Toms WordPress SEO-vejledning: 101 måder at optimere dit websted til højere placeringer – En alvorligt lang vejledning men 100% værd at læse

03.06.2020
SEO 'Toms WordPress SEO-vejledning: 101 måder at optimere dit websted til højere placeringer – En alvorligt lang vejledning men 100% værd at læse
0 64 мин.

Jepp, vi myrder Google.


Denne WordPress SEO tutorial går langt ud over Yoast grønne lys (som næppe fungerer).

Så lad os skære fluff og lad mig vise dig, hvad der fik mig 2.500 besøgende / dag som et 1-mand show – som en der skriver WordPress SEO + hastighedsoptimeringsvejledninger til en leve.

Dette er alt skal du rangere dit WordPress-sted højere i søgemaskiner: konfigurering af Yoast, Search Console, undersøgelse af nøgleord med lang hale, og hvorfor tilføjelse af en HTML-indholdsfortegnelse er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for SEO på siden. Jeg vil også dække rige uddrag, hente Googles featured uddrag, hastighedsoptimering, billedoptimering, klikfrekvens, lokal SEO, og hvorfor besættelse af Yoast-grønne lys ikke er en god ide, da det kan føre til en søgeord fyldning straf. Alle skærmbilleder skal være aktuelle, så lad mig vide, hvis de ikke er det!

God fornøjelse 🙂

Contents

1. Tilføj en indholdsfortegnelse

Google siger

Sørg for, at lange sider med flere emner på dit websted er godt struktureret og opdelt i forskellige logiske sektioner. For det andet skal du sikre dig, at hvert afsnit har et tilknyttet anker med et beskrivende navn (dvs. ikke kun “Afsnit 2.1”), og at din side indeholder en indholdsfortegnelse, der linker til individuelle forankringer.

Hvorfor dette er nr. 1 på min liste

 • Opmuntrer til langt indhold (sigte mod 3.000+ ord)
 • Folk kan linke til specifikke sektioner i dit indlæg
 • Folk kan skumme indhold og finde, hvad de har brug for
 • Folk klikker rundt på siden (god til SEO)
 • Mulighed for at få jump-to links ved brug af navngivne ankre (vist nedenfor)

Gå til links

Sådan opretter du en HTML-indholdsfortegnelse
Indholdsfortegnelse HTML ser sådan ud …

Hver underoverskriftens HTML ser sådan ud …

Punkt et

Punkt to

Punkt tre

jeg foreslår kodning af din TOC i HTML / CSS men du kan også prøve Nem indholdsfortegnelse Plugin. Hvis du har tyndt indhold, tilføj en indholdsfortegnelse og oksekød den. Det gjorde jeg med min Yoast SEO-tutorial, og det gik fra 10 til 100+ besøgende / dag i en uge! Nu opretter jeg kun lange (detaljerede) tutorials og starter hver enkelt med at skrive nøgleemner i min TOC. Fungerer som en drøm.

2. Yoast-konfiguration

De fleste har det Yoast men få mennesker bruger det på den rigtige måde.

4 vigtigste trin til at gå

 • Konfiguration af indstillingerne
 • Bekræftelse af webmasterværktøjer
 • Undersøgelse af nøgleord med lang hale (specifikt)
 • Indholdsoptimering (der er mere end grønt lys)

Yoast-WordPress-SEO-Plugin-indstillinger

Lad os starte med at konfigurere indstillingerne …

2.1. Deaktiver unødvendige funktioner

Gå til SEO → Generelt → Funktioner i Yoast. Test hver enkelt, og vælg, om det er nyttigt. Bare det at aktivere dem vil IKKE hjælpe SEO – de er bare værktøjer der prøver at hjælpe DE med at optimere indholdet.

Jeg har ikke brug for det Læsbarhedsanalyse fortæller mig, om mine sætninger er for korte / lange. Jeg tilføjer naturligvis links i mit indhold og har ikke brug for det Tekstlink tæller. Jeg kan bruge Search Console til at kontrollere hvilket indhold der indekseres i Google, og jeg bruger aldrig Yoast Admin Bar. Jeg deaktiverede disse.

Yoast-funktioner

Bortset fra Yoast, er jeg en fast tro på, at overlegent indhold naturligt vil være højt, så længe en) folk finder det nyttigt, b) du valgte et nøgleord med lang hale med lav konkurrence i Googles søgeresultater og c) du optimerede din overskrift / uddrag for at lokke folk til at læse.

Resten er relativt små ting …

2.2. Webmasterværktøjer
 • Tilmeld dig Google Search Console
 • Brug Valg af HTML-tagverifikation
 • Kopier kode leveret af Search Console
 • Indsæt i Yoast (SEO → Generelt → Webmasterværktøjer)
 • Slet alt uden for tilbud (inklusive tilbud)
 • Gem ændringer i Yoast
 • Klik på bekræft i Search Console
 • Det vil tage et par dage, før nogle data udfyldes i Search Console
 • Samme HTML Tag-verificeringsproces kan bruges til Bing + Yandex
 • Jeg forsøgte det Baidu men til ingen nytte (næppe nogen af ​​mine læsere er alligevel kinesiske)

HTML-tag Google Search Console-verifikation

Yoast-Webmaster-Tools

2.3. XML Sitemap Indsendelse
 • I Yoast skal du gå til SEO → XML Sitemaps
 • Klik på knappen XML Sitemap
 • Kopier den sidste fortid af URL: /sitemap_index.xml
 • Log ind på Google Search Console
 • Gå til Crawl → til venstre for dit betjeningspanel Sitemaps
 • Indsæt URL’en (skærmbillede nedenfor)
 • Test og indsend
 • Gentag for Bing + Yandex
 • Se almindelige sitemap-fejl

Yoast Sitemap

2.4. Gennemsøgningsfejl

Fejl ved gennemgang er ødelagte sider som regel forårsaget af sletning af sider eller ændring af permalinks.

Trin 1: I Yoasts indstillinger for Search Console skal du autentificere Yoast med Google Search Console …

yoast-search-konsol-autentificering

Trin 2: Når det først er godkendt, kan det tage flere dage / uger at udfylde alle gennemsøgningsfejl …

yoast-search-konsol-crawl-fejl

Trin 3: Omdiriger hver enkelt til dets nye URL (ikke kun startsiden). Brug Quick Side / Post omdirigering plugin, Yoast Premium’s omdirigering manager, eller opret omdirigeringer gennem .htaccess.

301 omdirigere WordPress

2.5. Undgå kodevariabler

Uddragsvariabler handle som skabeloner til dine SEO-titler + metabeskrivelser, hvis du ikke skriver dem manuelt. Du skal ALLTID skrive disse manuelt, så de læser pænt (folk vil gerne klikke på dig link), så de er inden for karaktergrænser, og så de inkluderer dit fokusord.

Jeg bruger nedenstående skabeloner, hvis jeg glemmer at skrive min SEO-titel + metabeskrivelse (som jeg aldrig gør). Du kan også indstille dette, men ikke stole på kodevariabler – de er en dårlig genvej.

SEO-titlen kodevariabel: Titel Separator Site Titel
Variabel Meta-beskrivelse: Uddrag (en kort oversigt over indhold valgt af Google)

Yoast-Snippet-variabler

2.6. Noindex hjælpsomt indhold

Du vil normalt ikke have vist noget indhold, der vises i søgemaskiner (tags, postformater, forfatterarkiver, datoarkiver). I Yoast skal du gå til SEO → Søgeudseende. Gå igennem din indholdstyper, taksonomier og arkiver og vælg ikke at vise disse i søgeresultaterne. Du ønsker naturligvis at indeksere sider / indlæg, og måske kategorisider, hvis du har nok artikler under hver enkelt, men resten forårsager normalt duplikatindhold, som du kan tjekke ind Siteliner.

Noindexing-Content-Yoast

2.7. Tilføj dato til uddrag af uddrag (til indlæg)

En nem måde at øge klikfrekvens (CTR) for indlæg er at vise deres udgivelsesdato i uddrag – dette holder dit indhold udseende frisk. Google bruger efter ændret dato som du kan tilføje til toppen af ​​indlæg. Hver gang du opdaterer et indlæg, bruger Google den aktuelle dag.

Udgivelsesdato

Aktivér først ‘dato i uddragseksempel’ i Yoast (SEO → Søgning udseende → Indholdstyper).

Dato-In-Snippet-preview-Yoast

Føj nu denne kode til dit tema (eller brug Post Opdateret Dataplugin) som gør det samme. Hvis du bruger Genesis Framework du kan bruge Genesis Simple Edits-plugin for at tilføje postens ændrede datakortkode til afsnittet ‘Indtastningsmetode’ under Genesis → Simple Edits.

Sidst ændret: <?php the_modified_date (); ?>

Mine ser sådan ud …

Entry-Meta

Hvilket resulterer i …

Indtastning Ændret dato

2.8. Fjern kategori fra webadresser

Hvis / kategori / er i dit blogindlægs permalinks, tjener dette intet formål, og du bør fjerne det i Yoast (SEO → Søgeudseende → Taxonomier). Vær dog forsigtig, dette ændrer permalinks for indlæg med ordet ‘kategori’ i URL’er (opsætnings omdirigeringer). Se, hvornår der skal ændres permalinks.

Yoast-kategorier-Præfiks

2.9. Brødkrummer

Brødkrummer er navigeringstekst, som du normalt ser øverst på indholdet …

Brødkrummer

De vises også i søgeresultater …

SEO-brødkrummer

Aktivér brødkrum i Yoast (SEO → Søgeudseende → Brødkrummer) …

Yoast-Breadcrumbs-indstillinger

Føj derefter denne kode til det sted, hvor du gerne vil have brødkrummer til at vises. De mest almindelige steder er header.php, single.php eller page.php. Her er Yoasts brødkrummelvejledning hvis du har brug for hjælp. Jeg bruger dem ikke, fordi jeg ikke kan lide rodet, men hvis du ikke har noget imod, hvordan de ser ud, kan det forbedre SEO lidt, da det hjælper brugere og søgemaskiner med at lære din indholdsstruktur.

<?php
if (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (‘

‘);
}
?>

2.10. Sociale metadata

Tilpas, hvordan dit indhold ser ud, når det deles på Facebook / Twitter …

facebook-aktie

Gå til SEO → Social i Yoast, aktiver derefter metadata under fanen Facebook / Twitter. Mens du er her, skal du ikke glemme det verificer dit websted med Pinterest og tilføj din Google+ side til Yoast.

Yoast-Social-Meta-Data

Rediger nu en side / indlæg, rulle ned til Yoast-sektionen, klik på delingslinket (vist nedenfor), så vil du kunne uploade billeder til Facebook (1200 x 630px) og Twitter (1024 x 512px). Ja, det betyder, at du skal oprette 2 grafik til hvert stykke indhold, hvis du vil have det til at se pænt ud.

yoast-sociale-medie-optimering

Hvis du øger indlæg på Facebook-annoncer, Du kan kontrollere annonceteksten ved hjælp af Yoast. Facebook lader dig ikke ændre titlen, så før du deler dit indlæg på Facebook, skal du give det den ønskede titel ved hjælp af Yoasts felt “Facebook-titel” (som kan være anderledes end SEO-titlen + metabeskrivelsen). Hvis din Facebook-titel ikke fungerer med det samme, kan du prøve at rydde dit websteds cache. Jeg fandt, at det nogle gange kan tage flere dage at opdatere med ny Facebook-titel / -billede.

Yoast Facebook-titel

2.11. Bulk Editor

Rediger SEO-titler + metabeskrivelser i bulk uden at gå gennem hver enkelt side / indlæg. Super nyttigt til at finpudse metabeskrivelser for at øge CTR eller skrive dem, hvis du ikke har gjort det endnu. Yoasts bulkeditor fortæller IKKE dig hvert indlægs fokusnøgleord eller viser længdelinjen, så sørg for at inkludere dit fokusnøgleord og forblive inden for tegngrænserne.

Yoast-Bulk-editor

2.12. Yoast Premium: det værd? Ingen.

Det var ikke for mig.

Det inkluderer en omdirigeringsadministrator, som kan udføres ved hjælp af det gratis Quick Page / Post Redirect-plugin. Den multiple nøgleordanalyse registrerer kun nøjagtige matchninger af dit fokusnøgleord (sekundære nøgleord bruges normalt som delvise matchninger) … så dette er nytteløst bortset fra at holde styr på dem. Så længe du skriver godt indhold og gør god on-side SEO med Yoasts gratis plugin (og tip fra denne guide), skal du ikke bruge $ 89 / år på Yoast premium.

En oversigt over hver funktion …

Redirect Manager – giver dig mulighed for at løse crawlfejl på Yoasts fane Search Console ved at konfigurere omdirigeringer (men du kan også bruge Hurtige omdirigeringer af side / indlæg). Yoast’s konfigurerer automatisk omdirigeringer, når en permalink er ændret, hvilket er rart, da de fleste andre omdirigerings plugins ikke gør dette. Du kan også importere eksisterende omdirigeringer fra Omdirigeringsplugin og .htaccess.

yoast-redirect-leder

Nøgleord med flere fokus – sekundære nøgleord kan målrettes ved at undersøge et synonym for dit primære nøgleord og inkorporere delvise matchninger i hele dit indhold … WordPress Theme Packs (primær) + WordPress Developer Packages (Secondary) = 10 Bedste WordPress Temapakker / Developer Packs (overskrift, der indeholder begge) . Da det sekundære nøgleord ikke bruges som et nøjagtigt match, registrerer Yoast det ikke, og dine sekundære nøgleordbobler i Yoast vil være rød … hvilket er fint, men det gør funktionaliteten ubrugelig.

Overskrift

Intern forbindelse – viser relaterede artikler, du har skrevet til forslag til interne link.

Insights – viser de mest anvendte ord på siden.

Social forhåndsvisning – viser en forhåndsvisning af, hvordan et indlæg vil se ud, når det deles på Facebook og Twitter, men så længe du uploader brugerdefinerede billeder som beskrevet i afsnit 2.11, du ved hvordan de ser alligevel ud (de samme som de fotos, du uploadede), så du skulle ikke have brug for dette.

yoast-social-previews

Premium Support – Jeg har hørt fra flere mennesker, at de bare henviser dig til tutorials.

Konklusion – Hvis du ser noget, du kan lide, det er værd $ 89 / år, er du sikker. Men de fleste mennesker har ikke absolut brug for dette. Det forbedrer sandsynligvis slet ikke SEO … det er en unødvendig luksus, hvis du spørger mig.

3. Nøgleordsundersøgelse

De bedste søgeord er specifikke (langhale) sætninger med svagt indhold i Googles søgeresultater. Hvis du Google dit nøgleord og ser kort indhold, der ikke dækker emnet i vid udstrækning, har du normalt en vinder. Her er de værktøjer / strategier, jeg bruger til at finde nøgleord.

3.1. Besvar offentligheden

Besvar offentligheden henter nøgleord fra Google Autocomplete og opdeler dem i spørgsmål, prepositioner og sammenligninger. Det er bogstaveligt talt det sejeste nøgleordsundersøgelsesværktøj.

Yoast-nøgleord - AnswerThePublic

3.2. Google Autocomplete

Gå til google.com og start med at indtaste et nøgleord for at få Google til at færdiggøre udtrykket (husk, at du normalt leder efter 3-ord ord med lange hale da disse er meget mindre konkurrencedygtige). Du kan også bruge en understregningstegn _ hvor som helst i sætningen, og Google udfylder det tomme. Du skal SLUTE på understregningstegnet for den metode.

Google-autofuldførelse-Fill-In-The-Blank-1

Hvis du vil se endnu flere nøgleord i rullemenuen, skal du bruge flertalsbilleder eller anden ordrækkefølge …

Google-autofuldførelse-Plural-søgeord

Hver service (og placering) skal målrettes separate sider på din hjemmeside …

Multiple-Lokale-Nøgleord

For konkurrencedygtige blogindlæg skal du altid vælge et meget specifikt (langhale) nøgleord …

Nøgleord med lang haler

Du kan gøre det samme for video-nøgleord …

Video nøgleord

Hvordan jeg fandt et nøgleord til min Yoast-tutorial …

Yoast-Keyword-Forskning

Yoast-Keyword

3.3. Moz Keywords Explorer

Brug for at sikre dig, at du ikke går glip af nogen nøgleord fra Google Autocomplete Moz Keywords Explorer hvilket kun ligner Google Nøgleordsplanlægning kun bedre (og gratis). Start med en bred sætning, kør værktøjet, vælg derefter “Ja, med lav leksikalsk lighed under gruppeøgleord.” Dette forhindrer dig i at skulle rulle gennem lignende søgeordsvarianter igen og igen.

Moz Søgeordsforslag

3.4. HubShout WebGarder

Hvis du vil se en komplet nøgleordsliste for konkurrerende websteder, skal du køre dem igennem HubShout WebGrader

Mine nøgleord

3.5. Nøgleord med lang haler

Nøgleord med lang hale er meget specifikke sætninger (ikke bred) normalt med 3+ individuelle ord i sætningen. De har normalt mindre søgninger, men er måde mindre konkurrencedygtig. Hvis du ikke får resultater med din SEO, er du sandsynligvis enten målrettet mod for bredt efter søgeord, eller dit indhold er ikke længe / grundigt nok. Du kan endda målrette mod Chicago WordPress Design i stedet for Chicago Web Design (da det er mere specifikt), hvilket også reducerer konkurrencen. Nøgleord med lang hale bringer også en mere målrettet besøgende til dit websted (folk, der ønsker WordPress-design).

Nøgleord med lang haler

3.6. Dato Nøgleord

Kør ekstra trafik ved at målrette datonøgleord til tidsfølsomme poster …

Tidsfølsomme nøgleord

Det vigtigste er at inkludere dato (år) i din sidetitel, SEO-titel, metabeskrivelse. Selvfølgelig kræver dette mig at holde tutorial opdateret, men dette har allerede drevet en hel del ekstra trafik i løbet af 2017 (du kan kontrollere dine mest søgte søgeord søgeanalyse).

Datoer i SEO-titler

3.7. Målsynonymer på samme side

Den generelle regel er, hvis 2 nøgleord har det samme søge hensigt (folk agter at finde de samme oplysninger, hvis de søger et af nøgleordene), begge nøgleord kan målrettes på den samme side.

Men nogle gange skal du analysere søgeresultaterne for at se, hvor meget de svinger. Jeg har separate sider til WordPress SEO-tjenester, WordPress SEO rådgivning, og WordPress SEO ekspert. De betyder stort set alle nøjagtig den samme ting, men søgeresultaterne er meget forskellige … så jeg oprettede en side til hver, og nu rangerer jeg i top 2 for dem alle. Jeg gjorde det samme med min Genesis WooCommerce-temaer indlæg, der også er målrettet mod ‘Genesis eCommerce-temaer’, fordi da jeg Googled begge søgeord, var søgeresultaterne næsten identiske.

3.8. Målretning mod flere nøgleord

Alt hvad du skal gøre er at undersøge et synonym til dit primære søgeord og derefter indarbejde begge disse i din sidetitel, SEO-titel og metabeskrivelse. Dette er af FAR den vigtigste del, men du kan også drysse dit sekundære nøgleord 1-2 gange i dit indhold. Du behøver IKKE at indarbejde begge som fulde nøgleord (nøjagtige matchninger), ellers ser din overskrift spammy ud. Lav en overskrift, der lyder rart og inkluderer delvise kampe er vejen at gå.

Trin 1: Undersøg dit primære nøgleord …

Sekundære nøgleord

Trin 2: Undersøg dit sekundære nøgleord …

Sekundært fokusord

Trin 3: Skriv en overskrift, der indeholder begge og lyder stadig godt …

Overskrift

Trin 4: Rangering for begge nøgleord…

fokus-søgeords-1

fokus-søgeords-2

Du kan bruge den samme strategi i din metabeskrivelse og (sparsomt) i indholdsdelen.

4. Nøgleordskonkurrence

Et nøgleord er mere konkurrencedygtigt, hvis:

 • Det er bredt
 • Topresultater har stærkt indhold
 • Topresultater har høj DA / PA i MozBar
 • Topresultater udfyldes med autoritetswebsteder
 • Du ser masser af annoncer fra Google AdWords
 • Der er masser af søgeresultater (33,8 millioner er alt for mange)
 • Du målretter mod en bred sætning i en stor by (f.eks. Chicago Web Design)
4.1. Analyser Googles søgeresultater

Googling af dit søgeord og analyse af søgeresultater er et MUST. Du ønsker ikke at bruge al den tid på at skabe indhold til et nøgleord, du aldrig rangerer for. Hvis du Google søgeordet og ser indikatorerne nedenfor, kan du vælge et andet søgeord (tip: få mere specifik).

Nøgleordskonkurrence

4.2. Mozbar

MozBar Chrome-udvidelse giver dig mulighed for at Google ethvert søgeord og se DA (domænemyndighed) og PA (side autoritet) af hvert søgeresultat. Jo højere tal, jo mere konkurrencedygtigt er nøgleordet. Brug Moz’s Explorer for at lære dit websteds domænemyndighed og prøve at konkurrere inden for dit interval (se skemaet nedenfor). Når du bygger din domænemyndighed (ved at oprette awesome indhold og få links) kan du begynde at målrette mod mere konkurrencedygtige søgeord, der har højere månedlige søgninger i værktøjer som Søgeord Explorer. Nye websteder med lav DA bør målrette mod meget specifikke sætninger med lav konkurrence med lav månedlig søgning.

MozBar Nøgleordskonkurrence

4.3. Hvor mange månedlige søgninger?

Jo højere din domænemyndighed, desto flere søgninger kan dine søgeord have. Kør dit websted igennem Moz’s Link Explorer (eller brug en hvilken som helst domænemyndighedskontrol) for at finde ud af dit.

Domænemyndighed

Brug nu dette diagram fra Orbit Media. Jeg er mest målrettet mod 3-ordssætninger, men jeg brugte MEGET tid på indhold. Jo mere konkurrencedygtigt nøgleordet er, jo mere tid skal du bruge på indhold.

Genvej til nøgleord

5. Indholdsoptimering

Glem ikke at gøre det tilføj en indholdsfortegnelse til lange indlæg! Her er et par flere tip …

5.1. Perfekt optimerede sider (eksempler)

Backlinko s on-side SEO infographic er den bedste, jeg har set hidtil (det indlæg har 19.000+ delinger). Stop med at bekymre dig så meget om grønne lys, gå af ruten “tekst og fotos” og begynde at gøre noget andet. Super detaljeret indhold, videoer og / eller infografik. Gør en!

on-side-seo

Moz s faktorer på siderangering er også solide …

On-Side-SEO

5.2. Omfattende indhold

Indholdets forståelse er ideen om det indhold skal besvare alle aspekter af brugerens forespørgsel. Dette er grunden til, at længde er styrke i SEO (brug svar på offentligheden for at se spørgsmål med nøgleord).

5.3. Sigt efter 3.000 ord

Jeg har brugt flere uger på denne WordPress SEO-tutorial, men det får sandsynligvis 100+ visninger / dag (de fleste af mine lange artikler gør). Jo mere konkurrencedygtigt nøgleordet er, jo mere indhold skal du have. Du kan muligvis bruge 1.000 ord til nøgleord med lav konkurrence, men 3000+ ord er normalt nødvendigt til konkurrencedygtige sætninger (søgeord med flere månedlige søgninger og konkurrence i MozBar). Jeg siger ikke, at du bare skal tilføje en flok tekst … designe sider og blogindlæg med flot grafik, indholdsfortegnelse, videoer … skal alle tages i betragtning.

WordPress Word Count

At øge indlæg omkring centrale emner er grunden til, at min side gik fra 500 til 2.500 brugere / dag.

5.4. Hjørnestenens indhold

Dette er det mest nyttige indhold på din hjemmeside. For mig er dette mine tutorials om Yoast, hastighedsoptimering, Google Search Console og sådan. Kun 20 af mine 100+ tutorials genererer ca. 80% af min trafik. De får mig også de fleste af mine klienter, links, abonnenter og tilknyttet salg. Jeg sætter disse front og center på min startside, nav menu, sidebjælke og widget efter indtastning.

WordPress SEO-serie

Jeg bidrager stærkt min store trafikstigning til disse tutorials. De er langt mere nyttige end min kedelige WordPress SEO rådgivning sider (ingen linker til det). Du er nødt til at lære, hvilket indhold dit publikum vil finde mest nyttigt og faktisk udføre ved oprettelse af dette indhold.

Google Analytics-statistikker

5.5. Tekstbegrænsninger for uddrag
 • SEO-titel: ideelt 50-55 tegn
 • Meta beskrivelse: ideelt 145-155 tegn

Yoast fortæller dig, om de er for korte eller lange …

Yoast-karaktergrænse

Så vil også HTML forbedringer sektion af Google Search Console …

HTML-forbedringer

Google bruger længere metabeskrivelser (nogle gange)
Google begyndte at vise længere metabeskrivelser i nogle søgeresultater. Disse er valgt af Google (de er ikke trukket fra Yoast) og er normalt hentet fra det faktiske indhold på siden. Dine metabeskrivelser skal stadig følge Yoasts “længdemåler”, i tilfælde af at Google beslutter at bruge den normale tegnlængde og overlade den til Google at trække den længere version – hvis de vælger.

Længere-Meta-beskrivelser

I denne tweet Danny Sullivan fra Google siger …

onger-Meta-beskrivelser-Google

5.6. Rige uddrag

Rige uddrag tilføjer ekstra information til uddragene og kan øge CTR …

Strukturerede dataanmeldelsesstjerner

Instruktioner

5.7. Udvalgte uddrag

Udvalgte uddrag er, når Google viser dele af dit indhold i det allerbedste resultat. Google henter dette fra ethvert 1. side-resultat, der gør et godt stykke arbejde på kortfattet besvarelse af spørgsmål i form af afsnit, lister og tabeller (de 3 typer af fremhævede uddrag).

Jeg bidrager med denne til at skrive designe en dejlig grafik om nøgleordet (SiteGround vs. Bluehost), der linker til kvalitet / objektive referencer, som Google ser som fakta (hvordan Bluehost ejes af EIG, Facebook-afstemninger, WordPress ‘anbefalede hosting-side), og holde det faktabaseret.

Udvalgte uddrag

Sådan får du Google til at give dig udvalgte uddrag

 • Målret et nøgleord, hvor folk vil have et kortfattet svar
 • Moz Keywords Explorer har et filter, der hjælper med at finde spørgsmål til nøgleord
 • Bestem, om svaret skal være et afsnit, en liste eller en tabel
 • Målrettede søgeord, der allerede har et vist uddrag, men som gør et dårligt job
 • Opret faktabaseret indhold med kvalitetsreferencer (links, grafik osv.)
 • Hvis du sigter mod svarfeltet, skal du målrette dit søgeord ved hjælp af et nøjagtigt match
 • Sørg for, at du er på 1. side for nøgleordet, hvis ikke, forbedrer indholdet
 • Google bestemmer i sidste ende, om de vil vise dit resultat eller overhovedet noget resultat
5.8. Udarbejdelse af overskrifter

Overskrifter – indlæg har normalt længere overskrifter end sider. Mine postoverskrifter går som regel sådan: De ideelle WP-raketindstillinger med Cloudflare + StackPath-instruktioner (nr. 1 Vurderet cache-plugin, nyeste version 3.0.5.1). Mine sider er mere som dette: WordPress SEO Consulting. De fleste af mine sider bruger en nøjagtig søgeordsmatch, der beskriver tjenesten, mens mine indlæg også beskriver, hvad der er dækket i selvstudiet (og ofte inkluderer tider året “2018” for at hjælpe med at målrette datoer nøgleord). Dette lokker folk til at læse og kan føre til lavere afvisningsrater.

Sideoverskrift: WordPress SEO Consulting – kort
Post overskrift: De ideelle WP-raketindstillinger med Cloudflare + StackPath-instruktioner (nr. 1 vurderet cache-plugin, nyeste version 3.0.5.1) – lang

5.9. Udarbejdelse af SEO-titler

Nogle mennesker prøver så hårdt at få grønne lys i Yoast ved at inkludere deres nøgleord, de glemmer at skrive en dejlig overskrift, der får folk til at klikke på deres link. Her er nogle overskriftereksempler.

Overskrift 6

Overskrift 3

Overskrift 4

Overskrift 5

Overskrift 2

SEO titler – post SEO titler er normalt en forkortet version af din længere overskrift: De ideelle WP-raketindstillinger med Cloudflare + StackPath CDN (2018). Sider er normalt en længere version af din korte overskrift: WordPress SEO-konsulent / Yoast Expert – Tom Dupuis. Jeg inkluderede “Yoast Expert”, fordi jeg ved, at de fleste, der søger WordPress SEO-konsulent, har brug for hjælp til Yoast. I stedet for blot at medtage dit nøgleord og dit navn (boooring), få dig til at skille dig ud – fortæl dem HVORFOR du er anderledes end alle andre i Google.

Side SEO-titel: WordPress SEO-konsulent / Yoast Expert – Tom Dupuis – forlænget version af min overskrift “WordPress SEO Consulting”
Post SEO-titel (forkortet): De ideelle WP-raketindstillinger med Cloudflare + MaxCDN (V. 3.0.5.1) – forkortet version af min overskrift “De ideelle WP-raketindstillinger med Cloudflare + StackPath-instruktioner (# 1 Vurderet cache-plugin, nyeste version 3.0.5.1)”

5.10. Udarbejdelse af metabeskrivelser

Ja, du skal bruge dit fokusnøgleord her (eller en variation af det). Men hovedformålet med metabeskrivelsen er at opsummere indholdet og fortælle folk, HVORFOR de skal klikke på dit resultat. I min Vejledning til Yoast-indstillinger metabeskrivelsen fortæller folk, at jeg inkluderer en zip-fil af mine forudkonfigurerede Yoast-indstillinger. Små ting som dette kan nemt øge dine klikfrekvenser.

Meta beskrivelse

5.11. Social billedoptimering

Se afsnit 2.11 for at gøre dit indholdsformat korrekt, når det deles på Facebook / Twitter.

5.12. Slip dit nøgleord et par gange i indholdet

Nøgleordets densitet er næppe vigtig (du kan faktisk få straffet for udstopning af nøgleord) men du skal bruge det et par gange i indholdet, hvor det vigtigste er i de første par sætninger. Yoast handler meget om nøgleordets densitet men jeg er uenig, det fører ofte til spammy indhold.

Det behøver ikke være et komplet 100% nøjagtigt match af dit fokusnøgleord, men det skal være tæt og læse naturligt. Yoast registrerer kun nøjagtige søgeordsmatchninger i visuel editor (ikke sidebygere), så længe du nævner det (eller en variation), kan du ignorere anbefalingen om søgeordstæthed i Yoast. Og hvis du inkluderer et billede øverst i indlægget, tæller Yoast dette som det første afsnit – så det er undertiden ikke muligt at bruge dit “nøgleord i første afsnit” (en Yoast-anbefaling). Tænk ikke på det … når du skriver om emnet, vil du normalt nævne det bits af dit søgeord naturligt i dit indhold / billeder. Det er hvad Google ønsker.

Yoast FOcus Nøgleordstæthed

Fokus søgeord i første afsnit

5.13. Undgå udfyldning af nøgleord

Hvorfor du ikke bør besætte over grønne lys …

 • Google straffer søgeord fyldning
 • Yoast registrerer kun PRÆCISKE matchninger af dit fokusnøgleord
 • Hvis du bruger delvise matches (synonymer), registrerer Yoast det ikke
 • For mange nøjagtige søgeordsmatchninger får dit indhold til at være spammy
 • Delvise kampe / synonymer opmuntres og lyder ofte mere naturligt
 • Overskrifter skal lokke folk til at læse, ikke kun inkludere dit fokusnøgleord
 • Indholdsoptimering er mere end brug af nøgleord, hvilket mest er hvad Yoast antyder

Hvad Yoasts SEO-analyse skal sige:

ADVARSEL: Når du indsprøjter nøgleord i dit indhold / uddrag, får de det til at se spammy ud! Har du tænkt på at skrive en SEO-titel + metabeskrivelse for at øge CTR? Hvert resultat i Google bruger nøgleordet – hvorfor skulle nogen klikke på dit link? Ja, du skal bruge dit søgeord i sidetitlen, SEO-titlen og metabeskrivelsen … men injicér ikke nøgleord bare for at få grønne lys i Yoast. Glem søgeordsdensitet og nøgleord i underoverskrifter … begynder at tænke på at tilføje en indholdsfortegnelse til længere indlæg, videoer, infografik, rige uddrag, sociale delingsbilleder og øger tyndt indhold for at gøre det bedre (mere detaljeret) end alle andres.

