Tudja meg, milyen kulcsszavakat keresnek a Google-ban (és a versenytársakban) a Google Autocomplete + HubShout WebGrader használatával

Tudja meg, milyen kulcsszavakat keresnek a Google-ban


Ha SEO-t csinál, akkor az első lépés annak megtanulása, hogy milyen kulcsszavakkal keresnek az emberek a Google-on, így megcélozhatja őket a tartalomban és a SEO stratégiában..

Ezt nevezik kulcsszó kutatás és könnyen meg tudja különböztetni az 1. vagy a 7. oldalon található rangsorolást. A kulcsszó-kutatást lehetőleg weboldal tervezése előtt kell elvégezni. Mert ha nem vesz részt a tervezésben, akkor hogyan állíthatja össze tartalmát az emberek által keresett kifejezésekkel? Ellenkező esetben lehet, hogy vissza kell térnie, és módosítania kell.

Áttekintem néhány alapvető stratégiát a jó kulcsszavak kiválasztására. Mert ha túl versenyképes vagy egyáltalán nem keresett lehetőséget választ, akkor a portálon további 7-es rangsorolással hagyhatja el. Ez a leggyakoribb hiba, amit látok. Ne csináljuk ezt.

 1. Kezdje a Google Autocomplete használatával
 2. A Google Kulcsszótervező használata
 3. Lásd a versenytársak kulcsszavait a HubShout Web Grader segítségével
 4. Hány keresés kell a My Focus kulcsszóra?
 5. Hozzon létre egy Kulcsszólistát

1. Kezdje a Google Autocomplete használatával

Google automatikus kiegészítés a legegyszerűbb módja annak megismerésére, hogy milyen kulcsszavak vannak keresve a Google-ban. Csak menj ide google.com, kezdje el beírni egy kifejezést, akkor a korábbi történelem alapján javaslatokat fog látni. Ne felejtse el kipróbálni a második fotóban szereplő „kitölti az üres” módszert.

Google automatikus kiegészítés trükk

Google automatikus kiegészítés SEO

A tetején lévő kifejezéseknél több keresés van, azonban a többi kulcsszót meg szeretné célozni, hogy maximalizálhassa a keresőmotorok forgalmát. Hosszú farok kulcsszavak (azok a mondatok, amelyek általában több mint 3 egyedi szót tartalmaznak) pontosabbak, és célzottabb látogatót hoznak a webhelyére. Ez jobb konverziós arányt jelent. Ezeket is könnyebben lehet rangsorolni (kevesebb a verseny a Google-ban), és csak jövedelmezőbbek a környéken.

Tehát függetlenül attól, hogy egy kulcsszót szeretne használni a közelgő blogbejegyzésében, vagy teljes kulcsszólistát készít, mindig a Google Autocomplete-rel kezdje. Az egyetlen, amit nem mond el, az a tényleges keresések száma, amelyek mindegyikében megtörtént.

Olvass tovább…

2. A Google Kulcsszótervező alkalmazásának finomítása

Google Kulcsszótervező megmondja, hány ember keres egy adott kulcsszóra. Javaslatokat és szűrőket tartalmaz a bal oldalon, hogy segítsen szűkíteni a legjobb mondatokat.

Google Kulcsszótervező

 • Az induláshoz regisztrálnia kell a Google AdWords szolgáltatást :(
 • Kezdjen egy széles mondattal
 • Győződjön meg arról, hogy a „kulcsszóötletek” fül van kiválasztva
 • Hagyja figyelmen kívül a verseny fület, azaz az AdWordsre és nem a SEO-ra vonatkozik

3. Lásd a versenytársak kulcsszavait a HubShout Web Grader segítségével

HubShout Web Grader összehasonlítja webhelyének kulcsszavait a versenytársakkal. Értékes információkat is nyújt, például a becsült forgalmi értéket és a webhelyére mutató linkek számát.

HubShout Web Grader jelentés

4. Hány keresésnek kell lennie a My Focus kulcsszóra?

A Google Kulcsszótervezőben láthatja az egyes kulcsszavak által végrehajtott havi keresések tényleges számát. De milyen kevés túl kevés, és hány túl sok?

A kulcsszavakhoz tartozó keresések száma minden webhelyen eltérő. Ellenőrizned kell domain hatóság a HubShout WebGrader jelentésben. Ez az Ön webhelyének előrejelző képessége arra, hogy a keresőmotorokban 0-100 skálán rangsoroljon.

Most használja ezt a praktikus táblázatot, amelyet az Orbit Media-tól kölcsönzöttem kulcsszó kutatási útmutató hogy megtudja, hányszor kell keresnie a kulcsszavakat havonta.

Domainhatóság diagram

Ha azt a kulcsszót szeretné rangsorolni, amelynél több a havi keresés, mint a diagram javasolja, akkor mindig további SEO erőfeszítéseket tehet erre a célra – elsősorban minél több link és társadalmi megosztás elérése a kifejezést célzó oldalhoz. Csak ne menj túl magasra.

És nem szabad elriasztani, ha egy kulcsszónak csak 30 vagy akár tíz havi keresése van. Ha 20 oldala van, amelyek mindegyike 1 elsődleges kulcsszóra vonatkozik, szorozzuk meg 10 kereséssel / hónap, ami potenciálisan további 200 látogatót eredményez havonta. Nem túl kopott. Plusz, az emberek valószínűleg a kulcsszó variációit használják, hogy ez a szám valójában több lehessen.

Ha akarod javítsa a domainhatóságát így több kulcsszóval is megcélozhatja a kulcsszavakat, ezt meg kell tennie szerezzen további linkeket kiváló minőségű webhelyekről (a HubShout jelentésben vegye figyelembe, hogy a havi forgalmi érték szinte közvetlenül korrelál az egyes webhelyek linkjeinek # számával).

Linkeket kap azáltal, hogy új, hasznos, kulcsszó szerint célzott tartalmat hoz létre webhelyén és blogjában, amelyre az emberek természetesen hivatkozni akarnak. Stratégiám az, hogy elolvastam a WordPress SEO-ról írt összes cikket, és átalakítsam a sorozat amelyen jelenleg dolgozom. Miután elkészítettél néhány jó tartalmat, kezdje el reklámozni, és a linkek el fognak jönni.

5. Készítsen egy kulcsszólistát

Remélem, hogy hasznosnak találta ezt. Kísérje figyelemmel a WordPress SEO sorozat frissítéseit, és feltétlenül iratkozzon fel hírlevelére, ha további hasznos cikkeket szeretne.

Egészségére,

Tom aláírás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map