitespark-local-rank-tracker

9. YouTube SEO

Hoe video’s op YouTube (en Google) te rangschikken …

9.1. YouTube-rankingfactoren

YouTube is sterk afhankelijk van engagement signalen voor het rangschikken van video’s (kijktijd, vind-ik-leuks, deelacties, opmerkingen, abonnementen, opmerkingen, klikfrequenties). Net zoals het optimaliseren van alle inhoud die er is on-page factoren (trefwoord in titel, beschrijving, bestandsnaam, aantrekkelijke miniatuur …) en off-page factoren (links naar video, # insluitingen). Zoekwoordonderzoek en het maken van een video die beter is dan de beste resultaten, is de beste manier om te rangschikken. Ik besteed meestal 8 uur aan een video.

youtube-video-seo-ranking-factoren-infographic

Overzicht

 • Onderzoek een videosleutelwoord in YouTube AutoAanvullen
 • Onderzoek de concurrentie met VidIQ Chrome-extensie
 • Neem een ​​HD-video van meer dan 10 minuten op
 • Moedig mensen aan om te liken / zich te abonneren
 • Neem trefwoord op in videobestandsnaam, titel, beschrijving
 • Neem tijdstempels op in videobeschrijving + handige links
 • Voeg tags toe, een aangepaste miniatuur en upload een transcript
 • Reageer op opmerkingen en sluit de video in op uw site
9.2. Videotrefwoorden

De beste video-zoekwoorden zijn specifieke (long-tail) woordgroepen die zowel in YouTube als Google Autocomplete worden weergegeven. Op die manier kunt u op beide plaatsen rangschikken – wat uw blootstelling vergroot. Begin met het typen van een zoekwoord in YouTube en het vult de zin aan, of gebruik het onderstrepingsteken _ om het leeg te laten vullen met meer zoekwoordideeën. Je kunt dit overal in de zin doen.

YouTube automatisch aanvullen (vul de zin in)
Youtube-SEO-zoekwoorden

Google Autocomplete (vul de blanco in)
Zinnen automatisch aanvullen

9.3. Concurrentie van videobeelden

vidIQ Chrome-extensie – zoek uw trefwoord op YouTube en bekijk de beste resultaten om de SEO-signalen van elke video te zien. De SEO-score is gebaseerd op vind-ik-leuks, vind-ik-niet-leuks, weergaven, opmerkingen, deelacties, kijktijd, abonnees, tags, lengte van de videobeschrijving en andere statistieken. Lagere scores = gemakkelijker dan die video overtreffen. De belangrijkste (IMO) zijn views, like / dislike ratio en # commentaren.

Youtube-Video-Competitie

De meeste signalen zijn te zien zonder de extensie …

Youtube-SEO-wedstrijd

MozBar Chrome-extensie – Google uw zoekwoord tijdens het zoeken op YouTube, zoals dit: site: www.youtube.com uw zoekterm. Resultaten met een hogere PA (pagina-autoriteit) betekent meer concurrentie, wat betekent dat u waarschijnlijk een specifiekere (long-tail) versie zou moeten vinden.

Video-zoekwoord-competitie

9.4. Streef naar meer dan 10 minuten

Lengte is kracht – net als posts, zullen langere video’s die uitgebreid over het onderwerp gaan, hoger scoren. Vergeet niet om tijdstempels toe te voegen aan je videobeschrijving om mensen te helpen navigeren.

Zeg uw trefwoord – het een paar keer mondeling zeggen van uw zoekwoord is als zoekwoorddichtheid voor video’s. Dit komt meestal vanzelf (gedeeltelijke overeenkomsten zijn ook goed), dus zeg het niet alleen om het te zeggen.

HD-kwaliteit – nieuwe iPhones hebben meestal een betere kwaliteit dan Androids en zelfs sommige amateurcamera’s. ik gebruik Screencast-O-Matic voor schermopname en bewerking, gecombineerd met een Blauwe Yeti-microfoon. Controleer bij het opnemen van uw computer uw instellingen voor optimale video + audio.

9.5. Naam videobestand

Voordat het uploaden van uw video, label het videobestand als uw trefwoord …

Youtube-bestandsnaam

9.6. titel van de video

YouTube-videotitel

Een goede titel heeft 2 dingen: uw zoekwoord en een verleidelijke kop. Google geeft doorgaans de eerste 50-60 tekens weer, dus probeer binnen dat bereik te blijven. U hoeft niet ALTIJD exact overeen te komen met uw zoekwoord, maar elk afzonderlijk woord moet minimaal aanwezig zijn in de videotitel.

