Πώς να προσθέσετε Συχνές ερωτήσεις Πλούσια αποσπάσματα στο WordPress με την προσθήκη δομημένου περιεχομένου (που θα αυξήσει και τις δύο εμφανίσεις + κλικ)

Google ανακοινώθηκε Τώρα υποστηρίζουν δομημένα δεδομένα FAQ.


Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε ενότητες FAQ στα αποσπάματά σας, κάνοντάς σας να ξεσηκώνουν!

Θα χρησιμοποιήσουμε το το ίδιο plugin χρησιμοποιεί ο Neil Patel Ποιο είναι το Πρόσθετο δομημένου περιεχομένου. Εξ όσων γνωρίζω, αυτό είναι το μόνο σεμινάριο που δεν χρησιμοποιεί μια γεννήτρια κωδικών συχνών ερωτήσεων, ενώ σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα στη διαδικασία. Το καλύτερο μέρος – διαρκεί μόνο περίπου 5 λεπτά ανά σελίδα.

Η Google έχει Κατευθυντήριες γραμμές για την προσθήκη αποσπασμάτων εμπλουτισμένων με συχνές ερωτήσεις, όπως το να βεβαιωθείτε ότι όλο το περιεχόμενο συχνών ερωτήσεων είναι ορατό στους χρήστες σας, αποφεύγοντας τη διαφήμιση και δεν επιτρέπετε στους χρήστες να υποβάλουν εναλλακτικές απαντήσεις.

Σίγουρα θα τα διαβάσω.

Τι είναι τα πλούσια αποσπάσματα συχνών ερωτήσεων?
Τα αποσπάσματα πλούσια σε συχνές ερωτήσεις απαιτούν ενότητα FAQ στη σελίδα / ανάρτηση που περιέχει μια λίστα με ερωτήσεις και απαντήσεις. Όταν επισημανθούν σωστά, αυτά μπορούν να εμφανίζονται ως πλούσιο αποτέλεσμα στα αποτελέσματα αναζήτησης και στον Βοηθό Google. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίζετε ενώ αυξάνετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Συχνές ερωτήσεις Αποσπάσματα Google

Δείτε πώς μπορείτε να τα αποκτήσετε:

Contents

1. Εγκαταστήστε την προσθήκη δομημένου περιεχομένου

Γνωρίζω ότι αυτή η προσθήκη έχει μόνο λίγες κριτικές, αλλά με ακούστε.

Σε Το βίντεο Master Call του Neil Patel στο YouTube, σας δείχνει πώς να προσθέσετε αποσπάσματα εμπλουτισμένων με συχνές ερωτήσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν σας λέει ποια προσθήκη χρησιμοποιεί. Ευτυχώς, ο φίλος μου Cole από Αποκαλύψτε με γέμισε. Είναι το Πρόσθετο δομημένου περιεχομένου που έχει πολύ λίγες κριτικές, αλλά λειτουργεί σαν όνειρο. Το χρησιμοποιώ στον δικό μου ιστότοπο WordPress και κυριολεκτικά δεν θα ήταν πιο εύκολο. Ελεγξε το συχνές ερωτήσεις αυτού του άρθρου για να δείτε ένα παράδειγμα αυτής της προσθήκης.

Δομημένο περιεχόμενο JSON-LD wpsc - WordPress plugin

2. Προσθέστε συχνές ερωτήσεις στις σελίδες

Βήμα 1: Εγκαταστήστε το Πρόσθετο δομημένου περιεχομένου.

Βήμα 2: Επεξεργασία σελίδας ή ανάρτησης.

Βήμα 3. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού FAQ στον επεξεργαστή WYSIWYG.

Πολλές συχνές ερωτήσεις

Βήμα 4: Προσθέστε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις σας (προτείνω 3-8).

Πρόσθετο δομημένου περιεχομένου

Βήμα 5: Κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ και το πρόσθετο θα κάνει τα υπόλοιπα.

Πώς φαίνεται ο κώδικας στη σελίδα σας:

[sc_fs_multi_faq headline-0 = “h3 ″ question-0 =” Your question 1 ″ answer-0 = “Your answer 1 ″ image-0 =” “headline-1 =” h3 ″ question-1 = “Η ερώτησή σας 2 ″ απάντηση -1 = “Η απάντησή σας 2 ″ image-1 =” “headline-2 =” h2 ″ question-2 = “Your question 3 ″ answer-2 =” Your answer 3 ″ image-2 = “” count = “3 ″ html = “false” css_class = “η τάξη σας”]

3. Ακολουθήστε τις Οδηγίες Συχνών Ερωτήσεων της Google

Η Google έχει Οδηγίες FAQ που πρέπει να διαβάσετε σίγουρα:

Οδηγίες περιεχομένου για εμπλουτισμένα αποσπάσματα συχνών ερωτήσεων

Περίληψη:

 • Μην είστε ανεπιθύμητοι ή συμπεριλάβετε διαφημίσεις
 • Όλο το περιεχόμενο συχνών ερωτήσεων πρέπει να είναι ορατό στους χρήστες σας
 • Οι συχνές ερωτήσεις πρέπει να συντάσσονται από τον ίδιο τον ιστότοπο και όχι από τους χρήστες
 • Εάν οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν κριτικές, χρησιμοποιήστε το Ερ&Μια σήμανση αντι αυτου
 • Οι ερωτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης και οι απαντήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν ολόκληρο το κείμενο της απάντησης (υπόδειξη: προσπαθήστε να συμπεριλάβετε κομμάτια της ερώτησης στην απάντησή σας)

4. Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Μόλις προσθέσετε την ενότητα Συχνές ερωτήσεις, ενημερώστε την ανάρτηση και εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της σελίδας.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

5. Δοκιμαστική σελίδα στη δοκιμή εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων της Google

Εκτελέστε τη σελίδα Δοκιμή εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων της Google για να βεβαιωθείτε ότι η σήμανση είναι έγκυρη:

Δοκιμή αποτελεσμάτων εμπλουτισμένων με Google

6. Ζητήστε ευρετηρίαση μέσω επιθεώρησης URL της Google

Στο Search Console, μεταβείτε στο Εργαλείο επιθεώρησης URL και κάντε κλικ αίτημα ευρετηρίου. Το Google θα ανιχνεύσει τη σελίδα και θα ενημερώσει τα αποτελέσματα αναζήτησης σχεδόν αμέσως (διαρκεί συνήθως μερικά λεπτά).

Συχνές ερωτήσεις Αίτημα ευρετηρίου

Επιβεβαίωση επιθεώρησης διεύθυνσης URL Google

7. Ελέγξτε τα αποτελέσματα σε 2-3 λεπτά

Τα αποσπάσματα πλούσιων ερωτήσεων θα εμφανίζονται στο Google σχεδόν αμέσως:

Συχνές ερωτήσεις Πλούσια αποσπάσματα

8. Βρείτε σφάλματα FAQ στο Search Console

Η Google πρόσθεσε ένα νέο Ενότητα FAQ στο Google Search Console:

Καρτέλα Συχνές ερωτήσεις του Google Search Console

Αυτό δείχνει πόσες σελίδες έχουν έγκυρη σήμανση FAQ και ποιες σελίδες έχουν σφάλματα:

Δομημένα δεδομένα Συχνές ερωτήσεις του Google Search Console

9. Συγκεντρώστε συχνές ερωτήσεις μέσω απάντησης στο κοινό

Χρειάζεστε ιδέες για τις συχνές ερωτήσεις σας?

Απάντηση στο κοινό δείχνει κοινές ερωτήσεις που αναζητούν οι άνθρωποι σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα (αντλείται από την Αυτόματη συμπλήρωση Google). Αυτό δεν είναι μόνο το αγαπημένο μου εργαλείο για αναζήτηση ιδεών για συχνές ερωτήσεις, αλλά έρευνα λέξεων-κλειδιών και χαρακτηριστικό απόσπασμα ευκαιρίες επίσης. Όσο πιο πράσινος είναι ο κύκλος, τόσο περισσότερες αναζητήσεις έχει αυτή η ερώτηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε συχνές ερωτήσεις βάσει της δημοτικότητας της ερώτησης.

Λέξεις-κλειδιά

10. Άλλες προσθήκες σχήματος

Ποιο πρόσθετο σχήματος πρέπει να επιλέξω?
Εξαρτάται από τους τύπους σχήματος που θέλετε. Για αστέρια κριτικής, χρησιμοποιώ το WP Review Pro από το MyThemeShop. Για τις συχνές ερωτήσεις, χρησιμοποιώ δομημένο περιεχόμενο από τις συχνές ερωτήσεις και ερωτήσεις του Yoast&Τα μπλοκ λειτουργούν μόνο με τον Gutenberg. Για συνταγές, θα χρησιμοποιούσα πιθανώς το WP Recipe Maker. Και για το AMP (επιταχυνόμενες σελίδες για κινητά), δεν θα χρησιμοποιούσα καθόλου, καθώς το AMP μπορεί να βλάψει τις μετατροπές σας.

Πρόσθετα σχήματος

Πρόσθετα σχήματος για αποφυγή

11. Συχνές ερωτήσεις

Δείτε πώς φαίνεται η προσθήκη Δομημένου περιεχομένου σε μια σελίδα (μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το CSS):

&# x2705; Ποιο πρόσθετο είναι καλύτερο για την προσθήκη συχνών ερωτήσεων?

Η προσθήκη δομημένου περιεχομένου είναι ο ευκολότερος τρόπος προσθήκης αποσπασμάτων πλούσιων ερωτήσεων σε σελίδες / αναρτήσεις (αυτό είναι το ίδιο πρόσθετο που χρησιμοποίησε ο Neil Patel).

&# x2705; Πώς προσθέτετε αυτά τα πράσινα emoji στις συχνές ερωτήσεις?

Μπορείτε να προσθέσετε emoji σε συχνές ερωτήσεις. Απλώς αντιγράψτε το emoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και προσθέστε το πριν από την ερώτηση. Χρησιμοποιώ σημάδια ελέγχου με πράσινο φόντο, αλλά μπορείτε να επιλέξετε από χιλιάδες!

&# x2705; Θα εμφανίζονται αυτόματα οι συχνές ερωτήσεις στο Google?

Θα έπρεπε. Το ultimatley της Google αποφασίζει αν θα εμφανίζει συχνές ερωτήσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης ακόμη και αν τα επισημάνετε σωστά. Ωστόσο, με τη σωστή προσθήκη, θα πρέπει να μπορείτε να προσθέσετε αποσπάσματα πλούσια σε συχνές ερωτήσεις σχεδόν το 100% του χρόνου, ειδικά εάν πρόκειται για θέμα που απαιτεί συχνές ερωτήσεις.

&# x2705; Μπορείτε πραγματικά να εμφανίσετε συχνές ερωτήσεις στο Google σε 5 λεπτά?

Ναι μπορείς. Μετά τη σήμανση της σελίδας, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και υποβάλετε τη διεύθυνση URL στο εργαλείο επιθεώρησης διευθύνσεων URL της Google. Μετά από λίγα λεπτά, θα πρέπει να το δείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google.

&# x2705; Μπορούν οι χρήστες να υποβάλουν απαντήσεις σε ερωτήσεις?

Όχι, τα αποσπάσματα πλούσια σε συχνές ερωτήσεις πρέπει να γράφονται από τον ίδιο τον ιστότοπο, χωρίς να μπορούν οι χρήστες να υποβάλλουν εναλλακτικές απαντήσεις. Εάν οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν απαντήσεις, χρησιμοποιήστε το Q&Ένα πλούσιο απόσπασμα.

&# x2705; Πόσο καιρό θα είναι οι συχνές ερωτήσεις?

Κανείς δεν ξέρει. Η Google έχει ιστορικό διακοπών λειτουργιών. Αλλά μοιάζει με το Google Authorship … ενώ είναι κοντά, μπορείτε επίσης να το εκμεταλλευτείτε. Και αν δεν το κάνετε, οι ανταγωνιστές σας τελικά θα το κάνουν.

&# x2705; Οι συχνές ερωτήσεις αυξάνουν τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων?

Το έπραξε για μένα, αλλά εξαρτάται πλήρως από την ποιότητα της γραφής, τα θέματα που καλύπτετε και από το εάν προσελκύετε τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στο αποτέλεσμα σας. Αυξάνει σίγουρα τις εντυπώσεις!

Σε ορισμένες περιπτώσεις αξίζει τον κόπο. Εάν βοηθά τους χρήστες και τους εμποδίζει να επικοινωνήσουν με το γραφείο υποστήριξης, θα μπορούσε να υπάρχει περίπτωση χρήσης. https://t.co/DESJjilv5D

– Arnout Hellemans (@hellemans) 13 Ιουνίου 2019

Εναλλακτική λύση: Προσθέστε Συχνές ερωτήσεις Πλούσια αποσπάσματα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα δημιουργίας κώδικα

Δοκίμασα πολλές γεννήτριες αποσπάσματος πλούσιων ερωτήσεων, συμπεριλαμβανομένων Ο Matthew Woodward’s, αλλά κανένας από αυτούς δεν λειτούργησε. Κάθε φορά που αντιγράφω / επικολλά τον κώδικα, δεν εμφανίζεται τίποτα στην ανάρτησή μου. Γι ‘αυτό προτείνω τη χρήση της προσθήκης Δομημένου περιεχομένου. Είναι ελαφρύ και κάνει μια όμορφη δουλειά.

Εργαλείο δημιουργίας εμπλουτισμένων αποσπασμάτων σελίδων FAQ

Πιστεύετε ότι οι συχνές ερωτήσεις θα διαρκέσουν?
Ποιός ξέρει? Η Google διακόπτει πάντα τα πράγματα. Όμως, ενώ είναι εδώ, θα το εκμεταλλευτώ πλήρως. Όχι πολλά άτομα έχουν εφαρμόσει αποσπάσματα πλούσια σε συχνές ερωτήσεις και αυτό θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Ακόμα κι αν διακοπεί, οι συχνές ερωτήσεις εξακολουθούν να είναι πολύτιμες για τη σελίδα.

Ορμα.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map