5.14. permalinks

Et par bemærkninger om permalinks (URL’er / slugs) …

5.14.1. Forkort permalinks

Forkortelse af permalinks understreger søgeord til søgemaskiner …

Forkortede permalinks

5.14.2. Fjern ikke altid stopord

Stop ord er korte, ikke-beskrivende ord, som Yoast anbefaler at fjerne fra permalinks for at lægge en stærkere vægt på dit fokusord. Selvom dette normalt er godt, kan det også få dine permalinks til at se meget underlige ud (se nedenfor). Hvis folk kan se på din permalink og vide, hvad artiklen handler om, skal du fjerne dem. Men hvis det får dem til at læse sjovt, skal du ikke.

Yoast-Stop-ord

Hvorfor du ikke altid ikke skal fjerne stopord …

Yoast-Stop-ord-eksempler

5.14.3. Hvornår ændres permalinks

Her er, når det er OK at ændre permalinks:

 • Du skifter til SSL (HTTPS)
 • Du skifter til ikke-WWW
 • Ordet “kategori” findes i post-URL’er
 • Du bruger permalink-strukturen? P = 123
 • Den gamle version af Yoast fjernede alle dine stopord
 • Permalink beskriver ikke sidens indhold / nøgleord
 • Du skriver om indhold for at målrette mod et helt andet søgeord
 • Siden / indlægget er ikke veletableret (det har lav trafik / links / delinger)

Det er bedst at rette permalinks på én gang i stedet for at ændre dem flere gange. Hvis du alligevel skifter til SSL, kan du lige så godt skifte til ikke-WWW, fjerne ‘kategori’ fra blog-URL’er og rette eventuelle sider / indlæg med permalinks, der ikke beskriver dets indhold / nøgleord. Sørg for at konfigurere de korrekte omdirigeringer og give Google tid til at gendanne dit websted og opdatere de nye permalinks i søgeresultaterne. Du kan se et fald i placeringer – hvilket normalt er midlertidigt.

5.14.4. Brug “Post Name” Permalink-struktur

Postalternes permalinkstruktur (www.yourwebsite.com/post-name/) er generelt den bedste mulighed. Du kan finde dette i WordPress under Indstillinger → Permalinks. Det er kort, og lader din posttitel være foran på dine permalinks (som inkluderer dit søgeord). Du kan overveje en brugerdefineret struktur af /% kategori% /% postnavn% / som kategoriserer dine indlæg under dine blogkategorier. Begge er gode, medmindre du har en god grund til at bruge en anden struktur.

Indstillinger for postnavn Permalink

5.15. Image SEO

Husk at optimer billeder til hastighed i afsnit 6.7.

5.15.1. Billedfilnavn

Mærk billeder, før du uploader dem til WordPress så filnavnet beskriver billedet. Hvis du allerede har uploadet dem med ikke-beskrivende filnavne (DSC12345), skal du uploade dem igen. Sæt IKKE nøgleord i filnavne eller alt-teksten (brug det kun, hvis det faktisk beskriver billedet), og ignorér denne Yoast-anbefaling, hvis boblen er rød. Beskriv blot billedet.

Billedfilnavn

5.15.2. Image Alt Text

Alt-teksten skal være den samme som filnavnet. For at få WordPress til at udfylde alt-teksten automatisk skal du bruge et plugin som Auto-billedattributter fra filnavn med bulkopdatering.

Alternativ tekst

5.16. Links

Dette afsnit dækker interne links, eksterne links, linktitler, tilknyttede links og fastsættelse af ødelagte links. Det berører også backlinks – typisk erhvervet ved at skabe fremragende indhold.

5.16.1. Interne links

Interne links er en naturlig måde at oprette links til dit indhold, mens du hjælper folk med at finde information om et specifikt emne. Hvis jeg anbefaler at konfigurere WP Rocket i denne vejledning, vil jeg pege på min WP Rocket-tutorial i stedet for at indsætte hvert skærmbillede, som ville være duplikatindhold.

Kontroller undersidelinks – jo flere links du har til en side, jo mere sandsynligt vises det i undersidelinks del af Googles søgeresultater. Interne links er den primære måde at kontrollere disse på.

Websitelinks

Brug ikke interne linking-plugins – Ingen algoritme vil gøre et bedre stykke arbejde end manuel indsættelse af links, hvilket også er tilfældet for “relaterede poster” plugins. Desuden kan disse plugins nedsætte dit websted.

5.16.2. Eksterne links

Eksterne links ligner citerer kilder til Google. De skal være fra pålidelige websteder, men også give yderligere oplysninger om specifikke emner. Undgå at linke til generiske websteder som Wikipedia, og i stedet for at linke til indhold inden for din niche. Brug nogle få på hver side, da Google bruger det indhold, du linker til, som et relevanssignal for dit eget indhold, og forbedrer dets SEO.

5.16.3 Ankertekst

Forankret tekst er den tekst, der bruges til at navngive dit link. Moz anbefaler at bruge kort, beskrivende, ikke-nøgleord tung ankeretekst, mens Wikipedia bruger al nøjagtigt matchende ankertekst (som nogle mener, at det hjælper med at forbedre sidens placering for dets nøgleord). Jeg følger Moz’s strategi, da nøjagtige kampe kan se spammy ud og måske fortælle Google, at du prøver at manipulere placeringer.

Eksempel Ankertekst

5.16.4 Linktitler

Vil du reducere afvisningsprocenten? Brug linketitler til at hjælpe folk med at lære, hvad de klikker på.

Link titler

Hver gang du tilføjer et link, tilføj også en titel …

WordPress-link titler

5.16.5 Affilierede links

Jeg tjener til livets ophold gennem affiliate marketing og har et par tricks i ærmet …

SiteGround-Affiliate-Salg

Tips:

 • Brug ikke et væld af tilknyttede links på 1 side
 • Tilføj rel = ”nofollow” til alle dine tilknyttede links
 • Skriv ikke altid de dyreste / tilknyttede produkter først
 • Opret destinationssider for produkter, du sælger, og link til dem i stedet
 • Tilslut tilknyttede links, eller brug dit tilknyttede linktilpasningsværktøj, hvis det er tilgængeligt (siteGround.com/go/managed-wordpress-hosting ser meget bedre ud end onlinemediamasters.com/go/managed-wordpress-hosting)
 • Tilføj et TON af værdi til dit indhold for at undgå sanktioner (tilknyttede websteder er tilbøjelige)

ps. Hvis du er i WordPress-branchen, så tjek min liste over tilknyttede programmer til WordPress.

5.16.6 Ødelagte links

Dr. Link Check scanner op til 7.500 links / måned gratis. Undgå Broken Link Checker-plugin hvilket gør et godt stykke arbejde, men scanningerne forbruger CPU og er forbudt af mange hostingfirmaer.

Dr-Link-Check

4.15.7. backlinks

Den eneste gang jeg ansat en linkbuilder (som havde en perfekt 5-stjernet anmeldelse på upwork.com), fik jeg en Google-straf. Dette knuste min websitetstrafik / økonomi. Jeg fik straffen ophævet ved at gå igennem hver individuelt link til mit websted, anmoder webmastere om at fjerne de links, min freelancer har bygget, og sende en anmodning om genovervejelse til Google. Jeg arbejdede også utrætteligt med at forbedre mit indhold. Først mere end 1 år senere blev straffen endeligt fjernet.

Lektie: ansæt ikke en linkbuilder. Ansæt en infographic designer.

Backlinkos guide til linkbygning lister “visuelle aktiver” som nr. 1 … specifikt med henvisning til infografik, dybdegående guider og ting på dit websted, som folk ønsker at linke til. Han fik 19.000+ aktier på sin on-side SEO guide… som startede med en sød infographic. Spild ikke din tid på linkordninger eller at nå ud til folk, som du ikke kender, der beder om et link … arbejde med indhold, rangere højere igennem det, så finder folk dig, og de linker til dig. Indhold yo, INDHOLD!

5.17. Klikfrekvens

Jeg dækker alt, hvad der er nødvendigt for at øge klikfrekvensen i denne vejledning, men dette er en påmindelse om, hvor vigtige de er. Disse kan måles i Google Search Console’s Search Analytics.

Klikfrekvens

5.18. Videoer + Infografik

Kan du fortælle, hvor meget tid jeg har brugt på mine skærmbilleder? Dage sandsynligvis. Du kan enten gøre dette, videoer eller infografik. Vælg en eller to. Men du har brug for en af ​​dem – ikke kun skrevet tekst.

5.19. Arkér indlæg under 1 kategori

Mærk indlæg under 1 kategori for at undgå duplikatindhold.

WordPress kategorier tags

Hvis du planlægger at indeksere kategorisider (under fanen Taxonomier i Yoast), skal du designe disse kategorisider, så de ser pæn ud! Giv det en overskrift, beskrivelse af, hvad kategorien handler om, design din sidebjælke og skriv en brugerdefineret SEO-titel + metabeskrivelse med et nøgleord til den kategori. Det vil have en bedre chance for placering.

5.20. Undgå at overdrive tags

Dette er normalt centrale emner, der er dækket af indlægget.

WordPress kategorier tags

6. Hastighedsoptimering

Vil du have 100% GTmetrix-scoringer? Dette afsnit viser dig, hvordan jeg gjorde det.

6.1. GTmetrix vs. Pingdom vs. PageSpeed ​​Insights

Indlæsningstid er den primære metrisk, du skal måle, hvilke scoringer der er meget korreleret med. Disse forbedres ved at fastsætte hastighedsanbefalinger (GTmetrix er mit yndlingsværktøj til dette).

GTmetrix – se hvilke plugins / elementer der tager længst tid at indlæse i fanen “Vandfald” (de vises også flere gange i din Page Speed ​​/ YSlow-rapport), uoptimerede billeder, CDN-checker i fanen YSlow, og kontroller din TTFB (tid til først byte) vist under fanen “Timings”.

Pingdom – det mest nøjagtige værktøj til måling af belastningstider ifølge WP Rocket.

Google PageSpeed ​​Insights – foranstaltninger server responstider som skulle være <200 ms. Slags ubrugelig ellers da det ikke måler belastningstider (GTmetrix / Pingdom-anbefalinger er meget bedre), mens mobilhastighed normalt forbedres i forbindelse med desktophastighed.

6.2. Hosting

Ordet “server” nævnes bogstaveligt talt 70 gange i ordet WordPress optimeringsvejledning og 35 gange i GTmetrix’s hvorfor er min side langsom tutorial (nyhedsblitz … det er slags vigtigt). Kør dit websted igennem Google PageSpeed ​​Insights for at se om reducer serverens responstid er i din rapport. Hvis det ikke er under 320ms som Google anbefaler det betyder sandsynligvis, at din server (hosting) er langsom.

Reducer-server-respons-tid

En anden indikation er, hvis din tid til første byte er høj i fanen “Timinger” i GTmetrix

GTmetrix-Time-To-First-Byte

Det samme firma (EIG) ejer Bluehost, HostGator, iPage, Site5, Unified Layer og derover 60 forskellige hostingfirmaer. De er kendt for at skære ned på omkostninger ved at pakke for mange mennesker på den samme server (understreger det) og har forfærdelige anmeldelser på grund af det. Mange websteder, der er vært hos EIG, har høje responstider, og jeg ville undgå at bruge disse virksomheder for enhver pris.

