WordPress.com vs. WordPress.org (En SEO-sammenligning)

WordPress.com vs. WordPress.org SEO


Hvis du beslutter dig imellem wordpress.com og wordpress.org for SEO er der ingen tvivl du skal bruge wordpress.org-versionen.

WordPress.org giver dig adgang til:

WordPress.org betyder også, at DU er vært for dit websted (ikke WordPress), hvilket giver dig mere kontrol over dit design, SEO og det samlede websted. Mens wordpress.com gør det nemt at smide et websted (eller blog) med minimal teknisk viden, vil du i sidste ende gøre det ting du kun kan gøre med wordpress.org. Du sparer en masse tid, begynder med .org-versionen, selvom det betyder, at du ansætter en freelance udvikler (for omkring $ 100) for at installere dit WordPress, tema, så lad udvikleren sende dig dine nye WordPress login-oplysninger.

Jeg vil også starte med at sige Matt Cutts fra Google anbefaler WordPress og du vil bemærke i den video, han bruger WordPress-plugins (kun tilgængelig for WordPress.org-brugere), så dette skulle fortælle dig noget fra bat. Mens WordPress.com hævder at have en god SEO, de er partiske, da .com-versionen giver dem flere penge, når folk køber et domæne. Jeg har en masse WordPress SEO-guider på mit websted, men det er hvad du skal vide for at komme i gang.

WordPress.com

 • Minimal investering / tidsinvestering
 • Minimal kodningskendskab er nødvendig
 • Men … ingen adgang til plugins (som Yoast), som er en vigtig del af både optimering og design af dit WordPress-websted
 • Ingen adgang til rige kodestykker-plugins, der tilføjer “ekstra information” til kodestykker om anmeldelser, opskriftsinfo osv. … så du kan få yderligere trafik til dit websted
 • Ingen adgang til Google Search Console, også en vigtig del af optimering af dit websted
 • www.example.wordpress.com-formatet er dårligt for SEO, og selvom du kan registrere et domæne med wordpress.com (f.eks. www.example.com), som hosting af dit eget websted giver dig mere kontrol
 • Hvis du vælger .wordpress.com og til sidst vil skifte, skal du købe en site omdirigering mod et årligt gebyr, men mister ca. 10-15% af din “link juice”, når du foretager skiftet
 • WordPress.com-temaer er ikke alle SEO-venlige, især sammenlignet med StudioPress-temaer, der anbefales af top WordPress-folk som Joost D Valk (Yoast) og Googles Matt Cutts
 • WordPress branding og reklame gør, at dit websted ikke ser ud som en rigtig forretning, som Google vil genkende
 • WordPress.com er stadig god til SEO siden alt sammen temaer kom med en XML sitemap, automatiske sikkerhedskopier, og du kan stadig oprette godt indhold omkring søgeord (hjertet af SEO), men wordpress.org er bestemt bedre

WordPress.org

 • Fuld ejerskab af dit websted
 • Adgang til SEO-venlige WordPress-temaer (f.eks. StudioPress)
 • Adgang til Yoasts WordPress SEO-plugin at hjælpe med bedre SEO-indstillinger og indholdsoptimering inklusive muligheden for at skrive søgeordsrige kodestykker (SEO titler og metabeskrivelser)
 • Adgang til hastighedsoptimerings plugins som W3 Total Cache, som kan barbere sekunder fra din belastningstid (webstedshastighed er en rangerende faktor i Google)
 • Adgang til rige kodestykker-plugins at forbedre uddrag med gennemgangsstjerner, opskriftsinfo og andre datatyper
 • Adgang til Google Search Console at identificere ødelagte links, indsende dit sitemap til Google, tjekke for mobil- og sikkerhedsfejl, lære hvilke nøgleord du rangerer for og masser af andre metoder til forbedring af SEO
 • Flere designmuligheder kan gøre dit websted mere brugervenligt og forbedre indhold, den vigtigste SEO-faktor
 • Alle seriøse SEO’er og webdesignere bruger wordpress.org (f.eks. Yoast + Matt Cutts)
 • Tager mere tid, penge og viden for at komme i gang, men de langsigtede fordele opvejer langt de oprindelige omkostninger (domæne + hosting er $ 3,95 / måned fra SiteGround, den vært, jeg ville bruge, og et StudioPress-tema er $ 100)
 • Manglende teknisk viden er årsagen til, at folk ikke bruger wordpress.org, men du kan nemt leje en udvikler for $ 100 for at hjælpe dig med at få opsætning (se nedenfor)

WordPress.org giver dig adgang til Yoasts SEO-plugin

Yoast er det mest robuste SEO-plugin til WordPress og giver dig mulighed for at konfigurere sitewide SEO-indstillinger mens du giver en tjekliste for indholdsoptimering som hjælp optimere en side eller et indlæg til et fokusord. WordPress-plugins (inklusive Yoast) er kun tilgængelige med wordpress.org. Når du installerer Yoast SEO Plugin vil du være i stand til at konfigurere sitewide SEO indstillinger …

Yoast Generelle indstillinger

Når du redigerer en side eller et indlæg, ser du en tjekliste, der hjælper dig med at optimere den til et nøgleord …

Yoast indholdsanalyse SEO

Du kan også bruge Yoast SEO-pluginet til at uploade tilpassede billeder til hver side og indlæg, så når det deles på Facebook eller Twitter, er det fremhævede billede formateret korrekt. Herunder kan du uploade de tilpassede billeder (ved hjælp af Yoast), når du redigerer en side eller et indlæg …

Yoast Optimering af sociale medier

Dette får billedet til at se pænt ud, når indlægget deles på sociale medier …

facebook-aktie

Du får også adgang til plugins til hurtigoptimering

Hurtige websteder rangerer højere i Google (kilde) som primært gøres ved at bruge en række forskellige hastighedsoptimerings plugins (plus CloudFlare og MaxCDN) som kun kan bruges med wordpress.org. Cache-plugins er plugins til hovedhastighed, ligesom W3 Total Cache og WP Super Cache. Hvis du beslutter at gå med wordpress.org, anbefaler jeg at bruge min W3 Total Cache-tutorial for at konfigurere de optimale indstillinger, der er blevet brugt af over 50.000 mennesker, hvoraf mange har fået mindre end 1s belastningstid. Jeg har en komplet guide til fastlæggelse af et langsomt WordPress-sted men du vil bestemt bruge et cache-plugin + Cloudflare + MaxCDN.

Bedste W3 samlede cacheindstillinger

Rich Snippet-plugins

Rige uddrag forbedre uddrag med “ekstra information” og få dig til at skille dig ud i søgeresultaterne. Dette kan gøres med anmeldelser, opskriftsinformation og andet datatyper. Rige uddrag stiger klikfrekvens og samlet trafik til dit websted. De kan kun bruges med wordpress.org, da du skal bruge et rigt uddragsplugin som Alt i ét Schema.org (gratis og minimal) eller WP Rich Snippets (præmie og robust). Hvis du planlægger at blogge om anmeldelser, opskrifter eller andre emner, der kan forbedres med rige uddrag, vil du have wordpress.org.

rich snippets-seo

Google-søgekonsol er kun tilgængelig til WordPress.org

Mens Google Analytics handler mere om at analysere trafik for at forbedre dit websted, Google Search Console er et værktøj, der udelukkende fokuserer på forbedring af SEO og kan kun bruges med wordpress.org. Hvis du antager, at du bruger wordpres.org, er det let at konfigurere ved hjælp af afsnittet Webmasterværktøjer i min Yoast-tutorial. Men du DEFINITIVT ønsker dette i din kasse med SEO-værktøjer.

