WordPress-pysyvän linkin rakenteen määrittäminen SEO: lle

WordPress-pysyvän linkin rakenne SEO


Kun ajattelemme rakenteitamme WordPress-pysyvät linkit meidän on ajateltava verkkosivustomme organisaatiota ja sen hierarkiaa. Tavallaan kuin sivustokartta.

Haluamme tarjota käyttäjille optimaalisen kokemuksen (antamalla heille hyödyllisiä sivuja), mutta haluamme myös varmistaa, että meillä on paras WordPress-pysyvän linkin rakenne SEO: lle.

Tämä artikkeli käsittelee sivujen, viestien pysyvien linkkien rakennetta sekä joitain muita niihin liittyviä pysyvien linkkien asetuksia, jotka auttavat sinua maksimoimaan WordPress SEO: n.

SEO-ystävälliset pysyvät linkit 6 vaiheessa

 1. Mikä tekee SEO-ystävällisestä pysyvän linkin rakenteesta?
 2. Permalink-rakenne sivuille (emo-sivut)
 3. Pysyvä linkki viestien rakenteeseen (luokat)
 4. Permalinkien ja 301 uudelleenohjauksen muuttaminen
 5. Yoast Permalink -asetukset
 6. WWW vs. ei-WWW

1. Mikä tekee SEO-ystävällisestä pysyvän linkin rakenteesta?

Lisäksi hyvä sivuston arkkitehtuuri ja käyttäjäystävällinen navigointi (ihmiset voivat löytää haluamansa sivut), jäsentelemällä myös pysyvät linkit kannustaa sinua jakamaan sivut, jotta voit kohdistaa enemmän avainsanoja.

Oletetaan, että sinulla on 5 toimistoa eri paikoissa. Sivun luominen jokaiselle toimistolle auttaa sinua kohdistamaan kunkin maantieteellisen sijainnin paljon paremmin (Chicago Web Designer, San Diego Web Designer jne.). Tämä sijoittaa nämä sivut korkeammalle, koska jokainen sivu tekee paremman työn kohdistamalla sen painopiste hakusana.

Pysyvä linkki blogiartikkeleihin auttaa vain ihmisiä löytämään etsimänsä.

2. Sivustojen pysyvä rakenne (emo sivut)

käyttämällä vanhempien sivut on tapa luokitella sivut hierarkian perusteella. Esimerkiksi palvelut voi olla Web-suunnittelu. Tässä tilanteessa pysyvän linkin rakenne näyttää tältä: esimerkki.com/palvelut/verkkosuunnittelu

Yleiset käyttötavat

Yleiset pysyvän linkin rakenteet

Loin tämän luodulla käytöllä WriteMaps jos haluat tehdä oman. Tässä on myös Googlen Matt Cutsin video, joka vahvistaa tämän olevan hyvä pysyvän linkin rakenne:

Kuinka luoda vanhemmasivuja

Muokkaa WordPress-hallintapaneelissa muualla kuin vanhemmilla olevia sivuja (Web-suunnittelu) ja oikealla näet osion, jolla voit valita emolehden (Palvelut).

WordPress-vanhemmisivut

3. Viestien pysyvä rakenne (luokat)

Näin WordPress asettaa oletus pysyvän linkin rakenteen:

WordPress-pysyvän linkin rakenteen oletus

Oletusarvo? P = 123 ei ole kuvaava pysyvän linkin rakenne SEO: lle, eikä sitä suositella koskaan.

SEO: lle ei ole parasta pysyvän linkin rakennetta, koska kyse on ensisijaisuudesta, mutta sanon sen Matt Cutts (joka neuvoo meitä hakukoneoptimoijille) sanoo Tämä video klo 1.51, että hän käyttää mukautettua rakennetta /% Postname% / koska se on ”yksinkertainen”. Käytän tätäkin.

Paras WordPress-pysyvän linkin rakenne

Mutta entä jos sinulla on paljon artikkeleita? Jotkut väittävät, että käyttäminen /% Luokka% /% postname% / on parempi. No taas, se on mieluummin kysymys. Jos sinulla on pitkä verkkotunnus sitten myös pitkän sanan sisällyttäminen pysyvän linkin polkuun voi vahingoittaa hakukoneoptimoijaasi. Siksi, jos käytät tätä rakennetta, kannattaa ehkä käyttää vain jotain “artikkeleita”, jotka määrittäisit tänne:

Mukautettu WordPress-pysyvän linkin rakenne

Päivämäärät ja numerot eivät ole kovin kuvaavia. Lisäksi päivämäärien käyttäminen pysyvän linkin rakenteessa voi lopulta aiheuttaa sen, että sisältö näyttää vanhentuneelta, mikä voi vahingoittaa hakukoneoptimointiasi.

Kuinka asettaa blogin pysyvän linkin rakenne

Siirry vain Asetuksiin -> permalinks.

4. Permalinkien ja 301 uudelleenohjauksen muuttaminen

Permalinkkien muuttamista ei suositella, elleivät ne ole todella rumaita, kuten tämä.

example.com/?p=id-5363843

Jos muutat pysyvää linkkiä, sinun kannattaa määrittää 301-uudelleenohjaus ohjaamaan kävijöitä ja hakukoneita uuteen pysyviin linkkeihin. Käytän Nopea sivun / uudelleenohjauksen laajennus jota on erittäin helppo käyttää. Kun olet asentanut, siirry Ohjausasetukset -> Pikaohjaukset. Seuraa nyt alla olevia pyyntö- ja kohde-esimerkkejä:

301 Ohjaa WordPress

5. Yoast Permalink -asetukset

Jos sinulla on Yoast WordPress SEO -laajennus asennettuna, on kohta, jossa voit muokata lisää pysyvän linkin asetuksia. Tässä on mitä suosittelen:

Yoast Permalink -asetukset

Onko sinulla kysyttävää tästä? Selitän tämän enemmän Yoast-opetusohjelmassani pysyvä linkki.

6. WWW vs. ei-WWW

Haluatko verkkosivustosi näkyvän nimellä www.verkkosivusto.com tai verkkosivusto.com? Pidän parempana ilman www: tä, mutta se on myös etusija eikä vaikuta hakukoneoptimointiin. Voit vaihtaa milloin tahansa, varmista, että ensisijainen verkkotunnus WordPressissä on sama kuin se on Google Webmaster Tools. Näin voit tehdä niin …

 • Siirry WordPressissä kohtaan Asetukset -> yleinen
 • Siirry Google-verkkovastaavan työkaluissa Gear-ikkunaan -> Sivustoasetukset -> Haluttu verkkotunnus

Suorita lopuksi käyttämäsi, johon et käytä käyttäjääsi.

Kippis,

Tomin allekirjoitus

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map