Liste-Of-EIG-mærker

Jeg bruger SiteGround og har 200ms responstid med 100% GTmetrix-scoringer og .4s Pingdom belastningstider. Foretag en hosting-check, kør dine egne test, eller klik gennem mine sider med hurtig indlæsning. De blev bedømt som værten nr. 1 i 26 Facebook-afstemninger og er verdener bedre end EIG (Bluehost, HostGator), Kom så far, og andre værter, der pakker for mange mennesker på den samme server. Der har været masser af mennesker WHO migreret og bogført resultaterFacebook og Twitter. tweet efter tweet, stolpe efter stolpe, afstemning efter afstemning efter afstemning, hurtigere hosting vil rette op langsomme responstid. De er anbefalet af WordPress, gøre gratis migrationer, og jeg bruger deres semi-dedikeret plan.

2019 Hosting Poll

2017-WordPress-hosting-FB-Poll

Anbefalinger for Elementor Hosting

Juli 2019 Hosting-anbefaling

WordPress-Host-Poll Aug 2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-hosting-Poll

Go-To-Hosting-selskab

WordPress-hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-hosting-Poll

Bedste-WordPress-hosting-udbyder-Poll

Bedste-Web-hosting-2019-Poll

WP Friendly Hosting Poll

2016-WordPress-hosting-FB-Poll

Foretrukne hosting til Elementor

Anbefalinger for 2018-vært

Afstemning af WordPress Hosting september 2018.png

Managed-WordPress-hosting-Poll-2017

2019-værter-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-hosting-Poll-Juni-1

SiteGround-anbefaling

2014-Managed-WordPress-hosting-FB-Poll

Bedste-Web-hosting-udbyder-Poll

Hosting-Poll Feb 2019

Hosting-Anbefalinger-Poll

Bluehost vs SiteGround

Afstemning af WordPress-webhost

Hvad andre mennesker siger …

wordpress-hosting-spørgsmål

Mennesker, der migrerede …

Skift til SiteGround

SiteGround Load Time Migration

Bluehost til SiteGround GTmetrix

HostGator til SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 perfekt score på SiteGround

SiteGround-genesis

Hastighed leveret af SiteGround

SiteGround GTmetrix-rapport

Reducerede belastningstider med SiteGround

Nye svartider på SiteGround

HostGator til SiteGround-migrering

SiteGround-svarstider på Joomla

Skiftet til SiteGround Hosting

SiteGround-raket Forestil dig combo

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround reducerede belastningstider

SiteGround Speedy Hosting

Nye Pingdom-resultater på SiteGround

Ny SiteGround-responstid

SiteGround responstid forbedring

De har 3 planer

SiteGround-Hosting

Jeg er på deres semi-dedikeret GoGeek-plan og her er min Pingdom-rapport

2019-Pingdom-rapport

Min GTmetrix-rapport …

2019-GTmetrix-rapport

Højere planer inkluderer mere serverressourcer (antal servere er faktor 1 i WordPress optimeringsguide). Du kan se en fuld sammenligningstabel af deres StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek-plan, men GrowBig giver dig cirka 2x serverressourcer som StartUp, og GoGeek er semi-dedikeret hosting hvilket giver dig endnu flere serverressourcer. GrowBig + GoGeek kommer med prioriteret support, og du kan være vært for ubegrænsede websteder. Cloud hosting er ret prishoppet ved $ 80 / år, men kommer med 2CPU + 4 GB RAM og er endnu hurtigere end GoGeek.

Du kan se dette på funktioner side

SiteGround-server-ressourcer-figur

Deres hastighedsteknologi er den vigtigste grund til, at folk vælger dem (NGINX-servere, solid state-drev, HTTP / 2, PHP7, HHVM og 1-klik på Cloudflare-aktivering i cPanel med mulighed for at bruge aggressiv cache, minify og Railgun). Kombiner SiteGround + Cloudflare + WP Rocket, og jeg betaler bogstaveligt talt dig $ 50, hvis din score / indlæsningstid ikke forbedres. Deres oppetidsteknologi er lige så god, og det har jeg 100% oppetid i Uptime Robot. Du får også WordPress-relateret support, der besvarer billetter omkring 10 minutter gennemsnit, automatiske daglige sikkerhedskopier, gratis Lad os kryptere SSL til e-handel og andet WordPress-funktioner. SiteGround overfører endda ALLE dine websteder / e-mail gratis hvis du er på cPanel, og 1 websted, hvis ikke på cPanel.

Næsten 5 år for mig …

SiteGround-Hosting

Affiliate ansvarsfraskrivelse – hvis du tilmelder dig SiteGround med min tilknyttet link Jeg vil donere en god del uden beregning til dig. Hvert år jeg donere $ 3k til GoFundMe-kampagner (2018 skulle fodre de sultne i Denver, 2017 var til Røde Kors ved orkanen Harvey). Din støtte hjælper, og jeg værdsætter det virkelig. Jeg forsøger at gøre mine anmeldelser objektive og støttede af beviser i form af Facebook-afstemninger, tweets, og rigtige samtaler. Hvis du ikke vil bruge det, her er en ikke-tilknyttet link til SiteGround. Uanset hvad tror jeg virkelig, at de er en fremragende WordPress-vært, og dit websted vil køre hurtigere / glattere… gør din research på Facebook-grupper + Twitter og du finder de fleste mennesker siger det samme.

6.3. Letvægts-temaer (StudioPress)

StudioPress-temaer er lette (de indlæses superhurtigt) og anbefales af Yoast, Matt Cutts (fra Google) og endda Matt Mullenweg. Letvægts-temaer har minimal indbygget funktionalitet, hvilket resulterer i mindre unødvendig oppustethed og stoler i stedet på plugins for kun at tilføje funktionalitet, du har brug for. Divi og ThemeForest-temaer har ofte så mange indbyggede funktioner, der kan dræbe dine belastningstider. Der er mange lette temaer derude, men StudioPress er bestemt en af ​​de mest ansete temabutikker. Jeg bruger deres Outreach Pro-tema.

StudioPress-temaer

6.4. Letvægts-plugins (liste)

BackupUpdraftPlus.

slidersSoliloquy, LayerSlider, eller Meteor glider.

PorteføljeEnvira Gallery, FooGallery, eller Nettet.

Social delingSassy Social Share eller DVK Social Sharing.

Analytics – Google Analytics og Search Console skal være rigeligt, eller Clicky.

SidebygereWordPress Page Builder af MotoPress, men ingen sidebygger kører hurtigere end den oprindelige WordPress Editor. Kombiner dette med Duplicator-plugin og du skulle ikke have brug for en sidebygger (inklusive sidebygere indbygget i WordPress-temaer). Medmindre dit team absolut nægter at gøre det lære lidt HTML (det nemmeste kodesprog), undgå sidebygere.

KommentarerBetinget belastning i diskq.

StudioPress-plugins – lette plugins til Genesis Framework.

6.5. Plugins til hastighedsoptimering (liste)

Disse er alle bedst bedømte, men undgå at installere 2 plugins, hvis de har duplikatfunktionalitet.

6.6. Høj CPU-plugins (liste)

* Almindelige syndere inkluderer relateret post, statistik, sitemap, chat, kalender, sidebygere og plugins, der kører løbende scanninger / processer eller viser høj CPU i GTmetrix.

6.7. Billedoptimering

Der er faktisk 20 måder at optimere billeder på – hvem vidste det? Men hvis vi tager fart, er disse top 3 i GTmetrix. Husk bare, at GTmetrix kun viser uoptimerede billeder til en enkelt side så det er bedst at starte med billeder, der vises på flere sider (logo, sidebjælke, sidefodbilleder) og derefter køre dine vigtigste sider gennem GTmetrix og optimere billeder på disse.

billede-optimering

Læs min fulde WordPress-billedoptimeringsvejledning for at lære, hvordan du:

Billedoptimering TOC

Server skaleret billeder – ændre størrelse på store billeder til dimensionerne vist i GTmetrix. Nogle gange viser GTmetrix de forkerte dimensioner, i hvilket tilfælde du kan tage et skærmbillede af billedet med 100% zoom og måle bredden + højden i et program som GIMP (billedredigeringsværktøj jeg bruger).

Server skaleret billeder

Tab uden komprimering – dette er “optimer billeder” i GTmetrix. Imagify og Kraken er de bedste plugins til dette, jeg bruger Imagify. Andre plugins har fejl, komprimerer ikke billeder, eller de kan ødelægge billeder. Disse har en månedlig grænse for gratis konti, men gør et meget bedre stykke arbejde.

 1. Tilmeld dig Imagify
 2. Installer Forestil dig plugin
 3. Gå til dit mediesektion i WP
 4. Bulk komprimerer alle billeder på dit websted
 5. Når du har ramt 25 MB grænsen, skal du betale $ 4,99 for 1 GB data eller vente til næste måned

imagify-wordpress-image-optimering

Angiv billeddimensioner – betyder, at du skal specificere en bredde / højde i billedets HTML eller CSS. Den visuelle editor gør dette automatisk, så dette forekommer normalt i widgets, CSS eller andre sektioner på dit websted, der kodes manuelt. Følg bare eksemplet på billedet herunder …

Angiv billeddimensioner

6.8. Cache-plugin

WP Rocket blev bedømt som cache-plugin nr. 1 i flere Facebook-afstemninger, mens Hurtig ydelse (nyt barn på blokken) og WP hurtigste cache er normalt 2. og 3.. SiteGrounds SG Optimizer er også blevet bedre og bedre. En masse mennesker bruger også W3 samlet cache men der er rapporteret en masse fejl. Du skal kun have 1 cache-plugin installeret, men hvis du bruger et gratis plugin, skal du teste flere cache-plugins for at se, hvilket giver den bedste belastningstid.

Jeg skrev tutorials for alle 5 …

Bedste cache-plugin-afstemning i 2016

Måling af cache-plugin i 2019

Swift vs WP Rocket

Undersøgelse af cache-plugin i 2016

Bedste cache-plugins 2018-afstemning

wp raket vs w3 totla cache

6.9. CloudFlare

CloudFlare er en nem (og gratis) måde at forbedre hastigheden ved hjælp af deres CDN og beskyt dit websted ved hjælp af deres internetsikkerhed. Det afhænger af din vært, men mange af jer kan aktivere Cloudflare i din cPanel (skærmbillede nedenfor er til SiteGround). WP Rocket, WP Fasetst Cache og W3 Total Cache integreres med Cloudflare, hvis du hellere vil konfigurere det på den måde.