9.7. video beschrijving

Schrijf lange beschrijvingen met tijdstempels, nuttige links en een algemeen overzicht.

Youtube-video-beschrijving

Neem trefwoord op in de eerste zin – zowel YouTube als Google gebruiken (ongeveer) de eerste 155 tekens als de metabeschrijving die in beide zoekresultaten voorkomt. Maak deze zin of twee verstandig – mensen lezen dit om te bepalen of ze op je video zullen klikken. Ik neem mijn trefwoord graag ongeveer 2 keer op in de beschrijving, één keer in de eerste 155 tekens.

YouTube-metabeschrijving

Youtube-SEO-Meta-Beschrijving

Tijdstempels – laat kijkers naar secties van de video springen zodat ze kunnen vinden wat ze zoeken, wat ook de betrokkenheid bij je video verbetert. Dit is vooral handig voor lange video’s.

Voorbeelden

 • : 21 (21 seconden)
 • 1:21 (1 minuut en eenentwintig seconden)
 • 1:30:21 (1 uur, 30 minuten en 21 seconden)
9.8. Tags toevoegen (conservatief)

Maak je geen zorgen, voeg er gewoon een paar toe …

YouTube-tags

9,9. Aangepaste miniatuur

Upload een aangepaste miniatuur in de video manager onder Info & Instellingen (je moet Verifieer uw account eerste). Afmetingen moeten 1280 (b) x 720 (h) pixels zijn. Dit wordt weergegeven in de zoekresultaten en het gedeelte ‘gerelateerde zoekopdrachten’ in YouTube. Probeer iets te schrijven in GROTE LETTERS.

YouTube-aangepaste miniatuur

9.10. Vertaling

Google gaat niet goed om met het omzetten van video’s in tekst (kijk eens hoe slordig het op de foto is). Je moet het handmatig transcriberen, anders gaan de zoekwoorden die je in je video noemt verloren. Je kan ook besteed dit goedkoop uit aan een freelancer op upwork.com.

YouTube-ondertitels

Youtube-Video-Transcript

Youtube-Video-Transcriber

9.11. Video’s insluiten

Het Iframe aanpassen

Optie 1: Kopieer de YouTube-link en plak deze in uw inhoud (WordPress doet de rest).

Optie 2: ga naar de YouTube-video die je wilt insluiten, kopieer en plak de insluitcode in je HTML. Met deze methode kun je de breedte en hoogte van de video specificeren:

Sluit een YouTube-video in

Optie 3: open een video wanneer u op een link klikt met de WP Video Lightbox-plug-in.

YouTube-videotitel verbergen

YouTube-videobediening verbergen

9.12. Reageer op opmerkingen

Wat maakt video’s hoger? Opmerkingen. Wat krijgt meer reacties? Reacties!

YouTube-opmerkingen

10. Kansen en einden

Een paar dingen waarvoor ik geen categorie had voor …

10.1. SEO op de startpagina

Uw startpagina moet meestal het hoofdzoekwoord targeten waarvoor u wilt rangschikken. Ga in Yoast naar SEO → Uiterlijk zoeken → Algemeen. Dit is waar u uw startpagina-fragment schrijft (uw SEO-titel + metabeschrijving die in zoekresultaten wordt weergegeven). Uw startpagina moet gewoonlijk uw primaire zoekwoord targeten, wat zou moeten zijn onderzocht in een tool als Google Autocomplete of Moz Keyword Explorer. U zou deze moeten schrijven voor ELKE pagina / post op uw site niet alleen om een ​​zoekwoord op te nemen, maar om ze mooi te laten lezen en de CTR te verhogen …

Startpagina-Google-fragment

Zo ziet een widgetized homepage eruit …

Widgetized-SEO-Title-Meta-Description

Zo ziet een startpagina zonder widget eruit …

Niet-widget-homepage

Een startpagina zonder widget heeft een link naar je ‘voorpagina’ waar je deze kunt schrijven …

Startpagina-fragment-editor

Ga NIET over (of onder) de tekenlimiet bij het schrijven van SEO-titels + metabeschrijvingen – de lengtebalk in Yoast moet groen zijn! Je ziet deze balk niet in de instellingen van Yoast onder Dashboard → Startpagina of Extra → Bulkeditor). Op deze plaatsen MOET u een aantal woorden tellen.

