Tutorial WordPress SEO al lui Tom: 101 modalități de a-ți optimiza site-ul pentru clasamente mai mari – un ghid serios de lung, dar 100% merită citit

Da, vom ucide Google.


Acest tutorial SEO WordPress depășește cu multă lumină verde Yoast (care abia funcționează).

Așadar, să reducem puful și să-ți arăt ce mi-a obținut 2.500 de vizitatori / zi, ca un spectacol de un singur om – ca cineva care scrie WordPress SEO + tutoriale de optimizare a vitezei pentru o viață.

Aceasta este Tot trebuie să-ți poziționezi site-ul WordPress mai sus în motoarele de căutare: configurarea Yoast, Search Console, cercetarea cuvintelor cheie cu coadă lungă și de ce adăugarea unui conținut HTML este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru SEO pe pagina. Voi acoperi, de asemenea, fragmente bogate, accesarea fragmentelor Google oferite, optimizarea vitezei, optimizarea imaginilor, ratele de clic, SEO local și de ce obsedarea luminilor verzi Yoast nu este o idee bună, deoarece poate duce la o pedeapsa de umplere a cuvintelor cheie. Toate capturile de ecran ar trebui să fie actuale, vă rugăm să anunțați dacă nu sunt!

Bucurați-vă :)

Contents

1. Adăugați un conținut

Google spune

Asigurați-vă că paginile lungi cu mai multe subiecte de pe site-ul dvs. sunt bine structurate și împărțite în secțiuni logice distincte. În al doilea rând, asigurați-vă că fiecare secțiune are o ancoră asociată cu un nume descriptiv (adică nu doar „Secțiunea 2.1”) și că pagina dvs. include un cuprins care se leagă de ancore individuale.

De ce acesta este numărul 1 pe lista mea

 • Încurajează conținut lung (vizează 3.000+ cuvinte)
 • Oamenii se pot conecta la anumite secțiuni din postarea dvs.
 • Oamenii pot degresa conținut și pot găsi ceea ce au nevoie
 • Oamenii vor face clic pe pagina (este bine pentru SEO)
 • Șanse de a primi link-uri salt-la utilizând numite ancore (prezentat mai jos)

Salt la linkuri

Cum se creează un conținut HTML
Cuprins HTML arată astfel …

HTML-ul fiecărei subpoziții arată așa …

Elementul unu

Elementul doi

Elementul trei

sugerez codarea TOC-ului în HTML / CSS dar puteți încerca și Plugin de conținut ușor. Daca ai conținut subțire, adăugați un conținut și adăugați-l. Am făcut acest lucru cu tutorialul meu SEO Yoast și a trecut de la 10 la 100+ vizitatori / zi într-o săptămână! Acum creez doar tutoriale lungi (detaliate) și încep fiecare scriind subiecte cheie în TOC-ul meu. Funcționează ca un vis.

2. Configurarea Yoast

Majoritatea oamenilor au Yoast dar puțini oameni îl folosesc așa cum trebuie.

4 pași cheie spre Yoast

 • Configurarea setărilor
 • Verificarea instrumentelor pentru webmasteri
 • Cercetarea cuvintelor cheie cu focalizare lungă (specifică)
 • Optimizarea conținutului (există mai mult decât lumini verzi)

Yoast-WordPress-SEO-Plugin-Setări

Să începem cu configurarea setărilor …

2.1. Dezactivați funcțiile inutile

În Yoast, accesați SEO → General → Caracteristici. Testează-le pe fiecare și decide dacă este util. Simpla activare a acestora NU va ajuta SEO – sunt doar instrumente care încearcă să te ajute să optimizezi conținutul.

Nu am nevoie de Analiza lizibilității spunându-mi dacă propozițiile mele sunt prea scurte / lungi. Adaug în mod natural linkuri în conținutul meu și nu am nevoie de Contor legătură text. Pot verifica Search Console pentru a verifica ce conținut este indexat în Google, și nu folosesc niciodată Yoast Admin Bar. Am dezactivat acestea.

Caracteristici Yoast

În afară de Yoast, sunt o credință fermă că conținutul superior va fi în mod natural ridicat atât timp cât A) oamenii sunt de ajutor, b) ați selectat un cuvânt cheie cu coadă lungă, cu concurență scăzută în rezultatele căutării Google și c) v-ați optimizat titlul / fragmentele pentru a atrage oamenii să citească.

Restul sunt chestii relativ mici …

2.2. Instrumente pentru webmaster
 • Înregistrează-te pentru Google Search Console
 • Folosește Opțiune de verificare a etichetei HTML
 • Copiați codul furnizat de Search Console
 • Lipiți în Yoast (SEO → General → Instrumente pentru webmaster)
 • Ștergeți totul în afara ofertelor (inclusiv ofertele)
 • Salvați modificările în Yoast
 • Faceți clic pe verificați în Consola de căutare
 • Durează câteva zile pentru ca unele date să fie populate în Search Console
 • Se poate utiliza același proces de verificare a etichetelor HTML Bing + Yandex
 • Am încercat Baidu dar inutil (aproape niciunul dintre cititorii mei sunt chinezi)

Etichetă HTML Verificarea consolei de căutare Google

Yoast-Instrumente Google pentru webmasteri

2.3. Trimitere sitemap XML
 • În Yoast accesați SEO → XML Sitemaps
 • Faceți clic pe butonul XML Sitemap
 • Copiați ultimul trecut al adresei URL: /sitemap_index.xml
 • Conectați-vă la Google Search Console
 • În stânga tabloului de bord, mergeți la Crawl → sitemapuri
 • Lipiți adresa URL (imaginea de mai jos)
 • Testează și trimite
 • Repetați pentru Bing + Yandex
 • Vedea erori comune de sitemap

Site-ul Yoast

2.4. Erori de rasucire

Erori de accesare la rampă sunt pagini rupte cauzate de obicei prin ștergerea paginilor sau modificarea permalinkurilor.

Pasul 1: în setările Console de căutare Yoast, autentificați Yoast cu Google Search Console …

yoast-search-consola-autentificare

Pasul 2: Odată autentificat, poate fi nevoie de câteva zile / săptămâni pentru a adăuga toate erorile de crawl …

yoast-search-consola-crawl-erori

Pasul 3: Redirecționați-o pe fiecare către noua adresă URL (nu doar pe pagina principală). Folosește Plugin de redirecționare rapidă a paginii / postării, Managerul de redirecționare al Yoast Premium sau crearea redirecțiilor prin .htaccess.

301 Redirecționați WordPress

2.5. Evitați variantele de fragment

Variabile fragment acționează ca template-uri pentru titlurile tale SEO + meta-descrieri, dacă nu le scrii manual. Ar trebui să TREBUIEȚI să le scrieți manual pentru a le citi frumos (oamenii vor să facă clic pe link-ul dvs.), astfel încât acestea sunt în limitele caracterelor, astfel încât să includă cuvântul dvs. cheie focus.

Folosesc șabloanele de mai jos, în cazul în care uit să îmi scriu titlul SEO + meta descrierea (pe care nu o fac niciodată). Puteți seta și acest lucru, dar nu vă bazați pe variabilele fragmentului – sunt o scurtătură rapidă.

Variabilă fragment de titlu SEO: Titlul titlului site-ului Separator
Variabilă fragment de descriere Meta: Extras (scurt rezumat al conținutului ales de Google)

Yoast-snippeturilor-Variabile

2.6. Conținut Noindex nelocuitor

De obicei, nu doriți să apară anumite conținuturi în motoarele de căutare (etichete, formate de postări, arhive de autor, arhive de date). În Yoast, accesați SEO → Aspectul căutării. Treci prin al tău fila tipuri de conținut, taxonomii și arhive și alegeți să nu le afișați în rezultatele căutării. În mod evident, doriți să indexați pagini / postări și poate pagini de categorii dacă aveți suficiente articole sub fiecare, dar restul provoacă de obicei conținut duplicat, pe care îl puteți verifica Siteliner.

Noindexing-Content-Yoast

2.7. Adăugați data în previzualizarea fragmentului (pentru postări)

O modalitate ușoară de a crește ratele de clic (CTR) pentru postări este să arătați data publicării lor în fragmente – acest lucru vă păstrează conținutul actual. Google folosește data modificării post pe care le puteți adăuga în partea de sus a postărilor. De fiecare dată când actualizați o postare, Google va folosi ziua curentă.

Data publicării

În primul rând, activați „data în previzualizarea fragmentului” din Yoast (SEO → Aspectul căutării → Tipuri de conținut).

Data-In-Fragment-Anunț-Yoast

Acum adăugați acest cod la tema dvs. (sau utilizați Plug-ul pentru data actualizată) care face același lucru. Dacă utilizați Cadrul Genezei poți să folosești Pluginul Genesis Simple Edits pentru a adăuga codul scurt pentru data modificată postării în secțiunea „Meta de intrare” din Geneza → Modificări simple.

Modificat ultima dată: <?php the_modified_date (); ?>

A mea arată așa …

Entry-Meta

Care rezultă în …

Data modificării postului de intrare

2.8. Strip Category from URLs

Dacă / categorie / este în blog-ul dvs. post permalink, acest lucru nu are nici un scop și ar trebui să îl eliminați în Yoast (SEO → Aspectul căutării → Taxonomii). Aveți grijă totuși, acest lucru modifică legăturile permanente pentru postările cu cuvântul „categorie” din URL-uri (redirecții de configurare). Vedeți când să schimbați conexiunile permalink.

Yoast-Categorii-Prefixul

2.9. Firimituri de pâine

Pâinea este un text de navigare pe care îl vedeți de obicei în partea de sus a conținutului …

Firimituri de pâine

Ele apar și în rezultatele căutării …

Paine SEO

Activați pesmetul din Yoast (SEO → Aspectul căutării → Pâine) …

Yoast-Setări-căilor de navigare

Apoi adăugați acest cod în oriunde doriți să se afișeze pesmetul. Cele mai frecvente locuri sunt header.php, single.php sau page.php. Iată Tutorialul pentru pesmetul lui Yoast daca ai nevoie de ajutor. Nu le folosesc pentru că nu-mi place dezordinea, dar dacă nu vă deranjează cum arată, poate îmbunătăți ușor SEO, deoarece îi ajută pe utilizatori și motoarele de căutare să învețe structura conținutului dvs..

<?php
if (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (“

„);
}
?>

2.10. Date meta sociale

Personalizați cum arată conținutul dvs. când este distribuit pe Facebook / Twitter …

facebook-parts

În Yoast accesați SEO → Social, apoi activați meta date sub fila Facebook / Twitter. În timp ce sunteți aici, nu uitați verificați-vă site-ul cu Pinterest și adăugați pagina dvs. Google+ la Yoast.

Yoast-social-meta-date

Acum editați o pagină / postare, derulați în jos în secțiunea Yoast, faceți clic pe linkul de partajare (prezentat mai jos) și veți putea încărca imagini pe Facebook (1200 x 630px) și Twitter (1024 x 512px). Da, acest lucru înseamnă că trebuie să creați 2 elemente grafice pentru fiecare conținut, dacă doriți să arate frumos.

yoast-social-media-optimizare

Dacă sporiți postările pe anunțurile Facebook, puteți controla textul publicitar folosind Yoast. Facebook nu vă va permite să schimbați titlul, așa că, înainte de a partaja postarea dvs. pe Facebook, dați-i titlul pe care îl doriți folosind câmpul „Titlul Facebook” al lui Yoast (care poate fi diferit de titlul SEO + meta descrierea). Dacă titlul dvs. de Facebook nu funcționează imediat, încercați să ștergeți memoria cache a site-ului dvs. Am descoperit că poate dura uneori câteva zile pentru a se actualiza cu o nouă titlu / imagine Facebook.

