Tot en un esquema: una revisió / tutorial de plugins rics amb fragments: el complement mínim que fa la feina, però té un disseny avorrit

03.06.2020
SEO 'Tot en un esquema: una revisió / tutorial de plugins rics amb fragments: el complement mínim que fa la feina, però té un disseny avorrit
0 5 мин.

Esquema de tot en un dels fragments rics és un complement de WordPress usat per marcar pàgines / publicacions amb fragments rics.


Té bons ressenyes i farà la feina per a molta gent. Però les altres persones (com jo) són exigents de com els és marcatge afecta el disseny de la pàgina. Atès que tots els complements de fragments rics afegeixen contingut a la vostra pàgina necessària perquè Google mostri els seus fragments rics, la diferència principal entre els plugins de fragments rics és la manera com es presenta la informació a la pàgina.

Aquesta publicació que heu llegit està marcada Fragments rics del WP i al meu entendre, sembla impressionant. Pot incloure un vídeo, una foto, enllaços i moltes altres opcions. Mentre que en un esquema All In One, els fragments rics són limitats quant a opcions i personalització de disseny.

Aquí es mostra com es veurà la vostra pàgina després de marcar-la amb fragments rics en un esquema de tot en un:

Marcació de complements dels esquemes tot en un sistema d’elaboració de fragments

Pros

 • Gratuït
 • Fàcil de configurar
 • Admet els tipus de fragments més rics

Contres

Tipus de dades compatibles

Si voleu considerar altres complements de fragments enriquits?
Si no esteu satisfets amb el disseny bàsic de tots els esquemes en un esquema de tot en un, és el millor gratuït plugin de fragments rics i us mostraré com configurar-lo. Però si busqueu alguna cosa més robusta i teniu 69 $ més per a un complement premium, feu-ho Fragments rics del WP i veure aquest tutorial. WP Rich Snippets té més opcions i admet l’etiquetatge d’empreses locals que ajuda Google a mostrar la informació de la vostra empresa correctament a Google Maps.

Comencem ara …

1. Instal·leu fragments enriquits en un esquema exclusiu

Instal·lació de fragments en un esquema tot en un

2. Configura la configuració

Un cop instal·lat, veureu les opcions de “Rich Snippets” al menú esquerre de la taula de comandaments de WordPress. Visiteu la configuració, especialment les pestanyes de configuració i personalització. Les altres pestanyes són útils, però enumero un conjunt de recursos més robust al final d’aquest article.

Configuració de la configuració de fragments de tot en un esquema tot en un

Opcions bàsiques d’estil …

Configuració de personalització de fragments rics tot en un esquema

3. Afegeix etiqueta a les pàgines

Editeu una pàgina / publicació que vulgueu afegir fragments rics per després desplaçar-vos cap avall fins que vegeu “configurar el fragment ric”. Seleccioneu el botó tipus de fragment ric llavors el complement sol·licitarà dades específiques. Ompliu tants camps com sigui possible, ja que això ajudarà Google a comprendre les vostres dades i a mostrar-les als resultats de la cerca. Alguns camps sovint són necessaris perquè funcionin fragments rics, però podeu utilitzar la Prova de dades estructurada de Google (pas 4) per veure si us falten camps o obteniu errors.

Tipus de fragment ric

Configura el fragment ric

4. Posa a prova els teus fragments rics

Un cop empleneu tots els camps que podeu fer servir, utilitzeu-lo L’eina de prova de dades estructurada de Google per veure si els vostres fragments rics funcionen correctament (no apareixeran immediatament als resultats de la cerca, per tant, utilitzeu aquesta eina). Si veieu errors vermells, feu clic al quadre per ampliar-los i mireu els elements. Com arreglar-los pot ser tan fàcil com omplir un camp que vau oblidar mentre marqueu la pàgina.

Eina de prova de dades estructurada de Google

Resultat final

Això serà el que sembla un fragment ric en revisió un cop que Google actualitzi els resultats de la cerca de 2 a 4 dies. Per a altres tipus de fragments rics, veureu informació diferent; els esdeveniments tindran informació d’hores i ubicació, els productes tindran informació sobre preus, etc. Un cop obtingueu el bloqueig, aneu endavant i comenceu a marcar altres pàgines / publicacions que inclouen ressenyes, esdeveniments, productes, vídeos i altres tipus de dades compatibles que s’utilitzin. en fragments rics.

Fragments enriquits Resultats de la cerca de Google

Solucions a problemes habituals

 1. Afegiu dades que us indica Google a la vostra Eina de prova de dades estructurada
 2. Les dades de fragments enriquits han de ser exactes i alinear-se amb el contingut de la pàgina
 3. Afegiu l’etiquetatge a més pàgines en lloc de tenir només una pàgina amb l’etiquetatge
 4. Actualitzar el nucli de WordPress, el tema, els complements, etc.
 5. Reviseu fragments de tot en un esquema exclusius ” fòrum de suport
 6. Visita aquesta Fòrum de Google per veure problemes habituals i preguntes freqüents
 7. Visiteu la pàgina secció de dades estructurades de la vostra Google Search Console
 8. Complir amb Les polítiques de dades estructurades de Google i directrius per a administradors web

Si encara teniu problemes, deixeu-me un comentari o vegeu fragments enriquits “All in One Schema Rich” fòrum de suport. En cas contrari, espero que hagis trobat aquest comentari útil i de bona sort per conduir més trànsit al teu lloc de WordPress mitjançant aquest complement gratuït i impressionant!

Gràcies per llegir!

Tom Signatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector