Tutorial WordPress SEO του Tom: 101 τρόποι βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας για υψηλότερες βαθμολογίες – Ένας σοβαρά μακρύς οδηγός αλλά 100% αξίζει να διαβάσετε

Ναι, θα σκοτώσουμε την Google.


Αυτό το σεμινάριο SEO WordPress υπερβαίνει τα πράσινα φώτα του Yoast (που μόλις λειτουργούν).

Ας κόψουμε λοιπόν το χνούδι και επιτρέψτε μου να σας δείξω τι μου έκανε 2.500 επισκέπτες / ημέρα ως επίδειξη 1 ατόμου – ως κάποιος που γράφει WordPress SEO + μαθήματα βελτιστοποίησης ταχύτητας για τα προς το ζην.

Αυτό είναι τα παντα πρέπει να κατατάξετε τον ιστότοπό σας στο WordPress υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης: διαμόρφωση του Yoast, Search Console, έρευνα λέξεων-κλειδιών μακράς ουράς και γιατί η προσθήκη πίνακα περιεχομένων HTML είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το SEO στη σελίδα. Θα καλύψω επίσης τα πλούσια αποσπάσματα, τη λήψη των επιλεγμένων αποσπασμάτων της Google, τη βελτιστοποίηση ταχύτητας, τη βελτιστοποίηση εικόνας, τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, το τοπικό SEO και γιατί η εμμονή με τα πράσινα φώτα Yoast δεν είναι καλή ιδέα, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ποινή πλήρωσης λέξεων-κλειδιών. Όλα τα στιγμιότυπα οθόνης πρέπει να είναι ενημερωμένα, ενημερώστε με εάν δεν είναι!

Απολαμβάνω :)

Contents

1. Προσθέστε έναν πίνακα περιεχομένων

Google λέει

Βεβαιωθείτε ότι οι μεγάλες σελίδες πολλαπλών θεμάτων στον ιστότοπό σας είναι καλά δομημένες και χωρισμένες σε ξεχωριστές λογικές ενότητες. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι κάθε ενότητα έχει μια συσχετισμένη άγκυρα με ένα περιγραφικό όνομα (δηλαδή όχι μόνο “Ενότητα 2.1”) και ότι η σελίδα σας περιλαμβάνει έναν πίνακα περιεχομένων που συνδέεται με μεμονωμένες άγκυρες.

Γιατί είναι το # 1 στη λίστα μου

 • Ενθαρρύνει το μεγάλο περιεχόμενο (στόχος για 3.000+ λέξεις)
 • Οι χρήστες μπορούν να συνδέονται με συγκεκριμένες ενότητες στην ανάρτησή σας
 • Οι χρήστες μπορούν να αφαιρέσουν το περιεχόμενο και να βρουν αυτό που χρειάζονται
 • Οι χρήστες θα κάνουν κλικ στη σελίδα (καλό για SEO)
 • Πιθανότητα να πάρει μετάβαση σε συνδέσμους χρησιμοποιώντας ονομάζονται άγκυρες (Φαίνεται παρακάτω)

Μετάβαση στους συνδέσμους

Πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα περιεχομένων HTML
Πίνακας περιεχομένων Το HTML μοιάζει με αυτό…

Το HTML κάθε διάκρισης μοιάζει με αυτό…

Στοιχείο ένα

Θέμα 2

Θέμα Τρίτο

Προτείνω κωδικοποιώντας το TOC σας σε HTML / CSS αλλά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Εύκολη προσθήκη πίνακα περιεχομένων. Εάν έχετε λεπτό περιεχόμενο, προσθέστε έναν πίνακα περιεχομένων και ενισχύστε τον. Το έκανα με το Yoast SEO Tutorial μου και πήγε από 10 έως 100+ επισκέπτες / ημέρα σε μια εβδομάδα! Τώρα δημιουργώ μόνο μακρά (λεπτομερή) μαθήματα και ξεκινώ κάθε ένα γράφοντας βασικά θέματα στο TOC μου. Λειτουργεί σαν όνειρο.

2. Διαμόρφωση Yoast

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν Ναι αλλά λίγοι άνθρωποι το χρησιμοποιούν με τον σωστό τρόπο.

4 βασικά βήματα για Yoast

 • Διαμόρφωση των ρυθμίσεων
 • Επαλήθευση Εργαλείων για Webmasters
 • Διερεύνηση λέξεων-κλειδιών εστίασης με μεγάλη ουρά (συγκεκριμένες)
 • Βελτιστοποίηση περιεχομένου (υπάρχουν περισσότερα σε αυτό από τα πράσινα φώτα)

Yoast-WordPress-SEO-Plugin-Ρυθμίσεις

Ας ξεκινήσουμε με τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων…

2.1. Απενεργοποιήστε τις περιττές δυνατότητες

Στο Yoast, μεταβείτε στο SEO → Γενικά → Χαρακτηριστικά. Δοκιμάστε το καθένα και αποφασίστε αν είναι χρήσιμο. Η απλή ενεργοποίησή τους ΔΕΝ θα βοηθήσει το SEO – είναι απλά εργαλεία που προσπαθούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενο.

Δεν χρειάζομαι το Ανάλυση αναγνωσιμότητας να μου πει αν οι προτάσεις μου είναι πολύ μικρές / μεγάλες. Φυσικά προσθέτω συνδέσμους στο περιεχόμενό μου και δεν το χρειάζομαι Μετρητής συνδέσμων κειμένου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Search Console για έλεγχο τι περιεχόμενο ευρετηριάζεται στο Google, και ποτέ δεν χρησιμοποιώ το Yoast Admin Bar. Απενεργοποίησα αυτά.

Χαρακτηριστικά Yoast

Εκτός από το Yoast, πιστεύω ακράδαντα ότι το ανώτερο περιεχόμενο φυσικά θα κατατάσσεται σε υψηλά επίπεδα όσο ένα) οι άνθρωποι το βρίσκουν χρήσιμο, σι) επιλέξατε μια λέξη-κλειδί με μεγάλη ουρά με χαμηλό ανταγωνισμό στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google και ντο) βελτιστοποιήσατε την επικεφαλίδα / τα αποσπάσματα σας για να προσελκύσετε άτομα για ανάγνωση.

Τα υπόλοιπα είναι σχετικά μικρά πράγματα…

2.2. Εργαλεία για Webmasters
 • Εγγραφείτε Κονσόλα αναζήτησης Google
 • Χρησιμοποιήστε το Επιλογή επαλήθευσης ετικέτας HTML
 • Αντιγράψτε τον κωδικό που παρέχεται από το Search Console
 • Επικόλληση στο Yoast (SEO → Γενικά → Εργαλεία για Webmasters)
 • Διαγραφή όλων των εκτός εισαγωγικών (συμπεριλαμβανομένων των εισαγωγικών)
 • Αποθηκεύστε τις αλλαγές στο Yoast
 • Κάντε κλικ στην επαλήθευση στο Search Console
 • Θα χρειαστούν μερικές ημέρες για τη συμπλήρωση ορισμένων δεδομένων στο Search Console
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ίδια διαδικασία επαλήθευσης ετικέτας HTML Μπινγκ + Γιάντεξ
 • Προσπάθησα Μπάιντου αλλά χωρίς αποτέλεσμα (σχεδόν κανένας από τους αναγνώστες μου είναι κινεζικοί ούτως ή άλλως)

Ετικέτα HTML Επαλήθευση Google Search Console

Yoast-Webmaster-Εργαλεία

2.3. Υποβολή Χάρτη ιστοτόπου XML
 • Στο Yoast μεταβείτε στο SEO → XML Sitemaps
 • Κάντε κλικ στο κουμπί XML Sitemap
 • Αντιγράψτε το τελευταίο παρελθόν της διεύθυνσης URL: /sitemap_index.xml
 • Συνδεθείτε στο Google Search Console
 • Στα αριστερά του πίνακα ελέγχου, μεταβείτε στην επιλογή Ανίχνευση → Χάρτες ιστοτόπου
 • Επικολλήστε τη διεύθυνση URL (παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης)
 • Δοκιμάστε και υποβάλετε
 • Επαναλάβετε για Μπινγκ + Γιάντεξ
 • Βλέπω κοινά σφάλματα χάρτη ιστότοπου

Χάρτης ιστοτόπου Yoast

2.4. Σφάλματα ανίχνευσης

Σφάλματα ανίχνευσης είναι σπασμένες σελίδες που συνήθως προκαλούνται από τη διαγραφή σελίδων ή την αλλαγή μόνιμων συνδέσμων.

Βήμα 1: στις ρυθμίσεις του Search Console του Yoast, επικυρώστε το Yoast με το Google Search Console…

yoast-search-console-έλεγχος ταυτότητας

Βήμα 2: Μόλις γίνει έλεγχος ταυτότητας, ενδέχεται να χρειαστούν αρκετές ημέρες / εβδομάδες για τη συμπλήρωση όλων των σφαλμάτων ανίχνευσης…

yoast-search-console-crawl-σφάλματα

Βήμα 3: Ανακατευθύνετε ο καθένας στη νέα διεύθυνση URL (όχι μόνο στην αρχική σελίδα). Χρησιμοποιήστε το Γρήγορη προσθήκη σελίδας / μετά την ανακατεύθυνση, Διαχειριστής ανακατεύθυνσης του Yoast Premium ή δημιουργήστε ανακατευθύνσεις μέσω .htaccess.

301 Ανακατεύθυνση WordPress

2.5. Αποφύγετε μεταβλητές αποσπάσματος

Μεταβλητές αποσπάσματος συμπεριφέρομαι σαν πρότυπα για τους τίτλους SEO + τις μετα-περιγραφές ΕΑΝ δεν τους γράφετε χειροκίνητα. Θα πρέπει να τα γράφετε ΠΑΝΤΑ χειροκίνητα, ώστε να διαβάζονται όμορφα (οι άνθρωποι θέλουν να σας κάνουν κλικ στο σύνδεσμο), ώστε να βρίσκονται εντός των ορίων χαρακτήρων και έτσι περιλαμβάνουν τη λέξη-κλειδί εστίασης.

Χρησιμοποιώ τα παρακάτω πρότυπα σε περίπτωση που ξεχάσω να γράψω τον τίτλο SEO μου + τη μετα-περιγραφή (που δεν κάνω ποτέ). Μπορείτε επίσης να το ορίσετε, αλλά μην βασίζεστε σε μεταβλητές αποσπάσματος – είναι μια κακή συντόμευση.

Μεταβλητή αποσπάσματος τίτλου SEO: Τίτλος Διαχωριστής Τίτλου Τίτλος
Μεταβλητή αποσπάσματος μετα-περιγραφής: Απόσπασμα (σύντομη περίληψη του περιεχομένου που επέλεξε η Google)

Yoast-Snippet-Variables

2.6. Μη βοηθητικό περιεχόμενο Noindex

Συνήθως δεν θέλετε συγκεκριμένο περιεχόμενο να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης (ετικέτες, μορφές δημοσιεύσεων, αρχεία συγγραφέων, αρχεία ημερομηνιών). Στο Yoast, μεταβείτε στο SEO → Αναζήτηση εμφάνισης. Περάστε το δικό σας τύποι περιεχομένου, ταξινόμηση και καρτέλα αρχείων και επιλέξτε να μην τα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Προφανώς θέλετε να ευρετηριάσετε σελίδες / αναρτήσεις και ίσως σελίδες κατηγορίας εάν έχετε αρκετά άρθρα σε κάθε μία, αλλά τα υπόλοιπα συνήθως προκαλούν διπλό περιεχόμενο, το οποίο μπορείτε να κάνετε check in Ιστότοπος.

Noindexing-Content-Yoast

2.7. Προσθήκη ημερομηνίας στην προεπισκόπηση αποσπάσματος (για αναρτήσεις)

Ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) για αναρτήσεις είναι να εμφανίσετε την ημερομηνία δημοσίευσής τους σε αποσπάσματα – αυτό διατηρεί το περιεχόμενό σας φρέσκο. Η Google χρησιμοποιεί το ημερομηνία τροποποίησης μετά που μπορείτε να προσθέσετε στην κορυφή των δημοσιεύσεων. Κάθε φορά που ενημερώνετε μια ανάρτηση, η Google θα χρησιμοποιεί την τρέχουσα ημέρα.

Ημερομηνία δημοσίευσης

Αρχικά, ενεργοποιήστε την «ημερομηνία σε προεπισκόπηση αποσπάσματος» στο Yoast (SEO → Εμφάνιση εμφάνισης → Τύποι περιεχομένου).

Date-In-Snippet-Preview-Yoast

Τώρα προσθέστε αυτόν τον κώδικα στο θέμα σας (ή χρησιμοποιήστε το Προσθήκη ενημερωμένης έκδοσης ημερομηνίας) που κάνει το ίδιο πράγμα. Εάν χρησιμοποιείτε το Πλαίσιο Genesis μπορείς να χρησιμοποιήσεις Πρόσθετο Genesis Simple Edits για να προσθέσετε τον σύντομο κωδικό ημερομηνίας που τροποποιήθηκε μετά στην ενότητα «Entry Meta» στην ενότητα Genesis → Simple Edits.

Τελευταία τροποποίηση: <?php the_modified_date (); ?>

Η δική μου μοιάζει…

Είσοδος-Μέτα

Που οδηγεί σε…

Ημερομηνία εισαγωγής Τροποποιήθηκε ημερομηνία

2.8. Απογύμνωση κατηγορίας από διευθύνσεις URL

Εάν / κατηγορία / είναι μόνιμος σύνδεσμος στο ιστολόγιό σας, αυτό δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό και θα πρέπει να το καταργήσετε στο Yoast (SEO → Εμφάνιση εμφάνισης → ταξονομίες). Προσοχή όμως, αυτό αλλάζει τους μόνιμους συνδέσμους για αναρτήσεις με τη λέξη «κατηγορία» σε διευθύνσεις URL (ρυθμίσεις ανακατευθύνσεων). Δείτε πότε να αλλάξετε μόνιμους συνδέσμους.

Yoast-κατηγορίες-πρόθεμα

2.9. Τριμμένη φρυγανιά

Το Breadcrumbs είναι κείμενο πλοήγησης που συνήθως βλέπετε στην κορυφή του περιεχομένου…

Τριμμένη φρυγανιά

Εμφανίζονται επίσης στα αποτελέσματα αναζήτησης…

SEO Breadcrumbs

Ενεργοποίηση breadcrumbs στο Yoast (SEO → Εμφάνιση εμφάνισης → Breadcrumbs)…

Yoast-Breadcrumbs-Ρυθμίσεις

Στη συνέχεια, προσθέστε αυτόν τον κωδικό όπου θέλετε να εμφανίζονται ψίχουλα. Τα πιο συνηθισμένα μέρη είναι τα header.php, single.php ή page.php. Εδώ είναι Σεμινάριο ψωμιού Yoast αν χρειάζεσαι βοήθεια. Δεν τα χρησιμοποιώ γιατί δεν μου αρέσει η ακαταστασία, αλλά αν δεν σας πειράζει πώς φαίνονται μπορεί να βελτιώσει ελαφρώς το SEO καθώς βοηθά τους χρήστες και τις μηχανές αναζήτησης να μάθουν τη δομή του περιεχομένου σας.

<?php
εάν (function_exists (‘yoast_breadcrumb’)) {
yoast_breadcrumb (‘

“,”

“);
}
?>

2.10. Κοινωνικά μεταδεδομένα

Προσαρμόστε την εμφάνιση του περιεχομένου σας όταν κοινοποιείται στο Facebook / Twitter…

Κοινή χρήση στο Facebook

Στο Yoast, μεταβείτε στο SEO → Κοινωνικά και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε μεταδεδομένα στην καρτέλα Facebook / Twitter. Ενώ βρίσκεστε εδώ, μην ξεχάσετε επαληθεύστε τον ιστότοπό σας με το Pinterest και προσθέστε τη σελίδα σας Google+ στο Yoast.

Yoast-Social-Meta-Data

Τώρα επεξεργαστείτε μια σελίδα / ανάρτηση, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Yoast, κάντε κλικ στον σύνδεσμο κοινής χρήσης (φαίνεται παρακάτω) και θα μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες στο Facebook (1200 x 630 εικονοστοιχεία) και στο Twitter (1024 x 512 εικονοστοιχεία). Ναι, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε 2 γραφικά για κάθε κομμάτι περιεχομένου εάν θέλετε να φαίνεται ωραίο.

yoast-social-media-optimization

Εάν ενισχύετε αναρτήσεις σε διαφημίσεις Facebook, μπορείτε να ελέγξετε το διαφημιστικό κείμενο χρησιμοποιώντας το Yoast. Το Facebook δεν θα σας αφήσει να αλλάξετε τον τίτλο, οπότε πριν μοιραστείτε την ανάρτησή σας στο Facebook, δώστε του τον τίτλο που θέλετε χρησιμοποιώντας το πεδίο “Τίτλος Facebook” του Yoast (ο οποίος μπορεί να διαφέρει από τον τίτλο SEO + τη μετα-περιγραφή). Εάν ο τίτλος σας στο Facebook δεν λειτουργεί αμέσως, προσπαθήστε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του ιστότοπού σας. Βρήκα ότι μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ενημερωθεί με νέο τίτλο / εικόνα στο Facebook.