For eksempel giver Search Console dig mulighed for at se gennemsøgningsfejl (ødelagte sider) på dit websted …

Google Search Console gennemsøgningsfejl

Du kan også målrette din SEO mod et specifikt land …

International målretning

Eller brug funktionen Søgeanalytik til at lære søgeord, som dit WordPress-sted rangerer for …

Google Search Console Forespørgsler

Det er bare en lille forhåndsvisning af Google Search Console, og der er mange andre ting, du kan gøre (se min Google Search Console-tutorial til WordPress). Men dette er absolut Nøglen til at optimere dit websted. Mens færre har hørt om Google Search Console end Google Analytics, er det uden tvivl mere nyttigt, når det kommer til at optimere dit websted. Igen kan du kun bruge Google Search Console med wordpress.org, som integreres med Yoasts SEO Plugin.

SEO-venlige WordPress-temaer til WordPress.org

Der er meget forvirring omkring WordPress-temaer, og om de er SEO-venlige. Enhver WordPress-udvikler kan slå ordene “SEO-venlig” på deres tema, selvom det ikke er det. Hvad der virkelig gør dine temaer SEO-venlige er letvægtskodning (hvilket får dit websted til at indlæses hurtigere), mobil lydhørhed, og vigtigst af alt udviklerens omdømme.

I stedet for at bruge en gratis wordpress.com tema, wordpress.org giver dig adgang til tredjeparts temaer fra websteder som StudioPress. Disse er hurtigt blevet branchestandarden for SEO-venlige temaer og anbefales af Yoast, Googles Matt Cutts og WordPress-grundlægger Matt Mullenweg. De er omkring $ 100 mellem dit tema + Genesis Framework.

StudioPress-temaer

Alle StudioPress-temaer er:

 • Letvægt (så de indlæses hurtigt)
 • Mobil lydhør
 • De fleste er HTML5
 • Opdateret for at holde dig opdateret med WordPress
 • SEO-venlig via Genesis Framework
 • Pålidelig (StudioPress har et stort ry)

Læs min gennemgang af StudioPress-temaer for at se, hvorfor jeg bruger dem til alle WordPress-websteder, jeg bygger. Jeg råder mod at bruge gratis temaer, da udviklere, der får betalt, naturligvis vil gøre et bedre job, når det kommer til kodning, opdatering af temaet og yde support. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange websteder jeg har været nødt til at redesigne ved hjælp af et StudioPress-tema, fordi det gamle sted bruger et crappy tema fra et sted som ThemeForest, der tilbyder temaer fra uafhængige udviklere (som måske eller måske ikke er pålidelige). Undgå at skulle redesigne dit websted i fremtiden og gå med et premium WordPress-tema fra StudioPress. Dette kan spare dig for en masse tid.

Og vinderen er…

Hvis du vil sikre dig, at dit websted er SEO-venligt, wordpress.org er den klare vinder. Ja, det kræver en initial investering mellem domæne, hosting, et premium WordPress-tema og måske noget hjælp fra en udvikler, der sætter dit tema op. Men du har adgang til plugins, Search Console og SEO-værktøjer, som du ellers ikke ville have haft med wordpress.com.

Kom godt i gang med WordPress.org

 • Køb et domæne + hosting fra en god vært (SiteGround) for $ 3,95 / måned
 • Køb et WordPress-tema fra en pålidelig udvikler (StudioPress) for $ 100
 • Installer WordPress, tema og Genesis Framework (se tutorial af WP Beginner)
 • Hvis trin 4 bliver for teknisk, kan du ansætte en udvikler til at gøre dette for dig (se nedenfor)

Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere dit WordPress-tema, du kan leje den samme WordPress-udvikler, jeg bruger, ved at tilmelde mig en freelancer.com konto derefter søge efter bruger bdkamol ($ 40 / time). Jeg har betalt ham mere end $ 20.000 i WordPress-udvikling og hastighedsoptimering for mig selv og klienter, og vi har samarbejdet siden dag 1 med at designe over 20 websteder inklusive mine egne. Han bor i Bangladesh og taler godt engelsk.

pronaya-freelancer

Jeg håber, at denne artikel hjalp dig med at forstå, om wordpress.com vs. wordpress.org er det rigtige valg for dig. Hvis det gjorde det, og du syntes det var nyttigt, så del det. Det vil jeg sætte pris på.

Skål,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map