Eller aktiver det i din cPanel …

SiteGround Cloudflare-aktivering

Sørg for at tænde for aggressiv cache, minify og Railgun til endnu hurtigere belastningstider …

SiteGround Cloudflare-indstillinger

6.10. CDN

Cloudflare fokuserer mere på hosting, mens StackPath kun fokuserer på CDN (hastighed). Cloudflare har 200+ datacentre mens StackPath har 30 datacentre, men flere datacentre = hurtigere websted, og StackPath’er ​​er for det meste placeret i USA, hvilket i det mindste er, hvor de fleste af mine læsere er. Cloudflare opkræver ekstra for HTTPS-trafik og har ikke support med den gratis plan. Ved at kombinere begge tjenester gav jeg de hurtigste belastningstider og scoringer i GTmetrix + Pingdom, og jeg bruger i øjeblikket begge. StackPath er $ 10 / måned med en 30-dages gratis prøveperiode, Cloudflare er gratis. Mine tutorials viser dig, hvordan du opsætter StackPath med dit cache-plugin, men jeg ville kontakte deres support, når du er færdig, da de hjalp mig med at forbedre belastningstiderne.

StackPath-Data-centre

6.11. Lazy Load videoer

Videoer er normalt det tungeste element på en side. Dette forsinker indlæsningen af ​​dem, indtil du ruller ned og faktisk ser videoen, som skulle reducere belastningstiderne med flere sekunder (jeg gjorde dette på et indlæg med 2 videoer, og det forbedrede det med 6s). Hvis du bruger WP Rocket, har de en mulighed for at aktivere dette i de grundlæggende indstillinger, eller du kan bruge Lazy Load For Videos-plugin. Jeg lazy ikke billeder, da dette kan være irriterende for dine læsere at have billeder konstant indlæst.

WP Rocket Lazyload-option

6.12. Web skrifttyper

Hvis du ser skriftrelaterede fejl i GTmetrix / Pingdom, bør hosting af skrifttyper lokalt hjælpe med at løse dem.

Google-Skrifttyper-GTmetrix

Sådan hostes lokale Google-skrifttyper

 1. Vælg en Google Font
 2. Download skrifttypen
 3. Konverter til webfont (med Transfonter)
 4. Vær minimal med antallet af skrifttyper / vægte
 5. Download konverterede fontfiler
 6. Upload fontfiler til WordPress (ideelt wp-content / uploads mappe)
 7. Føj tilpasset skrifttype til CSS
 8. Test skrifttypen
 9. Indstil en standardskrifttype
 10. Har altid en font tilbage

6.13. Fjern forespørgselsstrenge

Dette er et element, du muligvis kan se i hastighedstestværktøjer (Pingdom, GTmetrix, PageSpeed ​​Insights). WP Rocket har også en mulighed for dette, så sørg for at aktivere det i de avancerede indstillinger. Du kan også prøve Fjern forespørgselstreng fra statisk ressource-plugin men jeg har hørt, at det ikke altid fungerer. Du kan også prøve at minimere dine plugins, og din score skal forbedres for denne vare.

Fjern forespørgselsstrenge fra statiske ressourcer

6.14. Databaseoprydning

Dette sletter uønskede filer (papirkurven og spam-mappen, poster revisioner, der samles, hver gang du opdaterer et indlæg, papirkurvede kommentarer, transienter, og andet skrammel. Brug WP Rockets databaseindstillinger til at rydde op i din database eller bruge WP-Optimer plugin hvilket også gør et godt stykke arbejde.

WP Rocket Databse-indstillinger

6.15. Plugin-optimering
 • Udvid genstande i din GTmetrix rapporter for at se efter problematiske plugins
 • Brug fanen GTmetrix Vandfald til at se plugins, der tager længst at indlæse
 • Slet / deaktiver plugins, du ikke bruger, og brug lette plugins
 • Indsæt Google Analytics-sporingskode manuelt uden brug af et plugin
 • Udskift plug-ins på sociale medier med Facebook-side plugins eller Twitter widgets
 • Deaktiver igangværende scanninger, der forårsager høj CPU-brug (f.eks. Wordfence live-trafikrapport)
 • Hvis du bruger plugins, fordi du ikke kender kode, skal du spørge din udvikler om alternativer
6.16. Kommentaroptimering

Lazy Load Kommentarer – brug Betinget belastning i diskq hvis du bruger Disqus.

GravatarsGravatars sænk indlæg med masser af kommentarer (kør et indlæg med kommentarer igennem GTmetrix og du vil se Gravatars ødelægge din rapport). Du har et par muligheder …

 • Deaktiver kommentarer helt
 • Indstil din standard Gravatar til Blank
 • Deaktiver Gravatars under Indstillinger → Diskussion
 • Slet kommentarer, der ikke tilføjer værdi til dit indlæg
 • Indstil din standard Gravatar til et brugerdefineret billede på din server
 • Begræns dine Gravatar-billeder til små dimensioner (f.eks. 32 px)
 • Indlæs kommentarer dynamisk ved hjælp af Skjul Vis kommentarer plugin

Undgå spam – det Anti-spam-plugin gør et fremragende stykke arbejde og bruger ikke captcha.

6.17. Deaktiver unødvendige funktioner

Clearfy og WP Deaktiver gøre et godt stykke arbejde med at deaktivere ting som hjerteslagskontrol, pingbacks, trackbacks, autosaves, XML-RPC, begrænse revisioner af posten med mere. Dette rydder dybest set dit websted for ubrugte funktioner, der muligvis vises i dine GTmetrix / Pingdom-rapporter.

Tips til WP-deaktivering

 • Deaktiver ALT, du ikke bruger
 • Planlægning af sletning af spam er en god idé
 • Emojis, Google Maps og Gravatars tage lang tid at indlæse
 • Pingbacks og trackbacks er normalt ikke de ekstra ressourcer værd
 • Indstil postrevisioner til 3-5, så du har sikkerhedskopier, men du behøver ikke hundreder
 • Diverse indstillinger i fanen “anmodning” kan forbedre dine belastningstider

WP-Deaktiver-Anmodning

WP-Deaktiver-Tags-indstillinger

WP-Disable-Admin

/ WP-Disable-SEO.

WP-Deaktiver-Andre

Host Google Analytics lokalt
I højre side af WP Disable-indstillingerne har du muligheden for at indtaste din Google Analytics UA-kode. Dette skal løse “gearing-cache-cache” -elementet til Google Analytics, der ofte ses i GTmetrix, Pingdom og Google PageSpeed ​​Insights. Sørg for at slette andre sporingskoder og Google Analytics-plugins, og sørg for, at din GA stadig sporer brugerdata.

WP-Disable-Google-Analytics-Local

Gearing-Brower-Caching-Google-Analytics

6.18. AMP (Accelerated Mobile Pages)

AMP-sider få dine mobile sider til at indlæse hurtigere og tilføje et AMP-stempel til mobilresultater …

Accelerated Mobile Pages

Yoast AMP

Sådan tilføjes AMP-sider til WordPress

 • Installer AMP-plugin (tilføjer faktiske AMP-sider)
 • Installer Lim til Yoast & AMP (giver dig mulighed for at tilpasse designet)
 • Føj / amp / til en hvilken som helst side for at se, hvordan det ser ud, og sørg for, at det fungerer
 • Gå til Yoasts indstillinger → AMP for at ændre dit design og aktivere tilpassede indlægstyper
 • Sørg for at finjustere dit fremhævede billede øverst på dine sider (se Yoasts tutorial)
 • Tjek AMP-sektion i Google Search Console og find og rette AMP-fejl
 • Tænde for Accelerated Mobile Links i Cloudflares hastighedsindstillinger (se nedenfor)

Cloudflare Accelerated Mobile Links

6.19. Undgå eksterne ressourcer

Google Maps, AdSense, stillingsopslagstjenester eller ethvert plugin, der trækker indhold fra et andet sted, bør undgås. Billeder skal uploades til dit WordPress-betjeningspanel og ikke kopieres / indsættes fra et andet websted for at lægge på dit. Trækning af indhold fra eksterne websteder og visning af dem på dit websted dræber absolutt karakterer / belastningstider. Tjek din GTmetrix-rapport.

GTmetrix-reklamer

7. Google Search Console

Google Search Console har været meget mere hjælpsom end Google Analytics til at optimere mit websted. Du kan konfigurere det ved hjælp af Yoast i afsnit 2.2. Det tager et par dage, før dine data udfyldes, og endda et par måneder, før der er samlet nok data, hvis du vil bruge Search Analytics.

7.1. Inkluder ikke WWW

Det ideelle domænenavn er ikke-www med SSL: https://onlinemediamasters.com/

Du kan ændre din foretrukket domænenavn i webstedsindstillingerne i søgekonsol. Dette skal være den samme version i WordPress (Indstillinger → Generelt → WordPress-adresse + Webstedsadresse). Sørg for, at alle links på dit websted ikke er www (du kan bruge Bedre søgning Udskift plugin), opsæt omdirigeringer og verificer den nye version i Search Console, mens du beholder den gamle.

Foretrukket domænenavn

John Mueller fra Google siger …

Du bliver stadig nødt til at se dette som en slags migrering af websteder, så jeg vil bestemt gennemgå de migrationstip, vi har i hjælpecentret, med hensyn til at oprette omdirigeringer korrekt, kanonikerne, hreflang, alt det til Sørg for, at det er konfigureret mellem de forskellige versioner …

… hvis du gør denne ændring, og du stadig er på http, er det måske fornuftigt at sige godt, vi tager dette øjeblik, hvor vi alligevel skal foretage en migrering og flytte til https. Så slags at tage det næste skridt allerede i stedet for at forme det for det næste år for at slags løbe igennem.

7.2. International målretning

Indstilling international målretning i Google Search Console fortæller Google, hvilke lande der er mest vigtige for dig. Og nej, det udelukker ikke dit websted fra alle de andre lande.

International målretning af Google Search Console

7.3. Gennemsøgningsfejl (se afsnit 2.4)

7.4. Fejl til mobil brugbarhed

Det mobil brugervenlighed i Google Search Console viser ALLE mobilfejl på dit websted (Googles mobile testværktøj viser kun fejl for en enkelt side). Bare fordi du bruger et mobilt tema, betyder det IKKE, at dit websted er fri for mobilfejl, skal du altid tjekke!

Søg-Console-Mobile-Usability-fejl

7.5. WordPress Security

Det Sikkerhedsspørgsmål sektion af Google Search Console fortæller dig, om dit websted har problemer, men Sucuris sikkerhedskontrol er også god. Udover at ændre dit generiske “Admin” brugernavn, bruge en stærk adgangskode og sørge for at WordPress core / temaer / plugins er opdateret, bruger jeg Wordfence. Bare sørg for at deaktivere live trafikrapporter, der bruger serverressourcer og sænker dit websted. iThemes sikkerhed er også god, men brug kun et sikkerhedsplugin.

Sucuri sikkerhedskontrol

7.6 Søg i Analytics

Google Search Console’s søgeanalyse er bedre til at måle SEO end Google Analytics. Når du er på fanen Søgeanalyse, skal du justere filtrene for at måle dine placeringer, CTR, klik osv.

Søg i Analytics-filter

Sammenlign din SEO med en tidligere periode …

Dato sammenligning

Se forespørgsler (nøgleord), du rangerer for …

Google Search Console Forespørgsler

Se forespørgsler, du rangerer for om specifikke emner (denne er til SiteGround) …

Søg i Analytics-forespørgselsfilter

Forbedre indhold af lav kvalitet …

Low-Performing-Content-Google-Search-Console

Hvis du kan lide disse, så tjek mine 7 tilpassede dashboards til Google Analytics.

8. Lokal SEO

Sådan rangerer du højere i Google Maps og lokale resultater.

8.1. Lokale rankingfaktorer i 2018

Her er de seneste Faktorer i lokal søgning i 2018 (rapporteret af Moz hvert andet år).

Faktorer for lokal søgning i 2018

8.2. citater

citater – Online omtaler af dit virksomheds navn, men de fleste mennesker tænker på disse som kataloger / sociale medieprofiler (Google My Business, YellowPages, Bing Places, Facebook, Yelp, TripAdvisor og nichesider). At oprette en rigelig mængde citater og få anmeldelser om dem er det bedste, du kan gøre for at rangere højere i lokale søgeresultater – især Google Maps. Moz Local og Whitespark hjælper dig med at opbygge disse citater (eller outsource dem).

8.3. LUR

NAP (firmanavn, adresse, telefon) – disse skal være ensartede på tværs af ALLE dine citater og på dit websted. Hvis du kun har 1 placering, kan du liste din NAP i sidefoden. Hvis du har flere placeringer, skal du liste deres individuelle NAP’er et eller andet sted på deres destinationssider.

8.4. Google Min virksomhed

Optimering af din Google My Business-side

* Google tager i stigende grad hensyn til at aktivere virksomhedsejere, der: poster på Google Posts, svarer på anmeldelser, holder særlige timer opdateret, besvarer spørgsmål, gør det praktisk for kunder at tage direkte handlinger på GMB ved hjælp af forretningsadresser.

Google My Business-logo

8.5. Moz Local

Moz Local fortæller dig, om din virksomhed er angivet på de 15 mest citerede websteder, og om du har ufuldstændige, inkonsekvente eller duplikatprofiler. Det fortæller dig også nøjagtigt, hvad du skal gøre (yderligere profiler, du har brug for at oprette, hvilke profiler der har brug for flere fotos og dubletter til at slette. Når du løser disse vil din score forbedres – ideelt set vil din score være tæt på 100%.

Moz Local Citation Score

8.6. Whitespark

For at rangere højere i Google Maps har du brug for endnu flere citater end dem i Moz Local. Du kan enten opbygge disse selv (ved hjælp af Whitesparks liste over de bedste citater) eller leje Whitespark for at bygge dem for $ 4-5 pr. citat. Jeg har brugt deres service til at få flere klienter i de 3 bedste resultater af kort og det skal forbedre placeringerne for flere lokaliserede søgeord. Jeg begynder normalt med Google My Business og Moz Local, og derefter topper det med citater, der er værd $ 500 fra Whitespark. Det fungerer meget godt, og de har en perfekt 5-stjernet på Google med 200+ anmeldelser.

Whitespark Citation Building

8.7. Anmeldelser

Din Google My Business-side er det vigtigste sted at få anmeldelser på, og du har kun brug for 1 for at disse anmeldelsesstjerner vises i Googles søgeresultater. Selvom anmeldelser kun er 10% af, hvordan du rangerer, bestemmer de ofte 90 pct. Af dine konverteringsfrekvenser. De vises, når du Google dit firmanavn og for ikke-mærkevarer lokaliserede søgeord.

Google anmeldelser til SEO

8.8. Lokale nøgleord

Jeg dækker søgeordsundersøgelse i afsnit 3, men lokale nøgleord har en unik strategi …

 • Små byer har normalt få brede nøgleord (Lake Forest Photographer)
 • Store byer har normalt mange specifikke nøgleord (Chicago Newborn Photographer)
 • Hver by har unikke nøgleord, så hvis du målretter mod flere placeringer, skal du undersøge hver enkelt
 • Eksempel: Hvis du er en Chicago bryllupsfotograf, skal du også oprette sider til “indisk” og “homoseksuel”
 • Brug understregetegnet for at få Google til at “udfylde det tomme” til forskellige tjenester

Ordbestillingsnøgleord

8.9. Flere placeringer

Hver placering skal have sine egne citater – hver placering skal have sin egen Google My Business-side, Yelp-side, sociale profiler og andre citater fra Moz Local og Whitespark.

Forskningsnøgleord – hver by har sit eget sæt nøgleord, der skal undersøges i Google. Store byer vil have flere nøgleord end små byer (da befolkningen er højere).

Chicago nøgleord

Opret geo-målrettede sider til hver bys nøgleord – en typisk strategi er at oprette 1 side for hver by, der er målrettet mod de primære nøgleord (f.eks. Chicago Tandlæge, Orlando Tandlæge osv.) Med en permalinkstruktur på website.com/locations/chicago. Hvis der er andre mere specifikke søgeord, der søges i Google Autocomplete, kan du oprette separate sider til disse.

8.10. Geo-målrettede sider

Unikt indhold – du kan designe en skabelon, der skal bruges til geografiske målrettede sider, men undgå søgning og udskift sider (hvor alt er det samme, bortset fra at du byder bynavnet og et par billeder), da dette er duplikatindhold. Hver side skal være unik for dets placering.

Google Map + anmeldelser – Jeg anbefaler normalt at man undgår Google Maps, da de bremser belastningstiderne, men det er en fantastisk måde at differentiere dine geo-målrettede sider og ser også pæn ud.

LUR – hver side skal have placeringens unikke NAP (firmanavn, adresse, telefon).

8.11. Tilpasning

Klikfrekvens – at skrive en dejlig Yoast SEO-titel + metabeskrivelse for at få folk til at klikke på dit søgeresultat, og selvfølgelig at få flere anmeldelser vil forbedre klikfrekvensen.

Mobilklik at ringe til – tilføj en knap (eller hyperlink), hvor folk kan klikke for at ringe til dig.

555-555-1212

Check-ins – tildele folk for indtjekning.

8.12. Local Rank Tracker

Intet andet værktøj måler lokal SEO som Whitesparks Local Rank Tracker. Det er nøjagtigt og sporer nøgleord til flere placeringer på tværs af Google organiske, Google Maps (snackpakke), Bing organisk, Bing-pakke og andre søgeresultater. Deres lille forretningsplan er $ 20 pr. År, men det er det værd, da det er den bedste / nemmeste måde at spore lokale placeringer på. Ja, bedre end Search Analytics.

whitespark-lokal-rank-tracker

9. YouTube SEO

Sådan rangerer du videoer på YouTube (og Google) …

9.1. YouTube-rankingfaktorer

YouTube er meget afhængig af engagement signaler til placering af videoer (se tid, likes, delinger, kommentarer, abonnerer, kommentarer, klikfrekvens). Ligesom at optimere ethvert indhold der er faktorer på siden (nøgleord i titel, beskrivelse, filnavn, attraktiv miniature…) og off-side faktorer (links til video, # af indlejringer). Nøgleordsundersøgelse og oprettelse af en video, der er bedre end den, der har de bedste resultater, er den bedste måde at rangere. Jeg bruger typisk 8 timer på en video.

youtube-video-seo-ranking-faktorer-infografik

Resumé

 • Undersøg et video-nøgleord i YouTube Autocomplete
 • Undersøg konkurrencen vha VidIQ Chrome-udvidelse
 • Optag en 10+ minutters HD-video
 • Opmuntr folk til at lide / abonnere
 • Medtag nøgleord i videofilens navn, titel, beskrivelse
 • Medtag tidsstempler i videobeskrivelsen + nyttige links
 • Tilføj tags, brugerdefineret miniature og upload en transkription
 • Svar på kommentarer, og integrer videoen på dit websted
9.2. Video nøgleord

De bedste video-nøgleord er specifikke (langhale) sætninger, der vises i både YouTube og Google Autocomplete. På den måde kan du rangere begge steder – forstærke din eksponering. Begynd med at indtaste et nøgleord i YouTube, og det afslutter sætningen, eller brug understregetegnet _ for at få det til at udfylde det tomme med flere søgeordsidéer. Du kan gøre dette hvor som helst i sætningen.

YouTube autocomplete (komplet sætning)
Youtube-SEO-Nøgleord

Google Autocomplete (Udfyld det tomme)
Autofuldfør sætninger

9.3. Konkurrence for video-nøgleord

vidIQ Chrome-udvidelse – søg dit søgeord på YouTube og se de bedste resultater for at se hver videos SEO-signaler. SEO-score er baseret på likes, ikke-lignende, visninger, kommentarer, delinger, visningstid, abonnenter, tags, videobeskrivelseslængde og andre beregninger. Lavere score = lettere at overgå den video. De vigtigste (IMO) er visninger, lignende / ikke-lignende forhold og antal kommentarer.

Youtube-video-konkurrence

De fleste signaler kan ses uden udvidelsen …

Youtube-SEO-konkurrence

MozBar Chrome-udvidelse – Google dit søgeord, mens du søger på YouTube, sådan: site: www.youtube.com dit søgeudtryk. Resultater med højere PA (sideautoritet) betyder højere konkurrence, hvilket betyder, at du sandsynligvis skulle finde en mere specifik (langhale) version.

Video-Keyword-konkurrence

9.4. Sigt efter 10+ minutter

Længde er styrke – Ligesom indlæg, vil længere videoer, der dækker emnet omfattende, rangere højere. Husk at tilføje tidsstempler i din videobeskrivelse for at hjælpe folk med at navigere.

Sig dit nøgleord – At sige dit nøgleord verbalt et par gange er ligesom nøgleordstæthed for videoer. Dette kommer normalt naturligt (delvise kampe er også gode), så sig ikke bare for at sige det.

HD-kvalitet – nye iPhones har normalt bedre kvalitet end Androids og endda nogle amatørkameraer. Jeg bruger Screencast-O-Matic til skærmoptagelse og redigering kombineret med en Blå Yeti-mikrofon. Når du optager din computer, skal du kontrollere dine indstillinger for optimal video + lyd.

9.5. Videofilnavn

Før uploader din video, mærk videofilen som dit søgeord …

Youtube-Fil-navn

9.6. Videotitel

Youtube-video-titel

En god titel har to ting: dit søgeord og en lokkende overskrift. Google viser typisk de første 50–60 tegn, så prøv at holde dig inden for dette interval. Du behøver ikke ALLTID at bruge en nøjagtig matchning af dit søgeord, men hvert enkelt ord skal mindst være til stede i videotitlen.

9.7. Video Beskrivelse

Skriv lange beskrivelser med tidsstempler, nyttige links og en samlet oversigt.

Youtube-video-beskrivelse

Inkluder søgeord i den første sætning – både YouTube og Google bruger (omkring) de første 155 tegn som metabeskrivelsen, der vises i begge deres søgeresultater. Lav denne sætning eller to med omhu – folk læser denne for at afgøre, om de vil klikke på din video. Jeg kan godt lide at inkludere mit nøgleord cirka 2 gange i beskrivelsen, en gang i de første 155 tegn.

Youtube-Meta-beskrivelse

Youtube-SEO-Meta-beskrivelse

tidsstempler – lader seerne hoppe til sektioner af videoen, så de kan finde, hvad de leder efter, hvilket også forbedrer engagementet med din video. Dette er især nyttigt til lange videoer.

eksempler

 • : 21 (21 sekunder)
 • 1:21 (1 minut og 21 sekunder)
 • 1:30:21 (1 time, 30 minutter og 21 sekunder)
9.8. Tilføj tags (konservativt)

Må ikke stå over dette, bare tilføj et par …

Youtube tags

9.9. Tilpasset miniature

Upload en brugerdefineret miniature i video manager under Info & Indstillinger (du skal Bekræft din konto først). Dimensionerne skal være 1280 (w) x 720 (h) pixels. Dette vises i søgeresultater og afsnittet “relaterede søgninger” på YouTube. Prøv at skrive noget i STORE BREV.

Youtube-Brugerdefineret-miniaturebillede

9.10. Udskrift

Google gør ikke et godt stykke arbejde med at transkribere videoer til tekst (se, hvor slurvet det er på billedet). Du bliver nødt til at transkribere det manuelt, ellers går de søgeord, du nævner i din video, til spilde. Du kan også outsource dette til en freelancer til billige på upwork.com.

Youtube-Undertekster

Youtube-video-udskrift

Youtube-video-Transcriber

9.11. Indlejring af videoer

Tweaking The Iframe

Valgmulighed 1: Kopier YouTube-linket og indsæt det på dit indhold (WordPress gør resten).

Valgmulighed 2: Gå til den YouTube-video, du vil integrere, og kopier og indsæt derefter integreringskoden i din HTML. Denne metode giver dig mulighed for at specificere videoens bredde og højde:

Integrer en YouTube-video

Valgmulighed 3: Åbn en video, når du klikker på et link ved hjælp af WP Video Lightbox-plugin.

Skjul YouTube-videotitel

Skjul YouTube-videokontroller

9.12. Svar på kommentarer

Hvad får videoer til at rangere højere? Kommentarer. Hvad får flere kommentarer? Svar!

YouTube-kommentarer

10. Odds and Ends

Et par ting, jeg ikke havde en kategori til …

10.1. Startside SEO

Din startside skal normalt målrette mod det vigtigste nøgleord, du vil rangere for. I Yoast skal du gå til SEO → Søgeudseende → Generelt. Det er her du skriver dit startsideuddrag (din SEO-titel + metabeskrivelse, der vises i søgeresultaterne). Din startside skal normalt målrette mod dit primære nøgleord, der skal være forsket i et værktøj som Google Autocomplete eller Moz Keyword Explorer. Du skal skrive disse til HVER side / indlæg på dit websted ikke kun for at inkludere et nøgleord, men for at få dem til at læse pæn og øge CTR …

Hjemmeside-Google-Snippet

Sådan ser en widgetiseret startside ud …

Widgetized-SEO-titel-Meta-beskrivelse

Sådan ser en ikke-widget-startside ud …

Ikke-widgetized-hjemmeside

En ikke-widgetiseret startside har et link til din ‘forside’, hvor du kan skrive disse …

Hjemmeside-Snippet-editor

Gå IKKE over (eller under) tegngrænsen, når du skriver SEO-titler + metabeskrivelser – længdegraden i Yoast skal være grøn! Du vil ikke se denne bjælke i Yoasts indstillinger under Dashboard → Hjemmeside eller Værktøjer → Bulkeditor). På disse steder SKAL du foretage en ordtælling.

Det er bedre at gå kort end over, da lange uddrag kan blive afskåret af Google (normalt fordi folk fylder flere søgeord her i stedet for at skrive det for at lyde som en legitim overskrift).

Her er et godt eksempel …

Yoast-Content-optimering

10.2. Skriv en morder “About” -side

Jeg vidste ikke, hvor vigtigt dette var, indtil jeg begyndte at få e-mails, der sagde, at min historie inspirerede dem til at forlade deres job og gøre tilknyttet markedsføring på fuld tid, hvordan folk satte pris på GoFundMe-donationen, jeg laver hvert år, eller endda en simpel LOL om min Uber historie. Google ønsker at vide, at du er en legitim forretning, og folk vil vide, at du er en legit person. Tjek ud min om mig side at se, hvad jeg gjorde (bare være parat til at lære et par meget underlige ting om mig).

Om-Me-Side

10.3. Dupliceret indhold (Siteliner)

Siteliner finder duplikatindhold, som (IMO) forekommer mest, når folk opretter geo-målrettede destinationssider til lokal SEO (for at målrette mod forskellige byer), men i stedet for unikt indhold opretter de “søg og erstatt” sider, der er nøjagtig den samme side, kun bynavnet er ændret. Du kan genbruge et billede og et par tekstlinjer, men oprette ikke duplikerede sider. Noindexing-tags, forfatterarkiver og andet indhold i Yoasts indstillinger kan også forhindre duplikatindhold.

Siteliner duplikeret indhold

Tips

 • Forkort oversigter (uddrag) på din blogroll
 • Noindex-tags, forfatterarkiver og datobaserede arkiver i Yoasts indstillinger
 • Undgå at oprette “søg og erstat sider”, hvor 2 sider er næsten identiske
 • Aktiver Cloudflares skraphold for at forhindre folk i at stjæle dit indhold
10.4. SSL

Google slået ned på websteder, der ikke har SSL fra juli 2018. Jeg skiftede for nylig til SSL ved hjælp af SiteGround’s gratis Let’s Encrypt SSL og bemærkede ikke noget fald i trafik eller tilknyttet salg. Faktisk steg mit salg lidt, og jeg tror, ​​det skyldes, at folk ser mit websted som mere troværdigt. Det er altid nemmest at tilføje SSL, inden du starter dit websted, men der er stadig ingen grund til ikke. Bare sørg for, at du samarbejder med en udvikler, der ved hvad de laver.

10.5. Google-sanktioner

Affiliate-Link-Google-Penalty

Straffe vs. algoritme – Google-sanktioner er lette at finde (de vises i Manuel handlinger fra Google Search Console). Det er sværere at opdage ændringer i Googles algoritme, der påvirkede dit websted, men du kan kontrollere din analyse for at se, hvornår drop fandt sted, og derefter kontrollere Googles historik til ændring af algoritmer for opdateringer i det tidsrum, din trafik faldt.

Unaturlige links til dit websted – undgå alle typer linkordninger (spammy-linkbuildere, betaler for links osv.). Google finder dig, og de vil knuse dig. Hvis du allerede har denne straf, er her et par ting, du kan gøre. Jeg har fjernet en straf ved hjælp af disse trin …

 • Se alt links til dit websted i Google Search Console
 • Gå gennem hvert link og skriv de spammy (f.eks. Dem med nøgleordrig anker tekst, links på irrelevante websteder / indhold, links i spammy blog kommentarer)
 • Find kontaktoplysningerne til disse webmastere, og anmod derefter om, at disse links fjernes
 • Vent på deres svar, men følg dem op, hvis de ikke svarer
 • Når du først har gjort en solid indsats for at fjerne disse links, afvisningsfil alle resterende dårlige links
 • Indsend en anmodning om genovervejelse til Google, der forklarer dit forsøg på at fjerne dem

Tyndt indhold med lidt eller ingen merværdi – kort indhold med lidt stof rangerer sjældent. Brug Google Analytics til at finde indhold af lav kvalitet (sider med høj afvisningsprocent + lav gennemsnitstid på siden). Oft, især hvis de er vigtige emner for dine læsere. Jeg offentliggjorde min første version af denne WordPress SEO tutorial i 2014, og jeg arbejder stadig på den i dag.

Hacket websted – vises i manuelle handlinger eller brug Sucuris SiteCheck.

Fyldning af søgeord – undgå at injicere nøgleord for at få grønne lys i Yoast.

Tilknyttede sanktioner – tilknyttede websteder fik ramte hårdt i 2014 til tyndt indhold, vildledende praksis og giver lidt værdi ud over at sælge. Jeg listede tip i afsnit 4.15.5, men langt den bedste ting du kan gøre er at gøre Tilføj værdi til dit indhold (ud over at prøve at sælge). Undgå at bruge for mange tilknyttede links, især nær toppen af ​​indholdet, da dette skriker salg til Google. Jeg ville også undgå Google AdSense og enhver type bannerannoncer (de får hele dit websted til at se spammy bliver sjældent klikket) og i stedet stole på strategisk placerede tilknyttede links i teksten.

10.6. Nationale rangeringsfaktorer

Moz’s indlæg om Vægtning af klynger af rankingfaktorer i Googles algoritme kan være fra 2013, men de centrale rangeringsfaktorer er ikke ændret. Det er stadig det bedste diagram, jeg har set. Sikker på, at domæner med nøjagtigt match ikke har så meget vægt, og cirkelskiverne er ændret en smule, men det er en fantastisk måde at minde dig selv om at holde op med at bekymre dig så meget om alt-teksten og begynde at tænke mere om, hvad der stadig er vigtigt – indhold og links. Moz foretager en ny undersøgelse hvert andet år … her er 2015’s rankingfaktorer. 2017’erne er ikke kommet ud endnu, men jeg vil sende det her, når det sker.

Google Rankingfaktorer

10.6. Værktøj & Vilkår

Her er en komplet liste over SEO-værktøjer, jeg bruger, plus nogle udtryk, du skal kende.

Ofte stillede spørgsmål

&# X2705; Hvilke SEO-plugins er mest vigtige?

Et vigtigt SEO-plugin som Yoast eller Rank Math er vigtigst, men du skal også have et plugin til rige uddrag, der kan tilføje ofte stillede spørgsmål, anmeldelser og andre typer rige uddrag, der er afhængige af dit websted.

&# X2705; Gør Yoast grønne lys virkelig noget?

Ikke rigtig. Yoast er virkelig kun godt til at registrere nøgleordebrug, og der er mere at SEO på siden end dette. Det eneste sted, det er vigtigt at bruge dit søgeord, er sidetitlen, URL, SEO-titlen, metabeskrivelsen og et par gange i indholdsdelen. Resten er helt afhængig af indhold og SEO-faktorer på siden. Undgå besættelse over grønne lys.

&# X2705; Hvilke andre faktorer på siden findes udover Yoast?

Tilføjelse af rige uddrag, FAQ-rige uddrag, optimering af klikfrekvenser og tilføjelse af en HTML-indholdsfortegnelse til lange indlæg (sammen med oprettelse af dybtgående indhold) kan alle forbedre din SEO. Få dit websted til at indlæse hurtigere og få hjælp til backlinks også.

&# X2705; Hvordan fik du disse FAQ-rige uddrag?

Jeg brugte Structured Content-plugin (det samme brugt af Neil Patel) og tilføjede emoji til spørgsmålene.

&# X2705; Hvordan får du 100% GTmetrix-scoringer?

Hosting, cache-plugins, CDN’er, optimering af billeder og andre faktorer vil hjælpe dig med at forbedre scoringer + belastningstider i GTmetrix. Jeg har en komplet WordPress-hastighedsguide, der hjælper dig med det.

Wow … Det var længe.
Jeg overvejer at omdanne den til en bog på Amazon – jeg ville virkelig elske at høre din feedback, god og dårlig. Uanset hvad, tak for at have læst og kommenteret, hvis du har spørgsmål.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector