Vse v eni shemi Pregled / vadnica vtičnikov z bogatimi izrezki: Minimalni vtičnik, ki opravlja delo, vendar ima dolgočasen dizajn

Vse v eni shemi bogate odrezke je vtičnik WordPress, ki se uporablja za označevanje strani / objav bogati odrezki.


Ima dobro pregledi in bo opravil delo za veliko ljudi. Toda drugi ljudje (kot sem jaz) so izbirčni glede tega markup vpliva na oblikovanje strani. Ker vsak dodatek z bogatim odrezkom na vašo stran doda vsebino, ki jo potrebuje Google, da prikaže vaše bogate delčke, glavna razlika med vtičniki z bogatimi delčki je v tem, kako so informacije predstavljene na strani.

Ta objava, ki jo berete, je označena WP Rich Snippets in po mojem mnenju je videti super. Vključuje lahko video, fotografijo, povezave in številne druge možnosti. Ker so obogateni odrezki v enem samem sistemu omejeni, ko gre za možnosti in prilagoditev oblikovanja.

Spodaj je opisano, kako bo izgledala vaša stran, potem ko ste jo označili z različnimi odrezki sheme “Vse v eni”:

Vse v eni shemi Oznaka dodatka za obogatene delčke

Prednosti

 • prost
 • Enostaven za namestitev
 • Podpira večino vrst bogatega delčka

Slabosti

Podprte vrste podatkov

Če bi morali razmisliti o drugih vtičnikih z bogatim odrezkom?
Če ste zadovoljni z osnovno zasnovo All In One Schema Rich Snippets, je najboljša prost bogat vložek odrezkov in pokazal vam bom, kako ga nastaviti. Če pa iščete nekaj bolj robustnega in imate za dodaten vtičnik 69 $ +, poglejte WP Rich Snippets in si oglejte to vadnico. WP Rich Snippets ima več možnosti in podpira oznako lokalnega podjetja, ki Googlu pomaga pravilno prikazati poslovne podatke v Google Zemljevidih.

Zdaj pa začnimo …

1. Namestite vse v eni shemi, bogate odrezke

Namestitev obogatenih odrezkov vse v enem

2. Konfigurirajte nastavitve

Ko je nameščena, boste na levem meniju nadzorne plošče WordPress na zaslonu prikazali možnosti “Rich Snippets”. Pojdite skozi nastavitve, zlasti na zavihke za konfiguracijo in prilagajanje. Drugi zavihki so koristni, vendar sem na dnu tega članka navedel bolj trden nabor virov.

Nastavitve konfiguracije obogatenih odrezkov vse v enem

Osnovne možnosti stylinga …

Nastavitve prilagajanja obogatenih odrezkov vse v enem

3. Dodajte oznake na strani

Uredite stran / objavo, ki ji želite dodati bogate odrezke, nato pa se pomaknite navzdol, dokler se ne prikaže »konfiguriranje bogatega delčka«. Izberite vrsta bogatega delčka potem bo vtičnik zahteval posebne podatke. Izpolnite čim več polj, saj bo to Googlu pomagalo razumeti vaše podatke in jih prikazati v svojih rezultatih iskanja. Za delovanje bogatih odrezkov so pogosto potrebna določena polja, vendar lahko z Googlovim preizkušanjem strukturiranih podatkov (korak 4) preverite, ali manjkajo polja ali imate napake.

Vrste bogatega odrezka

Konfigurirajte obogateni delček

4. Preizkusite svoje bogate odrezke

Ko izpolnite vsa polja, jih lahko uporabite Googlovo orodje za testiranje strukturiranih podatkov da preverite, ali vaši bogati delčki pravilno delujejo (ne bodo takoj prikazani v rezultatih iskanja, zato uporabite to orodje). Če opazite rdeče napake, kliknite polje za razširitev in si oglejte predmete. Popraviti jih je lahko tako enostavno, kot da izpolnite polje, ki ste ga pozabili med označevanjem strani.

Googlovo orodje za testiranje strukturiranih podatkov

Končni rezultat

Tako bo izgledal delček z bogatim pregledom, ko Google posodobi rezultate iskanja, ki traja približno 2–4 dni. Za druge vrste bogate delčke boste videli različne informacije; dogodki bodo imeli ure in informacije o lokaciji, izdelki bodo imeli informacije o cenah itd. Ko se odložite, pojdite naprej in začnite označevati druge strani / objave, ki vključujejo ocene, dogodke, izdelke, videoposnetke in druge podprte vrste podatkov, ki se uporabljajo v bogatih odrezkih.

Rezultati iskanja Google Rich Snippets

Rešitve pogostih težav

 1. Dodajte podatke, ki vam jih Google sporoči v orodju za testiranje strukturiranih podatkov
 2. Podatki o bogati delčki morajo biti natančni in uskladiti z vsebino na strani
 3. Dodajte oznako na več strani, namesto da bi imeli samo eno stran z oznako
 4. Posodobite jedro, temo, vtičnike WordPress itd
 5. Pregled vseh v eni shemi obogatenih izrezkov podporni forum
 6. Obiščite to Google forum za ogled pogostih težav in pogostih vprašanj
 7. Obiščite strukturiran podatkovni odsek vaše Google Search Console
 8. Upoštevati Googlove strukturirane podatkovne politike in smernice za spletne skrbnike

Če imate še vedno težave, mi napišite komentar ali si oglejte Spletne odrezke All In One Schema. podporni forum. Sicer upam, da se vam je zdel ta pregled koristen in vso srečo z večjim prometom na spletnem mestu WordPress z uporabo tega brezplačnega, nadvse privlačnega vtičnika!

Hvala za branje!

Tom Podpis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map