Titlul Facebook Yoast

2.11. Editor Bulk

Editați titluri SEO + meta descrieri în vrac, fără a trece prin fiecare pagină / postare individuală. Este extrem de util pentru modificarea descrierilor meta pentru a crește CTR sau pentru a le scrie dacă nu le-ați făcut încă. Editorul cel mai mare al lui Yoast NU vă spune cuvântul cheie de focalizare al fiecărei postări sau afișează bara de lungime, așa că asigurați-vă că includeți cuvântul dvs. cheie de focalizare și rămâneți în limitele caracterului.

Yoast-vrac-Editor

2.12. Yoast Premium: Merită? Nu.

Nu a fost pentru mine.

Include un manager de redirecționare, care poate fi realizat folosind pluginul gratuit de redirecționare rapidă / pagină. Analiza cuvinte cheie multiple detectează doar potriviri exacte ale cuvântului dvs. cheie de focalizare (cuvintele cheie secundare sunt de obicei utilizate ca potriviri parțiale) … deci acest lucru este inutil, cu excepția urmăririi acestora. Atâta timp cât scrieți un conținut excelent și faceți bun SEO pe pagina cu pluginul gratuit al Yoast (și sfaturile din acest ghid), nu cheltuiți 89 USD pe an pentru premiul Yoast.

O imagine de ansamblu a fiecărei caracteristici …

Manager de redirecționare – vă permite să remediați erorile de accesare în fila Console de căutare Yoast prin configurarea redirecțiilor (dar puteți utiliza și Redirecții rapide pentru pagini / postare). Yoast va configura automat redirecționările după ce se va modifica un link permanent, ceea ce este frumos, deoarece majoritatea altor pluginuri de redirecționare nu fac acest lucru. De asemenea, puteți importa redirecții existente din Plugin de redirecție și .htaccess.

yoast-redirect-manager

Cuvinte cheie focus multiple – cuvintele cheie secundare pot fi vizate cercetând un sinonim al cuvântului cheie principal și încorporând meciuri parțiale în întregul conținut … Pachete cu tema WordPress (primare) + Pachetele pentru dezvoltatori WordPress (secundare) = 10 cele mai bune pachete cu temă WordPress / Pachete pentru dezvoltatori (titlu care încorporează ambele) . Întrucât cuvântul cheie secundar nu este utilizat ca o potrivire exactă, Yoast nu îl va detecta, iar bulele dvs. de cuvinte cheie secundare din Yoast vor fi roșii … ceea ce este bine, dar face ca funcționalitatea să fie inutilă.

Titlu

Legătură internă – afișează articole conexe pe care le-ați scris pentru sugestii de legături interne.

Insights – arată cele mai utilizate cuvinte de pe pagină.

Previzualizare socială – prezintă o previzualizare a aspectului unei postări atunci când este distribuită pe Facebook și Twitter, dar atâta timp cât încărcați imagini personalizate, așa cum este descris în secțiunea 2.11, veți ști oricum arăta (la fel ca fotografiile pe care le-ați încărcat), deci nu trebuie să aveți nevoie de acest lucru.

yoast-social-previzualizări

Asistență premium – Am auzit de la mai multe persoane care te trimit doar la tutoriale.

Concluzie – dacă vedeți ceva care vă place, valorează 89 USD / an, sigur. Dar majoritatea oamenilor nu au absolut acest lucru. Probabil că nu va îmbunătăți SEO deloc … este un lux inutil dacă mă întrebați.

3. Cercetare cu cuvinte cheie

Cele mai bune cuvinte cheie sunt expresii specifice (cu coadă lungă) cu conținut slab în rezultatele căutării Google. Dacă Google îți găsești cuvântul cheie și vezi conținut scurt care nu acoperă pe larg subiectul, de obicei ai un câștigător. Iată instrumentele / strategiile pe care le folosesc pentru a găsi cuvinte cheie.

3.1. Raspunde publicului

Raspunde publicului trage cuvinte cheie din Google Autocomplete și le împarte în întrebări, prepoziții și comparații. Este literalmente cel mai tare instrument de cercetare a cuvintelor cheie.

Cuvinte cheie Yoast - RăspunsPublic

3.2. Complet automat Google

Mergi la google.com și începeți să introduceți un cuvânt cheie pentru ca Google să completeze fraza (amintiți-vă, căutați expresii cu coadă lungă, de obicei cu 3+ cuvinte deoarece acestea sunt mult mai puțin competitive). Puteți utiliza, de asemenea, un caracter de subliniere _ oriunde în frază și Google va completa completul. Va trebui să FINIȚI cu caracterul de subliniere pentru această metodă.

Google Completare automată-Fill-in-the-Blank-1

Pentru a vedea și mai multe cuvinte cheie în lista verticală, utilizați pluraluri sau diferite ordine de cuvinte …

Google Completare automată-Plural-Cuvinte cheie

Fiecare serviciu (și locație) ar trebui să fie vizat pagini separate pe site-ul tău …

Multiple-locale-Cuvinte cheie

Pentru subiecte competitive de postare pe blog, selectați întotdeauna un cuvânt cheie foarte specific (coadă lungă) …

Cuvinte cheie lungi

Puteți face același lucru pentru cuvintele cheie video …

Cuvinte cheie video

Cum am găsit un cuvânt cheie pentru tutorialul meu Yoast …

Yoast-cuvinte cheie de cercetare-

Yoast-cuvinte cheie

3.3. Exploratorul de cuvinte cheie Moz

Pentru a vă asigura că nu pierdeți niciun cuvânt cheie de la Google Autocomplete, folosiți Exploratorul de cuvinte cheie Moz care este ca Planificatorul de cuvinte cheie Google doar mai bun (și gratuit). Începeți cu o frază largă, executați instrumentul, apoi în Grupul de cuvinte cheie selectați „da, cu similaritate lexicală scăzută”. Acest lucru vă împiedică să vă derulați din nou între variații de cuvinte cheie similare.

Sugestii de cuvinte cheie Moz

3.4. HubShout WebGarder

Pentru a vedea o listă completă de cuvinte cheie pentru site-urile concurenților, executați-le HubShout WebGrader

Cuvintele mele cheie

3.5. Cuvinte cheie lungi

Cuvintele cheie cu coadă lungă sunt expresii foarte specifice (nu largi), de obicei cu 3+ cuvinte individuale din frază. De obicei au mai puține căutări, dar sunt mult mai puțin competitiv. Dacă nu obțineți rezultate cu SEO-ul dvs., veți viza, fie, o direcție prea largă de cuvinte cheie, fie conținutul dvs. nu este suficient de lung / de detaliat. Puteți viza chiar și Chicago WordPress Design în loc de Chicago Web Design (deoarece este mai specific), ceea ce reduce și concurența. Cuvintele cheie cu coadă lungă aduc și un vizitator mai direcționat pe site-ul dvs. (persoane care doresc design WordPress).

Cuvinte cheie lungi

3.6. Cuvinte cheie date

Conduceți traficul suplimentar prin direcționarea cuvintelor cheie cu date pentru postări sensibile la timp …

Cuvinte cheie sensibile la timp

Principalul lucru este să includeți data (anul) în titlul paginii dvs., titlul SEO, meta descrierea. Desigur, acest lucru necesită să țin tutorialul la zi, dar acest lucru a condus deja un pic de trafic suplimentar în 2017 (puteți verifica cele mai căutate cuvinte cheie ale dvs. analize de căutare).

Date în titluri SEO

3.7. Sinonime țintă pe aceeași pagină

Regula generală este dacă 2 cuvinte cheie au aceeași intenție de căutare (oamenii intenționează să găsească aceleași informații dacă caută fie un cuvânt cheie), ambele cuvinte cheie pot fi direcționate pe aceeași pagină.

Însă uneori trebuie să analizați rezultatele căutării pentru a vedea cât de mult fluctuează. Am pagini separate pentru Servicii SEO SEO, Consiliere SEO WordPress, și Expert SEO SEO. Cam toate înseamnă exact același lucru, dar rezultatele căutării sunt foarte diferite… așa că am creat o pagină pentru fiecare și acum mă clasez în top 2 pentru toate. Am făcut același lucru și cu al meu Teme Genesis WooCommerce postare care vizează și „Teme de comerț electronic„ Genesis ”, deoarece atunci când am mers la Google ambele cuvinte cheie, rezultatele căutării au fost aproape identice.

3.8. Direcționarea mai multor cuvinte cheie

Tot ce trebuie să faceți este să cercetați un sinonim al cuvântului dvs. cheie principal, apoi să le încorporați pe ambele în titlul paginii, titlul SEO și meta descrierea. Aceasta este prin FAR cea mai importantă parte, dar puteți stropi și cuvântul cheie secundar de 1-2 ori în conținut. NU trebuie să încorporați ambele cuvinte cheie complete (potriviri exacte), altfel titlul dvs. va arăta spammy. Crearea unui titlu care sună frumos și include meciuri parțiale este calea de urmat.

Pasul 1: Cercetați-vă cuvântul cheie principal …

Cuvinte cheie secundare

Pasul 2: Cercetați-vă cuvântul cheie secundar …

Cuvânt cheie focus secundar

Pasul 3: Scrieți un titlu care să includă ambele și încă sună frumos …

Titlu

Pasul 4: Clasare pentru ambele cuvinte cheie …

focus-cheie-1

focus-cheie-2

Puteți utiliza aceeași strategie în meta descrierea dvs. și (puțin) în corpul conținutului.

4. Concurența de cuvinte cheie

Un cuvânt cheie este mai competitiv dacă:

 • Este larg
 • Rezultatele de top au un conținut puternic
 • Rezultatele de top au un DA / PA ridicat în MozBar
 • Rezultatele de top sunt populate cu site-uri web ale autorității
 • Vedeți o mulțime de reclame de la Google AdWords
 • Există o mulțime de rezultate ale căutării (33,8 milioane sunt prea multe)
 • Vizați o frază largă într-un oraș mare (de exemplu, Chicago Web Design)
4.1. Analizați rezultatele căutării Google

Căutarea cuvântului cheie și analizarea rezultatelor căutării trebuie să DEZĂ. Nu doriți să petreceți tot timpul creând conținut pentru un cuvânt cheie la care nu vă veți clasifica niciodată. Dacă Google Google cuvinte cheie și vedeți indicatorii de mai jos, poate doriți să alegeți un alt cuvânt cheie (indicare: obțineți mai multe detalii).

Concurența de cuvinte cheie

4.2. Mozbar

Extensia MozBar Chrome vă permite să Google orice cuvânt cheie și să vedeți DA (autoritatea domeniului) și PA (autoritatea paginii) din fiecare rezultat al căutării. Cu cât este mai mare numărul, cu atât este mai competitiv cuvântul cheie. Utilizare Exploratorul Moz pentru a afla autoritatea de domeniu a site-ului dvs. și a încerca să concurați în raza de acțiune (consultați graficul de mai jos). Pe măsură ce îți construiești autoritatea domeniului (prin crearea de conținut nemaipomenit și obținerea de link-uri), poți începe să direcționezi cuvinte cheie mai competitive care au căutări lunare mai mari în instrumente precum Explorator de cuvinte cheie. Noile site-uri web cu DA scăzută ar trebui să vizeze fraze foarte specifice, cu concurență scăzută, cu căutări lunare reduse.

Concurența de cuvinte cheie MozBar

4.3. Câte căutări lunare?

Cu cât este mai mare autoritatea domeniului dvs., cu atât mai multe căutări pot avea cuvintele dvs. cheie. Rulează site-ul web Exploratorul de legături Moz (sau utilizați oricare verificator de autoritate de domeniu) pentru a afla a ta.

Autoritatea domeniului

Acum folosiți acest grafic din Orbit Media. În principal vizez fraze de 3 cuvinte, dar am petrecut mult timp pe conținut. Cu cât este mai competitiv cuvântul cheie, cu atât mai mult timp ar trebui să cheltuiți pentru conținut.