Yoast Facebook Τίτλος

2.11. Μαζική επεξεργασία

Επεξεργαστείτε μαζικά τίτλους SEO + μετα-περιγραφές χωρίς να περάσετε από κάθε μεμονωμένη σελίδα / ανάρτηση. Εξαιρετικά χρήσιμο για την τροποποίηση των μετα-περιγραφών για αύξηση του CTR ή για την εγγραφή τους εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα. Ο μαζικός επεξεργαστής του Yoast ΔΕΝ σας λέει τη λέξη-κλειδί εστίασης κάθε ανάρτησης ή δεν δείχνει τη γραμμή μήκους, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τη λέξη-κλειδί εστίασης και παραμείνετε εντός των ορίων χαρακτήρων.

Yoast-Mass-Editor

2.12. Yoast Premium: Αξίζει τον κόπο; Οχι.

Δεν ήταν για μένα.

Περιλαμβάνει έναν διαχειριστή ανακατεύθυνσης που μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το δωρεάν πρόσθετο Quick Page / Post Redirect. Η ανάλυση πολλαπλών λέξεων-κλειδιών ανιχνεύει μόνο ακριβείς αντιστοιχίσεις της λέξης-κλειδιού εστίασης (οι δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιούνται συνήθως ως μερικές αντιστοιχίσεις)… οπότε αυτό είναι άχρηστο εκτός από την παρακολούθηση αυτών. Εφόσον γράφετε υπέροχο περιεχόμενο και κάνετε καλό SEO στη σελίδα με τη δωρεάν προσθήκη του Yoast (και συμβουλές από αυτόν τον οδηγό), μην ξοδεύετε 89 $ / έτος για το Yoast premium.

Μια επισκόπηση κάθε δυνατότητας…

Διαχείριση ανακατεύθυνσης – σας επιτρέπει να διορθώσετε σφάλματα ανίχνευσης στην καρτέλα Search Console του Yoast ρυθμίζοντας ανακατευθύνσεις (αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Γρήγορες ανακατευθύνσεις σελίδας / ανάρτησης). Το Yoast’s θα ρυθμίσει αυτόματα τις ανακατευθύνσεις όταν αλλάξει ένας μόνιμος σύνδεσμος, κάτι που είναι ωραίο, καθώς οι περισσότερες άλλες προσθήκες ανακατεύθυνσης δεν το κάνουν. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε υπάρχουσες ανακατευθύνσεις από το Πρόσθετο ανακατεύθυνσης και .htaccess.

yoast-redirect-manager

Πολλαπλές λέξεις-κλειδιά εστίασης – οι δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά μπορούν να στοχευτούν ερευνώντας ένα συνώνυμο της κύριας λέξης-κλειδιού σας και ενσωματώνοντας μερικές αντιστοιχίσεις σε όλο το περιεχόμενό σας… WordPress Theme Packs (πρωτογενή) + WordPress Developer Packages (δευτερεύον) = 10 καλύτερα πακέτα θεμάτων WordPress / πακέτα προγραμματιστών (επικεφαλίδα που ενσωματώνει και τα δύο) . Δεδομένου ότι η δευτερεύουσα λέξη-κλειδί δεν χρησιμοποιείται ως ακριβής αντιστοίχιση, η Yoast δεν θα την ανιχνεύσει και οι δευτερεύουσες φυσαλίδες λέξεων-κλειδιών σας στο Yoast θα είναι κόκκινες… κάτι που είναι εντάξει, αλλά κάνει τη λειτουργικότητα άχρηστη.

Επικεφαλίδα

Εσωτερική σύνδεση – εμφανίζει σχετικά άρθρα που έχετε γράψει για προτάσεις εσωτερικών συνδέσμων.

Πληροφορίες – εμφανίζει τις πιο χρησιμοποιημένες λέξεις στη σελίδα.

Κοινωνική προεπισκόπηση – δείχνει μια προεπισκόπηση του πώς θα εμφανίζεται μια ανάρτηση όταν κοινοποιείται σε Facebook και Twitter, αλλά όσο ανεβάζετε προσαρμοσμένες εικόνες όπως περιγράφεται στο ενότητα 2.11, θα ξέρετε πώς φαίνονται ούτως ή άλλως (το ίδιο με τις φωτογραφίες που ανεβάσατε), οπότε δεν θα πρέπει να το χρειάζεστε.

yoast-social-προεπισκοπήσεις

Premium υποστήριξη – Έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους ότι απλώς σας παραπέμπουν σε σεμινάρια.

συμπέρασμα – αν δείτε κάτι που σας αρέσει αξίζει 89 $ / έτος, σίγουρα. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το χρειάζονται απολύτως. Πιθανώς δεν θα βελτιώσει καθόλου το SEO… είναι μια περιττή πολυτέλεια αν με ρωτήσετε.

3. Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Οι καλύτερες λέξεις-κλειδιά είναι συγκεκριμένες (μακράς ουράς) φράσεις με ασθενές περιεχόμενο στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google. Εάν κάνετε Google τη λέξη-κλειδί σας και δείτε σύντομο περιεχόμενο που δεν καλύπτει εκτενώς το θέμα, συνήθως έχετε έναν νικητή. Εδώ είναι τα εργαλεία / στρατηγικές που χρησιμοποιώ για να βρω λέξεις-κλειδιά.

3.1. Απάντηση στο κοινό

Απάντηση στο κοινό αντλεί λέξεις-κλειδιά από την Αυτόματη συμπλήρωση Google και τις χωρίζει σε ερωτήσεις, προθέσεις και συγκρίσεις. Είναι κυριολεκτικά το καλύτερο εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών.

Yoast Λέξεις-κλειδιά - AnswerThePublic

3.2. Αυτόματη συμπλήρωση Google

Παω σε google.com και αρχίστε να πληκτρολογείτε μια λέξη-κλειδί για να ζητήσετε από το Google να συμπληρώσει τη φράση (θυμηθείτε, αναζητάτε φράσεις μακράς ουράς συνήθως με 3+ λέξεις δεδομένου ότι αυτά είναι πολύ λιγότερο ανταγωνιστικά). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν χαρακτήρα υπογράμμισης _ οπουδήποτε στη φράση και το Google θα συμπληρώσει το κενό. Θα πρέπει να τερματίσετε τον χαρακτήρα υπογράμμισης για αυτήν τη μέθοδο.

Google-Αυτόματη συμπλήρωση-Συμπληρώστε-το-κενό-1

Για να δείτε ακόμη περισσότερες λέξεις-κλειδιά στο αναπτυσσόμενο μενού, χρησιμοποιήστε πληθυντικούς ή διαφορετική σειρά λέξεων…

Google-Αυτόματη συμπλήρωση-Πληθυντικός-Λέξεις-κλειδιά

Κάθε υπηρεσία (και τοποθεσία) πρέπει να είναι στοχευμένη ξεχωριστές σελίδες στον ιστότοπό σας…

Πολλαπλές τοπικές λέξεις-κλειδιά

Για ανταγωνιστικά θέματα δημοσίευσης ιστολογίου, επιλέξτε πάντα μια πολύ συγκεκριμένη λέξη-κλειδί (μακριά ουρά)…

Λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα για λέξεις-κλειδιά βίντεο…

Λέξεις-κλειδιά βίντεο

Πώς βρήκα μια λέξη-κλειδί για το φροντιστήριο Yoast…

Yoast-Keyword-Research

Λέξη-κλειδί Yoast

3.3. Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε λέξεις-κλειδιά από την Αυτόματη συμπλήρωση Google, χρησιμοποιήστε το Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz που είναι σαν το Google Keyword Planner μόνο καλύτερο (και δωρεάν). Ξεκινήστε με μια ευρεία φράση, εκτελέστε το εργαλείο και, στη συνέχεια, στην ενότητα Λέξεις-κλειδιά ομάδας επιλέξτε “ναι, με χαμηλή λεξική ομοιότητα.” Αυτό σας εμποδίζει να κάνετε κύλιση σε παρόμοιες παραλλαγές λέξεων-κλειδιών ξανά και ξανά.

Προτάσεις λέξεων-κλειδιών Moz

3.4. HubShout WebGarder

Για να δείτε μια πλήρη λίστα λέξεων-κλειδιών για ιστότοπους ανταγωνιστών, εκτελέστε τις HubShout WebGrader

Οι λέξεις-κλειδιά μου

3.5. Λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς

Οι λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά είναι πολύ συγκεκριμένες φράσεις (όχι ευρείες) συνήθως με 3+ μεμονωμένες λέξεις στη φράση. Συνήθως έχουν λιγότερες αναζητήσεις, αλλά είναι λιγότερο ανταγωνιστική. Εάν δεν λαμβάνετε αποτελέσματα με το SEO σας, πιθανότατα είτε στοχεύετε υπερβολικά ευρείες λέξεις-κλειδιά είτε το περιεχόμενό σας δεν είναι αρκετά μεγάλο / αρκετά μεγάλο. Μπορείτε ακόμη και να στοχεύσετε το Chicago WordPress Design αντί του Chicago Web Design (δεδομένου ότι είναι πιο συγκεκριμένο) που μειώνει επίσης τον ανταγωνισμό. Οι λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά φέρνουν επίσης έναν πιο στοχευμένο επισκέπτη στον ιστότοπό σας (άτομα που θέλουν σχεδιασμό WordPress).

Λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς

3.6. Λέξεις-κλειδιά ημερομηνίας

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στοχεύοντας λέξεις-κλειδιά ημερομηνίας για αναρτήσεις ευαίσθητες στο χρόνο…

Λέξεις-κλειδιά ευαίσθητες στο χρόνο

Το κύριο πράγμα είναι να συμπεριλάβετε την ημερομηνία (έτος) στον τίτλο της σελίδας σας, τον τίτλο SEO, τη μετα-περιγραφή. Φυσικά, αυτό απαιτεί από μένα να διατηρώ ενημερωμένο το σεμινάριο, αλλά αυτό έχει ήδη οδηγήσει σε αρκετή επιπλέον επισκεψιμότητα κατά τη διάρκεια του 2017 (μπορείτε να ελέγξετε τις λέξεις-κλειδιά που αναζητήσατε περισσότερο αναλυτικά αναζήτησης).

Ημερομηνίες σε τίτλους SEO

3.7. Στοχεύστε συνώνυμα στην ίδια σελίδα

Ο γενικός κανόνας είναι εάν 2 λέξεις-κλειδιά έχουν το ίδιο πρόθεση αναζήτησης (οι άνθρωποι σκοπεύουν να βρουν τις ίδιες πληροφορίες εάν κάνουν αναζήτηση σε οποιαδήποτε λέξη-κλειδί), και οι δύο λέξεις-κλειδιά μπορούν να στοχευτούν στην ίδια σελίδα.

Αλλά μερικές φορές πρέπει να αναλύσετε τα αποτελέσματα αναζήτησης για να δείτε πόσο διακυμάνονται. Έχω ξεχωριστές σελίδες για Υπηρεσίες SEO WordPress, Συμβουλευτικές υπηρεσίες για WordPress SEO, και Ειδικός SEO WordPress. Σχεδόν όλα σημαίνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα, αλλά τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι πολύ διαφορετικά… γι ‘αυτό δημιούργησα μια σελίδα για κάθε μία και τώρα κατατάσσω στην κορυφή 2 για όλα αυτά. Έκανα το ίδιο πράγμα με το δικό μου Θέματα Genesis WooCommerce μια ανάρτηση που στοχεύει επίσης τα “Θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου Genesis” επειδή όταν έκανα Googled και στις δύο λέξεις-κλειδιά, τα αποτελέσματα αναζήτησης ήταν σχεδόν ίδια.

3.8. Στόχευση πολλαπλών λέξεων-κλειδιών

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ερευνήσετε ένα συνώνυμο της κύριας λέξης-κλειδιού σας και στη συνέχεια να ενσωματώσετε και τα δύο στον τίτλο της σελίδας σας, στον τίτλο SEO και στη μετα-περιγραφή. Αυτό είναι από το FAR το πιο σημαντικό μέρος, αλλά μπορείτε επίσης να πασπαλίσετε τη δευτερεύουσα λέξη-κλειδί σας 1-2 φορές στο περιεχόμενό σας. ΔΕΝ χρειάζεται να ενσωματώσετε και τις δύο ως πλήρεις λέξεις-κλειδιά (ακριβείς αντιστοιχίσεις) διαφορετικά η επικεφαλίδα σας θα φαίνεται ανεπιθύμητη. Δημιουργία μιας επικεφαλίδας που ακούγεται ωραία και περιλαμβάνει μερικοί αγώνες είναι ο τρόπος να πάει.

Βήμα 1: Ερευνήστε την κύρια λέξη-κλειδί σας…

Δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά

Βήμα 2: Ερευνήστε τη δευτερεύουσα λέξη-κλειδί σας…

Λέξη-κλειδί δευτερεύουσας εστίασης

Βήμα 3: Γράψτε μια επικεφαλίδα που ενσωματώνει και τα δύο και εξακολουθεί να ακούγεται ωραία…

Επικεφαλίδα

Βήμα 4: Κατάταξη και για τις δύο λέξεις-κλειδιά…

εστίαση-λέξη-κλειδί-1

εστίαση-λέξη-κλειδί-2

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια στρατηγική στη μετα-περιγραφή σας και (με φειδώ) στο σώμα περιεχομένου.

4. Ανταγωνισμός λέξεων-κλειδιών

Μια λέξη-κλειδί είναι πιο ανταγωνιστική εάν:

 • Είναι ευρύ
 • Τα κορυφαία αποτελέσματα έχουν ισχυρό περιεχόμενο
 • Τα κορυφαία αποτελέσματα έχουν υψηλή DA / PA στο MozBar
 • Τα κορυφαία αποτελέσματα συμπληρώνονται με ιστότοπους αρχών
 • Βλέπετε πολλές διαφημίσεις από το Google AdWords
 • Υπάρχουν πολλά αποτελέσματα αναζήτησης (33,8 εκατομμύρια είναι πάρα πολλά)
 • Στοχεύετε μια ευρεία φράση σε μια μεγάλη πόλη (π.χ. Chicago Web Design)
4.1. Αναλύστε τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Το Googling της λέξης-κλειδιού σας και η ανάλυση των αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι ΠΡΕΠΕΙ να. Δεν θέλετε να αφιερώσετε όλο αυτό το χρόνο δημιουργώντας περιεχόμενο για μια λέξη-κλειδί για την οποία δεν θα βαθμολογήσετε ποτέ. Εάν κάνετε Google τη λέξη-κλειδί και δείτε τους παρακάτω δείκτες, ίσως θελήσετε να επιλέξετε μια διαφορετική λέξη-κλειδί (υπόδειξη: κάντε πιο συγκεκριμένη).

Ανταγωνισμός λέξεων-κλειδιών

4.2. Μότσαρ

Επέκταση MozBar Chrome σας επιτρέπει να κάνετε Google οποιαδήποτε λέξη-κλειδί και να δείτε το DA (αρχή τομέα) και PA (αρχή σελίδας) κάθε αποτελέσματος αναζήτησης. Όσο υψηλότεροι είναι οι αριθμοί, τόσο πιο ανταγωνιστική είναι η λέξη-κλειδί. Χρήση Εξερεύνηση του Moz για να μάθετε την αρχή τομέα του ιστότοπού σας και να προσπαθήσετε να ανταγωνιστείτε εντός του εύρους σας (δείτε το παρακάτω γράφημα). Καθώς δημιουργείτε την αρχή του τομέα σας (δημιουργώντας εκπληκτικό περιεχόμενο και λήψη συνδέσμων), μπορείτε να αρχίσετε να στοχεύετε πιο ανταγωνιστικές λέξεις-κλειδιά που έχουν υψηλότερες μηνιαίες αναζητήσεις σε εργαλεία όπως Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών. Οι νέοι ιστότοποι με χαμηλό DA θα πρέπει να στοχεύουν πολύ συγκεκριμένες, χαμηλού ανταγωνισμού φράσεις με χαμηλές μηνιαίες αναζητήσεις.

Διαγωνισμός λέξεων-κλειδιών MozBar

4.3. Πόσες μηνιαίες αναζητήσεις?

Όσο υψηλότερη είναι η αρχή του τομέα σας, τόσο περισσότερες αναζητήσεις μπορούν να έχουν οι λέξεις-κλειδιά σας. Εκτελέστε τον ιστότοπό σας Moz’s Link Explorer (ή χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε ελεγκτής αρχής τομέα) για να μάθετε τη δική σας.

Αρχή τομέα

Τώρα χρησιμοποιήστε αυτό το γράφημα από Orbit Media. Στοχεύω ως επί το πλείστον φράσεις 3 λέξεων, αλλά πέρασα πολύ χρόνο στο περιεχόμενο. Όσο πιο ανταγωνιστική είναι η λέξη-κλειδί, τόσο περισσότερο χρόνο θα πρέπει να αφιερώσετε στο περιεχόμενο.

Συντόμευση έρευνας λέξεων-κλειδιών

5. Βελτιστοποίηση περιεχομένου

Μην ξεχνάτε προσθέστε έναν πίνακα περιεχομένων σε μεγάλες δημοσιεύσεις! Ακολουθούν μερικές ακόμη συμβουλές…

5.1. Τέλεια βελτιστοποιημένες σελίδες (παραδείγματα)

Backlinko’s on-page SEO infographic είναι η καλύτερη που έχω δει μέχρι τώρα (αυτή η ανάρτηση έχει 19.000+ κοινές χρήσεις). Σταματήστε να ανησυχείτε τόσο πολύ για τα πράσινα φώτα, βγείτε από τη διαδρομή “κείμενο και φωτογραφίες” και αρχίστε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Εξαιρετικά λεπτομερές περιεχόμενο, βίντεο ή / και γραφήματα. Κάντε ένα!

στη σελίδα-seo

Moz’s παράγοντες κατάταξης στη σελίδα είναι επίσης συμπαγείς…

On-Page-SEO

5.2. Περιεκτικότητα περιεχομένου

Η περιεκτικότητα περιεχομένου είναι η ιδέα ότι το περιεχόμενο πρέπει να απαντά σε όλες τις πτυχές του ερωτήματος του χρήστη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μήκος είναι δύναμη στο SEO (χρησιμοποιήστε την απάντηση στο κοινό για να δείτε τις λέξεις-κλειδιά ερωτήσεων).

5.3. Στόχος για 3.000+ λέξεις

Έχω περάσει αρκετές εβδομάδες σε αυτό το σεμινάριο WordPress SEO, αλλά πιθανότατα θα έχει 100+ προβολές / ημέρα (τα περισσότερα από τα μακρά άρθρα μου έχουν). Όσο πιο ανταγωνιστική είναι η λέξη-κλειδί, τόσο περισσότερο περιεχόμενο θα πρέπει να έχετε. Ίσως να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1.000 λέξεις για λέξεις-κλειδιά χαμηλού ανταγωνισμού, αλλά συνήθως απαιτούνται 3.000+ λέξεις για ανταγωνιστικές φράσεις (λέξεις-κλειδιά με περισσότερες μηνιαίες αναζητήσεις και ανταγωνισμός σε MozBar). Δεν σας λέω να προσθέσετε απλώς μια δέσμη κειμένων… να σχεδιάζετε σελίδες και αναρτήσεις ιστολογίου με ωραία γραφικά, πίνακες περιεχομένων, βίντεο… όλα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Καταμέτρηση λέξεων WordPress

Η αύξηση των δημοσιεύσεων γύρω από βασικά θέματα είναι ο # 1 λόγος για τον οποίο ο ιστότοπός μου πήγε από 500 σε 2.500 χρήστες / ημέρα.

5.4. Περιεχόμενο του ακρογωνιαίου λίθου

Αυτό είναι το πιο χρήσιμο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Για μένα, αυτά είναι τα σεμινάριά μου για το Yoast, τη βελτιστοποίηση ταχύτητας, το Google Search Console και άλλα. Μόνο 20 από τα 100+ σεμινάρια μου δημιουργούν περίπου το 80% της επισκεψιμότητάς μου. Με λαμβάνουν επίσης τους περισσότερους πελάτες, συνδέσμους, συνδρομητές και πωλήσεις συνεργατών. Έβαλα αυτά τα μπροστινά και κεντρικά στην αρχική μου σελίδα, το μενού πλοήγησης, την πλευρική γραμμή και το widget μετά την είσοδο.

Σειρά SEO WordPress

Συνεισφέρω ΠΟΛΥ στη μεγάλη μου κίνηση σε αυτά τα μαθήματα. Είναι πολύ πιο χρήσιμο από το βαρετό μου Συμβουλευτικές υπηρεσίες για WordPress SEO σελίδες (κανείς δεν θα συνδέεται με αυτό). Πρέπει να μάθετε ποιο περιεχόμενο θα ήταν πιο χρήσιμο και θα εκτελούσε το κοινό σας κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου.

Στατιστικά του Google Analytics

5.5. Όρια χαρακτήρων αποσπάσματος
 • Τίτλος SEO: ιδανικά 50-55 χαρακτήρες
 • Μετα-περιγραφή: ιδανικά 145-155 χαρακτήρες

Το Yoast σας λέει αν είναι πολύ σύντομα ή πολύ…

Όριο χαρακτήρων Yoast

Το ίδιο και το Βελτιώσεις HTML ενότητα του Google Search Console…

Βελτιώσεις HTML

Το Google χρησιμοποιεί μακρύτερες περιγραφές μετα (μερικές φορές)
Το Google άρχισε να εμφανίζει μεγαλύτερες μετα-περιγραφές σε ορισμένα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτά είναι επιλέχθηκε από την Google (δεν αντλούνται από το Yoast) και συνήθως λαμβάνονται από πραγματικό περιεχόμενο στη σελίδα. Οι μετα-περιγραφές σας θα πρέπει να ακολουθούν τον “μετρητή μήκους” του Yoast σε περίπτωση που η Google αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το κανονικό μήκος χαρακτήρων και αφήστε την στην Google να τραβήξει τη μεγαλύτερη έκδοση – αν το επιλέξει.

Μεγαλύτερες μετα-περιγραφές

Σε αυτό τιτίβισμα Ο Danny Sullivan από την Google λέει…

onger-Meta-Περιγραφές-Google

5.6. Πλούσια αποσπάσματα

Τα πλούσια αποσπάσματα προσθέτουν επιπλέον πληροφορίες στα αποσπάσματα και μπορούν να αυξήσουν το CTR…

Αστέρια αναθεώρησης δομημένων δεδομένων

Οδηγίες

 • Γράψτε κριτικές, συνταγές ή άλλα τύποι περιεχομένου όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλούσια αποσπάσματα
 • Επιλέξτε μια προσθήκη πλούσιων αποσπασμάτων (π.χ.. Όλα σε ένα σχήμα ή Αναθεώρηση WP)
 • Το All In One Schema είναι δωρεάν, αλλά έχει ελάχιστες επιλογές προσαρμογής και φαίνεται βαρετό
 • Η αναθεώρηση WP φαίνεται πολύ καλύτερη, έχει πολλά προεπιλεγμένα πρότυπα, συντηρείται και ενημερώνεται συχνά από το MyThemeShop, υποστηρίζει 14 τύπους δεδομένων και είναι αυτό που χρησιμοποιώ
 • Χρησιμοποιήστε την προσθήκη για να επισημάνετε περιεχόμενο και να το δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας Εργαλείο δομημένων δεδομένων της Google
 • Χρησιμοποιήστε το σεμινάριό μου στο προσθέτοντας πλούσια αποσπάσματα στο WordPress για πλήρεις οδηγίες
5.7. Επιλεγμένα αποσπάσματα

Επιλεγμένα αποσπάσματα είναι όταν η Google εμφανίζει τμήματα του περιεχομένου σας στο κορυφαίο αποτέλεσμα. Η Google το αντλεί από οποιοδήποτε αποτέλεσμα της πρώτης σελίδας που κάνει εξαιρετική δουλειά απαντώντας συνοπτικά σε ερωτήσεις με τη μορφή παραγράφων, λιστών και πινάκων (οι 3 τύποι επιλεγμένων αποσπασμάτων).

Συνεισφέρω αυτό στο γράψιμο σχεδιάζοντας ένα ωραίο γραφικό σχετικά με τη λέξη-κλειδί (SiteGround εναντίον Bluehost), συνδέοντας με ποιοτικές / αμερόληπτες αναφορές που βλέπει η Google ως γεγονότα (πώς ανήκει το Bluehost ΕΙΚ, Δημοσκοπήσεις στο Facebook, Η προτεινόμενη σελίδα φιλοξενίας του WordPressκαι διατηρώντας το βασισμένο σε γεγονότα.

Επιλεγμένα αποσπάσματα

Πώς να πάρει το Google για να σας απονείμει τα επιλεγμένα αποσπάσματα

 • Στοχεύστε μια λέξη-κλειδί όπου οι άνθρωποι θέλουν μια συνοπτική απάντηση
 • Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz έχει ένα φίλτρο που βοηθά στην εύρεση λέξεων-κλειδιών ερωτήσεων
 • Προσδιορίστε εάν η απάντηση θα πρέπει να είναι μια παράγραφος, μια λίστα ή έναν πίνακα
 • Στοχεύστε λέξεις-κλειδιά που έχουν ήδη ένα απόσπασμα που έχουν επιλεγεί αλλά δεν έχουν καλή δουλειά
 • Δημιουργία περιεχομένου βάσει γεγονότων με ποιοτικές αναφορές (συνδέσεις, γραφικά κ.λπ.)
 • Εάν στοχεύετε στο πλαίσιο απαντήσεων, στοχεύστε τη λέξη-κλειδί σας χρησιμοποιώντας μια ακριβή αντιστοίχιση
 • Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην 1η σελίδα για τη λέξη-κλειδί, αν όχι, βελτιώστε το περιεχόμενο
 • Η Google καθορίζει τελικά εάν θα δείξει το αποτέλεσμα σας ή οποιοδήποτε αποτέλεσμα
5.8. Δημιουργία πρωτοσέλιδων

Τίτλοι – οι δημοσιεύσεις έχουν συνήθως μεγαλύτερους τίτλους από τις σελίδες. Οι τίτλοι της ανάρτησής μου συνήθως πάνε κάπως έτσι: Οι ιδανικές ρυθμίσεις WP Rocket With Cloudflare + StackPath Instructions (# 1 Rated Cache Plugin, Newest Version 3.0.5.1). Οι σελίδες μου είναι πιο παρόμοιες: WordPress SEO Consulting. Οι περισσότερες από τις σελίδες μου χρησιμοποιούν μια ακριβή αντιστοίχιση λέξεων-κλειδιών που περιγράφει την υπηρεσία, ενώ οι αναρτήσεις μου περιγράφουν επίσης αυτό που καλύπτεται στο σεμινάριο (και συχνά οι φορές περιλαμβάνουν το έτος “2018” για να βοηθήσω τη στόχευση λέξεων-κλειδιών ημερομηνιών). Αυτό προσελκύει τους ανθρώπους να διαβάσουν και μπορεί να οδηγήσουν σε χαμηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης.

Επικεφαλίδα σελίδας: Συμβουλευτική SEO SEO – μικρός
Δημοσίευση επικεφαλίδας: Οι ιδανικές ρυθμίσεις WP Rocket With Cloudflare + StackPath Instructions (# 1 Rated Cache Plugin, Newest Version 3.0.5.1) – μακρύς

5.9. Δημιουργία τίτλων SEO

Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν τόσο σκληρά για να πάρουν πράσινα φώτα στο Yoast συμπεριλαμβάνοντας τη λέξη-κλειδί τους, ξεχνούν να γράψουν μια ωραία επικεφαλίδα που θα κάνει τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό τους. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα τίτλων.

Τίτλος 6

Τίτλος 3

Τίτλος 4

Επικεφαλίδα 5

Επικεφαλίδα 2

Τίτλοι SEO – οι τίτλοι μετά το SEO είναι συνήθως μια συντομευμένη έκδοση του μεγαλύτερου τίτλου σας: Οι ιδανικές ρυθμίσεις WP Rocket With Cloudflare + StackPath CDN (2018). Οι σελίδες είναι συνήθως μια μεγαλύτερη έκδοση του σύντομου τίτλου σας: WordPress SEO Consultant / Yoast Expert – Tom Dupuis. Συμπεριέλαβα το “Yoast Expert” επειδή γνωρίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν συμβουλές SEO SEO χρειάζονται βοήθεια με το Yoast. Αντί να συμπεριλάβετε μόνο τη λέξη-κλειδί και το όνομα του ιστότοπού σας (υπερηφάνεια), κάντε τον εαυτό σας να ξεχωρίζει λίγο – πείτε τους ΓΙΑΤΙ είστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους στο Google.

Τίτλος SEO σελίδας: Σύμβουλος SEO WordPress / Ειδικός Yoast – Tom Dupuis – παρατεταμένη έκδοση του τίτλου μου «WordPress SEO Consulting»
Δημοσίευση τίτλου SEO (συντομευμένο): Οι ιδανικές ρυθμίσεις πυραύλων WP με Cloudflare + MaxCDN (V. 3.0.5.1) – συντομευμένη έκδοση του τίτλου μου “The Ideal WP Rocket Settings With Cloudflare + StackPath Instructions (# 1 Rated Cache Plugin, Newest Version 3.0.5.1)”

5.10. Περιγραφές μετα-χειροτεχνίας

Ναι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λέξη-κλειδί εστίασης εδώ (ή μια παραλλαγή της). Αλλά ο κύριος σκοπός της μετα-περιγραφής είναι να συνοψίσει το περιεχόμενο και να πει στους ανθρώπους ΓΙΑΤΙ πρέπει να κάνουν κλικ στο αποτέλεσμα σας. Σε μου Εκμάθηση ρυθμίσεων Yoast Η μετα-περιγραφή λέει σε άτομα που συμπεριλαμβάνω ένα αρχείο zip των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων Yoast. Μικρά πράγματα όπως αυτό μπορούν εύκολα να αυξήσουν τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Μετα-περιγραφή

5.11. Βελτιστοποίηση κοινωνικής εικόνας

Βλέπω ενότητα 2.11 για να κάνετε τη μορφή του περιεχομένου σας σωστά όταν κοινοποιείται στο Facebook / Twitter.

5.12. Αποθέστε τη λέξη-κλειδί σας μερικές φορές στο περιεχόμενο

Η πυκνότητα λέξεων-κλειδιών δεν έχει σημασία (μπορείτε πραγματικά να πάρετε τιμωρείται για γέμιση λέξεων-κλειδιών) αλλά πρέπει να το χρησιμοποιήσετε μερικές φορές στο περιεχόμενο, το πιο σημαντικό είναι στις πρώτες δύο προτάσεις. Το Yoast κάνει πολλά πράγματα πυκνότητα λέξεων-κλειδιών αλλά διαφωνώ, οδηγεί συχνά σε ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Δεν χρειάζεται να είναι μια 100% ακριβής αντιστοίχιση της λέξης-κλειδιού εστίασης, αλλά πρέπει να είναι κοντά και να διαβάζεται φυσικά. Το Yoast ανιχνεύει μόνο ακριβείς αντιστοιχίσεις λέξεων-κλειδιών στο πρόγραμμα επεξεργασίας οπτικών στοιχείων (όχι στους δημιουργούς σελίδων), αρκεί να το αναφέρετε (ή μια παραλλαγή), μπορείτε να αγνοήσετε τη σύσταση πυκνότητας λέξεων-κλειδιών στο Yoast. Και αν συμπεριλάβετε μια εικόνα στην κορυφή της ανάρτησης, το Yoast το μετράει ως πρώτη παράγραφος – οπότε η χρήση της λέξης-κλειδιού στην πρώτη παράγραφο (μια πρόταση Yoast) μερικές φορές δεν είναι δυνατή. Μην το σκεφτείτε υπερβολικά… όταν γράφετε για το θέμα, συνήθως θα το αναφέρετε κομμάτια της λέξης-κλειδιού σας φυσικά στο περιεχόμενο / τις εικόνες σας. Αυτό θέλει η Google.

Πυκνότητα λέξεων-κλειδιών Yoast FOcus

Εστίαση λέξης-κλειδιού στην πρώτη παράγραφο

5.13. Αποφύγετε τη συμπλήρωση λέξεων-κλειδιών

Γιατί δεν πρέπει να έχετε εμμονή στα πράσινα φώτα…

 • Η Google τιμωρεί γέμιση λέξεων-κλειδιών
 • Το Yoast ανιχνεύει Ακριβείς αντιστοιχίσεις της λέξης-κλειδιού εστίασης
 • Εάν χρησιμοποιείτε μερικούς αγώνες (συνώνυμα), το Yoast δεν θα το εντοπίσει
 • Πάρα πολλές ακριβείς αντιστοιχίσεις λέξεων-κλειδιών κάνουν το περιεχόμενό σας να φαίνεται ανεπιθύμητο
 • Μερικές αντιστοιχίες / συνώνυμα ενθαρρύνονται και συχνά ακούγονται πιο φυσικά
 • Οι επικεφαλίδες πρέπει να προσελκύσουν τους ανθρώπους να διαβάσουν, όχι μόνο να περιλαμβάνουν τη λέξη-κλειδί εστίασης
 • Η βελτιστοποίηση περιεχομένου είναι κάτι περισσότερο από τη χρήση λέξεων-κλειδιών, κάτι που προτείνει το Yoast

Τι πρέπει να πει η Ανάλυση SEO του Yoast:

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: η εισαγωγή λέξεων-κλειδιών στο περιεχόμενο / αποσπάσματα σας τις κάνει να φαίνονται ανεπιθύμητες! Έχετε σκεφτεί να γράψετε έναν τίτλο SEO + μια μετα-περιγραφή για να αυξήσετε το CTR; Κάθε αποτέλεσμα στο Google θα χρησιμοποιεί τη λέξη-κλειδί – γιατί κάποιος θα κάνει κλικ στον σύνδεσμό σας? Ναι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λέξη-κλειδί σας στον τίτλο της σελίδας, στον τίτλο SEO και στη μετα-περιγραφή… αλλά μην εισάγετε λέξεις-κλειδιά μόνο για να λάβετε πράσινα φώτα στο Yoast. Ξεχάστε την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών και τις λέξεις-κλειδιά στις υπότιτλους… αρχίστε να σκέφτεστε να προσθέσετε έναν πίνακα περιεχομένων σε μεγαλύτερες αναρτήσεις, βίντεο, γραφήματα, πλούσια αποσπάσματα, εικόνες κοινής χρήσης και ενισχύοντας το λεπτό περιεχόμενο για να το κάνουμε καλύτερο (πιο λεπτομερές) από όλα τα άλλα.

5.14. Μόνιμοι σύνδεσμοι

Μερικές σημειώσεις για τους μόνιμους συνδέσμους (URL / slugs)…

5.14.1. Συντομεύστε τους μόνιμους συνδέσμους

Η συντόμευση των μόνιμων συνδέσμων δίνει έμφαση στις λέξεις-κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης…

Συντομευμένοι μόνιμοι σύνδεσμοι

5.14.2. Μην καταργείτε πάντα τις λέξεις διακοπής

Σταματήστε τα λόγια είναι σύντομες, μη περιγραφικές λέξεις που η Yoast συνιστά να αφαιρέσετε από τους μόνιμους συνδέσμους για να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στη λέξη-κλειδί εστίασης. Αν και αυτό είναι συνήθως καλό, μπορεί επίσης να κάνει τους μόνιμους συνδέσμους σας να φαίνονται πολύ περίεργοι (δείτε παρακάτω). Εάν οι χρήστες μπορούν να δουν τον μόνιμο σύνδεσμό σας και να μάθουν τι αφορά το άρθρο, αφαιρέστε τα. Αλλά αν τους κάνει να διαβάζουν αστεία, μην το κάνετε.

Yoast-Stop-Words

Γιατί δεν πρέπει πάντα να καταργείτε λέξεις διακοπής…

Yoast-Stop-Words-Παραδείγματα

5.14.3. Πότε να αλλάξετε μόνιμους συνδέσμους

Εδώ είναι εντάξει η αλλαγή μόνιμων συνδέσμων:

 • Μεταβείτε σε SSL (HTTPS)
 • Μετάβαση σε μη WWW
 • Η λέξη “κατηγορία” βρίσκεται στις διευθύνσεις URL μετά
 • Χρησιμοποιείτε τη δομή μόνιμου συνδέσμου? P = 123
 • Η παλιά έκδοση του Yoast αφαίρεσε όλες τις λέξεις σας
 • Ο μόνιμος σύνδεσμος δεν περιγράφει το περιεχόμενο / τη λέξη-κλειδί της σελίδας
 • Γράφετε ξανά περιεχόμενο για να στοχεύσετε μια εντελώς διαφορετική λέξη-κλειδί
 • Η σελίδα / η ανάρτηση δεν είναι καλά εδραιωμένη (έχει χαμηλή επισκεψιμότητα / συνδέσμους / κοινές χρήσεις)

Είναι καλύτερο να διορθώσετε τους μόνιμους συνδέσμους με μία κίνηση αντί να τις αλλάξετε πολλές φορές. Εάν αλλάζετε το SSL ούτως ή άλλως, μπορείτε επίσης να μεταβείτε σε μη WWW, να αφαιρέσετε «κατηγορία» από διευθύνσεις URL ιστολογίου και να διορθώσετε τυχόν σελίδες / αναρτήσεις με μόνιμους συνδέσμους που δεν περιγράφουν το περιεχόμενο / λέξη-κλειδί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει τις κατάλληλες ανακατευθύνσεις και δώστε στην Google χρόνο για να πραγματοποιήσετε νέα ανίχνευση του ιστότοπού σας και να ενημερώσετε τους νέους μόνιμους συνδέσμους στα αποτελέσματα αναζήτησης. Μπορεί να δείτε μια πτώση των κατατάξεων – η οποία είναι συνήθως προσωρινή.

5.14.4. Χρησιμοποιήστε το “Post Name” Permalink Structure

Η δομή μόνιμου συνδέσμου ονόματος ανάρτησης (www.yourwebsite.com/post-name/) είναι γενικά η καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να το βρείτε στο WordPress κάτω από τις Ρυθμίσεις → Μόνιμοι σύνδεσμοι. Είναι σύντομο και επιτρέπει στον τίτλο της ανάρτησής σας να βρίσκεται μπροστά από τους μόνιμους συνδέσμους σας (που περιλαμβάνει τη λέξη-κλειδί σας). Μπορείτε να εξετάσετε μια προσαρμοσμένη δομή του /% category% /% postname% / που κατηγοριοποιεί τις αναρτήσεις σας στις κατηγορίες του ιστολογίου σας. Και τα δύο είναι καλά, εκτός και αν έχετε έναν καλό λόγο για να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική δομή.

Ρυθμίσεις Permalink Name

5.15. Εικόνα SEO

Θυμάμαι να βελτιστοποίηση εικόνων για ταχύτητα στην ενότητα 6.7.

5.15.1. Όνομα αρχείου εικόνας

Προσθέστε ετικέτες σε εικόνες πριν τις ανεβάσετε στο WordPress έτσι το όνομα αρχείου περιγράφει την εικόνα. Εάν τα έχετε ήδη ανεβάσει με μη περιγραφικά ονόματα αρχείων (DSC12345), επαναλάβετε τη φόρτωσή τους. ΜΗΝ γεμίζετε λέξεις-κλειδιά στα ονόματα αρχείων ή στο κείμενο alt (χρησιμοποιήστε το μόνο εάν περιγράφει πραγματικά την εικόνα) και αγνοήστε αυτήν την πρόταση Yoast εάν το συννεφάκι είναι κόκκινο. Απλώς περιγράψτε την εικόνα.

Όνομα αρχείου εικόνας

5.15.2. Κείμενο Alt εικόνας

Το κείμενο alt πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα του αρχείου. Για να συμπληρώσετε αυτόματα το κείμενο alt το WordPress, χρησιμοποιήστε ένα πρόσθετο όπως Αυτόματα χαρακτηριστικά εικόνας από το όνομα αρχείου με μαζική ενημέρωση.

Εναλλακτικό κείμενο

5.16. Συνδέσεις

Αυτή η ενότητα καλύπτει εσωτερικούς συνδέσμους, εξωτερικούς συνδέσμους, τίτλους συνδέσμων, συνδέσμους συνεργατών και διόρθωση σπασμένων συνδέσμων. Επίσης, αγγίζει τους backlinks – που συνήθως αποκτώνται δημιουργώντας εξαιρετικό περιεχόμενο.

5.16.1. Εσωτερικοί σύνδεσμοι

Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι ένας φυσικός τρόπος δημιουργίας συνδέσμων στο περιεχόμενό σας, βοηθώντας ταυτόχρονα τους χρήστες να βρίσκουν πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Αν σας προτείνω να ρυθμίσετε το WP Rocket σε αυτόν τον οδηγό, θα δείξω τον οδηγό WP Rocket αντί να επικολλήσετε κάθε στιγμιότυπο οθόνης, το οποίο θα ήταν διπλό περιεχόμενο.

Έλεγχος συνδέσμων ιστότοπου – όσο περισσότεροι σύνδεσμοι έχετε σε μια σελίδα, τόσο πιο πιθανό θα εμφανίζεται στο σύνδεσμοι ιστότοπου ενότητα των αποτελεσμάτων αναζήτησης του Google. Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι ο πρωταρχικός τρόπος ελέγχου αυτών.

Σύνδεσμοι ιστότοπου

Μην χρησιμοποιείτε εσωτερικές προσθήκες σύνδεσης – κανένας αλγόριθμος δεν θα κάνει καλύτερη δουλειά από το χειροκίνητο ένθετο συνδέσμων που ισχύει επίσης για πρόσθετα “σχετικών δημοσιεύσεων”. Επιπλέον, αυτές οι προσθήκες μπορούν να επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας.

5.16.2. Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι σαν να αναφέρετε πηγές στο Google. Πρέπει να προέρχονται από αξιόπιστους ιστότοπους, αλλά επίσης να παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένα θέματα. Αποφύγετε τη σύνδεση σε γενικούς ιστότοπους όπως η Wikipedia και αντίθετα συνδέστε το με περιεχόμενο εντός της θέσης σας. Χρησιμοποιήστε μερικά σε κάθε σελίδα, καθώς η Google χρησιμοποιεί το περιεχόμενο στο οποίο συνδέεστε ως σήμα συνάφειας για το δικό σας περιεχόμενο και βελτιώνει το SEO.

5.16.3 Κείμενο αγκύρωσης

Κείμενο συνδέσμου είναι το κείμενο που χρησιμοποιείται για την ονομασία του συνδέσμου σας. Ο Moz συνιστά τη χρήση σύντομου, περιγραφικού, βαρέως αγκύρωσης κειμένου χωρίς λέξεις-κλειδιά, ενώ η Wikipedia χρησιμοποιεί όλο το κείμενο αγκύρωσης ακριβούς αντιστοίχισης (το οποίο κάποιοι πιστεύουν ότι βοηθούν στη βελτίωση της κατάταξης αυτής της σελίδας για τη λέξη-κλειδί της). Ακολουθώ τη στρατηγική του Moz, καθώς οι ακριβείς αντιστοιχίσεις μπορούν να φαίνονται ανεπιθύμητες και ενδέχεται να πω στην Google ότι προσπαθείτε να χειριστείτε τις κατατάξεις.

Παράδειγμα κειμένου αγκύρωσης

5.16.4 Τίτλοι συνδέσμων

Θέλετε να μειώσετε τα ποσοστά εγκατάλειψης; Χρησιμοποιήστε τίτλους συνδέσμων για να βοηθήσετε τους χρήστες να μάθουν τι κάνουν κλικ.

Σύνδεσμοι τίτλοι

Κάθε φορά που προσθέτετε έναν σύνδεσμο, προσθέστε και έναν τίτλο…

Τίτλοι συνδέσμων WordPress

5.16.5 Σύνδεσμοι Συνεργατών

Κάνω τα προς το ζην μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών και έχω ένα ζευγάρι κόλπα στο μανίκι μου…

SiteGround-Affiliate-Πωλήσεις

Συμβουλές:

 • Μην χρησιμοποιείτε έναν τόνο συνδέσμων συνεργατών σε 1 σελίδα
 • Προσθέστε rel = “nofollow” σε όλους τους συνδέσμους θυγατρικών σας
 • Μην αναφέρετε πάντα πρώτα τα πιο ακριβά προϊόντα / συνεργάτες
 • Δημιουργήστε σελίδες προορισμού για προϊόντα που πουλάτε και συνδέστε τα με αυτά
 • Κάλυψε συνδέσμους συνεργατών ή χρησιμοποιήστε το εργαλείο προσαρμογής συνδέσμων συνεργάτη σας εάν είναι διαθέσιμο (siteGround.com/go/managed-wordpress-hosting φαίνεται πολύ καλύτερο από το onlinemediamasters.com/go/managed-wordpress-hosting)
 • Προσθέστε έναν τόνο αξίας στο περιεχόμενό σας για να αποφύγετε κυρώσεις (οι ιστότοποι θυγατρικών είναι επιρρεπείς)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. αν είστε στον κλάδο του WordPress, ρίξτε μια ματιά στη λίστα μου προγράμματα συνεργατών για το WordPress.

5.16.6 Σπασμένοι σύνδεσμοι

Δρ. Link Check σαρώνει έως και 7.500 συνδέσμους / μήνα δωρεάν. Αποφύγετε το Πρόσθετο Broken Link Checker που κάνει καλή δουλειά, αλλά οι σαρώσεις καταναλώνουν CPU και απαγορεύεται από πολλές εταιρείες φιλοξενίας.

Dr-Link-Check

4.15.7. Επιστροφή συνδέσμους

Η μόνη φορά που προσέλαβα ένα πρόγραμμα δημιουργίας συνδέσμων (ο οποίος είχε μια τέλεια κριτική 5 αστέρων στο upwork.com), πήρα μια ποινή Google. Αυτό κατέστρεψε την κυκλοφορία / τα οικονομικά της ιστοσελίδας μου. Πήρε το πέναλτι περνώντας το καθένα ατομικός σύνδεσμος προς τον ιστότοπό μου, ζητώντας από τους webmaster να καταργήσουν τους συνδέσμους που έχω δημιουργήσει ο ελεύθερος επαγγελματίας μου και να στείλω ένα ζητώντας επανεξέταση στο Google. Δούλεψα επίσης ακούραστα για να βελτιώσω το περιεχόμενό μου. Μόνο περισσότερο από 1 έτος αργότερα η ποινή αφαιρέθηκε τελικά.

Μάθημα: μην προσλάβετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας συνδέσμων. Μίσθωση ενός σχεδιαστή infographic.

Οδηγός δημιουργίας συνδέσμων Backlinko παραθέτει τα «οπτικά στοιχεία» ως # 1… που αναφέρονται συγκεκριμένα σε γραφήματα, σε βάθος οδηγούς και πράγματα στον ιστότοπό σας που ΘΕΛΟΥΝ να συνδέσουν. Πήρε 19.000+ μετοχές στο δικό του οδηγός SEO στη σελίδα… Που ξεκίνησε με ένα γλυκό γράφημα. Μην χάνετε χρόνο σχήματα συνδέσμων ή επικοινωνώντας με άτομα που δεν γνωρίζετε ζητώντας έναν σύνδεσμο… δουλέψτε πάνω σε περιεχόμενο, κατατάξτε υψηλότερα σε αυτό και οι άνθρωποι θα σας βρουν και θα σας συνδέσουν. Περιεχόμενο yo, ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!

5.17. Τιμές κλικ προς αριθμό εμφανίσεων

Καλύπτω όλα όσα χρειάζονται για να αυξήσω τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων σε αυτόν τον οδηγό, αλλά αυτό υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι. Αυτά μπορούν να μετρηθούν στο Google Analytics Search Search Console.

Τιμές κλικ προς αριθμό εμφανίσεων

5.18. Βίντεο + γραφήματα

Μπορείτε να πείτε πόσο χρόνο έχω περάσει στα στιγμιότυπα οθόνης μου; Μάλλον μέρες. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, βίντεο ή γραφήματα. Διαλέξτε ένα ή δύο. Αλλά χρειάζεστε ένα από αυτά – όχι μόνο γραπτό κείμενο.

5.19. Δημοσιεύσεις αρχείων κάτω από 1 κατηγορία

Προσθέστε ετικέτες σε αναρτήσεις κάτω από 1 κατηγορία για να αποφύγετε το διπλό περιεχόμενο.

Ετικέτες κατηγοριών WordPress

Αν σκοπεύετε να ευρετηριάσετε σελίδες κατηγορίας, (στην καρτέλα Ταξινομίες στο Yoast), θα πρέπει να σχεδιάσετε αυτές τις σελίδες κατηγορίας έτσι ώστε να φαίνονται ωραίες! Δώστε του μια επικεφαλίδα, περιγραφή της κατηγορίας, σχεδιάστε την πλευρική γραμμή σας και γράψτε έναν προσαρμοσμένο τίτλο SEO + περιγραφή μετα με μια λέξη-κλειδί για αυτήν την κατηγορία. Θα έχει περισσότερες πιθανότητες κατάταξης.

5.20. Μην παρακάνετε τις ετικέτες

Αυτά είναι συνήθως βασικά θέματα που καλύπτονται στην ανάρτηση.

Ετικέτες κατηγοριών WordPress

6. Βελτιστοποίηση ταχύτητας

Θέλετε 100% GTmetrix βαθμολογίες; Αυτή η ενότητα σας δείχνει πώς το έκανα.

6.1. GTmetrix εναντίον Pingdom εναντίον PageSpeed ​​Insights

Φορτώστε το χρόνο είναι η κύρια μέτρηση που πρέπει να μετρήσετε, με τις βαθμολογίες να συσχετίζονται πολύ. Αυτά βελτιώνονται με τον καθορισμό προτάσεων ταχύτητας (το GTmetrix είναι το αγαπημένο μου εργαλείο για αυτό).

GTmetrix – δείτε ποια πρόσθετα / στοιχεία χρειάζονται περισσότερο για να φορτώσετε στην καρτέλα “Καταρράκτης” (θα εμφανίζονται επίσης πολλές φορές στην αναφορά Ταχύτητα σελίδας / YSlow), μη βελτιστοποιημένες εικόνες, ελεγκτής CDN στην καρτέλα YSlow και ελέγξτε το TTFB σας (ώρα έως την πρώτη byte) εμφανίζεται στην καρτέλα “Χρονισμοί”.

Pingdom – το πιο ακριβές εργαλείο για τη μέτρηση των χρόνων φόρτωσης σύμφωνα με το WP Rocket.

Google PageSpeed ​​Insights – μέτρα χρόνοι απόκρισης διακομιστή που θα έπρεπε να είναι <200ms. Κάτι άχρηστο αλλιώς καθώς δεν μετρά τους χρόνους φόρτωσης (οι προτάσεις GTmetrix / Pingdom είναι πολύ καλύτερες) ενώ η ταχύτητα του κινητού βελτιώνεται συνήθως σε συνδυασμό με την ταχύτητα του επιτραπέζιου υπολογιστή.

6.2. Φιλοξενία

Η λέξη «διακομιστής» αναφέρεται κυριολεκτικά 70 φορές στο Οδηγός βελτιστοποίησης WordPress και 35 φορές στο GTmetrix’s Γιατί είναι το αργό σεμινάριο της σελίδας μου (flash ειδήσεις… είναι κάτι σημαντικό). Εκτελέστε τον ιστότοπό σας Google PageSpeed ​​Insights να δω αν μείωση του χρόνου απόκρισης διακομιστή βρίσκεται στην αναφορά σας. Εάν δεν είναι κάτω 320ms όπως το Google προτείνει πιθανότατα σημαίνει ότι ο διακομιστής σας (φιλοξενία) είναι αργός.

Μείωση χρόνου-διακομιστή-απόκρισης

Μια άλλη ένδειξη είναι εάν σας ώρα έως το πρώτο byte είναι υψηλό στην καρτέλα “Χρονισμοί” του GTmetrix

GTmetrix-Time-To-First-Byte

Η ίδια εταιρεία (ΕΙΚ) κατέχει το Bluehost, το HostGator, το iPage, το Site5, το Unified Layer και άλλα 60 διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας. Είναι γνωστοί για τη μείωση του κόστους συσκευάζοντας πάρα πολλά άτομα στον ίδιο διακομιστή (υπογραμμίζοντας το) και έχετε φρικτές κριτικές λόγω αυτού. Πολλοί ιστότοποι που φιλοξενούνται από την EIG έχουν υψηλούς χρόνους απόκρισης και θα αποφύγω τη χρήση αυτών των εταιρειών με κάθε κόστος.

Λίστα επωνυμιών-Of-EIG

χρησιμοποιώ SiteGround και Εχω 200ms χρόνοι απόκρισης με 100% βαθμολογίες GTmetrix και .4s Χρόνοι φόρτωσης Pingdom. Κάντε έναν έλεγχο φιλοξενίας, εκτελέστε τις δικές σας δοκιμές ή κάντε κλικ στις γρήγορες σελίδες φόρτωσης. Βαθμολογήθηκαν με τον # 1 οικοδεσπότη σε 26 δημοσκοπήσεις στο Facebook και είναι κόσμοι καλύτεροι από ΕΙΚ (Μπλε Χοστ, HostGator), Πάμε μπαμπά, και άλλους κεντρικούς υπολογιστές που συσκευάζουν πάρα πολλά άτομα στον ίδιο διακομιστή. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που μετανάστευσε και δημοσιεύτηκε Αποτελέσματα επί Facebook και Κελάδημα. Τιτίβισμα μετά τιτίβισμα, Θέση μετά Θέση, ψηφοφορία μετά ψηφοφορία μετά ψηφοφορία, γρηγορότερη φιλοξενία διορθώσετε αργούς χρόνους απόκρισης. Είναι συνιστάται από το WordPress, κάνω δωρεάν μετεγκαταστάσεις, και χρησιμοποιώ τους ημι-αφιερωμένο σχέδιο.

Φιλοξενία Δημοσκόπησης 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Προτάσεις φιλοξενίας Elementor

Σύσταση φιλοξενίας Ιουλίου 2019

WordPress-Host-Poll-Αυγ-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Διαχειριζόμενη-Φιλοξενία-Δημοσκόπηση

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Δημοσκόπηση

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση φιλικής φιλοξενίας WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Δημοσκόπηση

Αγαπημένη φιλοξενία για Elementor

Προτάσεις φιλοξενίας 2018

Δημοσκόπηση φιλοξενίας WordPress Σεπτέμβριος 2018.png

Διαχείριση-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Φιλοξενία-Ψηφοφορία για ταχύτητα

WordPress-Hosting-Poll-Ιούνιος-1

SiteGround-Σύσταση

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Φιλοξενία-Δημοσκόπηση-Φεβ-2019

Φιλοξενία-Προτάσεις-Δημοσκόπηση

Bluehost εναντίον SiteGround

Δημοσκόπηση Web Host WordPress

Τι λένε οι άλλοι…

wordpress-hosting-ερώτηση

Άτομα που μετανάστευσαν…

Μετάβαση σε SiteGround

Μετεγκατάσταση χρόνου φόρτωσης SiteGround

Bluehost στο SiteGround GTmetrix

HostGator To SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 τέλεια βαθμολογία στο SiteGround

SiteGround Genesis

Η ταχύτητα παραδόθηκε από το SiteGround

Αναφορά SiteGround GTmetrix

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης με SiteGround

Νέοι χρόνοι απόκρισης SiteGround

HostGator To SiteGround Migration

Χρόνοι απόκρισης SiteGround στο Joomla

Μετάβαση σε SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix στο SiteGround

Ιστότοποι SiteGround PageSpeed

SiteGround On Joomla

Μειωμένοι χρόνοι φόρτωσης SiteGround

SiteGround Speedy Hosting

Νέα αποτελέσματα Pingdom στο SiteGround

Νέος χρόνος απόκρισης SiteGround

Βελτίωση χρόνου απόκρισης SiteGround

Έχουν 3 σχέδια

SiteGround-Hosting

Είμαι στο δικό τους ημι-αφιερωμένο πρόγραμμα GoGeek και εδώ είναι το δικό μου Αναφορά Pingdom

2019-Αναφορά Pingdom

Η αναφορά GTmetrix μου…

2019-GTmetrix-Αναφορά

Τα υψηλότερα σχέδια περιλαμβάνουν περισσότερα πόροι διακομιστή (αριθμός διακομιστών είναι ο # 1 παράγοντας στον οδηγό βελτιστοποίησης του WordPress). Μπορείτε να δείτε ένα πλήρες διάγραμμα σύγκρισης του προγράμματος StartUp εναντίον GrowBig εναντίον GoGeek, αλλά το GrowBig σας δίνει περίπου 2x πόρους διακομιστή ως StartUp και το GoGeek είναι ημι-αφιερωμένη φιλοξενία που σας δίνει ακόμη περισσότερους πόρους διακομιστή. Το GrowBig + GoGeek έρχεται με υποστήριξη προτεραιότητας και μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους. Φιλοξενία cloud είναι αρκετά το άλμα των τιμών στα $ 80 / έτος, αλλά έρχεται με 2CPU + 4 GB RAM και είναι ακόμη πιο γρήγορο από το GoGeek.

Μπορείτε να το δείτε στο σελίδα λειτουργιών

Διάγραμμα SiteGround-Server-Resources-Chart

Δικα τους τεχνολογία ταχύτητας είναι ο κύριος λόγος που τα επιλέγουν οι άνθρωποι (διακομιστές NGINX, μονάδες στερεάς κατάστασης, HTTP / 2, PHP7, HHVM και 1-κλικ στο Cloudflare ενεργοποίηση στο cPanel με την επιλογή χρήσης επιθετικής προσωρινής αποθήκευσης, ελαχιστοποίησης και Railgun). Συνδυάστε το SiteGround + Cloudflare + WP Rocket και θα σας πληρώσω κυριολεκτικά 50 $ εάν τα σκορ / χρόνος φόρτωσης δεν βελτιωθούν. Δικα τους τεχνολογία uptime είναι εξίσου καλό και έχω 100% ώρες λειτουργίας στο Uptime Robot. Λάβετε επίσης υποστήριξη σχετικά με το WordPress που απαντά σε εισιτήρια 10 λεπτά κατά μέσο όρο, αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν Ας κρυπτογραφήσουμε SSL για το ηλεκτρονικό εμπόριο και άλλα Χαρακτηριστικά WordPress. SiteGround θα μεταφέρει ακόμη και ΟΛΟΥΣ τους ιστότοπους / το email σας δωρεάν εάν βρίσκεστε στο cPanel και 1 ιστότοπο, αν δεν βρίσκεστε στο cPanel.

Σχεδόν 5 χρόνια για μένα…

SiteGround-Hosting

Αποποίηση συνεργατών – εάν εγγραφείτε στο SiteGround με το my σύνδεσμος συνεργατών Θα σου δωρίσω ένα καλό κομμάτι χωρίς έξοδα. Κάθε χρόνο εγώ δωρίστε $ 3k σε καμπάνιες GoFundMe (Το 2018 ήταν για να ταΐσει τους πεινασμένους στο Ντένβερ, το 2017 ήταν για τον Ερυθρό Σταυρό στον τυφώνα Harvey). Η υποστήριξή σας βοηθάει και την εκτιμώ πραγματικά. Προσπαθώ να κάνω τις κριτικές μου αμερόληπτες και υποστηριζόμενες απόδειξη υπό τη μορφή του Δημοσκοπήσεις στο Facebook, tweets, και πραγματικές συνομιλίες. Εάν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, εδώ είναι ένα σύνδεσμος μη συνεργατών στο SiteGround. Είτε έτσι είτε αλλιώς πιστεύω ότι είναι ένας αστρικός κεντρικός υπολογιστής WordPress και ο ιστότοπός σας θα τρέχει γρηγορότερα / πιο ομαλά… κάντε την έρευνά σας σε ομάδες Facebook + Κελάδημα και θα βρείτε τους περισσότερους ανθρώπους πες το ίδιο.

6.3. Ελαφριά θέματα (StudioPress)

Θέματα StudioPress είναι ελαφριά (φορτώνουν πολύ γρήγορα) και συνιστώνται από τους Yoast, Matt Cutts (από την Google) και ακόμη και από τον Matt Mullenweg. Τα ελαφριά θέματα έχουν ελάχιστη ενσωματωμένη λειτουργικότητα με αποτέλεσμα λιγότερο περιττό φούσκωμα και αντ ‘αυτού βασίζονται προσθήκες για να προσθέσετε μόνο τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε. Τα θέματα Divi και ThemeForest έχουν συχνά τόσες πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες που μπορούν να καταστρέψουν τους χρόνους φόρτωσης. Υπάρχουν πολλά ελαφριά θέματα εκεί έξω, αλλά το StudioPress είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή θεματικά καταστήματα. Χρησιμοποιώ τους Θέμα Outreach Pro.

Θέματα StudioPress

6.4. Ελαφριά πρόσθετα (Λίστα)

Αντιγράφων ασφαλείαςUpdraftPlus.

ΡυθμιστικάΜονόλογος, LayerSlider, ή Μετεωρολογικά ρυθμιστικά.

ΧαρτοφυλάκιοΓκαλερί Envira, FooGallery, ή Το πλέγμα.

Κοινωνική κοινή χρήσηSassy Κοινή χρήση ή Κοινή χρήση κοινής χρήσης DVK.

Ανάλυση – Το Google Analytics και το Search Console πρέπει να είναι αρκετά, ή Κλικ.

Δημιουργία σελίδωνΕργαλείο δημιουργίας σελίδων WordPress από το MotoPress, αλλά κανένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων δεν τρέχει γρηγορότερα από τον εγγενή επεξεργαστή WordPress. Συνδυάστε το με το Προσθήκη πρόσθετου και δεν θα πρέπει να χρειάζεστε ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων (συμπεριλαμβανομένων των δημιουργών σελίδων ενσωματωμένων σε θέματα WordPress). Εκτός αν η ομάδα σας αρνηθεί απολύτως μάθετε λίγο HTML (η ευκολότερη γλώσσα κωδικοποίησης), αποφύγετε τους δημιουργούς σελίδων.

ΣχόλιαΥπό όρους φορτίο Disqus.

Πρόσθετα StudioPress – ελαφριά πρόσθετα για το Genesis Framework.

6.5. Πρόσθετα βελτιστοποίησης ταχύτητας (Λίστα)

Όλα αυτά έχουν κορυφαία βαθμολογία, αλλά αποφύγετε την εγκατάσταση 2 προσθηκών εάν έχουν διπλή λειτουργικότητα.

6.6. Υψηλές προσθήκες CPU (Λίστα)

* Οι συνηθισμένοι ένοχοι περιλαμβάνουν σχετικές αναρτήσεις, στατιστικά στοιχεία, χάρτη ιστότοπου, συνομιλία, ημερολόγιο, δημιουργούς σελίδων και προσθήκες που εκτελούν συνεχιζόμενες σαρώσεις / διαδικασίες ή εμφανίζουν υψηλή CPU στο GTmetrix.

6.7. Βελτιστοποίηση εικόνας

Υπάρχουν πραγματικά 20 τρόποι βελτιστοποίησης εικόνων – ποιος ήξερε; Αλλά αν παίρνουμε ταχύτητα, αυτά είναι τα 3 καλύτερα GTmetrix. Λάβετε υπόψη ότι το GTmetrix εμφανίζει μόνο μη βελτιστοποιημένες εικόνες για ένα μονή σελίδα οπότε είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με εικόνες που εμφανίζονται σε πολλές σελίδες (λογότυπο, πλευρική γραμμή, εικόνες υποσέλιδου) και στη συνέχεια να εκτελέσετε τις πιο σημαντικές σελίδες σας μέσω GTmetrix και να βελτιστοποιήσετε εικόνες σε αυτές.

βελτιστοποίηση εικόνας

Διαβάστε το πλήρες σεμινάριο βελτιστοποίησης εικόνων WordPress για να μάθετε πώς:

TOC βελτιστοποίησης εικόνας

Προβολή κλιμακωτών εικόνων – αλλαγή μεγέθους μεγάλων εικόνων στις διαστάσεις που εμφανίζονται στο GTmetrix. Μερικές φορές το GTmetrix εμφανίζει λάθος διαστάσεις, οπότε μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της εικόνας με 100% ζουμ και να μετρήσετε το πλάτος + το ύψος σε ένα πρόγραμμα όπως ΣΕΙΡΗΤΙ (εργαλείο επεξεργασίας εικόνας που χρησιμοποιώ).

Προβολή κλιμακωτών εικόνων

Συμπίεση χωρίς απώλειες – αυτό είναι το στοιχείο “βελτιστοποίηση εικόνων” στο GTmetrix. Φανταστείτε και Κράκεν είναι τα καλύτερα πρόσθετα για αυτό, χρησιμοποιώ το Imagify. Άλλες προσθήκες έχουν σφάλματα, δεν συμπιέζουν εικόνες ή μπορούν να σπάσουν εικόνες. Αυτά έχουν ένα μηνιαίο όριο για δωρεάν λογαριασμούς, αλλά κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά.

 1. Εγγραφείτε Φανταστείτε
 2. Εγκαταστήστε το Φανταστείτε την προσθήκη
 3. Μεταβείτε στην ενότητα πολυμέσων σας στο WP
 4. Μαζική συμπίεση όλων των εικόνων στον ιστότοπό σας
 5. Μόλις φτάσετε το όριο των 25 MB, πληρώστε 4,99 $ για 1 GB δεδομένων ή περιμένετε τον επόμενο μήνα

φανταστείτε-wordpress-image-βελτιστοποίηση

Καθορίστε τις διαστάσεις εικόνας – σημαίνει ότι πρέπει να καθορίσετε ένα πλάτος / ύψος στο HTML ή CSS της εικόνας. Ο οπτικός επεξεργαστής το κάνει αυτό αυτόματα, έτσι συμβαίνει συνήθως σε widget, CSS ή σε άλλες ενότητες του ιστότοπού σας που κωδικοποιούνται χειροκίνητα. Απλώς ακολουθήστε το παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία…

Καθορίστε τις διαστάσεις εικόνας

6.8. Πρόσθετο cache

Το WP Rocket βαθμολογήθηκε με το # 1 cache plugin σε πολλές δημοσκοπήσεις στο Facebook ενώ Ταχεία απόδοση (νέο παιδί στο μπλοκ) και Ταχύτερη προσωρινή μνήμη WP είναι συνήθως 2ος και 3ος. SG Optimizer του SiteGround έχει γίνει επίσης όλο και καλύτερο. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης Συνολική προσωρινή μνήμη W3 αλλά έχουν αναφερθεί πολλά σφάλματα. Θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει μόνο 1 προσθήκη cache, αλλά αν χρησιμοποιείτε δωρεάν προσθήκη, θα πρέπει να δοκιμάσετε πολλές προσθήκες cache για να δείτε ποια αποδίδει τον καλύτερο χρόνο φόρτωσης.

Έγραψα μαθήματα και για τα 5…

Η καλύτερη δημοσκόπηση προσθηκών cache του 2016

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2019

Swift vs WP Rocket

Δημοσκόπηση προσθηκών cache 2016

Καλύτερες προσθήκες cache 2018 δημοσκόπηση

wp rocket εναντίον w3 totla cache

6.9. Cloudflare

Cloudflare είναι ένας εύκολος (και δωρεάν) τρόπος για να βελτιώσετε την ταχύτητα χρησιμοποιώντας τους CDN και προστατεύστε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τους διαδικτυακή ασφάλεια. Εξαρτάται από τον κεντρικό υπολογιστή σας, αλλά πολλοί από εσάς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Cloudflare στο cPanel (το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης είναι για SiteGround). Οι WP Rocket, WP Fasetst Cache και W3 Total Cache ενσωματώνονται στο Cloudflare εάν προτιμάτε να το ρυθμίσετε με αυτόν τον τρόπο.

Ή ενεργοποιήστε το στο cPanel σας…

Ενεργοποίηση SiteGround Cloudflare

Φροντίστε να ενεργοποιήσετε την επιθετική προσωρινή αποθήκευση, να ελαχιστοποιήσετε και Railgun για ακόμη γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης…

Ρυθμίσεις SiteGround Cloudflare

6.10. CDN

Το Cloudflare εστιάζει περισσότερο στη φιλοξενία, ενώ το StackPath εστιάζει αποκλειστικά στο CDN (ταχύτητα). Το Cloudflare έχει 200+ κέντρα δεδομένων ενώ το StackPath έχει 30 κέντρα δεδομένων, αλλά περισσότερα κέντρα δεδομένων = γρηγορότερος ιστότοπος και οι StackPath βρίσκονται κυρίως στις ΗΠΑ, που είναι, τουλάχιστον, όπου βρίσκονται οι περισσότεροι αναγνώστες μου. Το Cloudflare χρεώνει επιπλέον για την κυκλοφορία HTTPS και δεν διαθέτει υποστήριξη με το δωρεάν πρόγραμμα. Ο συνδυασμός και των δύο υπηρεσιών μου έδωσε τους γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης και βαθμολογίες στο GTmetrix + Pingdom και προς το παρόν χρησιμοποιώ και τα δύο. Το StackPath είναι 10 $ / μήνα με μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, το Cloudflare είναι δωρεάν. Τα σεμινάριά μου σάς δείχνουν πώς να ρυθμίσετε το StackPath με την προσθήκη cache, αλλά θα επικοινωνήσω με την υποστήριξή τους όταν τελειώσετε καθώς με βοήθησαν να βελτιώσω περαιτέρω τους χρόνους φόρτωσης.

StackPath-Data-Centres

6.11. Lazy Load βίντεο

Τα βίντεο είναι συνήθως το βαρύτερο στοιχείο μιας σελίδας. Αυτό καθυστερεί τη φόρτωσή τους μέχρι να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να δείτε πραγματικά το βίντεο που θα μειώσει τους χρόνους φόρτωσης κατά πολλά δευτερόλεπτα (το έκανα σε μια ανάρτηση με 2 βίντεο και το βελτίωσε κατά 6 δευτερόλεπτα). Εάν χρησιμοποιείτε το WP Rocket, έχουν την επιλογή να το ενεργοποιήσουν στις βασικές ρυθμίσεις ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Προσθήκη Lazy Load For Videos. Δεν φορτώνω τεμπέλης εικόνες, καθώς αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό για τους αναγνώστες σας να έχουν συνεχώς φόρτωση εικόνων.

Επιλογή WP Rocket Lazyload

6.12. Γραμματοσειρές Web

Εάν δείτε σφάλματα που σχετίζονται με γραμματοσειρές στο GTmetrix / Pingdom, η φιλοξενία γραμματοσειρών τοπικά θα σας βοηθήσει να τα διορθώσετε.

Google-Γραμματοσειρές-GTmetrix

Πώς να φιλοξενήσετε τοπικές γραμματοσειρές Google

 1. ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ Γραμματοσειρά Google
 2. Κατεβάστε τη γραμματοσειρά
 3. Μετατροπή σε γραμματοσειρές ιστού (χρησιμοποιώντας Μεταφορέας)
 4. Να είστε ελάχιστοι με τον αριθμό των γραμματοσειρών / βαρών
 5. Λήψη αρχείων γραμματοσειράς που έχουν μετατραπεί
 6. Μεταφόρτωση αρχείων γραμματοσειράς στο WordPress (ιδανικά φάκελος wp-content / uploads)
 7. Προσθέστε προσαρμοσμένη γραμματοσειρά στο CSS
 8. Δοκιμάστε τη γραμματοσειρά
 9. Ορίστε μια προεπιλεγμένη γραμματοσειρά
 10. Να έχετε πάντα εναλλακτική γραμματοσειρά
6.13. Κατάργηση συμβολοσειρών ερωτημάτων

Αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να δείτε στα εργαλεία δοκιμής ταχύτητας (Pingdom, GTmetrix, PageSpeed ​​Insights). Το WP Rocket έχει επίσης μια επιλογή για αυτό, οπότε φροντίστε να το ενεργοποιήσετε στις προχωρημένες επιλογές. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Κατάργηση συμβολοσειράς ερωτήματος από την προσθήκη στατικών πόρων αλλά έχω ακούσει ότι δεν λειτουργεί πάντα. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να ελαχιστοποιήσετε τις προσθήκες σας και η βαθμολογία σας θα βελτιωθεί για αυτό το στοιχείο.

Κατάργηση συμβολοσειρών ερωτημάτων από στατικούς πόρους

6.14. Εκκαθάριση βάσης δεδομένων

Αυτό διαγράφει ανεπιθύμητα αρχεία (φάκελος απορριμμάτων και ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αναθεωρήσεις δημοσιεύσεων που συσσωρεύονται κάθε φορά που ενημερώνετε μια ανάρτηση, σχόλια απορριμμάτων, μεταβατικά, και άλλα σκουπίδια. Χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις βάσης δεδομένων του WP Rocket για να καθαρίσετε τη βάση δεδομένων σας ή να χρησιμοποιήσετε το Πρόσθετο WP-Optimize που κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά.

Ρυθμίσεις βάσης δεδομένων WP Rocket

6.15. Βελτιστοποίηση προσθηκών
 • Αναπτύξτε αντικείμενα στο GTmetrix Αναφορά για αναζήτηση προβληματικών προσθηκών
 • Χρησιμοποιήστε την καρτέλα Καταρράκτης GTmetrix για να δείτε τα πρόσθετα να διαρκούν περισσότερο
 • Διαγράψτε / απενεργοποιήστε τις προσθήκες που δεν χρησιμοποιείτε και χρησιμοποιήστε ελαφριά πρόσθετα
 • Εισαγάγετε τον κώδικα παρακολούθησης του Google Analytics με μη αυτόματο τρόπο χωρίς χρήση προσθήκης
 • Αντικαταστήστε τις προσθήκες κοινωνικών μέσων με Προσθήκες σελίδας Facebook ή Γραφικά στοιχεία Twitter
 • Απενεργοποιήστε τις συνεχιζόμενες σαρώσεις που προκαλούν υψηλή χρήση CPU (π.χ. αναφορά ζωντανής κυκλοφορίας Wordfence)
 • Εάν χρησιμοποιείτε προσθήκες επειδή δεν γνωρίζετε κώδικα, ρωτήστε τον προγραμματιστή σας για εναλλακτικές λύσεις
6.16. Βελτιστοποίηση σχολίων

Lazy Load Σχόλια – χρήση Υπό όρους φορτίο Disqus εάν χρησιμοποιείτε το Disqus.

GravatarsGravatars επιβραδύνετε τις αναρτήσεις με πολλά σχόλια (εκτελέστε μια ανάρτηση με σχόλια GTmetrix και θα δείτε ότι τα Gravatars θα καταστρέψουν την αναφορά σας). Έχετε μερικές επιλογές…

 • Απενεργοποιήστε εντελώς τα σχόλια
 • Ορίστε το προεπιλεγμένο Gravatar σε κενό
 • Απενεργοποιήστε το Gravatars στις Ρυθμίσεις → Συζήτηση
 • Διαγράψτε σχόλια που δεν προσθέτουν αξία στην ανάρτησή σας
 • Ορίστε το προεπιλεγμένο Gravatar σε μια προσαρμοσμένη εικόνα στον διακομιστή σας
 • Περιορίστε τις εικόνες Gravatar σε μικρές διαστάσεις (π.χ. 32 εικονοστοιχεία)
 • Φόρτωση σχολίων δυναμικά χρησιμοποιώντας το Απόκρυψη Εμφάνιση προσθήκης σχολίων

Αποτροπή ανεπιθύμητων μηνυμάτων – ο Πρόσθετο Anti-Spam κάνει εξαιρετική δουλειά και δεν χρησιμοποιεί captcha.

6.17. Απενεργοποιήστε τις περιττές λειτουργίες

Clearfy και Απενεργοποίηση WP κάντε εξαιρετική δουλειά απενεργοποιώντας πράγματα όπως έλεγχο καρδιακών παλμών, pingbacks, trackbacks, autosaves, XML-RPC, περιοριστικές αναθεωρήσεις μετά και πολλά άλλα. Αυτό καθαρίζει ουσιαστικά τον ιστότοπό σας από αχρησιμοποίητες λειτουργίες που ενδέχεται να εμφανίζονται στις αναφορές GTmetrix / Pingdom.

Συμβουλές για απενεργοποίηση WP

 • Απενεργοποιήστε ΟΛΑ όσα δεν χρησιμοποιείτε
 • Ο προγραμματισμός της διαγραφής spam είναι καλή ιδέα
 • Emoji, Χάρτες Google και Gravatars χρειάζονται πολύ χρόνο για φόρτωση
 • Pingbacks και trackbacks συνήθως δεν αξίζουν τους επιπλέον πόρους
 • Ορίστε τις αναθεωρήσεις ανάρτησης σε 3-5, ώστε να έχετε αντίγραφα ασφαλείας, αλλά δεν χρειάζεστε εκατοντάδες
 • Οι διάφορες επιλογές στην καρτέλα “αίτημα” μπορούν να βελτιώσουν τους χρόνους φόρτωσης

WP-Disable-Requests

WP-Disable-Tags-Ρυθμίσεις

WP-Απενεργοποίηση-Διαχειριστής

/ WP-Απενεργοποίηση-SEO.

WP-Απενεργοποίηση-Άλλα

Φιλοξενήστε το Google Analytics τοπικά
Στη δεξιά πλευρά των ρυθμίσεων απενεργοποίησης WP, έχετε την επιλογή να εισαγάγετε τον κωδικό σας Google Analytics UA. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το στοιχείο “μόχλευση κρυφής μνήμης προγράμματος περιήγησης” για το Google Analytics που εμφανίζεται συχνά σε GTmetrix, Pingdom και Google PageSpeed ​​Insights. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαγράψει άλλους κωδικούς παρακολούθησης και προσθήκες του Google Analytics και βεβαιωθείτε ότι το GA σας εξακολουθεί να παρακολουθεί δεδομένα χρηστών.

WP-Απενεργοποίηση-Google-Analytics-Τοπικό

Leverage-Brower-Caching-Google-Analytics

6.18. AMP (Accelerated Mobile Pages)

Σελίδες AMP Κάντε τις σελίδες για κινητές συσκευές να φορτώνουν πιο γρήγορα και προσθέτει μια σφραγίδα AMP στα αποτελέσματα για κινητά…

Accelerated Mobile Pages

Yoast AMP

Πώς να προσθέσετε σελίδες AMP στο WordPress

 • Εγκαταστήστε το Πρόσθετο AMP (προσθέτει πραγματικές σελίδες AMP)
 • Εγκαταστήστε το Κόλλα για Yoast & ΑΜΠΕΡΑΖ (σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το σχέδιο)
 • Προσθέστε / amp / σε οποιαδήποτε σελίδα για να δείτε πώς φαίνεται και βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί
 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Yoast → AMP για να αλλάξετε το σχέδιό σας και να ενεργοποιήσετε τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε τροποποιήσει την επιλεγμένη εικόνα σας στο πάνω μέρος των σελίδων σας (δείτε το σεμινάριο του Yoast)
 • Ελεγξε το Ενότητα AMP του Google Search Console και εντοπίστε και διορθώστε σφάλματα AMP
 • Ανάβω Επιταχυνόμενοι σύνδεσμοι για κινητά στις ρυθμίσεις ταχύτητας του Cloudflare (δείτε παρακάτω)

Cloudflare Accelerated Mobile Links

6.19. Αποφύγετε εξωτερικούς πόρους

Οι Χάρτες Google, το AdSense, οι υπηρεσίες απόσπασης θέσεων εργασίας ή οποιαδήποτε προσθήκη που τραβά περιεχόμενο από κάπου αλλού πρέπει να αποφεύγονται. Οι εικόνες πρέπει να φορτώνονται στον πίνακα ελέγχου του WordPress και να μην αντιγράφονται / επικολλούνται από άλλο ιστότοπο για να τις τοποθετήσετε στη δική σας. Η λήψη περιεχομένου από εξωτερικούς ιστότοπους και η προβολή τους στον ιστότοπό σας σκοτώνει απολύτως τους βαθμούς / τους χρόνους φόρτωσης. Ελέγξτε την αναφορά GTmetrix.

GTmetrix-Διαφημίσεις

7. Google Search Console

Κονσόλα αναζήτησης Google ήταν πολύ πιο χρήσιμο από το Google Analytics για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού μου. Μπορείτε να το ρυθμίσετε χρησιμοποιώντας το Yoast στην ενότητα 2.2. Χρειάζονται λίγες μέρες για τη συμπλήρωση των δεδομένων σας και ακόμη και για δύο μήνες για τη συλλογή αρκετών δεδομένων, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Search Analytics.

7.1. Μην συμπεριλάβετε το WWW

Το ιδανικό όνομα τομέα δεν είναι www με SSL: https://onlinemediamasters.com/

Μπορείτε να αλλάξετε το προτιμώμενο όνομα τομέα στις ρυθμίσεις τοποθεσίας του Search Console. Αυτή θα πρέπει να είναι η ίδια έκδοση στο WordPress (Ρυθμίσεις → Γενικά → Διεύθυνση WordPress + Διεύθυνση ιστότοπου). Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι σύνδεσμοι στον ιστότοπό σας δεν είναι www (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Καλύτερη αναζήτηση Αντικατάσταση προσθήκης), εγκατάσταση ανακατευθύνσεων και επαλήθευση της νέας έκδοσης στο Search Console, διατηρώντας παράλληλα την παλιά.

Προτιμώμενο όνομα τομέα

Ο John Mueller από την Google λέει…

Θα πρέπει ακόμη να το δείτε ως είδος μετεγκατάστασης ιστότοπων, οπότε σίγουρα θα περάσω από τις συμβουλές μετεγκατάστασης που έχουμε στο κέντρο βοήθειας, όσον αφορά τη σωστή ρύθμιση των ανακατευθύνσεων, τα κανονικά, το hreflang, όλα αυτά για να βεβαιωθείτε ότι έχει ρυθμιστεί μεταξύ των διαφορετικών εκδόσεων…

… Αν κάνετε αυτήν την αλλαγή και εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο http, τότε ίσως είναι λογικό να πείτε καλά ότι θα πάρουμε αυτήν τη στιγμή όπου πρέπει να κάνουμε μετανάστευση ούτως ή άλλως και να μετακινηθούμε στο https. Λοιπόν, κάνατε το επόμενο βήμα ήδη αντί να το αφήσετε για τον επόμενο χρόνο σε κάποιο είδος.

7.2. Διεθνής στόχευση

Σύνθεση διεθνής στόχευση στο Google Search Console ενημερώνει την Google ποιες χώρες είναι οι πιο σημαντικές για εσάς. Και όχι, δεν αποκλείει τον ιστότοπό σας από όλες τις άλλες χώρες.

Διεθνής στόχευση Google Search Console

7.3. Σφάλματα ανίχνευσης (βλ ενότητα 2.4)
7.4. Σφάλματα ευχρηστίας για κινητά

ο χρηστικότητα για κινητά ενότητα του Google Search Console εμφανίζει ΟΛΑ τα σφάλματα για κινητά στον ιστότοπό σας (Εργαλείο δοκιμών για κινητά της Google εμφανίζει μόνο σφάλματα για μία σελίδα). Ακριβώς επειδή χρησιμοποιείτε ένα θέμα που ανταποκρίνεται σε κινητά, ΔΕΝ σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι απαλλαγμένος από σφάλματα για κινητά, ελέγξτε πάντα!

Σφάλματα Search-Console-Mobile-Usability-Errors

7.5. Ασφάλεια WordPress

ο Θέματα ασφάλειας ενότητα του Google Search Console σας ενημερώνει εάν ο ιστότοπός σας έχει προβλήματα, αλλά Ο ελεγκτής ασφαλείας του Sucuri είναι επίσης καλό. Εκτός από την αλλαγή του γενικού ονόματος χρήστη “Διαχειριστής”, χρησιμοποιώντας έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης και για να βεβαιωθώ ότι ο πυρήνας / θέματα / προσθήκες του WordPress ενημερώνονται, χρησιμοποιώ Wordfence. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει τις αναφορές ζωντανής κυκλοφορίας που καταναλώνουν πόρους διακομιστή και επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας. Ασφάλεια των θεμάτων είναι επίσης καλό, αλλά χρησιμοποιήστε μόνο ένα πρόσθετο ασφαλείας.

Έλεγχος ασφαλείας Sucuri

7.6 Αναλυτική αναζήτηση

Κονσόλα αναζήτησης Google αναλυτικά αναζήτησης είναι καλύτερα στη μέτρηση του SEO από το Google Analytics. Μόλις μεταβείτε στην καρτέλα αναλυτικών στοιχείων αναζήτησης, τροποποιήστε τα φίλτρα για να μετρήσετε τις βαθμολογίες, το CTR, τα κλικ κ.λπ..

Φίλτρο ανάλυσης αναζήτησης

Συγκρίνετε το SEO σας με μια προηγούμενη χρονική περίοδο…

Σύγκριση ημερομηνίας

Δείτε ερωτήματα (λέξεις-κλειδιά) για τις οποίες βαθμολογείτε…

Ερωτήματα κονσόλας αναζήτησης Google

Δείτε ερωτήματα για τα οποία βαθμολογείτε για συγκεκριμένα θέματα (αυτό αφορά το SiteGround)…

Φίλτρο ερωτημάτων του Analytics αναζήτησης

Βελτίωση περιεχομένου χαμηλής ποιότητας…

Χαμηλής απόδοσης-Περιεχόμενο-Google-Search-Console

Αν σας αρέσουν, δείτε τους 7 προσαρμοσμένους πίνακες ελέγχου του Google Analytics.

8. Τοπικό SEO

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε υψηλότερη κατάταξη στους Χάρτες Google και στα τοπικά αποτελέσματα.

8.1. Τοπικοί παράγοντες κατάταξης 2018

Εδώ είναι τα πιο πρόσφατα Τοπικοί παράγοντες κατάταξης αναζήτησης 2018 (αναφέρεται από τον Moz κάθε 2 χρόνια).

Παράγοντες κατάταξης τοπικής αναζήτησης 2018

8.2. Αναφορές

Αναφορές – διαδικτυακές αναφορές για το όνομα της επιχείρησής σας, αλλά οι περισσότεροι το θεωρούν ως καταλόγους / προφίλ κοινωνικών μέσων (Google My Business, YellowPages, Bing Places, Facebook, Yelp, TripAdvisor και εξειδικευμένοι ιστότοποι). Η δημιουργία άφθονων αναφορών και η λήψη κριτικών σχετικά με αυτά είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κατατάξετε υψηλότερη θέση στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης – ειδικά στους Χάρτες Google. Το Moz Local και το Whitespark θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αυτές τις αναφορές (ή να τις αναθέσετε σε τρίτους).

8.3. ΥΠΝΑΚΟ

NAP (Όνομα επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνο) – αυτές πρέπει να είναι συνεπείς σε ΟΛΕΣ τις αναφορές σας και στον ιστότοπό σας. Εάν έχετε μόνο 1 τοποθεσία, μπορείτε να καταχωρίσετε το NAP σας στο υποσέλιδο. Εάν έχετε πολλές τοποθεσίες, αναφέρετε τα μεμονωμένα ΕΣΔ κάπου στις σελίδες προορισμού τους.

8.4. Google My Business

Βελτιστοποίηση της σελίδας Google My Business

* Η Google λαμβάνει όλο και περισσότερο υπόψη την ενεργοποίηση των κατόχων επιχειρήσεων που: δημοσιεύουν στις Αναρτήσεις Google, ανταποκρίνονται σε κριτικές, ενημερώνουν τις ειδικές ώρες, απαντούν σε ερωτήσεις, διευκολύνουν τους πελάτες να κάνουν άμεσες ενέργειες στο GMB χρησιμοποιώντας διευθύνσεις URL επιχειρήσεων.

Λογότυπο Google My Business

8.5. Moz Local

Moz Local σας λέει εάν η επιχείρησή σας περιλαμβάνεται στους 15 κορυφαίους ιστότοπους παραπομπών και εάν έχετε ελλιπή, ασυνεπή ή διπλό προφίλ. Σας λέει επίσης ακριβώς τι πρέπει να κάνετε (πρόσθετα προφίλ που πρέπει να δημιουργήσετε, ποια προφίλ χρειάζονται περισσότερες φωτογραφίες και διπλότυπα για διαγραφή. Καθώς τα διορθώνετε, η βαθμολογία σας θα βελτιωθεί – ιδανικά η βαθμολογία σας θα είναι κοντά στο 100%.

Τοπική βαθμολογία παραπομπής Moz

8.6. Whitespark

Για να κατατάξετε υψηλότερη στους Χάρτες Google χρειάζεστε ακόμη περισσότερες αναφορές από αυτές στο Moz Local. Μπορείτε είτε να τα δημιουργήσετε μόνοι σας (χρησιμοποιώντας Η λίστα των κορυφαίων αναφορών του Whitespark) ή ενοικιάστε το Whitespark για να τα φτιάξετε για 4-5 $ ανά παραπομπή. Έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία τους για να βρω πολλούς πελάτες στα 3 καλύτερα αποτελέσματα των Χαρτών και σε αυτό θα πρέπει να βελτιώσει την κατάταξη για πολλές τοπικές λέξεις-κλειδιά. Συνήθως ξεκινάω με το Google My Business και το Moz Local και μετά το ξεχωρίζω με αναφορές αξίας 500 $ από το Whitespark. Λειτουργεί πολύ καλά και έχουν ένα τέλειο 5 αστέρων στο Google με 200+ κριτικές.

Κτίριο παραπομπών Whitespark

8.7. Κριτικές

Η σελίδα σας στο Google My Business είναι το πιο σημαντικό μέρος για να λαμβάνετε κριτικές και χρειάζεστε μόνο 1 για να εμφανιστούν αυτά τα αστέρια στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google. Παρόλο που οι κριτικές είναι μόνο το 10% του τρόπου κατάταξής σας, καθορίζουν συχνά το επιβλητικό 90% των ποσοστών μετατροπής σας. Εμφανίζονται όταν κάνετε Google το όνομα της επιχείρησής σας και για τοπικές λέξεις-κλειδιά που δεν φέρουν επωνυμία.

Κριτικές Google για SEO

8.8. Τοπικές λέξεις-κλειδιά

Καλύπτω την έρευνα λέξεων-κλειδιών στην ενότητα 3, αλλά οι τοπικές λέξεις-κλειδιά έχουν μια μοναδική στρατηγική…

 • Μικρές πόλεις συνήθως έχουν λίγες ευρείες λέξεις-κλειδιά (Φωτογράφος Lake Forest)
 • Μεγάλες πόλεις συνήθως έχουν πολλές συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά (Νεογέννητος φωτογράφος του Σικάγο)
 • Κάθε πόλη έχει μοναδικές λέξεις-κλειδιά, οπότε αν στοχεύετε πολλές τοποθεσίες, ερευνήστε κάθε μία
 • Π.χ .: αν είστε φωτογράφος γάμου στο Σικάγο, δημιουργήστε επίσης σελίδες για τα «Ινδικά» και «Γκέι»
 • Χρησιμοποιήστε τον υπογραμμισμένο χαρακτήρα για να κάνετε το Google να “συμπληρώσει το κενό” για διαφορετικές υπηρεσίες

Λέξεις-κλειδιά παραγγελίας λέξεων

8.9. Πολλαπλές τοποθεσίες

Κάθε τοποθεσία πρέπει να έχει τις δικές της αναφορές – κάθε τοποθεσία πρέπει να έχει τη δική της σελίδα Google My Business, σελίδα Yelp, κοινωνικά προφίλ και άλλες αναφορές από το Moz Local και το Whitespark.

Λέξεις κλειδιά έρευνας – κάθε πόλη έχει το δικό της σύνολο λέξεων-κλειδιών που πρέπει να ερευνηθούν στο Google. Οι μεγάλες πόλεις θα έχουν περισσότερες λέξεις-κλειδιά από τις μικρές πόλεις (καθώς ο πληθυσμός είναι υψηλότερος).

Λέξεις-κλειδιά στο Σικάγο

Δημιουργήστε σελίδες με γεωγραφική στόχευση για τις λέξεις-κλειδιά κάθε πόλης – μια τυπική στρατηγική είναι να δημιουργήσετε 1 σελίδα για κάθε πόλη που στοχεύει τις κύριες λέξεις-κλειδιά (π.χ. Chicago Dentist, Orlando Dentist κ.λπ.) με μια μόνιμη δομή του ιστότοπου.com/locations/chicago. Εάν υπάρχουν άλλες πιο συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά στο Google Autocomplete, μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές σελίδες για αυτές.

8.10. Σελίδες με γεωγραφική στόχευση

Μοναδικό περιεχόμενο – μπορείτε να σχεδιάσετε ένα πρότυπο για χρήση σε σελίδες γεωγραφικής στόχευσης, αλλά αποφύγετε την αναζήτηση και αντικαταστήστε τις σελίδες (όπου όλα είναι τα ίδια εκτός αν αλλάζετε το όνομα της πόλης και μερικές εικόνες), καθώς αυτό είναι διπλό περιεχόμενο. Κάθε σελίδα πρέπει να είναι μοναδική σχετικά με την τοποθεσία της.

Χάρτης Google + Κριτικές – Συνιστώ συνήθως να αποφεύγετε τους Χάρτες Google, καθώς επιβραδύνουν τους χρόνους φόρτωσης, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφοροποιήσετε τις γεωγραφικά στοχευμένες σελίδες σας και φαίνεται ωραία επίσης.

ΥΠΝΑΚΟ – κάθε σελίδα πρέπει να έχει το μοναδικό NAP της τοποθεσίας (όνομα επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνο).

8.11. Εξατομίκευση

Αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων – γράφοντας έναν ωραίο τίτλο Yoast SEO + περιγραφή meta για να κάνετε τους χρήστες να κάνουν κλικ στο αποτέλεσμα της αναζήτησής σας και, φυσικά, η λήψη περισσότερων κριτικών θα βελτιώσει τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Κλικ για κλήσεις για κινητά – προσθέστε ένα κουμπί (ή υπερσύνδεσμο) όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ για να σας καλέσουν.

555-555-1212

Άφιξη – βραβεύστε άτομα για το check in.

8.12. Τοπικός ιχνηλάτης κατάταξης

Κανένα άλλο εργαλείο δεν μετρά το τοπικό SEO Τοπικό Rank Tracker του Whitespark. Είναι ακριβές και παρακολουθεί λέξεις-κλειδιά για πολλές τοποθεσίες σε οργανικά προϊόντα Google, Χάρτες Google (πακέτο σνακ), οργανικό Bing, πακέτο Bing και άλλα αποτελέσματα αναζήτησης. Το μικρό επιχειρηματικό τους σχέδιο είναι 20 $ / έτος, αλλά αξίζει τον κόπο, καθώς είναι ο καλύτερος / ευκολότερος τρόπος παρακολούθησης των τοπικών κατατάξεων. Ναι, καλύτερα από το Search Analytics.

whitespark-local-rank-tracker

9. YouTube SEO

Πώς να ταξινομήσετε βίντεο στο YouTube (και στο Google)…

9.1. Παράγοντες κατάταξης YouTube

Το YouTube βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σήματα αρραβώνων για κατάταξη βίντεο (χρόνος παρακολούθησης, επισημάνσεις “μου αρέσει”, “κοινοποιήσεις”, σχόλια, εγγραφές, σχόλια, αναλογίες κλικ / εμφανίσεων). Ακριβώς όπως βελτιστοποιεί οποιοδήποτε περιεχόμενο υπάρχει παράγοντες στη σελίδα (λέξη-κλειδί στον τίτλο, περιγραφή, όνομα αρχείου, ελκυστική μικρογραφία…) και παράγοντες εκτός σελίδας (σύνδεσμοι για βίντεο, # ενσωματώσεων) Η αναζήτηση λέξεων-κλειδιών και η δημιουργία ενός βίντεο που είναι καλύτερο από ό, τι είναι στα κορυφαία αποτελέσματα είναι ο καλύτερος τρόπος για να βαθμολογήσετε. Συνήθως ξοδεύω 8 ώρες σε ένα βίντεο.

youtube-βίντεο-seo-κατάταξη-παράγοντες-infographic

Περίληψη

 • Ερευνήστε μια λέξη-κλειδί βίντεο στην Αυτόματη συμπλήρωση YouTube
 • Ερευνήστε τον ανταγωνισμό χρησιμοποιώντας Επέκταση VidIQ Chrome
 • Εγγραφή βίντεο HD 10+ λεπτών
 • Ενθαρρύνετε τους χρήστες να τους αρέσει / εγγραφούν
 • Συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί στο όνομα του αρχείου βίντεο, τον τίτλο, την περιγραφή
 • Συμπεριλάβετε τις χρονικές σημάνσεις στην περιγραφή βίντεο + χρήσιμους συνδέσμους
 • Προσθέστε ετικέτες, προσαρμοσμένη μικρογραφία και ανεβάστε μια μεταγραφή
 • Απαντήστε σε σχόλια και ενσωματώστε το βίντεο στον ιστότοπό σας
9.2. Λέξεις-κλειδιά βίντεο

Οι καλύτερες λέξεις-κλειδιά βίντεο είναι συγκεκριμένες (μακράς ουράς) φράσεις που εμφανίζονται τόσο στο YouTube όσο και στην Αυτόματη συμπλήρωση Google. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κατατάξετε και στα δύο μέρη – ενισχύοντας την έκθεσή σας. Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε μια λέξη-κλειδί στο YouTube και θα συμπληρώσει τη φράση ή χρησιμοποιήστε τον υπογραμμισμένο χαρακτήρα _ για να την συμπληρώσετε με περισσότερες ιδέες για λέξεις-κλειδιά. Μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε στη φράση.

Αυτόματη συμπλήρωση YouTube (Ολοκληρώστε τη φράση)
Youtube-SEO-Λέξεις-κλειδιά

Αυτόματη συμπλήρωση Google (Συμπληρώστε το κενό)
Φράσεις αυτόματης συμπλήρωσης

9.3. Διαγωνισμός λέξεων-κλειδιών βίντεο

Επέκταση vidIQ Chrome – αναζητήστε τη λέξη-κλειδί σας στο YouTube και δείτε τα κορυφαία αποτελέσματα για να δείτε τα σήματα SEO κάθε βίντεο. Η βαθμολογία SEO βασίζεται σε επισημάνσεις “μου αρέσει”, “δεν μου αρέσει”, προβολές, σχόλια, κοινοποιήσεις, χρόνο προβολής, συνδρομητές, ετικέτες, διάρκεια περιγραφής βίντεο και άλλες μετρήσεις. Χαμηλότερες βαθμολογίες = ευκολότερη κατάταξη αυτού του βίντεο. Τα πιο σημαντικά (IMO) είναι οι αναλυτικές προβολές, ο λόγος αρέσει / δεν μου αρέσει και ο αριθμός των σχολίων.

Διαγωνισμός βίντεο-Youtube

Τα περισσότερα σήματα είναι ορατά χωρίς την επέκταση…

Youtube-SEO-Διαγωνισμός

Επέκταση Chrome MozBar – Google λέξεις-κλειδιά σας κατά την αναζήτηση στο YouTube, όπως αυτό: ιστότοπος: www.youtube.com ο όρος αναζήτησής σας. Τα αποτελέσματα με υψηλότερο PA (αρχή σελίδας) σημαίνει υψηλότερο ανταγωνισμό, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα πρέπει να βρείτε μια πιο συγκεκριμένη (long-tail) έκδοση.

Διαγωνισμός λέξεων-κλειδιών βίντεο

9.4. Στόχος για 10+ λεπτά

Το μήκος είναι δύναμη – όπως και οι αναρτήσεις, τα μεγαλύτερα βίντεο που καλύπτουν εκτενώς το θέμα θα κατατάσσονται υψηλότερα. Θυμηθείτε να προσθέσετε χρονικές σημάνσεις στην περιγραφή του βίντεό σας για να βοηθήσετε τους χρήστες να πλοηγηθούν.

Πείτε τη λέξη-κλειδί σας – λέγοντας λεκτικά τη λέξη-κλειδί σας μερικές φορές είναι σαν την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών για βίντεο. Αυτό συνήθως έρχεται φυσικά (μερικοί αγώνες είναι επίσης καλοί) οπότε μην το πείτε μόνο για να το πείτε.

Ποιότητα HD – τα νέα iPhone έχουν συνήθως καλύτερη ποιότητα από τα Android και ακόμη και μερικές ερασιτεχνικές κάμερες. χρησιμοποιώ Screencast-O-Matic για εγγραφή και επεξεργασία οθόνης, σε συνδυασμό με ένα Μπλε μικρόφωνο Yeti. Κατά την εγγραφή του υπολογιστή σας, ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας για βέλτιστο βίντεο + ήχο.

9.5. Όνομα αρχείου βίντεο

Πριν ανεβάζοντας το βίντεό σας, επισημάνετε το αρχείο βίντεο ως τη λέξη-κλειδί σας…

Όνομα αρχείου-Youtube

9.6. Τίτλος βίντεο

Youtube-Βίντεο-Τίτλος

Ένας καλός τίτλος έχει 2 πράγματα: τη λέξη-κλειδί σας και έναν ελκυστικό τίτλο. Το Google εμφανίζει συνήθως τους πρώτους 50-60 χαρακτήρες, οπότε προσπαθήστε να μείνετε εντός αυτού του εύρους. Δεν χρειάζεται ΠΑΝΤΑ να χρησιμοποιήσετε την ακριβή αντιστοίχιση της λέξης-κλειδιού σας, αλλά κάθε μεμονωμένη λέξη θα πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει στον τίτλο του βίντεο.

9.7. Περιγραφή βίντεο

Γράψτε μεγάλες περιγραφές με χρονικές σημάνσεις, χρήσιμους συνδέσμους και μια συνολική περίληψη.

Youtube-Βίντεο-Περιγραφή

Συμπερίληψη λέξης-κλειδιού στην πρώτη πρόταση – τόσο το YouTube όσο και το Google χρησιμοποιούν (περίπου) τους πρώτους 155 χαρακτήρες ως μετα-περιγραφή που εμφανίζεται και στα δύο αποτελέσματα αναζήτησης. Δημιουργήστε αυτήν την πρόταση ή δύο με σύνεση – οι άνθρωποι το διαβάζουν για να καθορίσουν αν θα κάνουν κλικ στο βίντεό σας. Θέλω να συμπεριλάβω τη λέξη-κλειδί μου περίπου 2 φορές στην περιγραφή, μία φορά στους πρώτους 155 χαρακτήρες.

Youtube-Meta-Περιγραφή

Youtube-SEO-Meta-Περιγραφή

Χρονικά σήματα – επιτρέπει στους θεατές να μεταβούν σε ενότητες του βίντεο, ώστε να μπορούν να βρουν αυτό που ψάχνουν, γεγονός που βελτιώνει επίσης την αφοσίωση στο βίντεό σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μεγάλα βίντεο.

Παραδείγματα

 • : 21 (21 δευτερόλεπτα)
 • 1:21 (1 λεπτό και είκοσι ένα δευτερόλεπτα)
 • 1:30:21 (1 ώρα, 30 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα)
9.8. Προσθήκη ετικετών (Συντηρητικά)

Μην ανησυχείτε για αυτό, απλώς προσθέστε μερικά…

Ετικέτες Youtube

9.9. Προσαρμοσμένη μικρογραφία

Ανεβάστε ένα προσαρμοσμένη μικρογραφία στο διαχειριστής βίντεο στην ενότητα Πληροφορίες & Ρυθμίσεις (θα χρειαστεί Επιβεβαιώστε τον λογαριασμό σας πρώτα). Οι διαστάσεις πρέπει να είναι 1280 (w) x 720 (h) pixel. Αυτό θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης και στην ενότητα “σχετικές αναζητήσεις” στο YouTube. Δοκιμάστε να γράψετε κάτι σε ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.

Προσαρμοσμένη-Μικρογραφία Youtube

9.10. Αντίγραφο

Η Google δεν έχει καλή δουλειά στη μεταγραφή βίντεο σε κείμενο (δείτε πόσο ατημέλητη είναι στη φωτογραφία). Θα πρέπει να το μεταγράψετε χειροκίνητα, διαφορετικά οι λέξεις-κλειδιά που αναφέρετε στο βίντεό σας θα χαθούν. Μπορείτε επίσης να αναθέστε το σε έναν ελεύθερο επαγγελματία για φτηνό στο upwork.com.

Υπότιτλοι στο Youtube

Μεταγραφή βίντεο YouTube

Youtube-Video-Transcriber

9.11. Ενσωμάτωση βίντεο

Αλλαγή του Iframe

Επιλογή 1: Αντιγράψτε τον σύνδεσμο YouTube και επικολλήστε τον στο περιεχόμενό σας (το WordPress θα κάνει τα υπόλοιπα).

Επιλογή 2: Μεταβείτε στο βίντεο YouTube που θέλετε να ενσωματώσετε και, στη συνέχεια, αντιγράψτε και επικολλήστε τον κώδικα ενσωμάτωσης στο HTML σας. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να καθορίσετε το πλάτος και το ύψος του βίντεο:

Ενσωμάτωση βίντεο YouTube

Επιλογή 3: Ανοίξτε ένα βίντεο όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο χρησιμοποιώντας το Πρόσθετο WP Video Lightbox.

Απόκρυψη τίτλου βίντεο YouTube

Απόκρυψη στοιχείων ελέγχου YouTube

9.12. Απαντήστε σε σχόλια

Τι κάνει τα βίντεο να κατατάσσονται υψηλότερα; Σχόλια. Τι παίρνει περισσότερα σχόλια; Απαντήσεις!

Σχόλια στο YouTube

10. Αποδόσεις και λήξεις

Μερικά πράγματα που δεν είχα κατηγορία για…

10.1. Αρχική σελίδα SEO

Η αρχική σας σελίδα πρέπει συνήθως να στοχεύει την κύρια λέξη-κλειδί για την οποία θέλετε να κατατάξετε. Στο Yoast, μεταβείτε στο SEO → Εμφάνιση εμφάνισης → Γενικά. Εδώ θα γράψετε το απόσπασμα της αρχικής σας σελίδας (ο τίτλος SEO σας + η μετα-περιγραφή που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης). Η αρχική σας σελίδα πρέπει συνήθως να στοχεύει την κύρια λέξη-κλειδί που πρέπει να είναι ερευνήθηκε σε ένα εργαλείο όπως το Google Autocomplete ή το Moz Keyword Explorer. Θα πρέπει να τα γράφετε για ΚΑΘΕ σελίδα / δημοσίευση στον ιστότοπό σας όχι μόνο για να συμπεριλάβει μια λέξη-κλειδί, αλλά για να τις κάνει να διαβάζουν ωραία και να αυξάνουν το CTR…

Αρχική σελίδα-Google-απόσπασμα

Δείτε πώς εμφανίζεται μια αρχική σελίδα με γραφικά στοιχεία…

Widgetized-SEO-Τίτλος-Μετα-περιγραφή

Δείτε πώς εμφανίζεται μια αρχική σελίδα χωρίς γραφικά στοιχεία…

Μη-Widgetized-αρχική σελίδα

Μια αρχική σελίδα χωρίς widget διαθέτει έναν σύνδεσμο προς την «πρώτη σελίδα» όπου μπορείτε να τα γράψετε…

Αρχική σελίδα-Snippet-Editor

ΜΗΝ ξεπεράσετε (ή κάτω) το όριο χαρακτήρων κατά τη σύνταξη τίτλων SEO + περιγραφών μετα – η γραμμή μήκους στο Yoast πρέπει να είναι πράσινη! Δεν θα δείτε αυτήν τη γραμμή στις ρυθμίσεις του Yoast στην ενότητα Πίνακας ελέγχου → Αρχική σελίδα ή Εργαλεία → Μαζική επεξεργασία). Σε αυτά τα μέρη ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε μια καταμέτρηση λέξεων.

Είναι καλύτερα να προχωρήσετε σύντομα από το ότι τα μεγάλα αποσπάσματα μπορούν να αποκοπούν από την Google (συνήθως επειδή οι άνθρωποι γεμίζουν πολλές λέξεις-κλειδιά εδώ αντί να τις γράφουν για να ακούγονται σαν νόμιμος τίτλος).

Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα…

Yoast-Content-Optimization

10.2. Γράψτε μια δολοφόνη σελίδα “Σχετικά”

Δεν ήξερα πόσο σημαντικό ήταν αυτό μέχρι που άρχισα να λαμβάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λέγοντας ότι η ιστορία μου τους ενέπνευσε να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους και να κάνουν μάρκετινγκ συνεργατών με πλήρη απασχόληση, πώς οι άνθρωποι εκτιμούσαν τη δωρεά GoFundMe που κάνω κάθε χρόνο, ή ακόμα και ένα απλό LOL για το Uber μου ιστορία. Η Google θέλει να γνωρίζει ότι είστε νόμιμη επιχείρηση και οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν ότι είστε νόμιμο άτομο. Ολοκλήρωση παραγγελίας η σελίδα μου για εμένα για να δω τι έκανα (απλά να είστε προετοιμασμένοι να μάθω μερικά πολύ περίεργα πράγματα για μένα).

Σχετικά με εμένα

10.3. Διπλότυπο περιεχόμενο (Siteliner)

Ιστότοπος βρίσκει διπλό περιεχόμενο το οποίο (IMO) εμφανίζεται κυρίως όταν οι άνθρωποι δημιουργούν γεωγραφικά στοχευμένες σελίδες προορισμού για τοπικό SEO (για στόχευση διαφορετικών πόλεων), αλλά αντί για μοναδικό περιεχόμενο δημιουργούν σελίδες “αναζήτησης και αντικατάστασης” που είναι ακριβώς η ίδια σελίδα, μόνο το όνομα της πόλης έχει αλλάξει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά μια εικόνα και μερικές γραμμές κειμένου, αλλά να μην δημιουργήσετε διπλές σελίδες. Οι ετικέτες Noindexing, τα αρχεία συγγραφέων και άλλο περιεχόμενο στις ρυθμίσεις του Yoast μπορούν επίσης να αποτρέψουν το διπλό περιεχόμενο.

Διπλότυπο περιεχόμενο ιστότοπου

Συμβουλές

 • Συντομεύστε τις περιλήψεις (αποσπάσματα) στο blogroll σας
 • Ετικέτες Noindex, αρχεία συγγραφέων και αρχεία βάσει ημερομηνιών στις ρυθμίσεις του Yoast
 • Αποφύγετε τη δημιουργία “αναζήτησης και αντικατάστασης σελίδων” με 2 σελίδες και σχεδόν πανομοιότυπες
 • επιτρέπω Η θωρακισμένη ασπίδα του Cloudflare για να αποτρέψετε τα άτομα να κλέψουν το περιεχόμενό σας
10.4. SSL

Google καταστράφηκε σε ιστότοπους που δεν διαθέτουν SSL από τον Ιούλιο του 2018. Χρησιμοποίησα πρόσφατα το SSL χρησιμοποιώντας Το δωρεάν Let’s Encrypt SSL του SiteGround και δεν παρατηρήθηκε πτώση στην επισκεψιμότητα ή στις πωλήσεις συνεργατών. Στην πραγματικότητα, οι πωλήσεις μου αυξήθηκαν λίγο και νομίζω ότι οι άνθρωποι βλέπουν τον ιστότοπό μου ως πιο αξιόπιστο. Είναι πάντα πιο εύκολο να προσθέσετε SSL πριν ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας, αλλά εξακολουθεί να μην υπάρχει λόγος να μην το κάνετε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με έναν προγραμματιστή που ξέρει τι κάνουν.

10.5. Κυρώσεις Google

Συνεργάτης-Σύνδεσμος-Google-Ποινή

Ποινή εναντίον αλγόριθμου – Οι ποινές της Google είναι εύκολο να ανακαλυφθούν (θα εμφανιστούν στο Χειροκίνητες ενέργειες του Google Search Console). Είναι πιο δύσκολο να εντοπίσετε αλλαγές στον αλγόριθμο της Google που επηρέασαν τον ιστότοπό σας, αλλά μπορείτε να ελέγξετε τα αναλυτικά σας στοιχεία για να δείτε πότε συνέβη η πτώση και, στη συνέχεια, να ελέγξετε Ιστορικό αλλαγών αλγορίθμων της Google για ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της πτώσης της επισκεψιμότητάς σας.

Μη φυσικοί σύνδεσμοι στον ιστότοπό σας – αποφύγετε όλους τους τύπους σχήματα συνδέσμων (κατασκευαστές ανεπιθύμητων συνδέσμων, πληρωμή συνδέσμων κ.λπ.). Η Google θα σας βρει και θα σας συντρίψει. Εάν έχετε ήδη αυτήν την ποινή, ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Κατάργησα με επιτυχία μια ποινή χρησιμοποιώντας αυτά τα βήματα…

 • Δείτε όλα συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας στο Google Search Console
 • Περιηγηθείτε σε κάθε σύνδεσμο και γράψτε τους ανεπιθύμητους (π.χ. αυτούς με κείμενο αγκύρωσης πλούσιο σε λέξεις-κλειδιά, συνδέσμους σε άσχετους ιστότοπους / περιεχόμενο, συνδέσμους σε ανεπιθύμητα σχόλια ιστολογίου)
 • Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σε αυτούς τους webmaster και, στη συνέχεια, ζητήστε την κατάργηση αυτών των συνδέσμων
 • Περιμένετε τις απαντήσεις τους, αλλά ακολουθήστε τις εάν δεν απαντήσουν
 • Μόλις καταβάλλετε μια δυνατή προσπάθεια για την κατάργηση αυτών των συνδέσμων, αρνούμαι όλους τους υπόλοιπους κακούς συνδέσμους
 • Υποβολή α αίτημα επανεξέτασης στην Google εξηγώντας την προσπάθειά σας να τα καταργήσετε

Λεπτό περιεχόμενο με μικρή ή καθόλου προστιθέμενη αξία – σύντομο περιεχόμενο με λίγη ουσία σπάνια κατατάσσεται. Χρησιμοποιήστε το Google Analytics για να βρείτε περιεχόμενο χαμηλής ποιότητας (σελίδες με υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης + χαμηλός μέσος χρόνος στη σελίδα). Συμπληρώστε τα ειδικά αν είναι σημαντικά θέματα για τους αναγνώστες σας. Δημοσίευσα την πρώτη μου έκδοση αυτού του φροντιστηρίου SEO WordPress το 2014 και εξακολουθώ να το επεξεργάζομαι σήμερα.

Παραβιασμένος ιστότοπος – εμφανίζεται σε χειροκίνητες ενέργειες ή χρήση Έλεγχος ιστότοπου του Sucuri.

Συμπλήρωση λέξεων-κλειδιών – αποφύγετε την έγχυση λέξεων-κλειδιών για να λάβετε πράσινα φώτα στο Yoast.

Κυρώσεις συνεργατών – αποκτήθηκαν ιστότοποι συνεργατών χτύπησε σκληρά το 2014 για λεπτό περιεχόμενο, παραπλανητικές πρακτικές και παρέχοντας μικρή αξία πέρα ​​από την πώληση. Έχω αναφέρει συμβουλές στο ενότητα 4.15.5, αλλά μακράν το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το κάνετε προσθήκη αξίας στο περιεχόμενό σας (πέρα από την προσπάθεια πραγματοποίησης πωλήσεων). Αποφύγετε τη χρήση πάρα πολλών συνδέσμων συνεργατών, ειδικά κοντά στην κορυφή του περιεχομένου, καθώς αυτό ουρλιάζει πωλητή στην Google. Θα απέφευγα επίσης το Google AdSense και κάθε τύπο διαφημίσεων banner (κάνουν όλο τον ιστότοπό σας να φαίνεται ανεπιθύμητο, σπάνια γίνεται κλικ) και αντ ‘αυτού βασίζομαι σε στρατηγικά τοποθετημένους συνδέσμους συνεργατών στο κείμενο.

10.6. Εθνικοί παράγοντες κατάταξης

Η ανάρτηση του Moz είναι ενεργή Σταθμίζοντας τους συντελεστές κατάταξης στον αλγόριθμο της Google μπορεί να είναι από το 2013, αλλά οι βασικοί παράγοντες κατάταξης δεν έχουν αλλάξει. Είναι ακόμα το καλύτερο γράφημα που έχω δει. Σίγουρα, οι τομείς ακριβούς αντιστοίχισης δεν έχουν τόσο μεγάλο βάρος και οι φέτες πίτας έχουν αλλάξει λίγο, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας να σταματήσετε να ανησυχείτε τόσο πολύ για το εναλλακτικό κείμενο και να αρχίσετε να σκέφτεστε περισσότερο τι είναι ακόμα σημαντικό – περιεχόμενο και σύνδεσμοι. Ο Moz κάνει μια νέα έρευνα κάθε 2 χρόνια… εδώ είναι Παράγοντες κατάταξης του 2015. Το 2017 δεν έχουν βγει ακόμη, αλλά θα το δημοσιεύσω εδώ όταν το κάνει.

Παράγοντες κατάταξης Google

10.6. Εργαλεία & Οροι

Ακολουθεί μια πλήρης λίστα εργαλείων SEO που χρησιμοποιώ, καθώς και ορισμένοι όροι που πρέπει να γνωρίζετε.

Συχνές Ερωτήσεις

&# x2705; Ποια πρόσθετα SEO είναι πιο σημαντικά?

Ένα κύριο πρόσθετο SEO όπως το Yoast ή το Rank Math είναι το πιο σημαντικό, αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε μια προσθήκη για πλούσια αποσπάσματα που μπορούν να προσθέσουν συχνές ερωτήσεις, κριτικές και άλλους τύπους εμπλουτισμένων αποσπασμάτων που εξαρτώνται από τον ιστότοπό σας.

&# x2705; Τα πράσινα φώτα Yoast έχουν σημασία?

Όχι πραγματικά. Το Yoast είναι πραγματικά καλό μόνο για την ανίχνευση της χρήσης λέξεων-κλειδιών και υπάρχουν περισσότερα για SEO στη σελίδα από αυτό. Το μόνο μέρος που είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη λέξη-κλειδί σας είναι ο τίτλος της σελίδας, η διεύθυνση URL, ο τίτλος SEO, η μετα-περιγραφή και μερικές φορές στο σώμα περιεχομένου. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται πλήρως από το περιεχόμενο και τους παράγοντες SEO στη σελίδα. Μην εμμονή στα πράσινα φώτα.

&# x2705; Ποιοι άλλοι παράγοντες στη σελίδα υπάρχουν εκτός από το Yoast?

Η προσθήκη εμπλουτισμένων αποσπασμάτων, αποσπάσματα εμπλουτισμένων με συχνές ερωτήσεις, η βελτιστοποίηση των ποσοστών κλικ-εμφανίσεων και η προσθήκη πίνακα περιεχομένων HTML σε μεγάλες αναρτήσεις (μαζί με τη δημιουργία περιεχομένου περιεχομένου) μπορούν όλα να βελτιώσουν το SEO σας. Η ταχύτερη φόρτωση του ιστότοπού σας και η λήψη backlinks βοηθούν επίσης.

&# x2705; Πώς αποκτήσατε αυτά τα αποσπάσματα πλούσια σε συχνές ερωτήσεις?

Χρησιμοποίησα το πρόσθετο Δομημένου περιεχομένου (το ίδιο που χρησιμοποίησε ο Neil Patel) και προσθέτοντας emoji στα μέρη της ερώτησης.

&# x2705; Πώς παίρνετε 100% βαθμολογίες GTmetrix?

Φιλοξενία, προσθήκες cache, CDN, βελτιστοποίηση εικόνων και άλλοι παράγοντες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις βαθμολογίες + τους χρόνους φόρτωσης στο GTmetrix. Έχω έναν πλήρη οδηγό ταχύτητας WordPress για να σας βοηθήσω να το κάνετε αυτό.

Ουάου… Αυτό ήταν πολύ.
Σκέφτομαι να το μετατρέψω σε βιβλίο στο Amazon – θα ήθελα πολύ να ακούσω τα σχόλιά σας, καλά και κακά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ευχαριστούμε που διαβάσατε και σχολιάστε εάν έχετε απορίες.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map