Het is beter om kort te gaan dan voorbij, omdat lange fragmenten door Google kunnen worden onderbroken (meestal omdat mensen hier meerdere zoekwoorden vullen in plaats van het te schrijven om te klinken als een legitieme kop).

Hier is een goed voorbeeld …

Yoast-Content-optimalisatie

10.2. Schrijf een geweldige “over” pagina

Ik wist niet hoe belangrijk dit was totdat ik begon met het ontvangen van e-mails waarin mijn verhaal hen inspireerde om hun baan op te zeggen en full-time affiliate marketing te doen, hoe mensen de GoFundMe-donatie die ik elk jaar doe, of zelfs een simpele LOL over mijn Uber op prijs stelden verhaal. Google wil weten dat u een legitiem bedrijf bent en mensen willen weten dat u een legitiem persoon bent. Uitchecken mijn over mij pagina om te zien wat ik deed (wees bereid om een ​​paar heel vreemde dingen over mij te leren).

Over-mij-pagina

10.3. Dubbele inhoud (siteliner)

Siteliner vindt dubbele inhoud die (IMO) meestal voorkomt wanneer mensen geografisch getargete bestemmingspagina’s maken voor lokale SEO (om verschillende steden te targeten), maar in plaats van unieke inhoud maken ze ‘zoek- en vervang’-pagina’s die exact dezelfde pagina zijn, alleen de plaatsnaam is gewijzigd. Je kunt een afbeelding en een paar regels tekst hergebruiken, maar maak geen dubbele pagina’s. Noindexing-tags, auteursarchieven en andere inhoud in de instellingen van Yoast kunnen ook dubbele inhoud voorkomen.

Siteliner dubbele inhoud

Tips

 • Kort samenvattingen (fragmenten) op je blogroll in
 • Noindex-tags, auteursarchieven en op datum gebaseerde archieven in de instellingen van Yoast
 • Maak geen “zoek en vervang pagina’s” waar 2 pagina’s en bijna identiek zijn
 • Inschakelen Het schraapschild van Cloudflare om te voorkomen dat mensen uw inhoud stelen
10.4. SSL

Google gekraakt op websites die geen SSL hebben vanaf juli 2018. Ik ben onlangs overgestapt op SSL met SiteGround’s gratis Let’s Encrypt SSL en merkte geen daling van het verkeer of de verkoop van partners op. Mijn verkoop is zelfs een beetje gestegen en ik denk dat dit komt omdat mensen mijn site geloofwaardiger vinden. Het is altijd het gemakkelijkst om SSL toe te voegen voordat u uw website start, maar er is nog steeds geen reden om dat niet te doen. Zorg ervoor dat u werkt met een ontwikkelaar die weet wat ze doen.

10.5. Google Sancties

Affiliate-Link-Google-Penalty

Straf vs. algoritme – Google-sancties zijn gemakkelijk te ontdekken (ze verschijnen in Handmatige acties van Google Search Console). Het is moeilijker om veranderingen in het Google-algoritme te detecteren die uw website hebben beïnvloed, maar u kunt uw analyse controleren om te zien wanneer de drop is opgetreden en vervolgens controleren De wijzigingsgeschiedenis van Google’s algoritme voor updates gedurende de tijd dat uw verkeer is gedaald.

Onnatuurlijke links naar uw site – vermijd alle soorten koppelingsschema’s (spammy linkbuilders, betalen voor links, enz.). Google zal je vinden en ze zullen je verpletteren. Als je deze straf al hebt, zijn hier een paar dingen die je kunt doen. Ik heb met succes een penalty verwijderd met behulp van deze stappen …

 • Bekijk alles links naar uw site in Google Search Console
 • Doorloop elke link en noteer de spamachtige (bijv. Die met trefwoordrijke ankertekst, links op irrelevante websites / inhoud, links in spammy blog-opmerkingen)
 • Zoek de contactgegevens van die webmasters en vraag vervolgens dat die links worden verwijderd
 • Wacht op hun antwoorden, maar neem contact met hen op als ze niet reageren
 • Nadat u zich krachtig heeft ingespannen om die links te verwijderen, afwijzen alle resterende slechte links
 • Dien een verzoek tot heroverweging aan Google die uitlegt hoe je ze probeert te verwijderen

Dunne inhoud met weinig of geen toegevoegde waarde – korte inhoud met weinig inhoud rangschikt zelden. Gebruik Google Analytics om inhoud van lage kwaliteit te vinden (pagina’s met hoge bouncepercentages + lage gemiddelde tijd op pagina). Geef dit een boost, vooral als het belangrijke onderwerpen zijn voor uw lezers. Ik publiceerde mijn eerste versie van deze WordPress SEO-tutorial in 2014 en ik werk er nog steeds aan.

Gehackte website – shows in handmatige acties, of gebruik Sucuri’s SiteCheck.

Zoekwoordvulling – vermijd het injecteren van zoekwoorden om groen licht te krijgen in Yoast.

Boetes van partners – affiliate sites gekregen hard geraakt in 2014 voor dunne inhoud, misleidende praktijken en die weinig meer opleveren dan verkopen. Ik heb tips vermeld paragraaf 4.15.5, maar verreweg het beste wat je kunt doen is waarde toevoegen aan uw inhoud (behalve het proberen om verkopen te maken). Vermijd het gebruik van te veel affiliate-links, vooral in de buurt van de top van de inhoud, omdat dit schreeuwt naar Google. Ik zou ook Google AdSense en elk type banneradvertenties vermijden (ze zorgen ervoor dat uw hele site er spamachtig uitziet, er wordt zelden op geklikt) en in plaats daarvan vertrouw ik op strategisch geplaatste partnerlinks in de tekst.

10.6. Nationale rankingfactoren

Post van Moz op De weging van de clusters van rankingfactoren in het algoritme van Google mag dan uit 2013 komen, maar de belangrijkste rankingfactoren zijn niet veranderd. Het is nog steeds de beste grafiek die ik heb gezien. Natuurlijk hebben exacte match-domeinen niet zoveel gewicht en zijn de taartpunten een beetje veranderd, maar het is een geweldige manier om jezelf eraan te herinneren dat je je niet langer zoveel zorgen hoeft te maken over alt-tekst en meer moet gaan nadenken over wat nog steeds belangrijk is – inhoud en links. Moz doet elke 2 jaar een nieuwe enquête … hier zijn Positiebepalende factoren van 2015. 2017’s zijn nog niet uitgekomen, maar ik zal het hier plaatsen als dat wel het geval is.

Google Ranking Factors

10.6. Hulpmiddelen & Voorwaarden

Hier is een volledige lijst met SEO-tools die ik gebruik, plus enkele termen die u moet kennen.

Veel Gestelde Vragen

&# x2705; Welke SEO-plug-ins het belangrijkst zijn?

Een belangrijkste SEO-plug-in zoals Yoast of Rank Math is het belangrijkste, maar u moet ook een plug-in hebben voor rich snippets die veelgestelde vragen, recensies en andere soorten rich snippets kunnen toevoegen die afhankelijk zijn van uw site.

&# x2705; Maken Yoast groene lichten er echt toe??

Niet echt. Yoast is eigenlijk alleen goed voor het detecteren van zoekwoordgebruik en er is meer aan SEO op de pagina dan dit. De enige plaats waar het belangrijk is om uw zoekwoord te gebruiken, is de paginatitel, URL, SEO-titel, metabeschrijving en een paar keer in de inhoud. De rest is volledig afhankelijk van inhoud en SEO-factoren op de pagina. Wees niet geobsedeerd door groene lichten.

&# x2705; Welke andere factoren op de pagina zijn er naast Yoast?

Rich snippets toevoegen, rich snippets met veelgestelde vragen, het optimaliseren van klikfrequenties en het toevoegen van een HTML-inhoudsopgave aan lange berichten (samen met het maken van diepgaande inhoud) kan uw SEO allemaal verbeteren. Je website sneller laten laden en ook backlinks krijgen.

&# x2705; Hoe kom je aan die rich snippets met veelgestelde vragen?

Ik heb de plug-in Structured Content gebruikt (dezelfde die door Neil Patel wordt gebruikt) en emoji’s aan de vraagdelen toe te voegen.

&# x2705; Hoe krijg je 100% GTmetrix-scores?

Hosting, cache-plug-ins, CDN’s, het optimaliseren van afbeeldingen en andere factoren zullen u helpen de scores + laadtijden in GTmetrix te verbeteren. Ik heb een volledige WordPress-snelheidsgids om u daarbij te helpen.

Wauw … dat was lang.
Ik overweeg om er een boek over te maken op Amazon – ik zou heel graag je feedback horen, goed en slecht. Hoe dan ook, bedankt voor het lezen en reageren als je vragen hebt.

Proost,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map