Comanda rapidă de cercetare a cuvintelor cheie

5. Optimizarea conținutului

Nu uitați să o faceți adăugați un conținut la postări lungi! Iată câteva sfaturi în plus …

5.1. Pagini perfect optimizate (exemple)

lui Backlinko pe pagina web infografică SEO este cel mai bun pe care l-am văzut până acum (acel post are peste 19.000 de share-uri). Nu mai vă faceți griji pentru luminile verzi, coborâți de pe „text și fotografii” și începe să faci ceva diferit. Conținut, videoclipuri și / sau infografie super detaliate. Fă una!

on-page-SEO

lui Moz factori de clasare pe pagina sunt, de asemenea, solide …

On-pagină-SEO

5.2. Comprensibilitatea conținutului

Complexitatea conținutului este ideea că conținutul ar trebui să răspundă la toate aspectele solicitării utilizatorului. Acesta este motivul pentru care lungimea este forța în SEO (folosiți Răspunsul publicului pentru a vedea cuvinte cheie).

5.3. Obiectiv pentru mai mult de 3.000 de cuvinte

Am petrecut câteva săptămâni pe acest tutorial SEO WordPress, dar probabil că va primi peste 100 de vizualizări / zi (majoritatea articolelor mele lungi). Cu cât este mai competitiv cuvântul cheie, cu atât mai mult conținut ar trebui să ai. S-ar putea să puteți utiliza 1.000 de cuvinte pentru cuvinte cheie de concurență scăzută, dar de obicei, 3.000 de cuvinte sunt necesare pentru expresii competitive (cuvinte cheie cu mai multe căutări lunare și concurență în MozBar). Nu vă spun să adăugați doar o grămadă de text … proiectarea de pagini și postări pe blog cu o grafică frumoasă, conținut, videoclipuri … toate trebuie luate în considerare.

WordPress Word Word Count

Susținerea postărilor în jurul temelor cheie este primul motiv pentru care site-ul meu a trecut de la 500 la 2.500 de utilizatori / zi.

5.4. Conținut de bază

Acesta este cel mai util conținut de pe site-ul dvs. web. Pentru mine, acestea sunt tutorialele mele despre Yoast, optimizarea vitezei, Google Search Console și altele. Doar 20 din cele peste 100 de mele tutoriale generează aproximativ 80% din traficul meu. De asemenea, îmi primesc majoritatea clienților, link-urilor, abonaților și vânzărilor de afiliere. Am pus aceste pagini în față și centru pe pagina mea de pornire, meniul nav, bara laterală și widgetul după intrare.

Seria SEO WordPress

Contribui FĂRĂ marele meu volum de trafic la aceste tutoriale. Sunt mult mai utile decât plictisitorul meu Consiliere SEO WordPress pagini (nimeni nu va avea legătură cu asta). Trebuie să aflați ce conținut ar putea fi cel mai util publicului dvs. și să efectuați efectiv la crearea acelui conținut.

Statistici Google Analytics

5.5. Limitele caracterului fragmentului
 • Titlu SEO: ideal 50-55 de caractere
 • Meta descriere: ideal 145-155 de caractere

Yoast vă spune dacă sunt prea scurte sau lungi …

Limita caracterelor Yoast

La fel și Îmbunătățiri HTML secțiunea Google Search Console …

Îmbunătățiri HTML

Google folosește descrieri meta mai lungi (uneori)
Google a început să prezinte meta descrieri mai lungi în unele rezultate ale căutării. Acestea sunt ales de Google (nu sunt trase de la Yoast) și sunt luate de obicei din conținutul real al paginii. Meta descrierile dvs. ar trebui să urmeze încă „metrul de lungime” al lui Yoast în cazul în care Google decide să folosească lungimea normală a caracterelor și să o lase la Google pentru a trage versiunea mai lungă – dacă aleg.

Meta-lung Descrieri

In acest tweet Danny Sullivan de la Google spune …

onger-Meta-Descrieri-Google

5.6. Fragmente bogate

Fragmentele bogate adaugă informații suplimentare fragmentelor și pot crește CTR …

Stele structurate de revizuire a datelor

Instrucțiuni

 • Scrieți recenzii, rețete sau altele tipuri de conținut unde pot fi utilizate fragmente bogate
 • Alegeți un plugin de fragmente bogate (de ex. Schema All In One sau WP Review)
 • Schema All In One este gratuită, dar are opțiuni de personalizare minime și pare plictisitoare
 • WP Review arată mult mai bine, are mai multe șabloane pre-stilate, este întreținut și actualizat frecvent de MyThemeShop, acceptă 14 tipuri de date și este ceea ce folosesc
 • Utilizați pluginul pentru marcarea conținutului și testați-l folosind Instrumentul de date structurat Google
 • Folosiți tutorialul meu pe adăugarea de fragmente bogate pe WordPress pentru instrucțiuni complete
5.7. Fragmente prezentate

Fragmente prezentate sunt atunci când Google afișează părți din conținutul dvs. într-un rezultat foarte bun. Google scoate acest lucru din orice rezultat din prima pagină, care face o treabă excelentă la răspunzând în mod concis la întrebări sub formă de paragrafe, liste și tabele (cele 3 tipuri de fragmente prezentate).

Îl aduc pe acesta la scrierea proiectării unui grafic frumos despre cuvântul cheie (SiteGround vs. Bluehost), făcând legătura cu referințe de calitate / nepărtinitoare pe care Google le vede ca fapte (modul în care este deținut Bluehost EIG, Sondaje pe Facebook, Pagina de găzduire recomandată de WordPress) și păstrându-l bazat pe fapte.

Fragmente prezentate

Cum să obțineți Google pentru a vă acorda fragmente prezentate

 • Vizați un cuvânt cheie în care oamenii doresc un răspuns concis
 • Exploratorul de cuvinte cheie Moz are un filtru care vă ajută să găsiți cuvinte cheie pentru întrebări
 • Determinați dacă răspunsul ar trebui să fie un paragraf, o listă sau un tabel
 • Direcționați cuvinte cheie care au deja un fragment prezentat, dar care au o muncă slabă
 • Creați conținut bazat pe fapte cu referințe de calitate (link-uri, grafică etc.)
 • Dacă vizați caseta de răspuns, vizați-vă cuvântul cheie folosind o potrivire exactă
 • Asigurați-vă că sunteți la prima pagină pentru cuvântul cheie, dacă nu, îmbunătățiți conținutul
 • În cele din urmă, Google stabilește dacă vor arăta rezultatul dvs. sau orice rezultat
5.8. Crearea titlurilor

Prima pagină – postările au de obicei titluri mai lungi decât paginile. Titlurile postării mele merg de obicei în felul acesta: Setările ideale ale rachetelor WP cu Cloudflare + Instrucțiuni StackPath (# 1 Evaluare Cache Plugin, cea mai nouă versiune 3.0.5.1). Paginile mele sunt mai mult ca acestea: WordPress SEO Consulting. Majoritatea paginilor mele folosesc o potrivire exactă a cuvintelor cheie care descriu serviciul, în timp ce postările mele descriu și ceea ce este acoperit în tutorial (și de multe ori include anul „2018” pentru a ajuta cuvintele cheie cu date vizate). Acest lucru atrage oamenii să citească și poate duce la scăderea ratelor de respingere.

titlul paginii: WordPress SEO Consulting – mic de statura
Publicați titlu: Setările ideale pentru rachetă WP cu instrucțiuni Cloudflare + StackPath (nr. 1 Cache Plugin, cea mai nouă versiune 3.0.5.1) – lung

5.9. Pregătirea titlurilor SEO

Unii oameni încearcă atât de mult să obțină lumini verzi în Yoast prin includerea cuvântului lor cheie, uită să scrie un titlu frumos care îi va determina pe oameni să facă clic pe linkul lor. Iată câteva exemple de titlu.

Titlul 6

Titlul 3

Titlul 4

Titlul 5

Titlul 2

Titluri SEO – postarea titlurilor SEO este de obicei o versiune scurtată a titlului tău mai lung: Setările ideale pentru rachetă WP cu Cloudflare + StackPath CDN (2018). Paginile sunt de obicei o versiune mai lungă a titlului tău scurt: WordPress SEO Consultant / Yoast Expert – Tom Dupuis. Am inclus „Yoast Expert” pentru că știu că majoritatea oamenilor care caută consultanță SEO SEO au nevoie de ajutor cu Yoast. În loc să includeți doar cuvântul dvs. cheie și numele de sitenie (huiduire), faceți-vă să ieșiți în evidență puțin – spuneți-I DE CE sunteți diferiți decât toți ceilalți din Google.

Titlul SEO al paginii: Consultant SEO SEO / Expert Yoast – Tom Dupuis – versiunea prelungită a titlului meu „WordPress SEO Consulting”
Publicați titlul SEO (scurtat): Setările ideale pentru rachetă WP cu Cloudflare + MaxCDN (V. 3.0.5.1) – versiunea scurtă a titlului meu „Setările ideale pentru rachetă WP cu instrucțiuni Cloudflare + StackPath (# 1 Evaluare Cache Plugin, cea mai nouă versiune 3.0.5.1)”

5.10. Pregătirea meta descrieri

Da, ar trebui să utilizați cuvântul cheie focus aici (sau o variantă a acestuia). Dar scopul principal al meta descrierii este de a rezuma conținutul și de a spune oamenilor DE CE ar trebui să facă clic pe rezultatul dvs. In al meu Tutorial pentru setări Yoast meta description spune oamenilor că includ un fișier zip al setărilor mele pre-configurate Yoast. Asemenea lucruri mici vă pot crește cu ușurință ratele de clic.

Meta Descrierea

5.11. Optimizarea imaginii sociale

Vedea secțiunea 2.11 pentru a vă face formatul conținutului corect atunci când este distribuit pe Facebook / Twitter.

5.12. Renunțați la cuvântul cheie de câteva ori în conținut

Densitatea de cuvinte cheie abia contează (puteți obține de fapt penalizat pentru umplerea cuvintelor cheie) dar ar trebui să îl folosești de câteva ori în conținut, cea mai importantă fiind în primele propoziții de cuplu. Yoast face o afacere mare despre densitatea cuvintelor cheie dar nu sunt de acord, duce adesea la conținut spamm.

Nu trebuie să fie o potrivire completă 100% a cuvântului cheie de focalizare, dar ar trebui să fie aproape și să fie citit natural. Yoast detectează doar potriviri de cuvinte cheie exacte în editorul vizual (nu construitori de pagini), atât timp cât îl menționați (sau o variantă), puteți ignora recomandarea privind densitatea cuvintelor cheie în Yoast. Și dacă includeți o imagine în partea de sus a postării, Yoast consideră acest lucru ca primul paragraf – astfel încât utilizarea „cuvântului cheie în primul paragraf” (o recomandare Yoast) nu este uneori posibilă. Nu-l răsturnați … când scrieți despre acest subiect, veți menționa, de obicei biți din cuvântul dvs. cheie în mod natural în conținutul / imaginile dvs. Asta dorește Google.

Densitatea cuvinte cheie Yoast FOcus

Focus cuvânt cheie în primul paragraf

5.13. Evitați umplerea cuvintelor cheie

De ce nu ar trebui să vă obsedați de luminile verzi …

 • Google penalizează umplutură de cuvinte cheie
 • Yoast detectează doar potriviri EXACT ale cuvântului cheie focus
 • Dacă utilizați potriviri parțiale (sinonime), Yoast nu o va detecta
 • Prea multe potriviri exacte ale cuvintelor cheie fac ca conținutul dvs. să pară spammy
 • Potrivirile / sinonimele parțiale sunt încurajate și par adesea mai naturale
 • Titlurile ar trebui să încurajeze oamenii să citească, nu doar să includă cuvântul cheie de focalizare
 • Optimizarea conținutului este mai mult decât utilizarea cuvintelor cheie, ceea ce sugerează mai ales Yoast

Ce ar trebui să spună Analiza SEO a Yoast:

AVERTIZARE: injectarea de cuvinte cheie în conținutul / fragmentele dvs. le face să pară spammy! Te-ai gândit să scrii un titlu SEO + meta descriere pentru a crește CTR? Fiecare rezultat din Google va utiliza cuvântul cheie – de ce cineva ar face clic pe linkul dvs.? Da, ar trebui să utilizați cuvântul cheie în titlul paginii, titlul SEO și meta descrierea … dar nu injectați cuvinte cheie doar pentru a obține lumini verzi în Yoast. Uitați despre densitatea cuvintelor cheie și cuvintele cheie din subpoziții … începeți să vă gândiți să adăugați un tabel de conținut la postări mai lungi, videoclipuri, infografii, fragmente bogate, imagini de partajare socială și creșterea conținutului subțire pentru a-l îmbunătăți (mai detaliat) decât toți ceilalți.

5.14. permalinks

Câteva note privind legăturile permalink (URL-uri / slug) …

5.14.1. Scurtați Permalink-urile

Scurtarea permalinkurilor accentuează cuvintele cheie pentru motoarele de căutare …

Permalink-uri scurtate

5.14.2. Nu eliminați întotdeauna cuvintele de oprire

Opriți cuvintele sunt cuvinte scurte, nedescriptive, pe care Yoast recomandă să le eliminați din permalink-uri pentru a pune un accent mai mare pe cuvântul dvs. cheie focus. Deși acest lucru este de obicei bun, vă poate face, de asemenea, permisiunile permanente să pară foarte ciudate (vezi mai jos). Dacă oamenii se pot uita la legătura dvs. permanentă și știu despre ce este articolul, eliminați-le. Dar dacă îi face să citească amuzant, nu.

Yoast-Stop-Words

De ce nu ar trebui să eliminați întotdeauna cuvintele de oprire …

Yoast-Stop-cuvinte-exemple

5.14.3. Când se schimbă Permalink

Iată că este bine să schimbați legături permise:

 • Treci la SSL (HTTPS)
 • Treci la non-WWW
 • Cuvântul „categorie” se află în adresele URL postate
 • Utilizați structura? P = 123 de legătură permanentă
 • Versiunea veche a lui Yoast a eliminat toate cuvintele tale de oprire
 • Legătura permanentă nu descrie conținutul / cuvântul cheie al paginii
 • Scrieți conținut pentru a viza un cuvânt cheie complet diferit
 • Pagina / postarea nu este bine stabilită (are trafic redus / link-uri / partajări)

Cel mai bine este să remediați permalink-urile toate dintr-o singură dată, mai degrabă decât să le schimbați de mai multe ori. Dacă oricum treceți la SSL, la fel de bine puteți să treceți la non-WWW, să eliminați „categoria” de la adresele URL ale blogului și să remediați paginile / postările cu permalinkuri care nu-l descriu conținutul / cuvântul cheie. Asigurați-vă că configurați redirecțiunile corespunzătoare și acordați timp Google pentru a vă reproșa site-ul și a actualiza noile permalinkuri în rezultatele căutării. Este posibil să observați o scădere a clasamentului – care este de obicei temporară.

5.14.4. Utilizați „Post Name” Structura permanentă

Structura denumirilor permalink (www.yourwebsite.com/post-name/) este, în general, cea mai bună opțiune. Puteți găsi acest lucru în WordPress la Setări → Legături permanente. Este scurt și vă permite ca titlul postării dvs. să fie în partea din față a legăturilor dvs. permanente (care include cuvântul dvs. cheie). Puteți lua în considerare o structură personalizată din /% categoria% /% postname% / care clasifică postările dvs. în categoriile de bloguri. Ambele sunt bune decât dacă aveți un motiv excelent pentru a utiliza o structură diferită.

Post Post Name Permalink Settings

5,15. Imagine SEO

A își aminti să optimizați imaginile pentru viteză în secțiunea 6.7.

5.15.1. Nume fișier imagine

Etichetați imaginile înainte de a le încărca pe WordPress deci numele fișierului descrie imaginea. Dacă le-ați încărcat deja cu nume de fișiere nedescriptive (DSC12345), reîncărcați-le. NU umpleți cuvinte cheie în numele fișierului sau în textul alt (utilizați-l doar dacă descrie efectiv imaginea) și ignorați această recomandare Yoast dacă bula este roșie. Pur și simplu descrieți imaginea.

Nume fișier imagine

5.15.2. Imagine Alt text

Textul alt trebuie să fie același cu numele fișierului. Pentru ca WordPress să completeze automat text alt, utilizați un plugin de tipul Atribute de imagine automată din nume de fișier cu Bulk Updater.

Text alternativ

5.16. Link-uri

Această secțiune acoperă legături interne, link-uri externe, titluri de link-uri, link-uri de afiliere și remedierea legăturilor sparte. De asemenea, atinge backlink-uri – obișnuite de obicei prin crearea de conținut excepțional.

5.16.1. Legături interne

Linkurile interne sunt o modalitate naturală de a construi link-uri către conținutul dvs., ajutând oamenii să găsească informații despre un anumit subiect. Dacă recomand să configurați WP Rocket în acest ghid, voi indica tutorialul meu WP Rocket în loc să lipiți fiecare captură de ecran, care ar fi conținut duplicat.

Controlați sitelinkurile – cu cât aveți mai multe legături către o pagină, cu atât este mai probabil să apară în sitelinkuri secțiunea rezultatelor căutării Google. Legăturile interne este modalitatea principală de a le controla.

sitelinkuri

Nu folosiți pluginuri de legătură internă – niciun algoritm nu va face o treabă mai bună decât introducerea manuală a legăturilor, ceea ce este valabil și pentru pluginurile „legate de postări”. În plus, aceste plugin-uri pot încetini site-ul.

5.16.2. Linkuri externe

Linkurile externe sunt precum citarea surselor către Google. Acestea ar trebui să provină de pe site-uri web de încredere, dar să furnizeze și informații suplimentare despre subiecte specifice. Evitați conectarea la site-uri web generice precum Wikipedia și, în schimb, faceți legătura cu conținut din nișa dvs. Folosiți câteva pe fiecare pagină, deoarece Google folosește conținutul pe care îl conectați ca semnal de relevanță pentru propriul dvs. conținut și îmbunătățește SEO.

5.16.3 Text ancorare

Text ancorat este textul folosit pentru a denumi linkul dvs. Moz recomandă utilizarea unui text de ancoră grea, descriptiv, fără cuvinte cheie, în timp ce Wikipedia folosește toate textele exacte de ancorare care se potrivesc (ceea ce unii oameni consideră că ajută la îmbunătățirea clasării paginii pentru cuvântul cheie). Urmează strategia Moz, deoarece potriviri exacte pot arăta spammy și ar putea spune Google că încercați să manipulați clasamentele.

Exemplu text ancorare

5.16.4 Titluri de legătură

Doriți să reduceți rata de respingere? Utilizați titlurile de legături pentru a ajuta oamenii să învețe ce fac clic pe.

Titluri de legătură

Ori de câte ori adăugați un link, adăugați și un titlu …

Titluri Link WordPress

5.16.5 Link-uri de afiliere

Îmi câștig viața prin marketingul de afiliere și am câteva trucuri în mânecă …

SiteGround-afiliat-Vânzări

Sfaturi:

 • Nu folosiți o tonă de legături de afiliere pe o pagină
 • Adăugați rel = „nofollow” la toate linkurile dvs. de afiliere
 • Nu enumerați întotdeauna cele mai scumpe / afiliate produse
 • Creați pagini de destinație pentru produsele pe care le vindeți și conectați-le la acestea
 • Creează link-uri de afiliere sau folosește personalizatorul de link-uri afiliat, dacă este disponibil (siteGround.com/go/managed-wordpress-hosting arată mult mai bine decât onlinemediamasters.com/go/managed-wordpress-hosting)
 • Adăugați un ton de valoare conținutului dvs. pentru a evita penalitățile (site-urile de afiliere sunt predispuse)

ps. dacă sunteți în industria WordPress, consultați lista mea programe de afiliere pentru WordPress.

5.16.6 Linkuri rupte

Verificarea legăturii Dr. scanează gratuit până la 7.500 de link-uri / lună. Evitați Plugin de verificare legătură ruptă ceea ce face o treabă bună, dar scanările consumă procesor și sunt interzise de multe companii de găzduire.

Dr-Link-Check

4.15.7. backlink

Singura dată când am angajat un link builder (care a avut o recenzie perfectă de 5 stele pe upwork.com), am primit un Google Penalty. Acest lucru mi-a zdrobit traficul / finanțele site-ului. Am primit pedeapsa ridicată parcurgând fiecare link individual către site-ul meu, solicitând administratorilor web să elimine linkurile pe care mi le-a construit freelancerul și să trimit un solicitarea de reexaminare către Google. De asemenea, am lucrat neobosit pentru a-mi îmbunătăți conținutul. Abia după mai bine de un an, pedeapsa a fost înlăturată.

Lecţie: nu angajați un constructor de legături. Angajați un designer infografic.

Ghidul de construire a linkurilor din Backlinko listează „activele vizuale” cu numărul 1… referindu-se în mod special la infografii, ghiduri în profunzime și lucruri de pe care site-ul tău VREAU să se conecteze. El a obținut peste 19.000 de acțiuni ghid SEO pe pagina… care a început cu o infografie dulce. Nu-ți pierde timpul scheme de legătură sau să vă adresați persoanelor pe care nu știți să le solicitați un link … să lucrați la conținut, să obțineți un nivel mai ridicat, iar oamenii vă vor găsi și vă vor lega. Conținut yo, CONȚINUT!

5.17. Ratele de clic

Acoper tot ceea ce este necesar pentru a crește ratele de clic din acest ghid, dar acesta este un memento pentru cât de importante sunt. Acestea pot fi măsurate în Google Search Console Search Analytics.

Ratele de clic

5.18. Videoclipuri + Infografie

Puteți spune cât timp am petrecut în capturile de ecran? Zile probabil. Puteți face acest lucru, videoclipuri sau infografice. Alege unul sau două. Dar ai nevoie de unul dintre ele – nu doar de text scris.

5.19. Fișiere Postări sub 1 categorie

Etichetați postările din categoria 1 pentru a evita conținutul duplicat.

Etichete Categorii WordPress

Dacă plănuiți indexarea paginilor de categorii (în fila Taxonomii din Yoast), ar trebui să proiectați acele pagini de categorii, astfel încât să arate frumos! Dă-i un titlu, descrierea despre ce categorie este vorba, proiectează-ți bara laterală și scrie un titlu SEO personalizat + descriere meta cu un cuvânt cheie pentru acea categorie. Va avea o șansă mai bună de clasare.

5,20. Nu exagerați etichetele

Acestea sunt de obicei subiecte cheie abordate în postare.

Etichete Categorii WordPress

6. Optimizarea vitezei

Vrei scoruri 100% GTmetrix? Această secțiune vă arată cum am făcut-o.

6.1. GTmetrix vs. Pingdom vs. Inspecții PageSpeed

Timp de încărcare este valoarea principală pe care ar trebui să o măsurați, cu care scorurile sunt foarte corelate. Acestea sunt îmbunătățite prin fixarea recomandărilor de viteză (GTmetrix este instrumentul meu preferat pentru acest lucru).

GTmetrix – vezi care sunt plugin-urile / elementele care necesită cel mai mult timp pentru a se încărca în fila „Cascadă” (acestea vor apărea de asemenea de mai multe ori în raportul dvs. Viteza paginii / YSlow), imagini neautorizate, verificator CDN în fila YSlow și verificați TTFB (prima dată octet) afișat în fila „Cronologii”.

Pingdom – instrumentul cel mai precis pentru măsurarea timpilor de încărcare conform WP Rocket.

Google PageSpeed ​​Insights – măsuri timpi de răspuns a serverului care ar trebui să fie <200ms. Inutil, deoarece nu măsoară timpii de încărcare (recomandările GTmetrix / Pingdom sunt mult mai bune), în timp ce viteza mobilă este de obicei îmbunătățită în combinație cu viteza desktop.

6.2. Hosting

Cuvântul „server” este menționat literal de 70 de ori în versiunea Ghid de optimizare WordPress și de 35 de ori în GTmetrix de ce tutorialul meu este lent (bliț de știri … este cam important). Rulează site-ul prin Google PageSpeed ​​Insights sa vezi daca reduce timpul de răspuns al serverului este în raportul tău. Dacă nu este sub 320ms ca Google recomandă probabil înseamnă că serverul dvs. (găzduirea) este lent.

Reducerea-Server-răspuns în timp

O altă indicație este dacă dumneavoastră timpul până la primul octet este mare în fila „Cronologii” din GTmetrix

GTmetrix-Time-To-Primul-Byte

Aceeași companie (EIG) deține Bluehost, HostGator, iPage, Site5, Unified Layer și altele 60 de companii de hosting diferite. Sunt cunoscuți pentru reducerea costurilor prin ambalarea prea multor persoane pe același server (subliniind-o) și au recenzii oribile din cauza asta. Multe site-uri web găzduite de EIG au timpi mari de răspuns și aș evita cu orice preț utilizarea acestor companii.

Lista-Of-GIE-Brands

eu folosesc SiteGround si are Timp de răspuns de 200ms cu scoruri 100% GTmetrix și .4s Timpuri de încărcare pingdom. Faceți o verificare de găzduire, executați propriile teste sau dați clic pe paginile mele de încărcare rapidă. Au fost calificati de gazda numărul 1 în 26 de sondaje de pe Facebook și sunt lumi mai bune decât EIG (Bluehost, HostGator), Hai tăticu, și alte gazde care împachetează prea multe persoane pe același server. Au fost multi oameni OMS migrată și postat rezultate pe Facebook și Stare de nervozitate. Tweet după tweet, post după post, sondaj după sondaj după sondaj, găzduire mai rapidă va fix timpi de răspuns lent. sunt recomandat de WordPress, do migrații gratuite, iar eu le folosesc plan semi-dedicat.

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

WordPress Gazduire sondaj septembrie 2018.png

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

Ce spun ceilalți …

-Hosting WordPress-întrebare

Oameni care au migrat …

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

Au 3 planuri

SiteGround-Hosting

Sunt pe ele planul semi-dedicat GoGeek și iată-mă pe mine Raport Pingdom

2019-Pingdom-Raport

Raportul meu GTmetrix …

2019-GTmetrix-Raport

Planurile superioare includ mai multe resurse server (numărul de servere este factorul # 1 din ghidul de optimizare WordPress). Puteți vedea a grafic de comparație completă din planul lor StartUp vs. GrowBig vs. GoGeek, dar GrowBig vă oferă aproximativ 2x resurse de server ca StartUp, iar GoGeek este găzduire semi-dedicată ceea ce vă oferă și mai multe resurse de server. GrowBig + GoGeek vin cu suport prioritar și puteți găzdui site-uri nelimitate. Gazduire cloud este destul de scăzut de preț la 80 USD / an, dar vine cu 2CPU + 4 GB RAM și este chiar mai rapid decât GoGeek.

Puteți vedea acest lucru pe site pagina cu caracteristici

SiteGround-Server-Resurse-Chart

Al lor tehnologie de viteză este principalul motiv pentru care oamenii le aleg (serverele NGINX, unități de stare solidă, HTTP / 2, PHP7, HHVM și Faceți clic pe activarea Cloudflare în cPanel cu opțiunea de a folosi cache agresiv, de a minifica și railgun). Combinați SiteGround + Cloudflare + WP Rocket și vă vom plăti literalmente 50 USD dacă scorurile / timpul de încărcare nu se îmbunătățesc. Al lor tehnologie uptime este la fel de bun și am 100% uptimes în Uptime Robot. De asemenea, beneficiați de asistență WordPress care răspunde la bilete la aproximativ Medie de 10 minute, backupuri zilnice automate, gratuite Să criptăm SSL pentru comerț electronic și altele Caracteristici WordPress. SiteGround va migra chiar toate site-urile / e-mailul dvs. gratuit dacă sunteți pe cPanel și pe un site web dacă nu pe cPanel.

Aproape 5 ani pentru mine …

SiteGround-Hosting

Renunțarea la afiliere – dacă vă înscrieți pe SiteGround cu my link de afiliere Voi dona o bucată bună fără cheltuieli. În fiecare an eu donați 3 milioane de dolari pentru campaniile GoFundMe (2018 trebuia să-i hrănească pe cei flămânzi din Denver, 2017 era la Crucea Roșie la Uraganul Harvey). Suportul dvs. vă ajută și îl apreciez cu adevărat. Încerc să fac recenziile mele imparțiale și susținute evidență In forma Sondaje pe Facebook, tweeturi, și conversații reale. Dacă nu doriți să-l utilizați, iată un link neafiliat la SiteGround În orice caz, cred cu adevărat că sunt o gazdă WordPress stelară, iar site-ul dvs. va funcționa mai rapid / mai ușor … faceți-vă cercetările pe grupurile Facebook + Stare de nervozitate și veți găsi majoritatea oamenilor spune la fel.

6.3. Teme ușoare (StudioPress)

Teme StudioPress sunt ușoare (se încarcă super rapid) și sunt recomandate de Yoast, Matt Cutts (de la Google) și chiar de Matt Mullenweg. Temele ușoare au o funcționalitate minimă încorporată, ceea ce duce la o balonare mai puțin inutilă și se bazează în schimb pe Plugin-uri pentru a adăuga doar funcționalitatea de care aveți nevoie. Temele Divi și ThemeForest au adesea atât de multe funcții încorporate care îți pot ucide timpul de încărcare. Există multe teme ușoare, dar StudioPress este cu siguranță unul dintre cele mai apreciate magazine tematice. Le folosesc Tema de outreach Pro.

Teme StudioPress

6.4. Plugin-uri ușoare (Listă)

BackupUpdraftPlus.

SlidersMonolog, LayerSlider, sau Glisoare Meteor.

PortofoliuGaleria Envira, FooGallery, sau Grila.

Partajare socialăPartajare socială Sassy sau Partajare socială DVK.

Google Analytics – Google Analytics și Search Console ar trebui să fie suficiente, sau Clicky.

Constructori de paginiWordPress Page Builder de MotoPress, dar niciun constructor de pagini nu rulează mai repede decât editorul nativ WordPress. Combinați acest lucru cu Plug-ul Duplicator și nu ar trebui să aveți nevoie de un constructor de pagini (inclusiv de construitori de pagini încorporate pe teme WordPress). Cu excepția cazului în care echipa ta refuză absolut învață puțin HTML (cel mai ușor limbaj de codare), evitați creatorii de pagini.

ComentariiÎncărcarea condiționată de disqus.

Plugin-uri StudioPress – plugin-uri ușoare pentru Genesis Framework.

6.5. Pluginuri de optimizare a vitezei (Listă)

Toate sunt cele mai bine cotate, dar evitați instalarea a 2 plugin-uri dacă au funcționalitate duplicată.

6.6. Plugin-uri cu procesor înalt (listă)

* Vinovații obișnuiți includ postări, statistici, sitemap, chat, calendar, construitori de pagini și plugin-uri care rulează scanări / procese în curs sau care afișează un procesor înalt în GTmetrix.

6.7. Optimizarea imaginii

Există de fapt 20 de moduri de a optimiza imaginile – cine știa? Dar dacă luăm viteză, acestea sunt primele 3 in GTmetrix. Rețineți că GTmetrix arată doar imagini neautorizate pentru o pagina singura deci este mai bine să începeți cu imaginile care apar pe mai multe pagini (logo, bară laterală, imagini de subsol) apoi să executați paginile cele mai importante prin GTmetrix și să optimizați imaginile pe acestea.

image-optimizare

Citiți tutorialul meu complet de optimizare a imaginii WordPress pentru a afla cum să:

TOC de optimizare a imaginii

Serviți imagini la scară largă – redimensionați imaginile mari la dimensiunile prezentate în GTmetrix. Uneori, GTmetrix arată dimensiunile greșite, caz în care puteți face o captură de ecran a imaginii la un zoom de 100% și puteți măsura lățimea + înălțimea unui program precum GIMP (instrument de editare a imaginilor pe care îl folosesc).

Serviți imagini la scară largă

Compresie fără pierderi – acesta este articolul „optimizează imaginile” din GTmetrix. Imagify și Kraken sunt cele mai bune pluginuri pentru asta, folosesc Imagify. Alte plugin-uri au buguri, nu comprimă imagini sau pot rupe imagini. Acestea au o limită lunară pentru conturile gratuite, dar fac o treabă mult mai bună.

 1. Înregistrează-te pentru Imagify
 2. Instalați dispozitivul Imaginați pluginul
 3. Accesați secțiunea Media din WP
 4. Bulk comprima toate imaginile de pe site-ul dvs.
 5. După ce ați atins limita de 25 MB, plătiți 4,99 USD pentru 1 GB de date sau așteptați luna viitoare

imagify-WordPress-image-optimizare

Specificați dimensiunile imaginii – înseamnă că trebuie să specificați o lățime / înălțime în HTML sau CSS al imaginii. Editorul vizual face acest lucru automat, astfel încât acest lucru apare de obicei în widget-uri, CSS sau alte secțiuni ale site-ului dvs. web care sunt codate manual. Urmați doar exemplul din fotografia de mai jos …

Specificați dimensiunile imaginii

6.8. Cache Plugin

WP Rocket a fost evaluat în topul de memorie cache # 1 în mai multe sondaje Facebook Performanță rapidă (copil nou la bloc) și WP Fastest Cache sunt de obicei 2 și 3. Optimizatorul SG al SiteGround a ajuns și din ce în ce mai bine. Foarte multă lume folosește și ea W3 Cache totală dar au fost raportate o mulțime de erori. Ar trebui să aveți instalat doar 1 plugin de cache, dar dacă utilizați un plugin gratuit, ar trebui să testați mai multe pluginuri pentru cache pentru a vedea care este cel mai bun timp de încărcare.

Am scris tutoriale pentru toate cele 5 …

2016 cel mai bun sondaj de memorie cache

Sondaj de plugin pentru cache 2019

Racheta Swift vs WP

2016 sondaj de memorie cache

Cele mai bune plugin-uri de memorie cache din 2018

racheta wp vs c3 totla cache

6.9. Cloudflare

Cloudflare este un mod ușor (și gratuit) de a îmbunătăți viteza cu ajutorul lor CDN și protejați-vă site-ul utilizându-le securitatea internetului. Depinde de gazda dvs., dar mulți dintre voi puteți activa Cloudflare în cPanel (imaginea de mai jos este pentru SiteGround). WP Rocket, WP Fasetst Cache și W3 Total Cache se integrează cu Cloudflare dacă preferați să o configurați astfel.

Sau activă-l în cPanel-ul tău …

Activare SiteGround Cloudflare

Asigurați-vă că activați cache-ul agresiv, minificați și railgun pentru perioade de încărcare și mai rapide …

Setări SiteFround Cloudflare

6.10. CDN

Cloudflare se concentrează mai mult pe găzduire, în timp ce StackPath se concentrează pur pe CDN (viteză). Cloudflare are 200+ centre de date în timp ce StackPath are 30 de centre de date, dar mai multe centre de date = site-ul mai rapid, iar StackPath se află în cea mai mare parte în SUA, cel puțin acolo unde sunt majoritatea cititorilor mei. Cloudflare costă suplimentar pentru traficul HTTPS și nu are suport pentru planul gratuit. Combinarea ambelor servicii mi-a oferit cele mai rapide timpi de încărcare și scoruri în GTmetrix + Pingdom, iar în prezent le folosesc pe ambele. StackPath este de 10 USD / lună, cu un proces de 30 de zile gratuit, Cloudflare este gratuit. Tutorialele mele vă arată cum puteți configura StackPath cu pluginul dvs. de memorie cache, dar aș contacta asistența lor atunci când ați terminat, deoarece m-au ajutat să îmbunătățesc în continuare timpul de încărcare.

StackPath-data-Centre

6.11. Videoclipuri cu încărcătură leneșă

Videoclipurile sunt de obicei elementul cel mai greu de pe o pagină. Acest lucru întârzie să le încărcați până când derulați în jos și efectiv vedeți videoclipul care ar trebui să reducă timpii de încărcare cu mai multe secunde (am făcut acest lucru pe o postare cu 2 videoclipuri și l-am îmbunătățit cu 6 secunde). Dacă utilizați WP Rocket, aveți o opțiune pentru a activa acest lucru în setările de bază, sau puteți utiliza Plugin Loy For Video. Nu descarc imagini, deoarece acest lucru poate fi enervant pentru cititorii dvs. de a avea imagini care se încarcă constant.

Opțiunea WP Rachete Lazyload

6.12. Fonturi Web

Dacă vedeți erori legate de fonturi în GTmetrix / Pingdom, găzduirea fonturilor la nivel local ar trebui să ajute la remedierea acestora.

Google-Fonturi-GTmetrix

Cum să găzduiești fonturi Google locale

 1. Alege un Font Google
 2. Descărcați fontul
 3. Convertiți în fonturi web (utilizând Transfonter)
 4. Fiți minim cu numărul de fonturi / greutăți
 5. Descărcați fișierele de font convertite
 6. Încărcați fișiere de font pe WordPress (ideal dosarul wp-content / upload)
 7. Adăugați fonturi personalizate la CSS
 8. Testați fontul
 9. Setați un font implicit
 10. Întotdeauna au un font de tip fallback
6.13. Eliminați șirurile de interogare

Acesta este un element pe care îl puteți vedea în instrumentele de testare a vitezei (Pingdom, GTmetrix, PageSpeed ​​Insights). WP Rocket are, de asemenea, o opțiune pentru aceasta, deci asigurați-vă că o activați în opțiunile avansate. Puteți încerca, de asemenea Eliminați șirul de interogare din pluginul resurse statice dar am auzit că nu funcționează întotdeauna. Puteți încerca, de asemenea, să reduceți la minimum pluginurile dvs., iar scorul dvs. ar trebui îmbunătățit pentru acest articol.

Eliminați șirurile de interogare din resurse statice

6.14. Curățarea bazelor de date

Aceasta șterge fișierele de gunoi (folderul coș de gunoi și spam, revizuiri de post care se acumulează ori de câte ori actualizați o postare, comentarii șterse, fenomene tranzitorii, și alte junk. Utilizați setările bazei de date WP Rocket pentru a vă curăța baza de date sau a utiliza Plug-ul WP-Optimize ceea ce face și o treabă grozavă.

Setările bazei de date a rachetelor WP

6.15. Optimizarea pluginurilor
 • Extindeți articolele din dvs. GTmetrix raport pentru a căuta pluginuri problematice
 • Folosiți fila GTmetrix Waterfall pentru a vedea pluginurile care necesită cel mai mult timp la încărcare
 • Ștergeți / dezactivați pluginurile pe care nu le utilizați și utilizați plugin-uri ușoare
 • Inserați codul de urmărire Google Analytics manual fără a utiliza un plugin
 • Înlocuiți plugin-urile de socializare cu Plugin-uri pentru pagina de Facebook sau Widget-uri Twitter
 • Dezactivați scanările în curs de desfășurare care provoacă o utilizare ridicată a procesorului (de exemplu, raportul de trafic în direct Wordfence)
 • Dacă utilizați pluginuri pentru că nu cunoașteți codul, întrebați dezvoltatorul despre alternative
6.16. Optimizarea comentariilor

Comentarii cu încărcătură leneșă – utilizare Încărcarea condiționată de disqus dacă folosiți Disqus.

GravatarsGravatars încetiniți postările cu multe comentarii (executați o postare cu comentarii prin GTmetrix și veți vedea că Gravatars vă va strica raportul). Aveți câteva opțiuni …

 • Dezactivați complet comentariile
 • Setați Gravatar-ul implicit la Blank
 • Dezactivează gravatoarele în Setări → Discuție
 • Ștergeți comentariile care nu adaugă valoare postării dvs.
 • Setați Gravatarul dvs. implicit la o imagine personalizată pe serverul dvs.
 • Limitați imaginile dvs. Gravatar la dimensiuni mici (de ex. 32px)
 • Încărcați comentariile în mod dinamic folosind butonul Ascunde Afișare plugin comentarii

Preveniți spamulPlugin anti-spam face o treabă excelentă și nu folosește captcha.

6.17. Dezactivați funcțiile inutile

Clearfy și WP Dezactivat faceți o treabă excelentă dezactivând lucruri precum controlul bătăilor inimii, pingbacks, trackbacks, autosave, XML-RPC, limitând revizuirile post și multe altele. Practic, acesta șterge site-ul dvs. de funcțiile neutilizate care pot apărea în rapoartele GTmetrix / Pingdom.

Sfaturi despre WP Dezactivat

 • Dezactivează TOTUL pe care nu îl folosești
 • Planificarea ștergerii spamului este o idee bună
 • Emojis, Google Maps și Gravatars durează mult timp să te încarci
 • Pingbacks și trackbacks de obicei nu merită resursele suplimentare
 • Setați reviziile postate pe 3-5 astfel încât să aveți copii de rezervă, dar nu aveți nevoie de sute
 • Opțiuni diverse din fila „cerere” vă pot îmbunătăți timpul de încărcare

WP-disable-Cereri

WP-disable-Tag-Setări

WP-disable-Admin

/ WP-disable-SEO.

WP-disable-Altele

Gazduiește Google Analytics local
În partea dreaptă a setărilor WP Disable, aveți opțiunea de a introduce codul UA Google Analytics. Acest lucru ar trebui să remedieze elementul „pârghie de cache a browserului” pentru Google Analytics, adesea văzut în GTmetrix, Pingdom și Google PageSpeed ​​Insights. Asigurați-vă că ștergeți alte coduri de urmărire și plugin-uri Google Analytics și asigurați-vă că GA-ul dvs. urmărește în continuare datele utilizatorului.

WP-disable-Google Analytics-Local

Efectul de levier-Brower-Caching-Google Analytics

6.18. AMP (pagini mobile accelerate)

Pagini AMP faceți ca paginile dvs. mobile să se încarce mai rapid și adăugați o ștampilă AMP la rezultatele mobile …

Pagini mobile accelerate

Yoast AMP

Cum să adăugați pagini AMP pe WordPress

 • Instalați dispozitivul Plugin AMP (adaugă pagini AMP reale)
 • Instalați dispozitivul Adeziv pentru Yoast & AMP (vă permite să personalizați designul)
 • Adăugați / amp / la orice pagină pentru a vedea cum arată și asigurați-vă că funcționează
 • Accesați Setările → AMP ale Yoast pentru a vă schimba designul și a activa tipurile de postare personalizate
 • Asigurați-vă că reglați imaginea prezentată în partea de sus a paginilor dvs. (vezi tutorialul lui Yoast)
 • Verifică Secțiunea AMP din Google Search Console și găsiți și remediați erorile AMP
 • Aprinde Linkuri mobile accelerate în setările de viteză ale Cloudflare (vezi mai jos)

Link-uri mobile accelerate de Cloudflare

6.19. Evitați resursele externe

Ar trebui evitate serviciile Google Maps, AdSense, serviciile de postare a locurilor de muncă sau orice plugin care atrage conținut din altă parte. Imaginile ar trebui să fie încărcate în tabloul de bord WordPress și să nu fie copiate / lipite de pe un alt site web pentru a fi introduse pe al tău. Scoaterea conținutului de pe site-urile externe și afișarea lor pe site-ul dvs. ucide absolut notele / timpul de încărcare Verificați raportul GTmetrix.

GTmetrix-Publicitate

7. Consola de căutare Google

Google Search Console a fost mult mai util decât Google Analytics pentru optimizarea site-ului meu. Puteți configura acest lucru folosind Yoast în secțiunea 2.2. Este nevoie de câteva zile pentru ca datele dvs. să fie populate și chiar pentru câteva luni să fie colectate suficiente date dacă doriți să utilizați Search Analytics.

7.1. Nu includeți WWW

Numele de domeniu ideal este non-www cu SSL: https://onlinemediamasters.com/

Îți poți schimba numele de domeniu preferat în Setările site-ului din Consola de căutare. Aceasta ar trebui să fie aceeași versiune în WordPress (Setări → General → Adresă WordPress + Adresa site-ului). Asigurați-vă că toate linkurile de pe site-ul dvs. sunt non-www (puteți utiliza Mai bine pluginul Înlocuiește căutarea), configurați redirecții și verificați noua versiune în Search Console, păstrând vechea.

Numele de domeniu preferat

John Mueller de la Google spune …

Mai trebuie să vedeți acest lucru ca un fel de migrare a site-ului, așa că aș trece cu siguranță prin sfaturile de migrare pe care le avem în centrul de ajutor, în ceea ce privește setarea redirecțiilor, canonicele, hreflang, toate acestea pentru asigurați-vă că este configurat între diferitele versiuni …

… dacă efectuați această schimbare și sunteți încă pe http, atunci poate că are sens să spunem bine, vom lua acest moment în care trebuie să facem o migrație și să trecem la https. Deci, un fel de a face pasul următor deja în loc de a părăsi asta pentru anul următor pentru a parcurge un fel.

7.2. Direcționarea internațională

reglaj țintire internațională în Google Search Console spune Google ce țări sunt cele mai importante pentru tine. Și nu, nu exclude site-ul dvs. web din toate celelalte țări.

Consola Google de căutare Google internațională

7.3. Erori de accesare (consultați secțiunea 2.4)
7.4. Erori de utilizare mobilă

capacitatea de utilizare mobilă secțiunea Google Search Console arată TOATE erorile mobile pe site-ul dvs. (Instrumentul de testare mobilă Google afișează numai erori pentru o singură pagină). Doar pentru că utilizați o temă mobilă cu răspuns mobil NU înseamnă că site-ul dvs. va fi lipsit de erori mobile, verificați întotdeauna!

Cauta-Console-Mobile-Usability de erori

7.5. Securitate WordPress

Probleme de securitate secțiunea Google Search Console vă spune dacă site-ul dvs. are probleme, dar Verificatorul de securitate al Sucuri este de asemenea bun. Pe lângă schimbarea numelui de utilizator generic „Admin”, folosind o parolă puternică și asigurându-vă că corecțiile / temele / pluginurile WordPress sunt actualizate, folosesc Wordfence. Trebuie doar să vă asigurați că dezactivați rapoartele de trafic live care consumă resurse de server și încetinește site-ul. Securitatea iThemes este bun și, dar folosiți un singur plugin de securitate.

Verificator de securitate Sucuri

7.6 Google Analytics

Consola de căutare Google analize de căutare este mai bun la măsurarea SEO decât Google Analytics. Odată intrat în fila analitice de căutare, reglați filtrele pentru a vă măsura clasamentele, CTR-ul, clicurile etc..

Filtrul Google Analytics

Comparați-vă SEO cu o perioadă de timp anterioară …

Comparație de date

Consultați interogările (cuvinte cheie) pentru care sunteți clasat …

Interogări în Consola de căutare Google

Consultați întrebările pe care le clasificați pentru subiecte specifice (acesta este pentru SiteGround) …

Filtrul de interogare Google Analytics

Îmbunătățirea conținutului de calitate scăzută …

Low-Performing-Content-Google-Search-Console

Dacă vă plac acestea, consultați cele 7 tablouri de bord personalizate Google Analytics ale mele.

8. SEO local

Iată cum să obțineți un nivel mai mare în Google Maps și în rezultatele locale.

8.1. Factorii de clasare locală 2018

Iată cele mai recente Factorii de clasare a căutării locale 2018 (raportat de Moz la fiecare 2 ani).

2018 Factori de clasare a căutării locale

8.2. Citatele

Citatele – mențiuni online despre numele companiei dvs., dar majoritatea oamenilor le consideră directoare / profiluri de social media (Compania mea pe Google, YellowPages, Bing Places, Facebook, Yelp, TripAdvisor și site-uri de nișă). Crearea unei cantități abundente de referințe și obținerea de recenzii asupra acestora este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a obține un nivel mai ridicat în rezultatele căutării locale, în special Google Maps. Moz Local și Whitespark vă vor ajuta să construiți aceste referințe (sau să le externalizați).

8.3. PUI DE SOMN

NAP (nume de afaceri, adresă, telefon) – acestea trebuie să fie consecvente pe TOATE citările dvs. și pe site-ul dvs. web. Dacă aveți doar o locație, puteți enumera NAP-ul în subsol. Dacă aveți mai multe locații, enumerați-le PNA-urile individuale undeva pe paginile de destinație.

8.4. Compania mea Google

Optimizarea paginii dvs. de afaceri Google

* Google ia în considerare din ce în ce mai mult activarea proprietarilor de afaceri care: postează pe Google Posts, răspunde la recenzii, actualizează orele speciale, răspunde la întrebări, face convenabil clienților să întreprindă acțiuni directe asupra GMB folosind adresele URL ale companiei..

Logo-ul companiei mele Google

8.5. Moz Local

Moz Local vă spune dacă afacerea dvs. este listată pe primele 15 site-uri web de citare și dacă aveți profiluri incomplete, inconsistente sau duplicate. De asemenea, vă spune exact ce trebuie să faceți (profiluri suplimentare pe care trebuie să le creați, care profiluri au nevoie de mai multe fotografii și duplicate pentru a șterge. Pe măsură ce remediați acestea, scorul dvs. se va îmbunătăți – în mod ideal, scorul dvs. va fi aproape de 100%.

Scor citat local Moz

8.6. Whitespark

Pentru a obține un nivel mai ridicat în Google Maps, aveți nevoie de și mai multe referințe decât cele din Moz Local. Le puteți construi singură (folosind Lista de citări de top din Whitespark) sau angajați Whitespark pentru a le construi pentru 4-5 dolari pe referință. Am folosit serviciul lor pentru a obține mai mulți clienți în primele 3 rezultate ale hărții și ar trebui să îmbunătățească clasamentul pentru mai multe cuvinte cheie localizate. De obicei, încep cu Google My Business și Moz Local, apoi îl completez cu 500 de dolari în referințe din Whitespark. Merge foarte bine și au un perfect 5 stele pe Google cu peste 200 de recenzii.

Whitespark Citation Building

8.7. opinii

Pagina dvs. Compania mea pe Google este cel mai important loc pentru a face recenzii și aveți nevoie doar de 1 pentru ca acele stele cu recenzii să apară în rezultatele căutării Google. Chiar dacă recenziile reprezintă doar 10% din gradul de evaluare, acestea determină adesea 90% din ratele de conversie. Se afișează atunci când Google nume de companie și pentru cuvinte cheie localizate fără marcă.

Recenzii Google pentru SEO

8.8. Cuvinte cheie locale

Acoper cercetarea cuvintelor cheie în secțiunea 3, dar cuvintele cheie locale au o strategie unică …

 • Orașe mici de obicei au câteva cuvinte cheie largi (Fotograful Forest Forest)
 • Orașe mari de obicei au multe cuvinte cheie specifice (Fotograf de nou-născuți din Chicago)
 • Fiecare oraș are cuvinte cheie unice, așa că, dacă vizează mai multe locații, cercetează-le pe fiecare
 • Ex: dacă ești fotograf de nuntă din Chicago, creează și pagini pentru „indian” și „gay”
 • Utilizați caracterul subliniat pentru ca Google să „completeze semifabricatul” pentru diferite servicii

Cuvinte cheie pentru comandarea cuvintelor

8.9. Mai multe locații

Fiecare locație ar trebui să aibă propriile sale referințe – fiecare locație ar trebui să aibă propria pagină Compania mea pe Google, pagina Yelp, profiluri sociale și alte referințe din Moz Local și Whitespark.

Cuvinte cheie de cercetare – fiecare oraș are propriul set de cuvinte cheie care ar trebui cercetate pe Google. Orașele mari vor avea mai multe cuvinte cheie decât orașele mici (deoarece populația este mai mare).

Cuvinte cheie din Chicago

Creați pagini orientate geografic pentru cuvintele cheie ale fiecărui oraș – o strategie tipică este de a crea o pagină pentru fiecare oraș care vizează cuvintele cheie principale (de exemplu, Chicago Dentist, Orlando Dentist, etc.) cu o structură permanentă a site-ului web.com/locations/chicago. Dacă există alte cuvinte cheie specifice care sunt căutate în Google Autocomplete, puteți crea pagini separate pentru acestea.

8.10. Pagini orientate geo

Conținut unic – puteți proiecta un șablon pe care să îl utilizați pentru pagini orientate geografic, dar evitați căutarea și înlocuiți paginile (unde totul este la fel, cu excepția faptului că schimbați numele orașului și câteva imagini de cuplu), deoarece acesta este conținut duplicat. Fiecare pagină ar trebui să fie unică cu privire la locația ei.

Harta Google + Recenzii – De obicei, recomand să evitați Google Maps, deoarece acestea încetinesc timpii de încărcare, dar este o modalitate excelentă de a diferenția paginile dvs. geo-orientate și arată prea frumos.

PUI DE SOMN – fiecare pagină ar trebui să aibă NAP-ul unic al locației (numele companiei, adresa, telefonul).

8.11. Personalizare

Rată de clic – scrierea unui titlu SEO frumos de Yoast + meta descriere pentru ca oamenii să facă clic pe rezultatul căutării dvs. și, desigur, obținerea mai multor recenzii va îmbunătăți ratele de clic..

Clicuri mobile pentru apel – adăugați un buton (sau hyperlink) unde oamenii pot face clic pentru a vă suna.

555-555-1212

Verifică-uri – acordați persoanelor pentru verificare.

8.12. Tracker de rang local

Niciun alt instrument nu măsoară SEO local Următorul local al clasamentului Whitespark. Este precis și urmărește cuvinte cheie pentru mai multe locații din Google organic, Google Maps (snack pack), Bing organic, pachet Bing și alte rezultate ale căutării. Planul lor de afaceri mici este de 20 USD / an, dar merită, deoarece este cel mai bun / cel mai simplu mod de a urmări clasamentele locale. Da, mai bine decât Search Analytics.

whitespark-locale-rank-tracker

9. YouTube SEO

Cum să clasificați videoclipuri pe YouTube (și Google) …

9.1. Factorii de clasare YouTube

YouTube se bazează foarte mult pe semnale de logodnă pentru clasarea videoclipurilor (timp de vizionare, aprecieri, partajări, comentarii, abonați, comentarii, rate de clic). La fel ca și optimizarea conținutului existent factori la pagină (cuvânt cheie în titlu, descriere, nume de fișier, miniatură atractivă …) și factori din afara paginii (link-uri video, numărul de încorporari). Cercetarea cu cuvinte cheie și crearea unui videoclip care este mai bun decât cine este în rezultatele de top este cea mai bună modalitate de clasare. De obicei, petrec 8 ore într-un videoclip.

youtube video-SEO-rang-factori-ilustrației

rezumat

 • Cercetați un cuvânt cheie video în completarea automată YouTube
 • Cercetați concurența folosind Extensia Chrome VidIQ
 • Înregistrați un videoclip HD de 10 minute
 • Încurajează oamenii să le placă / să se aboneze
 • Includeți cuvântul cheie în numele fișierului video, titlu, descriere
 • Includeți etichete de timp în descrierea videoclipurilor + link-uri utile
 • Adăugați etichete, miniatură personalizată și încărcați o transcriere
 • Răspundeți la comentarii și încorporați videoclipul pe site-ul dvs.
9.2. Cuvinte cheie video

Cele mai bune cuvinte cheie video sunt expresii specifice (cu coadă lungă) care apar atât pe YouTube cât și pe completarea automată Google. În acest fel vă puteți clasifica în ambele locuri – amplificându-vă expunerea. Începeți să tastați un cuvânt cheie pe YouTube și acesta va completa fraza sau folosiți caracterul subliniat _ pentru ca acesta să completeze semifabricatul cu mai multe idei de cuvinte cheie. Puteți face acest lucru oriunde în expresie.

Completarea completă a YouTube (fraza completă)
Youtube-SEO-cuvinte cheie

Completare automată Google (Completați golul)
Expresii complete automate

9.3. Concursul de cuvinte cheie video

VidIQ Extensie Chrome – căutați cuvântul dvs. cheie în YouTube și vizualizați rezultatele de top pentru a vedea semnalele SEO ale fiecărui videoclip. Scorul SEO se bazează pe aprecieri, neplăceri, vizualizări, comentarii, partajări, timp de vizualizare, abonați, etichete, lungimea descrierii videoclipurilor și alte valori. Scoruri mai scăzute = mai ușor de întrecut acel videoclip. Cele mai importante (IMO) sunt opiniile, raportul like / dislike și numărul de comentarii.

Youtube-Video-Concurență

Majoritatea semnalelor pot fi văzute fără extensie …

Youtube-SEO-Concurență

Extensia Chrome MozBar – Google cuvântul dvs. cheie în timp ce căutați pe YouTube, astfel: site-ul: www.youtube.com termenul dvs. de căutare. Rezultatele cu PA mai mare (autoritatea paginii) înseamnă o concurență mai mare, ceea ce înseamnă că ar trebui să găsiți probabil o versiune mai specifică (cu coadă lungă).

Video-cuvinte cheie-Concurență

9.4. Obiectiv pentru 10+ minute

Lungimea este forța – la fel ca postările, videoclipurile mai lungi, care acoperă subiectul, vor fi mai mari. Nu uitați să adăugați timestamps-uri în descrierea videoclipului dvs. pentru a ajuta oamenii să navigheze.

Spune-ți cuvântul cheie – vorbind verbal de câteva ori cuvântul cheie este ca densitatea cuvintelor cheie pentru videoclipuri. De obicei, acest lucru este obișnuit (meciurile parțiale sunt de asemenea bune), așa că nu spuneți doar să o spuneți.

Calitate HD – iPhone-urile noi au de obicei o calitate mai bună decât Androids și chiar unele camere de amatori. eu folosesc Screencast-O-Matic pentru înregistrarea și editarea ecranului, combinate cu o Microfon albastru Yeti. Când înregistrați computerul, verificați setările pentru a găsi video + audio optim.

9.5. Nume fișier video

Inainte de încărcarea videoclipului, etichetarea fișierului video drept cuvântul cheie …

Youtube-File-Name

9.6. Titlul videoclipului

Youtube-video-Titlu

Un titlu bun are 2 lucruri: cuvântul dvs. cheie și un titlu încântător. De obicei, Google afișează primele 50–60 de caractere, așa că încercați să rămâneți în intervalul respectiv. Nu trebuie să folosiți întotdeauna o potrivire exactă a cuvântului dvs. cheie, dar fiecare cuvânt individual ar trebui să fie cel puțin prezent în titlul videoclipului.

9.7. Descrierea videoclipului

Scrieți descrieri lungi cu timestamps-uri, link-uri utile și un rezumat general.

YouTube-Video-Descriere

Includeți cuvântul cheie în prima propoziție – atât YouTube cât și Google folosesc (aproximativ) primele 155 de caractere ca meta descriere care apare atât în ​​rezultatele căutării lor. Creează această propoziție sau două înțelepciune – oamenii citesc asta pentru a stabili dacă vor face clic pe videoclipul tău. Îmi place să includ cuvântul cheie de aproximativ 2 ori în descriere, o dată în primele 155 de caractere.

Youtube-Meta-Descriere

Youtube-SEO-Meta-Descriere

Marcaje temporale – permite telespectatorilor să sară în secțiuni ale videoclipului, astfel încât să poată găsi ceea ce caută, ceea ce îmbunătățește implicarea cu videoclipul. Acest lucru este util în special pentru videoclipuri lungi.

Exemple

 • : 21 (21 secunde)
 • 1:21 (1 minut și douăzeci și unu de secunde)
 • 1:30:21 (1 oră, 30 minute și 21 de secunde)
9.8. Adaugă etichete (conservativ)

Nu vă lăudați, adăugați doar câteva …

Etichete YouTube

9.9. Miniatură personalizată

Încărcați o miniatură personalizată în manager video sub Info & Setări (va trebui verifica-ti contul primul). Dimensiunile trebuie să fie 1280 (w) x 720 (h) pixeli. Aceasta va apărea în rezultatele căutării și în secțiunea „căutări conexe” de pe YouTube. Încercați să scrieți ceva în LETRURI MARE.

Youtube-personalizat-miniatură

9.10. Transcriere

Google nu face o treabă bună în transcrierea videoclipurilor în text (uită-te cât de sloppy este în fotografie). Va trebui să îl transcrieți manual, în caz contrar, cuvintele cheie pe care le menționați în videoclipul dvs. vor fi pierdute. Poti de asemenea externalizați acest lucru unui freelancer pentru ieftin pe upwork.com.

Subtitrare pe YouTube

YouTube-Video-Transcriere

Youtube-Video-Transcriere

9.11. Încorporarea videoclipurilor

Tweaking Iframe

Opțiunea 1: copiați linkul YouTube și lipiți-l în conținutul dvs. (WordPress va face restul).

Opțiunea 2: accesați videoclipul YouTube pe care doriți să îl încorporați, apoi copiați și inserați codul de încorporare în HTML. Această metodă vă permite să specificați lățimea și înălțimea videoclipului:

Încorporați un videoclip YouTube

Opțiunea 3: Deschideți un videoclip când faceți clic pe un link utilizând butonul WP Video Lightbox Plugin.

Ascundeți titlul videoclipului YouTube

Ascundeți controalele video YouTube

9.12. Răspundeți la comentarii

Ce face ca videoclipurile să fie mai înalte? Comentarii. Ce primește mai multe comentarii? Răspunsuri!

Comentarii YouTube

10. Cote și scopuri

Câteva lucruri în care nu am avut o categorie pentru …

10.1. Pagina de start SEO

Pagina dvs. de pornire ar trebui să vizeze de obicei cuvântul cheie principal pe care doriți să îl rulați. În Yoast accesați SEO → Aspect de căutare → General. Aici veți scrie fragmentul de pe pagina dvs. de pornire (titlul SEO + meta descrierea care apare în rezultatele căutării). Pagina dvs. de pornire ar trebui să vizeze de obicei cuvântul dvs. cheie principal, care ar trebui să fie cercetate într-un instrument precum Google Autocomplete sau Moz Keyword Explorer. Ar trebui să scrieți acestea pentru FIECARE pagină / postare pe site-ul dvs. nu doar pentru a include un cuvânt cheie, ci pentru a le face să citească frumos și să crească CTR …

Pagina de start-Google-Fragment

Iată cum arată o pagină de start widgetizată …

Widgetized-SEO-Titlu-Meta-Descriere

Iată cum arată o pagină de pornire fără widget …

Non-widgetized-Pagina de start

O pagină principală care nu este widgetized are un link către „prima pagină” unde puteți scrie aceste …

Pagina de start-Fragment-Editor

NU depășiți (sau sub) limita de caractere atunci când scrieți titluri SEO + descrieri meta – bara lungime din Yoast ar trebui să fie verde! Nu veți vedea această bară în setările Yoast din Tabloul de bord → Pagina de pornire sau Instrumente → Bulk Editor). În aceste locuri TREBUIE să faci un număr de cuvinte.

Este mai bine să treceți mai mult decât să faceți, deoarece fragmentele lungi pot fi tăiate de Google (de obicei, pentru că oamenii umplu mai multe cuvinte cheie aici, în loc să le scrie ca să pară un titlu legitim).

Iată un exemplu bun …

Yoast-Content-optimizare

10.2. Scrieți pagina „Despre” ucigaș

Nu știam cât de important a fost acest lucru până când am început să primesc e-mailuri spunând că povestea mea i-a inspirat să renunțe la meseria lor și să facă marketing afiliat cu normă întreagă, cum apreciau oamenii donația GoFundMe pe care o fac în fiecare an sau chiar un simplu LOL despre Uber-ul meu. poveste. Google vrea să știe că ești o afacere legitimă, iar oamenii vor să știe că ești o persoană legitimă. Verifică pagina mea despre mine să văd ce am făcut (doar să fiu pregătit să învăț câteva lucruri foarte ciudate despre mine).

Despre-Me-pagină

10.3. Conținut duplicat (Siteliner)

Siteliner găsește conținut duplicat care (IMO) apare mai ales atunci când oamenii creează pagini de destinație geo-direcționate pentru SEO local (pentru a viza diferite orașe), dar în loc de conținut unic, ele creează pagini „căutare și înlocuire” care sunt exact aceeași pagină, doar numele orașului s-a schimbat. Puteți reutiliza o imagine și câteva linii de text, dar nu creați pagini duplicate. Etichetele fără index, arhivele autorului și alt conținut din setările Yoast pot preveni, de asemenea, duplicarea conținutului.

Siteliner Conținut duplicat

sfaturi

 • Scurtați rezumate (extrase) pe blogroll-ul dvs.
 • Etichetele Noindex, arhivele autorului și arhivele bazate pe date în setările Yoast
 • Evitați să creați „căutați și înlocuiți pagini” unde există 2 pagini și aproape identice
 • Permite Scutul de răzuire al Cloudflare pentru a împiedica oamenii să vă fure conținutul
10.4. SSL

Google cracare pe site-urile web care nu au SSL din iulie 2018. recent am trecut la SSL folosind SiteGround este gratuit Fie să criptăm SSL și nu am observat nicio scădere a traficului sau a vânzărilor afiliaților. De fapt, vânzările mele au crescut puțin și cred că se datorează faptului că oamenii văd site-ul meu ca fiind mai credibil. Este întotdeauna cel mai ușor să adăugați SSL înainte de a lansa site-ul dvs. web, dar încă nu există niciun motiv să nu. Doar asigurați-vă că lucrați cu un dezvoltator care știe ce fac.

10.5. Sancțiuni Google

Afiliere-Link-Google-Penalizare

Penalitate vs. algoritm – Sancțiunile Google sunt ușor de descoperit (vor apărea în Acțiuni manuale din Google Search Console). Este mai greu să detectați modificările algoritmului Google care au afectat site-ul dvs. web, dar puteți verifica analizele dvs. pentru a vedea când a avut loc scăderea, apoi verifica Istoricul modificărilor algoritmului Google pentru actualizări în perioada în care traficul dvs. a scăzut.

Linkuri nefirești către site-ul dvs. – evitați toate tipurile de scheme de legătură (creatori de link-uri spammy, plata pentru link-uri, etc). Google te va găsi și te vor zdrobi. Dacă aveți deja această sancțiune, iată câteva lucruri pe care le puteți face. Am eliminat cu succes acești pași folosind acești pași …

 • A vedea tot link-uri către site-ul dvs. în Google Search Console
 • Parcurgeți fiecare link și scrieți-le pe cele spammy (de exemplu, cele cu text de ancoră bogat în cuvinte cheie, link-uri pe site-uri / conținut web irelevante, link-uri în comentariile blogului spam)
 • Găsiți informațiile de contact la acești webmasteri, apoi solicitați ca aceste link-uri să fie eliminate
 • Așteptați-le răspunsurile, dar urmați-le dacă nu răspund
 • După ce ai depus un efort solid pentru a elimina aceste legături, linkuri respinse toate legăturile rele rămase
 • Trimite o cerere de reconsiderare către Google explicând încercarea dvs. de a le elimina

Conținut subțire cu valoare mică sau fără valoare adăugată – conținutul scurt cu puțin substanță se situează rar. Utilizați Google Analytics pentru a găsi conținut de calitate scăzută (pagini cu rate de respingere ridicate + timp mediu redus pe pagină). Măriți-le pe acestea, mai ales dacă sunt subiecte importante pentru cititorii dvs. Am publicat prima mea versiune a acestui tutorial SEO WordPress în 2014 și încă lucrez la el astăzi.

Site web hacked – arată în Acțiuni manuale sau utilizare Sucuri’s SiteCheck.

Stuffing cuvinte cheie – evitați să injectați cuvinte cheie pentru a obține lumini verzi în Yoast.

Sancțiuni afiliate – site-urile de afiliere au a lovit tare în 2014 pentru conținut subțire, practici înșelătoare și care oferă o valoare mică dincolo de vânzare. Am enumerat sfaturi în secțiunea 4.15.5, dar de departe cel mai bun lucru pe care îl poți face este să faci adaugă valoare la conținutul dvs. (dincolo de încercarea de a face vânzări). Evitați să utilizați prea multe link-uri de afiliere, în special în apropierea vârfului de conținut, deoarece acest lucru urlă vânzător pe Google. Aș evita, de asemenea, Google AdSense și orice tip de reclame banner (acestea fac ca întregul site să pară spammy sunt rareori făcute clic) și, în schimb, se bazează pe linkuri de afiliere plasate strategic în text.

10.6. Factorii de rang național

Postarea lui Moz la Ponderarea grupurilor de factori de clasament din algoritmul Google poate fi din 2013, dar factorii de clasare de bază nu s-au schimbat. Este încă cel mai bun grafic pe care l-am văzut. Sigur, domeniile de potrivire exactă nu au atât de multă greutate, iar feliile de plăcintă s-au schimbat puțin, dar este o modalitate excelentă de a vă reaminti să nu vă mai faceți griji pentru alt text și să începeți să vă gândiți mai mult la ceea ce este încă important – conținut și legături. Moz face un nou sondaj la fiecare 2 ani … iată Factorii de clasare din 2015. Anul 2017 nu a apărut încă, dar îl voi posta aici când va face acest lucru.

Factorii de clasare Google

10.6. Unelte & Termeni

Iată o listă completă de instrumente SEO pe care le folosesc, plus câțiva termeni pe care ar trebui să-i cunoașteți.

întrebări frecvente

&# X2705; Ce plugin-uri SEO sunt cele mai importante?

Un important plugin SEO precum Yoast sau Rank Math este cel mai important, dar ar trebui să aveți și un plugin pentru fragmente bogate care pot adăuga întrebări frecvente, recenzii și alte tipuri de fragmente bogate care depind de site-ul dvs..

&# X2705; Nu contează cu adevărat luminile verzi de Yoast?

Nu chiar. Yoast este într-adevăr bun numai pentru detectarea utilizării cuvintelor cheie și există mai mult de SEO pe pagina decât asta. Singurul loc în care este important să folosiți cuvântul dvs. cheie sunt titlul paginii, adresa URL, titlul SEO, meta descrierea și de câteva ori în corpul conținutului. Restul depinde complet de conținut și de factori SEO de pe pagina. Nu vă obsedați de luminile verzi.

&# X2705; Ce alți factori de pe pagină există în afară de Yoast?

Adăugarea de fragmente bogate, fragmente de întrebări frecvente, optimizarea ratelor de clic și adăugarea unui conținut HTML la postările lungi (împreună cu crearea de conținut aprofundat) vă pot îmbunătăți SEO. Creșterea site-ului dvs. web se încarcă mai rapid și obținerea de backlink-uri ajută de asemenea.

&# X2705; Cum ați obținut acele fragmente bogate în FAQ?

Am folosit pluginul Structurat conținut (același folosit de Neil Patel) și adăugarea de emoji la părțile întrebare.

&# X2705; Cum obțineți scoruri 100% GTmetrix?

Găzduirea, plugin-urile din cache, CDN-urile, optimizarea imaginilor și alți factori vă vor ajuta să îmbunătățiți scorurile + timpul de încărcare în GTmetrix. Am un ghid complet de viteză WordPress pentru a vă ajuta să faceți asta.

Uau … Asta a fost lungă.
Am în vedere transformarea ei într-o carte pe Amazon – mi-ar plăcea serios să aud feedback-ul tău, bine și rău. Oricum, mulțumesc pentru citit și comentează dacă ai întrebări.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map